TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Ο περιβοήτος διαγωνισμός με το μαγιώ...
+16
stavroylaki
souka
MsXrysaugi
TZENHG13
eva
nina
eleonor
c-t
ΜΙΜΙ
ariel
Dalia
anna
nansecrets
juliet
libra
nuitetoile21
20 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 9
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ο περιβοητος διαγωνισμος με τα μαγιο
Απ: Ο περιβοήτος διαγωνισμός με το μαγιώ...
ΜΙΜΙ έγραψε:
της τον κάνατε τον ρομαντικό Άντονυ, λαδωμένο τεκνό πάνω σε τραπέζι
και σου πα βρε νινα ...μιλα πιο συγκρατημενα...εχουμε και την μιμι που περιγερεται εδω μεσα
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
libra έγραψε:ΜΙΜΙ έγραψε:
Να το κάνουμε μπανιέρα καλύτερα; Ετσι που τον βλέπω στρωμένο στο τραπέζι, νομίζω οτι θα φτιάξουμε γλυκό τριαντάφυλλο!!!! Ασ' τον στον νερό να χορτάσουμε εσανς!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
nansecrets έγραψε:ΜΙΜΙ έγραψε:
η νινα φταιει με οσα γραφει!!!
Παλι εγω φταιω?
libra έγραψε:ΜΙΜΙ έγραψε:
Sorry βρε Μιμακο αλλα δεν ηταν η προθεση μου να πειραξω τον Αντονυ ... Η Νταλια φταιει με τις περιεργες φαντασιωσεις της! Μα μαγιο απο τριανταφυλλα? Κι αντε ορθιος κατι γινεται ... ετσι και παει και καθισει ... το χασαμε τοοοοοο **** κορμι πατριωτ
Και μια και μιλαμε για τρνταφυλλα ... τι λευκα και κοκκινα?! Μπλε λεμε και τα μυαλα στα καγκελα>>>
Like a dream
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
Ποια τριαντάφυλλα;;;;; Ενα μελαχροινο τεκνο είδα μόνο!!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
ariel έγραψε:Ποια τριαντάφυλλα;;;;; Ενα μελαχροινο τεκνο είδα μόνο!!!!!
αντε βρε... αυτο ηταν το ντεκορ!!!
αμαν βρε νινα !!!!!!!!! τωρα εγω φταιω ή εσυ ????????
ωχ Θεε μου ...
οντως τα μπλε τριανταφυλλα...πολυ μυστηριο...
ωχ Θεε μου ...
οντως τα μπλε τριανταφυλλα...πολυ μυστηριο...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
ariel έγραψε:Ποια τριαντάφυλλα;;;;; Ενα μελαχροινο τεκνο είδα μόνο!!!!!
είχε και τριαντάφυλλα? που ήταν?
Χαχα, Νίνα της οδήγησες σε ομαδική παράκρουση...ναι, ναι, έτσι κατάντησα και εγώ να αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορώ αυτόν το μελαχρινο τεκνό να το ξε-ερωτευτώ και να μην μπορώ να μου δώσω μία απάντηση που να ΜΗΝ περικλίειει μέσα την φράση¨γιατί χρήζεις ψυχιατριακής παρακολοθούσης;"....αυτά τι άλλα μαγιό, τριαντάφυλλα ή κορμιά έχουμε στα υπόψη;
αχ συνήλθα λιγάκι σήμερα μη τα λέτε έτσι απότομα ρε κορίτσια, καταλαβαίνετε οτι ο Άντονυ μου δεν κολλάει σε τέτοια πράγματα, είναι αγνό το αγόρι μου
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ΜΙΜΙ έγραψε:αχ συνήλθα λιγάκι σήμερα μη τα λέτε έτσι απότομα ρε κορίτσια, καταλαβαίνετε οτι ο Άντονυ μου δεν κολλάει σε τέτοια πράγματα, είναι αγνό το αγόρι μου
ΣΩΣΤΗΗΗΗ Η ΜΙΜΙ!!!!!!!
- Σπόιλερ:
- αλλα υπαρχουν πονηρα μυαλα εδω τι να κανουμε????
αφού δεν μας τα έδωσε η ίδια η Μιζούκι, όπως η Χίνο πχ, τα...φτιάχνουμε μόνες μας!!
αααα καλα αν τα διαλεγε η μιζουκι.....
- Σπόιλερ:
- θα μας ειχε κανα αλμπερντ.... μην πω πως θα με μαλωσει η λιμπ και θα εχουμε κανα black out (εεε οχι του αντεννα ) φτου φτου φτου απο τωρα μιας και εμαθα προσφατα να ξεματιαζω
eva έγραψε:ariel έγραψε:Ποια τριαντάφυλλα;;;;; Ενα μελαχροινο τεκνο είδα μόνο!!!!!
είχε και τριαντάφυλλα? που ήταν?
Το προβλημα ειναι οτι ειχε ΚΑΙ ρουχα!
juliet έγραψε:Χαχα, Νίνα της οδήγησες σε ομαδική παράκρουση...ναι, ναι, έτσι κατάντησα και εγώ να αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορώ αυτόν το μελαχρινο τεκνό να το ξε-ερωτευτώ και να μην μπορώ να μου δώσω μία απάντηση που να ΜΗΝ περικλίειει μέσα την φράση¨γιατί χρήζεις ψυχιατριακής παρακολοθούσης;"....αυτά τι άλλα μαγιό, τριαντάφυλλα ή κορμιά έχουμε στα υπόψη;
Ναι καλε εγω τις οδηγησα ... λες και θελουν πολυ αυτες να πεσουν σε ομαδικη παρακρουση
Και μην με σκανδαλιζεις περισσοτερο! Εσυ φταις για το καταντημα μου! Αρκετα ρεζιλι εγινα στην lib Οσο το θυμαμαι ...
nina- Terry
nina έγραψε:Και μην με σκανδαλιζεις περισσοτερο! Εσυ φταις για το καταντημα μου! Αρκετα ρεζιλι εγινα στην lib Οσο το θυμαμαι ...
libra έγραψε:nina έγραψε:Και μην με σκανδαλιζεις περισσοτερο! Εσυ φταις για το καταντημα μου! Αρκετα ρεζιλι εγινα στην lib Οσο το θυμαμαι ...
- Σπόιλερ:
- Δεν μπορεις να πεις ομως ... το ταχυρυθμο σεμιναριο επιασε τοπο γιατι τελευταια σαν να μου φαινεται οτι λοξοκοιταζες Την επομενη φορα να σε βαλω να δωσεις και ορκο ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ...
Γιατι αν το VK ειναι θρησκεια ο Καναμε ειναι σιγουρα Θεος!
nina- Terry
- Σπόιλερ:
καλέ δεν λοξοκοιτάζω εγώ ποτέ (λέμε τώρα )
μια ανησυχία την είχα αλλά με έφερες στην θέση μου
nina έγραψε:
και αυτό είναι πράγματι το πρόβλημα!!!!
και για να μην μπερδευόμαστε, θα προτιμούσα να δω κάποιον άλλο σε αυτήν την κατάσταση -δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πω ποιον!-αλλά και ο καναμε δεν με χαλάει, και ειδικά σε αυτή τη φώτο είναι κουκλί, αυτό είναι αλήθεια, του πάει και το μπλε.....
eva έγραψε:nina έγραψε:
και αυτό είναι πράγματι το πρόβλημα!!!!
και για να μην μπερδευόμαστε, θα προτιμούσα να δω κάποιον άλλο σε αυτήν την κατάσταση -δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πω ποιον!-αλλά και ο καναμε δεν με χαλάει, και ειδικά σε αυτή τη φώτο είναι κουκλί, αυτό είναι αλήθεια, του πάει και το μπλε.....
Ποιον καλε? Παιζει και κανεις αλλος σε αυτο το εργο? Εγω για μονοπρακτο το χω
Α! για κατσε κατι μου ερχεται ... μηπως λες για εναν σχεδον μουγγο γκριζομαλλη κομπαρσο??
Αυτος ηταν last year
nina- Terry
nina έγραψε:Και μην με σκανδαλιζεις περισσοτερο! Εσυ φταις για το καταντημα μου! Αρκετα ρεζιλι εγινα στην lib Οσο το θυμαμαι ...
[/quote]
Καλέ τι πας και θυμάσαι και εσύ; δεν παίρνεις παράδειγμα απο μένα (όχι καλύτερα να μην παίρνεις) - κορίτσια τις προάλλες ξέχασα θερμοσίφωνο, κλιματιστικό, άδειο φούρνο και αυτοκίνητο ξεκλείδωτο απο ένα πεντάωρο και πάνω each και σε διαφορετικές μέρες, αν αυτό δεν είναι για ψυχιατρική πτέρυγα πλέον δεν ξέρω τι είναι....
! για κατσε κατι μου ερχεται ... μηπως λες για εναν σχεδον μουγγο γκριζομαλλη κομπαρσο??
Οχι καλέ για τον Κρος θα λέει...
καλέ δεν λοξοκοιτάζω εγώ ποτέ (λέμε τώρα )
μια ανησυχία την είχα αλλά με έφερες στην θέση μου
ειδικά για εσένα, θα ανακαλύψουμε τον όρκο του Κάναμε γιατί και εγώ μία ανησυχία την έχω
δεν ξερω αν την θυμάστε την φωτό αυτή αλλά τους αδικεί πάρα πολύ, αλλά εχουμε ρίξει τρελά γέλια με αυτήν και το κομμάτι των kiss madiam "θα μου την φάει..."
Lib μαζεψε με γιατί είμαι ικανή να στο κάνω το thread απο Τερρυκό- Καναμικό...ξέρεις είναι να μην με πιάσει... δεν αντιστέκομαι
δεν μου λέτε κυρίες μου, ποιός είναι ο κομπάρσος? έναν μελαχρινό έχω δει τώρα τελευταία που είναι σε ρόλο δευτερεύοντα, μία έρχεται μία φεύγει, ενώ ο Ζέρο, (γιατί μερικές μπερδεύτηκαν μάλλον!!), είναι συνέχεια εκεί!!! να καλύπτει και τις ανάγκες του αστροπελεκιού, αν καταλαβαίνετε τι λέω ( αυτό με χαλάει αφάνταστα, αλλά τέλως πάντων! θα έπρεπε να την είχε αφήσει να παει να τον βρει και να καλύψει αυτός τις ανάγκες της)!!!
εγώ φταίω ρε που είπα ότι είναι πολύ ωραίος σε αυτή τη φώτο!!! σιγά μην ξανακούσετε καλό λόγο από εμένα!! :roarrr:
τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον θα πάω με αυτή τη φώτο!!!
εγώ φταίω ρε που είπα ότι είναι πολύ ωραίος σε αυτή τη φώτο!!! σιγά μην ξανακούσετε καλό λόγο από εμένα!! :roarrr:
eva έγραψε:δεν μου λέτε κυρίες μου, ποιός είναι ο κομπάρσος? έναν μελαχρινό έχω δει τώρα τελευταία που είναι σε ρόλο δευτερεύοντα, μία έρχεται μία φεύγει, ενώ ο Ζέρο, (γιατί μερικές μπερδεύτηκαν μάλλον!!), είναι συνέχεια εκεί!!! να καλύπτει και τις ανάγκες του αστροπελεκιού, αν καταλαβαίνετε τι λέω ( αυτό με χαλάει αφάνταστα, αλλά τέλως πάντων! θα έπρεπε να την είχε αφήσει να παει να τον βρει και να καλύψει αυτός τις ανάγκες της)!!!
E βέβαια, τα βγάλαμε όλα στη φόρα μπας και κερδίσει κανένα φαν γιατί ποια θα τον πρόσεχε αλλιώς, ο μυγοκυνηγός-φάντασμα με το ντεκαπάζ έλα-έλα πες του να βγάλει και τα υπόλοιπα μπας αποδείξει επιτέλους για ποιο λόγο υπάρχει σε αυτό το μάνγκα....
juliet έγραψε:
E βέβαια, τα βγάλαμε όλα στη φόρα μπας και κερδίσει κανένα φαν γιατί ποια θα τον πρόσεχε αλλιώς, ο μυγοκυνηγός-φάντασμα με το ντεκαπάζ
κανονικά δεν θα έπρεπε να γελάω, αλλά φοβερή ατάκα!! μυγοκυνηγός?? μύγες είναι οι vampires ή μήπως έχει να κάνει με τίποτα νυχτερίδες??
juliet έγραψε:έλα-έλα πες του να βγάλει και τα υπόλοιπα μπας αποδείξει επιτέλους για ποιο λόγο υπάρχει σε αυτό το μάνγκα....
στο μπάνιο είναι, λες να φοράει τίποτα άλλο?? μόνο το τατού!!!
παραδέξου το, σε αυτή τη φώτο κάνει το μάτι σου να γυαλίζει!!
eva έγραψε:juliet έγραψε:
E βέβαια, τα βγάλαμε όλα στη φόρα μπας και κερδίσει κανένα φαν γιατί ποια θα τον πρόσεχε αλλιώς, ο μυγοκυνηγός-φάντασμα με το ντεκαπάζ
κανονικά δεν θα έπρεπε να γελάω, αλλά φοβερή ατάκα!! μυγοκυνηγός?? μύγες είναι οι vampires ή μήπως έχει να κάνει με τίποτα νυχτερίδες??
Μυγοκυνηγός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εντάξει, νομίζω δε σας συμφέρει να τον λέτε μυγοκυνηγό γιατί ο επόμενος του στόχος θα είναι η <<μύγα>> που όλες αγαπάτε...
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Σελίδα 7 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia