TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
+13
anna
Masta87
nuitetoile21
μαριτα
ΜΙΜΙ
marilou
souka
stavroylaki
Dalia
nansecrets
ariel
libra
papirous
17 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 17
Σελίδα 2 από 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Απ: Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
Love is old, love is new
Love is all, love is you
Μαζί σου!!!!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
εχτές δεν χρόνο να το διαβάσω με την ησυχία μου, αλλά σήμερα το απόλαυσα
ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν το είχα δει εχτές γιατί θα ήμουν τα είδα όλα ελαφρώς με το 3ο κεφάλαιο... τα είδα ΟΛΑ!!!!! Αλλά μύριζε παντού ότι η απουσία του Τέρρυ θα πόναγε πολύ...
Τώρα λοιπόν με το 4ο κεφάλαιο ήρθε και ίσιωσε η κατάσταση. Προμεινύονται πολλά δάκρυα στην ιστορία, αλλά η ιστορία τα σπάει!!!
Είναι σαφώς πολύ διαφορετικότερο από ότι έχω διαβάσει ως τώρα και ως προς την γραφή (την λατρεύω... μικρά φλας-μπακ, ταξιδάκια στον χρόνο και Hints ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και στα κόμματα )... ΑΓΑΠΩ!!!!
Ψοφάω από περιέργεια να μάθω τη συνέχεια. Να μάθω τι μεσολάβησε στην 30ετία αλλά και πριν από αυτή!!!
ΛΑΤΡΕΥΩ τον Τέρρυ που λατρεύουμε... Οξύθυμος και πάντα σπίρτο αναμμένο
Και περιμένω να μάθω για τον Θείο, την μεγάλη αυτή καρδιά, που ήταν όλη αυτή την 30ετία
Πάπι... μην μπω στο φόρουμ και σε πετύχω online να χαζεύεις... ΓΡΑΦΕ-ΓΡΑΦΕ
ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν το είχα δει εχτές γιατί θα ήμουν τα είδα όλα ελαφρώς με το 3ο κεφάλαιο... τα είδα ΟΛΑ!!!!! Αλλά μύριζε παντού ότι η απουσία του Τέρρυ θα πόναγε πολύ...
Τώρα λοιπόν με το 4ο κεφάλαιο ήρθε και ίσιωσε η κατάσταση. Προμεινύονται πολλά δάκρυα στην ιστορία, αλλά η ιστορία τα σπάει!!!
Είναι σαφώς πολύ διαφορετικότερο από ότι έχω διαβάσει ως τώρα και ως προς την γραφή (την λατρεύω... μικρά φλας-μπακ, ταξιδάκια στον χρόνο και Hints ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και στα κόμματα )... ΑΓΑΠΩ!!!!
Ψοφάω από περιέργεια να μάθω τη συνέχεια. Να μάθω τι μεσολάβησε στην 30ετία αλλά και πριν από αυτή!!!
- Σπόιλερ:
- Ψοφάω να τους παρατήσει όλους η Κάντυ να πάει με τον Τέρρυ ακόμα και στα γεράματα
ΛΑΤΡΕΥΩ τον Τέρρυ που λατρεύουμε... Οξύθυμος και πάντα σπίρτο αναμμένο
Και περιμένω να μάθω για τον Θείο, την μεγάλη αυτή καρδιά, που ήταν όλη αυτή την 30ετία
Πάπι... μην μπω στο φόρουμ και σε πετύχω online να χαζεύεις... ΓΡΑΦΕ-ΓΡΑΦΕ
nansecrets έγραψε: η αδελφη Γκρευ μιλησε!!!
ε, μα είμαστε για να χάνουμε πολύτιμο χρόνο;;;
Wow!!!! Δεν ξερω σε ποια να πρωτοαπαντησω!!!!
Λοιπον θα το παρω ελα-εσυ φυγυ-εσυ!!!!
Ναν μου η φωτο της Ελιζας ειναι τελεια!!!!!! θα την κολησω πανω στο φικ!!!!
Νταλια μου ο Τερρυ μας και μονο στο γεγονος οτι κατι χυδαιο υπονοηθηκε για την καλη του φυσικα αφηνιασε!!!!!
Αριελ μου εισαι αστερι που επιασες το υπονούμενο του στιχου!!!!
ωχ τωρα πρεπει να απαντησω και στην αδερφη Γκρευ???
Λοιπον αδερφη Γκρευ μετα λυπης μου σας λεω οτι την στιγμη που γραφω αυτες τις γραμμες ειμαι ονλαιν!!!!!
Χωρις πλακα τωρα κοριτσια σας ευχαριστωωω πολυυ για ολα τα καλα λογια και την στηριξη!!!!
Λοιπον θα το παρω ελα-εσυ φυγυ-εσυ!!!!
Ναν μου η φωτο της Ελιζας ειναι τελεια!!!!!! θα την κολησω πανω στο φικ!!!!
Νταλια μου ο Τερρυ μας και μονο στο γεγονος οτι κατι χυδαιο υπονοηθηκε για την καλη του φυσικα αφηνιασε!!!!!
Αριελ μου εισαι αστερι που επιασες το υπονούμενο του στιχου!!!!
ωχ τωρα πρεπει να απαντησω και στην αδερφη Γκρευ???
Λοιπον αδερφη Γκρευ μετα λυπης μου σας λεω οτι την στιγμη που γραφω αυτες τις γραμμες ειμαι ονλαιν!!!!!
Χωρις πλακα τωρα κοριτσια σας ευχαριστωωω πολυυ για ολα τα καλα λογια και την στηριξη!!!!
- Σπόιλερ:
- υπαρχουν αρκετα κεφαλαιακια ετοιμα οπως σας εχω πει ηδη, αλλα προτιμω να σας δινω λιγα λιγα για να εχετε χρονο να τα διαβαζετε, τωρα αν θελέτε να τα ανεβασω μια και εξω μεχρι εκει που χω γραψει, δεχομαι προτάσεις!!
οσο αφορα τα αναμνησιακα σημεια του φικ καθως θα ξετυλιγεται η ιστορια θα ειναι και πιο μεγαλα
εγώ είμαι της άποψης μικρές ποσότητες σαν αυτές που βάζεις κάθε μέρα!
αν μας έρθει όλο μαζί θα πάθουμε τπτ
αν μας έρθει όλο μαζί θα πάθουμε τπτ
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Εγω παπι επειδη ειμαι ΣΕ ΑΛΛΗ σειρα... και Ξερω ΠΟΛΛΑ .... ..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΑΩ!!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΑΩ!!!
- Σπόιλερ:
- καλα βρε παπι βρηκα να σε φωναζω? Ετσι φωναζουν τον "Τερυ" που θα εχω με το καλο στο τερρυκο φικ μου... Πωπω ιδιος με τον τερυ ιδιος... σπιρτα αναμενα και πειραχτηρια!!! >.<
stavroylaki έγραψε:Εγω παπι επειδη ειμαι ΣΕ ΑΛΛΗ σειρα... και Ξερω ΠΟΛΛΑ .... ..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΑΩ!!!Θα προτειμουσα να το διαβασω απο την αρχη και θα το διαβασω ΟΛΟ!
- Σπόιλερ:
καλα βρε παπι βρηκα να σε φωναζω? Ετσι φωναζουν τον "Τερυ" που θα εχω με το καλο στο τερρυκο φικ μου... Πωπω ιδιος με τον τερυ ιδιος... σπιρτα αναμενα και πειραχτηρια!!! >.<
αν και γενικά είμαι της άποψης ότι θέλω να το διαβάζω μονοκοπανιά, λόγω έλλειψης χρόνου τέτοιου μεγέθους κεφάλαια είναι μάλλον ΟΚ
πόση ώρα σου πήρε να γράψεις το μήνυμα;;; χάνουμε πολύτιμο χρόνο
libra έγραψε:
αν και γενικά είμαι της άποψης ότι θέλω να το διαβάζω μονοκοπανιά, λόγω έλλειψης χρόνου τέτοιου μεγέθους κεφάλαια είναι μάλλον ΟΚ
πόση ώρα σου πήρε να γράψεις το μήνυμα;;; χάνουμε πολύτιμο χρόνο
- Σπόιλερ:
- εχει χαρη που θελω να φυγει η καταρα απο πανω μου και πρεπει να κανω πολλα ποστ!! αλλιως θα το ανεβαζα με την μια!!
Λοιπόν, το διάβασα χθες το βράδυ και έχω να κάνω ΠΟΛΛΑ σχόλια αλλά πρώτα απ'όλα...παπιράκο, λέω ν' αρχίσεις να βάζεις το ξυπνητήρι γύρω στις 5 - 5.30 το πρωί για να προλαβαίνεις να βγάζεις κεφάλαια!!!!!
Τι ωραίο!!! Τι γλυκό!!! Έχω διαβάσει αρκετά φικάκια (τερρυκά μόνο το τονίζω... ) αλλά νομίζω κανείς μέχρι τώρα δεν είχε αυτήν την υπέροχη ιδέα να μας μεταφέρει πολλά-πολλά χρόνια στο μέλλον και να δούμε την Κάντυ γιαγιά. Με μπέρδεψες λίγο στην αρχή ( με τον Κο Τέρενς, κ.λ.π.) αλλά με το που ξεκαθάρισε το τοπίο, μου άρεσε πάρα πόλυ!!!
Υποψιάζομαι κι εγώ (όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια απ' ότι διάβασα) ότι θα υπάρξει κάτι μεταξύ του εγγονού Τέρρυ και της Λούση, όμορφο ζευγαράκι, πολύ ωραία το σκέφτηκες!!!
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα ξετυλίξεις όλο αυτό το κουβάρι με Κάντυ-Τέρρυ-Άλμπερτ (επίσης, πολύ έξυπνο να υπάρχουν διάσπαρτες αναμνήσεις του παρελθόντος, διάλογοι και εικόνες).
Ο Τέρρυ, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, παραμένει ίδιος και φυσικά ακαταμάχητος!!!!!
Υ.Γ.: Μα να κάνεις την Ελίζα βαρώνη;;;;; Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;
Τι ωραίο!!! Τι γλυκό!!! Έχω διαβάσει αρκετά φικάκια (τερρυκά μόνο το τονίζω... ) αλλά νομίζω κανείς μέχρι τώρα δεν είχε αυτήν την υπέροχη ιδέα να μας μεταφέρει πολλά-πολλά χρόνια στο μέλλον και να δούμε την Κάντυ γιαγιά. Με μπέρδεψες λίγο στην αρχή ( με τον Κο Τέρενς, κ.λ.π.) αλλά με το που ξεκαθάρισε το τοπίο, μου άρεσε πάρα πόλυ!!!
Υποψιάζομαι κι εγώ (όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια απ' ότι διάβασα) ότι θα υπάρξει κάτι μεταξύ του εγγονού Τέρρυ και της Λούση, όμορφο ζευγαράκι, πολύ ωραία το σκέφτηκες!!!
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα ξετυλίξεις όλο αυτό το κουβάρι με Κάντυ-Τέρρυ-Άλμπερτ (επίσης, πολύ έξυπνο να υπάρχουν διάσπαρτες αναμνήσεις του παρελθόντος, διάλογοι και εικόνες).
Ο Τέρρυ, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, παραμένει ίδιος και φυσικά ακαταμάχητος!!!!!
Υ.Γ.: Μα να κάνεις την Ελίζα βαρώνη;;;;; Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
εχω αναμεικτα συναισθηματα για το σημερινο κεφαλαιο..
με τον τροπο που γραφεις θα με κανεις να λυπηθω για 2 ατομα που δεν τα λυπαμαι και τοσο.. Ελρου και Σουζαννα. παρολα αυτα θα μεινω στην αρχικη μου αποψη για την 2η. δεν λυπαμαι..
το αντιο.. δυσκολο!
η κινηση ζηλειας.. κατακριτεα για μενα (ή εισαι σιγουρος ή δεν εισαι. τα αλλα ειναι κατινιες κυριος.. αν ηταν να βρεθουν ξανα ή να φουντωσει κατι, θα συνεβαινε. αναμνησεις ειχαν και στην αμερικη αλλωστε.) I.M.O..
το μαναρι μας... μια ζωη θυσιες... αλλα σταθηκε κυριος ως το τελος!
( για το τελος.. )
η τελετη πολυ ρομαντικη.. και οπως την περιμενα..
κι αλλος αντονι;; (βασικα ειμαι περιεργη πως βγηκε το Τερενς... πως και προτιμηθηκε αυτο το ονομα στην πορεια δηλαδη...)
με τον τροπο που γραφεις θα με κανεις να λυπηθω για 2 ατομα που δεν τα λυπαμαι και τοσο.. Ελρου και Σουζαννα. παρολα αυτα θα μεινω στην αρχικη μου αποψη για την 2η. δεν λυπαμαι..
το αντιο.. δυσκολο!
η κινηση ζηλειας.. κατακριτεα για μενα (ή εισαι σιγουρος ή δεν εισαι. τα αλλα ειναι κατινιες κυριος.. αν ηταν να βρεθουν ξανα ή να φουντωσει κατι, θα συνεβαινε. αναμνησεις ειχαν και στην αμερικη αλλωστε.) I.M.O..
το μαναρι μας... μια ζωη θυσιες... αλλα σταθηκε κυριος ως το τελος!
( για το τελος.. )
η τελετη πολυ ρομαντικη.. και οπως την περιμενα..
κι αλλος αντονι;; (βασικα ειμαι περιεργη πως βγηκε το Τερενς... πως και προτιμηθηκε αυτο το ονομα στην πορεια δηλαδη...)
Εφτασα σε ενα μερος που δεν το ειχα διαβασει πριν....
Δεν ξερω τι να σχολιασω... Καποια στιγμη που θα βρω χρονο θα τα πω ολα!
Δεν ξερω τι να σχολιασω... Καποια στιγμη που θα βρω χρονο θα τα πω ολα!
το διάβασα στα κλεφτά από τη δουλειά (σιγά να μην κρατιόμουν )
αν και δεν μ'αρέσει ο Θείος με την μικρή, λάτρεψα το κομμάτι με τη ζήλεια του... πολύ ερωτεύσιμο, αλλά και το κομμάτι που σχολίασε τον τρόπο αποχαιρετισμού της Κάντυ... Καρα-like!!!
Η σκηνή στη Σκωτία με έριξε στα πατώματα... Εντάξει!!! Δεν υπάρχει!!! Πόναγα και μόνο που τη διάβαζα. Κι όταν λέμε πόναγα, απλά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση της. Φανταστική ιδέα... Επίσης καρα-like
Περιμένω τη συνέχεια... Έχεις δημιουργήσει πολλά ερωτιματικά και περιμένω τις απαντήσεις τους...
- Σπόιλερ:
- Ο Θείος ας πούμε, μακρίτης ή κερατάς;;; Ιδού η απορία
α.. επίσης... Off topic
- Σπόιλερ:
- Όσο για τα ποστ, το βλέπεις ότι έφτασες τα 70 μέσα σε 5 μέρες, έτσι;;; Για πλάκα τα έχεις τα 150
Το διάβασα κι εγώ ... κι ενώ περίμενα να κλάψω ένα πράμα να ρίξω ένα δάκρυ ρε αδελφέ... τπτ... ούτε ένα...
Ποποπποπο η σκηνή στην Σκωτία απλά δεν υπάρχει... στην θέση της Κάντυ απλώς εγώ θα πηδούσα μέσα απ'την καγκελόπορτα και θα έτρεχα στην αγκαλιά του αιώνιο ηθοποιού... ο ξεχωριστός μου τρόπος να πω "Αντίο"
Με συγχωρείτε κορίτσια αλλά κι εγώ στη θέση του Αλμπερτ να ήμουν το ίδιο θα έκανα... ερωτευμένος άνθρωπος είναι, δεν μπορεί να ζει με την αμφιβολία σε όλη του τη ζωή... δώστο προς πώληση αγόρι μου να ξεφορτωθούμε και τα φαντάσματα του παρελθόντος ρε αδελφέ...όχι όχι καλά έκανε...
Προς το τέλος τον μόνο που λυπήθηκα ήταν ο κακομοίρης ο Τέρρυ που μια ζωή τρέχει από δω κι από εκεί ... Αμάν αυτό το παλικάρι πια!
η Ελρόυ κάποια στιγμή έπρεπε να μας αφήσει χρόνους, δεν ήταν δα και στο άνθος της ηλικίας της...
όσον αφορά το άλλο "θύμα" της ιστορίας...
Η Σουζάνα μετά το ατύχημα της,παρόλο ότι είχε δυνατή ψύχη και προσπαθόυσε να μην το βάζει κάτω,έχοντας και τον Τέρρυ πάντα στο πλευρό της,είχε γίνει ένα φιλάσθενο κορίτσι.Που με το παραμικρό
κρύωμα,υπέφερε και αργούσε να αναρρώσει.
νομίζω με κάλυψε η συγγραφέας, ήταν αναμενόμενο... κι ώς "φανταστικός" γιατρός, και με τέτοια γρίπη... περισσότερο από 2-3 μέρες ζωής δεν θα της έδινα... οπότε λυπάμαι αλλά σε αυτό το σημείο δεν μου βγαίνει το κλάμμα ... ξέρω ξέρω τι θα σκεφτείτε... bad girl είμαι και φαίνομαι
Ποποπποπο η σκηνή στην Σκωτία απλά δεν υπάρχει... στην θέση της Κάντυ απλώς εγώ θα πηδούσα μέσα απ'την καγκελόπορτα και θα έτρεχα στην αγκαλιά του αιώνιο ηθοποιού... ο ξεχωριστός μου τρόπος να πω "Αντίο"
Με συγχωρείτε κορίτσια αλλά κι εγώ στη θέση του Αλμπερτ να ήμουν το ίδιο θα έκανα... ερωτευμένος άνθρωπος είναι, δεν μπορεί να ζει με την αμφιβολία σε όλη του τη ζωή... δώστο προς πώληση αγόρι μου να ξεφορτωθούμε και τα φαντάσματα του παρελθόντος ρε αδελφέ...όχι όχι καλά έκανε...
Προς το τέλος τον μόνο που λυπήθηκα ήταν ο κακομοίρης ο Τέρρυ που μια ζωή τρέχει από δω κι από εκεί ... Αμάν αυτό το παλικάρι πια!
η Ελρόυ κάποια στιγμή έπρεπε να μας αφήσει χρόνους, δεν ήταν δα και στο άνθος της ηλικίας της...
όσον αφορά το άλλο "θύμα" της ιστορίας...
Η Σουζάνα μετά το ατύχημα της,παρόλο ότι είχε δυνατή ψύχη και προσπαθόυσε να μην το βάζει κάτω,έχοντας και τον Τέρρυ πάντα στο πλευρό της,είχε γίνει ένα φιλάσθενο κορίτσι.Που με το παραμικρό
κρύωμα,υπέφερε και αργούσε να αναρρώσει.
νομίζω με κάλυψε η συγγραφέας, ήταν αναμενόμενο... κι ώς "φανταστικός" γιατρός, και με τέτοια γρίπη... περισσότερο από 2-3 μέρες ζωής δεν θα της έδινα... οπότε λυπάμαι αλλά σε αυτό το σημείο δεν μου βγαίνει το κλάμμα ... ξέρω ξέρω τι θα σκεφτείτε... bad girl είμαι και φαίνομαι
- Σπόιλερ:
- ααα επίσης μην το ξεχάσω ... εχω μια απορία... πάπι στο παρόν που η Κάντυ είναι γιαγιά και κοιτάει την φωτογραφία του γάμου της με τον Μπερτ... ο Θείος δλδ ο Μπερτ είναι μακαρίτης;;;
Καλεεε κυριες δεν σας προλαβαινωωωω!!!!
Δεν εχω λογια!!!!! ευχαριστωωω που σας αρεσει τοσο πολυυυ!!!! και τα σχολια σας τα περιμενω πως και πως καθε μερα!!!!!!
(βασικα ειμαι περιεργη πως βγηκε το Τερενς... πως και προτιμηθηκε αυτο το ονομα στην πορεια δηλαδη...)
θα το δεις πολυ συντομα!!!!κρυβει πολλα απο πισω του η επιλογη του ονοματος!!!
Η σκηνή στη Σκωτία με έριξε στα πατώματα... Εντάξει!!! Δεν υπάρχει!!! Πόναγα και μόνο που τη διάβαζα.
και γω καπως ετσι ενιωθα οταν το εγραφα, δεν ηταν ευκολο κεφαλαιο οπως και μερικα ακομη που ακολουθουν
Παντως να ξερετε και γω απορω με τον εαυτο μου (wtf) πως ειμαι τοσο καλη με (Σουζανα /Αλμπερτ και ολο το κακο συναπαντημα!!!! ) απλα μου βγαινει
αντε πολλα ειπα παω να κανω edit και να ανεβασω λιγο παραπανω σημερα ετσι για δωρακι στην ναν μας!!!!
Δεν εχω λογια!!!!! ευχαριστωωω που σας αρεσει τοσο πολυυυ!!!! και τα σχολια σας τα περιμενω πως και πως καθε μερα!!!!!!
(βασικα ειμαι περιεργη πως βγηκε το Τερενς... πως και προτιμηθηκε αυτο το ονομα στην πορεια δηλαδη...)
θα το δεις πολυ συντομα!!!!κρυβει πολλα απο πισω του η επιλογη του ονοματος!!!
Η σκηνή στη Σκωτία με έριξε στα πατώματα... Εντάξει!!! Δεν υπάρχει!!! Πόναγα και μόνο που τη διάβαζα.
και γω καπως ετσι ενιωθα οταν το εγραφα, δεν ηταν ευκολο κεφαλαιο οπως και μερικα ακομη που ακολουθουν
Παντως να ξερετε και γω απορω με τον εαυτο μου (wtf) πως ειμαι τοσο καλη με (Σουζανα /Αλμπερτ και ολο το κακο συναπαντημα!!!! ) απλα μου βγαινει
αντε πολλα ειπα παω να κανω edit και να ανεβασω λιγο παραπανω σημερα ετσι για δωρακι στην ναν μας!!!!
πυγολαμπίδα; Φωτοβολίδα, θα έλεγα. Την ώρα της ανάγκης σε φωτίζει και σου δίνει κουράγιο, όταν σβήσει, περιμένεις μόνο το τέλος!
Για τον Αλμπερτ, δεν μπορώ παρά να σου δώσω ευσημα. Επι τέλους, βλέπω έρωτα. Αν η Μιζούκι ειχε γράψει κάτι ανάλογο, αν είχε κάψει το ημερολογιο της Κάντυ, πχ, θα παραδεχόμουν το ερωτικό του ενδιαφέρον. Δεν ξέρω τι λέει η Ναν για κατινιές, αλλά όταν αγαπάς, ζηλευεις! Και ναι, ο Αλμπερτ ήταν Αντρας, οχι κλαψιαρικο κουτάβι!!!
Την Ελρου, ποτέ δεν την αντιπάθησα πραγματικά. Η Μιζούκι την είχε καλύψει. Η γέννηση το Αντονυ, είναι πολύ λογικό να αλλάξει τα πάντα (φαντάζεστε την Ελρου και την Ελίζα παρούσες στο γάμο;;; Δεμένες και φιμωμένες μόνο! )
Για τη Σουζάνα πάλι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Βλέπω οτι κι εσυ επέλεξες τον Μιζουκικό δρόμο και απλά την "έστειλες"!
Μερικές φορές δυο άνθρωποι, δεν μπορούν να συγχρονιστούν. Ετσι απλά. Μπορεί ο έρωτάς τους να μην έχει μέτρο, αλλά θες η τύχη, θες οι επιλογές, αδύνατο να είναι μαζί. Βέβαια, όσο είμαστε ζωντανοι, υπάρχει ελπίδα, σωστά;
Μου αρέσει Τέρενς και Λούσυ! (επίτηδες το άφησα τελευταίο!)
Για τον Αλμπερτ, δεν μπορώ παρά να σου δώσω ευσημα. Επι τέλους, βλέπω έρωτα. Αν η Μιζούκι ειχε γράψει κάτι ανάλογο, αν είχε κάψει το ημερολογιο της Κάντυ, πχ, θα παραδεχόμουν το ερωτικό του ενδιαφέρον. Δεν ξέρω τι λέει η Ναν για κατινιές, αλλά όταν αγαπάς, ζηλευεις! Και ναι, ο Αλμπερτ ήταν Αντρας, οχι κλαψιαρικο κουτάβι!!!
Την Ελρου, ποτέ δεν την αντιπάθησα πραγματικά. Η Μιζούκι την είχε καλύψει. Η γέννηση το Αντονυ, είναι πολύ λογικό να αλλάξει τα πάντα (φαντάζεστε την Ελρου και την Ελίζα παρούσες στο γάμο;;; Δεμένες και φιμωμένες μόνο! )
Για τη Σουζάνα πάλι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Βλέπω οτι κι εσυ επέλεξες τον Μιζουκικό δρόμο και απλά την "έστειλες"!
Μερικές φορές δυο άνθρωποι, δεν μπορούν να συγχρονιστούν. Ετσι απλά. Μπορεί ο έρωτάς τους να μην έχει μέτρο, αλλά θες η τύχη, θες οι επιλογές, αδύνατο να είναι μαζί. Βέβαια, όσο είμαστε ζωντανοι, υπάρχει ελπίδα, σωστά;
Μου αρέσει Τέρενς και Λούσυ! (επίτηδες το άφησα τελευταίο!)
- Σπόιλερ:
- αλλά για εγγονός του Μπερτ, δε μου κάνει!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
ΓΙΑΤΊ;;;!!! ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΊ;;;!!! ΓΙΑΤΊ!!!;;; γιατί να το υποστώ αυτό;;; εεε;;;; κι εννοώ την τελευταία παράγραφο ...ναι ναι... εκείνη εκεί με τα πλάγια γράμματα και την επίσκεψη του καλλονού με τα γαλαζοπράσινα μάτια (έτσι τον βλέπω εγώ τη νύχτα στον ύπνο μου )για δεύτερη φορά επίσκεψη στο ορφανοτροφείο !!! Αυτό μάλιστα! Εδώ να κλάψω... τι να κλάψω δλδ ... που απ'την στιγμή που το διάβασα μόνο έτσι είμαι θες κι άλλο ;;; ορίστε...
Ααααχχχ Τομ (γκχ...γκχ... με συγχωρείτε είναι παροδικό) κρατάς μούτρα στην αιώνια φίλη σου...άντρες τι να πεις τώρα τι ζόρι τραβάει η Κάντυ και θέλει να μαζευτούν εκεί ο αλητάμπουρας και το τσόκαρο ιδέα δεν έχω αλλά η πάπι μάλλον έχει τα σχέδιά της...
Κάλε έγκυος ήταν το κορίτσι γι αυτό καβγαδίσανε τα παιδιά
ΤΙ ΚΡΎΒΕΤΕ ΟΡΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;; Δεν ντρέπεστε λίγο ηλικιωμένοι άνθρωποι... φτου σας !!!!!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Πάντως σε προειδοποιώ από τώρα για να ξέρεις... στο δικό μου δεν έχει τέτοιου είδους κλάματα, να μαστε εξηγημένοι οκ;;;
Ααααχχχ Τομ (γκχ...γκχ... με συγχωρείτε είναι παροδικό) κρατάς μούτρα στην αιώνια φίλη σου...άντρες τι να πεις τώρα τι ζόρι τραβάει η Κάντυ και θέλει να μαζευτούν εκεί ο αλητάμπουρας και το τσόκαρο ιδέα δεν έχω αλλά η πάπι μάλλον έχει τα σχέδιά της...
Κάλε έγκυος ήταν το κορίτσι γι αυτό καβγαδίσανε τα παιδιά
- Σπόιλερ:
- Περίεργο κι εγώ προς στιγμήν νόμιζα ότι είχε περίοδο
- Σπόιλερ:
- Είμαστε σίγουρες πως δεν το εκμεταλλεύθηκε αυτό;;; Ερωτώ πάπι ερωτώ και ξέρεις πολύ καλά που πάει το μυαλό μου αγαπητή μου
- Σπόιλερ:
- Είμαστε σίγουροι πως είναι της οικογενείας Άρντλευ;;;
ΤΙ ΚΡΎΒΕΤΕ ΟΡΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;; Δεν ντρέπεστε λίγο ηλικιωμένοι άνθρωποι... φτου σας !!!!!
για το σημερινο κεφαλαιο που ειναι και προς τιμην μου...
αλλα ειμαι ετσι..
...τοσο δυνατο σημειο!!!!!!! τοσο ζωντανα τα συναισθηματα του...
κι εμενα μου αρεσει το Λουση Τερενς! πολυ flashback μου κανει.. (η ιστορια επαναλμβανεται.. )
αα! και το τηλεφωνημα.. ολα τα λεφτα.. με το πειραγμα του μετα απο τοσα χρονια ακομα ιδιος το μαναρι μας!!!
ο καυγας... συμφωνω με την Καντυ.. πολυ περιοριστικο ολο αυτο.. δικιο εχει..
ολη αυτη η γλυκαναλατη ζωη των πλουσιων που παιζεις "ρολους" μονο ωραια δεν ειναι για εναν ανθρωπο που εχει ελευθερο πνευμα.
αλλα ειμαι ετσι..
Νεκρός.
Αυτό ήταν.
Δεν άκουγε...δεν έβλεπε... δεν ένιωθε τίποτα.
Νεκρός.
Ο φόβος έγινε μια πραγματιτκότητα που δεν την άντεχε.
Νεκρός....άμα ήταν νεκρός γιατί πονούσε τόσο..?
Οι πεθαμένοι δεν αισθάνονται...είχε γλώσσα και δεν μπορούσε να μιλήσει...είχε μάτια και δεν έβλεπε παρά μόνο σκοτάδι,τα αυτιά του άκουγαν το κενό....δεν ήταν νεκρός... ήταν ζωντανός που έπεσε στην κόλαση, σε μια αιώνια άβυσσο....τώρα και για πάντα, κενός.
Το θεάτρο του παραλόγου γελούσε μαζί του..." ...πήγε ταξίδι του μέλιτος...", τον κορόιδευε..." ... με τον Άλμπερτ...", ο χορός έκανε ένα κύκλο γύρω του,τον χλεύαζε...." περίμενες ότι θα σε περίμενε για πάντα ανόητε?!",ο απομηχανής θεός, δεν υπήρχε...τον έκαιγαν εκεί μπροστά στα μάτια του οι μοίρες...." εσύ! εσύ! την παρακάλεσες να σε ξεχάσει! Εσύ την άφησες να φύγει! εσύ της ζήτησες να είναι ευτυχισμένη!......"
- ...είναι ευτυχισμένη...?.." εγώ μιλάω...?"
- ναι Τέρρυ παιδί μου είναι...πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα είναι...
- ...κυριά Πόνυ ξέρω ότι δεν είναι σωστό να σας το ζητήσω... σας παρακαλώ όμως... μην αναφέρεται στην Κάν...." ούτε το όνομα της δεν μπορεις να πεις δειλέ?!..", μην της πειτε για την επίσκεψη μου....
Η κυρία Πόνυ κούνησε το κεφάλι συναινετικά.
Την ώρα που η φιγούρα του Τέρρυ χανόταν μακρυά πέρα απ' το ορφανοτροφείο,οι δυό γυναίκες προσευχόταν γι' αυτον με όλη τους την ψυχή.
Για τον Τέρρυ όμως ,δεν θα υπήρχε τίποτα να προσευχηθεί πια...όχι τουλάχιστον για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια.
...τοσο δυνατο σημειο!!!!!!! τοσο ζωντανα τα συναισθηματα του...
κι εμενα μου αρεσει το Λουση Τερενς! πολυ flashback μου κανει.. (η ιστορια επαναλμβανεται.. )
αα! και το τηλεφωνημα.. ολα τα λεφτα.. με το πειραγμα του μετα απο τοσα χρονια ακομα ιδιος το μαναρι μας!!!
ο καυγας... συμφωνω με την Καντυ.. πολυ περιοριστικο ολο αυτο.. δικιο εχει..
ολη αυτη η γλυκαναλατη ζωη των πλουσιων που παιζεις "ρολους" μονο ωραια δεν ειναι για εναν ανθρωπο που εχει ελευθερο πνευμα.
(τωρα θα αρχισω να γραφω οπως στο φικ μου)
Την στιγμη που η Παπι ανεβαζε εκεινες τις γραμμες γνωριζε.
Παντα το ξερε οτι θα την κραξουν.Δεν ειχε ομως αλλη επιλογη.
Στο θολο (??) μυαλο της, το μαναρι, ηταν τοσο απελπιστικα ακαταμαχητο,
οταν πονουσε,που αυτη δεν αντεχε! Ηθελε να τον δει στα πατωματα και μετα να τον ανεβασει στα ουρανια ......??? ( to be continue)
papirous έγραψε:
(τωρα θα αρχισω να γραφω οπως στο φικ μου)
Την στιγμη που η Παπι ανεβαζε εκεινες τις γραμμες γνωριζε.
Παντα το ξερε οτι θα την κραξουν.Δεν ειχε ομως αλλη επιλογη.
Στο θολο (??) μυαλο της, το μαναρι, ηταν τοσο απελπιστικα ακαταμαχητο,
οταν πονουσε,που αυτη δεν αντεχε! Ηθελε να τον δει στα πατωματα και μετα να τον ανεβασει στα ουρανια ......??? ( to be continue)
ανάσες... έρε τι στιγμές μεγάλες έχουμε να ζήσουμε............
αντε για να μην στεναχωριεσαι ναν μου σημερα που γιορταζεις θα σας δωσω ενα megggaaaaa σποιλερ!!!!!
Νταλια εχω λιωσειιιι!!!! εισαι απιστευτη!!!!!
- Σπόιλερ:
- αγγλια 1930 και κατι (ποσο δεν λεω ), καταχθονιοι τυποι, ποκερ, καπνος, δυο ζαφειρια, δυο σμαραγδια (οπααα σαν λαικο ασμα μου ακουγεται αυτο!!!)
papirous έγραψε:αντε για να μην στεναχωριεσαι ναν μου σημερα που γιορταζεις θα σας δωσω ενα megggaaaaa σποιλερ!!!!!
- Σπόιλερ:
αγγλια 1930 και κατι (ποσο δεν λεω ), καταχθονιοι τυποι, ποκερ, καπνος, δυο ζαφειρια, δυο σμαραγδια (οπααα σαν λαικο ασμα μου ακουγεται αυτο!!!)
ΚΑΚΟΎΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
- Σπόιλερ:
- πες μου σε παρακαλώ ότι δεν έχεις μπλέξει το μανάρι με την μαφία...
Σελίδα 2 από 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
Σελίδα 2 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia