TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story !
+3
ariel
nansecrets
Dalia
7 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 9
Σελίδα 5 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Σχόλια για το "Candy Candy...A different kind of story !
-"Χιονάτη ; Χιονάτη μου ; Άνοιξε τα μάτια σου, σε παρακαλώ."της ψιθύριζε κάθε τόσο τρίβωντας με την παλάμη του το μέρος οπού η Ανν είχε χτυπήσει το κεφάλι της, αλλά ο ίδιος δεν έπαιρνε καμιά απόκριση, ενώ τα μάτια του κοριτσιού παρέμεναν κλειστά και ανέκφραστα. "ΑΝΝ ;! ΑΝΝ !! Άνοιξε τα μάτια σου !
Ααααανννν!!!!!!! Ρε Ανν!!! Ανησυχεί το παιδί!!!!!!!
'Δεν μου μένει όμως άλλη επιλογή.'σκέφτηκε κι έφερε το κορίτσι όλο και πιο κοντά του. "Ανν..."ψιθύρισε απαλά το όνομά της. "Συγχώρεσέ με γι'αυτό Χιονάτη μου."κι με αυτά τα λόγια ο Τομ έφερε διστακτικά τα χείλη του πάνω στα δικά της, δίνοντάς της έτσι το φιλί της ζωής.
Κι έτσι ο Τομ με βαριά καρδιά έδωσε στην χιονάτη το φιλί της αγ… ζωής….
Όχι που θα άφηνε η Ντάλια την Ανν να συνέλθει με άλλο τρόπο!!!!!!!
Ααααανννν!!!!!!! Ρε Ανν!!! Ανησυχεί το παιδί!!!!!!!
'Δεν μου μένει όμως άλλη επιλογή.'σκέφτηκε κι έφερε το κορίτσι όλο και πιο κοντά του. "Ανν..."ψιθύρισε απαλά το όνομά της. "Συγχώρεσέ με γι'αυτό Χιονάτη μου."κι με αυτά τα λόγια ο Τομ έφερε διστακτικά τα χείλη του πάνω στα δικά της, δίνοντάς της έτσι το φιλί της ζωής.
Κι έτσι ο Τομ με βαριά καρδιά έδωσε στην χιονάτη το φιλί της αγ… ζωής….
Όχι που θα άφηνε η Ντάλια την Ανν να συνέλθει με άλλο τρόπο!!!!!!!
marilou- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!
Ξαφνικά η Ανν αναδύθηκε μέσα στον ύπνο της, σφίγγοντας άθελά της όλο και πιο πολύ το χέρι του Τομ μέσα στο δικό της και τραβώντας τον την ίδια ώρα προς το μέρος της αλλάζοντας πλευρό. Το χέρι του Τομ τώρα ήταν τεντωμένο και δεν ήξερε τι να κάνει.
Να τα μας…… Εδώ σε θέλω Τομ!!!
-"Αμάν ;! Τι ήταν αυτό ;"ρώτησε η Κάντυ κοιτώντας περίεργα και τους δυο.
-"Δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να είμαι έτσι όλη την ώρα. Κάντυ μπορείς να τραβήξεις το χέρι μου απ'το δικό της ;"την ρώτησε ο Τομ ενώ είχε γίνει κατακόκκινος από ντροπή. Εντωμεταξύ η Ανν άφησε έναν ακόμα αναστεναγμό και έφερε το χέρι του στο στόμα της φιλώντας το απαλά.
Άρχισαν και οι αναστεναγμοί!!! Φέρτε ένα πιεσόμετρο γιατί δεν τον βλέπω καλά τον Τομ….
-"Φοβάμαι πως δεν μπορώ να το κάνω αυτό Τομ."είπε η Κάντυ πνίγοντας ένα γέλιο. "Δείχνει να της αρέσει."
Αυτό το μικρό ξέρει περισσότερα από όσα δείχνει……
-"Κάντυ !"γρύλισε σιγανά εκείνος, φοβούμενος μην την ξυπνήσουν. "Και τι θα κάνω ; Έχει πιαστεί το χέρι μου."παραπονέθηκε στη συνέχεια.
Εσύ μην παραπονιέσαι!!! Ντάλια και Κάντυ για εσένα δουλεύουν!!!
-"Απλό. Ξάπλωσε δίπλα της και πάρτην αγκαλιά."αποκρίθηκε η Κάντυ, χωρίς να χάσει ούτε στιγμή το χαμόγελο της.
Άτσα η μικρή Κάντυ! Έτοιμη την έχει την λύση!!! Ε ρε τα 12χρονα από το σπίτι της Πόνυ……..
-"Κάντυ είσαι με τα καλά σου ;"είπε ο Τομ φανερά ενοχλημένος, ενώ το κόκκινο χρώμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου του είχε γίνει πιο έντονο. "Δεν μπορώ να το κάνω αυτό."είπε με φωνή που έτρεμε.
Σιωπή εσύ!!! Δεν σε ρώτησε κανένας!!!
-"Καλά, δική σου είναι η επιλογή. Αν θες να κάτσεις εκεί και να πιαστεί το χέρι σου."σχολίασε η ξανθιά φακιδομούρα σαν να μην την ένοιαζε.
Cool…….
Ο Τομ κλείνοντας τα μάτια του, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα, έβγαλε τα παπούτσια του και ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι ξαπλώνοντας δίπλα στην Ανν.
Έκανε την καρδιά του πέτρα ο Τομ!
Εκείνη μόλις αισθάνθηκε την παρουσία του δίπλα της, ενστικτωδώς γύρισε προς το μέρος του και κούρνιασε στην αγκαλιά του. Ο Τομ έφερε προστατευτικά το χέρι του στο κεφάλι της και άρχισε να την χαιδεύει.
Να τα μας….
-"Αααχχχ τι ωραία ! Πάντα πίστευα πως εσείς οι δυο ταιρίαζετε ο ένας με τον άλλον !"είπε η Κάντυ χτυπώντας τα χέρια της μαλακά ούτως ώστε να μην ξυπνήσει την Ανν. "Αααχχχ και τώρα είστε μαζί, τι ρομαντικό."αναστέναξε.
Να τη η μικρή προξενήτρα αποκαλύφθηκε!!!! Μουσίτσα!!!
-"Κάντυ !"μούγκρισε ξανά με τρόπο ο Τομ ρίχνοντας της ένα βλέμμα προειδοποιητικό.
-"Έλα τώρα Τομ, αφού την αγαπάς. Παραδέξου το !"βίαστικε να του πει εκείνη δείχνοντας τον με το δάχτυλό της.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζει…….
-"Δεν θα το έλεγα Τομ. Εμένα με αγαπάς σαν αδελφή σου και την Ανν με τρόπο όμως διαφορετικό, αλλίως δεν θα βρισκόσουν στο προσκεφάλι της, καθώς επίσης δεν θα την έσωζες από βέβαιο πνιγμό. Κάνω λάθος ;"
Ναι σωστά θα την άφηνε να πνιγεί…..
-"Είναι γνωστό οτί από μικρή είχες αυτό το χάρισμα."η Κάντυ τον κοίταξε παραξενεμένη. "Του ξερόλα εννοώ."συμπλήρωσε ο Τομ.
Έλα κι εσύ γιατί το λες αυτό….
-"Ξέρεις κι εκείνη ακριβώς το ίδιο αισθάνεται για σένα. Γι'αυτό λέω πως ταιρίαζετε."του εξήγησε η Κάντυ κι ο Τομ γύρισε προς το μέρος της, κοιτώντας την με ύφος ανυπόμονο αλλά και όλο προσμονή.
Ωραία δέσαμε… Απορώ γιατί συνεχίζω και σχολιάζω!!!! Αφού έδεσε το γλυκό!!!!!
"Ναι κύριε μου κορόιδευε εσύ. Όταν το βράδυ εκείνη παραμιλάει στον ύπνο της φωνάζοντας το όνομά σου ή όταν κάθε φορά πριν πέσει να κοιμηθεί σε αναφέρει μέσα στις προσευχιές της...Εεε συγγνώμη Τομ, αλλά δεν θέλει και πολλή θεογνωσία για να το καταλάβω."του 'πέταξε' στη συνέχεια θυμωμένη σταυρώνοντας τα χέρια της.
Καλά πιο στεγνά δεν μπορούσε να την δώσει την φίλη της!!! Όλα τα έβγαλε στην φόρα…..
-"Τι έκανε λέει ;"ο Τομ ανασηκώθηκε με τρόπο απ'το κρεβάτι αλλά την επόμενη στιγμή λούφαξε και πάλι στη θέση του φοβούμενος τις αντιδράσεις της Ανν και ξεχνώντας για δευτερόλεπτα οτί την είχε στην αγκαλιά του.
-"Ακριβώς ! Κάποια μέρα την πίεσα για να μου πει και μου το ξεφούρνησε, ενώ το δάκρυ έτρεχε κορόμυλο και μου εξομολογούνταν οτί σε αγαπάει."
Και το Νόμπελ εχεμύθειας μαζί με το χρηματικό έπαθλο των 30 αργυρίων το παίρνει η………..
"Κακομοίρη μου όμως αν μάθω οτί την πλήγωσες θα σε 'καθαρίσω' ! Κι αυτή τη φορά δεν θα σε αφήσω να με νικήσεις όπως έκανες τις άλλες φορές. Θα φας γερό ξύλο."τον κατσάδιασε η Κάντυ, επαναφέροντας τον στην πραγματικότητα.
Α ρε Τομ δεν ξέρεις που έχεις μπλέξει……. Ολόκληρο κύκλωμα έχει από πίσω η μικρή χαριτωμένη φακιδομούρα!!!
Το έντονο γουργουρητό που άφησε η Ανν, καθώς δήλωνε την παρουσία της, έκανε και τους δυο να γυρίσουν έντρομοι προς το μέρος της. Εκείνη άνοιγε σιγά-σιγά τα βλέφαρά της και ανασήκωνε αργά-αργά το κεφάλι της για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με το αγόρι που την κρατούσε αγκαλιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου πεταγόταν απ'την θέση της, ενώ αποτραβιόταν απ'τα δεσμά του Τομ και κρυβόταν πίσω απ'την Κάντυ.
Ξύπνησε και η ωραία κοιμωμένη!
-"Βοήθησέ με σε παρακαλώ. Τούτος εδώ με φίλησε !"δήλωσε με ύφος τρομαγμένο, δείχνοντας με το δάχτυλό της τον Τομ.
Καλέ μύγα την τσίμπησε???
-"Τι έκανε λέει ;"ήταν η σειρά της Κάντυ να αναρωτηθεί γυρίζοντας το βλέμμα της προς τον φίλο της, παρατηρώντας τον με ένα ύφος πονηρό. "
Τομ προβλέπω μπλεξίματα… Πες πως πας να φέρεις νερό και κοπάνησε την…
-"Χιονάτη ; Τι παράξενο όνομα, έτσι με λένε ;"η Ανν τώρα έφερνε το χέρι της στο κεφάλι της και το έξινε. Τα δυο παιδία την κοίταξαν παραξενεμένα. Η Κάντυ την έπιασε γρήγορα απ'τους ώμους.
Όχι σε λένε Ποκαχόντας… Δεν μου αρέσουν αυτάαααα…
-"Όχι δεν σε ξέρω. Θα πρεπε ;"της αποκρίθηκε η Ανν με ύφος ερωτηματικό.
Δεν θυμάται… Δεν θυμάται τίποτα!!! Εντάξει, ας με κρατήσει κάποιος!!!! Γιατί θα την βρω την Ντάλια!!!! Είτε στο Πάνω/Κάτω είτε στο Vampire Diaries θα την βρω!!!!
Να τα μας…… Εδώ σε θέλω Τομ!!!
-"Αμάν ;! Τι ήταν αυτό ;"ρώτησε η Κάντυ κοιτώντας περίεργα και τους δυο.
-"Δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να είμαι έτσι όλη την ώρα. Κάντυ μπορείς να τραβήξεις το χέρι μου απ'το δικό της ;"την ρώτησε ο Τομ ενώ είχε γίνει κατακόκκινος από ντροπή. Εντωμεταξύ η Ανν άφησε έναν ακόμα αναστεναγμό και έφερε το χέρι του στο στόμα της φιλώντας το απαλά.
Άρχισαν και οι αναστεναγμοί!!! Φέρτε ένα πιεσόμετρο γιατί δεν τον βλέπω καλά τον Τομ….
-"Φοβάμαι πως δεν μπορώ να το κάνω αυτό Τομ."είπε η Κάντυ πνίγοντας ένα γέλιο. "Δείχνει να της αρέσει."
Αυτό το μικρό ξέρει περισσότερα από όσα δείχνει……
-"Κάντυ !"γρύλισε σιγανά εκείνος, φοβούμενος μην την ξυπνήσουν. "Και τι θα κάνω ; Έχει πιαστεί το χέρι μου."παραπονέθηκε στη συνέχεια.
Εσύ μην παραπονιέσαι!!! Ντάλια και Κάντυ για εσένα δουλεύουν!!!
-"Απλό. Ξάπλωσε δίπλα της και πάρτην αγκαλιά."αποκρίθηκε η Κάντυ, χωρίς να χάσει ούτε στιγμή το χαμόγελο της.
Άτσα η μικρή Κάντυ! Έτοιμη την έχει την λύση!!! Ε ρε τα 12χρονα από το σπίτι της Πόνυ……..
-"Κάντυ είσαι με τα καλά σου ;"είπε ο Τομ φανερά ενοχλημένος, ενώ το κόκκινο χρώμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου του είχε γίνει πιο έντονο. "Δεν μπορώ να το κάνω αυτό."είπε με φωνή που έτρεμε.
Σιωπή εσύ!!! Δεν σε ρώτησε κανένας!!!
-"Καλά, δική σου είναι η επιλογή. Αν θες να κάτσεις εκεί και να πιαστεί το χέρι σου."σχολίασε η ξανθιά φακιδομούρα σαν να μην την ένοιαζε.
Cool…….
Ο Τομ κλείνοντας τα μάτια του, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα, έβγαλε τα παπούτσια του και ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι ξαπλώνοντας δίπλα στην Ανν.
Έκανε την καρδιά του πέτρα ο Τομ!
Εκείνη μόλις αισθάνθηκε την παρουσία του δίπλα της, ενστικτωδώς γύρισε προς το μέρος του και κούρνιασε στην αγκαλιά του. Ο Τομ έφερε προστατευτικά το χέρι του στο κεφάλι της και άρχισε να την χαιδεύει.
Να τα μας….
-"Αααχχχ τι ωραία ! Πάντα πίστευα πως εσείς οι δυο ταιρίαζετε ο ένας με τον άλλον !"είπε η Κάντυ χτυπώντας τα χέρια της μαλακά ούτως ώστε να μην ξυπνήσει την Ανν. "Αααχχχ και τώρα είστε μαζί, τι ρομαντικό."αναστέναξε.
Να τη η μικρή προξενήτρα αποκαλύφθηκε!!!! Μουσίτσα!!!
-"Κάντυ !"μούγκρισε ξανά με τρόπο ο Τομ ρίχνοντας της ένα βλέμμα προειδοποιητικό.
-"Έλα τώρα Τομ, αφού την αγαπάς. Παραδέξου το !"βίαστικε να του πει εκείνη δείχνοντας τον με το δάχτυλό της.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζει…….
-"Δεν θα το έλεγα Τομ. Εμένα με αγαπάς σαν αδελφή σου και την Ανν με τρόπο όμως διαφορετικό, αλλίως δεν θα βρισκόσουν στο προσκεφάλι της, καθώς επίσης δεν θα την έσωζες από βέβαιο πνιγμό. Κάνω λάθος ;"
Ναι σωστά θα την άφηνε να πνιγεί…..
-"Είναι γνωστό οτί από μικρή είχες αυτό το χάρισμα."η Κάντυ τον κοίταξε παραξενεμένη. "Του ξερόλα εννοώ."συμπλήρωσε ο Τομ.
Έλα κι εσύ γιατί το λες αυτό….
-"Ξέρεις κι εκείνη ακριβώς το ίδιο αισθάνεται για σένα. Γι'αυτό λέω πως ταιρίαζετε."του εξήγησε η Κάντυ κι ο Τομ γύρισε προς το μέρος της, κοιτώντας την με ύφος ανυπόμονο αλλά και όλο προσμονή.
Ωραία δέσαμε… Απορώ γιατί συνεχίζω και σχολιάζω!!!! Αφού έδεσε το γλυκό!!!!!
"Ναι κύριε μου κορόιδευε εσύ. Όταν το βράδυ εκείνη παραμιλάει στον ύπνο της φωνάζοντας το όνομά σου ή όταν κάθε φορά πριν πέσει να κοιμηθεί σε αναφέρει μέσα στις προσευχιές της...Εεε συγγνώμη Τομ, αλλά δεν θέλει και πολλή θεογνωσία για να το καταλάβω."του 'πέταξε' στη συνέχεια θυμωμένη σταυρώνοντας τα χέρια της.
Καλά πιο στεγνά δεν μπορούσε να την δώσει την φίλη της!!! Όλα τα έβγαλε στην φόρα…..
-"Τι έκανε λέει ;"ο Τομ ανασηκώθηκε με τρόπο απ'το κρεβάτι αλλά την επόμενη στιγμή λούφαξε και πάλι στη θέση του φοβούμενος τις αντιδράσεις της Ανν και ξεχνώντας για δευτερόλεπτα οτί την είχε στην αγκαλιά του.
-"Ακριβώς ! Κάποια μέρα την πίεσα για να μου πει και μου το ξεφούρνησε, ενώ το δάκρυ έτρεχε κορόμυλο και μου εξομολογούνταν οτί σε αγαπάει."
Και το Νόμπελ εχεμύθειας μαζί με το χρηματικό έπαθλο των 30 αργυρίων το παίρνει η………..
"Κακομοίρη μου όμως αν μάθω οτί την πλήγωσες θα σε 'καθαρίσω' ! Κι αυτή τη φορά δεν θα σε αφήσω να με νικήσεις όπως έκανες τις άλλες φορές. Θα φας γερό ξύλο."τον κατσάδιασε η Κάντυ, επαναφέροντας τον στην πραγματικότητα.
Α ρε Τομ δεν ξέρεις που έχεις μπλέξει……. Ολόκληρο κύκλωμα έχει από πίσω η μικρή χαριτωμένη φακιδομούρα!!!
Το έντονο γουργουρητό που άφησε η Ανν, καθώς δήλωνε την παρουσία της, έκανε και τους δυο να γυρίσουν έντρομοι προς το μέρος της. Εκείνη άνοιγε σιγά-σιγά τα βλέφαρά της και ανασήκωνε αργά-αργά το κεφάλι της για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με το αγόρι που την κρατούσε αγκαλιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου πεταγόταν απ'την θέση της, ενώ αποτραβιόταν απ'τα δεσμά του Τομ και κρυβόταν πίσω απ'την Κάντυ.
Ξύπνησε και η ωραία κοιμωμένη!
-"Βοήθησέ με σε παρακαλώ. Τούτος εδώ με φίλησε !"δήλωσε με ύφος τρομαγμένο, δείχνοντας με το δάχτυλό της τον Τομ.
Καλέ μύγα την τσίμπησε???
-"Τι έκανε λέει ;"ήταν η σειρά της Κάντυ να αναρωτηθεί γυρίζοντας το βλέμμα της προς τον φίλο της, παρατηρώντας τον με ένα ύφος πονηρό. "
Τομ προβλέπω μπλεξίματα… Πες πως πας να φέρεις νερό και κοπάνησε την…
-"Χιονάτη ; Τι παράξενο όνομα, έτσι με λένε ;"η Ανν τώρα έφερνε το χέρι της στο κεφάλι της και το έξινε. Τα δυο παιδία την κοίταξαν παραξενεμένα. Η Κάντυ την έπιασε γρήγορα απ'τους ώμους.
Όχι σε λένε Ποκαχόντας… Δεν μου αρέσουν αυτάαααα…
-"Όχι δεν σε ξέρω. Θα πρεπε ;"της αποκρίθηκε η Ανν με ύφος ερωτηματικό.
Δεν θυμάται… Δεν θυμάται τίποτα!!! Εντάξει, ας με κρατήσει κάποιος!!!! Γιατί θα την βρω την Ντάλια!!!! Είτε στο Πάνω/Κάτω είτε στο Vampire Diaries θα την βρω!!!!
marilou- Terry
Εντάξει άργησα να σχολιάσω αλλά έταξα σχόλια χαλί και δεν είναι εύκολο! Στο τέλος θα καταντήσω μονότονη αν δεν έχω γίνει ήδη!
Λοιπόν........ Καλά βρε αθεόφοβη τερροσυντρόφησσα!!! Εμ τα αδερφάκια δεν είναι και πολύ αδερφάκια, εμ περνάμε από σαράντα κύματα και ένα ποτάμι για να τους τα φτιάξουμε και στο τέλος η μικρή γοργόνα χάνει την μνήμη της???
Ουφ.... Άντε τώρα να ξεμπλέξει η κατάσταση... Και εμείς??? Εμάς δεν μας σκέφτεσαι??? :http://www.pic :http://www.pic
Μια χάρη μόνο.... Επειδή περιμένουμε Τέρρυ junior και για την ώρα τα παιδάκια από το σπίτι της Πόνυ είναι λίγο ερωτιάρικα... Σου λέω πως δεν θα αντέξω να διαβάσω για αντίστοιχες περιπέτειες του μικρού Τέρρυ!!! Είναι ταγμένος!!!!
Τώρα σοβαρά, μου αρέσει πολύ η ιστορία σου και περιμένω πως και πως την συνέχεια!
Λοιπόν........ Καλά βρε αθεόφοβη τερροσυντρόφησσα!!! Εμ τα αδερφάκια δεν είναι και πολύ αδερφάκια, εμ περνάμε από σαράντα κύματα και ένα ποτάμι για να τους τα φτιάξουμε και στο τέλος η μικρή γοργόνα χάνει την μνήμη της???
Ουφ.... Άντε τώρα να ξεμπλέξει η κατάσταση... Και εμείς??? Εμάς δεν μας σκέφτεσαι??? :http://www.pic :http://www.pic
Μια χάρη μόνο.... Επειδή περιμένουμε Τέρρυ junior και για την ώρα τα παιδάκια από το σπίτι της Πόνυ είναι λίγο ερωτιάρικα... Σου λέω πως δεν θα αντέξω να διαβάσω για αντίστοιχες περιπέτειες του μικρού Τέρρυ!!! Είναι ταγμένος!!!!
Τώρα σοβαρά, μου αρέσει πολύ η ιστορία σου και περιμένω πως και πως την συνέχεια!
marilou- Terry
marilou!!!! τα σχολια σου ολα τα λεφταααα!!!!
Εχω καταντήσει να περιμένω τα σχόλια με την ίδια ανυπομονησία που περιμένω τα φικ!!!! μαριλού, έγραψες!!!! ακόμα γελάω!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
έχω λιώσει στο γέλιο λέμε!!!
marilou έγραψε:-"Ηρέμησε Τομ...χαχαχα δεν πάθαμε και τίποτα. Έλα θα πέσουμε μαζί."και φέρνοντας τα χέρια του γύρω απ'την μέση της, η Ανν τον τράβηξε μαζί της για να πέσουν μαζί απ'τον λοφίσκο.
Χέρι γύρω από την μέση…………… Α ρε Ντάλιααααααα…. Πες μου την αλήθεια…. Όταν έρθει η ώρα για το μοιραίο, η Ανν θα τον στριμώξει έτσι????
Μέσα σε δευτερόλεπτα σηκώνονταν κι οι δυο, κάνοντας πέρα τα πέταλα των λουλουδιών για να διακρίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.
-"Μα που είναι η Κάντυ ;"αναρωτήθηκε η Ανν.
Ποιος νοιάζεται για την Κάντυ……….
-"Χιονάτη...αυτό είναι για σένα..."
Κανείς…….
Η Ανν έγυρε προς το μέρος του Τομ για να τον δει να της προσφέρει ένα λευκό άνθος. Εκείνη του χαμογέλασε, το πήρε απ'τα χέρια του και το έφερε στη μύτη της, κλείνοντας τα μάτια της για να αισθανθεί το άρωμά του.
Κανείς κανείς κανείς…….
-"Εμ...είναι γαρδένια..."βίαστικε να συμπληρώσει ο Τομ.
-"Σε ευχαριστώ πολύ Τομ."του είπε η Ανν χαιδεύοντας τον στο πρόσωπο.
-"Πππ...παρακαλώ..."τραύλισε εκείνος.
Κκκκαααααανειιιιιιις!!!!!!!
Αμέσως η Κάντυ πετάχτηκε μέσα απ'τα λουλούδια, ορμώντας προς το μέρος τους, κάνοντάς τους και τους δυο να πέσουν ξανά μέσα στη σορό, αφήνοντας τους κυριολεκτικά 'στον τόπο'! "ΤΣΑ !!! Χιχιχιχι !"φώναξε εκείνη ενώ ξεκαρδιζόταν στα γέλια.
Καλέ η Κάντυ! Παίζει και αυτή στην σειρά??
μαριλού ζωγράφισες...
σαν να βλέπω το ανιμέ με την μαριλού δίπλα ένα πράγμα...
σαν να βλέπω το ανιμέ με την μαριλού δίπλα ένα πράγμα...
πάλι πίσω από όλα....
marilou- Terry
Μαριλουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!!!!!!!!!! Πως απ'τα μέρη μας καλέ ??????? εδώ είναι καλέ η Ντάλια , εδώ ...τι έγινε πάλι ? τι παράπονο έχεις πες μου τι ???
μη μου πεις οτι δεν σ'άρεσε το στόρυ... διοτί δεν προκειται να σε πιστέψω... περιττώ να σου πω οτί έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια με τα ανεπανάληπτα σχόλια σου έτσι...έτσι Περσικό χαλί πάντα ...τι μόνο εμείς...όχι εσείς...
Ότι πεις και βέβαια έχω υποσχεθεί Τερρυ τζούνιορ και το ΄σιγουρο είναι οτί αυτό το στόρυ θα συνεχιστεί και θα ανέβει και το επόμενο κεφ. να δούμε όμως το πότε ...γιατί τον τελυταίο καιρό όλο τρέχω, έρε τι τραβάει η μέλλουσα Θεία... ...κι όλίγον η διάθεση (αν όχι και τόσο κατεβασμένη) τρελαμένη είναι σίγουρα... είμαι περίεργη πάντως να δβ τα σχόλιά σου όταν ανέβει το κεφ. του Τέρρυ που θα είναι το επόμενο δλδ...
μη μου πεις οτι δεν σ'άρεσε το στόρυ... διοτί δεν προκειται να σε πιστέψω... περιττώ να σου πω οτί έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια με τα ανεπανάληπτα σχόλια σου έτσι...έτσι Περσικό χαλί πάντα ...τι μόνο εμείς...όχι εσείς...
Ότι πεις και βέβαια έχω υποσχεθεί Τερρυ τζούνιορ και το ΄σιγουρο είναι οτί αυτό το στόρυ θα συνεχιστεί και θα ανέβει και το επόμενο κεφ. να δούμε όμως το πότε ...γιατί τον τελυταίο καιρό όλο τρέχω, έρε τι τραβάει η μέλλουσα Θεία... ...κι όλίγον η διάθεση (αν όχι και τόσο κατεβασμένη) τρελαμένη είναι σίγουρα... είμαι περίεργη πάντως να δβ τα σχόλιά σου όταν ανέβει το κεφ. του Τέρρυ που θα είναι το επόμενο δλδ...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Κανένα παράπονο!
Ανυπομονώ για την συνέχεια!
Δύο απαιτήσεις έχω μόνο και δεν τις διαπραγματεύομαι!!!
Να βγει ο Σάκης (έστω και με πάνα) και να επανέλθει η μνήμη της Ανν!!!
Μέλλουσα θεία?!? Με το καλό Ντάλια μου!!! Χαίρομαι πάρα πολύ!!!!
Ανυπομονώ για την συνέχεια!
Δύο απαιτήσεις έχω μόνο και δεν τις διαπραγματεύομαι!!!
Να βγει ο Σάκης (έστω και με πάνα) και να επανέλθει η μνήμη της Ανν!!!
Μέλλουσα θεία?!? Με το καλό Ντάλια μου!!! Χαίρομαι πάρα πολύ!!!!
marilou- Terry
Σε ευχαριστώ πολύ Μαριλού μου !!!
Αμάν με σκάσες θα βγεί αλλά όχι με πάνα...
Όσο για το άλλο ...μάλλον πρέπει να κάνεις΄λίιιιιιιιιιιιιιγη υπομονή ακόμα...
Αμάν με σκάσες θα βγεί αλλά όχι με πάνα...
Το'ξερα!!! το΄ξερα!!! Η Μιζούκι τα φταίει όλα!!!
Πες την αλήθεια.... Πόσα χρόνια θα τραβήξει αυτή η κολώνια??? :http://www.pic
marilou- Terry
marilou έγραψε:Όσο για το άλλο ...μάλλον πρέπει να κάνεις΄λίιιιιιιιιιιιιιγη υπομονή ακόμα...
Το'ξερα!!! το΄ξερα!!! Η Μιζούκι τα φταίει όλα!!!
Πες την αλήθεια.... Πόσα χρόνια θα τραβήξει αυτή η κολώνια??? :http://www.pic
Η αμνησία της Ανν ??? όσο θέλω εγώ ...μουαχαχαχαχα...
marilou- Terry
ω! μπηκαν φρεσκα κεφαλαιακια!!!
θα επανελθω με σχολια!!
θα επανελθω με σχολια!!
Μπράβο Ντάλια!!!!!! Το επεισόδιο Τέρρυ, έφτασε!!!! Είναι πολύ ευχάριστο, οτι αν και δεν έχει σχέση με τη Μιζουκική ιστορία, έχεις πολύ καλή πλοκή.
Και μάθαμε και για την αλυσίδα!!!!!
Και μάθαμε και για την αλυσίδα!!!!!
- Σπόιλερ:
- ασχετο.... πόσα ξωγαμα είχε αυτός ο Ριτσαρντ;;;; Οπου πάει αγαπάει;;;
ariel- Terry Total Freak
Σε ευχαριστώ πολύ άριελ ... άργισε πολύ αυτό το κεφ. αλλά στο τέλος ο "Σάκης" όπως λέει κι η Μαριλού ανέβηκε Ελπίζω να έκανα το καλύτερο που μπορούσα ούτως ώστε να αποδώσω έτσι όπως είναι κανονικά ο χαρακτήρας του και να μην ξέφυγα...
και τώρα άριελ δώσε βάση...
και τώρα άριελ δώσε βάση...
- Σπόιλερ:
- * ο Δούκας Γκράντσεστερ το 1894 παντρεύτηκε την Ρόζμαρυ Κάλλεν με την οποία απέκτησε ένα γιο, τον Έντουαρντ. Δυστυχώς όμως δεν χάρηκε τον ερχομό του γιού της καθότι πέθανε στη γέννα.
* το 1895 ο Δούκας γνωρίζεται και ερωτεύεται παράφορα την διάσημη κι γοητευτική ηθοποιό του καλλιτεχνικού πενταγράμμου του Μπρόντγουει Ελεονόρ Μπέικερ. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αποκτά και με εκέινη ένα γιο τον Τέρρυ, χωρίς όμως εκείνος να την έχει αποκαταστήσει.
* τέλη του 1898- με αρχές του 1899 ο Δούκας παντρεύεται για δεύτερη φορά κάνοντας άλλα τρία παιδία (ζωή να χει) την κατά 6 χρόνια μικρότερη απ'τον Τέρρυ Σκάρλετ και τα δίδυμα Νίκολας και Τζόρτζ, 8 χρόνια μικρότερα από εκείνον.
οπότε όπως καταλαβαίνεις ο δούκας μας έχει βγει πολύ καρπερός...
ariel- Terry Total Freak
τολμω να πω οτι το γραψιμο σου αλλαξε νταλια προς το καλυτερο.
μολις διαβασα το τερρικο κεφαλαιο και εχω εκνευριστει που μας αφηνεις με τοσο λιγο και πεφτουν διακοπες!!!!!!!!!!!
πολυ ωραιο κεφαλαιο και οπως ειπε και η αριελ μαθαμε και για την αλυσιδα!
και οχι μονο!! nice οι προσθηκες!!!
μολις διαβασα το τερρικο κεφαλαιο και εχω εκνευριστει που μας αφηνεις με τοσο λιγο και πεφτουν διακοπες!!!!!!!!!!!
πολυ ωραιο κεφαλαιο και οπως ειπε και η αριελ μαθαμε και για την αλυσιδα!
και οχι μονο!! nice οι προσθηκες!!!
- Σπόιλερ:
- με την εξελιξη στο φικ της νταλιας μαθαινουμε για την αλυσιδα και οτι αυτο συνεπαγεται (δεν λεω για να διαβασουνε)
λετε γιαυτο ο Τερρυ να παιζει το "Annie Laurie" με την φυσαρμονικα στην Καντυ στο κολλεγιο;; νταλια πες! ξερεις κατι που δεν ξερουμε τοσα χρονια;;;; η Μιζουκι στο εκμυστηρευτηκε; πες!!!!!!!
Aλήθεια ναν ?!!! Είναι σημαντικό αυτό να το ακούω από σένα, γενικότερα από κάποιον που θα γνωρίζει καλύτερα εκφραστικά από μένα γιατί εγώ έχω κάτι μικροπροβληματάκια με τον γραπτό λόγο...
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Τόσο λίγο?! εγώ μια χαρά μεγάλο το βλέπω όσο για το ότι σας αφήνω πάνω στο καλύτερο ναι ...το'χω αυτό... μια απ΄τις χειρότερες συνήθιες μου
όσο για τις προσθήκες ρίξε μια ματιά εδω... https://terry.forumgreek.com/t296-topic
Επίσης να πω και να προσθέσω ότι παντού υπάρχει ένας Έντουαρντ!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Τόσο λίγο?! εγώ μια χαρά μεγάλο το βλέπω όσο για το ότι σας αφήνω πάνω στο καλύτερο ναι ...το'χω αυτό... μια απ΄τις χειρότερες συνήθιες μου
όσο για τις προσθήκες ρίξε μια ματιά εδω... https://terry.forumgreek.com/t296-topic
Επίσης να πω και να προσθέσω ότι παντού υπάρχει ένας Έντουαρντ!
- Σπόιλερ:
- Εμ...Ναν δεν καταλαβα καθόλου την ερώτησή σου στο σπόιλερ?! θυμάμαι ότι ο Τέρρυ παίζε φυσαρμόνικα στο κολέγιο αλλά όχι και τα άσματα που συμπεριλαμβάνονται στο ρεπερτόριό του καλέ τι να μου πει αυτή???!!!
ειναι καλυτερο αυτο το κεφαλαιο κυριως ως προς στην πλοκη. γραπτα μια χαρα τα πας. τωρα που ξεφυγες απο τα τετρριμενα της μιζουκο-ιστοριας και εδωσες δικα σου στοιχεια εκανες πολυ καλη συνθεση των στοιχειων και το εδωσες πολυ ωραια. σαν οντως να εγινε κι οχι οτι ειναι φανταστικο κομματι.
αα το ειχα ξεχασει αυτο το ονειρο σου!!
αγαπαμε Εντουαρντ!!!
αα το ειχα ξεχασει αυτο το ονειρο σου!!
αγαπαμε Εντουαρντ!!!
- Σπόιλερ:
- πλακα εκανα Annie Laurie ειναι το τραγουδι που παιζει ο Τερρυ με τη φυσαρμονικα. παλιο σκοτσεζικο τραγουδι. με την δικη σου πλοκη περι αλυσιδας και ποια την φοραει και το πρωτο ονομα (Annie) στο τραγουδακι της φυσαρμονικας λεω οτι ειναι σαν να μην ειναι τυχαιο το τραγουδι. θα μπορουσε να σκεφτει κανεις οτι στο δικο σου φικ συνδεονται! Αννυ η μια Annie Laurie το τραγουδι.. καταλαβες;
Σε ευχαριστώ πολύ Ναν, και εννοείται πως δεν θα άφηνα τα ίδια στοιχεία κι υο στόρυ το δικό μου θα ήταν διαφορετικό απ'την μέρχι το τέλος! Κι όχι μόνο
Δεν ξεχνάμε τέτοιες λεπτομέριες
Σταθερή αξία ο γλυκός μου εννοείται
τα δυο αδέφλια έτσι όπως εγώ τα φαντάστηκα στη σκηνή...
Δεν ξεχνάμε τέτοιες λεπτομέριες
Σταθερή αξία ο γλυκός μου εννοείται
- Σπόιλερ:
- Αλήθεια??? κοίτα να δεις σύμπτωση και δεν το ξερα... λέω να ανατρέξω στην σκηνή να ακούσω το κομμάτι,να το σημειώσω αυτό θα μου χρειαστεί
- Σπόιλερ:
πολύ τυχερές οι γυναίκες του φικ μου ...κι αδελφές κι οι γυναίκες κι οι ξαδέλεφες κι όλες τους
nansecrets έγραψε:
- Σπόιλερ:
με την εξελιξη στο φικ της νταλιας μαθαινουμε για την αλυσιδα και οτι αυτο συνεπαγεται (δεν λεω για να διαβασουνε)
λετε γιαυτο ο Τερρυ να παιζει το "Annie Laurie" με την φυσαρμονικα στην Καντυ στο κολλεγιο;; νταλια πες! ξερεις κατι που δεν ξερουμε τοσα χρονια;;;; η Μιζουκι στο εκμυστηρευτηκε; πες!!!!!!!
Ναν, φοβερή ιδέα!!!!!!!! Έλα να τη στριμώξουμε μαζί να μας τα πει!
Dalia έγραψε:
- Σπόιλερ:
πολύ τυχερές οι γυναίκες του φικ μου ...κι αδελφές κι οι γυναίκες κι οι ξαδέλεφες κι όλες τους
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:nansecrets έγραψε:
- Σπόιλερ:
με την εξελιξη στο φικ της νταλιας μαθαινουμε για την αλυσιδα και οτι αυτο συνεπαγεται (δεν λεω για να διαβασουνε)
Ναν, φοβερή ιδέα!!!!!!!! Έλα να τη στριμώξουμε μαζί να μας τα πει!
Ανέτρεξα που λέτε στην συγκεκριμένη σκηνή και ναι όντως...το μανάρι μας το διαισθάνεται κι γι αυτό λέει αυτό το άσμα Αχχχ......... Δεν σας λέω τίποτα μουαχαχαχαχαDalia έγραψε:
- Σπόιλερ:
Αριελ παιδί μου τι έπαθες???
Ποιος..... τι έγινε;;;;;; αααα. ναι θυμήθηκα............
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:Ποιος..... τι έγινε;;;;;; αααα. ναι θυμήθηκα............
Σελίδα 5 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» Candy Candy... A different kind of story !
» Σχόλια για Τα ποιήματα / Candy-Candy Poems
» Μy manga Fan arts for my Candy Candy Fanfic
» Σχόλια για Τα ποιήματα / Candy-Candy Poems
» Μy manga Fan arts for my Candy Candy Fanfic
Σελίδα 5 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia