TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2012"
+8
Dalia
marilou
Masta87
ΜΙΜΙ
papirous
ariel
nansecrets
libra
12 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 8
Σελίδα 6 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2012"
nansecrets έγραψε:βρε νταλια εχει δικιο η φιλη σου. αυτο το μελο σου αφαιρει απο το γραπτο σου. αντιθετα. αν κατσεις να διαβασεις τα σχολια σου για το καθε φικ εχεις απιστευτο γελιο με οσα γραφεις γιατι πετας ατακαρες, μηπως να το αφησεις το μελο οταν γραφεις φικ γιατι το αστειο το χεις με χιλια;
εχω λιωσει με οσα διαβασα!!
Ναν έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν το κάνω επίτηδες... μόνο του μου βγαίνει. Δεν έχω μέτρο, κάνω ότι μπορώ όμως για να το καταπολεμήσω... :)
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
α ρε ντάλια... πάνω που πήγαινα για ύπνο, είδα αυτό το θέμα και γελάω μόνη μου... ένα θα σου πω... έκανα εικόνα το γραπτό μου με σκίτσα της ιγκαράσι κι εσένα στο σκηνικό να σχολιάζεις ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... κλέβεις την παράσταση
libra έγραψε: α ρε ντάλια... πάνω που πήγαινα για ύπνο, είδα αυτό το θέμα και γελάω μόνη μου... ένα θα σου πω... έκανα εικόνα το γραπτό μου με σκίτσα της ιγκαράσι κι εσένα στο σκηνικό να σχολιάζεις ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... κλέβεις την παράσταση
Αααα... σε ευχαριστώ Λιμπ... με κολακεύεις...
marilou έγραψε:
Τι μπορεί κανείς να πει για το Dalia's show?! Τα λέει όλα μόνο του!!!!
τον σπρώχνω να κατέβει αλλά μάλλον αντιστέκεται γι'αυτό κάνε ένα ψυχικό κι εσύ και ανέβα λίγο γιατί μας βλέπω να την αρπάζουμε γερά εδώ έξω απόψε...
η νταλια ειναι ετοιμη για το προτζεκτ που λεγαμε μαριλου!!!!!!!
προετοιμασε την!!!!!!
papirous έγραψε:marilou έγραψε:
Τι μπορεί κανείς να πει για το Dalia's show?! Τα λέει όλα μόνο του!!!!
η νταλια ειναι ετοιμη για το προτζεκτ που λεγαμε μαριλου!!!!!!!
προετοιμασε την!!!!!!
όπα ...όπα ... τι γίνεται εδώ;;; Για ποιο πρότζεκτ μιλάμε... ;;; περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ, να ενημερωθώ κι εγώ...
Κοντεύω να τελείωσω με τον σχολιασμό των ιστοριών... αλλά περιμένω και τα δικά σας σχόλια κορίτσια, μουαχαχαχα...
Ντίαρ για το πρότζεκτ θα σου στείλω κάποια στιγμή πμ. Η Πάπι έχει τα copyrights αλλά για την διεκπεραίωση θα χρειαστεί να βάλουμε όλες από ένα λιθαράκι... Ένα θα σου πω! Tα σπάει! Απλά μετά την εξεταστική μου θα έχουμε παραπάνω χρόνο να το καταστρώσουμε μελετήσουμε...
marilou- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!
marilou έγραψε:Ντίαρ για το πρότζεκτ θα σου στείλω κάποια στιγμή πμ. Η Πάπι έχει τα copyrights αλλά για την διεκπεραίωση θα χρειαστεί να βάλουμε όλες από ένα λιθαράκι... Ένα θα σου πω! Tα σπάει! Απλά μετά την εξεταστική μου θα έχουμε παραπάνω χρόνο να τοκαταστρώσουμεμελετήσουμε...
Έρε τι έχει να γίνει
Dalia έγραψε:marilou έγραψε:Ντίαρ για το πρότζεκτ θα σου στείλω κάποια στιγμή πμ. Η Πάπι έχει τα copyrights αλλά για την διεκπεραίωση θα χρειαστεί να βάλουμε όλες από ένα λιθαράκι... Ένα θα σου πω! Tα σπάει! Απλά μετά την εξεταστική μου θα έχουμε παραπάνω χρόνο να τοκαταστρώσουμεμελετήσουμε...
Έρε τι έχει να γίνει
τρελα γλεντια σε λεω!!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ Dalia για τα καλά σου λόγια για το φικ μου!!!
Διάβασα σήμερα και το δικό σου φικ.
Πραγματικά μ'άρεσε πάρα πολύ!!!
Είναι πολύ ρομαντικό και τρυφερό!!!
Συμπάθησα όλους τους χαρακτήρες!
Ο επίλογος σου με το δώρο του Στήαρ είναι τέλειος!
Διάβασα σήμερα και το δικό σου φικ.
Πραγματικά μ'άρεσε πάρα πολύ!!!
Είναι πολύ ρομαντικό και τρυφερό!!!
Συμπάθησα όλους τους χαρακτήρες!
Ο επίλογος σου με το δώρο του Στήαρ είναι τέλειος!
Masta87- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 159
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2011
Ντάλια μου διάβασα τη μισή σου ιστορία οπότε δεν θα σχολιάσω ακόμα θα επανέλθω μόλις τελειώσω και την υπόλοιπη
Για τα σχόλια τι να πω??? ένα έχω να πω ανυπομονώ να αρχίσει το tvd για να σχολιάζεις κι εκεί
Για τα σχόλια τι να πω??? ένα έχω να πω ανυπομονώ να αρχίσει το tvd για να σχολιάζεις κι εκεί
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
@ Πάπι τρελός χαμός σου λέω!!! (Να ενημερωθώ όμως πρώτα έτσι, περιμένω την αγαπητή Μαριλού με το καλό μόλις ξεμπερδέψει με τις εξετάσεις της )
@ Μάστα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Αυτόν τον επίλογο στο τέλος τον ερωτεύτηκα, τι να πω;!
@ οκ Μιμάκο μου περιμένω... όσο για τη σειρά κάτσε να αρχίσει κι έχω να σούρω κι εκεί...
@ Μάστα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Αυτόν τον επίλογο στο τέλος τον ερωτεύτηκα, τι να πω;!
@ οκ Μιμάκο μου περιμένω... όσο για τη σειρά κάτσε να αρχίσει κι έχω να σούρω κι εκεί...
Ντάλια κι εγω στη μέση και κάτι το έχω!!!!! Μόλις τελειώσω θα σε σχολιάσω!
Για τα δικά σου σχόλια τι να πω;;;;; πραγματικό show!!!!!
Για τα δικά σου σχόλια τι να πω;;;;; πραγματικό show!!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16944
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
@ Αριελάκι μου κι εσύ με την ησυχία σου, δεν πειράζει.
Κορίτσια μου σας καταλαβαίνω απόλυτα γιατί φέρω κι εγώ ένα μερίδιο ευθύνης, είναι τεράστιο.
Ναν απευθύνομαι σε σένα που το'χεις διαβάσει ολόκληρο...
Κορίτσια μου σας καταλαβαίνω απόλυτα γιατί φέρω κι εγώ ένα μερίδιο ευθύνης, είναι τεράστιο.
Ναν απευθύνομαι σε σένα που το'χεις διαβάσει ολόκληρο...
- Σπόιλερ:
- Δεν μου σχολίασες τη σκηνή με το σκάκι, πως σου φάνηκε;;;
σωστα..
την προσπερασα.
η σκηνη με το σκακι κρυβει ενα "πολεμοχαρο" κλιμα..
μελλων γαμπρος και μελλων κουνιαδος μεσω σκακιου δινουν μαχη επικρατησης.. αχ αυτα τα αρσενικα..
πολυ εξυπνη ιδεα... και το κλιμα κορυφωνεται εξω απο το δωματιο της Σκαρλετ με εναν Τερρυ να ειναι αδελφος που εχει αδελφη και την προφυλασσει απο το "στριβειν δια του αρραβωνος"
την προσπερασα.
μελλων γαμπρος και μελλων κουνιαδος μεσω σκακιου δινουν μαχη επικρατησης.. αχ αυτα τα αρσενικα..
πολυ εξυπνη ιδεα... και το κλιμα κορυφωνεται εξω απο το δωματιο της Σκαρλετ με εναν Τερρυ να ειναι αδελφος που εχει αδελφη και την προφυλασσει απο το "στριβειν δια του αρραβωνος"
nansecrets έγραψε:σωστα..
την προσπερασα.
Είχα έμπνευση παιδί μου εκείνη την ώρα ... φως φανάρι!!! Αλλά πάντα φανταζόμουν πως θα ήταν η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε αυτούς τους δυο όταν συναντιόντουσαν από κοντά (αν δεν μας άφηνε από νωρίς ο Άντονυ ) Γι'αυτό και δεν άντεξα και έγραψα μια σκηνή με αυτούς τους δυο, γιατί αν μη τι άλλο μετά τον Στήαρ είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες μου
- Σπόιλερ:
- Το γεγονός ότι με γράφουν κανονικά ενώ είμαι μπροστά και τους παρακολουθώ το αφήνω ασχολιάστο
καλα ας ηταν εκει καμμια καντυ ή σκαρλετ και θα σου ελεγα τι προσοχη θα βαραγαν...
Ντάλια μου ακόμα δεν το τελείωσα είναι και μεγάλο Ένα έχω να πω μέχρι εκεί που διάβασα, πραγματικά πολύ ανατρεπτική ιστορία. Βρε θηρίο που τα σκέφτηκες όλα αυτά??? Πιστεύω εντός της εβδομάδας να το τελειώσω.
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
@ Ναν ... ευτυχώς που δεν πήγε η Κάντυ να ειδοποιήσει τον Άντονυ αλλίως θα 'χαμε ξεφύγει απ'το κυρίως θέμα...
@ Και να που να δεις Μιμίκα μου τι σου έχω ετοιμάσει για την συνέχεια της ιστορίας που γράφω... Τake your time dear, με την ησυχία σου
@ Και να που να δεις Μιμίκα μου τι σου έχω ετοιμάσει για την συνέχεια της ιστορίας που γράφω... Τake your time dear, με την ησυχία σου
καλα αυτοι δωματιο για δωματιο δεν αφηναν χωρις κυνηγητο;;
Άσε αυτό το κυνηγητό... Ααααχχχχ...
Ντάλια μου, μια από τα ίδια με τη ΜΙΜΙ κι εγώ...το ξεκίνησα, διάβασα το μισό και τώρα να δω πότε θα διαβάσω το υπόλοιπο..;;;
Έχω, πάντως, μια ερώτηση να κάνω...πόσο καιρό σου πήρε να το γράψεις όλο αυτό;;;;;
Έχω, πάντως, μια ερώτηση να κάνω...πόσο καιρό σου πήρε να το γράψεις όλο αυτό;;;;;
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
souka έγραψε:Ντάλια μου, μια από τα ίδια με τη ΜΙΜΙ κι εγώ...το ξεκίνησα, διάβασα το μισό και τώρα να δω πότε θα διαβάσω το υπόλοιπο..;;;
@ Σούκα μου ότι έχω πει και στις άλλες δυο κοκόνες Μιμί και Άριελ... με την ησυχία σου, με το πάσο σου δεν βιαζόμαστε, εδώ είμαστε.. Είπαμε φταίω κι εγώ η άτιμη, είναι τεράστιο...
Επίσης έχω διαβάσει το δικό σου και θα έχεις σύντομα σχόλια μου.
Λοιπόν πότε το ξεκίνησα αυτό... αν δεν κάνω λάθος μία βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα σίγουρα
Να 'μαι κι εγώ επιτέλους...
Νταλίτσα διάβασα αρκετούτσικο σήμερα, αλλά έχω ακόμα δρόμο...
Σε διάβασα στην εφορία, στο τρένο, στο Σύνταγμα κάτω από το στέγαστρο τουpublic όσο έβρεχε, στα McDonalds και πάλι στο τρένο
Νταλίτσα τι να πρωτογράψω... Γουστάρω τρελά Ντάνιελ να παρακαλάει Κάθριν (κι αυτό γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ο Ντάνιελ είναι ο Ίαν και η Κάθριν η νανούκα... καλά θυμάμαι 'η να αλλάξω άποψη για το κομμάτι? )
Μου αρέσει πολύ η μουσική. Το κομμάτι που έβαλες στο μουσικό κουτί ΤΑ ΣΠΑΕΙ
Μου αρέσει η ιδέα της Λία. Ένας νέος χαρακτήρας που είναι ευαίσθητος και ρομαντικός... εσύ δηλαδή νταλίτσα
Μου αρέσουν τα ιταλικά σου
Μου αρέσει που όλες είναι γκαστρωμένες και που ο Άγιος Βασίλης θα τους κάνει δώρο "ελευθέρας" στο Ιασώ
Μπερδεύομαι λίγο με τα νέα ονόματα και τα σόγια, αλλά που θα μου πάει.. μέχρι να ξεγεννήσουν οι κυράδες, θα τους έχω ξεχωρίσει ποιος είναι αδερφός με ποιον...
ΥΓ. Εκείνη η Σκάρλετ που κυκλοφορεί στους δρόμους με τις γλάστρες είναι η ΜΙΜΙ;;;
ΥΓ2. Που είναι το λινκ με την διανομή ρόλων που είχες κάνει; Ρίξε κανα τιπ γιατί ξεχνάω η (καλο)γριούλα
ΥΓ3. Ρε συ τώρα το ξανακοιτάω και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.. πότε το έγραψες όλο αυτό;;;
Ερώτηση: Κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάπου έχω κι εγώ ένα ρολάκι, αλλά κάτι άκουσα ότι ενώ η ναν πήρε τον Ίαν, εγώ παίρνω τον Άλμπερτ κι αυτόν επειδή δεν θα τον ήθελε καμία άλλη... ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ... Κάτι σε Τζερυ δεν παίζει στο φικ σου;;; Αν υποψιαστώ ότι έχεις βάλει μέσα να παίζουν η Άρτα και τα Γιάννενα κι εμένα δεν μου έδωσες ούτε λίγο Τζέρυ... θα κάνω μέχρι αύριο να σου ξαναμιλήσω
Νταλίτσα διάβασα αρκετούτσικο σήμερα, αλλά έχω ακόμα δρόμο...
Σε διάβασα στην εφορία, στο τρένο, στο Σύνταγμα κάτω από το στέγαστρο τουpublic όσο έβρεχε, στα McDonalds και πάλι στο τρένο
Νταλίτσα τι να πρωτογράψω... Γουστάρω τρελά Ντάνιελ να παρακαλάει Κάθριν (κι αυτό γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ο Ντάνιελ είναι ο Ίαν και η Κάθριν η νανούκα... καλά θυμάμαι 'η να αλλάξω άποψη για το κομμάτι? )
Μου αρέσει πολύ η μουσική. Το κομμάτι που έβαλες στο μουσικό κουτί ΤΑ ΣΠΑΕΙ
Μου αρέσει η ιδέα της Λία. Ένας νέος χαρακτήρας που είναι ευαίσθητος και ρομαντικός... εσύ δηλαδή νταλίτσα
Μου αρέσουν τα ιταλικά σου
Μου αρέσει που όλες είναι γκαστρωμένες και που ο Άγιος Βασίλης θα τους κάνει δώρο "ελευθέρας" στο Ιασώ
Μπερδεύομαι λίγο με τα νέα ονόματα και τα σόγια, αλλά που θα μου πάει.. μέχρι να ξεγεννήσουν οι κυράδες, θα τους έχω ξεχωρίσει ποιος είναι αδερφός με ποιον...
ΥΓ. Εκείνη η Σκάρλετ που κυκλοφορεί στους δρόμους με τις γλάστρες είναι η ΜΙΜΙ;;;
ΥΓ2. Που είναι το λινκ με την διανομή ρόλων που είχες κάνει; Ρίξε κανα τιπ γιατί ξεχνάω η (καλο)γριούλα
ΥΓ3. Ρε συ τώρα το ξανακοιτάω και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.. πότε το έγραψες όλο αυτό;;;
Ερώτηση: Κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάπου έχω κι εγώ ένα ρολάκι, αλλά κάτι άκουσα ότι ενώ η ναν πήρε τον Ίαν, εγώ παίρνω τον Άλμπερτ κι αυτόν επειδή δεν θα τον ήθελε καμία άλλη... ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ... Κάτι σε Τζερυ δεν παίζει στο φικ σου;;; Αν υποψιαστώ ότι έχεις βάλει μέσα να παίζουν η Άρτα και τα Γιάννενα κι εμένα δεν μου έδωσες ούτε λίγο Τζέρυ... θα κάνω μέχρι αύριο να σου ξαναμιλήσω
ειχε δωσει αυτο το σποιλερ η νταλια αλλα δεν το προλαβες ειναι στη σελιδα 7 εδεω στα σχολια αλλα στο παραθετω.
Dalia έγραψε:
Αλλά με τρώει το χέρι μου και δεν μπορώ... θέλω να δώσω κάποια στοιχεία ακόμα οπότε ας ξεκινήσω κάνοντας διανομή ρόλων!
Λοιπόν...
- Σπόιλερ:
ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΚΑΡΛΕΤ: Μιμί (πίστεψέ με Μιμί δεν θα ξεκολλάς απ'την οθόνη )
ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ: Lizzy Cullen (υπάρχει λόγος σοβαρός Λίζι θα καταλάβεις. )
ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΘΡΙΝ: Nan (είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσεις δεόντως αυτόν τον ρόλο πίστεψέ με, απλώς έχε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο μυαλό σου, σου δίνω κι ένα ακόμα στοιχείο ...το όνομά του ξεκινάει από Ντ. )
ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΟΛΕΙ: Λίμπρα (δεν ξέρω Λιμπ αλλά νομίζω ότι αυτός ο ρόλος φτιάχτηκε για σένα , είμαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσεις κι εσύ... το ελπίζω δλδ )
ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΝ: Εδώ δεν ξέρω ποια να βάλω... όταν θα διαβάσετε το φικ ας βάλει όποια θέλει τον εαυτό της εκεί... πάντως είναι κι αυτός πολύ ωραίος ρόλος και πολύ καλά δοσμένος θέλω να πιστεύω...
ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΝΤΥ: οκ εδώ βάζω χμμμ για να δούμε... τις υπόλοιπες 11 θηλυκές υπάρξεις αυτού του φόρουμ (ελπίζω να τα πάω καλά με το μέτρημα )
Υπάρχει κι ένας ακόμα ρόλος guest αλλά θα καταλάβετε όλες νομίζω σε ποια πηγαίνει... Αυτά... υπομονή μέχρι την Τετάρτη λοιπόν... κι ελπίζω να φάω όσο λιγότερες ντομάτες και μπανάρισμα γίνεται
Σελίδα 6 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Παρόμοια θέματα
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
» Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2013"
» Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2012
» Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2013"
» Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2012
Σελίδα 6 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia