TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
+13
anna
Masta87
nuitetoile21
μαριτα
ΜΙΜΙ
marilou
souka
stavroylaki
Dalia
nansecrets
ariel
libra
papirous
17 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 17
Σελίδα 8 από 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Απ: Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
το ευχαριστηθηκα!!! πως και πως περιμενα αυτη τη σκηνη αναμεσα τους! αψογες οι περιγραφες σου.. τα "ειδα", τα ενιωσα και τα "ακουσα" ολα!!
τωρα ειμαι ετσι για το παρακατω....
τωρα ειμαι ετσι για το παρακατω....
χαιρομαι που σε ικανοποιησα νανουκα!!!
το θεμα ειναι οτι στο εξης νομιζω θα εχουμε αρκετες !!
ας ελπισουμε να αρεσει και στις υπολοιπες!!!!
το θεμα ειναι οτι στο εξης νομιζω θα εχουμε αρκετες !!
ας ελπισουμε να αρεσει και στις υπολοιπες!!!!
Το δωμάτιο μύρισε θάλασσα,η πρώτη τους γνωριμία, και τους χτύπησε τα ρουθούνια ο αλμυρός αέρας και μετά η μουσική του πρώτου τους βαλς τρύπησε τα τύμπανα των αυτιών τους.Η ζεστασιά ενός πρώτου φιλιού, απλώθηκε στο χώρο όλο και ο απόηχος ενός χαστουκιού χάθηκε στο βάθος.
Φωνές. Γράμματα. Αποχωρισμός. Πλοία.Τρενα .Κυνηγητό.Φωνές. Πόνος και δάκρυα. Ελπίδα .Μάτια που συναντήθηκαν για ελάχιστες στιγμές κάτω από τους ήχους ενός τρένου.Χειροκροτήματα και γέλια και δάκρυα χαράς και αγωνιά. Η αποπνικτική οσμή του ιωδιου.Χιόνι και πάλι δάκρυα.Γρήγορα βήματα σε σκάλες.Πόνος.Τέλος.
Νομίζω οτι είναι η ομορφότερη περιγραφή της σχέσης τους, που έχω διαβάσει! Όλο το κεφαλαιο ήταν εξαίσιο, με το δευτερο μέρος να κερδίζει στα σημεία! Πάπι με έχει συνεπάρει η γραφή σου.
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Επιτέλους!!! Η συνάντηση!!!
Πάω για διάβασμα και επανέρχομαι...
Πάω για διάβασμα και επανέρχομαι...
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
Τι βλέπω? καινούργιο κεφαλαιάκι???? επειδή σε λίγο πάω για χορό δεν προλαβαίνω να το διαβάσω, θα το απολαύσω το βράδυ
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ευχαριστωωω πολυ αριελ μου!ariel έγραψε:Το δωμάτιο μύρισε θάλασσα,η πρώτη τους γνωριμία, και τους χτύπησε τα ρουθούνια ο αλμυρός αέρας και μετά η μουσική του πρώτου τους βαλς τρύπησε τα τύμπανα των αυτιών τους.Η ζεστασιά ενός πρώτου φιλιού, απλώθηκε στο χώρο όλο και ο απόηχος ενός χαστουκιού χάθηκε στο βάθος.
Φωνές. Γράμματα. Αποχωρισμός. Πλοία.Τρενα .Κυνηγητό.Φωνές. Πόνος και δάκρυα. Ελπίδα .Μάτια που συναντήθηκαν για ελάχιστες στιγμές κάτω από τους ήχους ενός τρένου.Χειροκροτήματα και γέλια και δάκρυα χαράς και αγωνιά. Η αποπνικτική οσμή του ιωδιου.Χιόνι και πάλι δάκρυα.Γρήγορα βήματα σε σκάλες.Πόνος.Τέλος.
Νομίζω οτι είναι η ομορφότερη περιγραφή της σχέσης τους, που έχω διαβάσει! Όλο το κεφαλαιο ήταν εξαίσιο, με το δευτερο μέρος να κερδίζει στα σημεία! Πάπι με έχει συνεπάρει η γραφή σου.
εγω οταν εγραφα αυτη την σκηνη ειχα φορτιστει τοσο συναισθηματικα , που μου περασε απο το μυαλο ή να το παρατησω το φικ ή και γω δεν ξερω τι......
διπλό κεφάλαιάκι και από ότι διαβάζω γλύτωσα την αγωνία του τέλους του πρώτου κεφαλαίου...
πόσα like να βάλω και που; για πες μου;
απίστευτη η σκηνή συνάντησης.. ούτε με τριαντάφυλλα και κήπους, ούτε με ηλιοβασιλέματα, ούτε με πανάκριβα φουστάνια. Dark, darker και προβλεπω το επόμενο κεφάλαιο darkest.
Αχ βρε πάπι μου... Ανυπομονώ να δω τι άλλο έχεις σχεδιάσει στο κεφάλι σου. Μέχρι τώρα κρατάμε σταθερά το άριστα 10 και συνεχίσουμε
πόσα like να βάλω και που; για πες μου;
απίστευτη η σκηνή συνάντησης.. ούτε με τριαντάφυλλα και κήπους, ούτε με ηλιοβασιλέματα, ούτε με πανάκριβα φουστάνια. Dark, darker και προβλεπω το επόμενο κεφάλαιο darkest.
Αχ βρε πάπι μου... Ανυπομονώ να δω τι άλλο έχεις σχεδιάσει στο κεφάλι σου. Μέχρι τώρα κρατάμε σταθερά το άριστα 10 και συνεχίσουμε
Τωρα αξιωθηκα και το διαβασα.... Παπι θα συμφωνησω με τη λιμπ υπεροχο και πρωτοτυπο!!! Αναμενουμε τη συνεχεια.....
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Aκολουθεί κατωσέντονο για το πρώτο κομμάτι και πολύ σύντομα έρχεται για το δεύτερο...
Από που να ξεκινήσω αγαπητή μου συνάδελφε κι από που να τελείωσω;! Που διαβάζω τα κομμάτια σου κι αναρωτιέμαι αν όντως δεν συνεργάζεσαι με την Τζένιφερ Ντόνελι και δεν έχετε γράψει κανά βιβλίο μαζί;!
Είναι δυνατόν, είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες ομοιότητες...;! Μωρέ σίγουρα δεν συνεργάζεστε; Μήπως είστε φίλες και γράφετε μαζί τις ιστορίες σας για τα στενάκια του Ανατολικού και δυτικού Λονδίνου;;!!! Εσύ εδώ μόνο το Χουάιτσάπελ δεν μου΄χεις αναφέρει ακόμα και το Γουεντμιστερ;! Έλεος δλδ έλεος... έλα πες μου τώρα εμπιστευτικά δεν θα το πω σε κανέναν ... συνεργάζεστε εεε;;;!!!
Τι να πω;! Για την αρχή με τον Δούκα , που δεν είναι δούκας αλλά αρχιμαφιόζος, που δεν είναι ηθοποιός αλλά διαβόητος γκάνγκστερ;! Που δεν λέγεται Τέρρενς Γκράντσεστερ αλλά Σίντ Μάλοουν ...;;;!!! Εμένα τλχστν αυτόν μου θύμισε... Επίσης μετά τι να προτωσχολιάσω , το γεγονός ότι δεν μπήκε σε μπαμπ αλλά και κάποιο είδους μπορντέλο μετά συγχωρήσεως... την Μέλανι Γουντς ζητούσε ή την Τζέμμα Ντιν;;; Από φυματίωση πέθανε ή από επιλόχειο πυρετό;;; Διίστανται οι απόψεις... Τι να πω;;; ότι κι αυτός "καλοπερνάει" σαν και τον άλλον για να ξεπεράσει την μόνη γυναίκα που αγάπησε...;;;
Και τι να σχολιάσω και για την άλλη την σωτήρα, την πλούσια επιχειρηματία, που δεν είναι επιχειρηματίας , αλλά γιατρός, που δεν λέγεται Κάντυ Γούαιτ Άρντλευ αλλά Ίντια Σέλγουιν Τζοουνς, που δεν έχει πράσινα μάτια , αλλά γκρίζα. Που είπαμε που μπήκε στο Τατζ ~ μπορντέλο, ή στον Τυφλό Ζητιάνο - μπαμπ... Και τι είπαμε ότι κάνει;;; πάει κι εκείνη να πληρώσει - ξεπληρώσει το χρέος , να δώσει χρήματα δλδ σαν και την άλλη που πέταξε ένα πόσο στη μούρη του επιχειρηματία;;;!!!
Και τι θες να μου πεις δλδ ότι αυτοί οι δυο που είναι και οι δυο μέσα στη λέσχη θα συναντηθούν σαν και τους άλλους δυο που αφήσανε την λέσχη ανέβηκαν μετά στο διαμέρισμα του διαβόητου γκάνγκστερ κι έγιναν τα Σόδομα και τα Γόμορα!!!;;;; Και μετά θα πρέπει να το κρύψουν απ'τον δημοσιογράφο Ντέβλιν , την Σάλπιγγα και τους Τάιμς ;;;!!!!!!! ΤΙ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΠΙ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΆΝΕ ΚΌΚΚΙΝΟ !!!!!!!!
Όταν εγώ λέω ότι συνεργάζεσαι με την Τζένιφερ Ντόνελι δεν με ακούς!!!!
Είμαι η Ντάλια (συγχυσμένη, αγχωμένη, πονεμένη ) και μόλις τελείωσα.
Α! ξέχασα... ποιος είναι αυτός ο Κάρσον, (μου θυμίζει λίγο Φράνκι Μπειτς) ποιος αχυρώνας;;; είχαμε τέτοιο επ. στο άνιμε δεν το θυμάμαι... κι εκείνος ο Μπίλι Μο πολύ Μπίλι Μέιντεν και Σίαν Μποουλιν μου θύμισε...
Μόνο το Τερέζα έπιασα... γυναίκα του Άντονυ λίγο πιο πάνω ...γιου της Κάντυ Γούαιτ Άρντλευ που θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε και με την Φιόνα Φίνεγκαν! (ομολόγα τώρα συνεργάζεσαι με την Τζένιφερ! ΟΜΟΛΌΓΑ!!! )
Από που να ξεκινήσω αγαπητή μου συνάδελφε κι από που να τελείωσω;! Που διαβάζω τα κομμάτια σου κι αναρωτιέμαι αν όντως δεν συνεργάζεσαι με την Τζένιφερ Ντόνελι και δεν έχετε γράψει κανά βιβλίο μαζί;!
Είναι δυνατόν, είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες ομοιότητες...;! Μωρέ σίγουρα δεν συνεργάζεστε; Μήπως είστε φίλες και γράφετε μαζί τις ιστορίες σας για τα στενάκια του Ανατολικού και δυτικού Λονδίνου;;!!! Εσύ εδώ μόνο το Χουάιτσάπελ δεν μου΄χεις αναφέρει ακόμα και το Γουεντμιστερ;! Έλεος δλδ έλεος... έλα πες μου τώρα εμπιστευτικά δεν θα το πω σε κανέναν ... συνεργάζεστε εεε;;;!!!
Τι να πω;! Για την αρχή με τον Δούκα , που δεν είναι δούκας αλλά αρχιμαφιόζος, που δεν είναι ηθοποιός αλλά διαβόητος γκάνγκστερ;! Που δεν λέγεται Τέρρενς Γκράντσεστερ αλλά Σίντ Μάλοουν ...;;;!!! Εμένα τλχστν αυτόν μου θύμισε... Επίσης μετά τι να προτωσχολιάσω , το γεγονός ότι δεν μπήκε σε μπαμπ αλλά και κάποιο είδους μπορντέλο μετά συγχωρήσεως... την Μέλανι Γουντς ζητούσε ή την Τζέμμα Ντιν;;; Από φυματίωση πέθανε ή από επιλόχειο πυρετό;;; Διίστανται οι απόψεις... Τι να πω;;; ότι κι αυτός "καλοπερνάει" σαν και τον άλλον για να ξεπεράσει την μόνη γυναίκα που αγάπησε...;;;
Και τι να σχολιάσω και για την άλλη την σωτήρα, την πλούσια επιχειρηματία, που δεν είναι επιχειρηματίας , αλλά γιατρός, που δεν λέγεται Κάντυ Γούαιτ Άρντλευ αλλά Ίντια Σέλγουιν Τζοουνς, που δεν έχει πράσινα μάτια , αλλά γκρίζα. Που είπαμε που μπήκε στο Τατζ ~ μπορντέλο, ή στον Τυφλό Ζητιάνο - μπαμπ... Και τι είπαμε ότι κάνει;;; πάει κι εκείνη να πληρώσει - ξεπληρώσει το χρέος , να δώσει χρήματα δλδ σαν και την άλλη που πέταξε ένα πόσο στη μούρη του επιχειρηματία;;;!!!
Και τι θες να μου πεις δλδ ότι αυτοί οι δυο που είναι και οι δυο μέσα στη λέσχη θα συναντηθούν σαν και τους άλλους δυο που αφήσανε την λέσχη ανέβηκαν μετά στο διαμέρισμα του διαβόητου γκάνγκστερ κι έγιναν τα Σόδομα και τα Γόμορα!!!;;;; Και μετά θα πρέπει να το κρύψουν απ'τον δημοσιογράφο Ντέβλιν , την Σάλπιγγα και τους Τάιμς ;;;!!!!!!! ΤΙ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΠΙ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΆΝΕ ΚΌΚΚΙΝΟ !!!!!!!!
Όταν εγώ λέω ότι συνεργάζεσαι με την Τζένιφερ Ντόνελι δεν με ακούς!!!!
Είμαι η Ντάλια (συγχυσμένη, αγχωμένη, πονεμένη ) και μόλις τελείωσα.
Α! ξέχασα... ποιος είναι αυτός ο Κάρσον, (μου θυμίζει λίγο Φράνκι Μπειτς) ποιος αχυρώνας;;; είχαμε τέτοιο επ. στο άνιμε δεν το θυμάμαι... κι εκείνος ο Μπίλι Μο πολύ Μπίλι Μέιντεν και Σίαν Μποουλιν μου θύμισε...
Μόνο το Τερέζα έπιασα... γυναίκα του Άντονυ λίγο πιο πάνω ...γιου της Κάντυ Γούαιτ Άρντλευ που θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε και με την Φιόνα Φίνεγκαν! (ομολόγα τώρα συνεργάζεσαι με την Τζένιφερ! ΟΜΟΛΌΓΑ!!! )
- Σπόιλερ:
- Κοίτα κακομοίρα μου μην μου βγάλεις την Τερέζα εξώγαμο του Εξοχότατου... ααα θα στο κόψω σύριζα το χέρι , δεν θα ξαναγράψεις ποτέ σου!!!
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
νταλια θες να με πεθανεις?!!! μα τον Τουτατη! ουτε που ξερω ποια ειναι η Ντονελι!!! αλλα μονο και μονο για αυτα που λες θα την διαβασω!!!αλλα οχι τωρα..... πρωτα θα τελειωσω τον λοφο και μετα...οχι τπτ αλλο , αλλα πρεπει να τσεκαρω αν και κατα ποσο την " εκλεψα" εν αγνοια μου!!!!
μπρεεε μπας και εχει πεθανει τουτη που λες και ειμαι η μετενσαρκωση της??!!
για το σποιλερ.....
@ Λιμπ και Μιμι μου χαιρομαι που σας αρεσε κοριτσακια!!! αν και ...αν κρινω απο τα σχολια της Νταλιας, τα πε αλλη πριν απο μενα!!!
αχχχχ τι παθαμεεεεε :kantada:
μπρεεε μπας και εχει πεθανει τουτη που λες και ειμαι η μετενσαρκωση της??!!
για το σποιλερ.....
- Σπόιλερ:
- τα ευκολως εννοουμενα.... .
@ Λιμπ και Μιμι μου χαιρομαι που σας αρεσε κοριτσακια!!! αν και ...αν κρινω απο τα σχολια της Νταλιας, τα πε αλλη πριν απο μενα!!!
αχχχχ τι παθαμεεεεε :kantada:
καινουργιο κεφαλαιο!!!!τρεχω να το διαβασωωωωω
μαριτα- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 190
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2012
Τόπος : αθηνα
μαριτα- Antony
H Tζένιφερ Ντόνελι αγαπητή μου είναι ζωντανή, ολοζώντανη και χαίρει άκρας υγείας ! Και δεν μου το βγάζεις απ'το μυαλό ότι συνεργάζεστε, μάλιστα εξαπατάτε τον κόσμο και συνεργάζεστε!!!
Δεν μπορεί, δεν μπορεί... αυτός ο Νόρμαν πολύ Γουίλιαμ Μπάρτον και Ντέιν Κουίν μωρέ παιδάκι μου... κι αυτός ο Δούκας αν δεν ήμουν σίγουρη για το υποκριτικό του ταλέντο τότε θα έλεγα πως είναι αδελφός του παλαιστή Τσάρλι Φίνεγκαν ή αλλιώς Σίντ Μάλοουν ... ακούς εκεί πόκερ, σε λίγο θα παίξει και κροκέ σε κανά πεζοδρόμιο... Και ποιος Μπίλι Μποι, και Φρέντι... μου λες;;;!!! Να φωνάξουμε και τον Ρόνι, τον Οζ, τον Φράνκι, τον Ντελρόι και τον Ντόναλτσον;;;!!! Που θα μου πεις εμένα ότι δεν ξέρεις την Ντόνελι τρομάρα σου, φτού σου!!! :roarrr:
Τέτοια απάτη πρώτη φορά στα χρονικά της συγγραφής... Κι εκείνη η στιγμή η ριμάδα ... ποποποπο λες κι είχα μπροστά μου τον Τζο Μπρίστοου και την Φιόνα Σόαμς ύστερα από 10 (καλά εδώ είχαμε 20 να και μια διαφορά πάλι καλά) χωρισμού... 10 χρόνια Αμερική ~Λονδίνο χωρισμός το καταλαβαίνεις;;;!!! Πως λέμε Αθήνα ~ Θεσσαλονίκη;;; εεε καμιά σχέση... κι αυτά τα βλέμματα , κι οι σκηνές, οι αναμνήσεις , οι στιγμές... να μου το θυμηθείς, όταν τελείωσει η παρτίδα ή θα πάνε σε κανά διαμέρισμα μετά να βγάλουνε τα μάτια τους, ή που θα την πάει στον Τάμεση κάτω από καμιά αποβάθρα σε κανά λιωμένο μουσαμά να κάνουν κι εκεί την δουλειά τους ή ... θα την πάει στην ακροποταμιά να κάνουν βόλτα... την βλέπω εγώ να γίνεται την δουλειά. Την Σάλπιγγα δεν την γλυτώνουν αυτοί με τίποτα, εδώ το αίμα βράζει αδελφέ... κι ο τύπος (εφημερίδα ) κοιτάει να βγάλει το ψωμάκι του...
Α! οκ θυμήθηκα το επ. , να σαι καλά... τώρα έκανα ένα reprise thanks...
όσο για το άλλο...
Δεν μπορεί, δεν μπορεί... αυτός ο Νόρμαν πολύ Γουίλιαμ Μπάρτον και Ντέιν Κουίν μωρέ παιδάκι μου... κι αυτός ο Δούκας αν δεν ήμουν σίγουρη για το υποκριτικό του ταλέντο τότε θα έλεγα πως είναι αδελφός του παλαιστή Τσάρλι Φίνεγκαν ή αλλιώς Σίντ Μάλοουν ... ακούς εκεί πόκερ, σε λίγο θα παίξει και κροκέ σε κανά πεζοδρόμιο... Και ποιος Μπίλι Μποι, και Φρέντι... μου λες;;;!!! Να φωνάξουμε και τον Ρόνι, τον Οζ, τον Φράνκι, τον Ντελρόι και τον Ντόναλτσον;;;!!! Που θα μου πεις εμένα ότι δεν ξέρεις την Ντόνελι τρομάρα σου, φτού σου!!! :roarrr:
Τέτοια απάτη πρώτη φορά στα χρονικά της συγγραφής... Κι εκείνη η στιγμή η ριμάδα ... ποποποπο λες κι είχα μπροστά μου τον Τζο Μπρίστοου και την Φιόνα Σόαμς ύστερα από 10 (καλά εδώ είχαμε 20 να και μια διαφορά πάλι καλά) χωρισμού... 10 χρόνια Αμερική ~Λονδίνο χωρισμός το καταλαβαίνεις;;;!!! Πως λέμε Αθήνα ~ Θεσσαλονίκη;;; εεε καμιά σχέση... κι αυτά τα βλέμματα , κι οι σκηνές, οι αναμνήσεις , οι στιγμές... να μου το θυμηθείς, όταν τελείωσει η παρτίδα ή θα πάνε σε κανά διαμέρισμα μετά να βγάλουνε τα μάτια τους, ή που θα την πάει στον Τάμεση κάτω από καμιά αποβάθρα σε κανά λιωμένο μουσαμά να κάνουν κι εκεί την δουλειά τους ή ... θα την πάει στην ακροποταμιά να κάνουν βόλτα... την βλέπω εγώ να γίνεται την δουλειά. Την Σάλπιγγα δεν την γλυτώνουν αυτοί με τίποτα, εδώ το αίμα βράζει αδελφέ... κι ο τύπος (εφημερίδα ) κοιτάει να βγάλει το ψωμάκι του...
Α! οκ θυμήθηκα το επ. , να σαι καλά... τώρα έκανα ένα reprise thanks...
όσο για το άλλο...
- Σπόιλερ:
- το νου σου ρεμάλι τ'ακούς... μη μάθω ότι ο εξοχότατος έχει εξώγαμο (ευτυχώς που είναι παντρεμένο) γιατί ψάξε λάκκο να κρυφτείς μην σε βρουν σε κανά χαντάκι ...άιντε μην φωνάξω τον Ντόναλτσον και τα τσιράκια του και ψάχνεις μετά καράβι να φύγεις...
οουυυ εμμμμ τζιιιιιιιι που λεει και η κορη μου!!!!!
οκ θα φωναξω τα μεγαλα κανονια !!!! σιστερ γκρεηηηηη η νταλια θελει να με ξεκανει!!!!!
@ μαριτακι μου χαιρομαι που σου αρεσε αλλα αν συνεχισει η νταλια ετσι , μαλλον δεν θα το τελειωσω ποτε το φικ!!!!!
οκ θα φωναξω τα μεγαλα κανονια !!!! σιστερ γκρεηηηηη η νταλια θελει να με ξεκανει!!!!!
@ μαριτακι μου χαιρομαι που σου αρεσε αλλα αν συνεχισει η νταλια ετσι , μαλλον δεν θα το τελειωσω ποτε το φικ!!!!!
που; που; που πανε;;;;; :http://www.picΔυο δευτερόλεπτα, πριν μπει ο Ρότζερ Παρκερ στην σάλα του πόκερ, ο Τέρρυ και η Κάντυ χάθηκαν πίσω από την μυστική πόρτα της κάβας.
βρε παπι.. τι υπεροχα που γραφεις;;;!!!!!!!!!!!
μονο φωτο που δεν εβγαλα απο το σκηνικο!
λατρευω τη δηθεν ειρωνεια που επικρατει κι
εχω μεινει εκει με το τσιγαρο... (και την φυσαρμονικα )
εμπαινε και γοητευε Καντυ!!
και με το
"...με είπε...Τέρρυ!.?...", έλεγε και ξανά έλεγε στον εαυτό του, περισσότερο για να πιστέψει ότι πράγματι το άκουσε.!..."
ναι μαναρι μου το ειπε πιστεψε το!!!
- Παμε! της είπε και άρχισε να την τραβάει από το χέρι.
Σαν από όνειρο το πείσμα της Κάντυ ξύπνησε και την μαρμάρωσε.
- Όχι!
Την κοίταξε άγρια.Ανάμεσα σε θυμό και πανικό.
- Κάντυ..... πάμε τώρα!
Σχεδόν την σήκωνε στον αέρα έτσι όπως την τραβούσε. Η Κάντυ προσπάθησε να βάλει όση δύναμη είχε, αλλά ήταν φύση αδύνατο να τα καταφέρει.
ετσι ετσι.. οταν μιλαει αποτομα και δεν σηκωνει αντιρρησεις εγω λιωνω..!
2 κεφαλαιακια ακομα παρακαλω...
Πω πω τι ωραιο που ηταν!!! Βρε παπι μου εισαι ταλεντο το ξερεις? Αντε να δουμε παρακατω....
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
αχχ βρε μιμακο και νανουκα μου!!! αχχχ ποσο χαιρομαι που σας αρεσαν!! ουφφφ και ειχα τρελη αγωνια για αυτα τα κεφαλαια μηπως τελικα δεν βγουν καλα και με παρετε με τις ντοματες!!!
και μενα οταν ο δουκας γινεται αγριος κατι μου κανει. .... ναν μου σε νιωθω!!!
και μενα οταν ο δουκας γινεται αγριος κατι μου κανει. .... ναν μου σε νιωθω!!!
Για άγριο Δούκα διαβάζω... έρε τι έχω να σχολιάσω πάλι...
ωχχχχχχχχχDalia έγραψε:Για άγριο Δούκα διαβάζω... έρε τι έχω να σχολιάσω πάλι...
- Σπόιλερ:
παλι πισω εμεινα!!!παω για διαβασμα
μαριτα- Antony
αντε να δω εντυπωσεις.......μαριτα έγραψε:παλι πισω εμεινα!!!παω για διαβασμα
τι ωραια!!!
αλλα εχω αγωνια για την συνεχεια :http://www.pic
αλλα εχω αγωνια για την συνεχεια :http://www.pic
μαριτα- Antony
αμαν ολο αγωνια θα εχετε πια???!!!
τι να πω και γω που κατεληξα να κοιμαμαι και ξυπναω με το ονομα του τερρυ στο στομα μου!!!!???
μαριτα- Antony
Σελίδα 8 από 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
Σελίδα 8 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia