Terrence Grandchester
Καλώς ήρθατε στο forum μας.
Παρακαλώ εγγραφείτε ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερα οφέλη και προνόμια.
Ας αρχίσει η συζήτηση...

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Terrence Grandchester
Καλώς ήρθατε στο forum μας.
Παρακαλώ εγγραφείτε ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερα οφέλη και προνόμια.
Ας αρχίσει η συζήτηση...
Terrence Grandchester
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Εικονοθήκη

Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Empty
Πρόσφατα Θέματα
» Κάντυ Κάντυ, γύρισα στο ίντερνετ και βρήκα πολλά για σένα...
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel

» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel

» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel

» Τα ομορφότερα Fan Arts
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon

» Γιορτινό Theme
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon

» Κουίζ καντυ
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon

» Casting...
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel

» Τερρο-Δωράκια
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon

» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel

» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon

» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon

» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon

» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon

» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ

» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon

» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina

» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Icon_minitime1Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia

Ψηφοφορία

Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;

Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Vote_lcap72%Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Vote_rcap 72% [ 79 ]
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Vote_lcap21%Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Vote_rcap 21% [ 23 ]
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Vote_lcap5%Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Vote_rcap 5% [ 5 ]
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Vote_lcap2%Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Vote_rcap 2% [ 2 ]

Σύνολο Ψήφων : 109

TGF Networks
Find us on Facebook Follow us on Twitter Our channel on youtube
Instagram
Affiliates
Candy and Terry's Paradise
Candy In Greek Project

Vampire Knight
Greek Otaku Network
More Affiliates

Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....

+13
anna
Masta87
nuitetoile21
μαριτα
ΜΙΜΙ
marilou
souka
stavroylaki
Dalia
nansecrets
ariel
libra
papirous
17 απαντήσεις

Σελίδα 8 από 17 Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Empty Απ: Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....

Δημοσίευση από nansecrets Παρ Μαρ 08, 2013 12:51 pm

Cool το ευχαριστηθηκα!!! πως και πως περιμενα αυτη τη σκηνη αναμεσα τους! αψογες οι περιγραφες σου.. τα "ειδα", τα ενιωσα και τα "ακουσα" ολα!! Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3

τωρα ειμαι ετσι για το παρακατω.... Nervus Nervus

Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Damon
nansecrets
nansecrets
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 26265
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : όπου πάει και ο Τέρρυ!!!
Χιούμορ : ακόμα και στα δύσκολα...

https://terry.forumgreek.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Empty Απ: Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....

Δημοσίευση από papirous Παρ Μαρ 08, 2013 1:23 pm

χαιρομαι που σε ικανοποιησα νανουκα!!! Hihihihihi Yupiiiii Yupiiiii
το θεμα ειναι οτι στο εξης νομιζω θα εχουμε αρκετες Heartbeat <3 !!
ας ελπισουμε να αρεσει και στις υπολοιπες!!!! Angel Face
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Αριθμός μηνυμάτων : 4288
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2012
Τόπος : Βόρεια σε μια πόλη με άσπρο πύργο!!!
Χιούμορ : Monty Python

http://papirous.deviantart.com/

Δημοσίευση από nansecrets Παρ Μαρ 08, 2013 1:24 pm

να το χεις δεδομενο!

nansecrets
nansecrets
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από ariel Παρ Μαρ 08, 2013 4:01 pm

Το δωμάτιο μύρισε θάλασσα,η πρώτη τους γνωριμία, και τους χτύπησε τα ρουθούνια ο αλμυρός αέρας και μετά η μουσική του πρώτου τους βαλς τρύπησε τα τύμπανα των αυτιών τους.Η ζεστασιά ενός πρώτου φιλιού, απλώθηκε στο χώρο όλο και ο απόηχος ενός χαστουκιού χάθηκε στο βάθος.
Φωνές. Γράμματα. Αποχωρισμός. Πλοία.Τρενα .Κυνηγητό.Φωνές. Πόνος και δάκρυα. Ελπίδα .Μάτια που συναντήθηκαν για ελάχιστες στιγμές κάτω από τους ήχους ενός τρένου.Χειροκροτήματα και γέλια και δάκρυα χαράς και αγωνιά. Η αποπνικτική οσμή του ιωδιου.Χιόνι και πάλι δάκρυα.Γρήγορα βήματα σε σκάλες.Πόνος.Τέλος.

Νομίζω οτι είναι η ομορφότερη περιγραφή της σχέσης τους, που έχω διαβάσει! Όλο το κεφαλαιο ήταν εξαίσιο, με το δευτερο μέρος να κερδίζει στα σημεία! Πάπι με έχει συνεπάρει η γραφή σου.

Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Images11

We are such stuff as dreams are made on; and our little life is rounded with a sleep.
The Tempest
ariel
ariel
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??

Δημοσίευση από souka Παρ Μαρ 08, 2013 4:16 pm

Επιτέλους!!! Η συνάντηση!!! Heartbeat <3

Πάω για διάβασμα και επανέρχομαι... Wink cheers cheers
souka
souka
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!

Δημοσίευση από ΜΙΜΙ Παρ Μαρ 08, 2013 4:42 pm

Τι βλέπω? καινούργιο κεφαλαιάκι???? :thanks: επειδή σε λίγο πάω για χορό banana: banana: δεν προλαβαίνω να το διαβάσω, θα το απολαύσω το βράδυ Cool

Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 Candy216
ΜΙΜΙ
ΜΙΜΙ
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!

Δημοσίευση από papirous Παρ Μαρ 08, 2013 8:14 pm

ariel έγραψε:
Το δωμάτιο μύρισε θάλασσα,η πρώτη τους γνωριμία, και τους χτύπησε τα ρουθούνια ο αλμυρός αέρας και μετά η μουσική του πρώτου τους βαλς τρύπησε τα τύμπανα των αυτιών τους.Η ζεστασιά ενός πρώτου φιλιού, απλώθηκε στο χώρο όλο και ο απόηχος ενός χαστουκιού χάθηκε στο βάθος.
Φωνές. Γράμματα. Αποχωρισμός. Πλοία.Τρενα .Κυνηγητό.Φωνές. Πόνος και δάκρυα. Ελπίδα .Μάτια που συναντήθηκαν για ελάχιστες στιγμές κάτω από τους ήχους ενός τρένου.Χειροκροτήματα και γέλια και δάκρυα χαράς και αγωνιά. Η αποπνικτική οσμή του ιωδιου.Χιόνι και πάλι δάκρυα.Γρήγορα βήματα σε σκάλες.Πόνος.Τέλος.

Νομίζω οτι είναι η ομορφότερη περιγραφή της σχέσης τους, που έχω διαβάσει! Όλο το κεφαλαιο ήταν εξαίσιο, με το δευτερο μέρος να κερδίζει στα σημεία! Πάπι με έχει συνεπάρει η γραφή σου.
ευχαριστωωω πολυ αριελ μου! Big hug
εγω οταν εγραφα αυτη την σκηνη ειχα φορτιστει τοσο συναισθηματικα cryy: cryy: , που μου περασε απο το μυαλο ή να το παρατησω το φικ ή και γω δεν ξερω τι...... strecher:
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από libra Κυρ Μαρ 10, 2013 2:27 pm

διπλό κεφάλαιάκι και από ότι διαβάζω γλύτωσα την αγωνία του τέλους του πρώτου κεφαλαίου...

πόσα like να βάλω και που; για πες μου;

απίστευτη η σκηνή συνάντησης.. ούτε με τριαντάφυλλα και κήπους, ούτε με ηλιοβασιλέματα, ούτε με πανάκριβα φουστάνια. Dark, darker και προβλεπω το επόμενο κεφάλαιο darkest.

Αχ βρε πάπι μου... Ανυπομονώ να δω τι άλλο έχεις σχεδιάσει στο κεφάλι σου. Μέχρι τώρα κρατάμε σταθερά το άριστα 10 και συνεχίσουμε cheers

Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 1zx1px0 Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί.... - Σελίδα 8 2j1lao4
libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 17836
Τόπος : αλλού γι'αλλού
Χιούμορ : Always off topic

https://terry.forumgreek.com

Δημοσίευση από ΜΙΜΙ Δευ Μαρ 11, 2013 1:30 pm

Τωρα αξιωθηκα και το διαβασα.... Παπι θα συμφωνησω με τη λιμπ bravoooo!!!! bravoooo!!!! bravoooo!!!! υπεροχο και πρωτοτυπο!!! Αναμενουμε τη συνεχεια.....

ΜΙΜΙ
ΜΙΜΙ
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από Dalia Τρι Μαρ 12, 2013 8:47 pm

Aκολουθεί κατωσέντονο για το πρώτο κομμάτι και πολύ σύντομα έρχεται για το δεύτερο... lol!
Από που να ξεκινήσω αγαπητή μου συνάδελφε κι από που να τελείωσω;! Που διαβάζω τα κομμάτια σου κι αναρωτιέμαι αν όντως δεν συνεργάζεσαι με την Τζένιφερ Ντόνελι και δεν έχετε γράψει κανά βιβλίο μαζί;! lol!
Είναι δυνατόν, είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες ομοιότητες...;! Μωρέ σίγουρα δεν συνεργάζεστε; Μήπως είστε φίλες και γράφετε μαζί τις ιστορίες σας για τα στενάκια του Ανατολικού και δυτικού Λονδίνου;;!!! Εσύ εδώ μόνο το Χουάιτσάπελ δεν μου΄χεις αναφέρει ακόμα και το Γουεντμιστερ;! Έλεος δλδ έλεος... έλα πες μου τώρα εμπιστευτικά δεν θα το πω σε κανέναν ... συνεργάζεστε εεε;;;!!! study
Τι να πω;! Για την αρχή με τον Δούκα , που δεν είναι δούκας αλλά αρχιμαφιόζος, που δεν είναι ηθοποιός αλλά διαβόητος γκάνγκστερ;! Που δεν λέγεται Τέρρενς Γκράντσεστερ αλλά Σίντ Μάλοουν ...;;;!!! Εμένα τλχστν αυτόν μου θύμισε... Loveeeee Επίσης μετά τι να προτωσχολιάσω , το γεγονός ότι δεν μπήκε σε μπαμπ αλλά και κάποιο είδους μπορντέλο μετά συγχωρήσεως... την Μέλανι Γουντς ζητούσε ή την Τζέμμα Ντιν;;; Από φυματίωση πέθανε ή από επιλόχειο πυρετό;;; Διίστανται οι απόψεις... Τι να πω;;; I give up ότι κι αυτός "καλοπερνάει" σαν και τον άλλον για να ξεπεράσει την μόνη γυναίκα που αγάπησε...;;; bang-bang
Και τι να σχολιάσω και για την άλλη την σωτήρα, την πλούσια επιχειρηματία, που δεν είναι επιχειρηματίας , αλλά γιατρός, που δεν λέγεται Κάντυ Γούαιτ Άρντλευ αλλά Ίντια Σέλγουιν Τζοουνς, που δεν έχει πράσινα μάτια , αλλά γκρίζα. I give up Που είπαμε που μπήκε στο Τατζ ~ μπορντέλο, ή στον Τυφλό Ζητιάνο - μπαμπ... Και τι είπαμε ότι κάνει;;; πάει κι εκείνη να πληρώσει - ξεπληρώσει το χρέος , να δώσει χρήματα δλδ σαν και την άλλη που πέταξε ένα πόσο στη μούρη του επιχειρηματία;;;!!! I give up I give up I give up
Και τι θες να μου πεις δλδ ότι αυτοί οι δυο που είναι και οι δυο μέσα στη λέσχη θα συναντηθούν σαν και τους άλλους δυο που αφήσανε την λέσχη ανέβηκαν μετά στο διαμέρισμα του διαβόητου γκάνγκστερ κι έγιναν τα Σόδομα και τα Γόμορα!!!;;;; bang-bang bang-bang bang-bang Και μετά θα πρέπει να το κρύψουν απ'τον δημοσιογράφο Ντέβλιν , την Σάλπιγγα και τους Τάιμς ;;;!!!!!!! ΤΙ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΠΙ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΆΝΕ ΚΌΚΚΙΝΟ !!!!!!!! bang-bang bang-bang bang-bang bang-bang
Όταν εγώ λέω ότι συνεργάζεσαι με την Τζένιφερ Ντόνελι δεν με ακούς!!!! bang-bang

Είμαι η Ντάλια (συγχυσμένη, αγχωμένη, πονεμένη ) και μόλις τελείωσα. lol!
Α! ξέχασα... ποιος είναι αυτός ο Κάρσον, confused (μου θυμίζει λίγο Φράνκι Μπειτς) ποιος αχυρώνας;;; είχαμε τέτοιο επ. στο άνιμε δεν το θυμάμαι... κι εκείνος ο Μπίλι Μο πολύ Μπίλι Μέιντεν και Σίαν Μποουλιν μου θύμισε...
Μόνο το Τερέζα έπιασα... γυναίκα του Άντονυ λίγο πιο πάνω ...γιου της Κάντυ Γούαιτ Άρντλευ που θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε και με την Φιόνα Φίνεγκαν! (ομολόγα τώρα συνεργάζεσαι με την Τζένιφερ! Evil or Very Mad ΟΜΟΛΌΓΑ!!! Evil or Very Mad )

Σπόιλερ:
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!

Δημοσίευση από papirous Τρι Μαρ 12, 2013 9:08 pm

Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha νταλια θες να με πεθανεις?!!! Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha μα τον Τουτατη! ουτε που ξερω ποια ειναι η Ντονελι!!! αλλα μονο και μονο για αυτα που λες θα την διαβασω!!!αλλα οχι τωρα..... πρωτα θα τελειωσω τον λοφο και μετα...οχι τπτ αλλο , αλλα πρεπει να τσεκαρω αν και κατα ποσο την " εκλεψα" εν αγνοια μου!!!! Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha
μπρεεε μπας και εχει πεθανει τουτη που λες και ειμαι η μετενσαρκωση της??!! Hahahahaha Hahahahaha
για το σποιλερ.....
Σπόιλερ:
παντως ειμαι καταενθουσιασμενη που σου γενναω τοσα συναισθηματα!!!! Cry laughing Cry laughing Big hug Big hug
@ Λιμπ και Μιμι μου χαιρομαι που σας αρεσε κοριτσακια!!! Big hug αν και ...αν κρινω απο τα σχολια της Νταλιας, τα πε αλλη πριν απο μενα!!! Cry laughing Cry laughing Cry laughing
αχχχχ τι παθαμεεεεε :kantada:
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από μαριτα Τρι Μαρ 12, 2013 10:50 pm

καινουργιο κεφαλαιο!!!!τρεχω να το διαβασωωωωω
μαριτα
μαριτα
Antony
Antony

Αριθμός μηνυμάτων : 190
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2012
Τόπος : αθηνα

Δημοσίευση από μαριτα Τρι Μαρ 12, 2013 11:17 pm

bravoooo!!!! bravoooo!!!! bravoooo!!!! υπεροχο
μαριτα
μαριτα
Antony
Antony

Δημοσίευση από Dalia Τετ Μαρ 13, 2013 12:00 am

H Tζένιφερ Ντόνελι αγαπητή μου είναι ζωντανή, ολοζώντανη και χαίρει άκρας υγείας ! Και δεν μου το βγάζεις απ'το μυαλό ότι συνεργάζεστε, μάλιστα εξαπατάτε τον κόσμο και συνεργάζεστε!!! Twisted Evil Evil or Very Mad
Δεν μπορεί, δεν μπορεί... αυτός ο Νόρμαν πολύ Γουίλιαμ Μπάρτον και Ντέιν Κουίν μωρέ παιδάκι μου... κι αυτός ο Δούκας αν δεν ήμουν σίγουρη για το υποκριτικό του ταλέντο τότε θα έλεγα πως είναι αδελφός του παλαιστή Τσάρλι Φίνεγκαν ή αλλιώς Σίντ Μάλοουν ... Heartbeat <3 ακούς εκεί πόκερ, σε λίγο θα παίξει και κροκέ σε κανά πεζοδρόμιο... Hihihihihi Και ποιος Μπίλι Μποι, και Φρέντι... μου λες;;;!!! Να φωνάξουμε και τον Ρόνι, τον Οζ, τον Φράνκι, τον Ντελρόι και τον Ντόναλτσον;;;!!! Που θα μου πεις εμένα ότι δεν ξέρεις την Ντόνελι τρομάρα σου, φτού σου!!! :roarrr:
Τέτοια απάτη πρώτη φορά στα χρονικά της συγγραφής... Point Κι εκείνη η στιγμή η ριμάδα ... Klaps-klaps ποποποπο λες κι είχα μπροστά μου τον Τζο Μπρίστοου και την Φιόνα Σόαμς ύστερα από 10 (καλά εδώ είχαμε 20 να και μια διαφορά πάλι καλά) χωρισμού... 10 χρόνια Αμερική ~Λονδίνο χωρισμός το καταλαβαίνεις;;;!!! Klaps-klaps Πως λέμε Αθήνα ~ Θεσσαλονίκη;;; εεε καμιά σχέση... κι αυτά τα βλέμματα , κι οι σκηνές, οι αναμνήσεις , οι στιγμές... να μου το θυμηθείς, όταν τελείωσει η παρτίδα ή θα πάνε σε κανά διαμέρισμα μετά να βγάλουνε τα μάτια τους, ή που θα την πάει στον Τάμεση κάτω από καμιά αποβάθρα σε κανά λιωμένο μουσαμά να κάνουν κι εκεί την δουλειά τους ή ... θα την πάει στην ακροποταμιά να κάνουν βόλτα... Heartbeat <3 την βλέπω εγώ να γίνεται την δουλειά. Την Σάλπιγγα δεν την γλυτώνουν αυτοί με τίποτα, εδώ το αίμα βράζει αδελφέ... κι ο τύπος (εφημερίδα ) κοιτάει να βγάλει το ψωμάκι του... Twisted Evil

Α! οκ θυμήθηκα το επ. , να σαι καλά... τώρα έκανα ένα reprise thanks... lol!
όσο για το άλλο...
Σπόιλερ:
μωρέ το βλέπω εγώ το σκάνδαλο να ξεσπάει σιγά σιγά... δεν το γλιτώνουμε... affraid lol!
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από papirous Τετ Μαρ 13, 2013 12:38 am

οουυυ εμμμμ τζιιιιιιιι που λεει και η κορη μου!!!!! Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha
οκ θα φωναξω τα μεγαλα κανονια !!!! σιστερ γκρεηηηηη η νταλια θελει να με ξεκανει!!!!!
Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing
@ μαριτακι μου χαιρομαι που σου αρεσε Big hug αλλα αν συνεχισει η νταλια ετσι , μαλλον δεν θα το τελειωσω ποτε το φικ!!!!! Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από nansecrets Τετ Μαρ 13, 2013 12:04 pm

Δυο δευτερόλεπτα, πριν μπει ο Ρότζερ Παρκερ στην σάλα του πόκερ, ο Τέρρυ και η Κάντυ χάθηκαν πίσω από την μυστική πόρτα της κάβας.
που; που; που πανε;;;;; :http://www.pic
βρε παπι.. τι υπεροχα που γραφεις;;;!!!!!!!!!!!

μονο φωτο που δεν εβγαλα απο το σκηνικο!
λατρευω τη δηθεν ειρωνεια που επικρατει κι
εχω μεινει εκει με το τσιγαρο... (και την φυσαρμονικα Hihihihihi )
εμπαινε και γοητευε Καντυ!! cheers

και με το
"...με είπε...Τέρρυ!.?...", έλεγε και ξανά έλεγε στον εαυτό του, περισσότερο για να πιστέψει ότι πράγματι το άκουσε.!..."

ναι μαναρι μου το ειπε πιστεψε το!!! Loveeeee Loveeeee Loveeeee

- Παμε! της είπε και άρχισε να την τραβάει από το χέρι.
Σαν από όνειρο το πείσμα της Κάντυ ξύπνησε και την μαρμάρωσε.
- Όχι!
Την κοίταξε άγρια.Ανάμεσα σε θυμό και πανικό.
- Κάντυ..... πάμε τώρα!
Σχεδόν την σήκωνε στον αέρα έτσι όπως την τραβούσε. Η Κάντυ προσπάθησε να βάλει όση δύναμη είχε, αλλά ήταν φύση αδύνατο να τα καταφέρει.

ετσι ετσι.. οταν μιλαει αποτομα και δεν σηκωνει αντιρρησεις εγω λιωνω..! Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3 Heartbeat <3

Cool
2 κεφαλαιακια ακομα παρακαλω... lol!

nansecrets
nansecrets
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από ΜΙΜΙ Τετ Μαρ 13, 2013 3:20 pm

Πω πω τι ωραιο που ηταν!!! Βρε παπι μου εισαι ταλεντο το ξερεις? Αντε να δουμε παρακατω....

ΜΙΜΙ
ΜΙΜΙ
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από papirous Τετ Μαρ 13, 2013 10:33 pm

αχχ βρε μιμακο και νανουκα μου!!! Big hug αχχχ ποσο χαιρομαι που σας αρεσαν!! Flowers ουφφφ και ειχα τρελη αγωνια για αυτα τα κεφαλαια μηπως τελικα δεν βγουν καλα και με παρετε με τις ντοματες!!!
και μενα οταν ο δουκας γινεται αγριος κατι μου κανει. Heartbeat <3 .... ναν μου σε νιωθω!!! Lalalalala
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από Dalia Τετ Μαρ 13, 2013 10:49 pm

Για άγριο Δούκα διαβάζω... Suspect έρε τι έχω να σχολιάσω πάλι... Suspect
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από papirous Τετ Μαρ 13, 2013 10:55 pm

Dalia έγραψε:Για άγριο Δούκα διαβάζω... Suspect έρε τι έχω να σχολιάσω πάλι... Suspect
ωχχχχχχχχχ
Σπόιλερ:
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από μαριτα Πεμ Μαρ 14, 2013 10:17 pm

παλι πισω εμεινα!!!παω για διαβασμα
μαριτα
μαριτα
Antony
Antony

Δημοσίευση από papirous Πεμ Μαρ 14, 2013 10:21 pm

μαριτα έγραψε:παλι πισω εμεινα!!!παω για διαβασμα
Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi αντε να δω εντυπωσεις.......
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από μαριτα Πεμ Μαρ 14, 2013 10:48 pm

τι ωραια!!! Heartbeat <3 Heartbeat <3
αλλα εχω αγωνια για την συνεχεια :http://www.pic
μαριτα
μαριτα
Antony
Antony

Δημοσίευση από papirous Πεμ Μαρ 14, 2013 10:54 pm

Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha
αμαν ολο αγωνια θα εχετε πια???!!! lol! lol!
τι να πω και γω που κατεληξα να κοιμαμαι και ξυπναω με το ονομα του τερρυ στο στομα μου!!!!??? Hahahahaha Hahahahaha
papirous
papirous
Terry Addict
Terry Addict

Δημοσίευση από μαριτα Πεμ Μαρ 14, 2013 10:56 pm

Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha
μαριτα
μαριτα
Antony
Antony

Σελίδα 8 από 17 Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή