TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2015"
+7
juliet
lina
Dalia
ΜΙΜΙ
ariel
66Promises
nansecrets
11 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2015"
@ νταλιτσα δεν προλαβα ακομη να τα διαβασω, μαλλον θα το κανω απο το κιν με την ησυχια μου το βραδακι!
Nαι γεια σας, το τρίτο κομμάτι μόλις ανέβηκε, πιστή στο ραντεβού μου με καθυστερήσεις, αλλά είπαμε τα κομμάτια θα ανέβουν μέχρι τα γενέθλια του παίδαρου τέλος.
Σημείωση: Υπάρχει πιθανότητα τα κομμάτια να είναι μόνο 7, κι όχι 8, όπως είχα πει στην αρχή, ανάλογα τα κέφια μου, θα δείξει.
Προς το παρόν θα μου επιτραπεί το ελεύθερο να αυτό - μπαναριστώ, πιστεύω κι η Ναν θα το ήθελε πολύ αυτό, όχι τίποτα άλλο, για την ασφάλεια μου.
Ορεβουάρ κυρίες μου, κι καλή ανάγνωση.
Σημείωση: Υπάρχει πιθανότητα τα κομμάτια να είναι μόνο 7, κι όχι 8, όπως είχα πει στην αρχή, ανάλογα τα κέφια μου, θα δείξει.
Προς το παρόν θα μου επιτραπεί το ελεύθερο να αυτό - μπαναριστώ, πιστεύω κι η Ναν θα το ήθελε πολύ αυτό, όχι τίποτα άλλο, για την ασφάλεια μου.
Ορεβουάρ κυρίες μου, κι καλή ανάγνωση.
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
γιατι βρε κακουργα;;;!!! (δεν λεω αλλα για να μη κανω σποιλερ!)
και να μας κανεις τη χαρη οποιον θελω θα σκεφτω για Νικλαους (εννοειται JoMo ο αλλος δεν μου καθεται καλα..)
και να μας κανεις τη χαρη οποιον θελω θα σκεφτω για Νικλαους (εννοειται JoMo ο αλλος δεν μου καθεται καλα..)
Σε παρακαλώ ναν στάσου στο ύψος των περιστάσεων :-p εμένα μου κάθεται τέλεια κι αν κάτσεις να δεις mr selfridge θα δεις ότι δεν φταίω σε τίποτα :-p μπαχαχαχα!
Νταλίτσα μόλις διάβασα το δευτερο κεφάλαιο του φικ. Και συνειδητοποίησα πόσο μικρούλι είσαι ακόμα... Βρε Φωσκολίτσα, τι πήγες κι εγραψες για την Ανν και τον Τομ; Καλά που τους ξανασμιξες Χριστουγεννιάτικα.
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Πήγα, πήγα!!!!
Νταλίτσα..... Νταλίτσα μου!!!!! Βρε γιορτιάτικα, τι θανατικό και κακό είναι αυτο;;;;; Να μην πω και για το άλλο, Πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσά μου το καταντήσαμε. Για να δούμε και καμιά ευχάριστη ατμόσφαιρα παρακαλώ. Κάνα παρτάκι, μια φιέστα βρε παιδί να βάλουμε και τα καλά μας
Νταλίτσα..... Νταλίτσα μου!!!!! Βρε γιορτιάτικα, τι θανατικό και κακό είναι αυτο;;;;; Να μην πω και για το άλλο, Πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσά μου το καταντήσαμε. Για να δούμε και καμιά ευχάριστη ατμόσφαιρα παρακαλώ. Κάνα παρτάκι, μια φιέστα βρε παιδί να βάλουμε και τα καλά μας
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:Νταλίτσα μόλις διάβασα το δευτερο κεφάλαιο του φικ. Και συνειδητοποίησα πόσο μικρούλι είσαι ακόμα... Βρε Φωσκολίτσα, τι πήγες κι εγραψες για την Ανν και τον Τομ; Καλά που τους ξανασμιξες Χριστουγεννιάτικα.
^Μισό λεπτό, τι εννοείται όταν λέτε "μικρούλι";;; Μικρούλης ήταν ο Φώσκολος όταν γύριζε την 'Καλημέρα Ζωή' & τη 'Λάμψη';; Δεν θα είχε πατημένα 60 λέμε τώρα, Ε, αφού τους τα έσμιξα στο τέλος τι σκάτε;;; Το αποτέλεσμα δεν μετράει.
nansecrets έγραψε:που να πας και στο 3ο κεφαλαιο αριελ
^Είπαμε ο Mr Selfridge φταίει, μην ρίχνετε το φταίξιμο όλο σε μένα, άμαθα.
ariel έγραψε:Πήγα, πήγα!!!!
^Εγώ προειδοποίησα, θα βγάλω τα εσώψυχα μου φέτος, εκεί ήσασταν με ακούσατε. Δεν φέρω καμία ευθύνη. Τι να κάνει το παιδί, φοβάται να την αφήσει μόνη της. Ψάχνει εναλλακτικές λύσεις, αλλά τον είδατε τον άλλον, Τούρκος έγινε δεν θα το αφήσει έτσι.. Άρα (μπορεί) να υπάρξει κι ελπίδα. Την οποία ίσως να μη μάθουμε ποτέεεε (Κι εδώ μπορείτε να με μπανάρετε αν θέλετε )
*Σημείωση: Το 4ο μέρος θα ανέβει μέσα στο ΠΣΚ σίγουρα! Δεν θέλω να το καθυστερώ. Μετά έμεινε το 5ο που είναι κι αυτό σε επεξεργασία ακόμα κι τα δυο τελευταία , 6ο&7ο είναι ήδη έτοιμα κι θα ανέβουν σχετικά γρήγορα. Οπότε υπολογίζω στο τέλος της επόμενης βδομάδας με αρχές ΣΚ να έχω τελειώσει. Το 8ο όπως είπα κι πιο πάνω παίζεται. Παρτάκια κι φιέστες , άριελ μου , κι αυτά παίζονται θα δούμε, είπαμε βγάζω τα εσώψυχα μου. Ευχαριστώ, ορέ ντουβάρ!!!
Γεια σου βρε Ντάλια με τα ωραία σου!!!! Βγάλε τα σώψυχα εσύ και θα σου κάνουμε μετά εμεις την ψυχανάλυση
ariel- Terry Total Freak
Ναι, επιτέλους το τέταρτο κομμάτι είναι εδώ! Ενωμένο δυνατό! λάθος αυτό είναι από αλλού... Άλλα τρία μένουν κορίτσια είπαμε μέχρι τα γενέθλια μέχρι του παίδαρου θα έχουμε τελειώσει.
Το επόμενο είναι το αγαπημένο μου, γιατί δεν εστιάζει τόσο πολύ στο ζευγάρι αλλά who cares την δουλειά του την κάνει.
Άντε καλή ανάγνωση, ...
Το επόμενο είναι το αγαπημένο μου, γιατί δεν εστιάζει τόσο πολύ στο ζευγάρι αλλά who cares την δουλειά του την κάνει.
Άντε καλή ανάγνωση, ...
Ντάλια μου, ξέρω οτι αλλιώς το γράφεις, αλλά να είσαι καλά, εχω λιώσει στα γέλια!!!!!!!!!!!
Νταλίτσα ξέρεις οτι μου αρέσει το φικ και ξέρω οτι το βιτριολικό μου χιούμορ σου αρέσει, οπότε και τόλμισα την πλάκα.
Η Σαρλίν ποια είναι βρε κορίτσια;
- Τι διάβασε η αριελ:
«Πες μου πως είναι?» την ρώτησε ξαφνικά. Η Ελίζαμπεθ μην ξέροντας πώς να αποκριθεί περίμενε για μερικές στιγμές, μέχρι να ανασηκώσει εκείνος το κεφάλι του κι να την αντικρίσει. «Εννοώ πως νιώθεις που κυλάει μια νέα ζωή μέσα σου? Πάντα ήμουν περίεργος να μάθω, κι πρέπει να σου κάνει εντύπωση που σε ρωτάω τώρα κι όχι όταν κυοφορούσες τον Sam.»
«Όχι, δεν μου κάνει εντύπωση. Και χαίρομαι πολύ που με ρωτάς, ποτέ δεν είναι αργά για τέτοιες συζητήσεις.» του απάντησε εκείνη, συνεχίζοντας να σέρνει τα δάχτυλα της στα μάγουλα του. Έγειρε το κεφάλι στον αέρα, αφήνοντας ένα σιγανό αναστεναγμό, σκεφτόμενη προσεκτικά τι θα του έλεγε. «Να, τον πρώτο καιρό μοιάζεις σαν να έχεις αέρια. Πολλά αέρια. Ασυγκράτητα αέρια. Τα αμολάς τις πιο άκαιρες στιγμές, στους πιο απίθανους χώρους, σαν καμιά ξεμωραμένη γρια, αλλά τι να κάνεις; Ορμόνες." Τα δάχτυλά της πέρασαν απαλά απο τα μάγουλα στο στομάχι του κι εκει σφίχτηκαν σε μια μικρή αλλά δυνατη γροθιά. "Επειτα είναι οι ναυτίες. Ξερνάς συνέχεια σαν κρυωμενη γάτα, αναρωτιέσαι αν τελικά ήταν καλός συνδυασμός ο παστουρμάς και η καπνιστή ρέγκα βουτηγμένοι σε σιρόπι σοκολάτας, αλλά κατα βάθος ξέρεις οτι είναι οι ορμόνες." Η ανάσα της γίνεται κοφτη, τα μάτια της γυαλίζουν και γουρλώνουν επικίνδυνα. " Και μετά αρχίζεις και ξεχειλώνεις. Πετάει η κοιλάρα, ο ποπός γίνεται σαν στρατόπεδο και τα κομψα σου ποδαράκια γίνονται σαν μορταδέλες, ιδανικό δείγμα πρακτικής στο ΤΕΙ ζαμπονοκοπτικής. Τι να κάνεις όμως; Ορμόνες" Τα χέρια της τώρα σφίγγουν το μεταξωτό του λαιμοδέτη, αυτός νιώθει τον αέρα να χάνεται, αλλά δεν τολμά να αντιδράσει. Ξέρει. "Και πεινας! Ω, αυτη η αρχέγονη πείνα! Θες εναν παπα γιαχνι, τρεις μερίδες μουσακά και ενα ταψί μπακλαβά για ορεκτικό, αλλά αυτός ο αχρείος ο γιατρός, όλο σου λέει -Προσοχή στο βάρος σας για εναν καλό τοκετό, και θες να τον πατήσεις κάτω με τα ζαμπονοποδαράκια σου και να του μαδίσεις τρίχα τρίχα το μουστάκι! Αλλά δεν φταίς. Είναι οι..." "Ξέρω, ξέρω ορμόνες." Ναι καλέ μου, οι ορμόνες. Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια. Η αγωνία του παιδιού, αλλά κυρίως το κατούρημα. Κάθε μια ωρα πετάγομαι και τρέχω. Εχει στρογγυλοκαθήσει ο γιόκας μας στην κύστη μου και δεν λέει να ξεκουνίσει. Αλλά δεν θα γεννηθεί; Θα πληρώσει για όλα όσα εκανε στη μανούλα! Κι αυτός, κι η άλλη η λεγάμενη που θα μας κουβαλήσει! Αχ, τι να κάνεις; ορμονες." Την κοιτάζει σοβαρός και με ενα ελαφρυ χαμόγελο της λέει "Τώρα κατάλαβα γιατί η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας." Τον κοιτάει με πάθος και τρυφερότητα "Ω, ναι! Η καλύτερη!"
Νταλίτσα ξέρεις οτι μου αρέσει το φικ και ξέρω οτι το βιτριολικό μου χιούμορ σου αρέσει, οπότε και τόλμισα την πλάκα.
Η Σαρλίν ποια είναι βρε κορίτσια;
ariel- Terry Total Freak
Ω, Χριστέ κατουρήθηκα πάνω μου, να'σαι καλά ξωτικό.
Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου, το όνομα είναι εμπνευσμένο από σειρά, οι άλλες θα καταλάβουν.
Νταλίτσα μου το ήξερα οτι θα γελούσες πρώτη απ' ολες, γι' αυτό και το έγραψα.
Ποια σειρά;
Ποια σειρά;
ariel- Terry Total Freak
Supernatural.
ααααααα..............
ariel- Terry Total Freak
νταλια νταρλινγκ με εφαγαν οι επισκευες..
ελπιζω σ/κ να αναπληρωσω τα 3-4 κεφαλαια και θα επανελθω με σχολια..
ελπιζω σ/κ να αναπληρωσω τα 3-4 κεφαλαια και θα επανελθω με σχολια..
^Do as you like my dear, εγώ το χρέος μου το έκανα, απλά ρίξε μια ταχύτατη ματιά στο τελευταίο κομμάτι ξέρεις εσύ.
Αυτό ήταν κοπελιές τελειώσαμε, είδατε τον κράτησα τον λόγο μου, πριν τα γενέθλια του παίδαρου, είχα πει κι για ένα 8ο Πρωτοχρονιάτικο αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω σύντομα, ίσως του χρόνου.
Αλλά κανείς δεν εγγυάται τι έχει μέσα στο κεφάλι της η Ντάλια, έχω κι άλλα ατελείωτα να τελειώσω... νομίζω.
Ωρε Ντουβάρ, περιμένω τασκουπίδια, εμ τα σχόλια σας με ανυπομονησία.
Αυτό ήταν κοπελιές τελειώσαμε, είδατε τον κράτησα τον λόγο μου, πριν τα γενέθλια του παίδαρου, είχα πει κι για ένα 8ο Πρωτοχρονιάτικο αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω σύντομα, ίσως του χρόνου.
Αλλά κανείς δεν εγγυάται τι έχει μέσα στο κεφάλι της η Ντάλια, έχω κι άλλα ατελείωτα να τελειώσω... νομίζω.
Ωρε Ντουβάρ, περιμένω τα
αχ παναθεμα σε! με μερικες λεξεις το κοκκινησες το κεφαλαιο!
αυτο που εχω βαλει με γραμμη θα μπορουσε να λειπει...
το αφηνω με αγχος..
αυτο που εχω βαλει με γραμμη θα μπορουσε να λειπει...
- Σπόιλερ:
- Dalia έγραψε:Δεν πρόλαβε ποτέ να ολοκληρώσει. Επειδή η Νάταλι έπεσε πάνω του κι άρχισαν να κυλιούνται πάνω στην μοκέτα. Τα χείλη της κάλυψαν τα δικά του. Η επιθυμία και των δυο λαμπερή και φλογερή, ολοφάνερη.
Οι αναστεναγμοί απόλαυσης μετατράπηκαν σε βογκητά πάθους και πολύ γρήγορα η μοκέτα γέμισε από σκόρπια ρούχα πεταμένα εδώ κι εκεί.
«Τι τρόποι είναι αυτοί… κυρία μου…» της ψιθύρισε εκείνος κάποια στιγμή γελώντας, μη σταματώντας να την πειράζει.
«Σκάσε κι φίλα με Κόρνγουελ!» μούγκρισε εκείνη νιώθοντας επιτέλους ολοκληρωμένη στην αγκαλιά του. Εκείνος υπάκουσε. Ήταν η στιγμή που έπαυαν να σκέφτονται. Μουρμούρισαν μεταξύ τους τα ονόματά τους με τρυφερότητα, πίστη κι αφοσίωση και βούλιαξαν ο ένας μέσα στα δεσμά του άλλου.
«Σ’ αγαπάω.» ήταν η τελευταία λέξη που ξεχύθηκε απ’ τα χείλη τους λίγο πριν παραδοθούν στον έρωτα κι την αγάπη τους.
το αφηνω με αγχος..
^Ναν, να το πάρω από εκεί; Θες να το πάρεις από εκεί;
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;!!!
Δεν θέλω να είμαστε όλοι με άγχος, ...
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;!!!
Δεν θέλω να είμαστε όλοι με άγχος, ...
αυτη την προταση την εβαλα σε σποιλερ και με γραμμη και εβαλα προειδοποιηση..
διαβασα το κεφαλαιο με τον Εντουαρντ και ηρθα να κανω σχολια αφου πρωτα διαβασα το σποιλερ της αριελ κι ειμαι στα πατωματα!!!
αχ δε μπορω! ελιωσα λεμε!!!
και τωρα εχω να πω οτι αυτο το κεφαλαιο ηταν πολυ μεγαλο και με μπερδεψε με ολα τα ονοματα, απο Σαμ, Εντουαρντ, Ντιν, μας πεταξες κι ενα Damon κι αναπτερωσε το ματακι μου αλλα με αφησες με το μελι στα δαχτυλα...
μπερδευτηκα με την Τζορτζιανα φιτζουιλιαμ Νταρσυ (καλα αυτη ηταν η μητερα του ποσες ιστοριες εμπλεξες βρε αθεοφοβη;;; ) και την Σαρλιν.. αυτη ηταν γυναικα του Εντ;
κι επισης αυτος ο ισπανος που θελει την ελινορ; νεος γκομενος;
ο μικρος που λες;
καλε ποσα αδελφια ειναι το Γκραντσεστερεϊκο πια;;
anywaY τολμω να πω οτι αυτο το κεφαλαιο ηταν λιγο μπερδευτικο για μενα...
επισημανση: ειναι της μοδας οι εγκυμονουσες ή μου φαινεται;
η μελωδια μου αρεσε..
παντως νταλια δεν αφησες κεφαλαιο που να μην το κανεις κοκκινουτσικο με τετοιες περιγραφες που εχεις. πιο σεμνα γραφε λεμεεε!!!
συνεχιζω...
αχ δε μπορω! ελιωσα λεμε!!!
και τωρα εχω να πω οτι αυτο το κεφαλαιο ηταν πολυ μεγαλο και με μπερδεψε με ολα τα ονοματα, απο Σαμ, Εντουαρντ, Ντιν, μας πεταξες κι ενα Damon κι αναπτερωσε το ματακι μου αλλα με αφησες με το μελι στα δαχτυλα...
μπερδευτηκα με την Τζορτζιανα φιτζουιλιαμ Νταρσυ (καλα αυτη ηταν η μητερα του ποσες ιστοριες εμπλεξες βρε αθεοφοβη;;; ) και την Σαρλιν.. αυτη ηταν γυναικα του Εντ;
κι επισης αυτος ο ισπανος που θελει την ελινορ; νεος γκομενος;
ο μικρος που λες;
καλε ποσα αδελφια ειναι το Γκραντσεστερεϊκο πια;;
anywaY τολμω να πω οτι αυτο το κεφαλαιο ηταν λιγο μπερδευτικο για μενα...
επισημανση: ειναι της μοδας οι εγκυμονουσες ή μου φαινεται;
η μελωδια μου αρεσε..
παντως νταλια δεν αφησες κεφαλαιο που να μην το κανεις κοκκινουτσικο με τετοιες περιγραφες που εχεις. πιο σεμνα γραφε λεμεεε!!!
συνεχιζω...
^Μα γι αυτό σε έχω βρε boss για να με διορθώνεις, βάλε τα όλα μέσα υπενθυμίσεις, κι τώρα δώσε βάση να δεις τι ωραία που θα σε ξεμπλέξω,
Κορίτσια δεν τα βάζω μέσα σε σπόιλερ γιατί κάποια στιγμή θα τα διαβάσετε οκ;
* Ο Σαμ είναι ο γιος του Έντουαρντ κι την Ελίζα(μπεθ), Η Ελίζα φωνάζει τον Έντουαρντ χαϊδευτικά Ντιν, κι ο ίδιος ο Έντουαρντ δηλώνει πως αν το παιδί το δεύτερο που θα κάνουν είναι αγόρι κι το βγάλουν Damon εκείνος θα το φωνάζει Dean, γι' αυτό κι η Ελίζα λέει "Dean o 2oς"
* Σχετικά με την φαμίλια της οικογένειας Γκράντσεστερ, πρόσεξε να δεις τι εύκολο που είναι: ✓ Ρίτσαρντ + Τζορτζιάννα ---> Έντουαρντ (πρωτότοκος)
✓ Ρίτσαρντ + Ελεονόρ ---> Τέρρενς (δευτερότοκος) & Άννυ
✓ Ρίτσαρντ + Μόλυ ---> Σκάρλετ, Νίκολας & Τζόρτζ (οι δίδυμοι)
Για άλλη μια φορά βγάζουμε το συμπέρασμα πως ο Δούκας λάτρευε το γυναικείο φύλο κι ήταν πολύ καρπερός, αφού έκανε δυο νόμιμους γάμους (Τζορτζιάννα, Μόλυ) κι έζησε ένα παράνομο φλογερό έρωτα (Ελεονόρ) με έναν αποτυχημένο αρραβώνα που ποτέ όμως δεν οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Όλα αυτά όμως μέσα στο κεφάλι της Ντάλιας για να μην ξεχνιόμαστε.
* Ο Ισπανός Γερουσιαστής Ροντρίγκο είναι ο νόμιμος σύζυγος της Ελεονόρ, παντρεύτηκαν δυο χρόνια μετά το άδοξο τέλος της σχέσης της με το Δούκα κι επειδή η Ελ δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, κι ο Ισπανός δεν την άφηνε με τίποτα, υιοθέτησαν το μανουλομάνουλο που θα διαβάσετε παρακάτω, ευχαριστώ.
* Αν το παιδί που περιμένουν ο Έντουαρντ κι η Ελίζα είναι κορίτσι, θα πάρει το όνομα Charlene, H Charlene ήταν μια απ' τις καθηγήτριες (μουσικής συγκεκριμένα) που είχε ο Έντουαρντ όταν ήταν μικρός κι έκανε τα μαθήματα του κατοίκον, πιο πάνω διαβάσατε ότι το όνομα είναι παρμένο απ' τη σειρά supernatural, αν το ψάξετε περαιτέρω θα καταλάβετε.
* Έλα μωρέ δεν είναι όλες έγκυες, μόνο η Σκάρλετ κι η Ελίζα είναι μέχρι στιγμής, ώχου κακό είναι να έρχεται ο πελαργός που κι που λίγο πιο συχνά.
Ναν, ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα με αυτό το κεφ.
Κορίτσια δεν τα βάζω μέσα σε σπόιλερ γιατί κάποια στιγμή θα τα διαβάσετε οκ;
* Ο Σαμ είναι ο γιος του Έντουαρντ κι την Ελίζα(μπεθ), Η Ελίζα φωνάζει τον Έντουαρντ χαϊδευτικά Ντιν, κι ο ίδιος ο Έντουαρντ δηλώνει πως αν το παιδί το δεύτερο που θα κάνουν είναι αγόρι κι το βγάλουν Damon εκείνος θα το φωνάζει Dean, γι' αυτό κι η Ελίζα λέει "Dean o 2oς"
* Σχετικά με την φαμίλια της οικογένειας Γκράντσεστερ, πρόσεξε να δεις τι εύκολο που είναι: ✓ Ρίτσαρντ + Τζορτζιάννα ---> Έντουαρντ (πρωτότοκος)
✓ Ρίτσαρντ + Ελεονόρ ---> Τέρρενς (δευτερότοκος) & Άννυ
✓ Ρίτσαρντ + Μόλυ ---> Σκάρλετ, Νίκολας & Τζόρτζ (οι δίδυμοι)
Για άλλη μια φορά βγάζουμε το συμπέρασμα πως ο Δούκας λάτρευε το γυναικείο φύλο κι ήταν πολύ καρπερός, αφού έκανε δυο νόμιμους γάμους (Τζορτζιάννα, Μόλυ) κι έζησε ένα παράνομο φλογερό έρωτα (Ελεονόρ) με έναν αποτυχημένο αρραβώνα που ποτέ όμως δεν οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Όλα αυτά όμως μέσα στο κεφάλι της Ντάλιας για να μην ξεχνιόμαστε.
* Ο Ισπανός Γερουσιαστής Ροντρίγκο είναι ο νόμιμος σύζυγος της Ελεονόρ, παντρεύτηκαν δυο χρόνια μετά το άδοξο τέλος της σχέσης της με το Δούκα κι επειδή η Ελ δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, κι ο Ισπανός δεν την άφηνε με τίποτα, υιοθέτησαν το μανουλομάνουλο που θα διαβάσετε παρακάτω, ευχαριστώ.
* Αν το παιδί που περιμένουν ο Έντουαρντ κι η Ελίζα είναι κορίτσι, θα πάρει το όνομα Charlene, H Charlene ήταν μια απ' τις καθηγήτριες (μουσικής συγκεκριμένα) που είχε ο Έντουαρντ όταν ήταν μικρός κι έκανε τα μαθήματα του κατοίκον, πιο πάνω διαβάσατε ότι το όνομα είναι παρμένο απ' τη σειρά supernatural, αν το ψάξετε περαιτέρω θα καταλάβετε.
* Έλα μωρέ δεν είναι όλες έγκυες, μόνο η Σκάρλετ κι η Ελίζα είναι μέχρι στιγμής, ώχου κακό είναι να έρχεται ο πελαργός που κι που λίγο πιο συχνά.
Ναν, ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα με αυτό το κεφ.
ναι μπορω να πω ξεμπερδευτηκα.
δεν μπορω να κατσω να ξεχωριζω σημεια σε καθε κεφαλαιο γιατι θα πρεπει να μπει τουλαχιστον το μισο κεφαλαιο σε σποιλερ.
αστο τωρα.
εχθες ξεκινησα να διαβαζω και το επομενο κεφαλαιο και με πηρε ο υπνος στα μισα,
σημερα το ολοκληρωσα και τολμω να πω οτι αυτο ηταν μεχρι στιγμης το πιο ωραιο σου κεφαλαιο!
οι διδυμοι με τις μικρες και ο Κιλιαν με την δικια του μικρη
συν ο Αλμπερτ με τη Σολει ηταν πολυ ωραια συνδιασμενοι ολοι μεταξυ τους.
ωραιο ευχαριστο κι αναλαφρο κεφαλαιο, χωρις κλαματα και συγκινησεις. οτι επρεπε.
δεν μπορω να κατσω να ξεχωριζω σημεια σε καθε κεφαλαιο γιατι θα πρεπει να μπει τουλαχιστον το μισο κεφαλαιο σε σποιλερ.
αστο τωρα.
εχθες ξεκινησα να διαβαζω και το επομενο κεφαλαιο και με πηρε ο υπνος στα μισα,
σημερα το ολοκληρωσα και τολμω να πω οτι αυτο ηταν μεχρι στιγμης το πιο ωραιο σου κεφαλαιο!
οι διδυμοι με τις μικρες και ο Κιλιαν με την δικια του μικρη
συν ο Αλμπερτ με τη Σολει ηταν πολυ ωραια συνδιασμενοι ολοι μεταξυ τους.
ωραιο ευχαριστο κι αναλαφρο κεφαλαιο, χωρις κλαματα και συγκινησεις. οτι επρεπε.
τερρυ καντυ κεφαλαιο πολυ οικογενειακο και αστειο μαζι αν και το συνδετικο θεμα των κεφαλαιων ειναι μακαβριο (λογω δουκα)
ο Τερρυ βλεπω ακολουθει το παραδειγμα του μπαμπα του... πολυτεκνος!
εδω ελιωσα...
ωραιο το τραγουδακι..!
ο Τερρυ βλεπω ακολουθει το παραδειγμα του μπαμπα του... πολυτεκνος!
εδω ελιωσα...
Dalia έγραψε:«Catrina … τι έχουμε πει για τις φακίδες σου, γλυκιά μου.»
«Ότι είναι ξεχωριστές σαν της μαμάς, κι ότι πρέπει να τις αγαπάω όπως εσύ.» του είπε με καμάρι η μικρή.
«Μπράβο το κορίτσι μου!» Ο Τέρρυ της χάρισε ένα φιλί στο μάγουλο κι χάιδεψε τα μαλλιά της.
«Εμένα με ενοχλούν όμως μπαμπά… δεν… δεν τις θέλω.» είπε κατσουφιασμένο το παιδί.
«Το ξέρεις όμως μωρό μου πως κάποια μέρα ίσως συναντήσεις κάποιον που θα σ’ αγαπήσει πραγματικά για αυτές τις φακίδες.» της είπε η Κάντυ ερχόμενη από πίσω της, παίρνοντας το χέρι της κι φιλώντας το.
«Ας τολμήσει ο αλήτης, θα του σπάσω τα μούτρα.» μουρμούρισε ο Τέρρυ μέσα απ’ τα δόντια του.
«Ώχου, αρχίσαμε πάλι.» Η Κάντυ έσκυψε προς το μέτωπο της κόρης της , φιλώντας την.
ωραιο το τραγουδακι..!
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
» Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2012"
» Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2015
» Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2012"
» Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2015
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia