TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
+13
anna
Masta87
nuitetoile21
μαριτα
ΜΙΜΙ
marilou
souka
stavroylaki
Dalia
nansecrets
ariel
libra
papirous
17 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 17
Σελίδα 3 από 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Απ: Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
τη ρουφιανα την Ελιζα και τον μπασταρδο τον Νηλ!!
εφτασαν πολυ κοντα στα ιχνη τους!!
αυτο που δεν μου αρεσει στον αλμπερτ ειναι η ανασφαλεια του περι Τερρυ και τοσο μετα που ειναι παντρεμενοι και με παιδι πλεον.
τωρα καταλαβα γιατι ειπες οτι θα ειναι στεναχωρο παρακατω..
αν και με χαροποιει για την εξελιξη της ιστοριας και μονο, λυπηθηκα πολυ με την περιπτωση του Αλμπερτ..
βρε βρε κατι παιχνιδια που παιζει η ζωη...! ωστε ετσι βγηκε το Τερενς!! ταμπλας της ηρθε της Καντυ!!!
αμα ειναι το πεπρωμενο σου... οτι και να κανεις δεν ξεφευγεις!!
....................................................................................................................
λοιπόν ...τι αρχή κι αυτή;;;!!! μπα που να φαν την γλώσσα τους και τα λυσσακά τους τα παλίοσκυλα!!! κακό χρόνου να'χουν ...ελπίζω να τους περιποιηθεί δεόντως η Κάντυ και να τους δώσει ένα γερό μθμ!!! Μμμμ... μας ήρθε απ'τας Γαλλίας η "βαρώνη" μη ανοίξω το στόμα μου και δεν με ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης! "Πάχυνες Νηλ..." κατάλαβα πιο θηρίο κι απ'το θηρίο θα'χει γίνει η κολοκυθόφατσα
Τέλος πάντων πολύ χάρηκα με τον ερχομό του εγγονού και του ονόματός του αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την στάση της Κάντυ απέναντι σε όλο αυτό, και δεν είναι μόνο η αντίδραση του ονόματος ... Κάτι άλλο παίζει , κάτι που ελπίζω να το μάθουμε σύντομα... Γιατί είναι φανερό κυρίες μου πως η φακιδομούρα κι ο δούκας κάτι κρύβουν
- Σπόιλερ:
- οι τελείες είναι επειδή πενθώ για τον πρίγκιπα τον οποίο κατά την γνώμη μου δεν είχες κανέναν λόγο να τον πεθάνεις... ας του έδινες διαζύγιο... πλάνταξα στο κλάμα τα απογευματιάτικα η καψερή........ φτάνει... πρέπει να φανώ δυνατή γι αυτό και δεν σχολιάζω άλλο αυτό το πονεμένο παρτ της ιστορίας...
λοιπόν ...τι αρχή κι αυτή;;;!!! μπα που να φαν την γλώσσα τους και τα λυσσακά τους τα παλίοσκυλα!!! κακό χρόνου να'χουν ...ελπίζω να τους περιποιηθεί δεόντως η Κάντυ και να τους δώσει ένα γερό μθμ!!! Μμμμ... μας ήρθε απ'τας Γαλλίας η "βαρώνη" μη ανοίξω το στόμα μου και δεν με ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης! "Πάχυνες Νηλ..." κατάλαβα πιο θηρίο κι απ'το θηρίο θα'χει γίνει η κολοκυθόφατσα
Τέλος πάντων πολύ χάρηκα με τον ερχομό του εγγονού και του ονόματός του αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την στάση της Κάντυ απέναντι σε όλο αυτό, και δεν είναι μόνο η αντίδραση του ονόματος ... Κάτι άλλο παίζει , κάτι που ελπίζω να το μάθουμε σύντομα... Γιατί είναι φανερό κυρίες μου πως η φακιδομούρα κι ο δούκας κάτι κρύβουν
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
χαχαχχαχα Νταλια πεθαινω μετα σχολια σου!!!!
Σοορρρυυυ βρε κοριτσια που σας στεναχωρω
οποτε και γω σαν απομηχανης θεος τον εστειλα εκδρομη!! λιγο μακρυνη βεβαια
Σοορρρυυυ βρε κοριτσια που σας στεναχωρω
- Σπόιλερ:
- λεμε τωρα για να κανω την καλη (καταβαθος πιο κακια απο Μιζουκι ειμαι )
οποτε και γω σαν απομηχανης θεος τον εστειλα εκδρομη!! λιγο μακρυνη βεβαια
σωπα καλε τι μακρυνη.. ειχαν συνηθισει να τους χωριζουν τα χιλιομετρα..
nansecrets έγραψε:σωπα καλε τι μακρυνη.. ειχαν συνηθισει να τους χωριζουν τα χιλιομετρα..
Ελα ντε!!!!! Μόνο για τον Τέρρυ μου δεν υπήρχε απο μηχανής θεός!!!!
Πολύ κύκλος η ζωή Παπι και έχει και ο καιρός γυρίσματα!
Γιατι βρε Νανούκα να μην έχει ανασφάλειες ο Αλμπερτ; Εχει εμφανιστεί πουθενά σαν κυριος Τέλειος και Ιδανικός; Και αγωνίες και ανασφάλειες έχει, είναι ρεαλιστικός και όχι ουτοπικός χαρακτήρας! Μην ξεχνάμε οτι "κέρδισε" το χέρι της Κάντυ απο έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Κάποια συναισθήματα βάζουν κάτω και οικογένειες και παιδιά, όλα είναι θέμα χαρακτήρα. Και όσο και αν ο χαρακτήρας της Κάντυ (και του Τέρρυ, εδω που τα λέμε) δεν θα επέτρεπε ποτε την προδοσία, οι κινήσεις του Αλμπερτ, τον κάνουν συζυγο! (αλήθεια πονηρή Πάπι.... δεν μας έδειξες το ειδύλλιο εν τη γεννέση του! Στο γάμο πήγαμε σφαίρα!!!!)
Περιμένω αυριο το ΠΑΡΤΥ!!!!!!
Γιατι βρε Νανούκα να μην έχει ανασφάλειες ο Αλμπερτ; Εχει εμφανιστεί πουθενά σαν κυριος Τέλειος και Ιδανικός; Και αγωνίες και ανασφάλειες έχει, είναι ρεαλιστικός και όχι ουτοπικός χαρακτήρας! Μην ξεχνάμε οτι "κέρδισε" το χέρι της Κάντυ απο έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Κάποια συναισθήματα βάζουν κάτω και οικογένειες και παιδιά, όλα είναι θέμα χαρακτήρα. Και όσο και αν ο χαρακτήρας της Κάντυ (και του Τέρρυ, εδω που τα λέμε) δεν θα επέτρεπε ποτε την προδοσία, οι κινήσεις του Αλμπερτ, τον κάνουν συζυγο! (αλήθεια πονηρή Πάπι.... δεν μας έδειξες το ειδύλλιο εν τη γεννέση του! Στο γάμο πήγαμε σφαίρα!!!!)
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
ariel έγραψε:Ελα ντε!!!!! Μόνο για τον Τέρρυ μου δεν υπήρχε απο μηχανής θεός!!!!
κοιτα πως εχει το πραγμα και αντιδρω...
βαση της πραγματικης ιστοριας του ανιμε και του μανγκα σε κανενα σημειο ο Αλμπερτ δεν εδειξε ερωτικα συναισθηματα για την Καντυ και συνεπως ανασφαλεια για κατι.
κι ομως.. ηταν ο κυριος τελειος αν εξαιρεσεις αυτην την λαθος οπτικη στην ιστορια, που κατα βαση δημιουργηθηκε απο γυναικειες ανασφαλειες φαν που διαβασαν/ειδαν την ιστορια μεσα απο το δικο τους προσωπικο στο θεμα πρισμα.
τα ξερεις.. τι με κανεις να επαναλαμβανομαι..
στην περιπτωση ομως που επαιζε ενα τετοιο σεναριο.. (ερωτας μεταξυ Αλμπερτ και Καντυ) οπως εδω στο φικ της παπι, θεωρω οτι χωρις να του δινει δικαιωματα η Καντυ, οι ανασφαλειες ειναι λανθανουσες και εγωιστικες.
δεν ζηλευω χωρις λογο το ετερον μου ημισυ, ουτε θα ανησυχω μια ζωη μη και με απατησει με καποιον νεο ή πρωην συντροφο. χανεις το σημερα, το τωρα με τετοιες υποθεσεις και στη ουσια το προβλημα δεν το εχει ο αλλος.
αυτα..
Ποποοο χτες το βραδυ καποιες πραγματικα ξενυχτησαν
Λοιπον ας ζεστανω τα δαχτυλακια μου γιατι εχω να πω πολλα....
@ Μαριλου μου ευχαριστωωωωωω πολλλλυυυυυ πολυυυυυ που για τα καλα σου λογια!!!! Χαιρομαι που σου αρεσε τοσο πολυ το φικακι μου και ειδικα οτι ταυτιστηκες!!!!!
Τι αλλο να ζητησω μετα απο αυτο???!!!!
ξερω οτι ειναι λιγο στεναχωρα τα κεφαλαια,αλλα ηθελα να δωσω πραγματικη χροια στην ιστορια, και συμφωνα με την δικη μου, ξερω οτι ολοι δεν συμφωνουν ,αποψη η ζωη δεν ειναι λαλαλα συνεχεια, και σιγουρα η Μιζουκι αυτο το ειχε πετυχει οποτε η καντυ ειχε 2 επιλογες
α) να μεινει μονη και ερημη(δεν νομιζω, παντα ηθελε οικογενεια)
β) να παντρευτει (σιγουρα οχι απο τρελο ερωτα, αλλα καποιον που ηξερε και εμπιστευοταν)
Για μενα η επιλογη του 2ου ειναι αυτο που θα εκαναν οι πιο πολλες γυναικες.
Στην περιπτωση του τερρυ τα πραγματα αλλαζουν
Ο Τερρυ ειναι το ειδος του αντρα που οικογενεια θα εκανε μονο με μια γυναικα στην ζωη του,(στην γυναικα που δεν θα χρειαζοταν να δινει εξηγησεις/απολογιες/και πολλα μπλαμπλα/σε αυτην που θα τον καταλαβαινε και μονο με ενα βλεμμα ) και αν λεγαμε υποθετικα, οτι δεν την γνωριζε ποτε (λεμε τωρα), δεν θα εκανε ποτε οικογενεια, θα επελεγε την εργενικη ζωη ουτως η αλλως
Σε οτι αφορα τον συνχρονισμο σιγουρα φταιει και η Μιζουκι
αλλα φταιει και μια ιστορια που μου ειχε πει η προγιαγια μου και που ηταν αληθινη ιστορια !!!η δικη της ιστορια
@ ναν μου, την ζηλεια του Αλμπερτ την στιριξα σε μια σκηνη απο το μανγκα,οταν βρισκει την καντυ να κοιμαται πανω στα αποκοματα, κλαμμενη, λεει το εξης "τις ειχα βαλει εκει,ελπιζωντας οτι δεν θα τις διαβασεις.....και τωρα θα θελεις να φυγεις ξανα! να πας να τον παρηγορησεις...αλλα δεν μπορεις να το κανεις " ,και μετα απο λιγο καιρο της στελνει το φορεμα απο το ροκστοουν.
κατε με αυτο δειχνει οτι απο την μια ζηλευει/απο την αλλη το μετανιωνει
τουλαχιστον ετσι τον ειχα παντα στον νου μου εγω τον αλμπερτ
ελπιζω να σας καλυψα
και τωρα παω να σας δωσω λιγο ακομη!
Λοιπον ας ζεστανω τα δαχτυλακια μου γιατι εχω να πω πολλα....
@ Μαριλου μου ευχαριστωωωωωω πολλλλυυυυυ πολυυυυυ που για τα καλα σου λογια!!!! Χαιρομαι που σου αρεσε τοσο πολυ το φικακι μου και ειδικα οτι ταυτιστηκες!!!!!
Τι αλλο να ζητησω μετα απο αυτο???!!!!
- Σπόιλερ:
- ναι μου χει περασει απο το νου να γραψω κατι, αλλα δεν τολμαω να το κανω,πριν μερικα χρονια ειχα γραψει ενα παραμυθακι για παιδακια, αλλα δεν το πηγα πουθενα
ξερω οτι ειναι λιγο στεναχωρα τα κεφαλαια,αλλα ηθελα να δωσω πραγματικη χροια στην ιστορια, και συμφωνα με την δικη μου, ξερω οτι ολοι δεν συμφωνουν ,αποψη η ζωη δεν ειναι λαλαλα συνεχεια, και σιγουρα η Μιζουκι αυτο το ειχε πετυχει οποτε η καντυ ειχε 2 επιλογες
α) να μεινει μονη και ερημη(δεν νομιζω, παντα ηθελε οικογενεια)
β) να παντρευτει (σιγουρα οχι απο τρελο ερωτα, αλλα καποιον που ηξερε και εμπιστευοταν)
Για μενα η επιλογη του 2ου ειναι αυτο που θα εκαναν οι πιο πολλες γυναικες.
Στην περιπτωση του τερρυ τα πραγματα αλλαζουν
Ο Τερρυ ειναι το ειδος του αντρα που οικογενεια θα εκανε μονο με μια γυναικα στην ζωη του,(στην γυναικα που δεν θα χρειαζοταν να δινει εξηγησεις/απολογιες/και πολλα μπλαμπλα/σε αυτην που θα τον καταλαβαινε και μονο με ενα βλεμμα ) και αν λεγαμε υποθετικα, οτι δεν την γνωριζε ποτε (λεμε τωρα), δεν θα εκανε ποτε οικογενεια, θα επελεγε την εργενικη ζωη ουτως η αλλως
Σε οτι αφορα τον συνχρονισμο σιγουρα φταιει και η Μιζουκι
αλλα φταιει και μια ιστορια που μου ειχε πει η προγιαγια μου και που ηταν αληθινη ιστορια !!!η δικη της ιστορια
@ ναν μου, την ζηλεια του Αλμπερτ την στιριξα σε μια σκηνη απο το μανγκα,οταν βρισκει την καντυ να κοιμαται πανω στα αποκοματα, κλαμμενη, λεει το εξης "τις ειχα βαλει εκει,ελπιζωντας οτι δεν θα τις διαβασεις.....και τωρα θα θελεις να φυγεις ξανα! να πας να τον παρηγορησεις...αλλα δεν μπορεις να το κανεις " ,και μετα απο λιγο καιρο της στελνει το φορεμα απο το ροκστοουν.
κατε με αυτο δειχνει οτι απο την μια ζηλευει/απο την αλλη το μετανιωνει
τουλαχιστον ετσι τον ειχα παντα στον νου μου εγω τον αλμπερτ
ελπιζω να σας καλυψα
και τωρα παω να σας δωσω λιγο ακομη!
Για τον Τέρρυ με βρίσκεις σύμφωνη.
Θα ήταν υπερβολικό όμως αν πίστευα πως η Κάντυ μετά τον Τέρρυ δεν θα έκανε και αυτή οικογένεια- ειδικά εφόσον δεν είχε κλείσει τελείως η πληγή??? Δεν πιστεύω ότι θα προχωρούσε με τον Άλμπερτ, τον φίλο-αδερφό της μόνο και μόνο για να μην μείνει μόνη. Άλλωστε ήταν πολύ νέα για να το δει σαν "τελευταία" επιλογή. Πως θα ήταν δυνατόν από τα αδερφικά να τις βγουν ξαφνικά άλλα συναισθήματα? Γιατί η εμπιστοσύνη μόνο δεν φτάνει... Και πήγε μέχρι την Σκωτία κι έφυγε με το ίδιο εισιτήριο? Μάλλον φοβόταν να τον αντιμετωπίσει....
Θα ήταν υπερβολικό όμως αν πίστευα πως η Κάντυ μετά τον Τέρρυ δεν θα έκανε και αυτή οικογένεια- ειδικά εφόσον δεν είχε κλείσει τελείως η πληγή??? Δεν πιστεύω ότι θα προχωρούσε με τον Άλμπερτ, τον φίλο-αδερφό της μόνο και μόνο για να μην μείνει μόνη. Άλλωστε ήταν πολύ νέα για να το δει σαν "τελευταία" επιλογή. Πως θα ήταν δυνατόν από τα αδερφικά να τις βγουν ξαφνικά άλλα συναισθήματα? Γιατί η εμπιστοσύνη μόνο δεν φτάνει... Και πήγε μέχρι την Σκωτία κι έφυγε με το ίδιο εισιτήριο? Μάλλον φοβόταν να τον αντιμετωπίσει....
marilou- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!
Θα παρακαλούσα την αγαπητή συγγραφέα να δώσει μια σαφή απάντηση στην ερώτηση του 2ου σπόιλερ της Μαριλού
- Σπόιλερ:
- έχω κάποιες αμφιβολίες για την ηλικία του ζευγαριού ... καθώς επίσης και σε πιο χρονικό διάστημα έκανε την "κουτσουκέλα" που έκανε... γιατί περί κουτσουκέλας πρόκειται... "Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για ότι κάναμε Κάντυ" είπε ο αιώνιος ηθοποιός και συγγραφέας... Μμμμ κάτι "βρωμάει" άσχημα εδώ... το μυρίζομαι........... αν μη τι άλλο έχω μύτη εγώ βιονική......
Είπα θα βάλω λίγη μουσική να ξεπεράσω το χθεσινό τραύμα... Κι έπεσα πάνω σε αυτό το τραγούδι! Μου θύμισε πολύ τον Τέρρυ σου..............
marilou- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!
Αν σου πω πόσο έχω αγχωθεί που πήζω και χάνω τα κεφαλαιάκια, δεν θα το πιστέψεις...
Για το πρώτο μέρος έχω να πω ότι πονάμε όλες μας με τον Τέρρυ στο ορφανοτροφείο. Την διάβασα και την ξαναδιάβασα αυτή τη σκηνή και ήταν σαν να την βλέπω να εξελίσεται (βοηθάει πολύ και το κινηματογραφικό στυλ που έχεις όταν γράφεις και φτιάχνεται πολύ εύκολα και άνετα η εικόνα). Πόσα όνειρα και πόσες ελπίδες γκρεμίστηκαν με ΜΙΑ λέξη; Απίστευτο. Το διαβάζεις και το νιώθεις και απλά ελπίζεις να μην το ζήσεις ποτέ στη ζωή σου.
Με καθησυχάζει πολύ που είναι μαζί στα γεράματα και διαβάζω έτσι πιο ανάλαφρη τις σκηνές.
Ο Θείος από την άλλη μας άφησε χρόνους. Not bad. Θα ήταν ένας ακόμα αντιπαθής χαρακτήρας-εμπόδιο αν ήταν διαφορετικά. Κύριος, καλός και τρυφερός. Πάντα τον αγαπούσα πολύ αυτόν τον χαρακτήρα (μην κράζεται οι παλιές-τα έχουμε λύσει αυτά τα θέματα).
Το Τέρενς-Λούση είναι μια ανάσα φρεσκάδας.
Πολλά like και σε αυτό... Κάτι πέταξες για νέο κεφάλαιο ή δεν κατάλαβα καλά;
@μαριλού είδες που τώρα συμφωνούμε;;; Ας περιμένει λίγο η ζωγραφιά. Και το φικ της πάπι είναι μια ζωγραφιά από μόνο του
Λοιπόν.... για τον Αλμπερτ και τη ζήλια, μου κεντρίσατε τόσο το ενδιαφέρον που λέω να ανοιξω νέο θέμα και να το σχολιάσουμε με την ησυχία μας!
@ Πάπι, κατ΄αρχήν να ρωτήσω... το παραμυθάκι ήταν εικονογραφημένο;
Για τον Τέρρυ, δεν έχω παρα να συμφωνήσω! Νομίζω οτι δεν θα μπορούσε να δέσει τη ζωη του, με άλλη πλην της Κάντυ! Η Κάντυ πάλι, είναι πιο πολύπλοκη περίπτωση. Πράγματι, θέλει οικογένεια! Πράγματι, οι περισσότερες γυναίκες θα προχωρούσαν με κάποιον άλλο! (η γιαγιά σου, είναι ο κανόνας, σε γενικές γραμμές) Απο την άλλη, κι εγω και μάλλον όλες μας, γνωρίζουμε γυναίκες που ποτέ δεν παντρευτηκαν, ακριβώς γιατι έχασαν τον Τέρρυ τους! Δεν είναι και τόσο σπάνιο τελικά. Επι πλέον, η ιδια Μιζούκι, αρνήθηκε να την δέσει με κάποιον άλλο και αρκετά χρόνια μετά την έχει στο λόφο της Πόνυ. Αλλά αυτή είναι η ιστορία της Μιζουκι. Η δική σου, είναι δική σου έμπνευση και δική σου δημιουργία. Η Κάντυ που περιγράφεις είναι ένας καλά στημένος χαρακτήρας και όσο και αν συν - υποφέρω με τους ήρωες σου, δεν αμφισβητώ στο ελάχιστο την πλοκή σου! Με άλλα λόγια, η Μιζουκική Κάντυ ποτέ δεν θα παντερευόταν τον Αλμπερτ (για μένα πάντα) η Παπική Κάντυ όμως, έχει αγαπήσει τον Αλμπερτ με όλη της την καρδιά και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια!
και να ζητήσω και μια διευκρίνηση; Η κάντυ αποχαιρέτησε τον Τέρρυ στην Σκωτία, μετά την εκδηλωση του Αμπερτ και ενω η Σουζάνα ακόμα ζούσε, σωστά; Αυτό έχω καταλάβει, οπότε μου φάνηκε πολύ λογικό που δεν του μίλησε.
@ Πάπι, κατ΄αρχήν να ρωτήσω... το παραμυθάκι ήταν εικονογραφημένο;
Για τον Τέρρυ, δεν έχω παρα να συμφωνήσω! Νομίζω οτι δεν θα μπορούσε να δέσει τη ζωη του, με άλλη πλην της Κάντυ! Η Κάντυ πάλι, είναι πιο πολύπλοκη περίπτωση. Πράγματι, θέλει οικογένεια! Πράγματι, οι περισσότερες γυναίκες θα προχωρούσαν με κάποιον άλλο! (η γιαγιά σου, είναι ο κανόνας, σε γενικές γραμμές) Απο την άλλη, κι εγω και μάλλον όλες μας, γνωρίζουμε γυναίκες που ποτέ δεν παντρευτηκαν, ακριβώς γιατι έχασαν τον Τέρρυ τους! Δεν είναι και τόσο σπάνιο τελικά. Επι πλέον, η ιδια Μιζούκι, αρνήθηκε να την δέσει με κάποιον άλλο και αρκετά χρόνια μετά την έχει στο λόφο της Πόνυ. Αλλά αυτή είναι η ιστορία της Μιζουκι. Η δική σου, είναι δική σου έμπνευση και δική σου δημιουργία. Η Κάντυ που περιγράφεις είναι ένας καλά στημένος χαρακτήρας και όσο και αν συν - υποφέρω με τους ήρωες σου, δεν αμφισβητώ στο ελάχιστο την πλοκή σου! Με άλλα λόγια, η Μιζουκική Κάντυ ποτέ δεν θα παντερευόταν τον Αλμπερτ (για μένα πάντα) η Παπική Κάντυ όμως, έχει αγαπήσει τον Αλμπερτ με όλη της την καρδιά και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια!
και να ζητήσω και μια διευκρίνηση; Η κάντυ αποχαιρέτησε τον Τέρρυ στην Σκωτία, μετά την εκδηλωση του Αμπερτ και ενω η Σουζάνα ακόμα ζούσε, σωστά; Αυτό έχω καταλάβει, οπότε μου φάνηκε πολύ λογικό που δεν του μίλησε.
ariel- Terry Total Freak
Απαπαπαπα τι ειστε εσεις καλε???!!! Τι κατεβατα ειναι αυτα θεουλη μου!!!!
Βρε Μαριλου μου μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα !!
ωραιο τραγουδι αν και δεν μου αρεσει ο Γιαννης Μπον Τζοβις
Παντως σε γενικες γραμμες πρεπει να σας πω ολες
Ενα τεραστιο ευχαριστω!!!!
Το οτι θα ειχε τοση επιδραση το φικακι μου αληθεια δεν το περιμενα!!!!
Επειση ομως δεν θελω να σας χαλαω το σασπενς δεν θα σας δωσω σποιρελ
για τις ηλικιες θα σας βγαλω χρονολογιο με το τελος του φικ
το μονο που μπορω να πω ειναι αυτο που ρωτησε η Αριελ
τα υπολοιπα γραφονται και μαλιστα ειναι πολυ δυσκολα κεφαλαια γιατι με φορτισαν πολυ θα το καταλαβετε συντομα
Βρε Μαριλου μου μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα !!
ωραιο τραγουδι αν και δεν μου αρεσει ο Γιαννης Μπον Τζοβις
Παντως σε γενικες γραμμες πρεπει να σας πω ολες
Ενα τεραστιο ευχαριστω!!!!
Το οτι θα ειχε τοση επιδραση το φικακι μου αληθεια δεν το περιμενα!!!!
Επειση ομως δεν θελω να σας χαλαω το σασπενς δεν θα σας δωσω σποιρελ
για τις ηλικιες θα σας βγαλω χρονολογιο με το τελος του φικ
το μονο που μπορω να πω ειναι αυτο που ρωτησε η Αριελ
- Σπόιλερ:
- οτι ναι οταν πηγε στην Σκωτια η Καντυ, η Σουζανα ζουσε
τα υπολοιπα γραφονται και μαλιστα ειναι πολυ δυσκολα κεφαλαια γιατι με φορτισαν πολυ θα το καταλαβετε συντομα
στο ειπα ειμαστε φαγανες στα φικ!! το πρωι θα διαβασω το νεο κεφαλαιο.. με καθαρο μυαλο.
ΟΟΟΟΟΟ Ελπίζω να μην προλάβουν τα βλαμμένα να κάνουν σκηνη πριν την ανακοίνωση!!!
Κοινό μυστικο το "μυστικο"!!!! Ανεβάζω τα like του Αντονυ! Μου αρέσει και αυτός και η Τέσα του!!!
Κοινό μυστικο το "μυστικο"!!!! Ανεβάζω τα like του Αντονυ! Μου αρέσει και αυτός και η Τέσα του!!!
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:ΟΟΟΟΟΟ Ελπίζω να μην προλάβουν τα βλαμμένα να κάνουν σκηνη πριν την ανακοίνωση!!!
κι εγώ αυτό σκεφτόμουν όσο το διάβαζα
πάπι μου και τώρα ΚΑΛΟ ΓΡΑΨΙΜΟ... Πόσο ακόμα υπολογίζεις να είναι το φικ; Πολύ, λίγο;
Όπως είδες το αγαπήσαμε όλες. Είναι πολύ καλό και αξίζει την προσοχή σου και με το παραπάνω.
Αυτός ο Άντονυ πάντως ίδιος ο πατέρας του βγήκε
like στο ρομαντζακι!!
αλλο ενα κεφαλαιο που ειχε τη σημασια του!!!
κι εγω οτι ειπαν οι προλαλλησαντες!!
οχι τιποτε αλλο.. μας εκοψες και σε κρισιμο σημειο!! :http://www.pic
γραφε παπι γραφε!!!
αλλο ενα κεφαλαιο που ειχε τη σημασια του!!!
κι εγω οτι ειπαν οι προλαλλησαντες!!
οχι τιποτε αλλο.. μας εκοψες και σε κρισιμο σημειο!! :http://www.pic
γραφε παπι γραφε!!!
Λοιπόν... προσπερνώ την πρώτη σκηνή με τον κολοκυθόφατσα που νομίζει πως τα ξέρει όλα και θα μας βγάλει και τα γυαλιά.. Μμμμ ... με αυτό το πλευρό να κοιμάται... ελπίζω πάπι μου να φροντίσεις εσύ γι αυτό με όποιον τρόπο μπορείς... Χτύπησε τους και τους δυο πισώπλατα, κάνε να φάνε χώμα "τα σκουλήκια της γης!"
Και περνώ κατευθείαν στην σκηνή με το φόρεμα... Αααααχχχ νομίζω πως έχω ερωτευτεί τον Τέρρυ της ιστορίας σου αλλά και τον πατέρα του ...μην ξεχνιόμαστε... Μου θύμισε λίγο μια σκηνή απ΄'την γνωστή σειρά απ'το Vampire diaries... εκεί που ο Κλάους (επ. 14) έστειλε το φόρεμα μέσα σε ένα κουτί με μια κάρτα όπου την παρακαλούσε να του χαρίσει ένα χορό... Με την διαφορά ότι η Λούση πήρε το φόρεμα κι άρχισε να χορεύει... ενώ η Κάρολ κοιτούσε προβληματισμένη την κάρτα με μια έκφραση στο πρόσωπό της όπως "What the hell?"....ναι ξέρω αμοιβαία τα αισθήματα... Στο θέμα μας όμως... "κοινό μυστικό, απόκάλυψη..." κοινό μυστικό, κοινό μυστικό... ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΌ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ποιο είναι επιτέλους αυτό το μυστικό που θα γίνει αυτή η δεξίωση και μέχρι να ανακοινωθεί θα έχω "γεννήσει" που λέει ο λόγος δλδ...
Σας ανέφερα ότι μου άρεσε πολύ ο πατέρας του κυρίου Τέρενς...;! Εμένα πάντως με καταγοήτευσε
Και περνώ κατευθείαν στην σκηνή με το φόρεμα... Αααααχχχ νομίζω πως έχω ερωτευτεί τον Τέρρυ της ιστορίας σου αλλά και τον πατέρα του ...μην ξεχνιόμαστε... Μου θύμισε λίγο μια σκηνή απ΄'την γνωστή σειρά απ'το Vampire diaries... εκεί που ο Κλάους (επ. 14) έστειλε το φόρεμα μέσα σε ένα κουτί με μια κάρτα όπου την παρακαλούσε να του χαρίσει ένα χορό... Με την διαφορά ότι η Λούση πήρε το φόρεμα κι άρχισε να χορεύει... ενώ η Κάρολ κοιτούσε προβληματισμένη την κάρτα με μια έκφραση στο πρόσωπό της όπως "What the hell?"....ναι ξέρω αμοιβαία τα αισθήματα... Στο θέμα μας όμως... "κοινό μυστικό, απόκάλυψη..." κοινό μυστικό, κοινό μυστικό... ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΌ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ποιο είναι επιτέλους αυτό το μυστικό που θα γίνει αυτή η δεξίωση και μέχρι να ανακοινωθεί θα έχω "γεννήσει" που λέει ο λόγος δλδ...
- Σπόιλερ:
- Πες μου στ'αλήθεια ... σε κάποια χρονική περίοδο ο δούκας την φακιδομούρα ναι ή ου;;; κι αν ναι προέκυψε κάποιο παιδί;;;;
Σας ανέφερα ότι μου άρεσε πολύ ο πατέρας του κυρίου Τέρενς...;! Εμένα πάντως με καταγοήτευσε
Αδερφη Γκρεη!!!! Αδερφη Γκρεη!!! Γρηγορα ζαναξ!!! Η Νταλια αφηνιασε!!!!!
Παντως μην ανυσηχεις το φικακι δεν τελειωνει συντομα
εχω 50 χρονια ζωης σχεδον να ξεδιπλωσω!!
και ολο γραφω γραφω
@ Αριελ μου δεν σου απαντησα για το παραμυθακι, οχι δεν το εικονογραφησα ποτε, το παρατησα
και μενα μου αρεσει ο μπαμπας αντονυ
Παντως μην ανυσηχεις το φικακι δεν τελειωνει συντομα
εχω 50 χρονια ζωης σχεδον να ξεδιπλωσω!!
και ολο γραφω γραφω
@ Αριελ μου δεν σου απαντησα για το παραμυθακι, οχι δεν το εικονογραφησα ποτε, το παρατησα
και μενα μου αρεσει ο μπαμπας αντονυ
πάλι μου την ξεκάνατε βρε την ντάλια; θα την χάσουμε από πελάτη σε λίγο καλέ... κάθε φορά που μπαίνει την μαζεύουμε από τα πατώματα... θα μας φύγει και θα πάει αλλού
Και ποιος θα την αφησει να φυγει!!!!??? εεε ρωταωωω!!!
για δες τι ειπε η σταυρου για σκοινι και φιμωτρο στο κομικ φικ της!!!!
για δες τι ειπε η σταυρου για σκοινι και φιμωτρο στο κομικ φικ της!!!!
libra έγραψε:
πάλι μου την ξεκάνατε βρε την ντάλια; θα την χάσουμε από πελάτη σε λίγο καλέ... κάθε φορά που μπαίνει την μαζεύουμε από τα πατώματα... θα μας φύγει και θα πάει αλλού
Σελίδα 3 από 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
Σελίδα 3 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia