TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
+13
anna
Masta87
nuitetoile21
μαριτα
ΜΙΜΙ
marilou
souka
stavroylaki
Dalia
nansecrets
ariel
libra
papirous
17 απαντήσεις
Σελίδα 14 από 17
Σελίδα 14 από 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Απ: Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
Εγω το διαβασα ολο χτες που το ανακαλυψα.......
αχ! Βεβαια στεναχωρεθηκα απ τη μια, τοσα χρονια χαμενα, αλλα ποτε δεν ειναι αργα..... Κ ο καημενος ο αλμπερτ.......
αχ! Βεβαια στεναχωρεθηκα απ τη μια, τοσα χρονια χαμενα, αλλα ποτε δεν ειναι αργα..... Κ ο καημενος ο αλμπερτ.......
- Σπόιλερ:
- παντως μια συνδεση γι αυτο που λετε απο πανω την εκανα.....δεν ξερω, ισως επειδη το διαβασα ολο μαζι, μου ηρθε πολυ φυσιολογικη κ αναμενομενη σα σκεψη..... Το θεμα ειναι θα το μαθουν καποια στιγμη τα ενδιαφερομενα μελη η θα το μαθουμε μονο οι αναγνωστες??......
anna- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2611
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Lothlorien
Χιούμορ : black- καραblack!!!
επειδη το χτεσινο ανεβασμα του κεφαλαιου εγινε μεσανυχτα και μην σας το ανεβαζω καθε μερα μεσα στην αγρια νυχτα... σημερα λιγο πιο νωρις!!! χαχαχαχα
@ αννουλα μαλλον θα το μαθει όλος ο ντουνιας!!! αχαχαχα το θεμα ειναι ο τροπος που τελικα θα μαθευτει!!!!
παντως χαιρομαι που το αρχισες και συ!!!!!
@ αννουλα μαλλον θα το μαθει όλος ο ντουνιας!!! αχαχαχα το θεμα ειναι ο τροπος που τελικα θα μαθευτει!!!!
παντως χαιρομαι που το αρχισες και συ!!!!!
"Ο Τέρρυ ένιωσε ότι εκείνη τη στιγμή, ήταν έτοιμος να κάνει φόνο. Έριξε μια διακριτική ματιά στην Κάντυ, η οποία στην ίδια όμως έλεγε, ‘’ Μην τολμήσεις! ‘’"
σαν τον ειδα την ωρα που την κοιτουσε!!!!
καλα μιλαμε εχεις γραψει τα απιστευτα!
με ιντριγκαρεις ολο και περισσοτερο!
αξιζε η αναμονη παπι!!! ειναι αριστουργημα!!
Ρετ Μπάτλερ vs Ρωμαίος Μοντέγκος ---> Fight Now!!
*Ποιος θα κερδίσει, ποιος θα νικήσει;;;!!! Έλα , έλα , έλα να πέφτουν τα στοιχήματα, για έλα να δω...
Εντιτ: Αυτός ο Άρτσυ όταν μαθευτεί το νέο κι το μάθει όλος ο ντουνιάς γίνεται να πάθει κανά έμφραγμα να ησυχάσουμε κι εμείς, δεν τον αντέχω πια, σαν την κότα πετάγεται όλη την ώρα...
*Ποιος θα κερδίσει, ποιος θα νικήσει;;;!!! Έλα , έλα , έλα να πέφτουν τα στοιχήματα, για έλα να δω...
Εντιτ: Αυτός ο Άρτσυ όταν μαθευτεί το νέο κι το μάθει όλος ο ντουνιάς γίνεται να πάθει κανά έμφραγμα να ησυχάσουμε κι εμείς, δεν τον αντέχω πια, σαν την κότα πετάγεται όλη την ώρα...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
χεχεχεχε σκεφτηκα να κρατησω χαμηλων τονων και με το γαντι το διαξιφισμο τους.... και μπορει ο κλαρκ να ταπωσε τον τερρυ κατα καποιο ελαφρυ τροπο..... αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!
αχχ με τον αρτσυ διασκεδαζω παρα πολυ οταν γραφω για αυτον και θα εχει και στην συνεχεια!!! τελικα εχω καταληξει να πιστευω οτι μετα τον τερρυ και την καντυ ειναι ο αγαπημενος μου!!!!
αχχ με τον αρτσυ διασκεδαζω παρα πολυ οταν γραφω για αυτον και θα εχει και στην συνεχεια!!! τελικα εχω καταληξει να πιστευω οτι μετα τον τερρυ και την καντυ ειναι ο αγαπημενος μου!!!!
Επιτέλους!!! Επιτέλους!!!
@Πάπι μου, τι τέλειο πασχαλιάτικο δώρο ήταν αυτό...
Είναι υπέροχο μέχρι στιγμής αλλά μας έχεις αφήσει να τρώμε τα νύχια μας πάλι...
Να υποθέσω ότι σήμερα θα έχουμε συνέχεια;;;
@Πάπι μου, τι τέλειο πασχαλιάτικο δώρο ήταν αυτό...
Είναι υπέροχο μέχρι στιγμής αλλά μας έχεις αφήσει να τρώμε τα νύχια μας πάλι...
Να υποθέσω ότι σήμερα θα έχουμε συνέχεια;;;
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
ναι θα εχουμε και μαλιστα 2 απο τα πιο αγαπημενα μου κεφαλαια σε ολο το φικ!!!
θα σας τα ανεβασω πιο απογευματακι!!!
θα σας τα ανεβασω πιο απογευματακι!!!
Νωρίς να το ανεβάσεις πάπι μου, γιατί αυριο θα φύγω πρωι πρωι και δεν θα προλάβω! Ασε που συνέχεια θα ξαναδώ την Τετάρτη......
Λοιπόν παρά το νέο μου κόλλημα με τη νουβέλα, το φικάκι σου είναι απίστευτο!!!!!! Τα έχει όλα! Ιντριγκες πάθη, έρωτα.... περιμένω να δω τι έκανε πάλι αυτός ο παλιοδούκας.....
Λοιπόν παρά το νέο μου κόλλημα με τη νουβέλα, το φικάκι σου είναι απίστευτο!!!!!! Τα έχει όλα! Ιντριγκες πάθη, έρωτα.... περιμένω να δω τι έκανε πάλι αυτός ο παλιοδούκας.....
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
η επιθυμια σας ξωτικουλα, διαταγη!!!
ανεβηκαν τα 2 κεφ!!!
ανεβηκαν τα 2 κεφ!!!
μπήκα μόνο να διαμαρτυρηθώ που το φικ ανέβηκε εν μέσω δηλώσεων και βλέπω ειδοποιήσεις και με τρώει η ζήλια και η περιέργεια
ελπίζω μέσα στο πάσχα να κάνω catch up
papirous έγραψε:
να σταματησω να το ανεβαζω δλδ......
- Σπόιλερ:
- νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρη η απάντησή μου!!!
Άσχετο, αλλά δεν έγραψα πόσο μου άρεσε το φόρεμα της Κάντυ!!!!!
Στα σημερινά κεφαλαιάκια λοιπόν....
πολύ πικάντικες πινελιές οι πίνακες στο γραφείο!!!!! Το σπίτι με τους ασφόδελους και ο πίνακας του Τέρρυ!!!!
.... αλλά το επόμενο κεφάλαιο, ήταν μαγεία!!!!!!!
Περισσότερο απ' όλα όμως με συγκίνησε αυτό!!!!!
Στα σημερινά κεφαλαιάκια λοιπόν....
πολύ πικάντικες πινελιές οι πίνακες στο γραφείο!!!!! Το σπίτι με τους ασφόδελους και ο πίνακας του Τέρρυ!!!!
.... αλλά το επόμενο κεφάλαιο, ήταν μαγεία!!!!!!!
KYA!!!! KYA!!!! KYA!!!!!!Ένα δάκρυ απέραντης ευτυχίας κύλησε στο ζεστό μάγουλο του Τέρρυ και άρχισε να της μουρμουράει λόγια και λέξεις…
Ξανά και ξανά. Που μισά τα άκουγε, τα μισά χανόταν ανάμεσα στα αναφιλητά της και τα άλλα μισά χανόταν ανάμεσα στα φιλιά του. Ένας ασταμάτητος χείμαρρος λέξεων. Ένας ασταμάτητος χείμαρρος τρυφερών φιλιών. Λόγια που είχε στην καρδία του, τόσα πολλά χρόνια… συγνώμη… σ’ αγαπώ… για πάντα…. μου λείπεις… φοβάμαι…. μην φεύγεις… σ’ αγαπώ Κάντυ…. ανόητος... εσύ μόνο… και εγώ φοβάμαι… συγνώμη… ποτέ ξανά… σ’ αγαπώ…. εσύ μόνο…. από πάντα… ζωή μου… συγνώμη…. μόνο εσύ… Κάντυ…. ανόητος…. συγχώρεσε με… πάντα εσύ… Ιουλιέτα μου
Περισσότερο απ' όλα όμως με συγκίνησε αυτό!!!!!
Πάπι, βούρκωσα!!!!!! αλήθεια!!!!! Σε μια στιγμή και μόνο είδα όλη τη σκηνή του χωρισμού, το χιόνι να πέφτει βουβό και τον πόνο να σφίγγει τη καρδία μου, αλλά οι εικονες που εναλλάσσονταν σε τρελούς ρυθμούς ήρθαν και στάθηκαν πάνω σε μια φωταγωγημένη πόλη που με σκέρτσο μικρού παιδιού ζητούσε συγγνώμη και μαγικά, όλα είχαν ξεχαστεί. Δεν είναι θαυμαστά περίεργο, πως η πίκρα και ο φόβος τόσων χρόνων, μπορούν να χαθούν σε μια στιγμή; Μια τόση δα μικρή στιγμή, που άξιζε να περιμένεις όλη σου τη ζωή και ξέρεις οτι χωρίς αυτή δεν έχεις ζήσει τίποτα;Εκεί μπροστά στα μάτια της Κάντυ, απλωνόταν η πόλη της Ν.Υόρκης. Φωταγωγημένη, μαγική, ξελογιάστρα. Με το χιόνι να σκεπάζει τα περβάζια και τα κλαδιά των δέντρων. Αυτή η πόλη, που κάποτε της είχε στερήσει την αγάπη, τώρα ήταν σα να ζητούσε συγνώμη.
ariel- Terry Total Freak
libra έγραψε:papirous έγραψε:
να σταματησω να το ανεβαζω δλδ......
- Σπόιλερ:
νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρη η απάντησή μου!!!
οχι οτι θέλω να επέμβω στη χαριτωμένη κουβεντούλα σας, αλλά....
.....Πάπι, μη διανοηθείς να σταματήσεις να ανεβάζεις!!!!!!!!!!!!!
Εδω σκέφτομαι και παρηγοριέμαι οτι θα είμαι μακριά απο το φόρουμ, αλλά τουλάχιστον θα έχω υλικό να διαβάσω όταν γυρίσω!!!!!! Αντε να μην ποστάρεις Μ Σάββατο και Κυριακή λόγω Πάσχα, αλλά τις άλλες μέρες δε λουφάρουμε!!!!!!
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:
Περισσότερο απ' όλα όμως με συγκίνησε αυτό!!!!!Πάπι, βούρκωσα!!!!!! αλήθεια!!!!! Σε μια στιγμή και μόνο είδα όλη τη σκηνή του χωρισμού, το χιόνι να πέφτει βουβό και τον πόνο να σφίγγει τη καρδία μου, αλλά οι εικονες που εναλλάσσονταν σε τρελούς ρυθμούς ήρθαν και στάθηκαν πάνω σε μια φωταγωγημένη πόλη που με σκέρτσο μικρού παιδιού ζητούσε συγγνώμη και μαγικά, όλα είχαν ξεχαστεί. Δεν είναι θαυμαστά περίεργο, πως η πίκρα και ο φόβος τόσων χρόνων, μπορούν να χαθούν σε μια στιγμή; Μια τόση δα μικρή στιγμή, που άξιζε να περιμένεις όλη σου τη ζωή και ξέρεις οτι χωρίς αυτή δεν έχεις ζήσει τίποτα;Εκεί μπροστά στα μάτια της Κάντυ, απλωνόταν η πόλη της Ν.Υόρκης. Φωταγωγημένη, μαγική, ξελογιάστρα. Με το χιόνι να σκεπάζει τα περβάζια και τα κλαδιά των δέντρων. Αυτή η πόλη, που κάποτε της είχε στερήσει την αγάπη, τώρα ήταν σα να ζητούσε συγνώμη.
ακριβως οτι σκεφτομουν οταν το εγραφα!
ειχα ολη την σκηνη του χωρισμου στο μυαλο μου και ευχομουν να ειχα ενα μαγικο ραβδι να γυρνουσα τον χρονο και να επιανα την μιζουκι και να την παρακαλουσα να μην το κανει αυτο!!! ετσι
ηθελα να γινει σε εκεινη την πολη η επανενωση τους,γιατι τους το χρωστουσε και στους δυο!
εννοειται οτι δεν θα σταματησω να ανεβαζω! ηταν ρητορικη ερωτηση.... χαχαχαχα
Aχ... δεν είμαι καλά... Αχ ...δεν μπορώ... Πάπι θα απαντήσω με τον γνωστό μου τρόπο...
Αχ Χριστέ μου ...αυτός ο άντρας... αχ...
Αχ ... με σκότωσες, με σκότωσες... Τέρρενς... Αχ...
*(δεν έχω φακίδες, αλλά εγώ και τα στρουμπουλά ροζούλια μαγουλάκια μου σε δέχονται. )
- :
Αχ Χριστέ μου ...αυτός ο άντρας... αχ...
Ένα δάκρυ απέραντης ευτυχίας κύλησε στο ζεστό μάγουλο του Τέρρυ και άρχισε να της μουρμουράει λόγια και λέξεις…
Ξανά και ξανά. Που μισά τα άκουγε, τα μισά χανόταν ανάμεσα στα αναφιλητά της και τα άλλα μισά χανόταν ανάμεσα στα φιλιά του. Ένας ασταμάτητος χείμαρρος λέξεων. Ένας ασταμάτητος χείμαρρος τρυφερών φιλιών. Λόγια που είχε στην καρδία του, τόσα πολλά χρόνια… συγνώμη… σ’ αγαπώ… για πάντα…. μου λείπεις… φοβάμαι…. μην φεύγεις… σ’ αγαπώ Κάντυ…. ανόητος... εσύ μόνο… και εγώ φοβάμαι… συγνώμη… ποτέ ξανά… σ’ αγαπώ…. εσύ μόνο…. από πάντα… ζωή μου… συγνώμη…. μόνο εσύ… Κάντυ…. ανόητος…. συγχώρεσε με… πάντα εσύ… Ιουλιέτα μου
Αχ ... με σκότωσες, με σκότωσες... Τέρρενς... Αχ...
*(δεν έχω φακίδες, αλλά εγώ και τα στρουμπουλά ροζούλια μαγουλάκια μου σε δέχονται. )
4 κεφαλαια μαζεμενα!!
δεν εχω λογια!
και η σκηνη στη βιβλιοθηκη μου αρεσε, και η σκηνη στο αιθριο, και το πρωινο ξυπνημα και η σκηνη της μεταμφιεσης και η σκηνη στον απατηλο λοφο και η σκηνη η τελευταια!
ετσι ειμαι τωρα!
απο τα υπολοιπα εχω να πω οτι καλα εκανε και του εκοψε την καλημερα η Καντυ του Αρτσυ!
επισης μου αρεσε η συνομιλια της Καντυ με την Ελιζα! απολαυστικοτατη!
παπι προσκυνω! εχεις πιστευτες περιγραφες οχι μονο στους χωρους αλλα και στην ιδια την ιστορια!
δεν εχω λογια!
και η σκηνη στη βιβλιοθηκη μου αρεσε, και η σκηνη στο αιθριο, και το πρωινο ξυπνημα και η σκηνη της μεταμφιεσης και η σκηνη στον απατηλο λοφο και η σκηνη η τελευταια!
ετσι ειμαι τωρα!
απο τα υπολοιπα εχω να πω οτι καλα εκανε και του εκοψε την καλημερα η Καντυ του Αρτσυ!
επισης μου αρεσε η συνομιλια της Καντυ με την Ελιζα! απολαυστικοτατη!
παπι προσκυνω! εχεις πιστευτες περιγραφες οχι μονο στους χωρους αλλα και στην ιδια την ιστορια!
Το έκανα κι εγώ το catch up μου, χτες, στο όμορφο βουνό της Πάρνηθας, μέσα στην εξοχή!
Πάπι μου, δεν θα πω κάτι που δεν έχω πει ήδη για το γράψιμό σου! Πάλι μπήκα σε TG mode, κάτι που είχε να μου συμβεί πάαααααααααρα πολύ καιρό!
Περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Να διαβάσω όσα περισσότερα μπορώ τώρα!!!
Δυστυχώς έχω ακόμα πολλά κενά, γιατί δεν θυμάμαι πολλά από τα αρχικά κεφάλαια... Να φανταστείς ότι το κομμάτι που διάβασα για να ξαναθυμηθώ ήταν από πριν τη συνάντηση με τα χαρτιά και πάλι δεν θυμάμαι πολλά
- Σπόιλερ:
- ποια είναι η Τερέζα; Πόσα παιδιά έχει η Κάντυ και από ποιον και άλλα τέτοια
Keep uploading
κοριτσακια χαιρομαι που συνεχιζει και σας αρεσει!!!!!
δεν μενει και παρα πολυ μεχρι το τελος.....ακομη 10 κεφαλαια εμειναν....
@ λιμπρακο μην νομιζεις ακομη και γω καμια φορα ξεχναω τι εχω γραψει ακριβως!!!!
δεν μενει και παρα πολυ μεχρι το τελος.....ακομη 10 κεφαλαια εμειναν....
@ λιμπρακο μην νομιζεις ακομη και γω καμια φορα ξεχναω τι εχω γραψει ακριβως!!!!
- Σπόιλερ:
- η Καντυ εχει δυο παιδια, τον Αντονυ και την Ροζυ,Η Τερεζα ειναι το ορφανο που βρηκε,και υπονοιες για το ποιος ειναι ο μπαμπας της εχει το φικ σε αρκετα σημεια, αλλα στα σημερινα κεφαλαια, αποκαλυπτεται το ονομα του κανονικα
όπα!!!!
- Σπόιλερ:
- ο Άντονυ είναι παντρεμένος με την Τερέζα και έχουν γιο τον Τέρενς; Σωστά;
Ο Άντονυ έχει μάνα την Κάντυ και η Τερέζα πατέρα τον Τέρρυ.
Άρα η Κάντυ και ο Τέρρυ είναι και ζευγάρι και συμπέθεροι;;;;
^Βρίσκομαι σε παραλλήλημα όπως και η Λιμπ αλλά ευτυχώς ξεκαθάρισε κάπως το πράγμα γιατί στην αρχή νόμιζα πως...
*Γίνει δεν γίνει αυτή η περιβόητη ανακοίνωση, ομιλία δεν ξέρω τι άλλο ή που θα μείνω με την απορία, ή που θα την βγάλω την άκρη...
- :
- Τα δυο αδέλφια (Άντονυ&Τερέζα) είχαν παντρευτεί μεταξύ τους και μου ήρθε έμφραγμα... Καλά ποια σκ@τ@ είναι η Μέλανι Γουντς? και πότε ο Τέρρυ συνουσιάστηκε μαζί της? Πριν η μετά τον θάνατο της Σούζι? Δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Μάλλον πρέπει να ρίξω κι εγώ μια γρήγορη ανάγνωση απ'την αρχή... Ω Θεοί τι μπέρδεμα,,, Αμ τον τίτλο " ο άλλος παππούς" που τον πας;;!!! Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα με τα σόγια...
*Γίνει δεν γίνει αυτή η περιβόητη ανακοίνωση, ομιλία δεν ξέρω τι άλλο ή που θα μείνω με την απορία, ή που θα την βγάλω την άκρη...
libra έγραψε: όπα!!!!Αχ, Χριστέ μου! Πρέπει να ξαναδιαβάσω το παλιό κομμάτι γιατί κάτι κάνω λάθος!!!!
- Σπόιλερ:
ο Άντονυ είναι παντρεμένος με την Τερέζα και έχουν γιο τον Τέρενς; Σωστά;
Ο Άντονυ έχει μάνα την Κάντυ και η Τερέζα πατέρα τον Τέρρυ.
Άρα η Κάντυ και ο Τέρρυ είναι και ζευγάρι και συμπέθεροι;;;;
κι εγω εκει καταληγω...
Πάπιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Πάπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!
Που είναι η συνέχεια;;;;;;;;;;;
Που είναι η συνέχεια;;;;;;;;;;;
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
Ελα μου ντε!!!!! Μας εμπλεξε με ιντριγκες και νόθα παιδιά και μας άφησε να περιμένουμε πάλι! Καλέ γιατί άφησε το παιδί του στρους δρόμους ο Τέρρυ;;;;; Αλήθεια έκανε τέτοια γαϊδουριά; Και την Τερέζα τη μεγάλωσε η Κάντυ; Κατάλαβα οτι έμενε στο σπίτι της Πόνυ και τους επισκέπτονταν απλά....
Πάντως και η βόλτα στο δευτερο λόφο της Πόνυ μου αρεσε και η σκηνή με τον πίνακα!!!! Εχεις δέσει πολύ αρμονικά το ανιμέ με τη νουβέλα και τη φαντασία σου!!!!!!!!
Πάντως και η βόλτα στο δευτερο λόφο της Πόνυ μου αρεσε και η σκηνή με τον πίνακα!!!! Εχεις δέσει πολύ αρμονικά το ανιμέ με τη νουβέλα και τη φαντασία σου!!!!!!!!
ariel- Terry Total Freak
^Ρε κορίτσια μην κατηγορείτε αμέσως τον πατέρα, μπορεί να μην ήξερε καν για την ύπαρξη του... Πάντως ναι αν την ήξερε είναι απλώς ένα ... 'Γλυκό γαϊδούρι'
Σελίδα 14 από 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Παρόμοια θέματα
» Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
Σελίδα 14 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia