TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
+4
ΜΙΜΙ
HAMLET
bettina
stardustia
8 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Το χασαμε στην πολλη ελευθερια γι αυτο..... ταπεινη μου αποψη.
HAMLET- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1575
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2016
Τόπος : Stratford-upon-Avon
Χιούμορ : Σαρκαστικό
αυτο ακριβως. η απλετη ελευθερια που αντι να μας διαμορφωσει προς το καλυτερο τη ζωη μας εκανε απλα να χασουμε το μετρο και να τα κανουμε ολα με περισσοτερη ευκολια ενα μεγαλο μπαχαλο.
καθε εποχη ειχε και εχει τα καλα της και τα ασχημα της.
καθε εποχη ειχε και εχει τα καλα της και τα ασχημα της.
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3927
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
Ένας ήρωας που έχει αρκετά κοινά σημεία με τον Τέρρυ είναι ο Χουάν από το μυθιστόρημα Άγρια καρδιά. Το βιβλίο είχε γίνει τηλεοπτική σειρά και είχε προβληθεί στην Ελλάδα με τον τίτλο "Αϊμέ αγάπη μου". Θα κρίνω με βάση το βιβλίο, γιατί την σειρά δεν την είχα παρακολουθήσει.
Ο Χουάν λοιπόν:
-Είναι παθιασμένος, ζηλιάρης, με απότομους τρόπους, αλλά ερωτεύεται βαθιά και το αποδεικνύει.
-Υπερασπίζεται τους φτωχούς και τους αδύναμους.
-Ως νόθος γιος ενός ευγενή νιώθει απέραντη περιφρόνηση για την ανώτερη τάξη και την υποκρισία της.
Η διαφορά είναι ότι τα νιώθει όλα αυτά, έχοντας περάσει τραγικά παιδικά χρόνια και ζώντας στην παρανομία. Πώς θα σκεφτόταν όντας μέλος αυτής της τάξης, είναι κάτι που δε θα το μάθουμε ποτέ .
Ο Χουάν λοιπόν:
-Είναι παθιασμένος, ζηλιάρης, με απότομους τρόπους, αλλά ερωτεύεται βαθιά και το αποδεικνύει.
-Υπερασπίζεται τους φτωχούς και τους αδύναμους.
-Ως νόθος γιος ενός ευγενή νιώθει απέραντη περιφρόνηση για την ανώτερη τάξη και την υποκρισία της.
Η διαφορά είναι ότι τα νιώθει όλα αυτά, έχοντας περάσει τραγικά παιδικά χρόνια και ζώντας στην παρανομία. Πώς θα σκεφτόταν όντας μέλος αυτής της τάξης, είναι κάτι που δε θα το μάθουμε ποτέ .
Όπως τον περιγράφεις έχει πολλά κοινά σημεία με τον Τέρρυ. Δεν το έχω διαβάσει και η σειρά να πω την αλήθεια κάτι μου λέει σαν τίτλος αλλά δεν θυμάμαι αν την έχω δει
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Κι εγώ δεν έχω υπόψη βιβλίο και σειρά, αλλά η περιγραφή είναι πολύ κοντά στον χαρακτήρα του Terry.
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Aιμε αγάπη μου κάτι μου λέει αυτήν την στιγμή, ξέρω πως στην ρετρομανιαξ υπάρχει θέμα για την σειρά αυτή!! Την έδειχνε ή ερτ.
Marianna Blue Lagoon- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2621
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2016
Νομίζω είχε προβληθεί στο σταρ και τον σκάι, όχι στην ερτ. Τέλος πάντων. Επίσης είχε πολλά νεύρα αυτός ο Χουάν. Αν στον Τέρρυ προσθέσουμε πολλά νεύρα (όχι ότι ο ίδιος ήταν ό,τι πιο ήρεμο) θα έχουμε έναν Χουάν.
Bettina τι μου θυμησες.....
Τρομερη σειρα με πολυ ωραια μουσικη ....
Ειχα ερωτευτει τον Χουαν....
Τρομερη σειρα με πολυ ωραια μουσικη ....
Ειχα ερωτευτει τον Χουαν....
HAMLET- Terry
Οντως μοιαζει λιγο στο χαρακτηρα του Τερρυ απ´οσο θυμαμαι
HAMLET- Terry
Τώρα θα μιλήσω για έναν Άλμπερτ (ελπίζω να μην πέσει γκαντεμιά ) τον Νάνο μιας ομώνυμης αργεντίνικης σειράς.
Ο Νάνο είναι γιος ενός επιτυχημένου, πλούσιου και διεφθαρμένου επιχειρηματία. Έχει άσχημη σχέση με τον πατέρα του γιατί εκείνος πάντα επιθυμούσε ο γιος του να ακολουθήσει τα βήματά του. Ο Νάνο όμως είναι ιδεαλιστής και οικολόγος και διευθύνει ένα πάρκο με δελφίνια, φώκιες, πινγκουίνους και φάλαινες. Η μάνα του πέθανε όταν ήταν μικρός (και στον Άλμπερτ συνέβη το ίδιο; ), ο πάτέρας ξαναπαντρεύτηκε κ.λπ.
Το πιο ακραίο που κάνει είναι ότι την νύχτα μεταμορφώνεται σε Ρομπέν των δασών και κλέβει από τους πλούσιους για να τα δώσει στους φτωχούς.
Λέτε και ο Άλμπερτ να ασχολούνταν με τέτοια πράγματα για αυτό και μεγάλα κομμάτια απ' τη ζωή του έχουν αποσιωπηθεί;
Ο Νάνο είναι γιος ενός επιτυχημένου, πλούσιου και διεφθαρμένου επιχειρηματία. Έχει άσχημη σχέση με τον πατέρα του γιατί εκείνος πάντα επιθυμούσε ο γιος του να ακολουθήσει τα βήματά του. Ο Νάνο όμως είναι ιδεαλιστής και οικολόγος και διευθύνει ένα πάρκο με δελφίνια, φώκιες, πινγκουίνους και φάλαινες. Η μάνα του πέθανε όταν ήταν μικρός (και στον Άλμπερτ συνέβη το ίδιο; ), ο πάτέρας ξαναπαντρεύτηκε κ.λπ.
Το πιο ακραίο που κάνει είναι ότι την νύχτα μεταμορφώνεται σε Ρομπέν των δασών και κλέβει από τους πλούσιους για να τα δώσει στους φτωχούς.
Λέτε και ο Άλμπερτ να ασχολούνταν με τέτοια πράγματα για αυτό και μεγάλα κομμάτια απ' τη ζωή του έχουν αποσιωπηθεί;
- Σπόιλερ:
- Εννοείται ότι περιμένω τον αντίστοιχο Άλμπερτ του Outlander
Ωραιος τυπος....δυστυχως δεν εχουμε κατι σε Αλμπερτ στο OL .....
HAMLET- Terry
Μην είσαι τόσο απόλυτη... Ο Μέρταγκ μήπως μας κάνει; Θέλει εξέταση το πράμα... Μην αφήνουμε τέτοια κενά ακάλυπτα, παρακαλώ!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Ε οχι βρε Σταρ ο Μερταγκ......
Τι λενε οι υπολοιπες outlanders??
Τι λενε οι υπολοιπες outlanders??
HAMLET- Terry
Ναι για αλμπερτ κάνει αυτός μπετινα από φάτσα πως είναι; Είναι ξανθοψειρα;
Μπα καμία σχέση. Ανακάλυψα όμως μια Ελρόυ εκεί που μου είχε διαφύγει .
Αχα μα ποια αυτό το outlander μονοπωλεί!! Έχω πει τον Φερνταντο κολουμπα από την μάτια της γειτονιάς !! Σας έχω κάνει και θέμα ολόκληρο. Μπεττυ την γνώμη σου μιας και σου αρέσουν αυτές οι σαπουνόπερες οι βραζιλιανικες
Marianna ο Τέρρυ είναι ένας θετικός χαρακτήρας με τα αρνητικά του, ο Φερνάντο για μένα ένας αρνητικός.
Το κοινό τους είναι ότι είναι και οι δυο μπεκροκανάτες. Ο Τέρρυ γιατί έχει τα προβλήματα που έχει, ο Φερνάντο γιατί απογοητεύθηκε από μια γκόμενα. Έχει ένα οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μπορεί να στηριχτεί συναισθηματικά (καλό πατέρα, μάνα που μπορεί να μην είναι καλή με τη Μαρία αλλά υπήρξε καλή μάνα και δυο καλά αδέρφια) αλλά ο ίδιος επιλέγει να μην το κάνει. Η συμπεριφορά του είναι αλαζονική και υπεροπτική χωρίς λόγο.
Άλλο κοινό ότι είναι και οι δυο πολύ ζηλιάρηδες. Ο Τέρρυ μπορεί να είναι υπερβολικός αλλά ο άλλος είναι παρανοϊκός. Μαύρισε την ζωή της Μαρίας μόνο γιατί την είδε σε μια τυπική αγκαλιά με τον αδερφό του (μια αγκαλιά ακριβώς σαν κι αυτές με τις θείες μας). Μετά αδιαφόρησε για το παιδί του, έπιασε γκόμενα κ.λπ.
Γενικά στην Κάντυ δε θα έλεγα ν' αφήσει τον Τέρρυ, στη Μαρία όμως ναι, θα της έλεγα να φύγει μακριά απ' τον Φερνάντο, να βρει κανένα καλό παιδί.
Το κοινό τους είναι ότι είναι και οι δυο μπεκροκανάτες. Ο Τέρρυ γιατί έχει τα προβλήματα που έχει, ο Φερνάντο γιατί απογοητεύθηκε από μια γκόμενα. Έχει ένα οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μπορεί να στηριχτεί συναισθηματικά (καλό πατέρα, μάνα που μπορεί να μην είναι καλή με τη Μαρία αλλά υπήρξε καλή μάνα και δυο καλά αδέρφια) αλλά ο ίδιος επιλέγει να μην το κάνει. Η συμπεριφορά του είναι αλαζονική και υπεροπτική χωρίς λόγο.
Άλλο κοινό ότι είναι και οι δυο πολύ ζηλιάρηδες. Ο Τέρρυ μπορεί να είναι υπερβολικός αλλά ο άλλος είναι παρανοϊκός. Μαύρισε την ζωή της Μαρίας μόνο γιατί την είδε σε μια τυπική αγκαλιά με τον αδερφό του (μια αγκαλιά ακριβώς σαν κι αυτές με τις θείες μας). Μετά αδιαφόρησε για το παιδί του, έπιασε γκόμενα κ.λπ.
Γενικά στην Κάντυ δε θα έλεγα ν' αφήσει τον Τέρρυ, στη Μαρία όμως ναι, θα της έλεγα να φύγει μακριά απ' τον Φερνάντο, να βρει κανένα καλό παιδί.
Ξέρω γω μικρούλα ήμουν ερωτευμένη με τον Φερνταντο !! Νομίζω πως ήταν πολύ πολύ κακομαθημένος και δεν άντεχε ποτέ ούτε τόση δα απόρριψη, είχε μεγάλο εγώ ! Τον μεγάλωσαν στα πούπουλα οπότε...δεν μπορώ να τον κατηγορήσω έμαθε να τον προσκυνούν ειδικά ή μάνα που τον χάλασε.
Εντάξει, και πάλι πιστεύω πως είναι καλύτερα να κακομαθαίνεις ένα παιδί παρά να το έχεις του πεταματού.
Α καλά αυτό σίγουρα αλλά εδώ ή μαμά όπως πολλές μανάδες με τους κανακαρηδες έκανε κακή δουλειά. Ενώ ή Μπεικερ αδιαφόρησε για τον Τερρυ αλλά όχι για το θεατρο και την καριέρα της.
HAMLET- Terry
Marianna Blue Lagoon έγραψε: Ενώ ή Μπεικερ αδιαφόρησε για τον Τερρυ αλλά όχι για το θεατρο και την καριέρα της.
Εγώ πάντως δεν συμφωνώ, δεν ήταν έτσι ακριβώς. Τουλάχιστον στο anime έδειχνε μια γυναίκα που την ξεγέλασε ο πατέρας του παιδιού της και της το πήρε και για το δικό του το καλό (όπως καλώς ή κακώς θεώρησε) έμεινε μακριά του, υποκαθιστώντας την ευτυχία που δεν μπόρεσε να έχει σε προσωπικό επίπεδο με την καριέρα. Στη Νουβέλα θα την δούμε πιο απορροφημένη από την επαγγελματική της πορεία (χάλια η σκηνή στα παρασκήνια με την "εξαγορά" της σιωπής του Terry), αλλά θεωρώ ότι ήταν μια σπασμωδική κίνηση της στιγμής, όχι κάτι που την εξέφραζε ως άτομο, γι' αυτό και προσπαθεί να γεφυρώσει το ρήγμα μεταξύ τους στη Σκωτία.
Ο Μέρταγκ... βρε κουτά, δεν έιναι ανάγκη να βρούμε όλους τους ήρωες της Candy στριμωγμένους σε μια άλλη σειρά, αλλά μια που το έφερε η κουβέντα, ούτε όλα τα χαρακτηριστικά του καθενός θα βρούμε σε άλλα πρόσωπα. Άλμπερτ και Μέρταγκ έχουν κοινά; Για μένα, ναι.
Ο Μέρταγκ είναι ο καλύτερος φίλος του Τζέιμι, ο φύλακας άγγελός του, τον έχει σώσει αρκετές φορές, τον συμβουλεύει σε πολύ δύσκολες στιγμές του, είναι ο μόνος που του εμπιστεύονται το μυστικό της Κλέρ και γίνεται κι ο δικός της έμπιστος φίλος, συχνά και προστάτης. Με έναν παρόμοιο τρόπο δρούσε κι ο Άλμπερτ, αλλά αντίστροφα (ήταν προστάτης της Κάντυ από τα παιδικά της χρόνια κι έγινε ο καλύτερος φίλος και σωτήρας -έστω μια φορά- του Τέρρυ). Δεν είναι ανάγκη να βρούμε ακριβώς τον γόνο της αριστοκρατικής οικογένειας με τις τάσεις φυγής και τα φιλόζωα αισθήματα. Είπαμε κοινά στοιχεία, όχι ταύτιση. Αυτά!
- Σπόιλερ:
- Και σιγά μη δε σας έβρισκα παραλληλισμούς με το Outlander...
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Έτσι όπως το θέτεις σταρ μου έχει κάποια κοινά αλλά είναι και λίγο χοντράνθρωπος βρε παιδί μου
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Ήρωες και εμφάνιση.
» Τι θα έκαναν οι ήρωες αν ζούσαν σήμερα;
» Γιατί η Κάντυ Κάντυ είναι το αγαπημένο μου ανιμε.
» Τι θα έκαναν οι ήρωες αν ζούσαν σήμερα;
» Γιατί η Κάντυ Κάντυ είναι το αγαπημένο μου ανιμε.
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia