TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy
+27
nansecrets
HAMLET
Helen1299
Nadia Blackrose
peny
papirous
TeriCat
Lizzy Cullen
stavroylaki
Masta87
souka
nikol
eva
MsXrysaugi
E.T.
TZENHG13
eleanna
T4E
nina
adi*
c-t
Dalia
ΜΙΜΙ
nuitetoile21
anna
ariel
libra
31 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 13
Σελίδα 3 από 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Απ: Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy
eva έγραψε:Με την ομάδα που έχουμε φέτος, μόνο αν κάνω την μπάλα μπορούμε να έχουμε ελπίδα! Γυναίκα είμαι, δεν νομίζω οι αντίπαλοι να με κλοτσάνε! Όσο για τους δικούς μας, θα τους έχω ενημερώσει, θα με αφήνουν να τρέχω όπου θέλω!
πάντως δεν θα κάνεις την μπαλίτσα...όταν θα μπαίνει η ομάδα στα αποδυτήρια θα σε φυγαδεύσουμε...
μισή ώρα το ζέσταμα και 2 ώρες ο αγώνας και 1 τέταρτο οι δηλώσεις στη μικτή ζώνη και άλλο ένα τεταρτάκι στις ντουζιέρες...ουουουουου όχι απλά καφέ θα προλάβουμε να πιούμε...και μουσακά θα φτιάξουμε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την TZENHG13 στις Πεμ Απρ 07, 2011 9:32 am, 1 φορά
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
βρε Τζένη, διαβάζω-διαβάζω και όλα τα ποστ έχουν αποκτήσει αθλητικό χαρακτήρα... Πως το καταφέρνεις αυτό???
δεν ξέρω...υποσυνείδητα...
είναι σαν τον Κάναμε μάλλον...
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
TZENHG13 έγραψε:δεν ξέρω...υποσυνείδητα...
Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy
Λάτρεψα την Κάντυ όταν προβλήθηκε από την ΕΡΤ νομίζω, το 87 ή 89?. Δε θυμάμαι πόσο ήμουν, (5-6) πολύ μικρή σίγουρα! Θυμάμαι όμως ότι δεν είχα δει όλα τα επεισόδια, αλλά είχα ενθουσιαστεί!
Περιοδικό (αν θυμάμαι καλά ήταν τόμος!) είδα πρώτη φορά σε κάποιες διακοπές με τους γονείς μου σε κάποιο νησί, μου το πήραν με το ζόρι μιας κ ήταν στα αγγλικά!!! Εγώ από εκείνη τη μέρα το έπαιρνα παντού μαζί μου, ώσπου άρχισε να χαλάει κ αποφάσισα να κόψω τα καλύτερα μέρη του κ να τα κάνω κολάζ! Θυμάμαι ότι μέσα είχε το περιβόητο φιλί!!!
Τη δεκαετία του 90 ξανά προβλήθηκε & όντας πιο μεγάλη πλέον, αποφάσισα πως δεν πρέπει να χάσω επεισόδιο! Κάποια στιγμή όμως, η προβολή γινόταν πολύ νωρίς το Σαββατοκύριακο,6.30 ή 7, με αποτέλεσμα να βάζω ξυπνητήρι για να το γράφω στο βίντεο! Σώζετε μια κασέτα έως κ σήμερα! (βίντεο δε σώζετε!)
Η Κάντυ είναι ο μεγάλος μου έρωτας! Με επηρέασε πολύ...
Πριν 2 χρόνια σε μια συζήτηση αναζήτησης που είχα, μου έστειλαν ένα link με όλα τα επεισόδια!
Έβαλα τα κλάματα! Δε μπορούσα να τα δω από τη συγκίνηση!
Από τότε μέχρι κ σήμερα τα έχω δει & διαβάσει άπειρες φορές, κ εξακολουθώ, ανά τακτά διαστήματα!!
Δεν ξέρω αν είμαι σοβαρά γιατρέ μου αλλά είμαι χαρούμενη που βρήκα ομοιοπαθείς!
Περιοδικό (αν θυμάμαι καλά ήταν τόμος!) είδα πρώτη φορά σε κάποιες διακοπές με τους γονείς μου σε κάποιο νησί, μου το πήραν με το ζόρι μιας κ ήταν στα αγγλικά!!! Εγώ από εκείνη τη μέρα το έπαιρνα παντού μαζί μου, ώσπου άρχισε να χαλάει κ αποφάσισα να κόψω τα καλύτερα μέρη του κ να τα κάνω κολάζ! Θυμάμαι ότι μέσα είχε το περιβόητο φιλί!!!
Τη δεκαετία του 90 ξανά προβλήθηκε & όντας πιο μεγάλη πλέον, αποφάσισα πως δεν πρέπει να χάσω επεισόδιο! Κάποια στιγμή όμως, η προβολή γινόταν πολύ νωρίς το Σαββατοκύριακο,6.30 ή 7, με αποτέλεσμα να βάζω ξυπνητήρι για να το γράφω στο βίντεο! Σώζετε μια κασέτα έως κ σήμερα! (βίντεο δε σώζετε!)
Η Κάντυ είναι ο μεγάλος μου έρωτας! Με επηρέασε πολύ...
Πριν 2 χρόνια σε μια συζήτηση αναζήτησης που είχα, μου έστειλαν ένα link με όλα τα επεισόδια!
Έβαλα τα κλάματα! Δε μπορούσα να τα δω από τη συγκίνηση!
Από τότε μέχρι κ σήμερα τα έχω δει & διαβάσει άπειρες φορές, κ εξακολουθώ, ανά τακτά διαστήματα!!
nikol- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2011
είσαι στο κατάλληλο σημείο Νικόλ μου!!!! όλη η τρέλα της Κάντυ και του Τέρρυ είναι μαζεμένη εδώ μέσα, και έχουμε φτιάξει μία καταπληκτική παρέα!!!!
μια χαρα εισαι nickol!! ολες ετσι ειμαστε!!
το 1984 το εδειξε πρωτη φορα στην ΕΡΤ..και καποια στιγμη το ειχε ξαναδειξει και η ΕΡΤ3.. πολυ πιο μετα το ειχε δειξει και ο τοτε Σκαι αλλα με αλλη μεταγλωτιση..
το 1984 το εδειξε πρωτη φορα στην ΕΡΤ..και καποια στιγμη το ειχε ξαναδειξει και η ΕΡΤ3.. πολυ πιο μετα το ειχε δειξει και ο τοτε Σκαι αλλα με αλλη μεταγλωτιση..
Στον ΣΚΑΙ με την διαφορετική μεταγλώτισση, δεν το είχα μυριστει!
Νικόλ, πάνω κάτω την ιδια ιστορία μοιραζόμαστε όλες. Αλήθεια είχες το μανγκα στα αγγλικα;;;; ουτε που φανταζόμουν οτι υπήρχε στην ελλάδα. εγω το ανακάλυψα μεσω ιντερνετ πριν απο 1-1,5 χρόνο. Το κολάζ το έχεις ακόμα; (σουπερ η ιδέα σου να βάλεις τις καλύτερες σκηνές σου σε κολάζ!)
Δεν είναι απίστευτο, οτι τοσα χρονια μετα, βλέπουμε τα επεισόδεια και ακόμα κλαίμε; Τα έχω δει, αμέτρητες φορές και στα ιαπωνικά και στα ελληνικά και ακόμα έχουν την ιδια επίδραση πάνω μου.
Νικόλ, πάνω κάτω την ιδια ιστορία μοιραζόμαστε όλες. Αλήθεια είχες το μανγκα στα αγγλικα;;;; ουτε που φανταζόμουν οτι υπήρχε στην ελλάδα. εγω το ανακάλυψα μεσω ιντερνετ πριν απο 1-1,5 χρόνο. Το κολάζ το έχεις ακόμα; (σουπερ η ιδέα σου να βάλεις τις καλύτερες σκηνές σου σε κολάζ!)
Δεν είναι απίστευτο, οτι τοσα χρονια μετα, βλέπουμε τα επεισόδεια και ακόμα κλαίμε; Τα έχω δει, αμέτρητες φορές και στα ιαπωνικά και στα ελληνικά και ακόμα έχουν την ιδια επίδραση πάνω μου.
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
nikol έγραψε:
Να πω ότι δεν νιώθουμε το δράμα σου; Θα πω ψέματα!!!
Βρε τι βάλαμε την μικροβιολόγο του φόορυμ να φτιάξει εμβόλιο κατά του υιού του Τέρρυ. Τελικά ήταν τόσο τερόπληκτη η ίδια, που το εμβόλιο που μας έκανε μας έθισε περισσότερο.
Μετά ασχοληθήκαμε με άλλα μάνγκα για να ξεχαστούμε. Πάλι εδώ γυρίσουμε. Στην terry-hug!!!
Ότι και να δοκιμάσαμε απέτυχε παταγωδώς!!! Δράμα η κατάσταση, ένα δράμα!!!
libra έγραψε:nikol έγραψε:
Βρε τι βάλαμε την μικροβιολόγο του φόορυμ να φτιάξει εμβόλιο κατά του υιού του Τέρρυ. Τελικά ήταν τόσο τερόπληκτη η ίδια, που το εμβόλιο που μας έκανε μας έθισε περισσότερο.
Μετά ασχοληθήκαμε με άλλα μάνγκα για να ξεχαστούμε. Πάλι εδώ γυρίσουμε. Στην terry-hug!!!
παταγωδης αποτυχια οντως!!!
libra έγραψε:nikol έγραψε:
Παρ' όλα αυτά...
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
Τώρα πια δεν υπάρχει ούτε περιοδικό ούτε κολάζ! Τότε σε κάποιο νησί στα τουριστικά το είχα βρει αλλά δε θυμάμαι κ πολλά! Είχα κολλήσει όμως με το φιλί!! Παιδάκι σου λέει μετά!
Πάντως μέχρι που σας βρήκα ντρεπόμουν να λέω για αυτό το κόλλημα! Τώρα πια όμως νιώθω πως ανήκω σε μια παρέα!
Τα επεισόδια στα ελληνικά τα έχω δει άπειρες φορές, στα γιαπωνέζικα με υποτίτλους το προσπάθησα, μέχρι κ στα ιταλικά κ ισπανικά αλλά δε καταλάβαινα λέξη!!!
:dance: :dance:
Πάντως μέχρι που σας βρήκα ντρεπόμουν να λέω για αυτό το κόλλημα! Τώρα πια όμως νιώθω πως ανήκω σε μια παρέα!
Τα επεισόδια στα ελληνικά τα έχω δει άπειρες φορές, στα γιαπωνέζικα με υποτίτλους το προσπάθησα, μέχρι κ στα ιταλικά κ ισπανικά αλλά δε καταλάβαινα λέξη!!!
:dance: :dance:
nikol- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2011
Εδώ μέσα Νικολ, όχι μόνο δεν θα ντρέπεσαι να λες για το κόλλημά σου, αλλά θα είσαι και περίφανη που το έχεις!!! απ' ότι θα δεις και από τα υπόλοιπα ποστ, μπορείς να γράφεις ό,τι σου περνάει από το μυαλό, όπως σου περνάει, και να βρίσκεις ανθρώπους που συμφωνούν μαζί σου, και σε καταλαβαίνουν απόλυτα!!
nikol με το μάνγκα έχεις ασχοληθεί καθόλου;
ρωτάω γιατί εγώ είμαι μανγκό-πληκτη και ψάχνω να βρω συμπάσχοντες
ρωτάω γιατί εγώ είμαι μανγκό-πληκτη και ψάχνω να βρω συμπάσχοντες
γιατι, εγω δεν είμαι αρκετα μανγκόπληκτη για τα γούστα σου; θες να βάλουμε κάτω το μάνγκα και να το ξεφυλλίσουμε για να πάμε κόντρα; ε; τσαμπουκά; ε;
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:γιατι, εγω δεν είμαι αρκετα μανγκόπληκτη για τα γούστα σου; θες να βάλουμε κάτω το μάνγκα και να το ξεφυλλίσουμε για να πάμε κόντρα; ε; τσαμπουκά; ε;
ναι, ρε *σηκώνω μανίκια* να τα βγάλουμε να τα (φυλλο)μετρήσουμε
Άσε, δεν σε χτυπάω αυτή την εβδομάδα γιατί έχεις και παράσταση
με αφησατε με τα ποπκορν συξυλη.. πανω που ετοιμαστηκα να απολαυσω το ματσακι.. παλι θα αρκεστω σε επαναληψη του supernatural.. κακιες!!!
anna- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2611
Τόπος : Lothlorien
Χιούμορ : black- καραblack!!!
libra έγραψε:ariel έγραψε:γιατι, εγω δεν είμαι αρκετα μανγκόπληκτη για τα γούστα σου; θες να βάλουμε κάτω το μάνγκα και να το ξεφυλλίσουμε για να πάμε κόντρα; ε; τσαμπουκά; ε;
ναι, ρε *σηκώνω μανίκια* να τα βγάλουμε να τα (φυλλο)μετρήσουμε
Άσε, δεν σε χτυπάω αυτή την εβδομάδα γιατί έχεις και παράσταση
Απο δευτέρα εδώ θα είμαι!!!! Τα (φυλλο)μετράμε οτι ωρα θες κοπελιά!!
ariel- Terry Total Freak
ενημερωστε μας για την ωρα να ειμαστε κι εμεις στις θεσεις μας!
καλε εννοειται!!!!
anna- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2611
Τόπος : Lothlorien
Χιούμορ : black- καραblack!!!
Καλησπέρα! :)
Επειδή είμαι από την Κύπρο πρώτη φορά είδα την Κάντυ στην τηλεόραση όταν την έδειξε στην Κύπρο το 91 μέχρι το 92 στο ΡΙΚ. Ήμουν 4 με 5 χρονών. Όταν ήμουν 7 έδειξε και κάποιος άλλος σταθμός την Κάντυ αλλά μόνο τα 15 επεισόδια. Ευτυχώς είχα βιντεογραφήσει ορισμένα επεισόδια σε κασέτες και έτσι θυμόμουνα αρκετά πράγματα. Ξαναείδα όλα τα επεισόδια της Κάντυ από το Youtube όταν την ανέβασαν τα παιδιά του CIGP!
Στην Κύπρο ποτέ δεν κυκλοφόρησε το περιοδικό της Κάντυ. Ευτυχώς που το ανέβασαν τα παιδιά πάλι του CIGP και το κατέβασα και άρχισα να το διαβάζω. Από όσο έχω διαβάσει έχει πολλές διαφορές από το ανιμέ.
Επειδή είμαι από την Κύπρο πρώτη φορά είδα την Κάντυ στην τηλεόραση όταν την έδειξε στην Κύπρο το 91 μέχρι το 92 στο ΡΙΚ. Ήμουν 4 με 5 χρονών. Όταν ήμουν 7 έδειξε και κάποιος άλλος σταθμός την Κάντυ αλλά μόνο τα 15 επεισόδια. Ευτυχώς είχα βιντεογραφήσει ορισμένα επεισόδια σε κασέτες και έτσι θυμόμουνα αρκετά πράγματα. Ξαναείδα όλα τα επεισόδια της Κάντυ από το Youtube όταν την ανέβασαν τα παιδιά του CIGP!
Στην Κύπρο ποτέ δεν κυκλοφόρησε το περιοδικό της Κάντυ. Ευτυχώς που το ανέβασαν τα παιδιά πάλι του CIGP και το κατέβασα και άρχισα να το διαβάζω. Από όσο έχω διαβάσει έχει πολλές διαφορές από το ανιμέ.
Masta87- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 159
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2011
Οι διαφορές είναι τεράστιες!!!! εδώ που τα λέμε, αν και όλες αγαπήσαμε την Κάντυ από το ανιμε, το μάνγκα είναι πολύ καλύτερο και σε σκίτσο και σε ιστορία! Νομίζω οτι λίγες εδώ μέσα έχουν αντίθετη άποψη.
ariel- Terry Total Freak
Masta87 έγραψε:Καλησπέρα! :)
Ησουν τόσο μικρη και σου έκανε τόση εντυπωση; Ηταν ομως η ατιμη παιδικό τραυμα.... κατι οι αδικίες, κατι ο Αντονυ να μην πω για τον χωρισμό.... Για να κλαιμε την βλέπαμε;;;;
ariel- Terry Total Freak
Σελίδα 3 από 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Παρόμοια θέματα
» Σχόλια για Τα ποιήματα / Candy-Candy Poems
» Σχόλια για το "Candy Candy OVA Summer vacation"
» candy candy movie 2011
» Σχόλια για το "Candy Candy OVA Summer vacation"
» candy candy movie 2011
Σελίδα 3 από 13
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia