TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
+13
anna
Masta87
nuitetoile21
μαριτα
ΜΙΜΙ
marilou
souka
stavroylaki
Dalia
nansecrets
ariel
libra
papirous
17 απαντήσεις
Σελίδα 11 από 17
Σελίδα 11 από 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Απ: Σχόλια για Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
seriously papi??? μας εκοψες πανω στο σημειο που μπαινουν σπιτι του;;;;
αντε.. επειδη μας εδωσες κεφαλαια συνεχομενα στη χαριζω..
κόμη Σπαγγέτι
μαναρι μου με τα παρατσουκλια σου!!
μπαα.. γιατι καλε το λες αυτο; επειδη του εδωσε του κομη μερικα δευτερολεπτα να σε αφησει στα χερια τα δικα του και να χορεψεις μαζι του πριν του σπασει τα μουτρα που ειχε αρχισει να πιανει γυμνη πλατουλα;
πω.. και μετα παλι τρεξιμο με τους δημοσιογραφους! ευτυχως το μαναρι ειναι ευστροφο και την καλυψε πριν την ανακαλυψουν.
δεν εχω να πω πολλα.. οι διαλογοι τους ειναι ολα τα λεφτα!!
και παλι μπραβο παπι!!! σουπερ τα κεφαλαια!
αντε.. επειδη μας εδωσες κεφαλαια συνεχομενα στη χαριζω..
κόμη Σπαγγέτι
μαναρι μου με τα παρατσουκλια σου!!
Οι πάντες είναι ανώτεροι από ένα απλό Σπαγγέτι!
- Έχει όνομα ο άνθρωπος, ξέρεις!
- Ναι έχει! Σπαγγέτι Μακριά Χέρια!
- Ε?!....
- Μη με κοιτάς με τις τεράστιες ματάρες σου, ότι δήθεν δεν κατάλαβες τα πλοκάμια του!
" ο Τέρρυ ζηλεύει?!..."
μπαα.. γιατι καλε το λες αυτο; επειδη του εδωσε του κομη μερικα δευτερολεπτα να σε αφησει στα χερια τα δικα του και να χορεψεις μαζι του πριν του σπασει τα μουτρα που ειχε αρχισει να πιανει γυμνη πλατουλα;
πω.. και μετα παλι τρεξιμο με τους δημοσιογραφους! ευτυχως το μαναρι ειναι ευστροφο και την καλυψε πριν την ανακαλυψουν.
δεν εχω να πω πολλα.. οι διαλογοι τους ειναι ολα τα λεφτα!!
και παλι μπραβο παπι!!! σουπερ τα κεφαλαια!
Αλλο ενα φοβερο κεφαλαιο Μ εκανες κ γελασα με τους διαλογους τους.... Αλλα το καλυτερο.. Η κρυφη εισοδος που θα ηταν χρησιμη στο μελλον
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Ελα σε παρακαλώ που άπλωσε και τα ξερά του ο Σπαγγέτι!!!!!!! Ο τσίπις!!!! Να πάρει τη Φιόνα το ιταλάκι! Στα λεφτά του, δεν έχει καλύτερο! Μυστικές εισόδους διαβάζω και περιμένω να δω πότε θα γίνουν χρήσιμες!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
τωρα αν σου πω οτι περιμενω πως και πως το επομενο και εχω αγωνια θα μου θυμωσεις ;οχι ε;;;ε;; ενταξει δεν θα σου πω τιποτα θα περιμενω υπομονετικα το επομενο!!!!!! :http://www.pic
μαριτα- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 190
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2012
Τόπος : αθηνα
να κατσουμε ολες εκει στην κρυφη εισοδο να περιμενουμε το παρακατω..
Παίζει να είναι το αγαπημένο μου κεφ. απ'όλο το στόρυ, όλη την ώρα καθώς διάβαζα είχα ξεκαρδιστεί στο γέλιο!
Τι ατάκες Θεέ μου αυτός ο άντρας... αλλά ας το δούμε πιο αναλυτικά.
Αξιολάτρευτο, σαν και την ίδια! πετάχτηκε ο κόμης ΝτεΛούκα, ο οποίος μπορεί να είχε χάσει το "φιλί", αλλά δεν έδειχνε διατεθειμένος να το βάλει κάτω.
Λατρεύω τους Ιταλούς, εσύ όμως αγαπητέ μου Κόμη ομολογώ ότι μας έχεις γίνει κοινώς τσιμπούρι!
Ο Τέρρυ ένιωσε το αίμα του να βράζει σταγόνα προς σταγόνα, αλλά η υποκριτική του ικανότητα δεν φανέρωσε ούτε ένα ίχνος ταραχής.
Μπράβο εσύ μανάρι μου... κρατήσου στο ύψος σου, έτσι τζέντλεμαν!
Βέβαια αξιοθαύμαστος είναι και ο Τέρενς, είπε κελαηδιστά η Φίονα, - Τέρενς νομίζω μου χρωστάς τουλάχιστον ένα χορό αφού το 'φιλί" σου το πήρε η Κάντις!
Μμμμ.... μίλησε και το "βουνό"
Πολύ ευχαρίστως Φίονα...
Μη, μη, μη!!! μη το κάνεις αυτό, θα γίνει ηφαίστειο η άλλη!!!
Α, τότε το δίκαιο είναι και η κ.Άρντλει να μου χαρίσει ένα χορό...είπε ο Ιταλός δήθεν παραπονιάρικα.
Εσένα κ.OCTAPUS θα σε αρπάξω , θα σε βράσω και θα σε φάω δεν μπορεί νόστιμος θα είσαι , αφού είσαι Ιταλός!
Ρομπέρτο, νομίζω μπορείς να με φωνάζεις Κάντις! Και η τιμή είναι όλη δική μου!
Ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, ωχ,ωχ........!!!!!!!!!!!!!!
Ο Τέρρυ στένεψε τα μάτια του, αλλά ενώ δεν σχολίασε, σκέφτηκε,"...θες να παίξουμε φακιδομούρα...? ας παίξουμε λοιπόν!"
Και ναι κυρίες μου είναι γεγονός, ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκινά πολύ νωρίτερα απ'ότι φανταζόμασταν. Πάω να φωνάξω τον Στήαρ... ΑΛΊ ΑΓΆΠΗ ΣΕ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΊΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!!!
Με την άκρη του ματιού του ο Τέρρυ παρακολουθούσε την Κάντυ που χόρευε με το Ντε Λούκα. Αυτός ο Ιταλός πραγματικά του είχε σπάσει τα νεύρα. Ένιωθε την υπομονή του να φτάνει στα όρια της.
Και με το δίκιο σου αγαπητέ μου... αλλά στάσου στο ύψος σου.
" ότι έγινε έγινε! θα τελειώσω τον χορό και θα φύγω! αυτό που έπρεπε να είχα κάνει εδώ και ώρα!".....
Τι με νοιάζει εμένα;! Αδίκως χαλάω το σάλιο μου, κάνε ότι σε φωτίσει ο Μεγαλοδύναμος...
" λες να συνεχίζει να χορεύει μαζί της και μετά που θα φύγω?!..."
Εσύ κουκλίτσα μου το'χεις χάσει τελείως...
Μέσα στην ταραχή και τις σκέψεις της, δεν κατάλαβε ότι το χέρι του κόμη χάιδευε, την γυμνή πλάτη της. Ο Τέρρυ όμως το πρόσεξε και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα!
ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!
ΚΟΝΤΆ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!! (μα που είναι κάποιος να επέμβει τέλος πάντων)
Να διακόψω.
Δεν ρώτησε, αλλά απαίτησε.
Ι LOVE HIM, I LOVE HIM, I LOVE HIM, I LOVE HIM!!!!
Τι νομίζεις ότι κάνεις?!
Κουκιά σπέρνω! κι εσένα τι σε νοιάζει;;; :roarrr:
Χορεύω με την κ.Άρντλει! Έχω όλο το δικαίωμα, και πολύ παραπάνω από τον κόμη Σπαγγέτι!
Σε παρακαλώ αγαπητέ μου... μη μου ανοίγεις την όρεξη τέτοια ώρα με τα κοσμητικά σου επίθετα..
ω! ναι ξέχασα...στην βασιλική ιεραρχία ένας δούκας είναι ανώτερος από ένα κόμη!Να με συγχωρείτε Εξοχότατε!
Αυτό........μέχρι κι η Πάπιρους Λαρούς Μπριτάνικα το ξέρει κυρία μου, μάλιστα μου το έχει στείλει σε πμ!
- Οι πάντες είναι ανώτεροι από ένα απλό Σπαγγέτι!
ΤΕΡΡΥΥΥΥΥΥ;;;!!!Σταμάτα πια! σου είπα να μη μ'ανοίγεις την όρεξη!!!
Μη με κοιτάς με τις τεράστιες ματάρες σου, ότι δήθεν δεν κατάλαβες τα πλοκάμια του!
Όταν λέω εγώ κ.OCTAPUS δεν μ'ακούτε
" ο Τέρρυ ζηλεύει?!..."
Σώωωωωωωωωωωωωωωωωωπα! έπεσε σε σας στην αντίληψή σας τέτοιο πράγμα, Θεός φυλάξοι!
Ποιος σου είπε ότι δεν το κατάλαβα και δεν μου άρεσε?! Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μου κόβεις τα τυχερά?! .." εγώ το είπα αυτό?!!! πρέπει να το χάνω!!!!..."
Ααααα...στο φρενοκομείο γρήγορα! δεν την αντέχω, δεν την αντέχω!!!
Πραγματικά...αν δεν ήμασταν μπροστά σε τόσο κόσμο, θα βούλωνα το " βρόμικο" στοματάκι σου πονηρή μάιμου!
Ωωωω Θεέ μου πες κι άλλα, πες κι άλλα, πες κι άλλα
Τόλμα αν μπορείς! Αγενή καζανόβα! "
τι κάνεις Καντυ??!!..."
Καλά είμαστε εσείς;;; Από που μας τηλεφωνείτε;;;
...δεν μπορούμε να μιλήσουμε, ήρεμα σαν δύο παλιοί φίλοι...?
Γλυκιέ μου σαν πολλά να ζητάς...
" όχι δεν μπορώ!" ούρλιαζε μέσα της," δεν έχω το κουράγιο... δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω άλλο πόνο..."
ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΚΆΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...όχι Τέρρυ δεν είμαστε φίλοι! Λυπάμαι...δεν μπορώ να το.... αντίο! είπε με φωνή πνιγμένη από τα δάκρυα, που κρατούσε με νύχια και με δόντια μην δει αυτός, και έφυγε τρέχοντας.
Έλα εδώ ωρήηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! Που πας καλέ;;;!!! Αχ πάλι φεύγει, δεν το αντέχω αυτό... κάθε φορά η ίδια ιστορία!!!
Εσύ φταις! Εσύ φταις για όλα! έστρωσε το φόρεμα της με μανία κρύβοντας του την θέα των ποδιών της.
Άντε πάλι τα ίδια.
Αν δεν με ακολουθούσες τίποτα δεν θα γινόταν! Γιατί με ακολούθησες?! Τι θες από μένα Τέρρυ?! Δεν σου φτάνει ότι με έβαλες να περάσω απόψε?!
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Γιατί δεν με αφήνεις ήσυχη?!! του πέταξε εξαγριωμένη το σακάκι του, που είχε ακόμη επάνω της.
Ο καθένας με τον πόνο του... κι η άλλη το βιολί της.
Θέλω να πάω σπίτι μου!
Να βγάλεις τον σκασμό άχρηστη γυναίκα, μου'χεις πρίξει τα συκώτια απόψε!!!
Άκουσα τι είπες Τέρρυ, δεν θέλω να πάω σπίτι σου! Θέλω να πάω στο δικό μου!
Βούλωσε της το στόμα Τέρρυ γιατί θα το κάνω εγώ!!! :roarrr:
Αυτό που εκείνη την στιγμή η Κάντυ αγνοούσε ήταν, το πόσο χρήσιμη θα φαινόταν στο μέλλον, αυτή η "άγνωστη " είσοδος του οικήματος.
Ναν;;;;!!!!!!!!!! Σε αυτό το σημείο να μιλήσω ή θα μπαναριστώ;;;;!!!!!!!!!
Τι ατάκες Θεέ μου αυτός ο άντρας... αλλά ας το δούμε πιο αναλυτικά.
Αξιολάτρευτο, σαν και την ίδια! πετάχτηκε ο κόμης ΝτεΛούκα, ο οποίος μπορεί να είχε χάσει το "φιλί", αλλά δεν έδειχνε διατεθειμένος να το βάλει κάτω.
Λατρεύω τους Ιταλούς, εσύ όμως αγαπητέ μου Κόμη ομολογώ ότι μας έχεις γίνει κοινώς τσιμπούρι!
Ο Τέρρυ ένιωσε το αίμα του να βράζει σταγόνα προς σταγόνα, αλλά η υποκριτική του ικανότητα δεν φανέρωσε ούτε ένα ίχνος ταραχής.
Μπράβο εσύ μανάρι μου... κρατήσου στο ύψος σου, έτσι τζέντλεμαν!
Βέβαια αξιοθαύμαστος είναι και ο Τέρενς, είπε κελαηδιστά η Φίονα, - Τέρενς νομίζω μου χρωστάς τουλάχιστον ένα χορό αφού το 'φιλί" σου το πήρε η Κάντις!
Μμμμ.... μίλησε και το "βουνό"
Πολύ ευχαρίστως Φίονα...
Μη, μη, μη!!! μη το κάνεις αυτό, θα γίνει ηφαίστειο η άλλη!!!
Α, τότε το δίκαιο είναι και η κ.Άρντλει να μου χαρίσει ένα χορό...είπε ο Ιταλός δήθεν παραπονιάρικα.
Εσένα κ.OCTAPUS θα σε αρπάξω , θα σε βράσω και θα σε φάω δεν μπορεί νόστιμος θα είσαι , αφού είσαι Ιταλός!
Ρομπέρτο, νομίζω μπορείς να με φωνάζεις Κάντις! Και η τιμή είναι όλη δική μου!
Ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, ωχ,ωχ........!!!!!!!!!!!!!!
Ο Τέρρυ στένεψε τα μάτια του, αλλά ενώ δεν σχολίασε, σκέφτηκε,"...θες να παίξουμε φακιδομούρα...? ας παίξουμε λοιπόν!"
Και ναι κυρίες μου είναι γεγονός, ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκινά πολύ νωρίτερα απ'ότι φανταζόμασταν. Πάω να φωνάξω τον Στήαρ... ΑΛΊ ΑΓΆΠΗ ΣΕ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΊΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!!!
Με την άκρη του ματιού του ο Τέρρυ παρακολουθούσε την Κάντυ που χόρευε με το Ντε Λούκα. Αυτός ο Ιταλός πραγματικά του είχε σπάσει τα νεύρα. Ένιωθε την υπομονή του να φτάνει στα όρια της.
Και με το δίκιο σου αγαπητέ μου... αλλά στάσου στο ύψος σου.
" ότι έγινε έγινε! θα τελειώσω τον χορό και θα φύγω! αυτό που έπρεπε να είχα κάνει εδώ και ώρα!".....
Τι με νοιάζει εμένα;! Αδίκως χαλάω το σάλιο μου, κάνε ότι σε φωτίσει ο Μεγαλοδύναμος...
" λες να συνεχίζει να χορεύει μαζί της και μετά που θα φύγω?!..."
Εσύ κουκλίτσα μου το'χεις χάσει τελείως...
Μέσα στην ταραχή και τις σκέψεις της, δεν κατάλαβε ότι το χέρι του κόμη χάιδευε, την γυμνή πλάτη της. Ο Τέρρυ όμως το πρόσεξε και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα!
ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!
ΚΟΝΤΆ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!! (μα που είναι κάποιος να επέμβει τέλος πάντων)
Να διακόψω.
Δεν ρώτησε, αλλά απαίτησε.
Ι LOVE HIM, I LOVE HIM, I LOVE HIM, I LOVE HIM!!!!
Τι νομίζεις ότι κάνεις?!
Κουκιά σπέρνω! κι εσένα τι σε νοιάζει;;; :roarrr:
Χορεύω με την κ.Άρντλει! Έχω όλο το δικαίωμα, και πολύ παραπάνω από τον κόμη Σπαγγέτι!
Σε παρακαλώ αγαπητέ μου... μη μου ανοίγεις την όρεξη τέτοια ώρα με τα κοσμητικά σου επίθετα..
ω! ναι ξέχασα...στην βασιλική ιεραρχία ένας δούκας είναι ανώτερος από ένα κόμη!Να με συγχωρείτε Εξοχότατε!
Αυτό........μέχρι κι η Πάπιρους Λαρούς Μπριτάνικα το ξέρει κυρία μου, μάλιστα μου το έχει στείλει σε πμ!
- Οι πάντες είναι ανώτεροι από ένα απλό Σπαγγέτι!
ΤΕΡΡΥΥΥΥΥΥ;;;!!!Σταμάτα πια! σου είπα να μη μ'ανοίγεις την όρεξη!!!
Μη με κοιτάς με τις τεράστιες ματάρες σου, ότι δήθεν δεν κατάλαβες τα πλοκάμια του!
Όταν λέω εγώ κ.OCTAPUS δεν μ'ακούτε
" ο Τέρρυ ζηλεύει?!..."
Σώωωωωωωωωωωωωωωωωωπα! έπεσε σε σας στην αντίληψή σας τέτοιο πράγμα, Θεός φυλάξοι!
Ποιος σου είπε ότι δεν το κατάλαβα και δεν μου άρεσε?! Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μου κόβεις τα τυχερά?! .." εγώ το είπα αυτό?!!! πρέπει να το χάνω!!!!..."
Ααααα...στο φρενοκομείο γρήγορα! δεν την αντέχω, δεν την αντέχω!!!
Πραγματικά...αν δεν ήμασταν μπροστά σε τόσο κόσμο, θα βούλωνα το " βρόμικο" στοματάκι σου πονηρή μάιμου!
Ωωωω Θεέ μου πες κι άλλα, πες κι άλλα, πες κι άλλα
Τόλμα αν μπορείς! Αγενή καζανόβα! "
τι κάνεις Καντυ??!!..."
Καλά είμαστε εσείς;;; Από που μας τηλεφωνείτε;;;
...δεν μπορούμε να μιλήσουμε, ήρεμα σαν δύο παλιοί φίλοι...?
Γλυκιέ μου σαν πολλά να ζητάς...
" όχι δεν μπορώ!" ούρλιαζε μέσα της," δεν έχω το κουράγιο... δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω άλλο πόνο..."
ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΚΆΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...όχι Τέρρυ δεν είμαστε φίλοι! Λυπάμαι...δεν μπορώ να το.... αντίο! είπε με φωνή πνιγμένη από τα δάκρυα, που κρατούσε με νύχια και με δόντια μην δει αυτός, και έφυγε τρέχοντας.
Έλα εδώ ωρήηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! Που πας καλέ;;;!!! Αχ πάλι φεύγει, δεν το αντέχω αυτό... κάθε φορά η ίδια ιστορία!!!
Εσύ φταις! Εσύ φταις για όλα! έστρωσε το φόρεμα της με μανία κρύβοντας του την θέα των ποδιών της.
Άντε πάλι τα ίδια.
Αν δεν με ακολουθούσες τίποτα δεν θα γινόταν! Γιατί με ακολούθησες?! Τι θες από μένα Τέρρυ?! Δεν σου φτάνει ότι με έβαλες να περάσω απόψε?!
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Γιατί δεν με αφήνεις ήσυχη?!! του πέταξε εξαγριωμένη το σακάκι του, που είχε ακόμη επάνω της.
Ο καθένας με τον πόνο του... κι η άλλη το βιολί της.
Θέλω να πάω σπίτι μου!
Να βγάλεις τον σκασμό άχρηστη γυναίκα, μου'χεις πρίξει τα συκώτια απόψε!!!
Άκουσα τι είπες Τέρρυ, δεν θέλω να πάω σπίτι σου! Θέλω να πάω στο δικό μου!
Βούλωσε της το στόμα Τέρρυ γιατί θα το κάνω εγώ!!! :roarrr:
Αυτό που εκείνη την στιγμή η Κάντυ αγνοούσε ήταν, το πόσο χρήσιμη θα φαινόταν στο μέλλον, αυτή η "άγνωστη " είσοδος του οικήματος.
Ναν;;;;!!!!!!!!!! Σε αυτό το σημείο να μιλήσω ή θα μπαναριστώ;;;;!!!!!!!!!
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
εχω πεθανει σου λεω με τα σχολια σου νταλια!!!!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Πάω να φωνάξω τον Στήαρ... ΑΛΊ ΑΓΆΠΗ ΣΕ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΊΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!!! Nervus
Ντάλια πάλι ζωγραφισες!!!!!!
ariel- Terry Total Freak
οκ πρωτα ας ξεσκιστω με τα σχολια νταλια!!!
μα το θεο... οταν εγραφα για τον σπαγγετι την νταλια σκεφτομουν!!!!! και γελουσα απο πριν
εγω λεω στα επομενα κεφαλαια να σας καλεσω μεσα στην οικια του εξοχοτατου .....αλλα δεν θα φταιω εγω για οτι "δειτε" ή "ακουσετε"
λιαν συντομως θα σας περασω στα ενδοτερα!!!!
μα το θεο... οταν εγραφα για τον σπαγγετι την νταλια σκεφτομουν!!!!! και γελουσα απο πριν
καλες μου και αγαπημενες μου κυριες, μην πουντιασετε!!!!να κατσουμε ολες εκει στην κρυφη εισοδο να περιμενουμε το παρακατω..
εγω λεω στα επομενα κεφαλαια να σας καλεσω μεσα στην οικια του εξοχοτατου .....αλλα δεν θα φταιω εγω για οτι "δειτε" ή "ακουσετε"
λιαν συντομως θα σας περασω στα ενδοτερα!!!!
ariel- Terry Total Freak
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Eμένα πάντως το αθώο δεν μου εξηγήσατε ακόμα γιατί θα είναι χρήσιμη εκείνη η "άγνωστη" είσοδος...;;;!
μα πως να κοιμηθείς βρε πάπι μου και να μην φωνάζεις 'Τέρρυ' στον ύπνο σου με αυτά που έχεις στο κεφάλι σου;
Περίμενα ΟΛΗ την εβδομάδα να διαβάσω το λόφο με την ησυχία μου και η αναμονή, ανταμοίφθηκε και με το παραπάνω...
Απίστευτα πλούσιο σε εικόνες και ήχους και συναισθήματα. Ναι... Αυτός είναι πραγματικά ο Τέρρυ που αγαπήσαμε και ακολουθήσαμε μέχρι τώρα... Ειλικρινά ο Τέρρυ σου είναι από τους δυνατότερους φαν-φικ χαρακτήρες που έχω διαβάσει... Τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα για τη δουλειά που έχεις κάνει.
Ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια, αλλά δεν σου κρύβω ότι θέλω το ίδιο πολύ να ξαναδιαβάσω αυτά τα κεφάλαια που σήκωσες...
Η ατάκα του στη δημοπρασία είναι πραγματικά ατάκα που αξίζει ναπεριμένεις 20 χρόνια για να την ακούσεις.
τι να πω!!!
και για να προσγειωθώ στον πλανήτη που λέγεται TGF:
νανούκα... σε παραδέχομαι... (κάποια μου θυμίζεις... βρε ποια να δεις;;; στο τέλος της φορέσαν ράσα, αλλά δεν θυμάμαι πως την λέγαν )
Περίμενα ΟΛΗ την εβδομάδα να διαβάσω το λόφο με την ησυχία μου και η αναμονή, ανταμοίφθηκε και με το παραπάνω...
Απίστευτα πλούσιο σε εικόνες και ήχους και συναισθήματα. Ναι... Αυτός είναι πραγματικά ο Τέρρυ που αγαπήσαμε και ακολουθήσαμε μέχρι τώρα... Ειλικρινά ο Τέρρυ σου είναι από τους δυνατότερους φαν-φικ χαρακτήρες που έχω διαβάσει... Τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα για τη δουλειά που έχεις κάνει.
Ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια, αλλά δεν σου κρύβω ότι θέλω το ίδιο πολύ να ξαναδιαβάσω αυτά τα κεφάλαια που σήκωσες...
Η ατάκα του στη δημοπρασία είναι πραγματικά ατάκα που αξίζει ναπεριμένεις 20 χρόνια για να την ακούσεις.
και τότε η Κάντυ αισθάνθηκε τα απαλά δικά του να την ακουμπάνε...τρυφερά στο καυτό μάγουλο της!
Ξέσπασαν χειροκροτήματα.
- Ο Εξοχότατος μας έδωσε για ακόμη μια φορά ένα μάθημα πως συμπεριφέρονται οι Άγγλοι Κύριοι!!! είπε ενθουσιασμένος ο δήμαρχος και η σάλα ξέσπασε σε ένθερμους ευφημισμούς!
Κάνεις βέβαια δεν άκουσε εκτός από την Κάντυ ,τα γεμάτα υπονοούμενα λόγια του Τέρρυ.
- Το πρώτο φιλί...το έκλεψα...το δεύτερο... το αγόρασα... το τρίτο...θα μου το δώσεις... γιατί εσύ θα το θέλεις!
τι να πω!!!
και για να προσγειωθώ στον πλανήτη που λέγεται TGF:
nansecrets έγραψε:εσενα εγω Α.Ν. σε δειρω καποια στιγμη δεν θα φταιω...Dalia έγραψε:Μου φαίνεται ότι το Α.Ν. έπρεπε να μείνει ατελείωτο...
νανούκα... σε παραδέχομαι... (κάποια μου θυμίζεις... βρε ποια να δεις;;; στο τέλος της φορέσαν ράσα, αλλά δεν θυμάμαι πως την λέγαν )
τι να κανω; θα το βαλω κι εγω το ρασο οπως παει.. αλλα επειδη η διευθυνση ειναι πιασμενη θα κανω την προισταμενη. αδελφη Μαργαριτα...
έχω πάθει σοκ!!!!
τέτοιο σμίξιμο και τέτοιο πάθος, ούτε βαπό εσένα δεν περίμενα να το διαβάσω...
ειλικρινά νιώθω ότι ΠΟΝΑΩ πάρα πολύ για να γράψω αυτή τη στιγμή!!!
επιτελους σημερα θα κοιμηθω...........
ποτε προλαβες και το διαβασες καλε???
ήμουν μέσα την ώρα που το σήκωσες!!!!
άσε και ακόμα δεν έχω συνέλθει....
μμμ ξερω λιγο σκληρο ειναι....
αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως ....
αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως ....
εδώ χτύπησα το πρώτο εγκεφαλικό!!!!- Δεν μου έδειξες κάτι τέτοιο! Που να πάρει ο διάολος μετά από είκοσι καταραμένα χρόνια, πιο πολύ σε νοιάζει αν θα δει ο δάνδης την φωτογραφία σου μαζί μου, παρά να κάνουμε μια φυσιολογική συζήτηση!!! της φώναξε με αποτέλεσμα να την κάνει να πεταχτεί.
εδώ αναθεμάτισα τη στιγμή που δεν έχω τσιγάρα στο σπίτι...- Διαγωνισμό πόνου θες να κάνουμε Κάντυ?! Γιατί πίστεψε με, αν εσύ πήγες μια φορά στην κόλαση, εγώ δεν έχω επιστρέψει ακόμη!!!
και εδώ σταμάτησα για άπειρη ώρα βεβαιόνοντας για ακόμη μια φορά τη θεωρία μου ότι πράξεις και λόγια μπορούν να υπερκαλύψουν ένα 'σ'αγαπώ' και να το κάνουν να μοιάζει μικρό και λίγο!!!! πάρα πολύ λίγο!!!- ...είσαι...ήσουν...και θα είσαι ...μέχρι να φύγει και η τελευταία ανάσα από μέσα μου, ίσως και μετά στην άλλη καταραμένη ζωή που θα πάω...
Εκεί χωρίς αλλά λόγια. Εκεί χωρίς λογική. Ένα. Εκεί χωρίς επιστροφή. Ένα. Τίποτε άλλο.
εγω πιστεψε με λιμπρακο μεχρι να το τελειωσω αυτο το κεφαλαιο, εκανα απειρα τσιγαρα, πηρα μπολικα ντεπον, δεν κοιμηθηκα χτες.... και εννοειται οτι κατι δεν παει καλα στο μυαλο μου.....
θέλω να το διαβάσω απόψε, αλλά αμφιβάλλω αν θα βρω χρόνο , θα το προσπαθήσω πάντως... Αμήν!
Απ'ότι είδα απ'τα σχόλια της Λιμπ...θα πονέσω πολύ γιατρέ μου;;;
Απ'ότι είδα απ'τα σχόλια της Λιμπ...θα πονέσω πολύ γιατρέ μου;;;
τι κεφάλαιο ήταν αυτό βρε πάπι???? πονοκέφαλος μ έπιασε με τα παράπονα που έκανε ο ένας στον άλλον!!!
Αλλά μετά
Αλλά μετά
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Ωχ κατάλαβα θα πονέσω πολύ... Αλλά το Dalia's show σταθερή αξία! θα ξεκαρδιστούμε πάλι...
Σελίδα 11 από 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Ο λόφος της Πόνυ θα είναι πάντα εκεί....
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
» Lakewood εκεί που ξεκίνησαν όλα
» Η ιστορία της κυρίας Πόνυ και της αδελφής Μαρίας
Σελίδα 11 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia