TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
+13
anna
Masta87
nuitetoile21
μαριτα
ΜΙΜΙ
marilou
souka
stavroylaki
Dalia
nansecrets
ariel
libra
papirous
17 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 17
Σελίδα 6 από 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Απ: Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
Μετά την πολύ καλή ιδέα που μου έδωσε η αγαπητή λιμπ άρχισα το φικ στη δουλειά από το κινητό
Πάπι είναι υπέροχο!!!!!! πρώτη φορά διάβασα τέτοιο φικ!!! Η Κάντυ σε μεγάλη ηλικία....
Βέβαια δεν έχω διαβάσει όλα όσα έχεις βάλει ακόμα αλλά τώρα που βρήκα το κολπάκι όποτε δεν έχω δουλειά θα το διαβάζω
Πάπι είναι υπέροχο!!!!!! πρώτη φορά διάβασα τέτοιο φικ!!! Η Κάντυ σε μεγάλη ηλικία....
Βέβαια δεν έχω διαβάσει όλα όσα έχεις βάλει ακόμα αλλά τώρα που βρήκα το κολπάκι όποτε δεν έχω δουλειά θα το διαβάζω
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Δόξα σοι ο Θεός με αξίωσε και διάβασα το ένα απ'τα δυο κεφ. απόψε... (ελπίζω να σχολιάσω και το επόμενο )Απόψε δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω τον πατροπαράδοτο τρόπο σχολιασμού αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μην σας απογοητεύσω...
Καταρχήν πολύ ωραία η περιγραφή στην αρχή σχετικά με τον στολισμό της έπαυλης και την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί. Σε κάνει να νιώθεις ανάμεικτα συναισθήματα γι'αυτούς που κατοικούν σε αυτό και υποδέχονται τους καλεσμένους, την ιστορία τους, το τι έχουν περάσει όλον αυτόν τον καιρό αλλά και την ιστορία αυτού του αρχοντικού. Καθώς επίσης και γι'αυτούς που έρχονται και το επισκέπτονται. Μπορεί να είναι φίλοι και συνεργάτες του 'Μακαρίτη θείου' δεν παύεις να νιώθεις όμως και μια αποστροφή γι'αυτούς, διαβάζοντας βέβαια το στόρυ της Πάπι
Καταλαβαίνω επίσης την διαστακτικότητα του υιού Άντονυ όσον αφορά την διαδοχή, η Κάντυ είναι πιο κατάλληλη κι απαραίτητη γι'αυτήν την θέση αλλά πόσα να αντέξει πλέον κι αυτή. Και μάλιστα την ηλικία που την έχει βάλει κι η συγγραφέας και από 40 κύματα που έχει περάσει... Σινάφι πια! Απήυδισε κι αυτή!
Πολύ καλή η σκέψη της , η κίνησή της αυτή, η δράση της ούτως ώστε το Λέικγουντ να γίνει φιλανθρωπικό κέντρο αποκατάστασης με παιδάκια που υποφέρουν από καρκίνο(θέλω να δω αντιδράσεις της κακιασμένης και του κολοκυθομούρη όταν το μάθουν, έχω αγωνία )Για άλλη μια φορά η ξανθιά φακιδομούρα αποστόμωσε ολόκληρο διοικητικό συμβούλιο. Εύγε Τέκνον μου!
Πάπι τι ωραία τουαλέτα είναι αυτή;;;!!! Ακριβώς με τα γούστα και την φινέτσα εκείνη της εποχής, Αχ είναι υπέροχο! Μακάρι να φοράγαμε κι εμείς σήμερα τέτοια, να περιφερόμαστε με ένα φουστάνι, με μια τουαλέτα ακόμα και μέσα στο σπίτι ρε αδελφέ κι όχι να ψαχνόμαστε κάθε τρεις και λίγο για το τι θα βάλουμε όλη την ώρα κάθε πρωί όλο "τι θα φορέσω και τι φορέσω..." Φοράς μια τουαλέτα εκεί , πάει και τελείωσε... Αλήθεια εκείνο το Tom Collins αν το ζητήσω σε κανένα μπαράκι λες να μου το δώσουν και μένα να το δοκιμάσω;!
Εκείνα τα δίδυμα τα σκατόπαιδα... ναι ναι αγαπητή μου τα κοκκινομάλλικα που και πότε και πως θέλεις να τα καθαρίσω;;; Γιατί οκ μπορεί να ανέχτηκα την κακιασμένη γιαγιά και τον κολοκυθομούρη παππού αλλά τα γονίδια τα οποία είναι ολόιδια με τους προγόνους δεν θα τα ανεχτώ! :roarrr: Οπότε λέγε με ποιον τρόπο θες να τα εξολοθρεύσω;;; Παλούκι, μπαζούκα, να φέρω κανά σάκο να τα πετάξω μέσα και μετά τον βάλω σε ένα κουτί και να το στείλω αεροπορικώς στον Αμαζόνειο;;; Στους Ζουλού;;; Πες μου τι θέλεις να κάνω;; Διάλεξε...
Ααααχχχχ ααααχχχ ααααχχχχ ήρωά μου εσύ... ήρωά μου Τερρυ μου... (εμ συγγνώμη λάθος τι σκ@τά μπέρδεμα κι αυτό ) Τέρρενς μου ήθελα πω που έσωσες το κοριτσάκι μας , κι έσωσες κι εμάς αλλά έγινες μούσκεμα κι εσύ αλλά δεν πειράζει νεράκι του Θεού είναι... δεν παθαίνεις τίποτα... Μόνο να πας να αλλάξεις για να μην κρυώσεις εεε;
Και λέω το 'πακέτο' να το μεταφέρεις στο λιμάνι μέσα σε ένα κουτί δεμένους κι από εκεί και πέρα ξέρουν ο μούτσος στα καράβια τι θα κάνει
Λονδρέζικη βροχή;;;.... τι εστί Λονδρέζικη βροχή;;; Αααα... μου το αφήνεις έτσι αλλά πάλι καλά που έχει ανέβει ήδη η συνέχεια οπότε θα ικανοποιηθώ ως προς κάποιον βαθμό... γιατί...
Καταρχήν πολύ ωραία η περιγραφή στην αρχή σχετικά με τον στολισμό της έπαυλης και την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί. Σε κάνει να νιώθεις ανάμεικτα συναισθήματα γι'αυτούς που κατοικούν σε αυτό και υποδέχονται τους καλεσμένους, την ιστορία τους, το τι έχουν περάσει όλον αυτόν τον καιρό αλλά και την ιστορία αυτού του αρχοντικού. Καθώς επίσης και γι'αυτούς που έρχονται και το επισκέπτονται. Μπορεί να είναι φίλοι και συνεργάτες του 'Μακαρίτη θείου' δεν παύεις να νιώθεις όμως και μια αποστροφή γι'αυτούς, διαβάζοντας βέβαια το στόρυ της Πάπι
Καταλαβαίνω επίσης την διαστακτικότητα του υιού Άντονυ όσον αφορά την διαδοχή, η Κάντυ είναι πιο κατάλληλη κι απαραίτητη γι'αυτήν την θέση αλλά πόσα να αντέξει πλέον κι αυτή. Και μάλιστα την ηλικία που την έχει βάλει κι η συγγραφέας και από 40 κύματα που έχει περάσει... Σινάφι πια! Απήυδισε κι αυτή!
Πολύ καλή η σκέψη της , η κίνησή της αυτή, η δράση της ούτως ώστε το Λέικγουντ να γίνει φιλανθρωπικό κέντρο αποκατάστασης με παιδάκια που υποφέρουν από καρκίνο(θέλω να δω αντιδράσεις της κακιασμένης και του κολοκυθομούρη όταν το μάθουν, έχω αγωνία )Για άλλη μια φορά η ξανθιά φακιδομούρα αποστόμωσε ολόκληρο διοικητικό συμβούλιο. Εύγε Τέκνον μου!
Πάπι τι ωραία τουαλέτα είναι αυτή;;;!!! Ακριβώς με τα γούστα και την φινέτσα εκείνη της εποχής, Αχ είναι υπέροχο! Μακάρι να φοράγαμε κι εμείς σήμερα τέτοια, να περιφερόμαστε με ένα φουστάνι, με μια τουαλέτα ακόμα και μέσα στο σπίτι ρε αδελφέ κι όχι να ψαχνόμαστε κάθε τρεις και λίγο για το τι θα βάλουμε όλη την ώρα κάθε πρωί όλο "τι θα φορέσω και τι φορέσω..." Φοράς μια τουαλέτα εκεί , πάει και τελείωσε... Αλήθεια εκείνο το Tom Collins αν το ζητήσω σε κανένα μπαράκι λες να μου το δώσουν και μένα να το δοκιμάσω;!
Εκείνα τα δίδυμα τα σκατόπαιδα... ναι ναι αγαπητή μου τα κοκκινομάλλικα που και πότε και πως θέλεις να τα καθαρίσω;;; Γιατί οκ μπορεί να ανέχτηκα την κακιασμένη γιαγιά και τον κολοκυθομούρη παππού αλλά τα γονίδια τα οποία είναι ολόιδια με τους προγόνους δεν θα τα ανεχτώ! :roarrr: Οπότε λέγε με ποιον τρόπο θες να τα εξολοθρεύσω;;; Παλούκι, μπαζούκα, να φέρω κανά σάκο να τα πετάξω μέσα και μετά τον βάλω σε ένα κουτί και να το στείλω αεροπορικώς στον Αμαζόνειο;;; Στους Ζουλού;;; Πες μου τι θέλεις να κάνω;; Διάλεξε...
Ααααχχχχ ααααχχχ ααααχχχχ ήρωά μου εσύ... ήρωά μου Τερρυ μου... (εμ συγγνώμη λάθος τι σκ@τά μπέρδεμα κι αυτό ) Τέρρενς μου ήθελα πω που έσωσες το κοριτσάκι μας , κι έσωσες κι εμάς αλλά έγινες μούσκεμα κι εσύ αλλά δεν πειράζει νεράκι του Θεού είναι... δεν παθαίνεις τίποτα... Μόνο να πας να αλλάξεις για να μην κρυώσεις εεε;
Και λέω το 'πακέτο' να το μεταφέρεις στο λιμάνι μέσα σε ένα κουτί δεμένους κι από εκεί και πέρα ξέρουν ο μούτσος στα καράβια τι θα κάνει
Λονδρέζικη βροχή;;;.... τι εστί Λονδρέζικη βροχή;;; Αααα... μου το αφήνεις έτσι αλλά πάλι καλά που έχει ανέβει ήδη η συνέχεια οπότε θα ικανοποιηθώ ως προς κάποιον βαθμό... γιατί...
- Σπόιλερ:
- Θα ικανοποιούμουν αν ξέρεις εσύ... τώρα... πάει ο Τέρρενς στο δωμάτιο να αλλάξει τα βρεγμένα ... έρχεται κι η Λούσυ να τον βοηθήσει κι αντί να τον ντύσει να τον γδύσει... Εεεε τι λές;;; κάνε παιχνίδι κι εσύ καλέ... αφού είπαμε αυτή είναι η δουλειά της καμαριέρας. Με νιώθεις εεε;;;
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Kαι ναι! Τελικά θα σχολιάσω και το δεύτερο κεφ. Αλλά βρε χρυσή μου εκεί που μου το ξεκινάς με το περιστατικό της Λονδρέζικης βροχής και μου τους έχεις και τους δυο βρεγμένους, 'καμένους' απ'το τόσο δεν ξέρω κι εγώ πάθος μου το διακόπτεις και αλλάζεις μοντάζ, μιξάζ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... και μου το πας πάλι μπροστά... ;;;!!! Έλεος βρε Πάπι γιατί μου το κάνεις αυτό;;;
Την έχεις την άλλη και γυρίζει πίσω κι όλο πίσω κι όλο πίσω.. και μονολογεί και έχεις και τις άλλες με την Μεγάλη στιγμή, κι έφτασε η μεγάλη στιγμή... τι ώρα φτάνει πια κι αυτή η ριμάδα;;;!!! Γκαστρωθήκαμε πια!!! Πότε θα φτάσει κι αυτός ο Εξοχότατος πια με το τζετ, γιοτ δεν ξέρω κι εγώ τι... Αμάν πια και έλεος!!! :roarrr:
Προσπερνώ το γεγονός ότι η Αδελφή - Γκρέυ μας έχει αφήσει χρόνους με αποτέλεσμα το κολέγιο να έχει γίνει ένας καλύτερος , γαλήνιος και πιο κατάλληλος τόπος εκπαίδευσης από εκείνη τη φυλακή και 'μαυσωλείο' που αποτελούσε πριν περάσει στην διεύθυνση η Αδελφή - Μαργαρίτα και έρχομαι να σταθώ σε τούτο...
- Και ο άλλος?! Ο εφευρέτης..ο Αληστίαρ? ρώτησε εύθυμα η αδερφή.
Η Κάντυ περίμενε αυτή την ερώτηση, αλλά τελικά ξαφνιάστηκε από το πως την έθεσε η ηγουμένη.
- Γνωρίζατε για τις εφευρέσεις του, αδερφή?!
- Μα και βέβαια Κάντυ! Μάλιστα διασκεδάζαμε απίστευτα με τις υπόλοιπες αδερφές, όταν βλέπαμε με τι ζήλο τις έφτιαχνε και πως ποτέ δεν το έβαζε κάτω, παρόλο που αποτύχαιναν σχεδόν πάντα!
- Πράγματι! συμφώνησε η Κάντυ για ένα λεπτό χαρούμενη, αλλά μετά συνέχισε μελανχολικά,ο...Αληστίαρ κατετάγη εθελοντής στην αεροπορία...λίγο καιρό πριν μπει στον πόλεμο η Αμερική...δυστυχώς το αεροπλάνο του καταρρίφθηκε σε μια αερομαχία στην Γαλλία.
https://www.youtube.com/watch?v=6QKPa1MNTAg ........................ ΌΧΙ !!! ΌΧΙ !!! ΌΧΙ !!! ΜΗ !!! ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΊΝΕΤΕ ΆΛΛΟ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΛΗΓΉ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΈΞΩ! ΌΧΙ!!! ΌΧΙ!!! ΌΧΙ!!! ΣΠΑΡΆΖΩ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ... ΟΔΎΡΟΜΑΙ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ!!!!
" Τι ειρωνεία αλήθεια!...και οι δυο γίναμε αυτό ακριβώς που δεν θέλαμε...εγώ μια πλούσια κυρία και συ δούκας!...θύματα της μοίρας μας....", σκέφτηκε μελαγχολικά η Κάντυ χαμογελώντας με πικρία.
Εντάξει... πίκρα... και κλάμα Μα είναι να μην πλαντάξεις χρυσή μου με μια τέτοια κατάληξη ... και στην φυλακή να τους βάζατε πιο ωραία θα περνούσε η ζωή με βασανιστήρια... Αυτό δεν είναι ζωή, είναι μαρτύριο...
* Τι να πω και για σένα Πρίγκιπα της Ουαλίας Έντουαρντ, Ενδουάρδε όπως κι αν σε λένε... ακολουθείς κι εσύ τα χνάρια του Δούκα Ρίσταρντ...
Την έχεις την άλλη και γυρίζει πίσω κι όλο πίσω κι όλο πίσω.. και μονολογεί και έχεις και τις άλλες με την Μεγάλη στιγμή, κι έφτασε η μεγάλη στιγμή... τι ώρα φτάνει πια κι αυτή η ριμάδα;;;!!! Γκαστρωθήκαμε πια!!! Πότε θα φτάσει κι αυτός ο Εξοχότατος πια με το τζετ, γιοτ δεν ξέρω κι εγώ τι... Αμάν πια και έλεος!!! :roarrr:
- Σπόιλερ:
- κι επιτέλους ο Τέρρενς τα άλλαξε τα βρεγμένα ναι ή ου;;; Πήγε η Λούσυ καμαριέρα στα ιδιαίτερά του ναι ή ου;;; Άντε ρε παιδιά θέλουμε κι εκεί λεπτομέρειες...
Προσπερνώ το γεγονός ότι η Αδελφή - Γκρέυ μας έχει αφήσει χρόνους με αποτέλεσμα το κολέγιο να έχει γίνει ένας καλύτερος , γαλήνιος και πιο κατάλληλος τόπος εκπαίδευσης από εκείνη τη φυλακή και 'μαυσωλείο' που αποτελούσε πριν περάσει στην διεύθυνση η Αδελφή - Μαργαρίτα και έρχομαι να σταθώ σε τούτο...
- Και ο άλλος?! Ο εφευρέτης..ο Αληστίαρ? ρώτησε εύθυμα η αδερφή.
Η Κάντυ περίμενε αυτή την ερώτηση, αλλά τελικά ξαφνιάστηκε από το πως την έθεσε η ηγουμένη.
- Γνωρίζατε για τις εφευρέσεις του, αδερφή?!
- Μα και βέβαια Κάντυ! Μάλιστα διασκεδάζαμε απίστευτα με τις υπόλοιπες αδερφές, όταν βλέπαμε με τι ζήλο τις έφτιαχνε και πως ποτέ δεν το έβαζε κάτω, παρόλο που αποτύχαιναν σχεδόν πάντα!
- Πράγματι! συμφώνησε η Κάντυ για ένα λεπτό χαρούμενη, αλλά μετά συνέχισε μελανχολικά,ο...Αληστίαρ κατετάγη εθελοντής στην αεροπορία...λίγο καιρό πριν μπει στον πόλεμο η Αμερική...δυστυχώς το αεροπλάνο του καταρρίφθηκε σε μια αερομαχία στην Γαλλία.
https://www.youtube.com/watch?v=6QKPa1MNTAg ........................ ΌΧΙ !!! ΌΧΙ !!! ΌΧΙ !!! ΜΗ !!! ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΊΝΕΤΕ ΆΛΛΟ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΛΗΓΉ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΈΞΩ! ΌΧΙ!!! ΌΧΙ!!! ΌΧΙ!!! ΣΠΑΡΆΖΩ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ... ΟΔΎΡΟΜΑΙ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ!!!!
- Σπόιλερ:
- Να σας πω εγώ τι κάνει ο Στήαρ αδελφή ... ζει είναι υγιής και ολοζώντανος και χαίρει άκρας υγείας, σταμάτησε τις εφευρέσεις του μετά τα 22-23 του χρόνια περίπου ύστερα απ'το χαμό του αδελφού του. (Ναι κάναμε ένα λάθος ο μικρός πέθανε τελικά από κάλο στον εγκέφαλο, πείσμα , εγωισμό και πάνω απ'όλα ...την χειρότερη αρρώστια στα χρονικά, την κοκεταρία και τον ναρκισσισμό. Όχι και τώρα πέστε μου υάρχει χειρότερο απ'αυτό;! ) Στο πόλεμο που κατετάγη εθελοντικά (στην Ιταλία Κάντυ παιδί μου, εγώ πρέπει να σε διορθώνω μα έλεος ) γνώρισε τον έρωτα της ζωής του , μια πανέμορφη Ιταλίδα... Την πήρε μαζί του στην Αμερική, στο Λέικγουντ. Λίγα χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν ... έκαναν μαζί δυο κόρες κι έναν γιο και ζήσανε ευτυχισμένοι μέχρι τα 90 τους! Τι θέλετε τώρα;;;!!! :roarrr: τρώγανε υγιεινά και εκτός αυτού το όριο ηλικίας ανεβαίνει καθώς περνούν τα χρόνια! :roarrr: Ώχου κι εσείς... :roarrr:
" Τι ειρωνεία αλήθεια!...και οι δυο γίναμε αυτό ακριβώς που δεν θέλαμε...εγώ μια πλούσια κυρία και συ δούκας!...θύματα της μοίρας μας....", σκέφτηκε μελαγχολικά η Κάντυ χαμογελώντας με πικρία.
Εντάξει... πίκρα... και κλάμα Μα είναι να μην πλαντάξεις χρυσή μου με μια τέτοια κατάληξη ... και στην φυλακή να τους βάζατε πιο ωραία θα περνούσε η ζωή με βασανιστήρια... Αυτό δεν είναι ζωή, είναι μαρτύριο...
* Τι να πω και για σένα Πρίγκιπα της Ουαλίας Έντουαρντ, Ενδουάρδε όπως κι αν σε λένε... ακολουθείς κι εσύ τα χνάρια του Δούκα Ρίσταρντ...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Κατάφερα να το ξαναπιάσω!!!!
Πάπι ζωγραφίζεις με λεπτες πινελιές! Μου άρεσαν αφάνταστα τα Ρανγκανάκια και η μοίρα του Λεικγουντ, η ηγουμένη Μαργαρίτα και τα κόκκινα μάγουλα της Λούσυ, τα φορέματα της Madam Gres και τα Tom Collins!!!! Εχεις ασχοληθεί πολύ και με τους ήρωες και με την πλοκή και φαίνεται παντού!
Θα περιμένω παρέα με τη Γιαδικιάρογλου για τη "σύνδεση".......
Πάπι ζωγραφίζεις με λεπτες πινελιές! Μου άρεσαν αφάνταστα τα Ρανγκανάκια και η μοίρα του Λεικγουντ, η ηγουμένη Μαργαρίτα και τα κόκκινα μάγουλα της Λούσυ, τα φορέματα της Madam Gres και τα Tom Collins!!!! Εχεις ασχοληθεί πολύ και με τους ήρωες και με την πλοκή και φαίνεται παντού!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Πάπι μου το ρούφηξα σήμερα Υπέροχο!!!! Λατρεύω Λούση-Τέρρενς και θέλω πιο πολλές σκηνές
Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που γράφουν οτι είναι πολύ προσεγμένο, λεπτομέρειες με αρρώστιες, ποτά, σχεδιαστές... όλα τα χεις ψάξει πολύ και μας τα επεξηγείς από κάτω. Λυπήθηκα με τον καημένο τον Άλμπερτ... αυτά τα θανατικά δεν τα μπορώ αλλά σε καταλαβαίνω κάπως έπρεπε να τον ξεφορτωθείς τον δόλιο με την κατσαρίδα δεν μπορώ να πω οτι στεναχωρήθηκα ο θάνατος της μου πέρασε πολύ αδιάφορα
Λατρεύω σούπερ-γιαγιά Κάντυ αλλά και είμαι πολύ περίεργη πως θα εξελιχθεί το στόρυ με τον Τέρρυ που αν και "παππούς" τον φαντάζομαι πολύ γοητευτικό
Ο Άρτσυ εξακολουθεί να μ εκνευρίζει
Γουστάρω Τομ
και εξακολουθούν να μ εκνευρίζουν απίστευτα οι παππούδες Ράγκαν και τα μικρά Ραγκανάκια
Αυτά για αρχή!!!
Το θέμα είναι ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ????? άντε αρκετά με τις βόλτες Θεσσαλονίκη-Αθήνα στρώσου στο γράψιμο
Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που γράφουν οτι είναι πολύ προσεγμένο, λεπτομέρειες με αρρώστιες, ποτά, σχεδιαστές... όλα τα χεις ψάξει πολύ και μας τα επεξηγείς από κάτω. Λυπήθηκα με τον καημένο τον Άλμπερτ... αυτά τα θανατικά δεν τα μπορώ αλλά σε καταλαβαίνω κάπως έπρεπε να τον ξεφορτωθείς τον δόλιο με την κατσαρίδα δεν μπορώ να πω οτι στεναχωρήθηκα ο θάνατος της μου πέρασε πολύ αδιάφορα
Λατρεύω σούπερ-γιαγιά Κάντυ αλλά και είμαι πολύ περίεργη πως θα εξελιχθεί το στόρυ με τον Τέρρυ που αν και "παππούς" τον φαντάζομαι πολύ γοητευτικό
Ο Άρτσυ εξακολουθεί να μ εκνευρίζει
Γουστάρω Τομ
και εξακολουθούν να μ εκνευρίζουν απίστευτα οι παππούδες Ράγκαν και τα μικρά Ραγκανάκια
Αυτά για αρχή!!!
Το θέμα είναι ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ????? άντε αρκετά με τις βόλτες Θεσσαλονίκη-Αθήνα στρώσου στο γράψιμο
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
εισαι φοβερη!!!!
ειναι παρα πολυ ωραιο!!!εχω κολλησει και περιμενω με αγωνια την συνεχεια
ειναι παρα πολυ ωραιο!!!εχω κολλησει και περιμενω με αγωνια την συνεχεια
μαριτα- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 190
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2012
Τόπος : αθηνα
ariel έγραψε:Κατάφερα να το ξαναπιάσω!!!!
να περιμενεις μαζι μου αλλα να μην κανεις φασαρια και δουλειες οσο θα περιμενεις.
ΜΙΜΙ έγραψε:
Όπως κατάλαβες Πάπι, τέλος οι βόλτες για σένα... ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
nansecrets έγραψε:ariel έγραψε:Κατάφερα να το ξαναπιάσω!!!!
να περιμενεις μαζι μου αλλα να μην κανεις φασαρια και δουλειες οσο θα περιμενεις.
Καλά.... θα κάνω τις δουλειές μου ήσυχα.....
ariel- Terry Total Freak
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
η αριελ ειναι η Σκουφοπουλου οταν ειμαι Γιαδικιαρογλου..
τελεια θα γραψειςςςςςςςς!!!!!!!!!!
μου αρεσει να επιρατει δημοκρατια και ελευθερια αποψεων για τα παντα....
τελεια θα γραψειςςςςςςςς!!!!!!!!!!
nansecrets έγραψε:
Κοριτσακια μου πρεπει να σας ενημερωσω οτι λογο τεχνικων προβληματων θα καθυστερησω να σας δωσω κεφαλαιο....
- Σπόιλερ:
- για να πω την αληθεια ειμαι σε ενα σημειο που τα εχω κανει λιγο κουλουβαχατα και θα χρειαστω λιγο χρονο να δω πως θα τα οργανωσω
Πάπι, πάρε τον χρόνο σου, μόνο μη μας ξεχάσεις...
καλέ δεν μας πειράζει... είμαστε cool
- Σπόιλερ:
λιμπ μου μην κλαις
- Σπόιλερ:
Ε αν μας δώσεις παραπάνω κάτι μπορεί να γίνει
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Ξέρεις παπι, χωρίς λάδωμα, δεν λειτουργει δημοκρατία!
ariel- Terry Total Freak
το ξερω!!! αλλα αμα δεν δω τπτ κουδουνες να χτυπανε δεν σκιαζομαι!!!
Σελίδα 6 από 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
Σελίδα 6 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia