TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
+13
anna
Masta87
nuitetoile21
μαριτα
ΜΙΜΙ
marilou
souka
stavroylaki
Dalia
nansecrets
ariel
libra
papirous
17 απαντήσεις
Σελίδα 9 από 17
Σελίδα 9 από 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Απ: Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάτσε ανάβω τσιγαράκι. Να δώσω και στην κυρία Αρντλευ, ή το γύρισε σε φυσαρμόνικα τελικά;;;; Ωραίο κεφάλαιο Πάπι!!! Πολύ μου άρεσε η κάντυ με κουστούμι και κοντό μαλλί, αλλά και η επίδειξη δύναμης απο μέρους της! Για τον εξοχότατο δεν έχω σχόλια. for ever!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
τι να πω και γω που κατεληξα να κοιμαμαι και ξυπναω με το ονομα του τερρυ στο στομα μου!!!!???
κι εγώ που νόμιζα πως ήμουν η μοναδική μέσα σε αυτή τη βδομάδα που περνώ που ξυπνώ το πρωί ακολουθώ την από πάνω διαδικασία
Το'πα εγώ...δεν το'πα ... εεε δεν το'πα ;;;!!! Δεν τον γλιτώνουμε τον τύπο... Απ'την στιγμή που ο Ντέβλιν ~ Πάρκερ μπήκε μέσα δεν γλιτώνουμε, όχι μόνο την Ντέιλι Μίρρορ, αλλά ούτε τους Τάιμς, ούτε εκείνη την παλιοφυλλλά την Σάλπιγγα...Ααααχχχ κι αντί να το βάλουν στο πόδια κάθονται τα ξεχασμένα πιτσουνάκια φακιδομούρα κι "εξοχότατος" αλλά Σίντ κι Ίντια και μου τσακώνονται... Μου κοπανάει κι άλλοι για πόρους στο δήμο... ποιους πόρους ωρή...;;;!!!! Αυτά προσπαθεί να μας πει κι ο Τζοζεφ Μπρίστοου απ'το 1888 γι'αυτό θέλει να βγει βουλευτής... το Εργατικό μου Κόμμα μέσα!!!!!!!!!!!... Κι εσύ Νόρμαν , που να μην πω τίποτα για τον Γουίλιαμ Μπάρτον σου, τον Μπίλι Μέιντεν σου, τον Σίαν Μποούλιν , και τον Φρέντι Λίτον σου... γλιδιασμένε πάω στοίχημα εσύ τον κάλεσες τον τύπο για να τις φέρεις στον θεατρίνο και στην επιχειρηματία επειδή τόλμησε να στο παίξει δύσκολη...! Ούστ να μου χαθείς από δω απόβρασμα της κοινωνίας...!!!!
ΤΕΡΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το παλτό να φύγουμε... Άντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και τώρα να σας πώ εγώ τι θα γίνει τώρα ... (γιατί όπως σας είπα η συγγραφέας συνεργάζεται με την Ντόνελι, μάλιστα την ανακάλυψα, έβαλα ντέντεκτιβ ) να σας πω εγώ τι θα γίνει τώρα...
Είμαι η Ντάλια (και το σχόλιο ~ κατωσέντονο ) μόλις τελείωσε! over...
κι εγώ που νόμιζα πως ήμουν η μοναδική μέσα σε αυτή τη βδομάδα που περνώ που ξυπνώ το πρωί ακολουθώ την από πάνω διαδικασία
Το'πα εγώ...δεν το'πα ... εεε δεν το'πα ;;;!!! Δεν τον γλιτώνουμε τον τύπο... Απ'την στιγμή που ο Ντέβλιν ~ Πάρκερ μπήκε μέσα δεν γλιτώνουμε, όχι μόνο την Ντέιλι Μίρρορ, αλλά ούτε τους Τάιμς, ούτε εκείνη την παλιοφυλλλά την Σάλπιγγα...Ααααχχχ κι αντί να το βάλουν στο πόδια κάθονται τα ξεχασμένα πιτσουνάκια φακιδομούρα κι "εξοχότατος" αλλά Σίντ κι Ίντια και μου τσακώνονται... Μου κοπανάει κι άλλοι για πόρους στο δήμο... ποιους πόρους ωρή...;;;!!!! Αυτά προσπαθεί να μας πει κι ο Τζοζεφ Μπρίστοου απ'το 1888 γι'αυτό θέλει να βγει βουλευτής... το Εργατικό μου Κόμμα μέσα!!!!!!!!!!!... Κι εσύ Νόρμαν , που να μην πω τίποτα για τον Γουίλιαμ Μπάρτον σου, τον Μπίλι Μέιντεν σου, τον Σίαν Μποούλιν , και τον Φρέντι Λίτον σου... γλιδιασμένε πάω στοίχημα εσύ τον κάλεσες τον τύπο για να τις φέρεις στον θεατρίνο και στην επιχειρηματία επειδή τόλμησε να στο παίξει δύσκολη...! Ούστ να μου χαθείς από δω απόβρασμα της κοινωνίας...!!!!
ΤΕΡΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το παλτό να φύγουμε... Άντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και τώρα να σας πώ εγώ τι θα γίνει τώρα ... (γιατί όπως σας είπα η συγγραφέας συνεργάζεται με την Ντόνελι, μάλιστα την ανακάλυψα, έβαλα ντέντεκτιβ ) να σας πω εγώ τι θα γίνει τώρα...
- Σπόιλερ:
- Θα βγουν απ'την πίσω πόρτα, ο Τέρρυ θα ρωτήσει την Κάντυ τι παπούτσι φοράει, εκείνη θα του απαντήσει τακούνια, εκείνος θα της πει να τρέξουν πιο γρήγορα... θα την τραβήξει σε ένα χαμηλό κτήριο με τούβλα, θα πέσουν πάνω σε μια γριά (γνωστή του ηθοποιού από κανά μπορντέλο ) και θα μπουν μέσα... θα διασχίσουν μια σαραβαλιασμένη κουζίνα στο πίσω μέρος του σπιτιού όπου θα ανοίξει μια πόρτα... θα κατέβουν μια σκάλα όπου χάνεται στο σκοτάδι... Μαζί με μια λάμπα θυέλλης ο Τέρρυ κι η Κάντυ θα διασχίσουν το χαμηλοτάβανο υπόγειο... το υπόγειο που διασχίζουν στάζει νερό κι είναι γεμάτο ποντίκια (κι εμείς ξέρουμε πως απ'το φικ της Μαριλού η Κάντυ σιχαίνεται τα ποντίκια ...καλό αυτό) ... ο Τέρρυ επειδή είναι σκοτεινά θα της πει να μην τα σκέφτεται και θα της πιάσει σφιχτά το χέρι... κάποια στιγμή το φως της λάμπας θα σβήσει κι Τέρρυ θα αναγκαστεί να εξομολογηθεί στην Κάντυ ότι... ότι ...ότι... στη συνέχεια της διαδρομής υπάρχει μια τεράστια λακκούβα γεμάτη ποντίκια και πρέπει να την πάρει στα χέρια του (το ξέρει το μέρος έχει ξαναπάει από σίγουρες πηγές αυτό εξακριβωμένο) ... μετά από πολύ ώρα θα φτάσουν σε μια πόρτα, θα την ανοίξουν και θα βρεθούν μπροστά την μπαμπ Τυφλός Ζητιάνος .........................Θα κάτσουνε να φάνε (ύστερα από πίεση του Τέρρυ) θα θυμηθούνε τα παλιά... εεε μετά θα κάνουν και και μια βόλτα και μετά... μετά... θα καταλείξουν στο ξενοδοχείο Κόνοτ κάνοντας κι εγώ δεν ξέρω τι ύστερα από 20 χρόνια απ'αυτά που έκαναν στο κολέγιο σύμφωνα με τα γραπτά της Ντάλιας............................................................
Είμαι η Ντάλια (και το σχόλιο ~ κατωσέντονο ) μόλις τελείωσε! over...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Βρε Ντάλια είσαι one of a kind!!!!! Μόνο εσυ μπορείς να γράφεις φικ ακόμα και στα σχόλια!!!!!!!
ariel- Terry Total Freak
Είναι η ειδικότις μου άλλωστε...
ariel- Terry Total Freak
ρε νταλια!!! μας ειπες το παρακατω!!
παπι.. αλλαξε πλοκη γιατι κυκλοφορησε πριν την γραψεις!
παπι.. αλλαξε πλοκη γιατι κυκλοφορησε πριν την γραψεις!
Σας είπα έψαξα... έβαλα ντέντεκτιβ ... με βοήθησαν και κάτι μπάτσοι βέβαια... είναι η αλήθεια...
:crash: σπαω το πισακι μου!
σκιζω τα πτυχια μου!!!
τραβαω τα μαλλια μου!!! και χτυπιεμαι στα ντουβαρια!!!
νταλια με εχεις καταστρεψει!!!!
οκ αφου ξερετε ηδη τα επομενα κεφαλαια τι λετε να παω στο τελος κατευθειαν?!!!!
σκιζω τα πτυχια μου!!!
τραβαω τα μαλλια μου!!! και χτυπιεμαι στα ντουβαρια!!!
νταλια με εχεις καταστρεψει!!!!
οκ αφου ξερετε ηδη τα επομενα κεφαλαια τι λετε να παω στο τελος κατευθειαν?!!!!
- Σπόιλερ:
- οκ σοβαρα τωρα, τα επομενα κεφαλαια θα πω στην φιλη μου την πως την λενε ντονελι να τα ποσταρει αυτη!!!!!
- Σπόιλερ:
- αν και εχει πισω η αχλαδα την ουρα.....
Mάλιστα αυτό να κάνεις... Κυρίες μου ιδού ο ένοχος μόλις αποκαλύφθηκε...
μου κάνεις πλάκα...
μου κάνεις πλάκα...
εντάξει... δεν μιλάς σοβαρά ότι άφησες το κεφάλαιο σε τέτοιο σημείο, έτσι; δεν υπάρχει περίπτωση να το έχεις αφήσει εκεί.. κάπου είναι και η συνέχεια και δεν την έχω δει ακόμα...
πάπι, είναι τέλειο... είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ! είναι απίστευτα τέλειο... το λατρεύω!!!! λατρεύω το γράψιμο, το στόρυ, την εξέλιξη, τον τρόπο που βλέπεις τους ήρωες, τον τρόπο που δεν αποκλίνουν από την κεντρική γραμμή της Μιζούκι, το ότι 20 χρόνια μετά μπορείς να συνδυάσεις τα στοιχεία του ώριμου χαρακτήρα τους με τα στοιχεία του έφηβου χαρακτήρα τους χωρίς να τα αλλοιώσεις, λατρεύω τον διάχυτο και πολύ διακριτικό ερωτισμό στις σκηνές σου, τα λατρεύω όλα!!!!
ΓΡΑΦΕ ΠΑΠΙ, ΓΡΑΦΕ!!!!
να σε αγκαλιασω τωρα 'η να γελασω???!!!
θα τα κανω και τα δυο!!!!
λιμπ μου τα σχολια σου παντα με κανουν σουπα!!!
επιτηδες το αφησα σε τετοιο σημειο φυσικα....μη σας ερθει πολυ μαζι με το επομενο και μου παθαιτει και τπτ!!!!
θα τα κανω και τα δυο!!!!
λιμπ μου τα σχολια σου παντα με κανουν σουπα!!!
επιτηδες το αφησα σε τετοιο σημειο φυσικα....μη σας ερθει πολυ μαζι με το επομενο και μου παθαιτει και τπτ!!!!
αφού ξέρεις, ότι είμαι HUGE FAN of you!!! και μην κοιτάς που αργώ... χρειάζομαι quality time για να σε διαβάσω
και τώρα που είδα και το μίνι-φικ της ντάλιας, έχω να πω, ότι ντάλια παιδί μου... επίσης προσκυνώ... φικ, μέσα σε φικ και μάλιστα φικ με cross-fic το φικ της μαριλού... δεν υπάρχει η φαντασία σου!!! το αναγνωρίζω και επίσημα!!!
πάπι, μην γυρίσω από τη συνάντηση και σε δω μέσα να χαζολογάς στα θέματα όμως, ε??? ξέρεις εσύ
αντε καλεε!!!! εγω να χαζολογαω??!!
πραγματι το νταλακι μας εδωσε ρεστα!!!
λοιπον παω να τελειωσω το επομενο κεφαλαιο, ετσι για μπουμε καλα στην σαρακοστη αυριο!!!
πραγματι το νταλακι μας εδωσε ρεστα!!!
λοιπον παω να τελειωσω το επομενο κεφαλαιο, ετσι για μπουμε καλα στην σαρακοστη αυριο!!!
απαπα! στο τρεξιμο την εχει η lib την παπι..
(εμας μας βολευει γιατι θα εχουμε συνεχεια.. )
(εμας μας βολευει γιατι θα εχουμε συνεχεια.. )
επειδη ο φοβος φυλαει τα ερμα και μενα η κυρα λιμπ....
σας εχω 2φρεσκες λαγανες κεφαλαια....
περαστεεεεεεεεε
σας εχω 2
περαστεεεεεεεεε
τι κεφαλαια ηταν αυτα;;!! ηθελα να την χαστουκησω βασικα.. εκει στο δρομακι!!! θα μπορουσε να ειναι μεν τυπικη και συγκρατημενη αλλα επιθετικη και ψυχρη γιατι;
εν παση περιπτωσει μου αρεσε πολυ η αντιδραση του Τερρυ! ειμαι βεβαιη οτι ελαμπε και μονο που την ειδε! αλλα του εκοψε τη φορα η κακουργα φακιδομουρα!
τα τηλεφωνα ειναι σαν το συμπαν να συνομωτει εν αγνοια τους.. πολυ χαιρομαι αυτο συμπαν που το λενε παπιρους να πλεκει τετοια πεπρωμενα.. κοινως: ΓΡΑΦΕ!!! (φαε λαγανα αυριο και συνεχιζεις απο τριτη )
μια ερωτηση: επειδη δε θυμαμαι, πανω κατω ποσο καιρο ειναι σε αυτα τα κεφαλαια που ο Αλμπερτ δεν ζει πια;
και ξεχασα να πω ποσο ομορφα συνδεσες τη διηγηση του περιστατικου με την λαθρεπιβατη
και την αντιδραση του Τερρυ που ηδη ξερουμε πως ειχε και συμφωνα με τη νουβελα.
εν παση περιπτωσει μου αρεσε πολυ η αντιδραση του Τερρυ! ειμαι βεβαιη οτι ελαμπε και μονο που την ειδε! αλλα του εκοψε τη φορα η κακουργα φακιδομουρα!
τα τηλεφωνα ειναι σαν το συμπαν να συνομωτει εν αγνοια τους.. πολυ χαιρομαι αυτο συμπαν που το λενε παπιρους να πλεκει τετοια πεπρωμενα.. κοινως: ΓΡΑΦΕ!!! (φαε λαγανα αυριο και συνεχιζεις απο τριτη )
μια ερωτηση: επειδη δε θυμαμαι, πανω κατω ποσο καιρο ειναι σε αυτα τα κεφαλαια που ο Αλμπερτ δεν ζει πια;
και ξεχασα να πω ποσο ομορφα συνδεσες τη διηγηση του περιστατικου με την λαθρεπιβατη
και την αντιδραση του Τερρυ που ηδη ξερουμε πως ειχε και συμφωνα με τη νουβελα.
Πόσα συναισθήματα πάλι σε ένα κεφάλαιο!!!!! Πάπι, μου άρεσε (πάλι) πολύ η δύναμη της σκηνής σου. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο βρέθηκαν από τις δύο άκρες του σύμπαντος, ο ένας κυριολεκτικά πάνω στον άλλο. Αυτή η ιστορία του να νιώθεις άνετα με κάποιον 'σαν να μην πέρασε μια μέρα' και στην πορεία σε κλάσματα δευτερολέπτου να συνειδητοποιείς ότι σε χωρίζουν 2 σύμπαντα και 20 χρόνια, είναι πραγματικά πολύ δυνατά δοσμένη στο φικ σου.
Πολλά δυνατά συναισθήματα και για τους δυο τους.... Η ναν είναι μεγάλη καρδιά που σε αφήνει να φας λαγάνα. Εγώ πάλι θα πω ότι η λαγάνα παχαίνει
Πολλά δυνατά συναισθήματα και για τους δυο τους.... Η ναν είναι μεγάλη καρδιά που σε αφήνει να φας λαγάνα. Εγώ πάλι θα πω ότι η λαγάνα παχαίνει
και γω!!!! το πιστευεις???!!!ηθελα να την χαστουκησω βασικα.. εκει στο δρομακι!!!
θα την στρωσω ομως!!!!!!
και λαγανα θα φαω και ταραμα και ντολμαδακια και απολα!!!!!Η ναν είναι μεγάλη καρδιά που σε αφήνει να φας λαγάνα. Εγώ πάλι θα πω ότι η λαγάνα παχαίνει
η λεξη απο Δ δεν υπαρχει στο λεξιλογιο μου, εδω και κατι αιωνες!!!!!
εκτος αν εννοεις την διαιτα του ανανα!!!!!!
όχι βρε... εννοώ ότι από τον να φας λαγάνα πουν παχαίνει, να κάτσεις να γράψεις λόφο που καίει και θερμίδες
βρε ασε το κοριτσι να φαει να ανακτησει δυναμεις να κατεβει και η εμπνευση!
ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ, ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ:Μόλις αναρτήθηκε το νέο κεφ. του "Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί... ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ, ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ...
- Σπόιλερ:
- -ρε άκουσες τι είπε ο εφημεριδόπώλης; δώσε μια λίρα να πάω να πάρω την φυλλάδα... έχει μέσα το κεφ. ... πρέπει να διαβάσουμε...
-τ'άκουσα... αλλά πάενε κι πάρε εσύ εγώ δεν μπορώ, γράφω το δικό μου κεφ.
-εε τι σε πειράζει... ; πάρε διάβασε και γράφεις μετά...
-δεν μπορώ δεν έχω χρόνο ...πρέπει να τελείωσω...
-γιατί;;
-γιατί κάθε φορά που ανεβαίνει κεφ. απ'το συγκεκριμένο στόρυ πρέπει να απλώσω το συνηθισμένο μου σεντόνι και δεν μπορώ ..θέλω έμπνευση , ησυχία για να γράψω κι εκεί ιστορία...
-δεν σε καταλαβαίνω...
-τι δεν καταλαβαίνεις; είναι ιστορία μέσα σε σχόλια ... !!! ώχου άντε φύγε μου τρως χρόνο...
-καλά... όπως αγαπάς!
νταλια ακομη και το σχολιο σου οτι δεν θα κανεις σχολια ειναι φικ!!!!
περι διαιτας ειχατε δικιο..... εφαγα πολυ.......
Εγώ θα το διαβάσω αύριο σε κάποια βαρετή ώρα στη δουλειά θα επανέλθω με τα σχολιάκια μου αύριο... δεν διαβάσω ακόμα τα δικά σας!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
οταν με πιανει αγχος και φρικαρω και τρελαινομαι τα γραφω ολα και καθομαι και βλεπω κανα δυο επεισοδια καντυ και χαλαρωνω και ηρεμει το μυαλο μου!!
ακριβως ετσι με χαλαρωνεις και εσυ παπι με τον τροπο που γραφεις με ταξιδευεις και με ηρεμεις απιστευτα!!!!υπεροχη
ακριβως ετσι με χαλαρωνεις και εσυ παπι με τον τροπο που γραφεις με ταξιδευεις και με ηρεμεις απιστευτα!!!!υπεροχη
μαριτα- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 190
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2012
Τόπος : αθηνα
Σελίδα 9 από 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
Σελίδα 9 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia