TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Πόσο επηρέασε η Κάντυ τη ζωή μας.
+7
libra
ΜΙΜΙ
ariel
nansecrets
TZENHG13
lina
eva
11 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Πόσο επηρέασε η Κάντυ τη ζωή μας.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις έρχομαι απο τη δουλειά είναι να μπαίνω στο φόρουμ!!! περαστικά στον μικρούλι σου
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
όπως είπατε αν δεν είχαμε επηρεαστεί δεν θα ήμασταν όλες εδώ.
αν έμαθα κάτι από την Κάντυ-Κάντυ αυτό ήταν να μην το βάζω εύκολα κάτω και να προσπαθώ να τα αντιμετωπίσω όλα με χαμόγελο και με το κεφάλι ψηλά. Γι'αυτό και θα έχετε προσέξει ότι μπορεί ο κόσμος μου να γκρεμίζετε γύρω μου κι εγώ είμαι μέσα στο μπλακ-χιούμορ...
όσο για το τερρυκό παρεάκι, ΜΙΜΙ νομίζω ότι είναι εθιστικό και όλες εμείς πλήρως εθισμένες
αν έμαθα κάτι από την Κάντυ-Κάντυ αυτό ήταν να μην το βάζω εύκολα κάτω και να προσπαθώ να τα αντιμετωπίσω όλα με χαμόγελο και με το κεφάλι ψηλά. Γι'αυτό και θα έχετε προσέξει ότι μπορεί ο κόσμος μου να γκρεμίζετε γύρω μου κι εγώ είμαι μέσα στο μπλακ-χιούμορ...
όσο για το τερρυκό παρεάκι, ΜΙΜΙ νομίζω ότι είναι εθιστικό και όλες εμείς πλήρως εθισμένες
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ΜΙΜΙ έγραψε:Με καλύψατε πλήρως!!!! Ποτέ δεν ξέχασα την Κάντυ, πάντα την θυμόμουν, πάντα είχα στο μυαλό μου την καλοσύνη και την αποφασιστηκότητα της. Και το μόνο σίγουρο είναι οτι πλέον έχει επηρεάσει κατα πάρα πολύ τη ζωή μου γιατί χάρη σ αυτήν έχω κάνει τόσες καινούργιες φίλες που μιλάμε καθημερινά και ταιριάζω μαζί τους όσο δεν ταιριάζω με άλλες που είμαστε χρόνια μαζι.
ποιος γιος σου? ο υποψήφιος "μαφιόζος"??? αν ναι, του έβαλες θερμόμετρο??? τσέκαρε το πρώτα...lina έγραψε:ήδη έχω δει και δεν έχω ξεκολλήσει...όλη τη μέρα - υποτίθεται πήρα άδεια γιατί ο ένας μικρός μου είχε πυρετό και έχω περάσει όλη τη μέρα στον υπολογιστή
Αν αυτό δεν είναι επηρροή της Κάντυ στη ζωή μου, τότε τι είναι;
περαστικά του κοπέλα μου
και δεν υπάρχει και ΟΚΑΝΑ για την περίπτωσή μας...libra έγραψε:όσο για το τερρυκό παρεάκι, ΜΙΜΙ νομίζω ότι είναι εθιστικό και όλες εμείς πλήρως εθισμένες
εκτός αν γεμίσει η Ελλάδα με γιγαντοαφίσες της Ελίζας, του Νηλ και της θειας Ελρόυ...
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
TZENHG13 έγραψε:ποιος γιος σου? ο υποψήφιος "μαφιόζος"??? αν ναι, του έβαλες θερμόμετρο??? τσέκαρε το πρώτα...
περαστικά του κοπέλα μου
¨Οχι, ο μεγαλος - ευτυχώς σήμερα δεν έκανε καθόλου πυρετό. Ευχαριστώ για τα περαστικά
Ο μικρός έμεινε από σπόντα στο σπίτι και δεν πήγε σχολείο (είπαμε μαφιόζος)
lina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1469
Ημερομηνία εγγραφής : 16/01/2011
Τόπος : στο μικρό σπίτι στο λιβάδι
Χιούμορ : ξέρω κι εγώ;
lina έγραψε:ήδη έχω δει και δεν έχω ξεκολλήσει...όλη τη μέρα - υποτίθεται πήρα άδεια γιατί ο ένας μικρός μου είχε πυρετό και έχω περάσει όλη τη μέρα στον υπολογιστή
μία από τα ίδια αν και δουλευω απόγευμα και πήγα, (μόλις μπήκα σπίτι) αλλά το πρωί ασχολιόμουν με τον μικρό υποτίθεται γιατί σήμερα ήταν η πρώτη μέρα! Περαστικά στον μικρό σου!
TZENHG13 έγραψε:ΜΙΜΙ έγραψε:Με καλύψατε πλήρως!!!! Ποτέ δεν ξέχασα την Κάντυ, πάντα την θυμόμουν, πάντα είχα στο μυαλό μου την καλοσύνη και την αποφασιστηκότητα της. Και το μόνο σίγουρο είναι οτι πλέον έχει επηρεάσει κατα πάρα πολύ τη ζωή μου γιατί χάρη σ αυτήν έχω κάνει τόσες καινούργιες φίλες που μιλάμε καθημερινά και ταιριάζω μαζί τους όσο δεν ταιριάζω με άλλες που είμαστε χρόνια μαζι.ποιος γιος σου? ο υποψήφιος "μαφιόζος"??? αν ναι, του έβαλες θερμόμετρο??? τσέκαρε το πρώτα...lina έγραψε:ήδη έχω δει και δεν έχω ξεκολλήσει...όλη τη μέρα - υποτίθεται πήρα άδεια γιατί ο ένας μικρός μου είχε πυρετό και έχω περάσει όλη τη μέρα στον υπολογιστή
περαστικά του κοπέλα μουκαι δεν υπάρχει και ΟΚΑΝΑ για την περίπτωσή μας...libra έγραψε:όσο για το τερρυκό παρεάκι, ΜΙΜΙ νομίζω ότι είναι εθιστικό και όλες εμείς πλήρως εθισμένες
εκτός αν γεμίσει η Ελλάδα με γιγαντοαφίσες της Ελίζας, του Νηλ και της θειας Ελρόυ...
εθισμένες είναι πράγματι η πιο κατάλληλη λέξη! Αν υπήρχε όμως ΟΚΑΝΑ μάλλον θα το γκρεμίζαμε νομίζω!!!!!!!!!!!
eva8 έγραψε:TZENHG13 έγραψε:
και δεν υπάρχει και ΟΚΑΝΑ για την περίπτωσή μας...
εθισμένες είναι πράγματι η πιο κατάλληλη λέξη! Αν υπήρχε όμως ΟΚΑΝΑ μάλλον θα το γκρεμίζαμε νομίζω!!!!!!!!!!
διακρίνω άγριες διαθέσεις...
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
TZENHG13 έγραψε:eva8 έγραψε:
εθισμένες είναι πράγματι η πιο κατάλληλη λέξη! Αν υπήρχε όμως ΟΚΑΝΑ μάλλον θα το γκρεμίζαμε νομίζω!!!!!!!!!!
διακρίνω άγριες διαθέσεις...
Ποιός θα είναι αυτός που θα τολμήσει να μου στερήσει τον εθισμό μου!
eva8 έγραψε:
μήπως εμείς;;;;
- Σπόιλερ:
- ναι καλά...
libra έγραψε:eva8 έγραψε:
μήπως εμείς;;;;
- Σπόιλερ:
ναι καλά...
γιατί ρε........τι κακό σας έκανα???????????
όχι καλέ... πλάκα κάνω. μην τρομάζεις...
αλλάζουμε εμείς τον Τέρρυ;
34 χρονών γαϊδάρες και ακόμα Τέρρυ και ξερό ψωμί!!!
γενικά από όσα θα διαβάζεις λιγότερα από μισά θα είναι σοβαρά...
libra έγραψε:όχι καλέ... πλάκα κάνω. μην τρομάζεις...
γι' αυτό μ'αρέσετε!
eva8 έγραψε:libra έγραψε:όχι καλέ... πλάκα κάνω. μην τρομάζεις...
γι' αυτό μ'αρέσετε!
merci!
λοιπόν eva δεν είσαι η πρώτη που μας το λέει...
και για να δεις πόσο προχωρημένο είναι το πρόβλημά μας, αντί να προβληματιστούμε (που μας συμπαθεί ο κόσμος επειδή είμαστε ασόβαρες και στην κοσμάρα μας), εμείς το πέρνουμε για κοπλιμέντο
γιατρέ να το κοιτάξω;
libra έγραψε:eva8 έγραψε:
γι' αυτό μ'αρέσετε!
merci!
λοιπόν eva δεν είσαι η πρώτη που μας το λέει...
και για να δεις πόσο προχωρημένο είναι το πρόβλημά μας, αντί να προβληματιστούμε (που μας συμπαθεί ο κόσμος επειδή είμαστε ασόβαρες και στην κοσμάρα μας), εμείς το πέρνουμε για κοπλιμέντο
γιατρέ να το κοιτάξω;
προς θεού, μην κάνεις τέτοιο λάθος!
καλε ποσα γραψατε;;;;;; δεν σας προλαβαινω σημερα!!!
lina μου περαστικα στον κουκλο σου!
κοιταξτε κοριτσια, οπως εχω ξανα αναφερει η περιπτωση εθισμου μας στην γνωστη σε ολες μας Τερριωση οπως καλα εχει ονομασει την ασθενεια μας η αγαπητη (συμμαθητρια Σκουφοπουλου) ariel ειναι χρονια, μονιμη και ανιατη, κι αν σε καποιες κανει πως υποχωρει αναλαμβανει το arielaki να κανει τα εμβολια για να υποτροπιασει παλι η Τερριωση και να εξαπλωθει κανονικα...
lina μου περαστικα στον κουκλο σου!
κοιταξτε κοριτσια, οπως εχω ξανα αναφερει η περιπτωση εθισμου μας στην γνωστη σε ολες μας Τερριωση οπως καλα εχει ονομασει την ασθενεια μας η αγαπητη (συμμαθητρια Σκουφοπουλου) ariel ειναι χρονια, μονιμη και ανιατη, κι αν σε καποιες κανει πως υποχωρει αναλαμβανει το arielaki να κανει τα εμβολια για να υποτροπιασει παλι η Τερριωση και να εξαπλωθει κανονικα...
Τώρα νιώθω πιο σίγουρη! Κορίτσια τα στοιχεία της Ariel σε περίοπτη θέση για περίπτωση έκτακτης ανάγκης! Όχι ότι υπάρχει περίπτωση, αλλά σε περίπτωση κακόβουλων επιθέσεων, να προλάβουμε τα χειρότερα!
Επ, επ, εδω πάντα είμαι! Στις επάλξεις και ετοιμοπόλεμη με το βαλιτσάκι στο χέρι και τις βελόνες ακονισμένες!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
ariel έγραψε:Επ, επ, εδω πάντα είμαι! Στις επάλξεις και ετοιμοπόλεμη με το βαλιτσάκι στο χέρι και τις βελόνες ακονισμένες!
Στο εξής θα κοιμάμαι πιο ήσυχη!
ποποποποπο...το θεμα ανοιχτηκε σημερα και γεμισε κατευθειαν...
αυτο θα πει εθισμος με την καντυ !! χαχαχα...
εγω μετα λυπης μου αντιλαμβανομαι οτι δεν μου εχει προσφερει κατι...
αν και εχω δει τα επισοδια ξανα και ξανα...αλλα συνειδητοποιω οτι εχω πολλα κοινα χαρακτηριστικα
με τις φιλες της την αννυ , την παττυ (την σουζανα μπλιαχ)
ευτυχως οχι με την ελιζα..τοσο σκυλα δεν ειμαι...
δεν ξερω ισως επειδη ειμαι ακομα μικρη και δεν καταλαβαινω...
το μονο που με συνδεει με την καντυ ειναι οτι κι εκεινη και εγω ζησαμε την πιο σπαραχτικη
στιγμη στην ζωη μας !!! βεβαια η καντυ σταθηκε στα ποδια της...
εγω δεν προλαβα γιατι ευτυχως ξαναγυρισε σε μενα...
ευτυχως δλδ που η περι ου συγκεκριμενα σουζαννα ο λογος δεν ηταν αναπηρη...
αλλιως θα χαμε κλαμματα νομιζω...οχι τπτ αλλο αλλα δεν θα υπηρχε και αναπληρωματικος
Αλμπερτ...
αυτο θα πει εθισμος με την καντυ !! χαχαχα...
εγω μετα λυπης μου αντιλαμβανομαι οτι δεν μου εχει προσφερει κατι...
αν και εχω δει τα επισοδια ξανα και ξανα...αλλα συνειδητοποιω οτι εχω πολλα κοινα χαρακτηριστικα
με τις φιλες της την αννυ , την παττυ (την σουζανα μπλιαχ)
ευτυχως οχι με την ελιζα..τοσο σκυλα δεν ειμαι...
δεν ξερω ισως επειδη ειμαι ακομα μικρη και δεν καταλαβαινω...
το μονο που με συνδεει με την καντυ ειναι οτι κι εκεινη και εγω ζησαμε την πιο σπαραχτικη
στιγμη στην ζωη μας !!! βεβαια η καντυ σταθηκε στα ποδια της...
εγω δεν προλαβα γιατι ευτυχως ξαναγυρισε σε μενα...
ευτυχως δλδ που η περι ου συγκεκριμενα σουζαννα ο λογος δεν ηταν αναπηρη...
αλλιως θα χαμε κλαμματα νομιζω...οχι τπτ αλλο αλλα δεν θα υπηρχε και αναπληρωματικος
Αλμπερτ...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω τα Post στο άλλο θέμα για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της Κάντυ!
Εγώ πάντως, στη θέση σου, θα λυπόμουν τη "Σουζάνα"! "Τι τον θέλεις κορίτσι μου έναν άντρα που δεν είναι δικός σου? Δεν το βλέπεις?"
Πάντα να στέκεσαι στα πόδια σου ότι και αν σου συμβαίνει - και στα κακά αλλά και στα καλά. Στα καλά να αποθηκεύεις και δύναμη για τα άσχημα!
Εγώ πάντως, στη θέση σου, θα λυπόμουν τη "Σουζάνα"! "Τι τον θέλεις κορίτσι μου έναν άντρα που δεν είναι δικός σου? Δεν το βλέπεις?"
Πάντα να στέκεσαι στα πόδια σου ότι και αν σου συμβαίνει - και στα κακά αλλά και στα καλά. Στα καλά να αποθηκεύεις και δύναμη για τα άσχημα!
εγω κοριτσια δυστυχως την Καντυ την ειδα πριν 2-3 χρονια.Πολυ αργα για να μου διαμορφωσει τον χαρακτηρα. Αλλα υπαρχουν καποιες ατακες στο ανιμε και στο μανγκα που ειναι ολα τα λεφτα. Θ ατις μαζεψω σιγα σιγα και θα της βαλω σε ενα θεμα. Πραγματικα ειναι πολυ ομορφες αποψεις ζωης!
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Τόπος : neverland
eva8 έγραψε:Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω τα Post στο άλλο θέμα για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της Κάντυ!
αν καταλαβα καλα ευα μου αναρωτιεσαι αν ηταν δικος μου 'η δικος της??
και αν επρεπε να ανηκει σε αυτην??
ααα...και να σου πω οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να την λυπασαι...
εκτος κι αν αναφερεσαι στην σουζαννα του εργου οποτε εδω παω πασο...
καποια στιγμη θα γυρναγε σε μενα με την θεληση του βεβαι 'η οχι μπορει και να μην γυρναγε
γιατι οπως ειπα και αλλου ημουν το αποθημενο του και αυτο φαινοταν απο διφορα που ειχαν
παιχτει μεταξυ μας στο παρελθον...στεκομαι στα ποδια μου αυτη τη στιγμη χαρις σαυτον!
αν δεν τον ειχα κοντα μου προφανως θα εκανα οτι και η ηρωιδα..μετα δυσκολιας βεβαια...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Εννοώ ότι όταν κάποιος γυρίζει σε σένα μετά από το χωρισμός σας, ουσιαστικά δεν σε άφησε ποτέ, (αυτή είναι και η έννοια του απωθημένου θα μου πεις!δεκτό) οπότε η άλλη κοπέλα είναι για λύπηση - όχι με την καλή έννοια - και για αυτή έλεγα που πάει! Αφού η καρδιά του άνηκε σε εσένα και δεν είχε χώρο για άλλη, ο αυτοσεβασμός της που ήταν?
ξέρεις κάτι, όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς κάτι, όταν ο άλλος είναι αλλού, πάντα φαίνεται, οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις ποιός ο λόγος να κάνεις το τρίτο άτομο (και πάλι για αυτήν μιλάω)
Οι άνθρωποί μας, μας δίνουν ώθηση για να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν μπορώ να σου περιγράψω το τι έχω καταφέρει με τη στήριξη του άντρα μου! Όλοι όσοι με ξέρουν λένε ότι αυτά δεν τα κάνει ούτε μία γυναίκα χωρίς υποχρεώσεις, πόσο μάλλον κάποια με οικογένεια...και όλα αυτά χάρη σε αυτόν!
Γι'αυτό σου λέω, πάρε όση πιο πολύ δύναμη μπορείς και εξελίξου!
ξέρεις κάτι, όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς κάτι, όταν ο άλλος είναι αλλού, πάντα φαίνεται, οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις ποιός ο λόγος να κάνεις το τρίτο άτομο (και πάλι για αυτήν μιλάω)
Οι άνθρωποί μας, μας δίνουν ώθηση για να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν μπορώ να σου περιγράψω το τι έχω καταφέρει με τη στήριξη του άντρα μου! Όλοι όσοι με ξέρουν λένε ότι αυτά δεν τα κάνει ούτε μία γυναίκα χωρίς υποχρεώσεις, πόσο μάλλον κάποια με οικογένεια...και όλα αυτά χάρη σε αυτόν!
Γι'αυτό σου λέω, πάρε όση πιο πολύ δύναμη μπορείς και εξελίξου!
προσφατα εδωσα τα επεισοδια στην κοπελα του αδελφου η οποια ειναι 30+ και φρεσκαρε τη μνημη της γυρω απο την ιστορια. πριν λιγες μερες λοιπον που μιλαγαμε βρηκα ευκαιρια και την ρωτησα την γνωμη της σχετικα με το τι της αφησε η ιστορια.
περα λοιπον οτι ειναι αντονικια σε προτιμηση, την ρωτησα απλα να μου πει ποσους υποψηφιους ερωτες ειχε η Καντυ, και μου απαντησε 2, τον Αντονυ και τον Τερρυ.
οταν της παρεθεσα την αλμπερτικη οπτικη, γουρλωσε τα ματια της και ανοιξε το στομα της γεματη εκπληξη και ενοχληση μαζι μπορω να πω, λεγοντας μου:
ο Αλμπερτ;;;; μα αυτος ηταν ο ανθρωπος που την υιοθετησε!!! δεν υπηρξε καν υπονοια οτι υπεβοσκε κατι ερωτικο μεταξυ τους. απο καμμια πλευρα. ουτε καν στην συγκατοικηση που ειχαν δεν υπηρξε. απλα προσεχε και περιποιουταν ο ενας τον αλλον. ο Αλμπερτ της σταθηκε σαν οικογενεια, σαν αδελφος και φιλος, ασε που πανω απο ολα ηταν ο πατερας της και κηδεμονας της! ουτε η Καντυ τον ειδε ποτε σαν κατι αλλο.
υπαρχουν αληθεια τετοιες αποψεις;;;;
οταν της ειπα λοιπον οτι υπαρχουν, το κοριτσι κοντεψε να παθει εγκεφαλικο με το ποσο διεστραμμενα μυαλα υπαρχουν γιατι οπως μου εξηγησε, η Καντυ στο τελος εμεινε στο ορφανοτροφειο μονη της απο συντροφο και η παρουσια του Αλμπερτ δεν ειχε διολου την υπονοια του ερωτικου συντροφου απο εκει και υστερα αλλα του ανθρωπου που την υιοθετησε καθως αυτο της αποκαλυψε και τιποτε περισσοτερο.
ολα αυτα τα εγραψα για να δειτε αλλη μια περιπτωση την οποια δεν εκανα καν προσηλυτισμο απλα ρωτησα την δικη της αποψη για την ιστορια. τυχαιο; τυχαιο που δεν βλεπει κι εκεινη "φαντασματα";
περα λοιπον οτι ειναι αντονικια σε προτιμηση, την ρωτησα απλα να μου πει ποσους υποψηφιους ερωτες ειχε η Καντυ, και μου απαντησε 2, τον Αντονυ και τον Τερρυ.
οταν της παρεθεσα την αλμπερτικη οπτικη, γουρλωσε τα ματια της και ανοιξε το στομα της γεματη εκπληξη και ενοχληση μαζι μπορω να πω, λεγοντας μου:
ο Αλμπερτ;;;; μα αυτος ηταν ο ανθρωπος που την υιοθετησε!!! δεν υπηρξε καν υπονοια οτι υπεβοσκε κατι ερωτικο μεταξυ τους. απο καμμια πλευρα. ουτε καν στην συγκατοικηση που ειχαν δεν υπηρξε. απλα προσεχε και περιποιουταν ο ενας τον αλλον. ο Αλμπερτ της σταθηκε σαν οικογενεια, σαν αδελφος και φιλος, ασε που πανω απο ολα ηταν ο πατερας της και κηδεμονας της! ουτε η Καντυ τον ειδε ποτε σαν κατι αλλο.
υπαρχουν αληθεια τετοιες αποψεις;;;;
οταν της ειπα λοιπον οτι υπαρχουν, το κοριτσι κοντεψε να παθει εγκεφαλικο με το ποσο διεστραμμενα μυαλα υπαρχουν γιατι οπως μου εξηγησε, η Καντυ στο τελος εμεινε στο ορφανοτροφειο μονη της απο συντροφο και η παρουσια του Αλμπερτ δεν ειχε διολου την υπονοια του ερωτικου συντροφου απο εκει και υστερα αλλα του ανθρωπου που την υιοθετησε καθως αυτο της αποκαλυψε και τιποτε περισσοτερο.
ολα αυτα τα εγραψα για να δειτε αλλη μια περιπτωση την οποια δεν εκανα καν προσηλυτισμο απλα ρωτησα την δικη της αποψη για την ιστορια. τυχαιο; τυχαιο που δεν βλεπει κι εκεινη "φαντασματα";
Φαντάζομαι Ναν, της έδωσες να δει το ανιμε. Μην ξεχνάς οτι το ανιμέ σε καμία μεταγλώττιση δεν υπονοούσε ερωτική σχέση ανάμεσα στην Κάντυ και τον Τέρρυ. Αυτο που υποστηρίζουν οι Αλμπερτικες είναι το μάνγκα και σίγουρα οχι στην ελληνική ή ιταλική του έκδοση, οπου η Κάντυ ξεκάθαρα μένει με τον Τέρρυ.
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Πόσο αντέχεις έναν "μοδάτο" Αρτσυ;;;
» Γιατί η Κάντυ Κάντυ είναι το αγαπημένο μου ανιμε.
» Η συνάντηση της Κάντυ-Κάντυ με τον Πρίγκηπα του Λόφου
» Γιατί η Κάντυ Κάντυ είναι το αγαπημένο μου ανιμε.
» Η συνάντηση της Κάντυ-Κάντυ με τον Πρίγκηπα του Λόφου
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia