TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Ποιός από τους ήρωες σας θυμίζει πιο πολύ τον εαυτό σας;
+10
66Promises
nina
libra
Dalia
eleanna
nansecrets
ariel
ΜΙΜΙ
TZENHG13
nuitetoile21
14 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
ποιός από τους ήρωες σας θυμίζει λιγάλι τον εαυτό σας
Ποιός από τους ήρωες σας θυμίζει πιο πολύ τον εαυτό σας;
ποιος απο τους ηρωες σας θυμιζει τον εαυτο σας; μπορειτε να βαλετε πανω απο εναν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nuitetoile21 στις Τετ Νοε 24, 2010 6:20 pm, 1 φορά
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : neverland
Απ: Ποιός από τους ήρωες σας θυμίζει πιο πολύ τον εαυτό σας;
Λοιπόν,
θα μπορούσα να βάλω τους περισσότερους ήρωες, (ίσως και τα αδέλφια Ράγκαν αν πρόκειται για εχθρούς ) αλλά έβαλα 4.
Κάντυ: είμαι εργατική, πεισματάρα, ήμουν άτακτη στα νιάτα μου και μ' αρέσει να βοηθάω - όσο μπορώ τουλάχιστον - τους συνανθρώπους μου, (θα μπορούσα γι' αυτο να βάλω και κυρία Πόνυ και αδελφή Μαρία) εκτός απ' τους εχθρούς
Τέρρυ: γιατί είμαι και αντιδραστικό στοιχείο αλλά και ευαίσθητη ταυτόχρονα και από μικρή είχα έφεση στα καλλιτεχνικά :rockband: :rockband:
Στήαρ: γιατί μ' αρέσει να κάνω τους άλλους να γελάνε και αν και δεν έχω ασχοληθεί με εφευρέσεις (αν ασχολιόμουν, ακόμα θα με κυνήγαγε η Libra ) τα πάω πολύ καλά με ότι έχει να κάνει με χειροτεχνείες, μαστορέματα κ.λ.π. και
Άλμπερτ: γιατί αν και δεν τα πάω καλά με έντομα, ερπετά κ.λ.π., μ' αρέσουν τα ταξίδια, να επικοινωνώ με τους ανθρώπους και δεν κοιτάζω τους ανθρώπους στην τσέπη
θα μπορούσα να βάλω τους περισσότερους ήρωες, (ίσως και τα αδέλφια Ράγκαν αν πρόκειται για εχθρούς ) αλλά έβαλα 4.
Κάντυ: είμαι εργατική, πεισματάρα, ήμουν άτακτη στα νιάτα μου και μ' αρέσει να βοηθάω - όσο μπορώ τουλάχιστον - τους συνανθρώπους μου, (θα μπορούσα γι' αυτο να βάλω και κυρία Πόνυ και αδελφή Μαρία) εκτός απ' τους εχθρούς
Τέρρυ: γιατί είμαι και αντιδραστικό στοιχείο αλλά και ευαίσθητη ταυτόχρονα και από μικρή είχα έφεση στα καλλιτεχνικά :rockband: :rockband:
Στήαρ: γιατί μ' αρέσει να κάνω τους άλλους να γελάνε και αν και δεν έχω ασχοληθεί με εφευρέσεις (αν ασχολιόμουν, ακόμα θα με κυνήγαγε η Libra ) τα πάω πολύ καλά με ότι έχει να κάνει με χειροτεχνείες, μαστορέματα κ.λ.π. και
Άλμπερτ: γιατί αν και δεν τα πάω καλά με έντομα, ερπετά κ.λ.π., μ' αρέσουν τα ταξίδια, να επικοινωνώ με τους ανθρώπους και δεν κοιτάζω τους ανθρώπους στην τσέπη
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
o άντονυ που είναι???
εγώ σ αυτόν μοιάζω ρομαντική μέχρι κόκαλο!!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ΜΙΜΙ έγραψε:o άντονυ που είναι???
συγγνωμη μιμη!!! εβγαλα τον νηλ και τον εβαλα.
αυτα παθαινει κανεις οταν φτιαχνει ψηφοφοριες πεντε το πρωι
Δεν πειράζει βρε nuit! Αλλά τι κάνεις ξύπνια βρε παιιδάκι μου τέτοια ώρα? Δεν μετράς κανένα προβατάκι?:pic4ever.com/i
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Παττυ και Στηαρ!!! Ντροπαλη και μοναχικη, αριστη μαθητρια παντα με τα ζωάκια μου και με λιγους φιλους που τους αγαπουσα αληθηνα. Γι' αυτους ήμουν πάντα το πειραχτηρι που τους εκανε να γελάνε, με τα κατσαβίδια στο χερι, ετοιμη να συνδεσω φωτιστικα, να κανω βιδες τα κασσετοφωνα (οκ το αποτελεσμα δεν ήταν παντα το αναμενομενο, αλλα δεν πετυχαίνουν ολα τα πειράματα, σωστα; )
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Καντυ και Τερρυ.
Καντυ: ειμαι ευγενικη για ολους εκει και θελω να βοηθαω κι ας μην μου αναγνωριστει αρκει που βοηθαω και με κανει να νιωθω καλα.
Τερρυ: καλλιτεχνικη ψυχη.. κλειστη, απροσιτη(οχι για ολους) μονο με οσους εγω νιωσω οτι πρεπει να ανοιχτω ανοιγομαι και δενομαι. αλαζονικη, εγωιστρια, μοναχικη, ονειροπολα, πειραχτηρι (και καποιες φορες γινομαι ενοχλητικη αν οχι αντιπαθης ) ελευθερο πνευμα, αντιρρησιας, επαναστατρια(οπου μπορω δεν αντεχω να μου επιβαλλουν πολλα!) ευαισθητη (σαν γυαλι!!), δυναμικη και δυνατη σαν βραχος!
Καντυ: ειμαι ευγενικη για ολους εκει και θελω να βοηθαω κι ας μην μου αναγνωριστει αρκει που βοηθαω και με κανει να νιωθω καλα.
Τερρυ: καλλιτεχνικη ψυχη.. κλειστη, απροσιτη(οχι για ολους) μονο με οσους εγω νιωσω οτι πρεπει να ανοιχτω ανοιγομαι και δενομαι. αλαζονικη, εγωιστρια, μοναχικη, ονειροπολα, πειραχτηρι (και καποιες φορες γινομαι ενοχλητικη αν οχι αντιπαθης ) ελευθερο πνευμα, αντιρρησιας, επαναστατρια(οπου μπορω δεν αντεχω να μου επιβαλλουν πολλα!) ευαισθητη (σαν γυαλι!!), δυναμικη και δυνατη σαν βραχος!
Και εγώ είχα σχετικά δυσκολία να σκεφτώ σε ποιον μοιάζω πιο πολύ γιατί πιάνουν το χαρακτήρα μου πολλοί χαρακτήρες απο το άνιμε.
Κάντυ: Η μικρή Κάντυ μοιαζει πολύ στη παιδική μου ηλικία. Κάργα παιχνίδι, αγοροκοριτσο, σκαρφαλωνα δέντρα, φροντιζα τα μικρότερα μου αδέρφια και σαν μεγαλύτερη στη γειτονιά ήμουν κατα κάποιο τρόπο αρχηγός της πιτσιρικοπαρέας. Και έχω το κακό της φυσικό να βάζω τους άλλους μπροστά και πίσω οι δικές μου επιθυμίες.
Τέρρυ: ο Τέρρυ αρχιζε να μου μοιάζει απο τα τέλη της εφηβίας μου και μετα. Καλλιτενχική φύση, επαιζα πιάνο και ονειρευόμουνα να ήμουν πιανίστας να δίνω ρεσιτάλς! Τα επαναστατικά μου τα αρχισα απο το που έφυγα απο το σπίτι, ρεμπελ, ποτα, τσιγαρα και ξενύχτια με τη σεσουλα και αναρχοφιλοσοφιες. Κλειστή μέχρι αηδείας έως πρόσφατα στα προσωπικά μου και γενικά μοναχικός χαρακτήρας, δεν είχα ποτέ μεγάλες παρέες.
Στήαρ: Διχασμένη προσωπικότητα βγαίνω το ξέρω αλλά πάντοτε μ'αρεσε να λύνω προβλήματα και να μαστορεύω, απο τη σκουπα την ηλέκτρική και το βίντεο στο σπίτι μέχρι που έγινα και βιοχημικός ερευνητής στο τέλος και έχω μια φώτο σε Σκωτζέζικη εφημερίδα με τη ποδια του εργαστηρίου να κοιτάω ενα μικροβιολογικό γιαλάκι μπροστά σε μικροσκόπιο και η λεζαντα στην εφημερίδα; Γελάμε εδώ - "Πεφτει το σπερμα των Σκωτσέζων!! Εγώ απο την αγωνία μου να μην πεθάνω στα γέλια (γιατι απο σπόντα μπήκα στην εφημερίδα, στο άσχετο χωρίς να το περιμένω) πάντως έχω το τέλειο ανησιχυμένο ύφος για το ποιο είναι το μέλλον των Σκωτσέζων!
Αρτσι: Παρόλα τα απο πάνω έχω και μια αδυναμία με τα ρούχα. Δεν εννοώ μάρκες, τις περισσότερες φορές σαν λέτσος είμαι ντυμένη αλλά θέλω να είμαι stylish λέτσος. Και έχω ένα κόλλημα με το πώς συνδυάζω χρώματα και αccessories. Πχ. δεν θα με πιασεις ποτέ να φοράω καφέ με μαύρο ή σκούρο μπλέ και μαύρο, στραβώνω! Για να μην πω για τσάντες και παπούτσια Αν και πέρασα και μια φάση στη ζωή μου που ντυνόμουνα σαν το Τσιβιλίκα στη "Θεια μου η χίππισα"
Αλμπερτ: Αυτός μου βγήκε τελευταία - όσο μεγαλώνω τόσο θαυμάζω και σέβομαι τη φύση, παρατηρώ ποτε βγαίνουν τα φύλλα στα δεντρα, παω και αράζω στις ελιές που έχουμε στη Καλαμάτα το καλοκαίρι και χαλαρώνω. Και αφου γυρνούσα με στρογγυλά γιαλυά ηλίου και με μεξικάνικη κουβερτούλα στους ώμους κάποτε μάλλον φέρνω και προς λίγο Αλμπερτ.
Αυτάαααα, την ιστορία της ζωής μου μου φαίνετε αραδιασα. είδες για να τρως αργά βραδυνό;;;
Κάντυ: Η μικρή Κάντυ μοιαζει πολύ στη παιδική μου ηλικία. Κάργα παιχνίδι, αγοροκοριτσο, σκαρφαλωνα δέντρα, φροντιζα τα μικρότερα μου αδέρφια και σαν μεγαλύτερη στη γειτονιά ήμουν κατα κάποιο τρόπο αρχηγός της πιτσιρικοπαρέας. Και έχω το κακό της φυσικό να βάζω τους άλλους μπροστά και πίσω οι δικές μου επιθυμίες.
Τέρρυ: ο Τέρρυ αρχιζε να μου μοιάζει απο τα τέλη της εφηβίας μου και μετα. Καλλιτενχική φύση, επαιζα πιάνο και ονειρευόμουνα να ήμουν πιανίστας να δίνω ρεσιτάλς! Τα επαναστατικά μου τα αρχισα απο το που έφυγα απο το σπίτι, ρεμπελ, ποτα, τσιγαρα και ξενύχτια με τη σεσουλα και αναρχοφιλοσοφιες. Κλειστή μέχρι αηδείας έως πρόσφατα στα προσωπικά μου και γενικά μοναχικός χαρακτήρας, δεν είχα ποτέ μεγάλες παρέες.
Στήαρ: Διχασμένη προσωπικότητα βγαίνω το ξέρω αλλά πάντοτε μ'αρεσε να λύνω προβλήματα και να μαστορεύω, απο τη σκουπα την ηλέκτρική και το βίντεο στο σπίτι μέχρι που έγινα και βιοχημικός ερευνητής στο τέλος και έχω μια φώτο σε Σκωτζέζικη εφημερίδα με τη ποδια του εργαστηρίου να κοιτάω ενα μικροβιολογικό γιαλάκι μπροστά σε μικροσκόπιο και η λεζαντα στην εφημερίδα; Γελάμε εδώ - "Πεφτει το σπερμα των Σκωτσέζων!! Εγώ απο την αγωνία μου να μην πεθάνω στα γέλια (γιατι απο σπόντα μπήκα στην εφημερίδα, στο άσχετο χωρίς να το περιμένω) πάντως έχω το τέλειο ανησιχυμένο ύφος για το ποιο είναι το μέλλον των Σκωτσέζων!
Αρτσι: Παρόλα τα απο πάνω έχω και μια αδυναμία με τα ρούχα. Δεν εννοώ μάρκες, τις περισσότερες φορές σαν λέτσος είμαι ντυμένη αλλά θέλω να είμαι stylish λέτσος. Και έχω ένα κόλλημα με το πώς συνδυάζω χρώματα και αccessories. Πχ. δεν θα με πιασεις ποτέ να φοράω καφέ με μαύρο ή σκούρο μπλέ και μαύρο, στραβώνω! Για να μην πω για τσάντες και παπούτσια Αν και πέρασα και μια φάση στη ζωή μου που ντυνόμουνα σαν το Τσιβιλίκα στη "Θεια μου η χίππισα"
Αλμπερτ: Αυτός μου βγήκε τελευταία - όσο μεγαλώνω τόσο θαυμάζω και σέβομαι τη φύση, παρατηρώ ποτε βγαίνουν τα φύλλα στα δεντρα, παω και αράζω στις ελιές που έχουμε στη Καλαμάτα το καλοκαίρι και χαλαρώνω. Και αφου γυρνούσα με στρογγυλά γιαλυά ηλίου και με μεξικάνικη κουβερτούλα στους ώμους κάποτε μάλλον φέρνω και προς λίγο Αλμπερτ.
Αυτάαααα, την ιστορία της ζωής μου μου φαίνετε αραδιασα. είδες για να τρως αργά βραδυνό;;;
eleanna- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2010
Τόπος : Εδιμβούργο
Αρέσει στον χρήστη Έλλη
με την αννυ δυστυχως...
το χω πει και αλλου...
αλλα οχι σε θεματα προσωπικα ...να ως αννυ ημουν ερωτευμενη με τον αρτσυ και
εκεινος προτιμουσε την καντυ κι εκεινη τον ηθελε...
τοτε θα τον αφηνα σε εκεινη...καθ'οτι θα τον αγαπουσα παρα πολυ για να χαλασω την ευτυχια του
και να του γινω εμποδιο...
για αυτο τον λογο δεχομαι μουτζες...
γι αυτο κι εγω τον χαρακτηρα της αννυ θα τον αλλαξω στην ιστορια μου...
δεν θα χει καμια σχεση με αυτο που παρουσιασε η μιζουκι
το χω πει και αλλου...
αλλα οχι σε θεματα προσωπικα ...να ως αννυ ημουν ερωτευμενη με τον αρτσυ και
εκεινος προτιμουσε την καντυ κι εκεινη τον ηθελε...
τοτε θα τον αφηνα σε εκεινη...καθ'οτι θα τον αγαπουσα παρα πολυ για να χαλασω την ευτυχια του
και να του γινω εμποδιο...
για αυτο τον λογο δεχομαι μουτζες...
γι αυτο κι εγω τον χαρακτηρα της αννυ θα τον αλλαξω στην ιστορια μου...
δεν θα χει καμια σχεση με αυτο που παρουσιασε η μιζουκι
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
εγω ειμαι αλμπερτ και τερρυ.
αλμπερτ γιατι δεν νιωθω και ιδιαιτερα δεμενη με την οικογενεια μου.ναι τους αγαπαω αλλα υπαρχουν πολλες αποστασεις.
επισης γιατι τρελλαινομαι για ταξιδια και ζωακια.
τερρυ γιατι ουτε εγω ειμαι κοινωνικα διπλωματης.αν περιφρονω καποιον θα του το δειξω και πιθανοτατα θα του το πω κιολας. και εχω μεγαλες απαιτησεις απο τους ανθρωπους γενικοτερα (δεν εννοω στην συμπεριφορα τους προς τα εμενα,αλλα στις αξιες τους και τα ιδανικα τους)
επισης γιατι απο παιδι ηξερα οτι θα γινω καλλιτεχνης
αλμπερτ γιατι δεν νιωθω και ιδιαιτερα δεμενη με την οικογενεια μου.ναι τους αγαπαω αλλα υπαρχουν πολλες αποστασεις.
επισης γιατι τρελλαινομαι για ταξιδια και ζωακια.
τερρυ γιατι ουτε εγω ειμαι κοινωνικα διπλωματης.αν περιφρονω καποιον θα του το δειξω και πιθανοτατα θα του το πω κιολας. και εχω μεγαλες απαιτησεις απο τους ανθρωπους γενικοτερα (δεν εννοω στην συμπεριφορα τους προς τα εμενα,αλλα στις αξιες τους και τα ιδανικα τους)
επισης γιατι απο παιδι ηξερα οτι θα γινω καλλιτεχνης
eleanna έγραψε: "Πεφτει το σπερμα των Σκωτσέζων!! Εγώ απο την αγωνία μου να μην πεθάνω στα γέλια (γιατι απο σπόντα μπήκα στην εφημερίδα, στο άσχετο χωρίς να το περιμένω) πάντως έχω το τέλειο ανησιχυμένο ύφος για το ποιο είναι το μέλλον των Σκωτσέζων!
Τελικά...όλα καλά με το "σπέρμα των Σκωτσέζων"???
έχει μικροβιολόγο η παρέα...μήπως να μας στείλεις δείγμα να το συγκρίνουμε με των Ελλήνων...???
το θέμα είναι που θα βρούμε και κανέναν σωστό Έλληνα, ικανό να συγκριθεί με τους Σκωτζέζους, αν θέλουμε να κερδίσουμε
:hmmm: :hmmm: :hmmm:
eleanna έγραψε:Αρτσι: έχω και μια αδυναμία με τα ρούχα. Δεν εννοώ μάρκες, τις περισσότερες φορές σαν λέτσος είμαι ντυμένη αλλά θέλω να είμαι stylish λέτσος. Αν και πέρασα και μια φάση στη ζωή μου που ντυνόμουνα σαν το Τσιβιλίκα στη "Θεια μου η χίππισα"
eleanna έγραψε: Και αφου γυρνούσα με στρογγυλά γιαλυά ηλίου και με μεξικάνικη κουβερτούλα στους ώμους κάποτε μάλλον φέρνω και προς λίγο Αλμπερτ.
να υποθέσω ότι ήσουν και με μία τεκίλα στο χέρι...????
TZENHG13- Terry Fan
το θέμα είναι που θα βρούμε και κανέναν σωστό Έλληνα, ικανό να συγκριθεί με τους Σκωτζέζους, αν θέλουμε να κερδίσουμε
απαπα!!!! καλε τι κουβέντες είναι αυτες;;;; Ειναι που ειναι πεσμένα τα χρυσα μου με την κριση και τα λοιπα, εσυ θα τους εκμηδενίσεις!!!
Λες να μην είναι η φουστιτσα το μόνο κοινο που εχουν ελληνες και σκωτσέζοι;Τελικά...όλα καλά με το "σπέρμα των Σκωτσέζων"???
έχει μικροβιολόγο η παρέα...μήπως να μας στείλεις δείγμα να το συγκρίνουμε με των Ελλήνων...???
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:το θέμα είναι που θα βρούμε και κανέναν σωστό Έλληνα, ικανό να συγκριθεί με τους Σκωτζέζους, αν θέλουμε να κερδίσουμε
απαπα!!!! καλε τι κουβέντες είναι αυτες;;;; Ειναι που ειναι πεσμένα τα χρυσα μου με την κριση και τα λοιπα, εσυ θα τους εκμηδενίσεις!!!
Μην ανησυχείς αγάπη μου...οι Έλληνες αν τους θήγουν το "....." τους, ή αν πρέπει να υπερασπιστούν την τιμή τους και με τη Μέρκελ τους σ*****ται...
ariel έγραψε:Λες να μην είναι η φουστιτσα το μόνο κοινο που εχουν ελληνες και σκωτσέζοι;Τελικά...όλα καλά με το "σπέρμα των Σκωτσέζων"???
Καλέ το ίδιο είναι η καρώ φουστίτσα με την φουστανέλα????
- Σπόιλερ:
- κοτζάμ σύνθημα για τα προσόντα του τσολιά έχουμε ...και θα τα εξισώσουμε όλα????
TZENHG13- Terry Fan
TZENHG13 έγραψε:ariel έγραψε:το θέμα είναι που θα βρούμε και κανέναν σωστό Έλληνα, ικανό να συγκριθεί με τους Σκωτζέζους, αν θέλουμε να κερδίσουμε
Μην ανησυχείς αγάπη μου...οι Έλληνες αν τους θήγουν το "....." τους, ή αν πρέπει να υπερασπιστούν την τιμή τους και με τη Μέρκελ τους σ*****ται...ariel έγραψε:Λες να μην είναι η φουστιτσα το μόνο κοινο που εχουν ελληνες και σκωτσέζοι;Τελικά...όλα καλά με το "σπέρμα των Σκωτσέζων"???
- Σπόιλερ:
κοτζάμ σύνθημα για τα προσόντα του τσολιά έχουμε ...και θα τα εξισώσουμε όλα????
Ειδικά αυτο το σχόλιο με τη Μέρκελ συμφωνω απόλυτα
Εγώ πιστεύω οτι το κίλτ και η φουστανέλα έχουν τα κοινά τους. Ενα τα σχόλια για το τσολιά, και απο την άλλη και οι Σκωτσεζοι παραδοσιακά φοράνε το κιλτ και μόνο το κίλτ χωρίς εξτρα καλύματα απο μέσα, ποιος ξέρει ίσως θέλανε να είναι εσο έτοιμοι για παν ενδεχόμενο
- Σπόιλερ:
- Τώρα που το σκεφτομαι βεβαια με τετοιο ψοφοκρυο εδώ πόσο έτοιμος να'σαι χωρίς βρακί να το πω και εγώ...είναι αξιο απορίας
Πάει το τοπικ εντομεταξυ
eleanna- Antony
eleanna έγραψε:
Πάει το τοπικ εντομεταξυ
δεν είναι το μόνο
Εσυ βρε δεν εψαχνες ελληνα ικανο να συγκριθει με τους σκωτσεζους; Σαφως και δεν ειναι ιδια η φουστανελα με το κιλτ!!! Οπως και να το κανεις η φουστανέλα ειναι πλουσια στις πτυχώσεις τις!!
- Σπόιλερ:
- κοτζάμ σύνθημα για τα προσόντα του τσολιά έχουμε ...και θα τα εξισώσουμε όλα????
Εσυ βρε δεν εψαχνες ελληνα ικανο να συγκριθει με τους σκωτσεζους; Σαφως και δεν ειναι ιδια η φουστανελα με το κιλτ!!! Οπως και να το κανεις η φουστανέλα ειναι πλουσια στις πτυχώσεις τις!!
ariel- Terry Total Freak
ελεος ....ελεος...
εχω τον πονο μου ...γελαω εντομεταξυ...
παει επειδηνωθηκε η κατασταση μου !!! :clapping: :clapping: :clapping:
ποποποπο...παω να παρω κανα εξτρα παναντολ!!!!
μπας και συνελθω...
μπας και συνελθω...
libra έγραψε:eleanna έγραψε:
Πάει το τοπικ εντομεταξυ
δεν είναι το μόνο
Να μεινουμε στο τοπικ και να φαμε πεναλντι; πριτσ!!! :nanah:
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:libra έγραψε:eleanna έγραψε:
Πάει το τοπικ εντομεταξυ
δεν είναι το μόνο
Να μεινουμε στο τοπικ και να φαμε πεναλντι; πριτσ!!! :nanah:
έτσι-έτσι
odette έγραψε:ελεος ....ελεος...
μπας και συνελθω...
εσύ μικρό σταμάτα τα παναντόλ και κοίτα να ηρεμήσεις γιατί όσα και να πάρεις, αν δεν ηρεμήσεις, κεφαλάκι δεν πρόκειται να περάσει... και -όχι για να το πω- αλλά η γνώμη μου στο θέμα 'πονοκέφαλος' έχει διπλή και υπέρδιπλη βαρύτητα (ρώτα και την ΤΖΕΝΗG13). Θύμησέ μου στην Τερροσυνάντηση να το συζητήσουμε.
libra έγραψε:odette έγραψε:ελεος ....ελεος...
μπας και συνελθω...
εσύ μικρό σταμάτα τα παναντόλ και κοίτα να ηρεμήσεις γιατί όσα και να πάρεις, αν δεν ηρεμήσεις, κεφαλάκι δεν πρόκειται να περάσει... και -όχι για να το πω- αλλά η γνώμη μου στο θέμα 'πονοκέφαλος' έχει διπλή και υπέρδιπλη βαρύτητα (ρώτα και την ΤΖΕΝΗG13). Θύμησέ μου στην Τερροσυνάντηση να το συζητήσουμε.
τι να καω βρε λιμπρα ...πονος ειναι αυτος...
αν δεν παρω χαπι πως θα περασει...
σαφως ειναι ενα θεμα...που οσο να ναι την συζητηση του την θελει...
eleanna έγραψε:Ειδικά αυτο το σχόλιο με τη Μέρκελ συμφωνω απόλυτα
Εγώ πιστεύω οτι το κίλτ και η φουστανέλα έχουν τα κοινά τους. Ενα τα σχόλια για το τσολιά, και απο την άλλη και οι Σκωτσεζοι παραδοσιακά φοράνε το κιλτ και μόνο το κίλτ χωρίς εξτρα καλύματα απο μέσα, ποιος ξέρει ίσως θέλανε να είναι εσο έτοιμοι για παν ενδεχόμενο
Πάει το τοπικ εντομεταξυ
libra έγραψε:eleanna έγραψε:
Πάει το τοπικ εντομεταξυ
δεν είναι το μόνο
Σημασία έχει να περνάμε καλά...δεν δίνουμε πανελλήνιες και να κινδυνεύουμε να μηδενιστούμε αν βγούμε εκτός θέματος....
κι εγώ τουλάχιστον περνάω πολύ καλά...
TZENHG13- Terry Fan
TZENHG13 έγραψε:eleanna έγραψε:Ειδικά αυτο το σχόλιο με τη Μέρκελ συμφωνω απόλυτα
Πάει το τοπικ εντομεταξυlibra έγραψε:eleanna έγραψε:
Πάει το τοπικ εντομεταξυ
δεν είναι το μόνο
Σημασία έχει να περνάμε καλά...δεν δίνουμε πανελλήνιες και να κινδυνεύουμε να μηδενιστούμε αν βγούμε εκτός θέματος....
κι εγώ τουλάχιστον περνάω πολύ καλά...
Ααααα αυτο συμφωνώ και επαυξάνω!!!
eleanna- Antony
eleanna έγραψε:TZENHG13 έγραψε:ariel έγραψε:το θέμα είναι που θα βρούμε και κανέναν σωστό Έλληνα, ικανό να συγκριθεί με τους Σκωτζέζους, αν θέλουμε να κερδίσουμε
Μην ανησυχείς αγάπη μου...οι Έλληνες αν τους θήγουν το "....." τους, ή αν πρέπει να υπερασπιστούν την τιμή τους και με τη Μέρκελ τους σ*****ται...ariel έγραψε:Λες να μην είναι η φουστιτσα το μόνο κοινο που εχουν ελληνες και σκωτσέζοι;Τελικά...όλα καλά με το "σπέρμα των Σκωτσέζων"???
- Σπόιλερ:
κοτζάμ σύνθημα για τα προσόντα του τσολιά έχουμε ...και θα τα εξισώσουμε όλα????
- Σπόιλερ:
Τώρα που το σκεφτομαι βεβαια με τετοιο ψοφοκρυο εδώ πόσο έτοιμος να'σαι χωρίς βρακί να το πω και εγώ...είναι αξιο απορίας
Πάει το τοπικ εντομεταξυ
Με το ψωφοκρυο που εχει στη Σκωτια, τι να δεις κατω απο το κιλτ;;;; Ουτε με μεγενθυντικο φακο!!!! Φοφικο! Ενω οι δικοι μας......γι΄αυτο και οι 400 πιετες......για να καλυπτουν τα προσοντα
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
nina έγραψε:eleanna έγραψε:TZENHG13 έγραψε:ariel έγραψε:το θέμα είναι που θα βρούμε και κανέναν σωστό Έλληνα, ικανό να συγκριθεί με τους Σκωτζέζους, αν θέλουμε να κερδίσουμε
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Τώρα που το σκεφτομαι βεβαια με τετοιο ψοφοκρυο εδώ πόσο έτοιμος να'σαι χωρίς βρακί να το πω και εγώ...είναι αξιο απορίας
Πάει το τοπικ εντομεταξυ
Με το ψωφοκρυο που εχει στη Σκωτια, τι να δεις κατω απο το κιλτ;;;; Ουτε με μεγενθυντικο φακο!!!! Φοφικο! Ενω οι δικοι μας......γι΄αυτο και οι 400 πιετες......για να καλυπτουν τα προσοντα
Καλά, εκτός απο οτι το φοφικο το διάβασα στην αρχή ψοφίκο (= κρυο φοφίκο), τώρα κατάλαβα και γιατι η φουστανέλλα εχει τόσο πολύ πιο ύφασμα!! Αμ δεν σκεφτομουν τις 400 πιέτες!!
eleanna- Antony
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Λίζα, Λιζάκι... αυτό το κορίτσι ποιός τυχερός θα το πάρει;
» Τι θα έκαναν οι ήρωες αν ζούσαν σήμερα;
» Ο θάνατος σου πάει πολύ! The Mizuki aspect.
» Τι θα έκαναν οι ήρωες αν ζούσαν σήμερα;
» Ο θάνατος σου πάει πολύ! The Mizuki aspect.
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia