TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Πως πιστευετε οτι μπορει να ειναι ενας Τερρυ στις μερες μας;
+6
ariel
Dalia
marilou
papirous
nansecrets
stavroylaki
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Πως πιστευετε οτι μπορει να ειναι ενας Τερρυ στις μερες μας;
δυστυχως η εμπειρια μου στο να καταλαβω πως πρεπει να πλησιασω εναν σημερινο τερυ ειναι ελλειπης....
Πως πιστευετε οτι μπορει να ειναι ενας τερυ στις μερες μας?
Πως πιστευετε οτι μπορει να ειναι ενας τερυ στις μερες μας?
Απ: Πως πιστευετε οτι μπορει να ειναι ενας Τερρυ στις μερες μας;
επειδη το θεμα σηκωνει συζητηση Σταυρουλακι μου το μετεφερα σαν νεο θεμα μονο του.
Ναι σηκωνει πολυ συζητηση τι να σου πω! ...
Ουτε μια απαντηση ακομα! ...
Ουτε μια απαντηση ακομα! ...
λειπουνε οι πιο πολλες βρε.. κι εγω σημερα δεν προλαβαινω να σκεφτω..
αρχικα θα πω το εξης.. υπαρχεις στο οπτικο του πεδιο; αυτο ειναι μια αρχη.. να σε ξερει οτι υπαρχεις και ποια εισαι.
αρχικα θα πω το εξης.. υπαρχεις στο οπτικο του πεδιο; αυτο ειναι μια αρχη.. να σε ξερει οτι υπαρχεις και ποια εισαι.
αν ξερει λεει..... ...
Στο πισω θρανιο καθεται... Οπως ο τερρουκος ειχε την καντυ "φακιδομουρα ταρζαν" Εμενα με εχει αλλιως....
Στο πισω θρανιο καθεται... Οπως ο τερρουκος ειχε την καντυ "φακιδομουρα ταρζαν" Εμενα με εχει αλλιως....
Σταυρου μας βαζεις δυσκολα!
Θα το σκεφτω πολυ καλα και θα σου κανω μια αναλυση ....
Θα το σκεφτω πολυ καλα και θα σου κανω μια αναλυση ....
- Σπόιλερ:
- οταν φυγει ο αιωνιος πονοκέφαλος που εχω
αν ξερει λεει.....
Χμμμμμμ.......... Είναι ο λόγος που μια μέρα είχες γεμίσει το φόρουμ καρδούλες? Αν ναι , πολύ καλή αρχή..........
marilou- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!
EEEE.... οχι ακριβως........... ....
εκεινος ο λογος ηταν μια ανωριμη εφηβικη μλκια η οποια ευτυχως τελειωσε!!! ....
Αλλα ακομα δεν δεχτηκα μια προταση... ..
Αντε κοριτσια να ξερω τι να κανω με αυτο τον τερυ!
Κοντευει να μου τον παρει μια σουζανναααααα!!!
εκεινος ο λογος ηταν μια ανωριμη εφηβικη μλκια η οποια ευτυχως τελειωσε!!! ....
Αλλα ακομα δεν δεχτηκα μια προταση... ..
Αντε κοριτσια να ξερω τι να κανω με αυτο τον τερυ!
Κοντευει να μου τον παρει μια σουζανναααααα!!!
Να σου εγώ τι να την κάνεις την Σουζάννα .... να πας να την ξεμαλλιάσεις !!!
Ακούς εκεί θα μας πάρει και τον άντρα!!! :roarrr:
Ακούς εκεί θα μας πάρει και τον άντρα!!! :roarrr:
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
εναν Τερρυ καταρχην δεν χρειαζονται πολλα για να τον προσεγγισεις απο τη στιγμη που σε εχει προσεξει εκεινος.
θα του αρεσει να εισαι αυθεντικη, ειλικρινης και ο εαυτος σου, θα σε πειραζει συνεχεια και θα διασκεδαζει αν τσιμπας.. οι τυποι και οι δηθεν ευγενειες δεν θα ειναι του τυπου του..
κανε τον να νιωσει ανετα μαζι σου, να σου ανοιχτει και θα τον εχεις κερδισει. αυτα τα λιγα απο εμενα.
θα του αρεσει να εισαι αυθεντικη, ειλικρινης και ο εαυτος σου, θα σε πειραζει συνεχεια και θα διασκεδαζει αν τσιμπας.. οι τυποι και οι δηθεν ευγενειες δεν θα ειναι του τυπου του..
κανε τον να νιωσει ανετα μαζι σου, να σου ανοιχτει και θα τον εχεις κερδισει. αυτα τα λιγα απο εμενα.
Ενας πραγματικός Τέρρυ, ποτέ δεν θα κοίταζε μια Σουζάνα, για αρχή! Επειτα, είναι αυτό που είπε η Ναν, θα σε έβρισκε αυτός, δεν θα ήθελε κυνήγι! Είναι αλήθεια Τέρρυ η περίπτωσή σου;
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16941
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Οταν λεω σουζζανα εννοουσα οτι βλεπω και αλλη κοπελα να την μιλαει να κανει παρεα μαζι της κλπ. αλλα το θεμα ειναι πως ισως να βλεπω κατι παραπανω απο παρεα... .... ...
Τι να σας πω... Εχει σχεδον τα ιδια εσωτερικα χαρακτηριστικα με τον Τερυ απλα ειναι λιγο πιο υπεροπτης και σκληρος... και θα μπορουσα να πω ιδιαιτερα απομακρος...
Νανουκα με πειραζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! αρχικα τσιμπουσα και πραγματι του αρεσε... .... Για ενα διαστημα δεν του εδινα σημασια αλλα συνεχιζε και παλι....
Ειναι τοσο απομακρος μαζι μου... Ξερει οτι εχω παντα την διαθεση να τον βοηθησω.. αλλα συνεχεια ειναι τοσο...υπερηφανος να το πω... οτι οτιδηποτε και να εχει... Δεν θελει την βοηθεια κανενος...
Νανουκα θα προσπαθησω να ειμαι ο εαυτος μου... ...
Οπως επεισης θα προσπαθησω να περναω λιγο χρονο περισοτερρο μαζι του... Και εδω ειναι που μπαινει η καλυτερη μου φιλη που ειναι ξαδερφια και ο αδερφος της τον κανει πολυ παρεα... Ισως να βρω κατι μεσα απο αυτο...
Αριελ μου δεν ξερω.....
Σχετικα με το "κυνηγι" εγιναν ολα τοσο περιεργα... που δεν ξερω καν ποιος ξεκινησε ολο αυτο.... Ειχε ξεκινησει τοτε που ειμουν γριπωμενη και με εβαλαν να καθησω μαζι του.... Στα μαθηματα της λογοτεχνειας που με εβγαλε το παρατσουκλι μου.... Μετα αρχισε να μου αρεσει και εκανα μικρες κινησεις οπως βοηθειας κλπ τις οποιες θεωρω πως προσπαθουσε να διξει περηφανος και να διξει "μπορουσα και μονος μου" Υπηρχαν στιγμες που πιστευα οτι εδειχνε ενδιαφερον και αυτος και με προσεχε... ενω υπηρξαν αλλες που φαινοταν παγερα αδιαφορος...
Εγω εχω την εντυπωση πως ειναι....... Τωρα θα διξει.....
Τι να σας πω... Εχει σχεδον τα ιδια εσωτερικα χαρακτηριστικα με τον Τερυ απλα ειναι λιγο πιο υπεροπτης και σκληρος... και θα μπορουσα να πω ιδιαιτερα απομακρος...
Νανουκα με πειραζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! αρχικα τσιμπουσα και πραγματι του αρεσε... .... Για ενα διαστημα δεν του εδινα σημασια αλλα συνεχιζε και παλι....
Ειναι τοσο απομακρος μαζι μου... Ξερει οτι εχω παντα την διαθεση να τον βοηθησω.. αλλα συνεχεια ειναι τοσο...υπερηφανος να το πω... οτι οτιδηποτε και να εχει... Δεν θελει την βοηθεια κανενος...
Νανουκα θα προσπαθησω να ειμαι ο εαυτος μου... ...
Οπως επεισης θα προσπαθησω να περναω λιγο χρονο περισοτερρο μαζι του... Και εδω ειναι που μπαινει η καλυτερη μου φιλη που ειναι ξαδερφια και ο αδερφος της τον κανει πολυ παρεα... Ισως να βρω κατι μεσα απο αυτο...
Αριελ μου δεν ξερω.....
Σχετικα με το "κυνηγι" εγιναν ολα τοσο περιεργα... που δεν ξερω καν ποιος ξεκινησε ολο αυτο.... Ειχε ξεκινησει τοτε που ειμουν γριπωμενη και με εβαλαν να καθησω μαζι του.... Στα μαθηματα της λογοτεχνειας που με εβγαλε το παρατσουκλι μου.... Μετα αρχισε να μου αρεσει και εκανα μικρες κινησεις οπως βοηθειας κλπ τις οποιες θεωρω πως προσπαθουσε να διξει περηφανος και να διξει "μπορουσα και μονος μου" Υπηρχαν στιγμες που πιστευα οτι εδειχνε ενδιαφερον και αυτος και με προσεχε... ενω υπηρξαν αλλες που φαινοταν παγερα αδιαφορος...
Εγω εχω την εντυπωση πως ειναι....... Τωρα θα διξει.....
Σταυρού μου, καθαρόαιμο Αντονικό μου κοριτσάκι, τι θες να μπλέξεις με "Τέρρυ" μου λες;;;
Αχ, σε καταλαβαίνω, είναι η φάση που δεν ξέρεις αν θέλει ή δε θέλει.... Βασικά μόνο αυτά που είπες μπορούν αν γίνουν. Να είσαι κοντά του και να είσαι ο εαυτός σου! Αν ταιριάζετε, θα σε "δει" και θα έχουμε καρδούλες στο φόρουμ!!!!
Αχ, σε καταλαβαίνω, είναι η φάση που δεν ξέρεις αν θέλει ή δε θέλει.... Βασικά μόνο αυτά που είπες μπορούν αν γίνουν. Να είσαι κοντά του και να είσαι ο εαυτός σου! Αν ταιριάζετε, θα σε "δει" και θα έχουμε καρδούλες στο φόρουμ!!!!
ariel- Terry Total Freak
Σταυρου οτι ειπε η αριελ.
ααχ!! καταβαθος ολες τον "Τερρυ" θελουν κι ελπιζουν να βρουν για Ταιρι
(τουλαχιστον οσες νιωθουμε "ζωντανες"!! )
ααχ!! καταβαθος ολες τον "Τερρυ" θελουν κι ελπιζουν να βρουν για Ταιρι
(τουλαχιστον οσες νιωθουμε "ζωντανες"!! )
Πρωτα να πω οτι συμφωνω με οσα ειπαν οι προλαλισαντες!
αλλα εγω σκεφτηκα και κατι αλλο....
το ενδεχομενο της ζηλειας το εχεις σκεφτει?!
Ενας πραγματικος Τερρυ δεν θα ανεχτει ουτε αρσενικο γατο να πλησιασει την Καντυ του! Και σιγουρα θα γινει ταυρος σε υαλοπωλειο αν ανακαλυψει οτι μπορει να εχει ανταγωνιστη!!! ( δεν χρειαζεται απαραιτητα να εχει, ας πιστεψει οτι εχει! )
Ενας πραγματικος Τερρυ δεν θα ανεχτει ουτε αρσενικο γατο να πλησιασει την Καντυ του! Και σιγουρα θα γινει ταυρος σε υαλοπωλειο αν ανακαλυψει οτι μπορει να εχει ανταγωνιστη!!! ( δεν χρειαζεται απαραιτητα να εχει, ας πιστεψει οτι εχει! )
papirous έγραψε:Πρωτα να πω οτι συμφωνω με οσα ειπαν οι προλαλισαντες!
θα συμφωνήσω με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σε περίπτωση που δεν έχει τα παραπάνω δεν θεωρείται "Τέρρυ" αλλά κάτι άλλο... Εμένα ας πούμε ο δικός μου έχει την επωνυμία "Αλιστήαρ Κόρνγουέλ"
Προς το παρον δεν εχει αντιζηλο γιατι τα αγορια του σχολειου μου δεν εχουν σωστο γουστο...
Θα κρατησω τα παραπανω.... Και θα δωσω τις προσπαθειες μου... Παντως να πω την αληθεια εμαθα σημερα πως "καρφωθηκα" ...
Εχει ψιλιαστει οτι του αρεσω...
Το συζητησε με την κολλητη μου [Την ειπε οτι τελως παντων η σταυρουλα εχω την εντυπωση πως της αρεσω ] και εκεινη [ενω ξερει ] Ειπε οτι θα με ρωτησει και θα του πει..... Με ρωτησε τι να του πει..... Εγω σκεφτηκα να τον πει να με ρωτησει εμενα την ιδια ωστε να μιλησουμε.... Σωστο η λαθος?
Θα κρατησω τα παραπανω.... Και θα δωσω τις προσπαθειες μου... Παντως να πω την αληθεια εμαθα σημερα πως "καρφωθηκα" ...
Εχει ψιλιαστει οτι του αρεσω...
Το συζητησε με την κολλητη μου [Την ειπε οτι τελως παντων η σταυρουλα εχω την εντυπωση πως της αρεσω ] και εκεινη [ενω ξερει ] Ειπε οτι θα με ρωτησει και θα του πει..... Με ρωτησε τι να του πει..... Εγω σκεφτηκα να τον πει να με ρωτησει εμενα την ιδια ωστε να μιλησουμε.... Σωστο η λαθος?
Αχ νταλια μου.... Εναν αντονυ μπραουν σε αυτον τον κοσμο δεν μπορουμε να τον βρουμε... ?!
stavroylaki έγραψε:Αχ νταλια μου.... Εναν αντονυ μπραουν σε αυτον τον κοσμο δεν μπορουμε να τον βρουμε... ?!
Σε ροδόκηπους, ψάξτε!!!!
Καλά το σκέφτηκες να έρθει να σου μιλήσει, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα το τολμήσει.... Μια δοκιμή, θα δείξει!
ariel- Terry Total Freak
ΕΣΥ!!!!! καναμε μια συμφωνια!!! .. Θα μου βρεις εναν αντονυ και εγω θα σου αλλαξω το φικ σε τερρυκο! ...
Ουτε εγω ξερω αν θα το κανει.. Αλλα ΑΝ το κανει... να του πω την αληθεια?
Ουτε εγω ξερω αν θα το κανει.. Αλλα ΑΝ το κανει... να του πω την αληθεια?
stavroylaki έγραψε:Αχ νταλια μου.... Εναν αντονυ μπραουν σε αυτον τον κοσμο δεν μπορουμε να τον βρουμε... ?!
πολλά ζητάς... ας πούμε εμένα ο Στήαρ ήρθε από μόνος του και με βρήκε αλλά αυτό είναι μια διαφορετική περίπτωση...
Καλη μου Σταυρου αν ειναι να αλλαξεις το φικ σε τερρυκο , τωρα περνω απόχη να πιάσω όσους Αντονυ θες!!!!! :bungee:
ΣΟΒΑΡΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΑΝΤΟΝΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΩ!!
Παπι [αναθεμα ετσι φωναζω τον Τερυ! >.< ] Εσυ ειδικα μενεις κοντα σε μενα αν βρεις καναν ξανθουλη γαλανοματη ανηψιο ειδοποιησε με!
Παπι [αναθεμα ετσι φωναζω τον Τερυ! >.< ] Εσυ ειδικα μενεις κοντα σε μενα αν βρεις καναν ξανθουλη γαλανοματη ανηψιο ειδοποιησε με!
Dalia έγραψε:stavroylaki έγραψε:Αχ νταλια μου.... Εναν αντονυ μπραουν σε αυτον τον κοσμο δεν μπορουμε να τον βρουμε... ?!
πολλά ζητάς... ας πούμε εμένα ο Στήαρ ήρθε από μόνος του και με βρήκε αλλά αυτό είναι μια διαφορετική περίπτωση...
Ρε παιδακι μου εναν αντονυ ζητησα... τι ζητησα?????
εεεε δεν ειναι και ευκολο να βρεις την σημερον ημεραν τεκνο μου Σταυρουλα,ενα παλικαρι, ξανθο,γαλανοματικο, ευγενικο, ρομαντικο, ορφανο και να καλλιεργει και τριανταφυλλα απο πανω!!!!
σα να λεμε θα μου πεσει το joker!!!!!
σα να λεμε θα μου πεσει το joker!!!!!
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
» Με ποια θα έμενε στο τέλος ο Τέρρυ αν δεν μπορούσε να είναι με την Κάντυ;
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
» Με ποια θα έμενε στο τέλος ο Τέρρυ αν δεν μπορούσε να είναι με την Κάντυ;
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Χθες στις 6:42 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia