TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για το "Η ζωή ένας κύκλος"
+5
Dalia
ΜΙΜΙ
nansecrets
ariel
libra
9 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 6
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Σχόλια για το "Η ζωή ένας κύκλος"
lina έγραψε:
- Σπόιλερ:
μάλλον δεν είσαι ζηλιαρογατα :http://www.pic - να κάνεις σκηνές και να γκρινιάζεις, ε;;
To τελείωσα ουφ Να αρχίσω από τα άσχημα... καλά βρε αθεόφοβη το θανατικό στο τέλος τι το ήθελες??? εμένα όπως κατάλαβες μου αρέσουν τα χάπι εντ Μου άρεσε που παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια αλλά βρε παιδάκι μου γιατί δεν τους άφησες να γεράσουν λιγουλάκι? 70 ετών? νεότατος ακόμα τουλάχιστον να τους πήγαινες καμιά 80αριά....
Τέλοσπάντων ας πω τα καλά τώρα... Όπως σου είπα και χθες μου άρεσαν πολύ οι εναλλαγές που έκανες γιατί με κράταγαν σε εγρήγορση. Στην ιστορία που έγραψες παλαιότερα και με την Τζένη σου είχα πει οτι μου φάνηκε σαν η φυσική συνέχεια του μάνγκα, αυτή η ιστορία σου ήταν η καινούργια νουβέλα. Ειδικά το γράμμα στον Άλμπερτ που περιέγραφε της ζωή της νόμιζα οτι διάβαζα την κανονική νουβέλα.
Ήταν πολύ καλογραμμένο και πραγματικά ο τίτλος του ήταν όλη η ιστορία. συγχαρητήρια.
Αν ήταν να διαλέξω από αυτά που χεις γράψει θα προτιμούσα το φικ με την Τζένη και το προηγούμενο φικ σου, όχι γιατί δεν μου άρεσε αυτό, αλλά γιατί με άφησες λίγο σύξυλη στο τέλος Ξέρεις εμένα αυτά τα απρόσμενα με χαλάνε λιγουλάκι. Θυμάσαι κι από τα βιβλία που μου χεις δώσει.
Τέλοσπάντων ας πω τα καλά τώρα... Όπως σου είπα και χθες μου άρεσαν πολύ οι εναλλαγές που έκανες γιατί με κράταγαν σε εγρήγορση. Στην ιστορία που έγραψες παλαιότερα και με την Τζένη σου είχα πει οτι μου φάνηκε σαν η φυσική συνέχεια του μάνγκα, αυτή η ιστορία σου ήταν η καινούργια νουβέλα. Ειδικά το γράμμα στον Άλμπερτ που περιέγραφε της ζωή της νόμιζα οτι διάβαζα την κανονική νουβέλα.
Ήταν πολύ καλογραμμένο και πραγματικά ο τίτλος του ήταν όλη η ιστορία. συγχαρητήρια.
Αν ήταν να διαλέξω από αυτά που χεις γράψει θα προτιμούσα το φικ με την Τζένη και το προηγούμενο φικ σου, όχι γιατί δεν μου άρεσε αυτό, αλλά γιατί με άφησες λίγο σύξυλη στο τέλος Ξέρεις εμένα αυτά τα απρόσμενα με χαλάνε λιγουλάκι. Θυμάσαι κι από τα βιβλία που μου χεις δώσει.
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13832
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ευχαριστώ ΜΙΜάκο μου για τα καλά σου λόγια χαίρομαι πολύ-πολύ που σου άρεσε (έστω και λίγο )
Αλλά βρε κορίτσια, επειδή όλες λίγο-πολύ μου λέτε το ίδιο πράγμα, αλήθεια, η ιδέα του να ζήσει κάποιος μια γεμάτη ζωή με τον αγαπημένο του, να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, να πορευτούν παρέα μέσα από δυσκολίες, να γεράσουν μαζί (το 70 ήταν ενδεικτικό, θα μπορούσε άνετα να είναι 80 ή 90) και όταν έρθει το πέρας του χρόνου, να πεθάνουν αγαπημένοι, τόσο αγαπημένοι, που ο θάνατος του ενός να προκαλέσει τον θάνατο του άλλου, ειλικρινά δεν σας κάνει για Happy End?
Αυτό που εννοώ είναι ότι το End θα έρθει για ΟΛΟΥΣ μας αναπόφευκτα. Τι πιο ρομαντικό, να έρθει μαζί με τόση αγάπη; Τι πιο happy από το να είσαι ερωτευμένος με τον άνθρωπό σου, μέχρι την τελευταία σου ανάσα;
Λιμπρούλα μου έχεις απόλυτο δίκιο μη κοιτάς που όλοι θέλουμε το χάπι εντ ήταν πολυ ρεαλιστικό όπως και ο τίτλος που του έδωσες. Και δεν μου άρεσε λίγο μου άρεσε πολύ απλά το τέλος με χάλασε.... αφού με ξέρεις στο one day όταν πέθανε η Έμμα θυμάσαι πως ήμουν δεν μπορούσα να συνέλθω
Το θέμα είναι οτι κανονικά πρέπει να τα βλέπουμε όλα ρεαλιστικά απλά εγώ θέλω τα βιβλία και οι ταινίες να τελειώνουν με το ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!!!! Βέβαια το θέμα είναι οτι θα ρθει ο θάνατος απλά εγώ δεν θέλω να τον βλέπω ή να τον διαβάζω... ελπίζω να με κατάλαβες
Το θέμα είναι οτι κανονικά πρέπει να τα βλέπουμε όλα ρεαλιστικά απλά εγώ θέλω τα βιβλία και οι ταινίες να τελειώνουν με το ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!!!! Βέβαια το θέμα είναι οτι θα ρθει ο θάνατος απλά εγώ δεν θέλω να τον βλέπω ή να τον διαβάζω... ελπίζω να με κατάλαβες
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
ναι... ΟΚ... νομίζω ότι καταλαβαίνω...
- Σπόιλερ:
- εδώ τριγυρνάς με γλάστρες στους διαδρόμους, αυτό δεν θα καταλάβαινα;;;
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
libra έγραψε:
ναι... ΟΚ... νομίζω ότι καταλαβαίνω...
- Σπόιλερ:
εδώ τριγυρνάς με γλάστρες στους διαδρόμους, αυτό δεν θα καταλάβαινα;;;
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Νομιζω οτι ηρθε η μερα που πρεπει να αφησω τα σχολια μου για αυτο το υπεροχο φικ που διαβασα χτες το βραδυ ξανα!!!!
Υπεροχο, συναισθηματικο, εντονο, παθιασμενο, με μια γραφη που φωναζει οτι το εγραψε η λιμπρα μας και ρεει τοσο ευκολα που αν αρχισει να το διαβαζει κανεις, δεν μπορει να σταματησει!!!!
Μου αρεσε ολο, και ας ειχε το τελος που ειχε, ηταν απαραιτητο να υπαρχει γιατι εκλεισε ο κυκλος και υπηρχε καθαρση!
Λιμπρακο σε ευχαριστω πολυ!!!!
Θα ηθελα να δω στο μελλον και αλλα γραπτα απο σενα!!!
Υπεροχο, συναισθηματικο, εντονο, παθιασμενο, με μια γραφη που φωναζει οτι το εγραψε η λιμπρα μας και ρεει τοσο ευκολα που αν αρχισει να το διαβαζει κανεις, δεν μπορει να σταματησει!!!!
Μου αρεσε ολο, και ας ειχε το τελος που ειχε, ηταν απαραιτητο να υπαρχει γιατι εκλεισε ο κυκλος και υπηρχε καθαρση!
Λιμπρακο σε ευχαριστω πολυ!!!!
Θα ηθελα να δω στο μελλον και αλλα γραπτα απο σενα!!!
Πάπι μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα σχόλιά σου... Σημαίνει πολλά να το λες εσύ που όταν γράφεις ξεχνάω και το όνομά μου.
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Σχόλια για το "The excursion"
» Σχόλια για το 'A HAPPY fic'
» Πως πιστευετε οτι μπορει να ειναι ενας Τερρυ στις μερες μας;
» Σχόλια για το 'A HAPPY fic'
» Πως πιστευετε οτι μπορει να ειναι ενας Τερρυ στις μερες μας;
Σελίδα 6 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Χθες στις 6:42 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia