TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για το "Κάντυ Κάντυ η σοκαριστική αλήθεια".
+4
ΜΙΜΙ
stardustia
nansecrets
HAMLET
8 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Σχόλια για το "Κάντυ Κάντυ η σοκαριστική αλήθεια".
Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, παιδιά να γράφετε στα σχόλια, θέλω να ξέρω τι σκέφτεστε!
Ανυπομονώ να γεννήσει η Σίντνεϋ Ρόουζ!
Άραγε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα ώστε να εγκαταλείψει το μωρό στο ορφανοτροφείο;... και με τον Αντόν τι θα γίνει;
Μ' άρεσε και η κοπέλα για Ελίζα
Άραγε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα ώστε να εγκαταλείψει το μωρό στο ορφανοτροφείο;... και με τον Αντόν τι θα γίνει;
Μ' άρεσε και η κοπέλα για Ελίζα
Έλλη- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 344
Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2019
- Σπόιλερ:
- Ο Αντον προφανώς δεν θα έχει καλή μοίρα αλλά ούτε και η Σίντνεϊ αλλιώς η Κάντυ δε θα έμενε στο ορφανοτροφείο.
Ακόμα δεν άρχισαν τα τραγικά οπότε έχουμε λίγο χρόνο να χαρούμε το ζευγάρι...
@bettina φαντάσου να ακολουθούσαμε τη σοκαριστική αλήθεια για το άνιμε, σύμφωνα με αυτήν η Κάντυ είναι εγγονή της Ελρόϋ! Αν το μάθαινε αυτό εγκεφαλικό θα πάθαινε. (καλά όχι ότι στο φικ δεν έχει πάθει που έμαθε ότι ο Αντόν έχει κοπέλα κηπουρό και ούτε καν ξέρει ότι είναι έγκυος, αχ Ελρόϋ τα καλύτερα για το τέλος!)
@bettina φαντάσου να ακολουθούσαμε τη σοκαριστική αλήθεια για το άνιμε, σύμφωνα με αυτήν η Κάντυ είναι εγγονή της Ελρόϋ! Αν το μάθαινε αυτό εγκεφαλικό θα πάθαινε. (καλά όχι ότι στο φικ δεν έχει πάθει που έμαθε ότι ο Αντόν έχει κοπέλα κηπουρό και ούτε καν ξέρει ότι είναι έγκυος, αχ Ελρόϋ τα καλύτερα για το τέλος!)
Έλλη- Antony
Χμμ...για την ώρα καλύτερα ας μην το μάθει
Δεν θα ήταν όμως και άσχημο να μην το μάθαινε ποτέ, καλύτερα για εκείνη!
Ό, τι αποφασίσει η συγγραφέας!
Δεν θα ήταν όμως και άσχημο να μην το μάθαινε ποτέ, καλύτερα για εκείνη!
Ό, τι αποφασίσει η συγγραφέας!
Έλλη- Antony
Με τα πολλά και με τα λίγα, διάβασα και τη συνέχεια!
Είναι αυτό που λέμε, καταρραμένα spoiler, ξερεις ηδη τι θα γινει αλλα σε τρωει το πως θα γινει! Τι καταληξη θα εχουν ολα αυτα που τοσο σιγα και σταθερα χτιζονται στην ιστορια αυτη!
Ο αλμπερτ μου φαινεται ιδιαιτερουτσικη προσωπικοτητα ετσι πως τον γραφεις, νιωθω ομως πως κατι του λειπει. Δεν εχω διακρινει τι ομως..
Παντως οφειλω να ομολογησω κατι που δεν ειχα πει και στο πρωτο σχολιο γιατι αφοσιωθηκα στη τζειν, η ελινορ και ο δουκας, ειναι ενα πονεμενο ζευγαρι και μου αρεσει τρομερα πολυ το πως γραφεις τα σκαμπανεβασματα τους! Εχω λατρεψει την ελινορ, ισως παραπανω απο την πραγματικη κιολας!
Είναι αυτό που λέμε, καταρραμένα spoiler, ξερεις ηδη τι θα γινει αλλα σε τρωει το πως θα γινει! Τι καταληξη θα εχουν ολα αυτα που τοσο σιγα και σταθερα χτιζονται στην ιστορια αυτη!
Ο αλμπερτ μου φαινεται ιδιαιτερουτσικη προσωπικοτητα ετσι πως τον γραφεις, νιωθω ομως πως κατι του λειπει. Δεν εχω διακρινει τι ομως..
Παντως οφειλω να ομολογησω κατι που δεν ειχα πει και στο πρωτο σχολιο γιατι αφοσιωθηκα στη τζειν, η ελινορ και ο δουκας, ειναι ενα πονεμενο ζευγαρι και μου αρεσει τρομερα πολυ το πως γραφεις τα σκαμπανεβασματα τους! Εχω λατρεψει την ελινορ, ισως παραπανω απο την πραγματικη κιολας!
@ stavroulaki πιστεύω πως ο δούκας δεν έχει ξεπεράσει την Έλινορ και είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της.. αλλά κόλλησε με τα στερεότυπα της εποχής, την κοινωνική θέση και την υπόληψή του ως δούκας! Αυτό που είχε μια ωραία και ρομαντική σχέση με την Έλινορ, πέρασαν πολύ όμορφα στη Σκωτία, απέκτησαν και τον Τέρρυ αλλά μετά η φάση: "ωχ... ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά δεν έπρεπε να τα κάνω, είμαι ευγενής κι εκείνη ηθοποιός, τι ρεζίλι! αν το μάθει ο κόσμος.. κι έχω και παιδί εκτός γάμου"...
Τη λυπάμαι την Έλινορ....την εγκατέλειψε τόσο ξαφνικά ο άντρας που αγάπησε όσο τίποτε άλλο και έφτασε τώρα στο σημείο να μην αισθάνεται τίποτα παρά μίσος γι΄ αυτόν...θαυμάζω όμως την ανεξαρτησία και την αυτονομία της, αφοσιώνεται στη δουλειά της που την αγαπάει τόσο πολύ, θέλει να δίνει τον καλύτερο εαυτό της! Φυσικά νοιάζεται και αγαπάει πολύ τον μοναχογιό της και στο σημείο με τη συνάντηση των συμμαθητριών είχα θυμώσει κι εγώ που δεν μπόρεσε να τους μιλήσει για τον Τέρρυ για ευνόητους λόγους....
Τη λυπάμαι την Έλινορ....την εγκατέλειψε τόσο ξαφνικά ο άντρας που αγάπησε όσο τίποτε άλλο και έφτασε τώρα στο σημείο να μην αισθάνεται τίποτα παρά μίσος γι΄ αυτόν...θαυμάζω όμως την ανεξαρτησία και την αυτονομία της, αφοσιώνεται στη δουλειά της που την αγαπάει τόσο πολύ, θέλει να δίνει τον καλύτερο εαυτό της! Φυσικά νοιάζεται και αγαπάει πολύ τον μοναχογιό της και στο σημείο με τη συνάντηση των συμμαθητριών είχα θυμώσει κι εγώ που δεν μπόρεσε να τους μιλήσει για τον Τέρρυ για ευνόητους λόγους....
Έλλη- Antony
Ακριβώς Έλλη μου. Κι αυτά είναι κομμάτια τα οποία δεν μπόρεσαν ποτέ να τους δωθούν βάση στο anime και στο Manga. Καταφεραμε να δουμε σε ενα στοιχειωδη βαθμο μονο τα αποτελεσματα τους μεσω του τερρυ και των βιωματων του.
Η κοινωνικη αποξενωση μπορει να αλλαξει ανθρωπους και καταστασεις ακομη και σημερα. Και εκεινη την εποχη τοτε ειδικα, με το παραμικρο κατεληγες ο περιγελος και το μαυρο προβατο. Αιτιολογω τοσο το Δουκα οσο και την Ελινορ. Και μπορω να καταλαβω οτι καταβαθος εκτιμουν ο ενας τον αλλον. Αλλα δεν νομιζω κανεις να συγχωρεσει ποτε πραγματικα την προδοσια που τους φορτωθηκε με το ζορι απ τις επιταγες της κοινωνιας. το πιο τραγικο ειναι οτι μιλαμε για πραγματα που συνεβησαν χρονια πριν, σχεδον αιωνα, σα να ειναι μια καθημερινοτητα που ζουμε ακομη και σημερα πολλες φορες. Αυτο ειναι το πιο τραγικο στις ιστοριες αυτες.
Η κοινωνικη αποξενωση μπορει να αλλαξει ανθρωπους και καταστασεις ακομη και σημερα. Και εκεινη την εποχη τοτε ειδικα, με το παραμικρο κατεληγες ο περιγελος και το μαυρο προβατο. Αιτιολογω τοσο το Δουκα οσο και την Ελινορ. Και μπορω να καταλαβω οτι καταβαθος εκτιμουν ο ενας τον αλλον. Αλλα δεν νομιζω κανεις να συγχωρεσει ποτε πραγματικα την προδοσια που τους φορτωθηκε με το ζορι απ τις επιταγες της κοινωνιας. το πιο τραγικο ειναι οτι μιλαμε για πραγματα που συνεβησαν χρονια πριν, σχεδον αιωνα, σα να ειναι μια καθημερινοτητα που ζουμε ακομη και σημερα πολλες φορες. Αυτο ειναι το πιο τραγικο στις ιστοριες αυτες.
Πραγματικά είναι λυπητερό...
Τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι η σχέση Τέρρυ-Κάντυ είχε αισιόδοξο τέλος και τίποτα δεν θα τους χωρίσει!
Τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι η σχέση Τέρρυ-Κάντυ είχε αισιόδοξο τέλος και τίποτα δεν θα τους χωρίσει!
Έλλη- Antony
Ωραία τα λέτε θα σταθώ λίγο σ' αυτό:
Έλα ντε! Υπάρχει κάποια δικαιολογία για όλο αυτό; Αν ήταν ο έρωτας της ζωής του, αν ήταν μια μεγάλη αγάπη που αναγκάστηκε να θυσιάσει όπως καταλαβαίνουμε από την σειρά σε αντιπαραβολή με την θυσία του Τέρρυ, πώς την εγκατέλειψε έτσι με ένα παιδί; Ήταν σκληρές οι εποχές θα πει κάποιος. Μα ακριβώς γι αυτό όφειλε να την προστατέψει θα πω εγώ.
Επειδή δεν ήθελα να κάνω τον Δούκα τελείως αντιπαθή του έδωσα μια ελαφρότητα στον χαρακτήρα και έβαλα κι άλλα προβλήματα στην σχέση τους πέρα από την κοινωνική διαφορά. Η Έλινορ έχει κι αυτή και ελαττώματα. Στην σειρά διώχνει τον γιο της που πάει να την δει ίσως επειδή φοβάται. Για μένα είναι ένας καλός χαρακτήρας που ίσως όμως έκανε το λάθος να δώσει στην καριέρα της περισσότερη σημασία απ' όσο έπρεπε.
elli έγραψε:Αυτό που είχε μια ωραία και ρομαντική σχέση με την Έλινορ, πέρασαν πολύ όμορφα στη Σκωτία, απέκτησαν και τον Τέρρυ αλλά μετά η φάση: "ωχ... ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά δεν έπρεπε να τα κάνω, είμαι ευγενής κι εκείνη ηθοποιός, τι ρεζίλι! αν το μάθει ο κόσμος.. κι έχω και παιδί εκτός γάμου"...
Έλα ντε! Υπάρχει κάποια δικαιολογία για όλο αυτό; Αν ήταν ο έρωτας της ζωής του, αν ήταν μια μεγάλη αγάπη που αναγκάστηκε να θυσιάσει όπως καταλαβαίνουμε από την σειρά σε αντιπαραβολή με την θυσία του Τέρρυ, πώς την εγκατέλειψε έτσι με ένα παιδί; Ήταν σκληρές οι εποχές θα πει κάποιος. Μα ακριβώς γι αυτό όφειλε να την προστατέψει θα πω εγώ.
Επειδή δεν ήθελα να κάνω τον Δούκα τελείως αντιπαθή του έδωσα μια ελαφρότητα στον χαρακτήρα και έβαλα κι άλλα προβλήματα στην σχέση τους πέρα από την κοινωνική διαφορά. Η Έλινορ έχει κι αυτή και ελαττώματα. Στην σειρά διώχνει τον γιο της που πάει να την δει ίσως επειδή φοβάται. Για μένα είναι ένας καλός χαρακτήρας που ίσως όμως έκανε το λάθος να δώσει στην καριέρα της περισσότερη σημασία απ' όσο έπρεπε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bettina στις Δευ Ιουλ 29, 2019 9:05 am, 1 φορά
bettina από το άνιμε φαίνεται κυρίως αυτό, η υπερβολική προσήλωση στη δουλειά, τής στοίχισε τον γιο της, έστω κι αν μετά με τη βοήθεια της Κάντυ εξομαλύνθηκαν οι σχέσεις μητέρας-γιου..
Μα δεν μπορώ να ψυχολογήσω αυτόν τον Δούκα! Θα τον έλεγα διπρόσωπο, δεν ξέρει τι θέλει, έχει θα έλεγα εσωτερικές διαμάχες με τον εαυτό του, από τη μία ο έρωτας της ζωής του, κατώτερης όμως τάξης από αυτόν (αν και εδώ που τα λέμε, η Έλινορ ήταν μια επιτυχημένη και διάσημη ηθοποιός, άρα και ακριβοπληρωμένη, δεν ήταν καμία τυχαία , κατά τη γνώμη μου αφού ήταν αρκετά ευκατάστατη δεν χρειαζόταν ο δούκας να βάλει πάνω από τα αισθήματά του την κοινωνική του τάξη και τα στερεότυπα. Δεν ήταν καμία φτωχή η Έλινορ!, ναι κλείνει η παρένθεση ), από την άλλη η ευγενική του καταγωγή και υπόληψη.....
Όντως στο φικ κάπως τον χωνεύω, είναι οκ, αυτή την Άλις θέλω να δω πώς θα την εξελίξεις bettina, είμαι πολύ περίεργη ..ως γνωστόν στο άνιμε είναι μια ξινή, ξιπασμένη, μοχθηρή γυναίκα που δεν αντέχει να βλέπει τον Τέρρυ.
Μα δεν μπορώ να ψυχολογήσω αυτόν τον Δούκα! Θα τον έλεγα διπρόσωπο, δεν ξέρει τι θέλει, έχει θα έλεγα εσωτερικές διαμάχες με τον εαυτό του, από τη μία ο έρωτας της ζωής του, κατώτερης όμως τάξης από αυτόν (αν και εδώ που τα λέμε, η Έλινορ ήταν μια επιτυχημένη και διάσημη ηθοποιός, άρα και ακριβοπληρωμένη, δεν ήταν καμία τυχαία , κατά τη γνώμη μου αφού ήταν αρκετά ευκατάστατη δεν χρειαζόταν ο δούκας να βάλει πάνω από τα αισθήματά του την κοινωνική του τάξη και τα στερεότυπα. Δεν ήταν καμία φτωχή η Έλινορ!, ναι κλείνει η παρένθεση ), από την άλλη η ευγενική του καταγωγή και υπόληψη.....
Όντως στο φικ κάπως τον χωνεύω, είναι οκ, αυτή την Άλις θέλω να δω πώς θα την εξελίξεις bettina, είμαι πολύ περίεργη ..ως γνωστόν στο άνιμε είναι μια ξινή, ξιπασμένη, μοχθηρή γυναίκα που δεν αντέχει να βλέπει τον Τέρρυ.
Έλλη- Antony
bettina ευχαριστώ! μ'άρεσε τόσο η Κάντυ με αυτό το φόρεμα και γενικά η όλη εικόνα μου βγάζει κάτι αριστοκρατικό, κομψό. Η Κάντυ είναι μια κούκλα, δεν το συζητώ και μόλις είδα την εικόνα θυμήθηκα κατευθείαν την Κάντυ ακριβώς με το ίδιο φόρεμα και
την ίδια έκφραση στο πρόσωπο στο τραγούδι τέλους του ανιμέ
την ίδια έκφραση στο πρόσωπο στο τραγούδι τέλους του ανιμέ
Έλλη- Antony
Βρε κοριτσάκια, κάπου το έχετε μπλέξει το θέμα.... Κάθε εποχή έχει τα δικά της ήθη και είναι πάρα πολύ δύσκολο, έως και αδιανόητο να τα προσπεράσει κανείς. Την εποχή που γεννήθηκε ο Τέρρυ, οι πλούσιοι είχαν ερωμένες. Αν ήταν πολύ πλούσιοι, είχαν και ευκατάστατες ερωμένες. Αν ήταν βασιλεις, είχαν και ευγενείς ερωμένες. Για κανένα λόγο όμως και σε καμία περίπτωση δεν αναγνωρίζονταν τα παιδιά αυτών των σχέσεων! Το να έχεις ερωμένη, ήταν φυσιολογικό, αλλά να αναγνωρίσεις το παιδί ήταν κατακριτέο. Να παντρευτείς δε, μια εταίρα;;;;; Ανέκδοτο! Εχετε διαβάσει την κυρία με τις καμέλιες; Βασισμένο σε αληθινή ιστορία είναι, και μάλιστα η κοπέλα ήταν ερωμένη και του Δουμά που έγραψε το δράμα της.
Ο Ρίτσαρντ, ήταν απλά ένας άντρας της εποχής του και η Ελινορ μια ηθοποιός της εποχής της, τίποτα παραπάνω!
Ο Ρίτσαρντ, ήταν απλά ένας άντρας της εποχής του και η Ελινορ μια ηθοποιός της εποχής της, τίποτα παραπάνω!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Δε διαφωνώ... Απλώς κάπως σχηματίσαμε την εντύπωση ότι η Έλινορ ήταν κάτι παραπάνω για τον Δούκα. Αν κάποιος είναι ο μεγάλος σου έρωτας τουλάχιστον το προσπαθείς.
ariel κι εγώ συμφωνώ με αυτά που λες, όντως δεν αναγνωρίζονταν τα νόθα παιδιά και οι ευγενείς είχαν ερωμένες, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση το βλέπω αλλιώς. Στο ανιμέ είχε κάποιες αναδρομές του Τέρρυ στο παρελθόν και ειδικά το πικ-νικ με τους γονείς του, η πιο αγαπημένη του ανάμνηση. Έδειχναν τόσο ευτυχισμένοι όλοι μαζί και μετά όλα χάλασαν...ο δούκας ξαφνικά ξέκοψε από την Έλινορ, αποφάσισε να παντρευτεί μία της τάξης του και τα υπόλοιπα τα ξέρουμε..
θα συμφωνήσω με τη bettina, εγώ πιστεύω ότι ήταν ο μεγάλος του έρωτας και δεν έπρεπε έτσι απλά να κόψει κάθε δεσμό μαζί της και να την ξεχάσει τελείως...δεν πέρασαν και λίγα μαζί..μην ξεχνάμε στην πορεία της σχέσης του ήρθε κι ένα παιδί..
θα συμφωνήσω με τη bettina, εγώ πιστεύω ότι ήταν ο μεγάλος του έρωτας και δεν έπρεπε έτσι απλά να κόψει κάθε δεσμό μαζί της και να την ξεχάσει τελείως...δεν πέρασαν και λίγα μαζί..μην ξεχνάμε στην πορεία της σχέσης του ήρθε κι ένα παιδί..
- Σπόιλερ:
(και επειδή δεν ξέρω αν φύγαμε εκτός τόπικ θα το συνδέσω με το φικ της αγαπητής bettina, όπου σ'ένα σημείο η Έλινορ θυμάται τον καιρό που πέρασε στον πύργο στη Σκωτία με το δούκα και τη θέση της τώρα πήρε η Άλις...)
Έλλη- Antony
Προστέθηκε μια σκηνούλα με τον Άλμπερτ με μπλε γράμματα. Έτσι θα πάει αργά αργά μέχρι να μου περάσει η υποτονικότητα του καλοκαιριού!
θα κατσω καποια στιγμη που θα εχω οντως χρονο να διαβασω το φικακι οσα εμειναν!
Στη σκηνή της συζήτησης του Άλμπερτ και της Ελρόυ είναι σαν να την ακούω να μιλάει όπως στο άνιμε, με αυτή τη βαθιά, επιτηδευμένη φωνή
Έλλη- Antony
Πέρασα με μοβ και το τελευταίο κομμάτι του κεφαλαίου. Μόλις συνέλθω απ' το καλοκαίρι ελπίζω να βρω κανονικά τους ρυθμούς μου .
Κορίτσια ήθελα να σας παραδώσω ολόκληρο επεισόδιο αλλά πάω τόσο αργά ... Οπότε παραδίδω μισό, κάτι είναι κι αυτό για όσες το διαβάζουν.
bettina εχεις μήπως σχέδια να συνεχίσεις τη σοκαριστική αλήθεια;
Έλλη- Antony
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Κάντυ Κάντυ, η σοκαριστική αλήθεια.
» Σχόλια για το νέο πρόσωπο της Κάντυ.
» Σχολια για το ''Τερενς και Καντυ:ενα χριστουγεννιατικο παραμυθι''
» Σχόλια για το νέο πρόσωπο της Κάντυ.
» Σχολια για το ''Τερενς και Καντυ:ενα χριστουγεννιατικο παραμυθι''
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia