TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
+13
anna
Masta87
nuitetoile21
μαριτα
ΜΙΜΙ
marilou
souka
stavroylaki
Dalia
nansecrets
ariel
libra
papirous
17 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 17
Σελίδα 1 από 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
Εδω μπορειτε να κανετε τα σχολια σας σχετικα με το φικ μου
Ειναι το πρωτο πραγμα που γραφω μετα απο παρα πολυ καιρο και αν ηταν να το βαλω σε καποια κατηγορια για αν ειναι τερυκο η μη...δεν ξερω!!!
ουτως η αλλως ειναι ακομη σε εξελιξη
Το σιγουρο ειναι οτι θα χαρω να το διαβασετε και να κανετε τα σχολια σας
Ειναι το πρωτο πραγμα που γραφω μετα απο παρα πολυ καιρο και αν ηταν να το βαλω σε καποια κατηγορια για αν ειναι τερυκο η μη...δεν ξερω!!!
ουτως η αλλως ειναι ακομη σε εξελιξη
Το σιγουρο ειναι οτι θα χαρω να το διαβασετε και να κανετε τα σχολια σας
Απ: Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
" Λατρεύω αυτές τις μπούκλες!"
" Θα τις λατρεύεις και όταν γεράσω?...."
" Τότε άκομη πιο πολύ.... ειδικά όταν θα γίνουν ένας ασημένιος θάμνος!"
- Και ο ίδιος ο πρόεδρος να μου το ζητήσει, εγώ δεν τα βάφω! είπε η Κάντυ στο είδωλο της στον καθρέφτη και πήγε να ξαπλώσει.
έλιωσα...
παπι μου (μπορώ να κόψω το πάπιρους και να το κάνω πάπι;;; ) είναι πολύ όμορφα γραμμένο το φικάκι
Η Κάντυ σε μεγάλη ηλικία και εικόνες που μυρίζουν 60's!!!
Μ'αρέσει το αινιγματικό υφάκι... Ποιος να την είπε την παραπάνω ατάκα άραγε;;;
Πολύ διαφορετικό το concept, πολύ όμορφες εικόνες... ΜΠΡΑΒΟ... Ήδη αφήνω την φαντασία μου να καλπάζει...
- Σπόιλερ:
- φαντάζομαι τον Τέρρυ παππού -γιατί στο δικό μου to κεφάλι είναι τερρυκό το φικ.. στο'πα; δεν στο'πα;;; στο λέω lol - την Λούση να ερωτεύεται τον εγγονό κλπ
και πάλι παλαμάκια από μένα
περιμένω με αγωνία τη συνέχεια
Με συγκινεις Λιμπ μου!!! μπορεις να με φωναζεις οπως θες χαχαχαχα αλλα
warning: δεν ειναι ολο το φικ χαρες και λαλαλα
warning: δεν ειναι ολο το φικ χαρες και λαλαλα
- Σπόιλερ:
- ο τερρυ παππους..χμμμ αυτο θα το δειτε προσεχως,μερικα κεφαλαια εχουν ηδη ανεβει σε ενα αλλο φορουμ οπως σας ειπε και η Σταυρου
papirous έγραψε: warning: δεν ειναι ολο το φικ χαρες και λαλαλα
- Σπόιλερ:
ο τερρυ παππους..χμμμ αυτο θα το δειτε προσεχως,μερικα κεφαλαια εχουν ηδη ανεβει σε ενα αλλο φορουμ οπως σας ειπε και η Σταυρου
όπως και να έχει το περιμένουμε... η ζωή δεν είναι και ποτέ μόνο ρόδινη
θα περιμένω και τις υπόλοιπες να το διαβάσουν και να συνεχίσουμε τα κεφαλαιάκια. Μου αρέσει πολύ το γράψιμό σου και οι εικόνες σου
Ουάου!!!!!!!!!
Νομίζω οτι είναι το πρώτο φικ που διαβάζω με την Κάντυ σε προχωρημένη ηλικία!!!!!! Έχεις πάαααααρα πολύ καλή γραφή!!!!! Η ιστορία σου βγαίνει αβίαστα και έχω την αίσθηση οτι είναι πρωτότυπο της Μιζούκι. Η έμπνευση και οι χαρακτήρες σου έρχονται απ' ευθείας απο το ανιμέ και με συγκίνησε ευχαριστα η παρουσία της Ντόροθι και της Κάρεν! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!
Νομίζω οτι είναι το πρώτο φικ που διαβάζω με την Κάντυ σε προχωρημένη ηλικία!!!!!! Έχεις πάαααααρα πολύ καλή γραφή!!!!! Η ιστορία σου βγαίνει αβίαστα και έχω την αίσθηση οτι είναι πρωτότυπο της Μιζούκι. Η έμπνευση και οι χαρακτήρες σου έρχονται απ' ευθείας απο το ανιμέ και με συγκίνησε ευχαριστα η παρουσία της Ντόροθι και της Κάρεν! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
αα ανεβηκε! παω κανω τις δουλειες μου κι επιστρεφω για διαβασμα!!!
θα συνεχιζω τα παλαμακια της libra
πολυ ωραιο και γλυκο το φικ σου.
η ιδια ατακα με τρελανε κι εμενα.
πραγματι οι χαρακτηρες ειναι σνα να βγαινουν απο το ανιμε αλλα σε μια εποχη που θα δουμε μονο μεσα απο την ιστορια σου!!
προς το παρον ειναι γεματο αναμνησεις να ξεπροβαλλουν σε καθε σκηνη.. αδημονω για τη συνεχεια και το πως θα ξεδιπλωθει η ιστορια σου!!
πολυ ωραιο και γλυκο το φικ σου.
η ιδια ατακα με τρελανε κι εμενα.
πραγματι οι χαρακτηρες ειναι σνα να βγαινουν απο το ανιμε αλλα σε μια εποχη που θα δουμε μονο μεσα απο την ιστορια σου!!
προς το παρον ειναι γεματο αναμνησεις να ξεπροβαλλουν σε καθε σκηνη.. αδημονω για τη συνεχεια και το πως θα ξεδιπλωθει η ιστορια σου!!
Αχχχ κοριτσια με κανετε και ντρεπομαι!!!
Χιλια ευχαριστω που το αρχισατε να το διαβασετε!!!!
Χιλια ευχαριστω που το αρχισατε να το διαβασετε!!!!
- Σπόιλερ:
- το σιγουρο ειναι οτι η πρωτη μου επιρροη για να παρουσιασω την Καντυ σε αυτη την ηλικια ,ήταν απο μια εικονα του ανιμε, σιγουρα ολες την θυμαστε, στην σκωτια που ο τερρυ της μιλαει για τους χαρακτηρες του θεατρου,εμφανιζονται τα προσωπα τους σε μεγάλη ηλικια!!! :clapping: απο κει και μετα μου ηρθε εμενα μια εικονα και αρχισα το φικ χεχεχε
- Σπόιλερ:
- ααα και παντα μου αρεσε η εικονα της Ντοροθυ απο το ανιμε με τις πλεξουδες και οχι στο μανγκα με τα καρε μαυρα μαλλια
Ήρθε ο κύριος Τέρενς
μα αν αρχίζει έτσι το κεφάλαιο, που μυαλό για σχόλια... πάω να διαβάσω κι επανέρχομαι
libra έγραψε:
Ήρθε ο κύριος Τέρενς
μα αν αρχίζει έτσι το κεφάλαιο, που μυαλό για σχόλια... πάω να διαβάσω κι επανέρχομαι
εεε εισαι απιστευτη!!!!!!!!
Τέρρυ ακούω και Τέρρυ δεν βλέπω... Μα τι έγινε;;; Άνοιξε η Γη και τον κατάπιε;;;
παπι μου το αγαπώ το φικ σου...
μου αρέσει το στυλ, ο χρόνος, ο τόπος, οι εικόνες... όλα... περιμένω με αγωνία μέσα από τις εικόνες να σχηματίσω το παζλ του οποίου δίνεις μικρά και διάσπαρτα κομματάκια. κάθε γραμμή, κάθε σκηνή, με φέρνουν πιο κοντά στο στόρυ και με γεμίζουν ερωτηματικά...
κοπελιά... ξεκίνα να γράφεις κεφάλαια, γιατί μόλις τελειώσουν τα έτοιμα θα σου γίνω στενός κορσές
παπι μου το αγαπώ το φικ σου...
μου αρέσει το στυλ, ο χρόνος, ο τόπος, οι εικόνες... όλα... περιμένω με αγωνία μέσα από τις εικόνες να σχηματίσω το παζλ του οποίου δίνεις μικρά και διάσπαρτα κομματάκια. κάθε γραμμή, κάθε σκηνή, με φέρνουν πιο κοντά στο στόρυ και με γεμίζουν ερωτηματικά...
κοπελιά... ξεκίνα να γράφεις κεφάλαια, γιατί μόλις τελειώσουν τα έτοιμα θα σου γίνω στενός κορσές
- Σπόιλερ:
- καλά στην αρχή τα'παιξα... μόλις διάβασα ότι είχε καιρό να την δει, πήγα και γύρισα αλλά μετά διάβασα για τον εγγονό και σκέφτηκα... "Ε, πόσο large να είναι ο Θείος και να έχει βαφτίσει τον εγγονό Τέρρυ... Είπαμε, large σε όλα, αλλά και σε αυτό;;; Μπααααα!!!!" Ενώ ο αδερφός του ο Μπερτ, πήρε το όνομα του προ-πάππου του... ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
Λιμπ ευχαριστωωωω πολυυυ για τα καλα σου λογια!!!
αυτο το τρικ με τον Τερενς κρυβει πολλα!!!
Αλλα οπως λεει και το ασμα ....my lips are sealed
αυτο το τρικ με τον Τερενς κρυβει πολλα!!!
Αλλα οπως λεει και το ασμα ....my lips are sealed
- Σπόιλερ:
- ηδη τελειωνω ενα κεφαλαιο που δεν το εχω ανεβασει και το γεγονος οτι το φικ γυρναει σαν δαιμονας μεσα μου σιγουρα δεν θα σας αφησω στα κρυα του λουτρου!!!
papirous έγραψε:
- Σπόιλερ:
ηδη τελειωνω ενα κεφαλαιο που δεν το εχω ανεβασει και το γεγονος οτι το φικ γυρναει σαν δαιμονας μεσα μου σιγουρα δεν θα σας αφησω στα κρυα του λουτρου!!!
γράφε... γράφε...
libra έγραψε:
γράφε... γράφε...
θα κλαψεις πολυυυυυ μην πεις οτι δεν σε προειδοποιησα!!!!!
papirous έγραψε:
θα κλαψεις πολυυυυυ μην πεις οτι δεν σε προειδοποιησα!!!!!
κάντυ-κάντυ και να μην κλάψεις ΔΕΝ γίνεται μάνα μου... 2 φικ έχουμε σε όλο το φόρουμ που είναι χιουμοριστικά... Σε όλα τα άλλα πέφτεις στα πατώματα από το κλάμα και ζορίζεσαι να διαβάσεις την οθόνη, λόγω απόστασης
libra έγραψε:
κάντυ-κάντυ και να μην κλάψεις ΔΕΝ γίνεται μάνα μου... 2 φικ έχουμε σε όλο το φόρουμ που είναι χιουμοριστικά... Σε όλα τα άλλα πέφτεις στα πατώματα από το κλάμα και ζορίζεσαι να διαβάσεις την οθόνη, λόγω απόστασης
Τοτε θα σας κανω δωρο ενα χιουμοριστικο φικακι οταν τελειωσω το δραμααααα
papirous έγραψε:
Τοτε θα σας κανω δωρο ενα χιουμοριστικο φικακι οταν τελειωσω το δραμααααα
ευπρόσδεκτο κι αυτό
επαθα κι εγω την ιδια πλακα με την lib με το που ξεκινησα να διαβαζω..
λατρεψα την κουβεντα της Καντυ με τον Τερενς ειδικα στον λοφο..
και συγκεκριμενα..
πολυ ωραια δοσμενες στιγμες και εικονες!!
παμε σινεμα..
ποσο πολυ μοιαζουνε.. πολυ μου αρεσει...
ο Νηλ τι θελει παλι;;;; μηπως μερικες ακομα;
so far.. sooo good!!! :clapping: :clapping: :clapping:
λατρεψα την κουβεντα της Καντυ με τον Τερενς ειδικα στον λοφο..
και συγκεκριμενα..
Η Κάντυ με κάθε βήμα που έκανε έπανω στον λόφο, ένιωθε ότι κέρδιζε χρόνια από την ζωή της.Ένα...πόσο έτων ήταν τώρα?...δύο....έγινε γιαγιά πρώτη φορα... τρία..... ο γάμος της..... τέσσερα.....μια νύχτα στην Σκωτία..... πέντε.....μοναξιά.....έξι.....λευκά τριαντάφυλλα....κάθε βήμα μια στιγμή.... κάθε στιγμή και μια ανάμνηση... κάθε ανάμνηση και ένα πρόσωπο...μήνες....δάκρυα....χρόνια.... χαμόγελα...
πολυ ωραια δοσμενες στιγμες και εικονες!!
παμε σινεμα..
ποσο πολυ μοιαζουνε.. πολυ μου αρεσει...
ο Νηλ τι θελει παλι;;;; μηπως μερικες ακομα;
so far.. sooo good!!! :clapping: :clapping: :clapping:
Κάνετε τα σχόλια και για μένα, εσεις οι δύο!
Απ' οτι βλέπω, πάλι θα πλουτίσουμε τη σοφτεξ.... Ακόμα και στις χαρούμενες στιγμές, στο λόφο πχ, υποβόσκει μελαγχολία. Ασε που δεν βλέπω τον τέρρυ και μου έχει κάτσει κόμπος στο λαιμό. Τουλάχιστον μπορούμε να δείρουμε τον Νηλ να εκτονωθούμε λίγο;
Απ' οτι βλέπω, πάλι θα πλουτίσουμε τη σοφτεξ.... Ακόμα και στις χαρούμενες στιγμές, στο λόφο πχ, υποβόσκει μελαγχολία. Ασε που δεν βλέπω τον τέρρυ και μου έχει κάτσει κόμπος στο λαιμό. Τουλάχιστον μπορούμε να δείρουμε τον Νηλ να εκτονωθούμε λίγο;
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:
Τουλάχιστον μπορούμε να δείρουμε τον Νηλ να εκτονωθούμε λίγο;
by all means!!!! εγω θα του ετοιμασω κατι αλλο!!! :crash: :crash:
τι κεφαλαιο ηταν αυτο;;;;
αποκαλυψεις... (μα με τον θειο;;; )
εμενα μου αρεσει πιο πολυ αυτος ο σνομπ αγγλος συγγραφεας..
τελικα του αφησε το γραμμα; :http://www.pic
γιατι θα παει στη Σκωτια δεν εχω καταλαβει ακομα..
ουτε τι θα ανακοινωσει..
το βιογραφικο του Νηλ βλεπω πλουσιο..
η Ελιζα αραγε.. να ειναι ακομη μονη σαν το λεμονι; γιατι αν την παντρεψες τοτε παρα εισαι ψυχοπονιαρα.. της αξιζει η απεραντη μοναξια..
οχι σαν τον Νηλ..
αυτο το κεφαλαιο αρχισε να προκαλει αναστατωση..
καλα το νεο παρατσουκλι του Τερενς σαφως τα σπαει..
(δεν λεω μεχρι να διαβασουν και οι αλλες.)
αποκαλυψεις... (μα με τον θειο;;; )
εμενα μου αρεσει πιο πολυ αυτος ο σνομπ αγγλος συγγραφεας..
τελικα του αφησε το γραμμα; :http://www.pic
γιατι θα παει στη Σκωτια δεν εχω καταλαβει ακομα..
ουτε τι θα ανακοινωσει..
το βιογραφικο του Νηλ βλεπω πλουσιο..
η Ελιζα αραγε.. να ειναι ακομη μονη σαν το λεμονι; γιατι αν την παντρεψες τοτε παρα εισαι ψυχοπονιαρα.. της αξιζει η απεραντη μοναξια..
οχι σαν τον Νηλ..
αυτο το κεφαλαιο αρχισε να προκαλει αναστατωση..
καλα το νεο παρατσουκλι του Τερενς σαφως τα σπαει..
(δεν λεω μεχρι να διαβασουν και οι αλλες.)
Τέζα και η Αριελ!!!!!
Ναι η αδυναμία στον σνομπ άγγλο φταιει! Σου έχω εμπιστοσύνη Παπι, ξέρω οτι θα γράψεις έτσι το φικ σου, που θα δικαιολογήσουμε απόλυτα τους ήρωες και τις επιλογές τους Πολλά θαμμένα μυστικά και αγωνιώ να τα μάθω, σαν τον Τέρενς ενα πράγμα!
Και τώρα πάω να εκτονωθώ στο Νηλ! Ή να περιμένω να καταφθάσει και η τρισκατάρατη;
Ναι η αδυναμία στον σνομπ άγγλο φταιει! Σου έχω εμπιστοσύνη Παπι, ξέρω οτι θα γράψεις έτσι το φικ σου, που θα δικαιολογήσουμε απόλυτα τους ήρωες και τις επιλογές τους Πολλά θαμμένα μυστικά και αγωνιώ να τα μάθω, σαν τον Τέρενς ενα πράγμα!
Και τώρα πάω να εκτονωθώ στο Νηλ! Ή να περιμένω να καταφθάσει και η τρισκατάρατη;
ariel- Terry Total Freak
Εγω δεν μιλαω θα περιμενω και τα σχολια της Λιμπ.... παω να φερω τον αιθερα!!!
ημουν ετοιμη να σου γκρινιαξω για την overdose Αλμπερτ...
αλλα την γλυτωσες με την απουσια και.. ασφαλως με το παρακατω...!!
το τραγουδι δεν το ηξερα ομολογω...
αχα!! ωστε ηταν ενημερωθεις για την κινηση του Τερενς με το γραμμα στον αγγλο συγγραφεα...!
αυτο του να ξυπναω στραβα το πρωι το χω κι εγω..
και μην ξεχασω.. αλεπου η ελιζα;;; υαινα δε λες καλυτερα;;;
εχω μια αποκλειστικη φωτογραφια της...
αλλα την γλυτωσες με την απουσια και.. ασφαλως με το παρακατω...!!
το τραγουδι δεν το ηξερα ομολογω...
αχα!! ωστε ηταν ενημερωθεις για την κινηση του Τερενς με το γραμμα στον αγγλο συγγραφεα...!
αυτο του να ξυπναω στραβα το πρωι το χω κι εγω..
και μην ξεχασω.. αλεπου η ελιζα;;; υαινα δε λες καλυτερα;;;
εχω μια αποκλειστικη φωτογραφια της...
- Σπόιλερ:
Αμάν!! Αμάν!!! Τι ήταν αυτό ;;;!! Τι ήταν αυτό;;;!!
ξεκίνησα να διαβάζω για ένα "ξόρκι" ...μετά ξεπετάχτηκε απ'το πουθενά μια Λούση και λέω... τι στο καλό;;; άλλη ιστορία διαβάζω...λέω κι εγώ... μετά κάπου είδα την Κάντυ σε προχωρημένη ηλικία και λέω .... Ααααα εντάξει εδώ είμαστε δλδ βρισκόμαστε σε άλλη δεκαετία... αλλά δεν ήξερα αν είμαστε πριν ή μετά τον 2ο Παγκόσμιο... οκ λέω θα το μάθω στην πορεία...
Λοιπόν το διάβασα όλο μέσα σε ένα μεσημέρι ...το φαντάζεσαι;;;
Μόλις είδα το ο Κ. Τέρενς έρχεται ... λέω αχ τι ωραία το παλικάρι αν και μεγάλο βέβαια μπαίνει μέσα στο στόρυ αλλά μετά διαβάζω για ένα εγγόνι οπότε λέω ... δεν βαριέσαι ευπρόσδεκτο κι αυτό φτάνει να έχει πάρει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά απ'τον παππού!!
όλα καλά κι ωραία πάπι μου, περιμένω την συνέχεια με ανυπομονησία αλλά έχω κι εγώ ένα παράπονο... την προσωποιημένη "κολοκυθόφατσα" (οι άλλες γνωρίζουν σε ποιον αναφέρομαι προφανώς) μαζί με αυτό το τσόκαρο που το παίζει και βαρώνη... (το τζετ της έλειπε της κακιασμένης) τι τους έβαλες εκεί μέσα και μου χαλάς την ατμόσφαιρα ;;;;!!! :roarrr:
Τέλος πάντων για να τους έχεις βάλει μέσα θα έχεις τους λόγους σου οπότε και περιμένω να του "χτυπήσεις " εκεί που πονάνε και τους δυο!
Δεν έχω τπτ άλλο να προσθέσω, συνέχισε καλή μου λίγο κάθε μέρα οκ;
Έτσι για να παίρνουμε την δόση μας...
Ααααα μην το ξεχάσω... Άλμπερτ... ο θείος καλέ... κύριος όπως πάντα Αχ...
ξεκίνησα να διαβάζω για ένα "ξόρκι" ...μετά ξεπετάχτηκε απ'το πουθενά μια Λούση και λέω... τι στο καλό;;; άλλη ιστορία διαβάζω...λέω κι εγώ... μετά κάπου είδα την Κάντυ σε προχωρημένη ηλικία και λέω .... Ααααα εντάξει εδώ είμαστε δλδ βρισκόμαστε σε άλλη δεκαετία... αλλά δεν ήξερα αν είμαστε πριν ή μετά τον 2ο Παγκόσμιο... οκ λέω θα το μάθω στην πορεία...
Λοιπόν το διάβασα όλο μέσα σε ένα μεσημέρι ...το φαντάζεσαι;;;
Μόλις είδα το ο Κ. Τέρενς έρχεται ... λέω αχ τι ωραία το παλικάρι αν και μεγάλο βέβαια μπαίνει μέσα στο στόρυ αλλά μετά διαβάζω για ένα εγγόνι οπότε λέω ... δεν βαριέσαι ευπρόσδεκτο κι αυτό φτάνει να έχει πάρει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά απ'τον παππού!!
- Σπόιλερ:
- Ο Τέρρυ από ηθοποιός συγγραφέας;;; Μμμμ... ενδιαφέρον αυτό... Μ'αρέσει κιόλας... Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκε τόσο πολύ στο τέλος με τον ατζέντη του τόσο πολύ;;; Πάντως προσδοκώ του εγγονού να του τα φτιάξεις με την Λούση που φαίνεται τίμιο κορίτσι... φαίνεται ότι ο νεαρός έχει μπουχτίσει κρίμα είναι...
όλα καλά κι ωραία πάπι μου, περιμένω την συνέχεια με ανυπομονησία αλλά έχω κι εγώ ένα παράπονο... την προσωποιημένη "κολοκυθόφατσα" (οι άλλες γνωρίζουν σε ποιον αναφέρομαι προφανώς) μαζί με αυτό το τσόκαρο που το παίζει και βαρώνη... (το τζετ της έλειπε της κακιασμένης) τι τους έβαλες εκεί μέσα και μου χαλάς την ατμόσφαιρα ;;;;!!! :roarrr:
Τέλος πάντων για να τους έχεις βάλει μέσα θα έχεις τους λόγους σου οπότε και περιμένω να του "χτυπήσεις " εκεί που πονάνε και τους δυο!
Δεν έχω τπτ άλλο να προσθέσω, συνέχισε καλή μου λίγο κάθε μέρα οκ;
Έτσι για να παίρνουμε την δόση μας...
Ααααα μην το ξεχάσω... Άλμπερτ... ο θείος καλέ... κύριος όπως πάντα Αχ...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Σελίδα 1 από 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
Σελίδα 1 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia