TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για το "The excursion"
+5
libra
nuitetoile21
nansecrets
ariel
marilou
9 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 10
Σελίδα 4 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: Σχόλια για το "The excursion"
Έλα τώρα κι εσύ άλλο που δεν θες!!!
Άσε τα 16χρονα σήμερα είναι πολύυυυυυ χειρότερα!!!
marilou- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!
libra έγραψε:
δεν ντρέπεσαι βρε ντάλια να με ξεσηκώνεις 16 χρονών ανήλικο κοριτσάκι;;; δεν θα με αφήσει και η μαμά μου να ξαναμπώ στο φόρουμ
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
marilou11880 έγραψε:
Έλα τώρα κι εσύ άλλο που δεν θες!!!
Άσε τα 16χρονα σήμερα είναι πολύυυυυυ χειρότερα!!!
ναι, ε;;;;
εμείς πάλι Παναγίτσες ήμασταν
- Σπόιλερ:
Αααα... Πουλάκια μου!!!
marilou- Terry
Τι;;; Δεν ήμασταν;;;;
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16948
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Κορίτσια σόρρυ για αυτήν την καθυστέρηση αλλά το τελευταίο διάστημα είχε πάρει φωτιά ο... εεε... ετρεχα και δεν έφτανα θέλω να πω!
Ελπίζω να διασκεδάσετε με την συνέχεια! :) :) :)
Επιτέλους θα διαβάσω και κανένα από τα τόσα ωραία φικάκια που ανέβηκαν!...
Ελπίζω να διασκεδάσετε με την συνέχεια! :) :) :)
Επιτέλους θα διαβάσω και κανένα από τα τόσα ωραία φικάκια που ανέβηκαν!...
marilou- Terry
μαριλού τον λατρεύω τον Τέρρυ σου
τι τρελό πειραχτήρι!!!
like και σε αυτό το κεφάλαιο... αλλά πως τα καταφέρνεις βρε κοριτσάκι μου να μας αφήνεις πάντα πάνω στο καλύτερο, δεν μπορώ να το καταλάβω... θέλει τέχνη αυτό το πράγμα!!!
πολύ καλό και αυτό... περιμένω με αγωνία τη συνέχεια
Να'σαι καλά Λίμπρα μου! Ααααχ αυτός ο Τέρρυ....!
Αφού πήρε like προχωράω με πολύ πολύ χαρά στο επόμενο!!!!!
Mizuki's studies and arts!αλλά πως τα καταφέρνεις βρε κοριτσάκι μου να μας αφήνεις πάντα πάνω στο καλύτερο, δεν μπορώ να το καταλάβω... θέλει τέχνη αυτό το πράγμα!!!
marilou- Terry
marilou11880 έγραψε:Mizuki's studies and arts!αλλά πως τα καταφέρνεις βρε κοριτσάκι μου να μας αφήνεις πάντα πάνω στο καλύτερο, δεν μπορώ να το καταλάβω... θέλει τέχνη αυτό το πράγμα!!!
Mizuki's studies and arts!
Τέλειο Μαριλού!!!! Αντε και να πάμε στην επόμενη περιπέτεια: χαμένοι στο δάσος!
ariel- Terry Total Freak
Μαριλου μας εκοψες πανω στο καλυτερο παλι!!! τελειο!!!!!
θα συμφωνησω οτι λατρευω τον Τερρυ και το ποσο καλα τον εχεις στο ποσο πειραχτηρι και τρυφερος ειναι μαζι της!!
λατρεψα το σχολιο με την Ελιζα!!
μη αργησεις την συνεχεια pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
θα συμφωνησω οτι λατρευω τον Τερρυ και το ποσο καλα τον εχεις στο ποσο πειραχτηρι και τρυφερος ειναι μαζι της!!
λατρεψα το σχολιο με την Ελιζα!!
μη αργησεις την συνεχεια pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Ναν και Άριελ σας ευχαριστώ πάαααρα πολύ!!!
Επόμενη, τελευταία και καθοριστική περιπέτεια!
Αντε και να πάμε στην επόμενη περιπέτεια: χαμένοι στο δάσος!
Επόμενη, τελευταία και καθοριστική περιπέτεια!
Εγώ να δεις! Πέτυχε φλέβα ο Τέρρυ! Λιιιίγο και το κρασάκι........λατρεψα το σχολιο με την Ελιζα!!
marilou- Terry
αααααααχχχχχχχ <3 ημουν απ'τις πρωτες που το διαβασαν αλλα μονο εδω μπορω να κανω τα μακρια σχολιασαν σεντονι λοιπον ξεκιναω...
"I'm in love... I'm in love... I'm... in love?" It was the first time that she admitted it to herself.
Ελα ???? Κάντυ κοριτσι μου μετα απο τοοοοοοοσο καιρο συνειδητοποιεις το αναποφευκτο ????
Terry, who was still a little mysterious, handed out his blanket to her.
τι της εδωσες ??? τι της εδωσες ???Βλεπεις Καντυ...βουρ στον πατσα ...τωρα ειναι η ευκαιρια εκμεταλλευσου την !!!!!!!!
"What?" Terry asked without thinking. "I am not going to peek!"
Ελα τωρα κι εσυ...δεν θα παθεις και τπτ αν παρεις και λιγο ματι...το θεμα ειναι πως η φακιδομουρα ταρζαν θα σε κυνηγαει με κανα σκουποξυλο μετα...
“When she comes back I ’ll have to act normally… I have to…” he was thinking while his legs were still trembling at the thought of the moment they shared. “That little Tarzan! Always has a way to make my heart fly! What kind of spell am I under?” he was thinking smiling. But Terry knew much better than Candy how in love he was…
Οχι αγορι μου...γιατι να φερθεις λογικα, δεν χρειαζεται να φερθεις λογικα, να φερθεις οπως αισθανεσαι ....ξερεις εσυ...
Αααααααααχχχχχχχ...πολυ αργα καταλαβες πως βρισκεσαι υπο της επιρρεια ξορκιου κι εσυ...
“Already?” he asked looking at her. “Please tell me that this keeps you warm. Because your hair is wet and I don’t want you to…”
“He is so kind…” Candy was thinking “he is a real gentleman… when he wants to!”
“Wait” Terry interrupted her as soon as he noticed that. “I’ll do this.” he said taking his clothes. “It is time for you to rest.”
Ωχχχχ...Θεε μου Τερρυ μη σταματα , βραδιατικα ...δεν μπορω !!!!!
Terry was soon back sitting next to her.
Αχχχχ...καλε πως τα λες ετσι ?! πειραχτηρι ζωηρο ...
“Hmmm… I’ll be a really lucky man, if I have a girl like you by me then!” he said and Candy’s cheeks started burning.
Μονο να σε τρεφει το κοριτσι μας θελεις τερρυ ???? Απλως ρωταω...
“Well…” Terry continued since Candy stayed silent. “… If you don’t want to marry me there is always Eliza!”
“Oh my God! I can’t believe how jealous you are!” Terry laughed when he saw Candy’s reaction.
Τερρυ...ειπαμε να φαμε οχι να ξερασουμε...ειπαμε να περασουμε μια ομορφη μερα στην εξοχη κανοντας ενα ωραιο πικνικ οχι να μας το βγαλεις ξινο
“And the last person I would get married with!” he added, closing his eye to her.
“Thank God…” Candy murmured unconsciously.
Ευτυχως κυριε Γκραντσεστερ το σωσατε...κι ηρθε και η καρδια μου στην θεση της...!
“Alright! You’d better stop drinking wine Freckles! I don’t think you can handle this!” Terry laughed taking the bottle away from her.
“Oh come on!” Candy said and suddenly she started having a hiccup, which made them both burst into laughter!
Οχι καλε αστην να πιει...Τερρυ να επινες κι εσυ κανα δυο ποτηρακια παραπανω ειλικρινα θα με υποχρεωνες !!!!!!
“Oh my God!” said Candy when the meal had finished. “I think I don’t need to eat for the rest of the week!” she kept on and lied down on the grass, caressing her stomach.
“So do I!” Terry agreed smiling and lied down next to her, while silence was spreading all around.
Ελα ρε αγορι μου...δλδ εμενα δεν με λυπασαι...ποσο πρεπει να περιμενω μεχρι να εκδηλωθεις ????!!!!
“But you didn’t tell me if… if you’re enjoying it…” he answered complainingly.
Τωρα συγγνωμη ...υποθετω πως αυτο ηταν μεσα σε αυτα που ηθελες τοσο πολυ να της πεις...αααααααααχχχχχχχχχ Τερρυ...
“It seems mysterious doesn’t it?” Terry went on. “I like so much that place but I’ve never been in this forest… What about exploring it?”
Γιατι καλε τι θα παθει ??? Ισα-ισα αποτελει ενα ενδιαφερον θεαμα... Α...αααα...Τερρυ εδω ειμαι καθετη μαζι σου...
“And what if something happens to her? She is absent from the morning and now is evening!”
Προς τι το τοσο κοψιμο Αρτσυ δεν καταλαβαινω ????!!!
“Personally I’m with you “ Stear said to Patty. “But if she doesn’t return early, she is going to be in troubles with the nuns… Rules are rules…”
“No. Candy doesn’t estimate the rules… Neither Terry…”
Fortunately Terry grabbed her just on time.
"You must be MORE careful freckles!" he smiled.
Ιπποτη μου εσυ !!! Πιαστην αγορι μου...γιατι ετσι οπως παμε και με την θεα ενος τοσο ομορφου και γοητευτικου αντρα βλεπω την φακιδομουρα να τρωει τα μουτρα της...
"I'm in love... I'm in love... I'm... in love?" It was the first time that she admitted it to herself.
Ελα ???? Κάντυ κοριτσι μου μετα απο τοοοοοοοσο καιρο συνειδητοποιεις το αναποφευκτο ????
Terry, who was still a little mysterious, handed out his blanket to her.
τι της εδωσες ??? τι της εδωσες ???Βλεπεις Καντυ...βουρ στον πατσα ...τωρα ειναι η ευκαιρια εκμεταλλευσου την !!!!!!!!
"What?" Terry asked without thinking. "I am not going to peek!"
Ελα τωρα κι εσυ...δεν θα παθεις και τπτ αν παρεις και λιγο ματι...το θεμα ειναι πως η φακιδομουρα ταρζαν θα σε κυνηγαει με κανα σκουποξυλο μετα...
“When she comes back I ’ll have to act normally… I have to…” he was thinking while his legs were still trembling at the thought of the moment they shared. “That little Tarzan! Always has a way to make my heart fly! What kind of spell am I under?” he was thinking smiling. But Terry knew much better than Candy how in love he was…
Οχι αγορι μου...γιατι να φερθεις λογικα, δεν χρειαζεται να φερθεις λογικα, να φερθεις οπως αισθανεσαι ....ξερεις εσυ...
Αααααααααχχχχχχχ...πολυ αργα καταλαβες πως βρισκεσαι υπο της επιρρεια ξορκιου κι εσυ...
“Already?” he asked looking at her. “Please tell me that this keeps you warm. Because your hair is wet and I don’t want you to…”
“He is so kind…” Candy was thinking “he is a real gentleman… when he wants to!”
“Wait” Terry interrupted her as soon as he noticed that. “I’ll do this.” he said taking his clothes. “It is time for you to rest.”
Ωχχχχ...Θεε μου Τερρυ μη σταματα , βραδιατικα ...δεν μπορω !!!!!
- Σπόιλερ:
- Να λοιπον αλλος ενας τροπος που ξεσηκωνει τις γυναικες...η υπερπροστατευιτκοτητα...κατι ειναι κι αυτο... γιατι αν περιμενα το αλλο...
Terry was soon back sitting next to her.
- Σπόιλερ:
- Ωραια...πολυ καλη σταση αυτη ! ρε παιδια αφηστε το φαι...καντε κατι αλλο !αφηστε αυτην την ηδονη ...πιαστε καμια αλλη ....
Αχχχχ...καλε πως τα λες ετσι ?! πειραχτηρι ζωηρο ...
“Hmmm… I’ll be a really lucky man, if I have a girl like you by me then!” he said and Candy’s cheeks started burning.
Μονο να σε τρεφει το κοριτσι μας θελεις τερρυ ???? Απλως ρωταω...
“Well…” Terry continued since Candy stayed silent. “… If you don’t want to marry me there is always Eliza!”
“Oh my God! I can’t believe how jealous you are!” Terry laughed when he saw Candy’s reaction.
Τερρυ...ειπαμε να φαμε οχι να ξερασουμε...ειπαμε να περασουμε μια ομορφη μερα στην εξοχη κανοντας ενα ωραιο πικνικ οχι να μας το βγαλεις ξινο
“And the last person I would get married with!” he added, closing his eye to her.
“Thank God…” Candy murmured unconsciously.
Ευτυχως κυριε Γκραντσεστερ το σωσατε...κι ηρθε και η καρδια μου στην θεση της...!
“Alright! You’d better stop drinking wine Freckles! I don’t think you can handle this!” Terry laughed taking the bottle away from her.
“Oh come on!” Candy said and suddenly she started having a hiccup, which made them both burst into laughter!
Οχι καλε αστην να πιει...Τερρυ να επινες κι εσυ κανα δυο ποτηρακια παραπανω ειλικρινα θα με υποχρεωνες !!!!!!
“Oh my God!” said Candy when the meal had finished. “I think I don’t need to eat for the rest of the week!” she kept on and lied down on the grass, caressing her stomach.
“So do I!” Terry agreed smiling and lied down next to her, while silence was spreading all around.
- Σπόιλερ:
- Οχι...δεν με βολευει αυτη η σταση...χμμ...οχι...οχι ησαστε κατα την διαρκεια της πεψης...οχι...οχι αφηστε το καλυτερα μετα απο 5 ωρες το ξανασυζηταμε...
Ελα ρε αγορι μου...δλδ εμενα δεν με λυπασαι...ποσο πρεπει να περιμενω μεχρι να εκδηλωθεις ????!!!!
“But you didn’t tell me if… if you’re enjoying it…” he answered complainingly.
Τωρα συγγνωμη ...υποθετω πως αυτο ηταν μεσα σε αυτα που ηθελες τοσο πολυ να της πεις...αααααααααχχχχχχχχχ Τερρυ...
“It seems mysterious doesn’t it?” Terry went on. “I like so much that place but I’ve never been in this forest… What about exploring it?”
- Σπόιλερ:
- Μπραβο αγορι μου !!! Τωρα ειναι η ευκαρια σου !!!Αντε πηγαιντε εκει στο δασος να ρεμησω εγω...να ...ηρεμησετε κι εσεις ...
Γιατι καλε τι θα παθει ??? Ισα-ισα αποτελει ενα ενδιαφερον θεαμα... Α...αααα...Τερρυ εδω ειμαι καθετη μαζι σου...
“And what if something happens to her? She is absent from the morning and now is evening!”
Προς τι το τοσο κοψιμο Αρτσυ δεν καταλαβαινω ????!!!
“Personally I’m with you “ Stear said to Patty. “But if she doesn’t return early, she is going to be in troubles with the nuns… Rules are rules…”
- Σπόιλερ:
- Ωωωωω...μιλα παλι σοφε Αινσταιν !!!!!!! Αααααααχχχχχ ποσο σε λατρευω !
“No. Candy doesn’t estimate the rules… Neither Terry…”
- Σπόιλερ:
- Ποιος τους χεζει τους κανονες ...καλυτερα...
Fortunately Terry grabbed her just on time.
"You must be MORE careful freckles!" he smiled.
Ιπποτη μου εσυ !!! Πιαστην αγορι μου...γιατι ετσι οπως παμε και με την θεα ενος τοσο ομορφου και γοητευτικου αντρα βλεπω την φακιδομουρα να τρωει τα μουτρα της...
Καλά βρε δεν ντρέπεσαι??? Στο προηγούμενο κεφάλαιο με νύχια και με δόντια τον κράτησα και εσύ τώρα θες να μου τον παρασύρεις???
Αίσχος!!! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο!!!
marilou- Terry
Αααααααα! Και κάτι ακόμα!
Το τρίτο spoiler ... δεν υπάρχει!!!
Το τρίτο spoiler ... δεν υπάρχει!!!
marilou- Terry
η επομενη σκηνη που εγραψε η αγαπητη μου φιλη μαριλου αποτελει σκηνη κλεμμενη και θα σας το αποδειξω ευθυς αμεσως... "Hmmm..."Candy murmured with interest. "But it's not such a frightful place, is it?" she tried to add when suddenly a big mouse appeared in front of her!
'"Γιατι εγω ειμαι αντρακι !"'
"AAA!!!" Candy started screaming loudly and got into Terry's armful.
'"ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!"'"Imagine what would have happened, if you had found this place frightful!" Terry teased her.
'"Τι ναι ???"'
"What was this?" Candy asked, going on holding him tight.
'"Ένα ποντικι !"'
"A really cute rat!" Terry smiled making Candy hug him tighter. "It is ok freckles, it has left" he moved on.
'"Που ντο ?!Που ντο ?!"'
'"Να το...να...να...περπαταει..."'
'"Εεεε...ποντικι ειναι και περπαταει...τι θες ?! Να παιξει μαντολινο ?!'""You hadn't told me that there were rats in this forest!" she shouted angrily.
'"Ναι αλλα αυτοι μεσα μου ειπανε οτι δεν εχει ποντικια."'
"You know freckles, in forests there are many kind of animals. You should have expected that!"
'"Εεεε να ζητησεις τα λεφτα σου πισω !"'
"But ...rats?!" she continued annoyingly.
'"Εφυγε ?!'"
What's wrong with the rats? Do not tell me that you are afraid of them!" Terry started teasing her.
'"Ποιο ?!"'
"I just... don't like them!" Candy lied.
'"Το ποντικι"'"Really?" Terry asked smiling disbelievingly. "So you are not afraid of them?"
'"Εφυγε..."'
"CANDY BE CAREFUL! IT'S RIGHT BEHIND YOU!!!!"
'"Αντρακι, αντρακι ! Να το !!!!"'"MAKE IT LEAVE! MAKE IT LEAVE!" Candy started screaming at Terry's words and fell into his hug again!
'"ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!"''"Που ντο ?!"'
'"Ποιο?!"'
'"Το ποντικι !"'
"I could never imagine that your fear for rats could be so useful to me!" said Terry grinning in a teasing tone.
'"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....!!!Το φωναξε μεσα για ανακριση !"'"YOU?!" screamed Candy, pulling him abruptly back. "I can't believe you did this again!"
'"Εχε χαρη καημενε μου , την πρωτη φορα δεν στο ανοιξα το κεφαλι, τωρα θα στο ανοιξω στη μεση σαν καρπουζι !"'
δεν εχω αλλα σχολια να κανω για αυτην την σκηνη...νομιζω τα σχολια ειναι περιττα...κι αν δεν με πιστευετε ριξτε μια ματια στο βιντεο που ακολουθει...
'"Γιατι εγω ειμαι αντρακι !"'
"AAA!!!" Candy started screaming loudly and got into Terry's armful.
'"ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!"'"Imagine what would have happened, if you had found this place frightful!" Terry teased her.
'"Τι ναι ???"'
"What was this?" Candy asked, going on holding him tight.
'"Ένα ποντικι !"'
"A really cute rat!" Terry smiled making Candy hug him tighter. "It is ok freckles, it has left" he moved on.
'"Που ντο ?!Που ντο ?!"'
'"Να το...να...να...περπαταει..."'
'"Εεεε...ποντικι ειναι και περπαταει...τι θες ?! Να παιξει μαντολινο ?!'""You hadn't told me that there were rats in this forest!" she shouted angrily.
'"Ναι αλλα αυτοι μεσα μου ειπανε οτι δεν εχει ποντικια."'
"You know freckles, in forests there are many kind of animals. You should have expected that!"
'"Εεεε να ζητησεις τα λεφτα σου πισω !"'
"But ...rats?!" she continued annoyingly.
'"Εφυγε ?!'"
What's wrong with the rats? Do not tell me that you are afraid of them!" Terry started teasing her.
'"Ποιο ?!"'
"I just... don't like them!" Candy lied.
'"Το ποντικι"'"Really?" Terry asked smiling disbelievingly. "So you are not afraid of them?"
'"Εφυγε..."'
"CANDY BE CAREFUL! IT'S RIGHT BEHIND YOU!!!!"
'"Αντρακι, αντρακι ! Να το !!!!"'"MAKE IT LEAVE! MAKE IT LEAVE!" Candy started screaming at Terry's words and fell into his hug again!
'"ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!"''"Που ντο ?!"'
'"Ποιο?!"'
'"Το ποντικι !"'
"I could never imagine that your fear for rats could be so useful to me!" said Terry grinning in a teasing tone.
'"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....!!!Το φωναξε μεσα για ανακριση !"'"YOU?!" screamed Candy, pulling him abruptly back. "I can't believe you did this again!"
'"Εχε χαρη καημενε μου , την πρωτη φορα δεν στο ανοιξα το κεφαλι, τωρα θα στο ανοιξω στη μεση σαν καρπουζι !"'
δεν εχω αλλα σχολια να κανω για αυτην την σκηνη...νομιζω τα σχολια ειναι περιττα...κι αν δεν με πιστευετε ριξτε μια ματια στο βιντεο που ακολουθει...
But then a sudden sound distracted their attention...
Gggggggrrrrrrr!
"Please tell me it was your stomach again..." Terry said looking frighteningly around.
Καλε ποιος κεραυνος και ποιο στομαχι ??? Η Καντυ ηταν γρυλισε το κοριτσι...εμ με τετοια πειραγματα κι εσυ βρε Τερρυ τι να κανει η κακομοιρα...αγανακτησε...
"I think it's time to go... It's getting dark..." Terry whispered and turned back to see the way back to the lake.
Καλε που πας ??? Ακομα δεν εκανες τπτ ...Τωρα πας να φυγεις που αρχιζουν τα ωραια...
"Oh God... How can it be possible?!" Terry couldn't believe his eyes...
όλα ειναι δυνατα αγορι μου σε αυτην την ζωη ... They were lost...
Αμαν !!!!!!!!!!!!! Να και το τελειωτικο χτυπημα , το κερασακι στην τουρτα !!!!!!!!!! Απ'αυτη τη στιγμη η φαντασια μου εχει αρχισει να οργιαζει!!!
Οχι...οχι μην προσπαθησετε να με κανετε να μην σκεφτομαι...απ'αυτην την στιγμη μπορω να σκεφτομαι οτι θελω !!!!!!!!!
Και για αλλη μια φορα μαριλου μου τα θερμα μου συγχαρητηρια Ο Τερρυ οπως παντα γοητευτικος , εκπληκτικος και ακαταμαχητος...το ωραιοτερο πειραχτηρι που εχω συναντησει σε στορυ ...
τωρα εκτος απο ετσι μεχρι να ανεβει το επομενο κεφ. θα μαι κι ετσι :http://www.pic
Ασε μη μου πεις ...Η Μιζουκι ειναι η πηγη του κακου σε αυτο...απο κεινη ξεκινησε αυτο το μαρτυριο...
Gggggggrrrrrrr!
"Please tell me it was your stomach again..." Terry said looking frighteningly around.
Καλε ποιος κεραυνος και ποιο στομαχι ??? Η Καντυ ηταν γρυλισε το κοριτσι...εμ με τετοια πειραγματα κι εσυ βρε Τερρυ τι να κανει η κακομοιρα...αγανακτησε...
"I think it's time to go... It's getting dark..." Terry whispered and turned back to see the way back to the lake.
Καλε που πας ??? Ακομα δεν εκανες τπτ ...Τωρα πας να φυγεις που αρχιζουν τα ωραια...
"Oh God... How can it be possible?!" Terry couldn't believe his eyes...
όλα ειναι δυνατα αγορι μου σε αυτην την ζωη ... They were lost...
Αμαν !!!!!!!!!!!!! Να και το τελειωτικο χτυπημα , το κερασακι στην τουρτα !!!!!!!!!! Απ'αυτη τη στιγμη η φαντασια μου εχει αρχισει να οργιαζει!!!
Οχι...οχι μην προσπαθησετε να με κανετε να μην σκεφτομαι...απ'αυτην την στιγμη μπορω να σκεφτομαι οτι θελω !!!!!!!!!
Και για αλλη μια φορα μαριλου μου τα θερμα μου συγχαρητηρια Ο Τερρυ οπως παντα γοητευτικος , εκπληκτικος και ακαταμαχητος...το ωραιοτερο πειραχτηρι που εχω συναντησει σε στορυ ...
- Σπόιλερ:
- Δεν ξερω αλλα σε καποια σημεια τωρα που το ξαναδιαβαζα νομιζα οτι διαβαζα Ντειμον ...πρεπει να δει την σειρα Vampire diaries !!!!!!!
τωρα εκτος απο ετσι μεχρι να ανεβει το επομενο κεφ. θα μαι κι ετσι :http://www.pic
Ασε μη μου πεις ...Η Μιζουκι ειναι η πηγη του κακου σε αυτο...απο κεινη ξεκινησε αυτο το μαρτυριο...
Εγώ είχα αρουραίο!!!
Συκοφαντίες!!!
Θέλω να μιλήσω με τον δικηγόρο μου!!!!!
Συκοφαντίες!!!
marilou- Terry
marilou11880 έγραψε:Εγώ είχα αρουραίο!!!
Συκοφαντίες!!!
Αστα αυτα !!!!!!!!Τα αποδεικτικα στοιχεια εδω μιλουν απο μονα τους
Με την ησυχία σου! Εγώ δεν θα σε εμποδίσω!!
Κοίτα βασικά στη σχολή Mizuki's studies and arts μας μάθανε δύο πράγματα...
1.Πρέπει να το κόβεις πάντα πάνω στο καλύτερο ώστε να αφήνεις την φαντασία του κοινού να καλπάσει, ώστε να γράφονται ωραία fanfictions και έτσι να ασχολούνται όλοι για χροοοοόνια ολόκληρα μαζί σου...
2.Οι θάνατοι αθώων και το κακό τέλος πουλάνε!!!!
marilou- Terry
κοιτα συνφωνω με το πρωτο αλλα με χαλαει αφανταστα το δευτερο
ειμαι στο μσν !!!!!!! :)
ειμαι στο μσν !!!!!!! :)
κοιτα συνφωνω με το πρωτο αλλα με χαλαει αφανταστα το δευτερο
Ναι μια από τα ίδια...
marilou- Terry
Ντάλια με γονάτισες!!!!!
Ο παραλληλισμός με τη Βουγιουκλάκη, θεικός!!!!!!
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε: Ντάλια με γονάτισες!!!!!
αλοιμονο...εκανα μονο το καθηκον μου
Σελίδα 4 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» Σχόλια για το 'Μια τραγική νύχτα'
» Σχόλια για τα ''Χριστουγεννιατικα φικ της nuitettoile21''
» Σχόλια για το Χριστουγεννιάτικο Fan Manga
» Σχόλια για τα ''Χριστουγεννιατικα φικ της nuitettoile21''
» Σχόλια για το Χριστουγεννιάτικο Fan Manga
Σελίδα 4 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 23, 2024 11:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia