TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
+13
anna
Masta87
nuitetoile21
μαριτα
ΜΙΜΙ
marilou
souka
stavroylaki
Dalia
nansecrets
ariel
libra
papirous
17 απαντήσεις
Σελίδα 15 από 17
Σελίδα 15 από 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Απ: Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
- τεραστιο σποιλερ, οποια δεν εχει διαβασει μεχρι και τα τελευταια κεφ του φικ μην ανοιξει, αλλιως θα την παθει οπως με το GOT !!! χαχαχχα:
- λοιπον κοριτσακια μου..... ( κανονικα επρεπε να βαλω τη γραμματεα μου ακα μαριλου να εξηγει ολα αυτα χαχαχαχαχαχα) λοιπον..... οπως θα καταλαβατε, ο ΤΓ της καρφιτσας ήταν ο Τέρρυ... ο Τερρυ δεν ηξερε για την υπαρξη της Τερεζας, η Μελανι Γουντς δεν του το ειπε ποτε,γιατι απλουστατα ειχε καταλαβει οτι ο Τερρυ δεν την αγαπουσε και ηταν μια περιστασιακη σχεση. Η Κάντυ ειχε ψιλιαστει οτι η καρφιτσα ανηκε στον Τερρυ, Τερεζα είχε και τα ματια του, ο Τζορτζ το ειχε σχεδον καταλαβει και αυτος και μετα απο ερευνες, το επιβεβαιωσαν... Η Καντυ οταν το καταλαβε επαθε ενα προσωρινο σοκ ( λογικο νομιζω ) αλλα στο τελος του κεφ λεω....
Και οι μοίρες βρήκαν το δρόμο τους.
Ο Τέρρυ συνάντησε για πρώτη φορά την Τερέζα, μέσα σε ένα λιβάδι από ασφόδελους.
Η κόρη του, ήταν περίπου τεσσάρων ετών.
οι ασφοδελοι ήταν στην Αγγλια, που σημαινει οτι η Κάντυ του πηγε τηΝ Τερεζα στην Αγγλια, δεν την άφησε στο ορφαντροφειο, αλλλα απο εκεινη την μερα και μετα την έπερνε μαζι της, δλδ στην ουσια την μεγαλωσαν μαζι και το αναφερει η ιδια η Τερεζα στον διαλογο της με τον Αντονυ......
- Το ξέρω!Μην ξεχνάς εγώ τους έχω δεί μαζί! είπε με χαρά η Τερέζα και αγκάλιασε τον άντρα της σφιχτά. .... φυσικα για λογους συγγραφικους και για να μην το αποκαλυψω τελειως δεν εγραψα, μην ξεχνας οτι εχω ζησει μαζι τους!
τωρα οσο αφορα την συγγενεια... η Τερεζα και ο Αντονυ δεν ειναι φυσικα αδερφια! Αν και οι γονεις τους ( Τερρυ - Μελανι της Τερεζας και Κάντυ- Αλμπερτ του Αντονυ ) παντρευτηκαν, αυτο δεν εμποδιζει δυο ατομα που εχουν διαφορετικους γονεις να παντρευτουν ακομη και αν μπορουν να θεωρηθουν αδερφια, και σε αυτο το σημειο ειχα την εξης σκεψη.... οτι μετα απο ολα οσα περασαν η Κάντυ και ο Τέρρυ θα εμποδιζαν αληθεια τα 2 παιδια τους απο το να παντρευτουν?! Σιγουρα οχι!, Απο την αλλη ομως στην λιστα με τα μυστικα τους ειχε προστεθει ακομη ενα! Και για να μην πλατιαζω και σας μπερδεψω παραπανω.... ναι στην ουσια ηταν και συμπεθεροι αν το πουμε απλα! χαχαχχα ( ναι ξερω κατι δεν παει καλα με το μυαλο μου, αλλα νομιζω ολες με εχετε μαθει πια!!! χαχαχαχχαχα )
και μετα απο αυτο το μικρο σποιλερ.... θα σας ανεβασω τη συνεχεια!!!!!
- Ναι αλλά... :
- ^Ι KNEW IT, Ο πατέρας τελικά όντως δεν είχε ιδέα, αλλά...
Λέει παραπάνω στην ιστορία ότι ο Τέρρυ όντως ήταν παντρεμένος με την Μέλάνι;;;!!! Δεν ήταν απλώς κάτι περιστασιακό ? της μιας βραδιάς ας πούμε...;;;
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Dalia έγραψε:
- Ναι αλλά... :
^Ι KNEW IT, Ο πατέρας τελικά όντως δεν είχε ιδέα, αλλά...
Λέει παραπάνω στην ιστορία ότι ο Τέρρυ όντως ήταν παντρεμένος με την Μέλάνι;;;!!! Δεν ήταν απλώς κάτι περιστασιακό ? της μιας βραδιάς ας πούμε...;;;
- Νταλια θα φας ξυλο! :
- ποτε παντρευτηκε καλε ο Τερρυ την Μελανι και γω δεν το ξερω?!!!! ο Τερρυ παντρευτηκε μονο την καντυ , τερεζα ηταν το νοθο του απο την καμπαρετζου για να το κανω λιανα!!!!
- ίσως δεν κατάλαβα καλά και σκάλωσα σε αυτό το σημείο:
- τωρα οσο αφορα την συγγενεια... η Τερεζα και ο Αντονυ δεν ειναι φυσικα αδερφια! Αν και οι γονεις τους ( Τερρυ - Μελανι της Τερεζας και Κάντυ- Αλμπερτ του Αντονυ ) παντρευτηκαν, αυτο δεν εμποδιζει δυο ατομα που εχουν διαφορετικους γονεις να παντρευτουν ακομη και αν μπορουν να θεωρηθουν αδερφια, και σε αυτο το σημειο ειχα την εξης σκεψη....
^Δείξτε έλεος στον ταπεινό αναγνώστη
Θριάμβος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και τα Ρανγκανάκια είναι ταβλα!!!!! πόπο ταβλα!!! πόπο ταβλα!!!!!
Μα λέγαμε τόσα χρόνια, γιατί είναι ετσι γκαγκανιασμένο ο Νηλ! Στο Μεξικό αδελφέ μου, στο Μεξικό..... εκει να πάτε, και ακόμα μακρύτερα!!!!
Και τα Ρανγκανάκια είναι ταβλα!!!!! πόπο ταβλα!!! πόπο ταβλα!!!!!
Μα λέγαμε τόσα χρόνια, γιατί είναι ετσι γκαγκανιασμένο ο Νηλ! Στο Μεξικό αδελφέ μου, στο Μεξικό..... εκει να πάτε, και ακόμα μακρύτερα!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
πω πω!!! για αλλους ετοιμαζοταν σκανδαλο κι αλλοι το λουστηκαν!
ουστ Ραγκανοπαιδα!!! στο Μεξικο να βρειτε τη γενια σας!
ουστ Ραγκανοπαιδα!!! στο Μεξικο να βρειτε τη γενια σας!
Eίμαι ευτυχής, πάω να ρουφήξω μια ολόκληρη μπουκάλα κρασί να γιορτάσω την εξέλιξη... Ποποπο Τι χαρά, τι Θρίαμβος ήταν αυτός;;;!!!
Νενικήκαμεν!!!! Το ακούσατε ;;;!!! Νενικήκαμεν !!!!
Κι αυτός ο Τέρρυ... αχ Αξιολάτρευτος, πόσο χρονών είναι σε αυτό το κεφ.?
Νενικήκαμεν!!!! Το ακούσατε ;;;!!! Νενικήκαμεν !!!!
Κι αυτός ο Τέρρυ... αχ Αξιολάτρευτος, πόσο χρονών είναι σε αυτό το κεφ.?
Ξέρετε τι έχω πάθει με το λόφο;;;
Από τη μία περιμένω πως και πως να διαβάσω το τέλος της υπέροχης ιστορίας που έγραψε η Πάπι και από την άλλη στενοχωριέμαι που θα τελειώσει και δεν θα περιμένουμε το επόμενο κεφάλαιο (ας είναι και για μήνες... )...
Πολύ καλά έκανες στα Ραγκανάκια, Πάπι!!! Το ευχαριστηθήκαμε όλες νομίζω!!!
Από τη μία περιμένω πως και πως να διαβάσω το τέλος της υπέροχης ιστορίας που έγραψε η Πάπι και από την άλλη στενοχωριέμαι που θα τελειώσει και δεν θα περιμένουμε το επόμενο κεφάλαιο (ας είναι και για μήνες... )...
Πολύ καλά έκανες στα Ραγκανάκια, Πάπι!!! Το ευχαριστηθήκαμε όλες νομίζω!!!
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
Ένα θα σου πω παπίτσα μου, επειδή έμεινα πολύ πίσω λόγω των ημερών, εκτύπωσα κρυφά στη δουλειά όσα δεν είχα διαβάσει και τα διάβασα κρυφά καθώς αρχειοθετούσα τα φαξ της εταιρείας καταλαβαίνεις οτι αν με διώξουν θα σου ζητήσω αποζημίωση
Στα δικά μας τώρα... τι εξέλιξη ήταν αυτή; ευτυχώς διάβασα το σπόιλερ σου κι έτσι μου λύθηκαν κάποιες απορίες!!!!! Επιτέλους μπήκαν στη θέση τους τα Ραγκανάκια
πεθαίνω για σκηνές Τέρρυ-Κάντυ ανυπομονώ για τη συνέχεια
Στα δικά μας τώρα... τι εξέλιξη ήταν αυτή; ευτυχώς διάβασα το σπόιλερ σου κι έτσι μου λύθηκαν κάποιες απορίες!!!!! Επιτέλους μπήκαν στη θέση τους τα Ραγκανάκια
πεθαίνω για σκηνές Τέρρυ-Κάντυ ανυπομονώ για τη συνέχεια
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
- Σπόιλερ:
- για τα δυο σατανικα αδερφια ειχα απο την αρχη ενα τεραστιο διλημα, να τους σκοτωσω ή απλως να τους τιμωρησω, σιγουρα δεν θα τους αφηνα ετσι παντως! αποφασισα τελικα να τους πληρωσει σχεδον με το ιδιο νομισμα η ιδια η Καντυ με τον δικο της τροπο, γιατι πραγματικα τα λογια που τους ειπε, τα νεα που τους ειπε και ο τροπος, αν το σκεφτουμε απο την ρεαλιστικη πλευρα, δεν ειναι πραγματι και οτι καλυτερο να το μαθουν ειδικα στην ηλικια που ειναι! στην ουσια ομως η αληθεια που εμαθαν για το παρελθον τους, δεν τους καταστρεφει απλως, αλλα τους σκοτωνει!( και τωρα ας γελασω επιτελους διαβολικα!!!!!!!)
@ μιμικα να δω ποιον αλλο θα αποζημιωσω στο τελος!!! αυτο το φικ μου στοιχισε 2 λαπ τοπ!!!! και ενα διαζυγιο ( παραλιγο!!!!)
Έλεος μ αυτόν τον Άρτσι!!!!! ευχαρίστως θα του ριχνα τίποτα στο κεφάλι η παλιολουλού
Πολύ αδρεναλίνη του έδωσες πάπι μου και δεν μπόρεσε να τη διαχειριστεί ο έρμος
Πολύ αδρεναλίνη του έδωσες πάπι μου και δεν μπόρεσε να τη διαχειριστεί ο έρμος
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
τον αρτσυ τον αγαπω!!!! χαχαχαχα οχι αληθεια λεω!!!!!!
νομιζω οτι την επομενη φορα θα γραψω ενα φικ μονο για τον αρτσυ!!!!!
papirous έγραψε:τον αρτσυ τον αγαπω!!!! χαχαχαχα οχι αληθεια λεω!!!!!!
^Με συγχωρείς αλλά με όλο το θάρρος σου συνιστώ να πας σε ένα ψυχίατρο!
Αγαπάς αυτό το απολειφάδι, αυτό το τέρας της φύσεως;;;!!!!
Που δεν μπορώ να καταλάβω τι του βρήκε η Άννι και ξεστραβώθηκε και τον πήρε
ενώ αποδεικνύεται περίτρανα πως και μετά από 800 χρόνια είναι ακόμα κολλημένος με τ
την Φακιδομούρα, ;;;!!! Έτσι μου'ρχεται να πάω να συνεχίσω το δικό μου φικ για να τον
πεθάνω και εκεί!!! Δηλαδή έλεος... αν ήμουν στην θέση της Άννυ και μία στις 1.000.000.000.000...
τον ερωτευόμουν ενώ δεν μου ήταν πιστά αφοσιωμένος θα τον άφηνα!!! Ναι, ναι θα τον άφηνα!!!
Τούτη γιατί κάθεται και τον ανέχεται κάθε φορά που η φακιδομούρα κάνει κάτι δεν μπορώ να καταλάβω;;!!
Και στον Eoin Macken να έμοιαζε θα τον άφηνα!!! Λυπάμαι μόνο το μανάρι μου τον Στήρ που τον είχε αδελφό!
Είναι προσβολή για τον ''άνθρωπο μου" και για την μνήμη του. Πάλι καλά που "έφυγε" και δεν τον ανέχτηκε
γιατί σε αντίθεση με εκείνον, ο Στήαρ ήταν αφοσιωμένος στην Πάττυ, (εντάξει ίσως αγαπούσε την Κάντυ
κρυφά βαθιά μέσα του) αλλά σαν το σούργελο τον αδελφό του δεν ήταν!!! Οπότε Παπίτσα...
Μην ξαναναφέρεις πως "αγαπάς τον ... Ατσούμπαλο" (δεν λέω ποτέ ξανά το όνομα του) ούτε ότι θα γράψεις φίκ γι αυτόν! Εδώ μέσα γράφουμε φικ για όλους τους άλλους, (και την Ελίζα και τον Νηλ άμα λάχει) αλλά όχι για τον Ατσούμπαλο! Ορίστε μας!!!
Αυτά, καληνύχτα σας, (Φτου συγχύστηκα πάλι)
old men fight! yay!
εγω παλι συμφωνω με την παπι. τον Αρτσυ τον αγαπω.
και δικαιολογημενα αντιδραει ειτε σαν ερωτευμενος κρυφα μετα τοσα χρονια ακομα με την Καντυ ειτε γιατι δεν ξεχασε ποτε δεδομενης της ιστοριας ποσο πληγωθηκε η Καντυ με τον τοτε χωρισμο τους με τον Τερρυ. κατι λιγο τα αισθηματα του, κατι η αναγκη του να την προστατευσει τον κανουν να αντιδραει λαθος μεν αλλα οχι απο κακια δε.
και βρε κορτσια.. δικαιολογημενα ζηλευει τον Τερρυ! και ποιος δεν θα τον ζηλευε! ολα τα χει ο κουκλος! ακομα και στα πισω πισω καρακουκλαρος θα ηταν!
συνηθως ζηλευουμε οτι θα θελαμε να ειμαστε/εχουμε..!
και δικαιολογημενα αντιδραει ειτε σαν ερωτευμενος κρυφα μετα τοσα χρονια ακομα με την Καντυ ειτε γιατι δεν ξεχασε ποτε δεδομενης της ιστοριας ποσο πληγωθηκε η Καντυ με τον τοτε χωρισμο τους με τον Τερρυ. κατι λιγο τα αισθηματα του, κατι η αναγκη του να την προστατευσει τον κανουν να αντιδραει λαθος μεν αλλα οχι απο κακια δε.
και βρε κορτσια.. δικαιολογημενα ζηλευει τον Τερρυ! και ποιος δεν θα τον ζηλευε! ολα τα χει ο κουκλος! ακομα και στα πισω πισω καρακουκλαρος θα ηταν!
Ντάλια υπερβάλεις!!!! Δεν τον λατρευω τον Αρτσυ, αλλά οχι να μην ακούω και το όνομά του!
Πάπι απο την άλλη, καταιγίδες έφερες!!!! Και η Κάντυ, τώρα βρ'ηκε να λιποθυμήσει;
Πάπι απο την άλλη, καταιγίδες έφερες!!!! Και η Κάντυ, τώρα βρ'ηκε να λιποθυμήσει;
ariel- Terry Total Freak
nansecrets έγραψε:old men fight! yay!
Και για πες μας τώρα πολυαγαπημένη πάπι, πότε θα μας δώσεις το τέλος;;;
Ελπίζω μέσα στο Σ/Κ...
Να μην ξεχάσω να πω ότι αγαπώ τον Άντονυ, είναι απίστευτος!!!
Μπράβο Πάπι που τον έγραψες και τον έφτιαξες έτσι...
^Αντιπαρέρχομαι τα παραπάνω σχόλια (στον γιατρό όλες σας)
και έρχομαι να κάνω μια άκυρη ερώτηση: Ποιοι είναι οι γιοι του Άντονυ?
ο ένας νομίζω είναι ο Τέρρενς, που κρατά την Λούση απ'το χέρι, ο άλλος όμως... ?? Εν τω μεταξύ Ρόζυ, Άντονυ παιδιά της Κάντυ απ'το γάμο της με τον Άλμπερτ, ...Τερέζα, κόρη του Τέρρυ απ'την συνουσία του με την Μέλανι, οκ ξεκαθάρισε το τοπίο,
Άσχετο η Πάττυ με τον Τόμ έχουν παιδια?
Καλά η Άννυ με τον κακιασμένο με τίποτα, τέτοιο κόλλημα που έχει αποκλείεται να την άφησε σε ενδιαφέρουσα.
Κι αυτή η Νινί ποια στο καλό είναι???
και έρχομαι να κάνω μια άκυρη ερώτηση: Ποιοι είναι οι γιοι του Άντονυ?
ο ένας νομίζω είναι ο Τέρρενς, που κρατά την Λούση απ'το χέρι, ο άλλος όμως... ?? Εν τω μεταξύ Ρόζυ, Άντονυ παιδιά της Κάντυ απ'το γάμο της με τον Άλμπερτ, ...Τερέζα, κόρη του Τέρρυ απ'την συνουσία του με την Μέλανι, οκ ξεκαθάρισε το τοπίο,
Άσχετο η Πάττυ με τον Τόμ έχουν παιδια?
Καλά η Άννυ με τον κακιασμένο με τίποτα, τέτοιο κόλλημα που έχει αποκλείεται να την άφησε σε ενδιαφέρουσα.
Κι αυτή η Νινί ποια στο καλό είναι???
απαπαπαπα!!!! καλε νταλια γιατι αφηνιασες τοσο πολυ?!!!!
παλι καλα που βρηκα υποστηρικτριες!!!
συμφωνω με οσα ειπε η ναν !!!! και για να το δουμε λιγο πιο σοβαρα..... ο αρτσυ κατα την δικη μου αποψη, ειναι ενας πολυ ωραιος χαρακτηρας και για αυτο και μου αρεσει να γραφω για αυτον! ασχετα αν μου αρεσει να λεω οτι ( ειναι λουλου, μετροσεξουαλ, κτλ κτλ χαχαχχα, οποιος αγαπαει κοροιδευει!!!! )
η περιπτωση του ειναι περιπτωσαρα!!! και θα εξηγησω στην αγαπημενη μας νταλια τωρα γιατι τον αγαπω!!!
1ον ειναι ωραιος, μετα τον Τερρυ ειναι ο πιο ομορφος χαρακτηρας του μανγκα( μη μου θυμωσετε οι αντονικες, αλλα ετσι πιστευω! τουλαχιστον οταν ημουν μικρη και διαβαζα το μανγκα,πριν η καντυ γνωρισει τον τερρυ, απορουσα γιατι ειχε διαλεξει τον αντονυ, αλλα anyway....)
2ον σε εντυπωσιαζει! με την παρουσια του ( ναι ναι την κομψη παρουσια του! )
3ον ειναι κυριος, αλλα υπαρχουν στιγμες που μπορει να γινει απιστευτα αστειος!
(θυμηθειτε την σκηνη με τα κεικ στην δεξιωση των αρντλει! )
4ον ενω δειχνει ηρεμος, κρυβει μια θερμη προσωπικοτητα, που δυστυχως ειχε την ατυχια, να μην μπορει να βγάλει το παθος που έχει μέσα του! εξου και θελει την Καντυ, γιατι του βγαζει αυτο το συναισθημα, σε σχεση με την αννυ, που ειναι πιο ανοστη και απο τα βραστα τα κολοκυθια!!!!
5ον και για μενα παραπολυ σημαντικο, προσπαθησε να τα βαλει με τον Τερρυ ( και στο μανγκα και στο ανιμε και στο φικ μου χαχαχαχα ) που παει να πει, οτι θελει γερα κοτσια να θες να τα βαλεις με ενα τοσο δυνατο χαρακτηρα!, Που επισης σημαινει οτι εμεις μπορει να λεμε τον Αρτσυ φλωρο, αλλα ηταν αντρας! Απλα γιατι να σπαταλουσε τις δυναμεις του για την Αννυ? Αφου η Καντυ ηταν αυτη που του εβγαζε το ματσο?!
Επισης κατι τελευταιο... τον σεβομαι τον Αρτσυ και πρωτη φορα ενιωσα αυτο τον σεβασμο, οταν η Καντυ χωρις καν να του πει καθαρα και ξαστερα οτι δεν τον θελει, χωρις να τον αφησει καν να μπορεσει να της εξομολογηθει οπως θα επρεπε ( εκει στο κολεγιο αναφερομαι στην βροχη ) δεχτηκε χωρις διαμαρτυριες να κανει αυτο που του ζητησε η καντυ και να προσεχει την αννυ, ενω στην ουσια δεν του καιγοταν καρφι για αυτην!
Αληθεια εχουμε αναρωτηθει ποτε ( ισως και να εχουμε ) πως ειναι να αγαπας καποιον μια ζωη και να μην μπορεις να του το πεις καν?!
αυτα τα ολιγα!!!!
η συνεχεια επι του φικ..... χαχαχαχαχχα
θα σας ανεβασω την συνεχεια σημερα το βραδακι
ειναι και τα τρια τελευταια κεφαλαια του φικ.....
παλι καλα που βρηκα υποστηρικτριες!!!
συμφωνω με οσα ειπε η ναν !!!! και για να το δουμε λιγο πιο σοβαρα..... ο αρτσυ κατα την δικη μου αποψη, ειναι ενας πολυ ωραιος χαρακτηρας και για αυτο και μου αρεσει να γραφω για αυτον! ασχετα αν μου αρεσει να λεω οτι ( ειναι λουλου, μετροσεξουαλ, κτλ κτλ χαχαχχα, οποιος αγαπαει κοροιδευει!!!! )
η περιπτωση του ειναι περιπτωσαρα!!! και θα εξηγησω στην αγαπημενη μας νταλια τωρα γιατι τον αγαπω!!!
1ον ειναι ωραιος, μετα τον Τερρυ ειναι ο πιο ομορφος χαρακτηρας του μανγκα( μη μου θυμωσετε οι αντονικες, αλλα ετσι πιστευω! τουλαχιστον οταν ημουν μικρη και διαβαζα το μανγκα,πριν η καντυ γνωρισει τον τερρυ, απορουσα γιατι ειχε διαλεξει τον αντονυ, αλλα anyway....)
2ον σε εντυπωσιαζει! με την παρουσια του ( ναι ναι την κομψη παρουσια του! )
3ον ειναι κυριος, αλλα υπαρχουν στιγμες που μπορει να γινει απιστευτα αστειος!
(θυμηθειτε την σκηνη με τα κεικ στην δεξιωση των αρντλει! )
4ον ενω δειχνει ηρεμος, κρυβει μια θερμη προσωπικοτητα, που δυστυχως ειχε την ατυχια, να μην μπορει να βγάλει το παθος που έχει μέσα του! εξου και θελει την Καντυ, γιατι του βγαζει αυτο το συναισθημα, σε σχεση με την αννυ, που ειναι πιο ανοστη και απο τα βραστα τα κολοκυθια!!!!
5ον και για μενα παραπολυ σημαντικο, προσπαθησε να τα βαλει με τον Τερρυ ( και στο μανγκα και στο ανιμε και στο φικ μου χαχαχαχα ) που παει να πει, οτι θελει γερα κοτσια να θες να τα βαλεις με ενα τοσο δυνατο χαρακτηρα!, Που επισης σημαινει οτι εμεις μπορει να λεμε τον Αρτσυ φλωρο, αλλα ηταν αντρας! Απλα γιατι να σπαταλουσε τις δυναμεις του για την Αννυ? Αφου η Καντυ ηταν αυτη που του εβγαζε το ματσο?!
Επισης κατι τελευταιο... τον σεβομαι τον Αρτσυ και πρωτη φορα ενιωσα αυτο τον σεβασμο, οταν η Καντυ χωρις καν να του πει καθαρα και ξαστερα οτι δεν τον θελει, χωρις να τον αφησει καν να μπορεσει να της εξομολογηθει οπως θα επρεπε ( εκει στο κολεγιο αναφερομαι στην βροχη ) δεχτηκε χωρις διαμαρτυριες να κανει αυτο που του ζητησε η καντυ και να προσεχει την αννυ, ενω στην ουσια δεν του καιγοταν καρφι για αυτην!
Αληθεια εχουμε αναρωτηθει ποτε ( ισως και να εχουμε ) πως ειναι να αγαπας καποιον μια ζωη και να μην μπορεις να του το πεις καν?!
αυτα τα ολιγα!!!!
η συνεχεια επι του φικ..... χαχαχαχαχχα
θα σας ανεβασω την συνεχεια σημερα το βραδακι
ειναι και τα τρια τελευταια κεφαλαια του φικ.....
- για τις αποριες της νταλιας!!! χαχαχαχα:
- η Νινι ( χαιδευτικο του Αννυ ) ειναι η εγγονη της Αννυ και του Αρτσυ, δεν ειπα απο ποιο παιδι τους, αλλα προφανως απο τον μεγαλο γιο τους τον Στιαρ, που ηταν ο μονος στον οποιο αναφερθηκα. Ο Αρτσυ και η Αννυ ανεφερα οτι εκαναν τρια παιδια. Η Παττυ και ο Τομ εκαναν παιδια προφανως 2, αν και δεν το διευκρινησα στο φικ, γιατι απλουστατα δεν με ενδιεφερε να επιγκεντρωθω στους βοηθητικους χαρακτηρες του φικ, απο αυτα τα 2 παιδια τους αναφερθηκα οτι ο μεγαλος τους γιος σκοτωθηκε στον 2ο παγκοσμιο πολεμο.Ο γιος της Καντυ Αντονυ με τη γυναικα του Τερεζα, ειχαν δυο γιους, τον Τερενς Ουιλιαμ και τον Μπερτ, για τον οποιο αναφερθηκα στην αρχη του φικ. και τωρα μια ερωτηση κρισεως...... τα παιδια του ζεβεδαιου ποιον ειχανε πατερα?!!!
νταλιτσα ελπιζω να σε διαφωτισα!!!!!
τα 3 τελευταια; κλαψ! εφτασε το τελος..
μολις το διαβασω θα το ξαναπαρω μια απο τη αρχη να το διαβασω ολοκληρο παλι.
nansecrets έγραψε:τα 3 τελευταια; κλαψ! εφτασε το τελος..
Κι εγώ αυτό έχω σκοπό να κάνω για να το ευχαριστηθώ κιόλας!
@Είναι οφίσιαλ τελικά, πρέπει να το πάρω απόφαση, Η Πάπι μου είναι άρρωστη, γλυκιά μου Πάπι... Αχ γιατί;;;!!! γιατί;;!!! Σαν την Άννυ κι εσύ, ξέπεσες τόσο χαμηλά... γιατί;;!!! Αφού υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, βέβαια απ'τον Νηλ,... καλύτερος είναι ο Ατσούμπαλος...
όσον αφορά το γενεαλογικό δέντρο σας ευχαριστώ θερμά!!!
όσον αφορά το γενεαλογικό δέντρο σας ευχαριστώ θερμά!!!
αυτο ηταν....
το ανεβασα.....
ελπιζω να σας αρεσει το τελος της ιστοριας μου ( που τραβηξε μπολικο θα λεγα!!! )
θελω τωρα να σας ευχαριστησωωωω ολες παρα πολυ που με υποστηριξατε και με βοηθησατε να τελειωσω αυτη την ιστορια! σας αγαπω ολες πολυ πολυ και ειλικρινα χωρις τα ομορφα σχολια σας ισως να μην το τελειωνα και ποτε, παρολο που το τελευταιο κεφαλαιο που θα διαβασετε σημερα ήταν και το πρωτο πραγμα που ειχε ερθει στο μυαλο μου εκεινο το βραδυ μου αρχισα σε ενα μικρο κιτρινο τετραδιο να την γραφω!
εδω να σημειωσω οτι ακουγα αυτο
Επισης το κεφαλαιο Σ’ αγαπώ θελω να το αφιερωσω στην Μαριλου μας, γιατι ειναι ενα γλυκητατο πλασμα που εχει ακουσει απο το στομα μου ασταματητες φλυαριες σχετικα με το φικ!!!!
Το τελευταιο κεφαλαιο ειναι για ολες εμας τις τερρικες γενναιες του φορουμ,που σαν αθεραπευτα ρομαντικες παντα θα πιστευουμε στον αιωνιο ερωτα!!!
το ανεβασα.....
ελπιζω να σας αρεσει το τελος της ιστοριας μου ( που τραβηξε μπολικο θα λεγα!!! )
θελω τωρα να σας ευχαριστησωωωω ολες παρα πολυ που με υποστηριξατε και με βοηθησατε να τελειωσω αυτη την ιστορια! σας αγαπω ολες πολυ πολυ και ειλικρινα χωρις τα ομορφα σχολια σας ισως να μην το τελειωνα και ποτε, παρολο που το τελευταιο κεφαλαιο που θα διαβασετε σημερα ήταν και το πρωτο πραγμα που ειχε ερθει στο μυαλο μου εκεινο το βραδυ μου αρχισα σε ενα μικρο κιτρινο τετραδιο να την γραφω!
εδω να σημειωσω οτι ακουγα αυτο
- Σπόιλερ:
Επισης το κεφαλαιο Σ’ αγαπώ θελω να το αφιερωσω στην Μαριλου μας, γιατι ειναι ενα γλυκητατο πλασμα που εχει ακουσει απο το στομα μου ασταματητες φλυαριες σχετικα με το φικ!!!!
Το τελευταιο κεφαλαιο ειναι για ολες εμας τις τερρικες γενναιες του φορουμ,που σαν αθεραπευτα ρομαντικες παντα θα πιστευουμε στον αιωνιο ερωτα!!!
όπως βλέπεις έχω λιώσει... όλα ακριβώς μπήκαν στη θέση τους!!!!! πολύ ωραία εξέλιξη!!!!!! επίσης πολύ συγκινητικός ο διάλογος με τον Άρτσι!!!! εδώ δεν μπορώ να τον πω λουλού δεν μου βγήκε
Παπίτσα σ ευχαριστούμε πολύ γι αυτό το υπέροχο φικ πραγματικά ήταν υπέροχο!!!!!!
Παπίτσα σ ευχαριστούμε πολύ γι αυτό το υπέροχο φικ πραγματικά ήταν υπέροχο!!!!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Πάπι, έβαλες το τέλος και δεν έχω χρόνο να το διαβάσω σήμερα!!! αυριο για να το ευχαριστηθώ λοιπον!!!!
ariel- Terry Total Freak
τι υπεροχος Αρτσυ!!!! πολυ συγκινηθηκα! ετσι τον εχω στο μυαλο μου. μεχρι τελους! μεχρι και για την μπουνια περι χορου!
το τελευταιο κεφαλαιο ειναι απιστευτα γλυκο και αγαπησιαρικο! του εβαλες τοσα πολλα συναισθηματα που να τα νιωσεις μπορεις διαβαζοντας το.. να τα εκφρασεις παλι.. εγω δεν τα καταφερνω.. απλα νιωθω υπεροχα!!!
παπι υποκλινομαι πρωτη φορα για το συγκεκριμενο φικ. ειναι απιστευτη δουλεια σου! απο μενα πολλα μπραβο που μας εκανες τη χαρη να το συλλαβεις σαν ιδεα και να το ολοκληρωσεις για να το ευχαριστηθουμε ολες εμεις μαζι σου!
με μια λεξη αριστουργημα!!!!!!
το τελευταιο κεφαλαιο ειναι απιστευτα γλυκο και αγαπησιαρικο! του εβαλες τοσα πολλα συναισθηματα που να τα νιωσεις μπορεις διαβαζοντας το.. να τα εκφρασεις παλι.. εγω δεν τα καταφερνω.. απλα νιωθω υπεροχα!!!
παπι υποκλινομαι πρωτη φορα για το συγκεκριμενο φικ. ειναι απιστευτη δουλεια σου! απο μενα πολλα μπραβο που μας εκανες τη χαρη να το συλλαβεις σαν ιδεα και να το ολοκληρωσεις για να το ευχαριστηθουμε ολες εμεις μαζι σου!
με μια λεξη αριστουργημα!!!!!!
Σελίδα 15 από 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Παρόμοια θέματα
» Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
Σελίδα 15 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia