Terrence Grandchester
Καλώς ήρθατε στο forum μας.
Παρακαλώ εγγραφείτε ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερα οφέλη και προνόμια.
Ας αρχίσει η συζήτηση...

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Terrence Grandchester
Καλώς ήρθατε στο forum μας.
Παρακαλώ εγγραφείτε ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερα οφέλη και προνόμια.
Ας αρχίσει η συζήτηση...
Terrence Grandchester
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Εικονοθήκη

Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Empty
Πρόσφατα Θέματα
» Κάντυ Κάντυ, γύρισα στο ίντερνετ και βρήκα πολλά για σένα...
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel

» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel

» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel

» Τα ομορφότερα Fan Arts
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon

» Γιορτινό Theme
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon

» Κουίζ καντυ
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon

» Casting...
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel

» Τερρο-Δωράκια
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon

» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel

» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon

» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon

» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon

» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon

» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ

» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon

» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina

» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia

Ψηφοφορία

Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;

Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Vote_lcap72%Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Vote_rcap 72% [ 79 ]
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Vote_lcap21%Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Vote_rcap 21% [ 23 ]
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Vote_lcap5%Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Vote_rcap 5% [ 5 ]
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Vote_lcap2%Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Vote_rcap 2% [ 2 ]

Σύνολο Ψήφων : 109

TGF Networks
Find us on Facebook Follow us on Twitter Our channel on youtube
Instagram
Affiliates
Candy and Terry's Paradise
Candy In Greek Project

Vampire Knight
Greek Otaku Network
More Affiliates

Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story !

+3
ariel
nansecrets
Dalia
7 απαντήσεις

Σελίδα 8 από 9 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Empty Απ: Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story !

Δημοσίευση από Dalia Κυρ Σεπ 23, 2012 5:48 pm

papirous έγραψε:Κοιτα φταιει οτι ειδα το αλλο βρετανικο παλικαρι= Εντουαρτ Heartbeat <3 (εχει κατι το νερο της Αγγλιας ή μου φαινεται ?? confused ) και σκεφτηκα λες...?
παντως οτι και συνεχεια να δωσεις ηδη μου αρεσει το φικ!!! Lalalalala

Το κατάλαβα γι'αυτό και θέλησα να σε ενημερώσω.
όχι καλή μου, απλά στο δικό μου στόρυ οι ήρωες θα πάρουν σάρκα και οστά (και το σίγουρο είναι ότι θα τους παίζουν γνωστοί ηθοποιοί lol! )
Επίσης να περιμένεις να δεις και πρόσωπα (νέα~καινούργια δλδ) που δεν έχουν καμιά σχέση με τη ιστορία... της Μιζούκι δλδ. lol!

Είδα ότι ανέβασες δική σου ιστορία, σύντομα θα έχεις τα σχόλιά μου flower
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Empty Απ: Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story !

Δημοσίευση από papirous Δευ Σεπ 24, 2012 8:50 am

Νομιζω οτι θα μου αρεσει ακομη πιο πολυ Stin ygeia mas επειδη εδωσες καθαρες εικονες να φανταζομαι τους ηρωες Lalalalala
αναμενω συνεχεια!!!! Pray
Σπόιλερ:
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Αριθμός μηνυμάτων : 4288
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2012
Τόπος : Βόρεια σε μια πόλη με άσπρο πύργο!!!
Χιούμορ : Monty Python

http://papirous.deviantart.com/

Δημοσίευση από Dalia Δευ Σεπ 24, 2012 3:35 pm

papirous έγραψε:Νομιζω οτι θα μου αρεσει ακομη πιο πολυ Stin ygeia mas επειδη εδωσες καθαρες εικονες να φανταζομαι τους ηρωες Lalalalala
αναμενω συνεχεια!!!! Pray
Σπόιλερ:

Σπόιλερ:
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από papirous Δευ Σεπ 24, 2012 5:54 pm

Dalia έγραψε:

Είσαι φαν του Ντιμίτρι;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωωωωωωωωωωω είσαι δικιά μου εσύ, σε λατρεύω!!!!!!!!!!!!
Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3

Αγαπω Ντιμιτρι!!! Αγαπω και Αντριαν!!!! In Love
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από Dalia Δευ Σεπ 24, 2012 6:38 pm

papirous έγραψε:
Dalia έγραψε:

Είσαι φαν του Ντιμίτρι;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωωωωωωωωωωω είσαι δικιά μου εσύ, σε λατρεύω!!!!!!!!!!!!
Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3

Αγαπω Ντιμιτρι!!! Αγαπω και Αντριαν!!!! In Love

Κοίταξε τον Αντριαν δεν τον έχω ψυχολογήσει ακόμα... τώρα θα ξεκινήσω το δεύτερο βιβλίο.
Αλλά με ελκύει πολύ κι ο Κρίστιαν, δεν λέω lol! Loveeeee
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από papirous Τρι Σεπ 25, 2012 9:10 pm

Dalia έγραψε:

Κοίταξε τον Αντριαν δεν τον έχω ψυχολογήσει ακόμα... τώρα θα ξεκινήσω το δεύτερο βιβλίο.

Μετα το 3ο βιβλιο ειμαι σιγουρη οτι θα τον αγαπησεις τον Αντριαν!!! Heartbeat <3 Αλλα εχεις δικιο και ο Στεφαν ειναι τρελα!!!! Slurp...yammi Εγω την διαβασα ολη την σειρα, δεν εχει πολυ καιρο που εκδοθηκε το τελευταιο, οποτε εισαι τυχερη που δεν θα περιμενεις οπως εγω Rolling Eyes
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από Dalia Τρι Σεπ 25, 2012 10:08 pm

papirous έγραψε:
Dalia έγραψε:

Μετα το 3ο βιβλιο ειμαι σιγουρη οτι θα τον αγαπησεις τον Αντριαν!!! Heartbeat <3 Αλλα εχεις δικιο και ο Στεφαν ειναι τρελα!!!! Slurp...yammi Εγω την διαβασα ολη την σειρα, δεν εχει πολυ καιρο που εκδοθηκε το τελευταιο, οποτε εισαι τυχερη που δεν θα περιμενεις οπως εγω Rolling Eyes

Αν αναφέρεσαι στον Στέφαν απ'το the Vampire Diaries έχω διαβάσει και το 2ο βιβλίο αλλά μετά την σειρά την παράτησα γιατί χάθηκε το ενδιαφέρον ... Mpaaaa
Ενώ με αυτήν εδώ τη σειρά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, είμαι στα μισά του 2ου και δεν έχω βαρεθεί.
Χμμμ... για να δούμε κι ο Αντριάν τι λέει ως αρσενικό λοιπόν ... μέχρι στιγμής μ'αρέσει ο Κρίστιαν... Hehe
Καλά Ντιμίτρι δεν το συζητώ ...έρωτας μεγάλος... Heartbeat <3

Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας νομίζω πως ξεφύγαμε lol! όπως συμβαίνει συνήθως βέβαια...
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από papirous Τετ Σεπ 26, 2012 12:22 am

iagree: iagree:
Σπόιλερ:
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από Dalia Παρ Σεπ 28, 2012 5:36 pm

Έκτακτο ανακοινωθέν/ ή αν θέλετε δείτε το και σαν σπόιλερ γιατί αυτό είναι:

θυμάστε ένα ποστ της Μαριλού πιο πίσω που είχε ένα βίντεο με το Μπέρβελι Χιλς μια σειρά όπου εξιστορούσε την ζωή 8 νεαρών ατόμων στην περιοχή που ανέφερα δλδ το Μπέρβελι Χιλς. Την ζωή του Μπράντον , της Μπρέντα, της Κέλι , του Στηβ, της Άντρεα, του Ντίλαν, του Ντέιβιντ και της Ντόννα;;;

Σπόιλερ:

τα κεφ. βρίσκονται σε αναπαραγωγή ~ επεξεργασία γι αυτό και θέλησα να σας ενημερώσω... αυτά lol!
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από marilou Παρ Σεπ 28, 2012 6:10 pm

Μωρέ καλά τα έλεγα εγώ........ Επίσης στο beverly hills είχαν μπλέξει λίγο και τα μπούτια τους, αν με πιάνεις... lol! Πιστεύω στην δική σου ιστορία να είναι πιο κατασταλαγμένοι! lol!
marilou
marilou
Terry
Terry

Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!

Δημοσίευση από Dalia Παρ Σεπ 28, 2012 6:12 pm

marilou έγραψε:Μωρέ καλά τα έλεγα εγώ........ Επίσης στο beverly hills είχαν μπλέξει λίγο και τα μπούτια τους, αν με πιάνεις... lol! Πιστεύω στην δική σου ιστορία να είναι πιο κατασταλαγμένοι! lol!

Κοίταξε εδώ αυτά δεν γίνονται... στο μπλογκ μου όμως θα έχεις την ευκαιρία σου να ενημερωθείς σχετικώς όσον αφορά αυτά τα "μπούτια" πως τα είπες;;;; lol! lol! lol!
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από marilou Παρ Σεπ 28, 2012 6:20 pm

Που ακριβώς μπορώ να ενημερωθώ? lol! Δεν το βρίσκω...
marilou
marilou
Terry
Terry

Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!

Δημοσίευση από papirous Παρ Σεπ 28, 2012 6:24 pm

Ντιλαν ακουσα και μπηκα!!!!!! In Love In Love
Που??!! Ποτε???!!! Πως???!!!! Nervus
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από nansecrets Παρ Σεπ 28, 2012 6:30 pm

ενημερωσε μας οταν θα ειναι ετοιμα νταλια!

Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Damon
nansecrets
nansecrets
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 26265
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : όπου πάει και ο Τέρρυ!!!
Χιούμορ : ακόμα και στα δύσκολα...

https://terry.forumgreek.com/

Δημοσίευση από libra Σαβ Σεπ 29, 2012 11:21 am

Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect I am watching you

Σπόιλερ:

Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 1zx1px0 Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 2j1lao4
libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 17836
Τόπος : αλλού γι'αλλού
Χιούμορ : Always off topic

https://terry.forumgreek.com

Δημοσίευση από Dalia Σαβ Σεπ 29, 2012 2:59 pm

libra έγραψε: Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect I am watching you

Σπόιλερ:

Γουατ;;;; Αι ντοντ αντερστάντ;;; Γουατ αρ γιου τόλκινγκ αμπάουτ;;;; confused

Σπόιλερ:
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από libra Σαβ Σεπ 29, 2012 3:01 pm

Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha

Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 1zx1px0 Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 2j1lao4
libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 17836
Τόπος : αλλού γι'αλλού
Χιούμορ : Always off topic

https://terry.forumgreek.com

Δημοσίευση από ariel Τρι Οκτ 02, 2012 7:53 pm

Ντάλια τι θα γίνει με το 8ο κεφάλαιο;

Ελεγα θα εχεις ανεβάσει κατι στο μπλογκ, αλλά τίποτα....

Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Images11

We are such stuff as dreams are made on; and our little life is rounded with a sleep.
The Tempest
ariel
ariel
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??

Δημοσίευση από Dalia Τρι Οκτ 02, 2012 8:05 pm

ariel έγραψε:Ντάλια τι θα γίνει με το 8ο κεφάλαιο;

Ελεγα θα εχεις ανεβάσει κατι στο μπλογκ, αλλά τίποτα....

Μην ανησυχείς άριελ ...το 8ο κεφ. θα ανέβει πρώτα κανονικά εδώ (γιατί ευτυχώς είναι κατάλληλο lol! )
και μετά στο μπλογκ... αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε , μπορεί σχεδόν να έχω τελείωσει με την γραφή του
του κεφ. αλλά σας ετοιμάζω μια έκπληξη η οποία θα ανέβει μόνο στο μπλογκ flower
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από papirous Τρι Οκτ 16, 2012 10:40 pm

Ανεβηκε!!!! cheers cheers εκανα ενα γρηγορο scroll και ενα εχω να πω, πεθαινω με το casting που κανες!!!!! Heartbeat <3
παω να διαβασω!!!!! Yupiiiii
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από Dalia Τρι Οκτ 16, 2012 11:15 pm

υπήρξε ένα θεματάκι αλλά το έλυσα μουαχαχα lol!
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από papirous Τρι Οκτ 16, 2012 11:37 pm

Dalia έγραψε:υπήρξε ένα θεματάκι αλλά το έλυσα μουαχαχα lol!

αφου με κατατρομαξες!!! Tongue
lol!

αχχχ τι να πρωτο σχολιασω!!!
Για τις αγκαλιτσες και τα φιλακια στα χερακια?!! Heartbeat <3
Για τα σουβλακια??! Hihihihihi
Σπόιλερ:
ασε οτι θυμηθηκα τους χουρμαδες και συγκινηκα παλι.... Klaps-klaps Klaps-klaps τι φιλια!! τι ψυχη αυτο το κοριτσι μας!!!
🙇 🙇 🙇 🙇 🙇
για την τροπη/ξεκληρισμα της γυφτοοικογενειας!!!
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: μου αρεσε παραπολυ Νταλια!!! μην αργεις να γραφεις ρεεεεεεεεε Pray Pray Pray
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από Dalia Τρι Οκτ 16, 2012 11:46 pm

κρατήσου ... στο 9ο μπαίνει δυναμικά ο εξοχότατος lol!
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από papirous Τρι Οκτ 16, 2012 11:48 pm

Terry rules Terry rules ναι!!! τι καλα!!!! Yupiiiii
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από nansecrets Τετ Οκτ 17, 2012 12:00 am

δεν προλαβαινω να διαβασωωωωωωωωωωωωωω Crying or Very sad Crying or Very sad

Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story ! - Σελίδα 8 Damon
nansecrets
nansecrets
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 26265
Τόπος : όπου πάει και ο Τέρρυ!!!
Χιούμορ : ακόμα και στα δύσκολα...

https://terry.forumgreek.com/