TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχολια για το ''Τερενς και Καντυ:ενα χριστουγεννιατικο παραμυθι''
+6
souka
Dalia
stavroylaki
libra
nansecrets
nuitetoile21
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σχολια για το ''Τερενς και Καντυ:ενα χριστουγεννιατικο παραμυθι''
Και εδω αφηνετε τα σχολια σας. ελπιζω να σας αρεσει και καλα χριστουγενννα!!!!
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : neverland
Απ: Σχολια για το ''Τερενς και Καντυ:ενα χριστουγεννιατικο παραμυθι''
εχω πεθανει στο γελιο και ειλικρινα ειμαι κατασυγκινημενη!!! μια μου ερχεται να κλαψω απο τα γελια μια απο τη συγκινηση!! και ηταν μονο το 1ο μερος!! και καθως εφτασα στο τελος του μπορω να σε πληροφορησω οτι
το "Ει!!" το ξαναειπα!! γιατι μας εκοψες πανω στο καλυτερο!!!
ταλενταρα μου!!!!
εισαι θεα nuitetoile!!!!
απιστευτη η ιδεα με τα βιντεακια!!!!
ανυπομονω για τη συνεχεια....!!!
Θα σχολίαζα, αλλά δεν προλαβαίνω... Έχω να κατέβω Σύνταγμα...
Nui είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!
Έχω λιώσει
Αυτή η εναλλαγή τραγικού και κωμικού με πεθαίνει
Τα βιντεάκια είναι πολύ καλοδουλεμένα και τα τραγούδια που έχεις επιλέξει ως τώρα ΆΨΟΓΑ...
Παρακαλώ το κομμάτι του Τσαικόφκσι κατοχυρώνεται ως επίσημο soundtrack για κάθε εμφάνιση των libra, nan και ariel!!!
Και η ιστορία είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΕΟ?????????
τα λογια ειναι περιτα!!!! το λατρεψα!!!! μεχω σκασει στα γελιαααα και το λατρεψααα!!! η ιδεα σου για το βιντεο ειναι πολυ τελεια!!!!! εισαι ΘΕΑΑΑΑΑΑ
γρηγορα η συνεχειαααα
γρηγορα η συνεχειαααα
χαιρομαι που σας αρεσε!!!!!!!!!
καθως διαβαζα ηρεμα και ωραια...και με ειχε συνεπαρει η ομορφη μουσικη στην αρχη...(λιγο ελλειψε να παρω τα χαρτομαντυλα στο παλι μου...ομολογω πως δεν μ'αρεσει να διαβαζω αυτην την απελπιστικη εικονα που εχει ο αγαπημενος μας...) ...στην συνεχεια...ξαφνικα ενιωσα την κοιλια μου να με ποναει και την καρδια μου να θελει να βρει απ'το στηθος μου με το ζορι...με το αυταρχικο γελιο που μ'επιασε και δεν ειχε τελειωμο και προηγουμενο....
νουιτ ειναι φανταστικο , ονειρεμνεο , υπεροχο !!!
κι αν ειναι ετσι η αρχη τοτε δεν μπορω να φανταστω ουτε καν να διανοηθω τι θα συνβει παρακατω...
το μονο που ξερω ειναι οτι δεν κρετιεμαι για την συνεχεια !!!
ειναι ακριβως αυτα τα μουσικα ακουσματα που σε βαζουν στην πλοκη της ιστοριας !!!
η σκηνη με την λιμπρα και την ναν μπροστα στην τηλεοραση...
νουιτ ειναι φανταστικο , ονειρεμνεο , υπεροχο !!!
κι αν ειναι ετσι η αρχη τοτε δεν μπορω να φανταστω ουτε καν να διανοηθω τι θα συνβει παρακατω...
το μονο που ξερω ειναι οτι δεν κρετιεμαι για την συνεχεια !!!
- Σπόιλερ:
- αληθεια τι ωρα θα ανεβασεις την συνεχεια αυριο ?!
ειναι ακριβως αυτα τα μουσικα ακουσματα που σε βαζουν στην πλοκη της ιστοριας !!!
η σκηνη με την λιμπρα και την ναν μπροστα στην τηλεοραση...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Νουι, μόλις μου έφτιαξες όχι μόνο το σαββατόβραδο αλλά όλο το Σαββατοκύριακο!!!!!
Η αρχή ήταν τέλεια και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα είναι και η συνέχεια!!!
Οι μουσικές που διάλεξες υπέροχες (θα συμφωνήσω ότι το κομμάτι του Τσαϊκόφσκι πρέπει να κατοχυρωθεί ως σάουντρακ για τις εμφανίσεις των κοριτσιών ), τα βίντεο είναι πολύ καλά, προσεγμένα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας (η Σουζάνα στη φωτογραφία που επέλεξες είναι ΟΝΤΩΣ σαν κακιά μάγισσα... ) !!!!!
Γέλασα απίστευτα με το Σύνταγμα, τον Ντέημον και τα τραπέζια της Άριελ!!!!!!!!!!
Πως θα περιμένουμε για το Σ/Κ κάθε φορά για να διαβάζουμε τη συνέχεια;;;;;
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
το μαρτυριο της σταγονας θα εχουμε κοριτσια αφηστε!!!
βρε για μας το κάνει η νουί... για να έχουμε κάτι να περιμένουμε αφού δεν έχουμε TVD επεισοδιάκια μέσα στις γιορτές
libra έγραψε:
βρε για μας το κάνει η νουί... για να έχουμε κάτι να περιμένουμε αφού δεν έχουμε TVD επεισοδιάκια μέσα στις γιορτές
ετσι ακριβως ενιωσα...
απίστευτο δεν έχω λόγια!!!! τα κορίτσια παραπάνω με κάλυψαν!!!!! ξεκίνησε δραματικά και κατέληξε με πολλά γέλια
Νουι είσαι απίστευτη, αυτό έχω μόνο να πω!!!
Νουι είσαι απίστευτη, αυτό έχω μόνο να πω!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Heeeeeyyyy!!!!!!!!!!!!!! παλι στο καλυτερο μας εκοψες!!!!!!
νουιτ!!!!!!! εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ γλυκο και τρυφερο και ασφαλως το γελιο συνεχιζεται...
(δεν αποκαλυπτω τι διαβασα και για ποιες.. )
κριμα που τελικα δεν ειχαμε σκορ...
προειδοποιω για τον Ντειμον δαγκωνω!!!
και να προσθεσω γι αυτο το: "στριμωχτηκαν πλαι πλαι σε μια γωνια..."
νουιτ!!!!!!! εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ γλυκο και τρυφερο και ασφαλως το γελιο συνεχιζεται...
(δεν αποκαλυπτω τι διαβασα και για ποιες.. )
κριμα που τελικα δεν ειχαμε σκορ...
προειδοποιω για τον Ντειμον δαγκωνω!!!
και να προσθεσω γι αυτο το: "στριμωχτηκαν πλαι πλαι σε μια γωνια..."
πωπωωωωω εχει παντως δικιο η ναν παλι στο τελειο μας εκοψες!!!! :roarrr: αλλα δεν πειραζει σιγαααα το λατρεψα παντως!!!!! αχχχ της λινας ηταν γλυκο και στοργικο ενω της αναποφασιστης νταλιας μονο κωμικο δεν ηταν!!! απο ολααα
- Σπόιλερ:
- ομως ρεε λιγο κακια δεν την εκανες την καημενη λιμπ????? αρε λιμπ αρε λιμπ....ολα για τους αντρες
Νουί ένα θα σου πω... Μπορεί μέσα στο φικ να γλύτωσες στο παρά πέντε τον πόλεμο με την ντάλια, αλλά στα σχόλια θα τον έχεις...
ΝΤΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τόσος κόσμος Χριστιανή μου, πάλι τον Τζέρι έβαλες στο μάτι;
νουιτάκι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
σταυρουλάκι μπερδεύτηκες. την καλή πλευρά της λιμπ περιέγραφε η νουί τόσην ώρα
ΝΤΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τόσος κόσμος Χριστιανή μου, πάλι τον Τζέρι έβαλες στο μάτι;
νουιτάκι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
σταυρουλάκι μπερδεύτηκες. την καλή πλευρά της λιμπ περιέγραφε η νουί τόσην ώρα
νουιτάκι είσαι κορυφή!!!! πολύ γέλιο λέμε!!!! όσο περιέγραφες τη σκηνή της μάχης λίμπρας-ντάλιας τις φανταζόμουν
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Νουι, νομίζω ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η ιστορία σου θα βαρεθείς να μας ακούς να σου λέμε μπράβο!!!
Η συνέχεια ήταν φοβερή!!!
Το τι γέλιο έριξα δε με τη διαμάχη των κοριτσιών δε λέγεται...
Και κάτι άλλο...δεν είχα καταλάβει ότι η Ντάλια θέλει πλέον και τον Ζέρο...
Η συνέχεια ήταν φοβερή!!!
Το τι γέλιο έριξα δε με τη διαμάχη των κοριτσιών δε λέγεται...
Και κάτι άλλο...δεν είχα καταλάβει ότι η Ντάλια θέλει πλέον και τον Ζέρο...
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
λοιπον ξεκινω ...συγγνωμη νουιτ μου αλλα τα δικα μου σχολια θα ναι λιγο μεγαλουτσικα ....δεν σε πειραζει ετσι ???
καταρχην συγχαρητηρια με τις εικονες τους δασους ! λατρεψα πολυ ολα αυτα τα χρωματα ...οντως πολυ ζωντανα
εντυπωσιακη η εμφανιση της λινας ως αρχιμαγισσας !!!
και το A night on the bare mountain σαφως ενα απ'τα αγαπημενα μου ακουσματα !!! αχχχ και παλι συγχαρητηρια νουιτ μου...’Εγώ δεν πάω! Θα σκοτωθούμε!’’, είπε η Λίμπρα.
αυτο ειναι σιγουρο λιμπ !!!!μουαχαχαχαχαχα για come το δοθε !!!
Του έπιασε το χέρι και αμέσως βρέθηκαν σε ένα ροζ κοριτσίστικό δωμάτιο.
ΡΟΖ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ !!!
’Κάνουμε;; Όχι εσύ θα κάνεις…εγώ δεν ανακατεύομαι…’’, είπε η Λίμπρα.
χαχαχαχαχα....φοβασαι λιμπ....χαχαχαχαχα ’Ναι εντάξει…ότι πεις..’’, τον αποθάρρυνε η Λίμπρα
τι εννοεις ?! ξερω τι θελω !!! εχω κατασταλαξει...ελα τερρυ να γραψουμε παιδι μου ...
’Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη..’’, ακούστηκε η φωνή της Ντάλιας. ‘’Φέτος ήμουν καλό παιδί. Πήρα και το πτυχίο μου! Άρα θέλω ένα πολύ καλό δώρο! Θέλω…θέλω…’’
ποποποπο...τι εξυπηρετικος !!! αχ...
’Α ωραία!’’, του είπε. ‘’Πρέπει να με βοηθήσεις να διαλέξω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο..’’
κλασσικα ...αλλα ειπαμε εχω κατασταλαξει χιχιχιχιχχι’Μμμ να σου πω: στην αρχή ήθελα τον Τέρρυ από το Κάντυ Κάντυ αλλά μετά μου άρεσε και ο Στηαρ… αλλά αυτοί είναι σκίτσα…οπότε ίσως να είναι καλύτερα αν διαλέξω κάποιον άνθρωπο…τι λες για τον Ντέημον;’’, τον ρώτησε η Ντάλια σκεφτική.
δεν μπορω να πω οτι οι σκεψεις μου ειναι λανθασμενες ...ενα δικιο το εχω
’Αλλά και ο Ζέρο μου αρέσει…’’, συνέχισε η Ντάλια. ‘’Αλλά και αυτός σκίτσο είναι. Και κάποτε μου άρεσε και ο Κάναμε…’’
ποποποποπο...μεγαλο μπερδεμα...καηκαμε...οχι τπτ αλλο δεν θα παρει και το διαμαντι του το παιδι...Ο Τέρρυ την κοίταξε απελπισμένος. ‘’Ίσως δεν θα είναι και τόσο εύκολο τελικά..’’, σκέφτηκε.
εμενα μου λες ?!...θα μας παρει η νυχτα...ασε...
’Το φάντασμα της όπερας…’’, μουρμούρισε η Ντάλια.
αχ... μια απ'τις πρωτες μου αγαπες και παντοτινες ...
’Ξέρεις τι; ‘’ είπε ξαφνικά στον Τέρρυ. ‘’Θα στο τραγουδήσω για να δεις όλες τις επιλογές και μετά διαλέγουμε.’’
γιατι οσο να πεις μια καλη φωνη την διαθετουμε κυριε Γκρατσεστερ !
ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΟΙΥΤ ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ???????
ΚΑΤΩΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΧ....!!!!!!!!!!!!
εκεινο το μελαχροινο αγορακι στο τελος με την λεοπαρδε μπατανα Τερρυ το προσεξες ??? το ειδες κι εσυ ???αχ...αχ...
’ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩΩΩΩΩΩ’’, ακούστηκε η φωνή της Λίμπρα που εμφανίστηκε μέσα στο δωμάτιο ξαφνικά και όρμησε πάνω στην Ντάλια.
‘’Τι έχω πει; Δεν έχω πει ότι ο Τζέραλντ είναι δικός μου;;; ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ;;;;’’, της φώναζε καθώς την είχε πιάσει από το λαιμό.
Εδω ειμαι και σε περιμενω !!!! Για κοπιασε χαχαχαχαχαχα ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!’’, αντιγύρισε η Ντάλια και άρχισε να παλεύει και εκείνη.
Ετσι !!! Δεν καταλαβα δλδ συνβολιο εχετε κλεισει !!!!
’ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!!!’’, ούρλιαζε η Λίμπρα
γραψε παιδι μου...γραψε...οριστε μας !!! θελει κι η νεραιδα τον τζερυ τωρα !!!
Τερρυ μην την ακους παιδι μου !Γραψε εκει περα να τελειωνουμε !!!
’ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΣ;;; ΘΑ ΣΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΩ ΣΕ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ!’’, απείλησε η Λίμπρα την Ντάλια.
Δεν μπορει μεσα στο ροζ μπαουλο μου εχω κρυψει τα δικα μου ραβδια δεν θα τα βρω....εγω θα σε μεταμορφωσω σε κουκουβαγια χαχαχαχαχαχαχαχα
Αντί για απάντηση, μερικά ακόμα βιβλία εκσφενδονίστηκαν προς το μέρος του Τέρρυ και της Λίμπρα.
ποποποποπο....1000 συγγνωμη Τερρυ δεν το θελα ειλικρινα δεν ηταν για σενα ’ΟΧΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΠΡΩΤΑ!’’ , απάντησε η Λίμπρα.
Anytime honey... NOYIT KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΟΠΩς ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕς ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑς ΑΦΗΣΕς !!!!!
αχ...ποιος περιμενει μεχρι το αλλο ΣΚ ...
καταρχην συγχαρητηρια με τις εικονες τους δασους ! λατρεψα πολυ ολα αυτα τα χρωματα ...οντως πολυ ζωντανα
εντυπωσιακη η εμφανιση της λινας ως αρχιμαγισσας !!!
- Σπόιλερ:
- και η σκεψη των τριων ευχων για το μωρο που περιμενει πολυ γλυκια αχ ....
και το A night on the bare mountain σαφως ενα απ'τα αγαπημενα μου ακουσματα !!! αχχχ και παλι συγχαρητηρια νουιτ μου...’Εγώ δεν πάω! Θα σκοτωθούμε!’’, είπε η Λίμπρα.
αυτο ειναι σιγουρο λιμπ !!!!μουαχαχαχαχαχα για come το δοθε !!!
Του έπιασε το χέρι και αμέσως βρέθηκαν σε ένα ροζ κοριτσίστικό δωμάτιο.
ΡΟΖ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ !!!
’Κάνουμε;; Όχι εσύ θα κάνεις…εγώ δεν ανακατεύομαι…’’, είπε η Λίμπρα.
χαχαχαχαχα....φοβασαι λιμπ....χαχαχαχαχα ’Ναι εντάξει…ότι πεις..’’, τον αποθάρρυνε η Λίμπρα
τι εννοεις ?! ξερω τι θελω !!! εχω κατασταλαξει...ελα τερρυ να γραψουμε παιδι μου ...
’Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη..’’, ακούστηκε η φωνή της Ντάλιας. ‘’Φέτος ήμουν καλό παιδί. Πήρα και το πτυχίο μου! Άρα θέλω ένα πολύ καλό δώρο! Θέλω…θέλω…’’
- Σπόιλερ:
- ΡΥΟΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ !!!!
ποποποπο...τι εξυπηρετικος !!! αχ...
’Α ωραία!’’, του είπε. ‘’Πρέπει να με βοηθήσεις να διαλέξω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο..’’
κλασσικα ...αλλα ειπαμε εχω κατασταλαξει χιχιχιχιχχι’Μμμ να σου πω: στην αρχή ήθελα τον Τέρρυ από το Κάντυ Κάντυ αλλά μετά μου άρεσε και ο Στηαρ… αλλά αυτοί είναι σκίτσα…οπότε ίσως να είναι καλύτερα αν διαλέξω κάποιον άνθρωπο…τι λες για τον Ντέημον;’’, τον ρώτησε η Ντάλια σκεφτική.
δεν μπορω να πω οτι οι σκεψεις μου ειναι λανθασμενες ...ενα δικιο το εχω
’Αλλά και ο Ζέρο μου αρέσει…’’, συνέχισε η Ντάλια. ‘’Αλλά και αυτός σκίτσο είναι. Και κάποτε μου άρεσε και ο Κάναμε…’’
ποποποποπο...μεγαλο μπερδεμα...καηκαμε...οχι τπτ αλλο δεν θα παρει και το διαμαντι του το παιδι...Ο Τέρρυ την κοίταξε απελπισμένος. ‘’Ίσως δεν θα είναι και τόσο εύκολο τελικά..’’, σκέφτηκε.
εμενα μου λες ?!...θα μας παρει η νυχτα...ασε...
’Το φάντασμα της όπερας…’’, μουρμούρισε η Ντάλια.
αχ... μια απ'τις πρωτες μου αγαπες και παντοτινες ...
’Ξέρεις τι; ‘’ είπε ξαφνικά στον Τέρρυ. ‘’Θα στο τραγουδήσω για να δεις όλες τις επιλογές και μετά διαλέγουμε.’’
γιατι οσο να πεις μια καλη φωνη την διαθετουμε κυριε Γκρατσεστερ !
ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΟΙΥΤ ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ???????
ΚΑΤΩΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΧ....!!!!!!!!!!!!
- Σπόιλερ:
- σημ. καπου στο βιντεο στο τελος προσεξα τον αγαπημενο μου Ρυογκα ...θα τον δουμε να παιζει στην συνεχεια ?! ...αχχχχχχχ πες μου γιατι θα σκασω...
εκεινο το μελαχροινο αγορακι στο τελος με την λεοπαρδε μπατανα Τερρυ το προσεξες ??? το ειδες κι εσυ ???αχ...αχ...
’ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩΩΩΩΩΩ’’, ακούστηκε η φωνή της Λίμπρα που εμφανίστηκε μέσα στο δωμάτιο ξαφνικά και όρμησε πάνω στην Ντάλια.
‘’Τι έχω πει; Δεν έχω πει ότι ο Τζέραλντ είναι δικός μου;;; ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ;;;;’’, της φώναζε καθώς την είχε πιάσει από το λαιμό.
Εδω ειμαι και σε περιμενω !!!! Για κοπιασε χαχαχαχαχαχα ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!’’, αντιγύρισε η Ντάλια και άρχισε να παλεύει και εκείνη.
Ετσι !!! Δεν καταλαβα δλδ συνβολιο εχετε κλεισει !!!!
’ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!!!’’, ούρλιαζε η Λίμπρα
- Σπόιλερ:
- in your dreams ...
γραψε παιδι μου...γραψε...οριστε μας !!! θελει κι η νεραιδα τον τζερυ τωρα !!!
- Σπόιλερ:
- αν και χαμενο θα παει...αλλον θελω φετος...
Τερρυ μην την ακους παιδι μου !Γραψε εκει περα να τελειωνουμε !!!
’ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΣ;;; ΘΑ ΣΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΩ ΣΕ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ!’’, απείλησε η Λίμπρα την Ντάλια.
Δεν μπορει μεσα στο ροζ μπαουλο μου εχω κρυψει τα δικα μου ραβδια δεν θα τα βρω....εγω θα σε μεταμορφωσω σε κουκουβαγια χαχαχαχαχαχαχαχα
Αντί για απάντηση, μερικά ακόμα βιβλία εκσφενδονίστηκαν προς το μέρος του Τέρρυ και της Λίμπρα.
ποποποποπο....1000 συγγνωμη Τερρυ δεν το θελα ειλικρινα δεν ηταν για σενα ’ΟΧΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΠΡΩΤΑ!’’ , απάντησε η Λίμπρα.
Anytime honey... NOYIT KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΟΠΩς ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕς ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑς ΑΦΗΣΕς !!!!!
αχ...ποιος περιμενει μεχρι το αλλο ΣΚ ...
για να πω την αληθεια νταλια στην ουσια το δωρο σου ηταν το βιντεακι - οπου προσπαθησα να μαζεψω ολους οσους κατα καιρους εχεις ''ερωτευτει''
χαιρομαι πολυ που σου αρεσε!!!!!
nuitetoile21 έγραψε: για να πω την αληθεια νταλια στην ουσια το δωρο σου ηταν το βιντεακι - οπου προσπαθησα να μαζεψω ολους οσους κατα καιρους εχεις ''ερωτευτει''
ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ !!!!!!!!????????????? ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ !!!!!!
Βρε εγώ θα σε φοβηθώ; Ας μην ήταν ο Τέρρυ να με κρατάει και θα έβλεπες τώρα!!! Αντί για κατεβατά θα έγραφες κουάξ-κουάξ!!!
Άλλωστε εγώ κόπιασα.. εσύ κρύφτηκες πίσω από τα γραφεία κυρία μου... Και γιατί παρακαλώ το έκανες αυτό; Γιατί καταβάθος ήξερες ότι ο Τζέρυ είναι δικός μου (ναι και με συμβόλαιο και με τη βούλα κιόλας) ενώ εσύ είχες ήδη δώσει την καρδιά σου στον Ρυόγκα...
Άλλωστε εγώ κόπιασα.. εσύ κρύφτηκες πίσω από τα γραφεία κυρία μου... Και γιατί παρακαλώ το έκανες αυτό; Γιατί καταβάθος ήξερες ότι ο Τζέρυ είναι δικός μου (ναι και με συμβόλαιο και με τη βούλα κιόλας) ενώ εσύ είχες ήδη δώσει την καρδιά σου στον Ρυόγκα...
libra έγραψε:Βρε εγώ θα σε φοβηθώ; Ας μην ήταν ο Τέρρυ να με κρατάει και θα έβλεπες τώρα!!! Αντί για κατεβατά θα έγραφες κουάξ-κουάξ!!!
libra έγραψε:Βρε εγώ θα σε φοβηθώ; Ας μην ήταν ο Τέρρυ να με κρατάει και θα έβλεπες τώρα!!! Αντί για κατεβατά θα έγραφες κουάξ-κουάξ!!!
δεν κρυφτηκα !!! πηγσ να ψαξω για πολεμοφοδια εξυπνη !!!
και εξαιτιας σου κοντεψα να σκοτωσω και τον αγαπημενο μου Ρωμαιο !!!
ακους- ακους εκει !!!!! κι οχι κυρα μου θελω αποδειξεις ποτε κλειστηκε το συμβολαιο αυτο ????
που ημουν εγω ?????? ηταν και ο τζερυ παρων ?????? θελω να μου το πει ο ιδιος !!!
οσο για το τελευταιο ενα δικιο το εχεις...δεν μπορω πλεον να το αρνουμαι...
θεοπαλαβες!!!
δεν ηθελα να σχολιασω αρχικα για να διαβασετε τωρα θα κανω σχολιακι... η λινα υπεροχη μαγισσα... ευτυχως δεν ζητησε πολλα για ανταλλαγμα.. ισα ισα.. μονο το πιο ευκολο και εννοειται οτι το εχει ετσι κι αλλιως!!!
δεν ηθελα να σχολιασω αρχικα για να διαβασετε τωρα θα κανω σχολιακι... η λινα υπεροχη μαγισσα... ευτυχως δεν ζητησε πολλα για ανταλλαγμα.. ισα ισα.. μονο το πιο ευκολο και εννοειται οτι το εχει ετσι κι αλλιως!!!
Μόλις μαζεύτηκα απο το τραπέζι και θα κάνω σύντομο σχόλιο γιατί έχω να σχεδιάσω το αυριανό μενού, καταλαβαίνετε!
Καλέ, τί ομορφη που είμαι στα πράσινα!!!!! Και ναι ναι ναι, λατρεύω τα happy end!!!!!!
Καλά που είμαι στο τρίο bell cando να βάζω καμιά τάξη! Ακόμα ποπ κορν θα έβλεπαν μερικές μερικές!
Ο χορός μαγισσών σούπερ και η Λίνα υπέροχη αρχιμάγισσα!
Στην πάλη Λιμπ vs Ντάλια, έπεσα κάτω απο τα γέλια. Λιμπ, ντροπή σου!!! Σαν νεράιδες πραγματοποιούμε ευχές, δεν σφαζόμαστε για εναν Τζέραρλντ!
Η μουσική, οι εικόνες και τα βιντεάκια είναι η αποκορύφωση!!!!! Το sugar plam fairy θα το κάνουμε επίσημο ύμνο της τριάδας.
Καλέ, τί ομορφη που είμαι στα πράσινα!!!!! Και ναι ναι ναι, λατρεύω τα happy end!!!!!!
Καλά που είμαι στο τρίο bell cando να βάζω καμιά τάξη! Ακόμα ποπ κορν θα έβλεπαν μερικές μερικές!
Ο χορός μαγισσών σούπερ και η Λίνα υπέροχη αρχιμάγισσα!
Στην πάλη Λιμπ vs Ντάλια, έπεσα κάτω απο τα γέλια. Λιμπ, ντροπή σου!!! Σαν νεράιδες πραγματοποιούμε ευχές, δεν σφαζόμαστε για εναν Τζέραρλντ!
Η μουσική, οι εικόνες και τα βιντεάκια είναι η αποκορύφωση!!!!! Το sugar plam fairy θα το κάνουμε επίσημο ύμνο της τριάδας.
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Σχόλια για το νέο πρόσωπο της Κάντυ.
» Σχόλια για το "Κάντυ-Τέρρυ ο αιώνιος έρωτας/ η κατάληξη"
» Σχόλια για το "Κάντυ Κάντυ η σοκαριστική αλήθεια".
» Σχόλια για το "Κάντυ-Τέρρυ ο αιώνιος έρωτας/ η κατάληξη"
» Σχόλια για το "Κάντυ Κάντυ η σοκαριστική αλήθεια".
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia