Terrence Grandchester
Καλώς ήρθατε στο forum μας.
Παρακαλώ εγγραφείτε ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερα οφέλη και προνόμια.
Ας αρχίσει η συζήτηση...

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Terrence Grandchester
Καλώς ήρθατε στο forum μας.
Παρακαλώ εγγραφείτε ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερα οφέλη και προνόμια.
Ας αρχίσει η συζήτηση...
Terrence Grandchester
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Εικονοθήκη

Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Empty
Πρόσφατα Θέματα
» Κάντυ Κάντυ, γύρισα στο ίντερνετ και βρήκα πολλά για σένα...
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel

» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel

» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel

» Τα ομορφότερα Fan Arts
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon

» Γιορτινό Theme
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon

» Κουίζ καντυ
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon

» Casting...
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel

» Τερρο-Δωράκια
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon

» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel

» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon

» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon

» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon

» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon

» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ

» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon

» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina

» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Icon_minitime1Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia

Ψηφοφορία

Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;

Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Vote_lcap72%Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Vote_rcap 72% [ 79 ]
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Vote_lcap21%Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Vote_rcap 21% [ 23 ]
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Vote_lcap5%Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Vote_rcap 5% [ 5 ]
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Vote_lcap2%Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Vote_rcap 2% [ 2 ]

Σύνολο Ψήφων : 109

TGF Networks
Find us on Facebook Follow us on Twitter Our channel on youtube
Instagram
Affiliates
Candy and Terry's Paradise
Candy In Greek Project

Vampire Knight
Greek Otaku Network
More Affiliates

Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy

+27
nansecrets
HAMLET
Helen1299
Nadia Blackrose
peny
papirous
TeriCat
Lizzy Cullen
stavroylaki
Masta87
souka
nikol
eva
MsXrysaugi
E.T.
TZENHG13
eleanna
T4E
nina
adi*
c-t
Dalia
ΜΙΜΙ
nuitetoile21
anna
ariel
libra
31 απαντήσεις

Σελίδα 6 από 13 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Empty Απ: Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy

Δημοσίευση από TZENHG13 Κυρ Σεπ 18, 2011 11:20 am

κάθεστε κουράστε για το τίποτα... Mpaaaa Mpaaaa Mpaaaa

είναι ξεκάθαρο με ποιο άτομο καταλήγει η Κάντυ στο τέλος, αλλά με τα Τερρικά θολωμένα μυαλά σας, δεν μπορείτε να το δείτε...
και βασικά μας το κάνει ξεκάθαρο η Mizouki από την αρχή...
Σπόιλερ:
TZENHG13
TZENHG13
Terry Fan
Terry Fan

Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Empty Απ: Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy

Δημοσίευση από souka Κυρ Σεπ 18, 2011 12:00 pm

TZENHG13 έγραψε:κάθεστε κουράστε για το τίποτα... Mpaaaa Mpaaaa Mpaaaa

είναι ξεκάθαρο με ποιο άτομο καταλήγει η Κάντυ στο τέλος, αλλά με τα Τερρικά θολωμένα μυαλά σας, δεν μπορείτε να το δείτε...
Σπόιλερ:

Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha
souka
souka
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!

Δημοσίευση από nansecrets Κυρ Σεπ 18, 2011 6:49 pm

TZENHG13 έγραψε:κάθεστε κουράστε για το τίποτα... Mpaaaa Mpaaaa Mpaaaa

Σπόιλερ:

Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha

Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Damon
nansecrets
nansecrets
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 26265
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : όπου πάει και ο Τέρρυ!!!
Χιούμορ : ακόμα και στα δύσκολα...

https://terry.forumgreek.com/

Δημοσίευση από stavroylaki Κυρ Σεπ 18, 2011 8:47 pm

εγω παλι αυτο το ανιμε το εμαθα περυσι (φανταζεσται) ηταν μερα αυγουστου οταν ειδα την μαμα μου και τις 2 θειες μου να στεκονται μαζι με τον θειο μου (που ηξερε απο υπολογιστες) και εψαχναν παλια ανιμε.... ξαφνικα βλεπω ενα βιντεακι.... και ρωταω...
-ποιο ανιμε ειναι αυτο
η θεια μου (τρελνη φαν της καντυ και του τερυ)
-αχχχ η καντυ!!!!
-ποια??? ποια ειναι αυτη η καντυ??
και ετσι εμαθα σχεδον ολη την ιστορια της καντυ.... η θεια μου ηθελε να βρει το βιντεο με τον θανατο του αντονυ.... με ειπε να βγω εξω να το δει μονη της....εγω ομως ηθελα να καθησω να το δω μαζι της....
αρα πρωτο επεισοδιο θανατος του αντονυ... μοιραιο.... αλλα παρ ολα αυτα συνεχισα να βλεπω καντυ Flowers λατρεψα τον τερυ το παραδεχομαι... απο το οτι μερικες καταστασεις της ζωης του εγιναν και σε εμενα και γιατι και εγω θελω να γινω ηθοποιος και λατρευω ρωμαιο και ιουλιετα
περα απο την λατρεια μου για τον τερυ....ειμαι αντονυκια για προσωπικους λογους που δεν λεγονται δημοσια Naughty
αλλα παλι ο τερυ ειναι ο δευτερος αγαπημενος μου χαρακτηρας!!!!!!!τον λατρευω γιατι ειναι δυνατο σκανταλιαρικο και αξιο αγορι που θα ηθελα να μεινει με την καντυ αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια Klaps-klaps Klaps-klaps
stavroylaki
stavroylaki
Terry Supporter
Terry Supporter

Αριθμός μηνυμάτων : 1956
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2011
Τόπος : Wandering;
Χιούμορ : ... what is humor?

https://girlwiththeblueballoon.wordpress.com/

Δημοσίευση από ΜΙΜΙ Κυρ Σεπ 18, 2011 8:51 pm

άντε κι άλλη αντονυκιά εδώ!!!! lol!

Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Candy216
ΜΙΜΙ
ΜΙΜΙ
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!

Δημοσίευση από stavroylaki Κυρ Σεπ 18, 2011 8:54 pm

ΜΙΜΙ έγραψε:άντε κι άλλη αντονυκιά εδώ!!!! lol!

χαχαχα ΜΙΜΙ και εσυ εδω αχχ ωραια ολοι μαζεμενοι εδω δηλαδη τελειαααα lol! lol!
stavroylaki
stavroylaki
Terry Supporter
Terry Supporter

Δημοσίευση από libra Κυρ Σεπ 18, 2011 9:16 pm

stavroulaki πολυ μου αρεσε το στορυ σου... δύο γενιές με κοινό σημείο την κάντυ... το ακούσαμε ακουσαμε από την μιμικα μας, από την τζούλιετ και τώρα κι από εσένα... πολύ συγκινητικό... cryy:

μιμί, έλα κια βρήκες ανταγωνίστρια... τόσες σκιζόμαστε ποια θα πρωτοπάρει τον τέρρυ, ας έχεις κι εσύ λίγο αυξημένο τον ανταγωνισμό σου, δεν βλάπτει Teasing

Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 1zx1px0 Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 2j1lao4
libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 17836
Τόπος : αλλού γι'αλλού
Χιούμορ : Always off topic

https://terry.forumgreek.com

Δημοσίευση από ΜΙΜΙ Κυρ Σεπ 18, 2011 9:28 pm

έλα ντε!!!!! αυτό το μονοπώλιο είναι και κουραστικό Mpaaaa

ΜΙΜΙ
ΜΙΜΙ
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από libra Κυρ Σεπ 18, 2011 9:30 pm

ΜΙΜΙ έγραψε:έλα ντε!!!!! αυτό το μονοπώλιο είναι και κουραστικό Mpaaaa

Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing Cry laughing

Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 1zx1px0 Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 2j1lao4
libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από stavroylaki Κυρ Σεπ 18, 2011 9:32 pm

libra έγραψε:... τόσες σκιζόμαστε ποια θα πρωτοπάρει τον τέρρυ, ας έχεις κι εσύ λίγο αυξημένο τον ανταγωνισμό σου, δεν βλάπτει Teasing

εμμμ ο τερυ ειναι αξιο και πολυ καλο παιδι αλλα εγω και η ΜΙΜΙ ειπαμε ειμαστε αντονυκιες Hihihi
libra μου ο τερυ το ξες οτι ειναι κολλημενος με την καντυ Sad Sad Sad ευχομαι ομως να βρεις τον τερυ σου και εσυ Flowers Flowers Flowers εγω βρηκα τον αντονυ αλλα τον εχασα με τον ιδιο τροπο που εχασε η καντυ τον δικο της αντονυ Klaps-klaps Klaps-klaps Klaps-klaps Klaps-klaps
stavroylaki
stavroylaki
Terry Supporter
Terry Supporter

Δημοσίευση από libra Κυρ Σεπ 18, 2011 9:38 pm

stavroylaki έγραψε:
libra έγραψε:... τόσες σκιζόμαστε ποια θα πρωτοπάρει τον τέρρυ, ας έχεις κι εσύ λίγο αυξημένο τον ανταγωνισμό σου, δεν βλάπτει Teasing

εμμμ ο τερυ ειναι αξιο και πολυ καλο παιδι αλλα εγω και η ΜΙΜΙ ειπαμε ειμαστε αντονυκιες Hihihi
libra μου ο τερυ το ξες οτι ειναι κολλημενος με την καντυ Sad Sad Sad ευχομαι ομως να βρεις τον τερυ σου και εσυ Flowers Flowers Flowers εγω βρηκα τον αντονυ αλλα τον εχασα με τον ιδιο τροπο που εχασε η καντυ τον δικο της αντονυ Klaps-klaps Klaps-klaps Klaps-klaps Klaps-klaps

stavroulaki μου δεν είναι καθόλου ευχάριστο να χάνεις τον άντονύ σου, αλλά ευτυχώς η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και νέες προκλήσεις και εύχομαι να βρεις σύντομα τον Τέρρυ σου και καμία Σουζάνα να μην σταθεί ποτέ εμπόδιο στον δρόμο σας Hehe Hehe Hehe Hehe Hehe

Εγώ πάλι το πήρα απόφαση σχετικά νωρίς ότι ο Τέρρυ θα μείνει για πάντα μετην Κάντυ και κοίταξα κι εγώ και βρήκα δικό μου Τέρρυ για να μην έχουμε και θέματα με την αγαπημενη μας ξανθιά... δεν λέει Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi

libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από stavroylaki Κυρ Σεπ 18, 2011 9:47 pm

libra έγραψε:
stavroylaki έγραψε:

stavroulaki μου δεν είναι καθόλου ευχάριστο να χάνεις τον άντονύ σου, αλλά ευτυχώς η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και νέες προκλήσεις και εύχομαι να βρεις σύντομα τον Τέρρυ σου και καμία Σουζάνα να μην σταθεί ποτέ εμπόδιο στον δρόμο σας Hehe Hehe Hehe Hehe Hehe

Εγώ πάλι το πήρα απόφαση σχετικά νωρίς ότι ο Τέρρυ θα μείνει για πάντα μετην Κάντυ και κοίταξα κι εγώ και βρήκα δικό μου Τέρρυ για να μην έχουμε και θέματα με την αγαπημενη μας ξανθιά... δεν λέει Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi

ξερω ειναι σκληρο Sad Sad Sad αλλα ειμαι τυχερη που εχω μια φιλη <<καντυ>> που με βοηθησε να ξεχασω τον πονο αυτο Hehe Hehe και σε ευχαριστω πολυ ευχομαι να μην μπει κανια σουζανα ασε που ειμαι και εγω λιγο χαζο σαν την καντυ και μπορει και να τον αφησω σε εκεινη Firouli Firoulo Firouli Firoulo
stavroylaki
stavroylaki
Terry Supporter
Terry Supporter

Δημοσίευση από libra Κυρ Σεπ 18, 2011 9:50 pm

βρες εσύ τον Τερρυ σου και δεν θα σε αφήσουμε εμείς να τον παραχωρήσεις Point

libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από stavroylaki Κυρ Σεπ 18, 2011 9:56 pm

αντε ωραια θα μου βαλετε μυαλο γιατι η μαμα μου προσπαθει εδω και 14 χρονια αλλα τιποτα Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi
stavroylaki
stavroylaki
Terry Supporter
Terry Supporter

Δημοσίευση από libra Κυρ Σεπ 18, 2011 9:57 pm

stavroylaki έγραψε:αντε ωραια θα μου βαλετε μυαλο γιατι η μαμα μου προσπαθει εδω και 14 χρονια αλλα τιποτα Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi

ελα να σου βάλουμε μείς που το χουμε "πολύ" Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha

libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από stavroylaki Κυρ Σεπ 18, 2011 10:05 pm

libra έγραψε:
stavroylaki έγραψε:αντε ωραια θα μου βαλετε μυαλο γιατι η μαμα μου προσπαθει εδω και 14 χρονια αλλα τιποτα Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi

ελα να σου βάλουμε μείς που το χουμε "πολύ" Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha

Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha σουυυυυυυυυυυσσσσσσσσ θα ξυπνησω τον 1 χρονων αδερφο μου στο τελος και τοτε θα με κυνηγαει η μαμα μου με το σκουποξυλο αντε Libra παω για νανι γιατι αυριο εχω πρωτη ωρα εκεινον τον χαζουλακια καληνυχτουδιαααααα Hehe Hehe Hehe
stavroylaki
stavroylaki
Terry Supporter
Terry Supporter

Δημοσίευση από libra Κυρ Σεπ 18, 2011 10:07 pm

καληνυχτα stav και πάλι καλωσόρισες blowkiss:

libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από stavroylaki Κυρ Σεπ 18, 2011 10:10 pm

αχχ μη Libra μου οχι stav!!! stavrou φωναζε με γιατι αλλοι βουλα αλλη σταυρο το κεφαλι μου γυρισε dizzy: dizzy: εχω και μεγαλο ονομα και ευχαριστω ελπιζω αν καταφερω να μπω αυριο Flowers Flowers Flowers
stavroylaki
stavroylaki
Terry Supporter
Terry Supporter

Δημοσίευση από TZENHG13 Δευ Σεπ 19, 2011 12:38 am

stayroylaki λυπάμαι πολύ που βίωσες κάτι παρόμοιο... Console Console Console Console Console Console Console

καλέ είναι και η xrysaygh Αντωνικά...
άλλοος με τη βάρκα "γλυκιά Κάντυ"????

libra έγραψε:βρες εσύ τον Τερρυ σου και δεν θα σε αφήσουμε εμείς να τον παραχωρήσεις Point
σωστήηηηηηηη...
stayroylaki, θα φροντίσουν οι αδελφές mizouki να μην βρεθεί Σουζάνα στο δρόμο σου...
άντε τυχερούλα...έχεις τα μέσα Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi

libra έγραψε:

Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha
το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???
TZENHG13
TZENHG13
Terry Fan
Terry Fan

Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?

Δημοσίευση από stavroylaki Σαβ Σεπ 24, 2011 10:25 pm

TZENHG13 έγραψε:stayroylaki λυπάμαι πολύ που βίωσες κάτι παρόμοιο... Console Console Console Console Console Console Console

καλέ είναι και η xrysaygh Αντωνικά...
άλλοος με τη βάρκα "γλυκιά Κάντυ"????

libra έγραψε:βρες εσύ τον Τερρυ σου και δεν θα σε αφήσουμε εμείς να τον παραχωρήσεις Point
σωστήηηηηηηη...
stayroylaki, θα φροντίσουν οι αδελφές mizouki να μην βρεθεί Σουζάνα στο δρόμο σου...
άντε τυχερούλα...έχεις τα μέσα Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi

libra έγραψε:

Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha
το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???

χαχαχαχαχαχαχχχαχαχα εντο μεταξι εψαχνα αυτο το τοπικ και ενω ηταν μπροστα μου δεν το εβαζα ελεος Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hihihihihi Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha
stavroylaki
stavroylaki
Terry Supporter
Terry Supporter

Δημοσίευση από Lizzy Cullen Τρι Νοε 26, 2013 4:53 pm

Εχετε γραψεις πολλα στις προηγουμενες σελιδες και δεν καταφερα να τα διαβασω ολα.

Ειπα ομως μια που μπηκα να σας πω πως γνωρισα εγω την Καντυ.
Πριν απο 5 χρονια οταν ήμουν 13 και Β Γυμνασιου (το 2008) γνωρισα το Λυκοφως. Κολλησα τοσο πολυ που απο ενα σημειο και μετα οταν δεν ειχα αλλο υλικο απο τα βιβλια να διαβασω, διαβαζα φανφικ με τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. Αφου ξεπερασα το αρχικο κολλημα μπορουσα να δω και πιο περα απο το λυκοφως. Πρεπει να ημουν 15 και να ηταν 2010 οταν η αγαπημενη μου ελληνιδα συγγραφεας φανφικ ανεβασε στο μπλογκ της κατι παλιες ιστοριες που ειχε γραψει με χαρακτηρες απο την καντυ. Τοτε δεν ηξερα τι ηταν και μου εξηγησαν οτι ηταν ενα ανιμε πολυ ωραιο, με νοημα και ολα τα σχετικα. Μιας και ηταν καλοκαιρι αποφασισα να το δω με μοναδικο σκοπο να διαβασω μετα τα φανφικ. Και τελικα οχι μονο τα ειδα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα αλλα τα λατρεψα.

Για καποιον λογο χαιρομαι που το ειδα οταν βρισκομουν στην εφηβεια και οχι οταν ημουν παιδι. Και αυτο γιατι η Καντυ Καντυ μπορει να θεωρειται παιδικη σειρα αλλα εχει βαθυτερα νοηματα κρυμμενα στους διαλογους και στα επεισοδια.
Lizzy Cullen
Lizzy Cullen
Terry Fan
Terry Fan

Αριθμός μηνυμάτων : 3279
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2012
Τόπος : στον κόσμο μου
Χιούμορ : Ειρωνικό και σαρκαστικό

http://www.thetwilightsagagreek.net/

Δημοσίευση από nansecrets Τρι Νοε 26, 2013 5:24 pm

οντως ειναι καλυτερα που την ειδες σε αυτη την ηλικια. το καταλαβες και καλυτερα το νοημα. σιγουρα ειχαν αντικτυπο οι πικρες στιγμες και σε σενα αλλα οχι τον αντιστοιχο που ειχε σε οσες το βλεπαμε στα 8 μας και μας πληγωσε περισσοτερο οπως η περιπτωση του Αντονυ.

Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Damon
nansecrets
nansecrets
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 26265
Τόπος : όπου πάει και ο Τέρρυ!!!
Χιούμορ : ακόμα και στα δύσκολα...

https://terry.forumgreek.com/

Δημοσίευση από Lizzy Cullen Τρι Νοε 26, 2013 5:52 pm

Και ειναι και στιγμες-σκηνες σαν αυτην που λες που σε συνοδευουν σε ολη σου τη ζωη υποσυνειδητα. Εσεις ισως να εισασταν πολυ περισσοτερο επιφυλακτικες με τις σχεσεις λογω αυτων που ειδατε σε συγκριση με μενα.
Lizzy Cullen
Lizzy Cullen
Terry Fan
Terry Fan

Αριθμός μηνυμάτων : 3279
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2012
Τόπος : στον κόσμο μου
Χιούμορ : Ειρωνικό και σαρκαστικό

http://www.thetwilightsagagreek.net/

Δημοσίευση από ΜΙΜΙ Τρι Νοε 26, 2013 6:21 pm

Καλέ άσε! εμένα τόσο πολύ με πλήγωσε ο θάνατος του Άντονυ και μετά του Στήαρ που όταν βλέπει η κόρη μου τα συγκεκριμένα επεισόδια εγώ φεύγω δεν αντέχω να τα δω ακόμα και σ αυτή την ηλικία. affraid 

ΜΙΜΙ
ΜΙΜΙ
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από ariel Τρι Νοε 26, 2013 7:14 pm

Καλά Μιμάκο, όλες ξέρουμε πόσο ευαίσθητες είστε οι αντωνικές!!!! Αλλες ανεβασαν 40 πυρετό, άλλες έκλαιγαν βδομάδες...

Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy - Σελίδα 6 Images11

We are such stuff as dreams are made on; and our little life is rounded with a sleep.
The Tempest
ariel
ariel
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??

Σελίδα 6 από 13 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή