TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy
+27
nansecrets
HAMLET
Helen1299
Nadia Blackrose
peny
papirous
TeriCat
Lizzy Cullen
stavroylaki
Masta87
souka
nikol
eva
MsXrysaugi
E.T.
TZENHG13
eleanna
T4E
nina
adi*
c-t
Dalia
ΜΙΜΙ
nuitetoile21
anna
ariel
libra
31 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 13
Σελίδα 6 από 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Απ: Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy
κάθεστε κουράστε για το τίποτα...
είναι ξεκάθαρο με ποιο άτομο καταλήγει η Κάντυ στο τέλος, αλλά με τα Τερρικά θολωμένα μυαλά σας, δεν μπορείτε να το δείτε...
και βασικά μας το κάνει ξεκάθαρο η Mizouki από την αρχή...
είναι ξεκάθαρο με ποιο άτομο καταλήγει η Κάντυ στο τέλος, αλλά με τα Τερρικά θολωμένα μυαλά σας, δεν μπορείτε να το δείτε...
- Σπόιλερ:
με την Ελίζα...
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
TZENHG13 έγραψε:κάθεστε κουράστε για το τίποτα...
- Σπόιλερ:
με την Ελίζα...
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
TZENHG13 έγραψε:κάθεστε κουράστε για το τίποτα...
- Σπόιλερ:
με την Ελίζα...
εγω παλι αυτο το ανιμε το εμαθα περυσι (φανταζεσται) ηταν μερα αυγουστου οταν ειδα την μαμα μου και τις 2 θειες μου να στεκονται μαζι με τον θειο μου (που ηξερε απο υπολογιστες) και εψαχναν παλια ανιμε.... ξαφνικα βλεπω ενα βιντεακι.... και ρωταω...
-ποιο ανιμε ειναι αυτο
η θεια μου (τρελνη φαν της καντυ και του τερυ)
-αχχχ η καντυ!!!!
-ποια??? ποια ειναι αυτη η καντυ??
και ετσι εμαθα σχεδον ολη την ιστορια της καντυ.... η θεια μου ηθελε να βρει το βιντεο με τον θανατο του αντονυ.... με ειπε να βγω εξω να το δει μονη της....εγω ομως ηθελα να καθησω να το δω μαζι της....
αρα πρωτο επεισοδιο θανατος του αντονυ... μοιραιο.... αλλα παρ ολα αυτα συνεχισα να βλεπω καντυ λατρεψα τον τερυ το παραδεχομαι... απο το οτι μερικες καταστασεις της ζωης του εγιναν και σε εμενα και γιατι και εγω θελω να γινω ηθοποιος και λατρευω ρωμαιο και ιουλιετα
περα απο την λατρεια μου για τον τερυ....ειμαι αντονυκια για προσωπικους λογους που δεν λεγονται δημοσια
αλλα παλι ο τερυ ειναι ο δευτερος αγαπημενος μου χαρακτηρας!!!!!!!τον λατρευω γιατι ειναι δυνατο σκανταλιαρικο και αξιο αγορι που θα ηθελα να μεινει με την καντυ αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια
-ποιο ανιμε ειναι αυτο
η θεια μου (τρελνη φαν της καντυ και του τερυ)
-αχχχ η καντυ!!!!
-ποια??? ποια ειναι αυτη η καντυ??
και ετσι εμαθα σχεδον ολη την ιστορια της καντυ.... η θεια μου ηθελε να βρει το βιντεο με τον θανατο του αντονυ.... με ειπε να βγω εξω να το δει μονη της....εγω ομως ηθελα να καθησω να το δω μαζι της....
αρα πρωτο επεισοδιο θανατος του αντονυ... μοιραιο.... αλλα παρ ολα αυτα συνεχισα να βλεπω καντυ λατρεψα τον τερυ το παραδεχομαι... απο το οτι μερικες καταστασεις της ζωης του εγιναν και σε εμενα και γιατι και εγω θελω να γινω ηθοποιος και λατρευω ρωμαιο και ιουλιετα
περα απο την λατρεια μου για τον τερυ....ειμαι αντονυκια για προσωπικους λογους που δεν λεγονται δημοσια
αλλα παλι ο τερυ ειναι ο δευτερος αγαπημενος μου χαρακτηρας!!!!!!!τον λατρευω γιατι ειναι δυνατο σκανταλιαρικο και αξιο αγορι που θα ηθελα να μεινει με την καντυ αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ΜΙΜΙ έγραψε:άντε κι άλλη αντονυκιά εδώ!!!!
χαχαχα ΜΙΜΙ και εσυ εδω αχχ ωραια ολοι μαζεμενοι εδω δηλαδη τελειαααα
stavroulaki πολυ μου αρεσε το στορυ σου... δύο γενιές με κοινό σημείο την κάντυ... το ακούσαμε ακουσαμε από την μιμικα μας, από την τζούλιετ και τώρα κι από εσένα... πολύ συγκινητικό...
μιμί, έλα κια βρήκες ανταγωνίστρια... τόσες σκιζόμαστε ποια θα πρωτοπάρει τον τέρρυ, ας έχεις κι εσύ λίγο αυξημένο τον ανταγωνισμό σου, δεν βλάπτει
μιμί, έλα κια βρήκες ανταγωνίστρια... τόσες σκιζόμαστε ποια θα πρωτοπάρει τον τέρρυ, ας έχεις κι εσύ λίγο αυξημένο τον ανταγωνισμό σου, δεν βλάπτει
έλα ντε!!!!! αυτό το μονοπώλιο είναι και κουραστικό
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
ΜΙΜΙ έγραψε:έλα ντε!!!!! αυτό το μονοπώλιο είναι και κουραστικό
libra έγραψε:... τόσες σκιζόμαστε ποια θα πρωτοπάρει τον τέρρυ, ας έχεις κι εσύ λίγο αυξημένο τον ανταγωνισμό σου, δεν βλάπτει
εμμμ ο τερυ ειναι αξιο και πολυ καλο παιδι αλλα εγω και η ΜΙΜΙ ειπαμε ειμαστε αντονυκιες
libra μου ο τερυ το ξες οτι ειναι κολλημενος με την καντυ ευχομαι ομως να βρεις τον τερυ σου και εσυ εγω βρηκα τον αντονυ αλλα τον εχασα με τον ιδιο τροπο που εχασε η καντυ τον δικο της αντονυ
stavroylaki έγραψε:libra έγραψε:... τόσες σκιζόμαστε ποια θα πρωτοπάρει τον τέρρυ, ας έχεις κι εσύ λίγο αυξημένο τον ανταγωνισμό σου, δεν βλάπτει
εμμμ ο τερυ ειναι αξιο και πολυ καλο παιδι αλλα εγω και η ΜΙΜΙ ειπαμε ειμαστε αντονυκιες
libra μου ο τερυ το ξες οτι ειναι κολλημενος με την καντυ ευχομαι ομως να βρεις τον τερυ σου και εσυ εγω βρηκα τον αντονυ αλλα τον εχασα με τον ιδιο τροπο που εχασε η καντυ τον δικο της αντονυ
stavroulaki μου δεν είναι καθόλου ευχάριστο να χάνεις τον άντονύ σου, αλλά ευτυχώς η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και νέες προκλήσεις και εύχομαι να βρεις σύντομα τον Τέρρυ σου και καμία Σουζάνα να μην σταθεί ποτέ εμπόδιο στον δρόμο σας
Εγώ πάλι το πήρα απόφαση σχετικά νωρίς ότι ο Τέρρυ θα μείνει για πάντα μετην Κάντυ και κοίταξα κι εγώ και βρήκα δικό μου Τέρρυ για να μην έχουμε και θέματα με την αγαπημενη μας ξανθιά... δεν λέει
libra έγραψε:stavroylaki έγραψε:
stavroulaki μου δεν είναι καθόλου ευχάριστο να χάνεις τον άντονύ σου, αλλά ευτυχώς η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και νέες προκλήσεις και εύχομαι να βρεις σύντομα τον Τέρρυ σου και καμία Σουζάνα να μην σταθεί ποτέ εμπόδιο στον δρόμο σας
Εγώ πάλι το πήρα απόφαση σχετικά νωρίς ότι ο Τέρρυ θα μείνει για πάντα μετην Κάντυ και κοίταξα κι εγώ και βρήκα δικό μου Τέρρυ για να μην έχουμε και θέματα με την αγαπημενη μας ξανθιά... δεν λέει
ξερω ειναι σκληρο αλλα ειμαι τυχερη που εχω μια φιλη <<καντυ>> που με βοηθησε να ξεχασω τον πονο αυτο και σε ευχαριστω πολυ ευχομαι να μην μπει κανια σουζανα ασε που ειμαι και εγω λιγο χαζο σαν την καντυ και μπορει και να τον αφησω σε εκεινη
βρες εσύ τον Τερρυ σου και δεν θα σε αφήσουμε εμείς να τον παραχωρήσεις
αντε ωραια θα μου βαλετε μυαλο γιατι η μαμα μου προσπαθει εδω και 14 χρονια αλλα τιποτα
stavroylaki έγραψε:αντε ωραια θα μου βαλετε μυαλο γιατι η μαμα μου προσπαθει εδω και 14 χρονια αλλα τιποτα
ελα να σου βάλουμε μείς που το χουμε "πολύ"
libra έγραψε:stavroylaki έγραψε:αντε ωραια θα μου βαλετε μυαλο γιατι η μαμα μου προσπαθει εδω και 14 χρονια αλλα τιποτα
σουυυυυυυυυυυσσσσσσσσ θα ξυπνησω τον 1 χρονων αδερφο μου στο τελος και τοτε θα με κυνηγαει η μαμα μου με το σκουποξυλο αντε Libra παω για νανι γιατι αυριο εχω πρωτη ωρα εκεινον τον χαζουλακια καληνυχτουδιαααααα
αχχ μη Libra μου οχι stav!!! stavrou φωναζε με γιατι αλλοι βουλα αλλη σταυρο το κεφαλι μου γυρισε εχω και μεγαλο ονομα και ευχαριστω ελπιζω αν καταφερω να μπω αυριο
stayroylaki λυπάμαι πολύ που βίωσες κάτι παρόμοιο...
άλλοος με τη βάρκα "γλυκιά Κάντυ"????
stayroylaki, θα φροντίσουν οι αδελφές mizouki να μην βρεθεί Σουζάνα στο δρόμο σου...
άντε τυχερούλα...έχεις τα μέσα
το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???
καλέ είναι και η xrysaygh Αντωνικά...libra έγραψε:... τόσες σκιζόμαστε ποια θα πρωτοπάρει τον τέρρυ, ας έχεις κι εσύ λίγο αυξημένο τον ανταγωνισμό σου, δεν βλάπτει
άλλοος με τη βάρκα "γλυκιά Κάντυ"????
σωστήηηηηηηη...libra έγραψε:βρες εσύ τον Τερρυ σου και δεν θα σε αφήσουμε εμείς να τον παραχωρήσεις
stayroylaki, θα φροντίσουν οι αδελφές mizouki να μην βρεθεί Σουζάνα στο δρόμο σου...
άντε τυχερούλα...έχεις τα μέσα
libra έγραψε:stavroylaki έγραψε:αντε ωραια θα μου βαλετε μυαλο γιατι η μαμα μου προσπαθει εδω και 14 χρονια αλλα τιποτα
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
TZENHG13 έγραψε:stayroylaki λυπάμαι πολύ που βίωσες κάτι παρόμοιο...καλέ είναι και η xrysaygh Αντωνικά...libra έγραψε:... τόσες σκιζόμαστε ποια θα πρωτοπάρει τον τέρρυ, ας έχεις κι εσύ λίγο αυξημένο τον ανταγωνισμό σου, δεν βλάπτει
άλλοος με τη βάρκα "γλυκιά Κάντυ"????σωστήηηηηηηη...libra έγραψε:βρες εσύ τον Τερρυ σου και δεν θα σε αφήσουμε εμείς να τον παραχωρήσεις
άντε τυχερούλα...έχεις τα μέσαlibra έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχχχαχαχα εντο μεταξι εψαχνα αυτο το τοπικ και ενω ηταν μπροστα μου δεν το εβαζα ελεος
Εχετε γραψεις πολλα στις προηγουμενες σελιδες και δεν καταφερα να τα διαβασω ολα.
Ειπα ομως μια που μπηκα να σας πω πως γνωρισα εγω την Καντυ.
Πριν απο 5 χρονια οταν ήμουν 13 και Β Γυμνασιου (το 2008) γνωρισα το Λυκοφως. Κολλησα τοσο πολυ που απο ενα σημειο και μετα οταν δεν ειχα αλλο υλικο απο τα βιβλια να διαβασω, διαβαζα φανφικ με τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. Αφου ξεπερασα το αρχικο κολλημα μπορουσα να δω και πιο περα απο το λυκοφως. Πρεπει να ημουν 15 και να ηταν 2010 οταν η αγαπημενη μου ελληνιδα συγγραφεας φανφικ ανεβασε στο μπλογκ της κατι παλιες ιστοριες που ειχε γραψει με χαρακτηρες απο την καντυ. Τοτε δεν ηξερα τι ηταν και μου εξηγησαν οτι ηταν ενα ανιμε πολυ ωραιο, με νοημα και ολα τα σχετικα. Μιας και ηταν καλοκαιρι αποφασισα να το δω με μοναδικο σκοπο να διαβασω μετα τα φανφικ. Και τελικα οχι μονο τα ειδα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα αλλα τα λατρεψα.
Για καποιον λογο χαιρομαι που το ειδα οταν βρισκομουν στην εφηβεια και οχι οταν ημουν παιδι. Και αυτο γιατι η Καντυ Καντυ μπορει να θεωρειται παιδικη σειρα αλλα εχει βαθυτερα νοηματα κρυμμενα στους διαλογους και στα επεισοδια.
Ειπα ομως μια που μπηκα να σας πω πως γνωρισα εγω την Καντυ.
Πριν απο 5 χρονια οταν ήμουν 13 και Β Γυμνασιου (το 2008) γνωρισα το Λυκοφως. Κολλησα τοσο πολυ που απο ενα σημειο και μετα οταν δεν ειχα αλλο υλικο απο τα βιβλια να διαβασω, διαβαζα φανφικ με τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. Αφου ξεπερασα το αρχικο κολλημα μπορουσα να δω και πιο περα απο το λυκοφως. Πρεπει να ημουν 15 και να ηταν 2010 οταν η αγαπημενη μου ελληνιδα συγγραφεας φανφικ ανεβασε στο μπλογκ της κατι παλιες ιστοριες που ειχε γραψει με χαρακτηρες απο την καντυ. Τοτε δεν ηξερα τι ηταν και μου εξηγησαν οτι ηταν ενα ανιμε πολυ ωραιο, με νοημα και ολα τα σχετικα. Μιας και ηταν καλοκαιρι αποφασισα να το δω με μοναδικο σκοπο να διαβασω μετα τα φανφικ. Και τελικα οχι μονο τα ειδα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα αλλα τα λατρεψα.
Για καποιον λογο χαιρομαι που το ειδα οταν βρισκομουν στην εφηβεια και οχι οταν ημουν παιδι. Και αυτο γιατι η Καντυ Καντυ μπορει να θεωρειται παιδικη σειρα αλλα εχει βαθυτερα νοηματα κρυμμενα στους διαλογους και στα επεισοδια.
οντως ειναι καλυτερα που την ειδες σε αυτη την ηλικια. το καταλαβες και καλυτερα το νοημα. σιγουρα ειχαν αντικτυπο οι πικρες στιγμες και σε σενα αλλα οχι τον αντιστοιχο που ειχε σε οσες το βλεπαμε στα 8 μας και μας πληγωσε περισσοτερο οπως η περιπτωση του Αντονυ.
Και ειναι και στιγμες-σκηνες σαν αυτην που λες που σε συνοδευουν σε ολη σου τη ζωη υποσυνειδητα. Εσεις ισως να εισασταν πολυ περισσοτερο επιφυλακτικες με τις σχεσεις λογω αυτων που ειδατε σε συγκριση με μενα.
Καλέ άσε! εμένα τόσο πολύ με πλήγωσε ο θάνατος του Άντονυ και μετά του Στήαρ που όταν βλέπει η κόρη μου τα συγκεκριμένα επεισόδια εγώ φεύγω δεν αντέχω να τα δω ακόμα και σ αυτή την ηλικία.
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Καλά Μιμάκο, όλες ξέρουμε πόσο ευαίσθητες είστε οι αντωνικές!!!! Αλλες ανεβασαν 40 πυρετό, άλλες έκλαιγαν βδομάδες...
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Σελίδα 6 από 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Παρόμοια θέματα
» Σχόλια για Τα ποιήματα / Candy-Candy Poems
» Σχόλια για το "Candy Candy OVA Summer vacation"
» candy candy movie 2011
» Σχόλια για το "Candy Candy OVA Summer vacation"
» candy candy movie 2011
Σελίδα 6 από 13
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia