TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story !
+3
ariel
nansecrets
Dalia
7 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 9
Σελίδα 3 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story !
libra έγραψε:
πόσο υπομονή;;;
Α!!! Και κάτι ακόμα... επειδή σε κόβω με το φικ να το κάνεις έπος 115 κεφαλαίων σαν το ανιμέ... μήπως να μας ρίξεις κανα ενδιάμεσο κεφαλαιάκι τι κάνει και που είναι ο Τέρρυ στην παιδική του ηλικία, γιατί δεν έχω υπομονή να περιμένω μέχρι να τον εμφανίσεις αλλιώς;;;
Τερρυκές, κάντε κερκίδα παρακαλώ γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω καλά :http://www.pic
Δώστε Τέρρυ στο λαό!!! Δώστε Τέρρυ στο λαό!!!!!
Ο λαός απαιτεί Τέρρυ να 'βρει να χαρεί!!!
Που 'ναι οέο;; Που 'ναι ο Τέρρυ οέο;;;
Είναι τρελές, είναι τρελές οι Τερρικές,
τα κάνουν όλα λίμπα
Γυαλιά καρφιά το μαγαζί
με αρχηγό τη Λιμπρα!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!
ariel- Terry Total Freak
το εμπεδωσα...πρεπει να δωσω κεφ. φλασμπακ παραυτα...ισως ετσι λυθουν πολλες αποριες ...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
ariel έγραψε:
Δώστε Τέρρυ στο λαό!!! Δώστε Τέρρυ στο λαό!!!!!
Ο λαός απαιτεί Τέρρυ να 'βρει να χαρεί!!!
Που 'ναι οέο;; Που 'ναι ο Τέρρυ οέο;;;
Είναι τρελές, είναι τρελές οι Τερρικές,
τα κάνουν όλα λίμπα
Γυαλιά καρφιά το μαγαζί
με αρχηγό τη Λιμπρα!!!
τελειο!!!
ntalia έγραψε:το εμπεδωσα...πρεπει να δωσω κεφ. φλασμπακ παραυτα...ισως ετσι λυθουν πολλες αποριες ...
χαίρομαι που το εμπέδωσες νταλίτσα...
στρώσου στη δουλειά τώρα
libra έγραψε:ntalia έγραψε:το εμπεδωσα...πρεπει να δωσω κεφ. φλασμπακ παραυτα...ισως ετσι λυθουν πολλες αποριες ...
χαίρομαι που το εμπέδωσες νταλίτσα...
στρώσου στη δουλειά τώρα
- Σπόιλερ:
- ποποποποπο...καταπιεση ...
ntalia έγραψε:
- Σπόιλερ:
ποποποποπο...καταπιεση ...
- Σπόιλερ:
- ε όχι και καταπίεση!!!
Οκ.... υπάρχει ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, αλλά Τέρρυ ακόμα δεν είδαμε!!!! (και μη φανταστείς οτι ενα γυμνό του Τομ, σε έσωσε μικρό!!!)
ariel- Terry Total Freak
ειπαμε θα δωσω Τερρυ στο λαο , να εχετε λιγη υπομονη μονο...
ααααα...ολα κι ολα το γυμνο του Τομ επρεπε να μπει καθοτι στο δικο μου στορυ ειναι σημαντικος χαρακτηρας κι οχι ασημαντος , αρα θα βλεπουμε Τομ συνεχεια
σημειωση : δεν θα ειναι συνεχεια γυμνος , λυπαμαι...
ααααα...ολα κι ολα το γυμνο του Τομ επρεπε να μπει καθοτι στο δικο μου στορυ ειναι σημαντικος χαρακτηρας κι οχι ασημαντος , αρα θα βλεπουμε Τομ συνεχεια
σημειωση : δεν θα ειναι συνεχεια γυμνος , λυπαμαι...
που είναι η ντάλια;;; που είναι η ντάλια;;;
φέρτε μου την ντάλια γρήγοραααααααα
εδώ είσαι πουλάκι μου; δεν μου λες; τι καμώματα είναι αυτά; από την μία τις βλέπει σαν αδερφές του και από την άλλη κοκκινίζει πότε με την μία, πότε με την άλλη; Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που σκέφτεται η συγγραφέας... Μα καθόλου
Και για να μην τα λέω όλα στραβά, οι ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ εικόνες και στόρυ ήταν όπως πάντα πολύ αγνά, όμορφα και τρυφερά...
Αυτό πάλι να συνδιάζεις τη μία το 12 χρονο τυλιγμένο με ένα σεντόνι και από την άλλη τους σκίουρους να σκαρφαλώνουν στα δέντρα, δεν ξέρω πως το έχεις καταφέρει... Άξια
φέρτε μου την ντάλια γρήγοραααααααα
εδώ είσαι πουλάκι μου; δεν μου λες; τι καμώματα είναι αυτά; από την μία τις βλέπει σαν αδερφές του και από την άλλη κοκκινίζει πότε με την μία, πότε με την άλλη; Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που σκέφτεται η συγγραφέας... Μα καθόλου
Και για να μην τα λέω όλα στραβά, οι ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ εικόνες και στόρυ ήταν όπως πάντα πολύ αγνά, όμορφα και τρυφερά...
Αυτό πάλι να συνδιάζεις τη μία το 12 χρονο τυλιγμένο με ένα σεντόνι και από την άλλη τους σκίουρους να σκαρφαλώνουν στα δέντρα, δεν ξέρω πως το έχεις καταφέρει... Άξια
ωχ...ωχ...το πα εγω οτι θα μπαναριστω αλλα δεν με ακουγε κανενας στην αρχη μαλλον να αρχισω να ετοιμαζομαι σιγα-σιγα...
εμ λιμπ εδω ειμαι καλη μου...οντως ο Τομ κανει υπερανθρωπες προσπαθιες αλλα δεν μπορει να ξεφυγει με αυτο που νιωθει ...
εμ λιμπ εδω ειμαι καλη μου...οντως ο Τομ κανει υπερανθρωπες προσπαθιες αλλα δεν μπορει να ξεφυγει με αυτο που νιωθει ...
- Σπόιλερ:
- παντως για να σε καθησυχασω...Με την Καντυ δεν τρεχει τιποτα !
Τωρα με την Ανν κατι πλαναται στον αερα, αλλα δεν μπορω να πω περισσοτερα ...εμ αυτο το ολιγον γυμνο θα υπαρχει λιγο το τονιζω και σε αλλα κεφ. Οταν εμφανιστει δε και το μαναρι στο στορυ δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να το αποφυγω, αλλα για σενα (για να μη μου παθεις και τπτ) θα το προσπαθησω...
ariel- Terry Total Freak
άντε καλέ που θα σε μπανάρουμε!!!
και μετά ποιον θα κράζω εγώ; Ε;;;;
Δε μ'αρέσει καθόλου η ιστορία με τον Τομ... Στο λέω!
Θα περιμένω να δω και τις υπόλοιπες ιστορίες...
και μετά ποιον θα κράζω εγώ; Ε;;;;
Δε μ'αρέσει καθόλου η ιστορία με τον Τομ... Στο λέω!
Θα περιμένω να δω και τις υπόλοιπες ιστορίες...
- Σπόιλερ:
- Κανόνισε όταν θα εμφανίσεις Τέρρυ να τον έχεις στις μισές σκηνές γυμνό κια στις άλλες μισές με πυρετό από τις προηγούμενες
Δες λες που το κορίτσι φροντίζει και το αλμπερτικο feeling εδω μέσα!!!! Ας πάρει και κάποιος "αδελφός" την "αδελφούλα" να ησυχάσουμε!!!
ariel- Terry Total Freak
- Σπόιλερ:
- οσον αφορα το μαναρι μας , μην ανησυχεις θα το φροντισω, θα μιλησω και με την ναν να μου κανονισει μια συναντηση μαζι του για να μιλησουμε και λεπτομερως για το πως θα τον περιγραψω μεσα στο στορυ...μη μου ανησυχεις ...
ariel έγραψε:Δες λες που το κορίτσι φροντίζει και το αλμπερτικο feeling εδω μέσα!!!! Ας πάρει και κάποιος "αδελφός" την "αδελφούλα" να ησυχάσουμε!!!
είπε κανείς ότι θέλουμε να φροντίσουμε το Αλμπερτικό feeling ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ????
ariel έγραψε:Δες λες που το κορίτσι φροντίζει και το αλμπερτικο feeling εδω μέσα!!!! Ας πάρει και κάποιος "αδελφός" την "αδελφούλα" να ησυχάσουμε!!!
πες τα βρε αριελ να με σωσει γιατι αν με παρουν και οι αλλες πρεφα εδω μεσα δεν τον γλυτωνω τον πετροπολεμο
libra έγραψε:ariel έγραψε:Δες λες που το κορίτσι φροντίζει και το αλμπερτικο feeling εδω μέσα!!!! Ας πάρει και κάποιος "αδελφός" την "αδελφούλα" να ησυχάσουμε!!!
είπε κανείς ότι θέλουμε να φροντίσουμε το Αλμπερτικό feeling ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ????
ωχ...ωχ...εγω να πηγαινω σιγα-σιγα...
μολις τα διαβασα τα 2 κεφαλαια.. ομολογω πως αυτο με τον Τομ την Ανν και τα γυμνα ειναι λιγο... ροζ προς το κοκκινο;
αυτο με το φακιδομουρα και φακιδομουτρακι με παραπεμπει τοσο σε Τερρυ που ξεχναω οτι ειναι ο Τομ!!
απαιτω γυμνα στιγμιοτυπα και με τον Τερρυ (τον οποιο απαιτω σε παραλληλα φλας μπακς!!!) και οσα απο αυτα θεωρηθουν ακαταλληλα να μπαινουν σε σποιλερ κυκλοφορουν και ανηλικα (οπου ανηλικα βλεπετε --> libra.. )
επισης να πω οτι αυτη η διαφορα στον χαρακτηρα του Τομ ειναι σημαντικη! ενας Τομ αλλιωτικος κι οχι απλως το καλο παιδι που γνωρισαμε.. χμμμ...not bad!!
αυτη η αλυσιδα ειπες αργει ακομα να φανερωθει το μυστικο που κρυβει ε;;
μου αρεσε που εβγαλες τα χαστουκια και την κακη συμπεριφορα του πατερα του Τομ τη στιγμη της αναχωρησης του απο το ορφανοτροφειο.
να υποθεσω οτι θα μεθυσουν τα τρια αδελφακια στην εκδρομη τους;; (μαντεψια απλως..) προβλεπω ειδυλλιο Τομ -Ανν και οχι με Αρτσι!!
και μια ερωτηση: εκεινο το αγορι την ημερα που βρηκαν την καντυ; ποτε θα το ξαναδουμε; (οχι δεν αλμπερτευω απλα ειμαι μια αθωα και "λιγο" περιεργη τερρικια! )
ntalia μας αφηνεις με πολλα ερωτηματικα... και γραφεις και αργα!! ακομα να ανεβει καινουριο κεφαλαιο;;;;;;;;;;;;;;
αυτο με το φακιδομουρα και φακιδομουτρακι με παραπεμπει τοσο σε Τερρυ που ξεχναω οτι ειναι ο Τομ!!
απαιτω γυμνα στιγμιοτυπα και με τον Τερρυ (τον οποιο απαιτω σε παραλληλα φλας μπακς!!!) και οσα απο αυτα θεωρηθουν ακαταλληλα να μπαινουν σε σποιλερ κυκλοφορουν και ανηλικα (οπου ανηλικα βλεπετε --> libra.. )
επισης να πω οτι αυτη η διαφορα στον χαρακτηρα του Τομ ειναι σημαντικη! ενας Τομ αλλιωτικος κι οχι απλως το καλο παιδι που γνωρισαμε.. χμμμ...not bad!!
αυτη η αλυσιδα ειπες αργει ακομα να φανερωθει το μυστικο που κρυβει ε;;
μου αρεσε που εβγαλες τα χαστουκια και την κακη συμπεριφορα του πατερα του Τομ τη στιγμη της αναχωρησης του απο το ορφανοτροφειο.
να υποθεσω οτι θα μεθυσουν τα τρια αδελφακια στην εκδρομη τους;; (μαντεψια απλως..) προβλεπω ειδυλλιο Τομ -Ανν και οχι με Αρτσι!!
και μια ερωτηση: εκεινο το αγορι την ημερα που βρηκαν την καντυ; ποτε θα το ξαναδουμε; (οχι δεν αλμπερτευω απλα ειμαι μια αθωα και "λιγο" περιεργη τερρικια! )
ntalia μας αφηνεις με πολλα ερωτηματικα... και γραφεις και αργα!! ακομα να ανεβει καινουριο κεφαλαιο;;;;;;;;;;;;;;
αμαν...αμαν...relax my dear...relax... ποποποπο...καλα το λεω εγω οτι θα μπαναριστω με τετοιες εξελιξεις εδω μεσα , αργα ή γρηγορα...λοιπον ναν... για να σε ηρεμησω και σενα γιατι βλεπω μεγλαη αναστατωση με αυτο το κεφ. και δεν θελω να φανταστω πως θα κανετε στα επομενα ...Παναγια μου...λοιπον...
Το επεομενο κεφ. δλδ το 6ο ειναι ετοιμο θα ανεβει το επομενο ΣΚ , οπως κανονικα εχουμε πει εξαρχης. Φλασμπακ το δουλευω μην ανησυχειτε καθοτι ηθελα κι εγω να δω λιγο το μαναρι σε μικρη ηλικια ! Αυτο με τα σποιλερ το χω στα υποψιν μην ανησυχειτε καθοτι εχω κι αλλα στο δαιμονιο μυαλο μου που πρεπει να τα κρυψω και να ζητησω πρωτα την αδεια της γλυκιας και ανηλικης λιμπ Οπως ειπα οταν εμφανιστει το μαναρι δεν ξερω πως θα συγκρατηθω με το γυμνο αλλα θα κανω οτι μπορω για να μην ξεφυγω... Όντως ο Τομ ειναι πολυ διαφορετικος επιτηδες , καθοτι ετσι ηθελα να τον δωσω !
Το επεομενο κεφ. δλδ το 6ο ειναι ετοιμο θα ανεβει το επομενο ΣΚ , οπως κανονικα εχουμε πει εξαρχης. Φλασμπακ το δουλευω μην ανησυχειτε καθοτι ηθελα κι εγω να δω λιγο το μαναρι σε μικρη ηλικια ! Αυτο με τα σποιλερ το χω στα υποψιν μην ανησυχειτε καθοτι εχω κι αλλα στο δαιμονιο μυαλο μου που πρεπει να τα κρυψω και να ζητησω πρωτα την αδεια της γλυκιας και ανηλικης λιμπ Οπως ειπα οταν εμφανιστει το μαναρι δεν ξερω πως θα συγκρατηθω με το γυμνο αλλα θα κανω οτι μπορω για να μην ξεφυγω... Όντως ο Τομ ειναι πολυ διαφορετικος επιτηδες , καθοτι ετσι ηθελα να τον δωσω !
- Σπόιλερ:
- Και ναι εχεις δικιο με τις προβλεψεις δεν σκοπευω ναπασαρω την Ανν στον Αρτσυ καθοτι εχω αλλα σχεδια για εκεινον . Το μυστηριο με την αλυσιδα ελιζω να λυθει παραυτα αλλιως δεν θα την βγαλω καθαρη εδω μεσα ...
- Σπόιλερ:
- ntalia η ανήλικη libra, επειδή θα είναι ανήλικη για πολύ καιρό ακόμα, δεν κάνει να διαβάζει ακατάλληλα κειμενάκια... γι'αυτό και το spoiler με φειδώ... Άλλωστε για την Κάντυ-Κάντυ θα γράφεις, δεν μπορείς να την μετατρέψεις και σε Εμμανουέλα... Καταπίεσε τον αχαλίνωτο ερωτισμό και ειρμό σου και προσπάθησε το κείμενο να είναι κόσμιο. Αλλιώς αν πάρει χαμπάρι ο κηδεμώνας μου ότι διαβάζω άπρεπα κείμενα, δεν ξέρω κι εγώ πόση τιμωρία θα μου ρίξει...
Με μέτρο τα ρομάντζα ντάλια ... με μέτρο...
libra έγραψε:
- Σπόιλερ:
ntalia η ανήλικη libra, επειδή θα είναι ανήλικη για πολύ καιρό ακόμα, δεν κάνει να διαβάζει ακατάλληλα κειμενάκια... γι'αυτό και το spoiler με φειδώ... Άλλωστε για την Κάντυ-Κάντυ θα γράφεις, δεν μπορείς να την μετατρέψεις και σε Εμμανουέλα... Καταπίεσε τον αχαλίνωτο ερωτισμό και ειρμό σου και προσπάθησε το κείμενο να είναι κόσμιο. Αλλιώς αν πάρει χαμπάρι ο κηδεμώνας μου ότι διαβάζω άπρεπα κείμενα, δεν ξέρω κι εγώ πόση τιμωρία θα μου ρίξει...
Με μέτρο τα ρομάντζα ντάλια ... με μέτρο...
- Σπόιλερ:
- θα προσπαθησω...θα προσπαθησω...θα τα στελνω πρωτα στον κηδεμονα σου για επιτηρηση...
αλλα δεν φταιω εγω...ο κ.Γκαντσεστερ ταραζει το ορμονικο μου !!!
- Σπόιλερ:
- για το ορμονικό Στήαρ-Βαγγ ντάλια μου...
το συγγραφικό όταν θα σου έχουν περάσει τα ταραγμένα ορμονικά
Σελίδα 3 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» Candy Candy... A different kind of story !
» Σχόλια για Τα ποιήματα / Candy-Candy Poems
» Μy manga Fan arts for my Candy Candy Fanfic
» Σχόλια για Τα ποιήματα / Candy-Candy Poems
» Μy manga Fan arts for my Candy Candy Fanfic
Σελίδα 3 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia