TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Πόσο επηρέασε η Κάντυ τη ζωή μας.
+7
libra
ΜΙΜΙ
ariel
nansecrets
TZENHG13
lina
eva
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Πόσο επηρέασε η Κάντυ τη ζωή μας.
Εδώ μπορούμε να γράφουμε πώς έχει επηρεάσει η Κάντυ Κάντυ τη ζωή μας, τόσο ερωτικά όσο και στις επιλογές μας, την αναζήτηση της ανεξαρτησίας μας κλπ.
Αν οι admin θεωρούν ότι κάπου πρέπει να γίνει διόρθωση, please, be my guest!
Αν οι admin θεωρούν ότι κάπου πρέπει να γίνει διόρθωση, please, be my guest!
Απ: Πόσο επηρέασε η Κάντυ τη ζωή μας.
Παιδια σε λάθος σημείο το έχω βάλει, βάλτε το όπου νομίζεται εσείς σωστό!
Sorry!
Sorry!
Για να είμαστε όλες εδώ και να συζητάμε για την Κάντυ, νομίζω ότι μας έχει επηρεάσει πολύ - πάρα πολύ!!!
Αυτό που πέρασε πιο πολύ μέσα μου ήταν το γεγονός ότι κατάφερνε να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει τη ζωή της με χαμόγελο, παρά τις τόσες απώλειες στη ζωή της. Πονούσε, αλλά χαμογελούσε (σίγουρα όχι αμέσως μετά από τις τραγωδίες, αλλά συνέχιζε).
Νομίζω στο τέλος του anime λέει ο αφηγητής ότι η Κάντυ είναι σίγουρη πως όλα να πάνε καλύτερα ή κάτι τέτοιο.
Το δικό μου μότο είναι το "όλα θα πάνε καλά" (και στα μεγάλα ζόρια το ενισχύω λέγοντας "όλα θα πάνε περίφημα")
Αυτό που πέρασε πιο πολύ μέσα μου ήταν το γεγονός ότι κατάφερνε να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει τη ζωή της με χαμόγελο, παρά τις τόσες απώλειες στη ζωή της. Πονούσε, αλλά χαμογελούσε (σίγουρα όχι αμέσως μετά από τις τραγωδίες, αλλά συνέχιζε).
Νομίζω στο τέλος του anime λέει ο αφηγητής ότι η Κάντυ είναι σίγουρη πως όλα να πάνε καλύτερα ή κάτι τέτοιο.
Το δικό μου μότο είναι το "όλα θα πάνε καλά" (και στα μεγάλα ζόρια το ενισχύω λέγοντας "όλα θα πάνε περίφημα")
lina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1469
Ημερομηνία εγγραφής : 16/01/2011
Τόπος : στο μικρό σπίτι στο λιβάδι
Χιούμορ : ξέρω κι εγώ;
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Είναι η γυναικεία δύναμη σε όλο της το μεγαλείο. Ότι και να είχε γίνει στη ζωή της, από τις πιο μικρές δυσκολίες έως τις πιο μεγάλες, δεν το βάζει ποτέ κάτω! Το δέχεται σαν κομμάτι του εαυτού της και συνεχίζει! Πάντα με χαμόγελο! Δεν το αρνείται όμως, παίρνει ότι μάθημα μπορεί να πάρει, γίνεται πιο δυνατή και συνεχίζει! Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι θέτει στόχους και είναι αποφασισμένη να τους πετύχει, και το καταφέρνει! Αν σκεφτείς ότι όταν έφυγε ο Τέρρυ ξεκίνησε μόνη της να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι για να βρει και το δρόμο της αλλά και αυτόν που αγαπάει και ήταν αποφασισμένη να είναι μαζί του, τα λέει όλα! Και σε τι υλικία να ήταν, 15 - 14? Θέλει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για να κάνεις κάτι τέτοιο, και λαθρεπιβάτης επιπλέον! Θα μπορούσε με τα χρήματα που της έστελνε ο θείος William, να περημένει λίγο ακόμα και να κάνει το ταξίδι άνετα!
Για μένα η Κάντυ δεν ήταν απλά ένα παιδικό για να περάσω την ώρα μου (και να αφήσουμε τη δόλια μάνα μας - εγώ και η libra - λίγο να ξαποστάσει)...
ήταν μία ηρωίδα που μόνο καλά μπορούσε να μου προσφέρει.
Η αγνότητά της, η καλοσύνη της, η δύναμη της (παρά την ορφάνια της), η αγάπη της για τους συνανθρώπους της, ακόμα και ο τρόπος που φερόταν στους εχθρούς της, έδειχναν το μεγαλείο της ψυχής της...
Χαρακτηριστικά που αν τα είχαμε όλοι, ο κόσμος μας θα ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ...
Γι' αυτό (και όχι για το απίστευτο θανατικό της) MIZOUKI Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...
ευτυχώς όμως που δεν την μιμήθηκα στο σκαρφάλωμα των δέντρων...δεν θα είχα καμία τύχη η libra όμως το' χει το' χει...
ήταν μία ηρωίδα που μόνο καλά μπορούσε να μου προσφέρει.
Η αγνότητά της, η καλοσύνη της, η δύναμη της (παρά την ορφάνια της), η αγάπη της για τους συνανθρώπους της, ακόμα και ο τρόπος που φερόταν στους εχθρούς της, έδειχναν το μεγαλείο της ψυχής της...
Χαρακτηριστικά που αν τα είχαμε όλοι, ο κόσμος μας θα ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ...
Γι' αυτό (και όχι για το απίστευτο θανατικό της) MIZOUKI Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...
ευτυχώς όμως που δεν την μιμήθηκα στο σκαρφάλωμα των δέντρων...δεν θα είχα καμία τύχη η libra όμως το' χει το' χει...
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
Είσαι φοβερή! Συμφωνώ με όλα όσα ενέφερες! Ακόμα και στην περίπτωση της Σουζάνας, όσο και αν τη βρίζουμε, πως αλλιώς θα φαινόταν το μεγαλείο της Κάντυ! Θυσιάζει την ευτυχία της γιατί αφενώς η Σουζάνα έχει τον Τέρρυ και αυτος της έχει υποχρέωση, αλλά αφέτερου γιατί θεωρεί ότι αφού εφτασε στο σημείο να χάσει το πόδι της και να αυτοκτονήσει για χάρη του πρέπει να τον αγαπάει πραγματικά πολύ! Δεν ξέρω αν θα τον είχε αφήσει αν θεωρούσε ότι δεν τον αγαπούσε πραγματικά. Και δεν θυσιάζει απλά την αγάπη της, αλλά την ευτυχία της!
κι εμενα με επηρεασε πολυ η καντυ! οντως δεν ηταν απλα ενα παιδικο και για μενα. απο τοτε που ημουν 8 χρονων οταν πρωτο ειδα τα επεισοδεια μεχρι σημερα δεν επαψα στιγμη να την εχω στο μυαλο μου την ιστορια της.
και θα συμφωνησω με την lina οτι η δυναμη της καντυ να ξεπερναει δυσκολες καταστασεις με εχει χαρακτηρησει πολυ και στα δυσκολα κι εγω λεω ολα θα πανε καλα!
(ariel... υπεραισιοδοξη με ειπες ε;;; put the blame on Candy!!! )
και θα συμφωνησω με την lina οτι η δυναμη της καντυ να ξεπερναει δυσκολες καταστασεις με εχει χαρακτηρησει πολυ και στα δυσκολα κι εγω λεω ολα θα πανε καλα!
nansecrets έγραψε:και θα συμφωνησω με την lina οτι η δυναμη της καντυ να ξεπερναει δυσκολες καταστασεις με εχει χαρακτηρησει πολυ και στα δυσκολα κι εγω λεω ολα θα πανε καλα!
ξέχασες το boy στο τέλος...
TZENHG13- Terry Fan
Εμένα πάλι πιο πολύ η αποφασιστικότητά της. Ότι έβαζε στόχο το κατάφερνε! Δεν υπήρχε τίποτα που να μην μπορεί να κάνει! Είναι αυτό που λέμε δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! Ακόμα και εκεί που έλεγες ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση!
Τι θες να κάνεις, αν πραγματικά το θέλεις, τότε θα βρεις τρόπο να το πετύχεις!
Και η αισιοδοξία της, αλλά αυτό δυστυχώς έχω πολύ δρόμο ακόμα για να το πετύχω!!!
Τι θες να κάνεις, αν πραγματικά το θέλεις, τότε θα βρεις τρόπο να το πετύχεις!
Και η αισιοδοξία της, αλλά αυτό δυστυχώς έχω πολύ δρόμο ακόμα για να το πετύχω!!!
Η Κάντυ ήταν το κινούμενο σχέδιο που σφραγησε τη γεννιά μου. Κοριτσια κι αγορια, κρυφα και φανερα, περιμέναμε με λαχταρα καθε τριτη και πέμπτη απογευμα, να δούμε τους αγαπημένους μας ηρωες στην ΕΡΤ. Τα κοτσιδάκια ήταν τελευταία μόδα, η φακίδες must και ολες μα ολες καναμε χαζογκριματσούλες για να μοιάσουμε στην Κάντυ. Οσο μεγαλώνω και συνειδητοποιώ πραγματα, αντιλαμβάνομαι πόσο βαθια με επιρρέασε η Κάντυ. Η αισιοδοξία, η πίστη στη φιλία, η αναζήτηση του μεγάλου ερωτα, είναι τα πρώτα που μου έρχονται στο νου.
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Την ώρα που άρχιζε η Κάντυ, έπρεπε ή εγώ ή μεγάλη μου αδελφή να πάμε τη μικρή μας στο μάθημα των αγγλικών, πάντα τσακωνόμασταν, περιττό να πω ότι η μικρή πήγαινε καθυστερημένη στο μάθημα! Δεν ξέρω γιατί, αλλά το θυμάμαι με νοσταλγία!
eva8 έγραψε:Την ώρα που άρχιζε η Κάντυ, έπρεπε ή εγώ ή μεγάλη μου αδελφή να πάμε τη μικρή μας στο μάθημα των αγγλικών, πάντα τσακωνόμασταν, περιττό να πω ότι η μικρή πήγαινε καθυστερημένη στο μάθημα! Δεν ξέρω γιατί, αλλά το θυμάμαι με νοσταλγία!
και ο καθηγητής της μικρής σου αδελφής επίσης...
αφού έκανε μαύρα μάτια να την δει στην τάξη στην ώρα της
TZENHG13- Terry Fan
TZENHG13 έγραψε:eva8 έγραψε:Την ώρα που άρχιζε η Κάντυ, έπρεπε ή εγώ ή μεγάλη μου αδελφή να πάμε τη μικρή μας στο μάθημα των αγγλικών, πάντα τσακωνόμασταν, περιττό να πω ότι η μικρή πήγαινε καθυστερημένη στο μάθημα! Δεν ξέρω γιατί, αλλά το θυμάμαι με νοσταλγία!
Έναπερίεργο πράγμα, δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ! Λες να ήταν γιατί ήθελε και αυτή να δει Candy Candy; Της έστειλα το link για το forum, αλλά δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για να δω αντίδραση!
eva8 έγραψε:TZENHG13 έγραψε:
Έναπερίεργο πράγμα, δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ! Λες να ήταν γιατί ήθελε και αυτή να δει Candy Candy;
χαρά μας να έρθει και αυτή στο παρεάκι μαςeva8 έγραψε: Της έστειλα το link για το forum, αλλά δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για να δω αντίδραση!
TZENHG13- Terry Fan
Εδω η μαμα μου καθόταν "για να δει τί βλέπαμε" μαζί μας!
ariel- Terry Total Freak
και εγώ γι'αυτό την ξαναβλέπω τώρα μαζί με τα παιδιά μου! για να είμαι σίγουρή ότι δεν θα δουν καμία σκηνή που δεν θα έπρεπε! (Υπάρχει άραγε καμία?)ariel έγραψε: Εδω η μαμα μου καθόταν "για να δει τί βλέπαμε" μαζί μας!
Μωρέ και στη μάνα μας άρεσε η Κάντυ αλλά δεν ξέρει πως μπαίνει ο υπολογιστής στην μπρίζα... αν της πούμε να μπεί στο φόρουμ να μας ζητήσει τα κλειδιάariel έγραψε: Εδω η μαμα μου καθόταν "για να δει τί βλέπαμε" μαζί μας!
TZENHG13- Terry Fan
TZENHG13 έγραψε:Μωρέ και στη μάνα μας άρεσε η Κάντυ αλλά δεν ξέρει πως μπαίνει ο υπολογιστής στην μπρίζα... αν της πούμε να μπεί στο φόρουμ να μας ζητήσει τα κλειδιάariel έγραψε: Εδω η μαμα μου καθόταν "για να δει τί βλέπαμε" μαζί μας!
χαχαχαχα, τη δική μου έπρεπε να δεις, κάποια φορά που είπα να την εξοικιώσω με το ποντίκι! Επαιρνε τοση φόρα για να κάνει κλικ, που το ποντικι κατέληγε στον τοιχο απέναντι! Στο τέλος το λυπήθηκα, το ποντίκι, και τα παράτησα....
ariel- Terry Total Freak
φαντάζεσται να τους δίναμε τα dvd να δούνε? από τη μία θα τις χάναμε, ούτε τηλέφωνο δεν θα σήκωναν, από την άλλη πόσα πια χαρτομάντηλα να έχει και αυτή η πόλη!
ariel έγραψε:TZENHG13 έγραψε:
Μωρέ και στη μάνα μας άρεσε η Κάντυ αλλά δεν ξέρει πως μπαίνει ο υπολογιστής στην μπρίζα... αν της πούμε να μπεί στο φόρουμ να μας ζητήσει τα κλειδιά
χαχαχαχα, τη δική μου έπρεπε να δεις, κάποια φορά που είπα να την εξοικιώσω με το ποντίκι! Επαιρνε τοση φόρα για να κάνει κλικ, που το ποντικι κατέληγε στον τοιχο απέναντι! Στο τέλος το λυπήθηκα, το ποντίκι, και τα παράτησα....
TZENHG13- Terry Fan
άστο τότε...μη της τα δώσεις...μην προκαλέσουμε και οικολογική καταστροφή...κρίμα είναι.eva8 έγραψε:φαντάζεσται να τους δίναμε τα dvd να δούνε? από τη μία θα τις χάναμε, ούτε τηλέφωνο δεν θα σήκωναν, από την άλλη πόσα πια χαρτομάντηλα να έχει και αυτή η πόλη!
το πολύ πολύ να της πεις την περίληψη
TZENHG13- Terry Fan
Με καλύψατε πλήρως!!!! Ποτέ δεν ξέχασα την Κάντυ, πάντα την θυμόμουν, πάντα είχα στο μυαλό μου την καλοσύνη και την αποφασιστηκότητα της. Και το μόνο σίγουρο είναι οτι πλέον έχει επηρεάσει κατα πάρα πολύ τη ζωή μου γιατί χάρη σ αυτήν έχω κάνει τόσες καινούργιες φίλες που μιλάμε καθημερινά και ταιριάζω μαζί τους όσο δεν ταιριάζω με άλλες που είμαστε χρόνια μαζι.
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Νομίζω ΜΙΜΙ αυτο που γράφεις για τις φίλες είναι το καλύτερο απ' όλα!!!
lina- Terry
Σίγουρα Λίνα!!!! και θα δεις και σύ πόσο ωραία περνάμε εδώ!!!!!!!!!!!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ήδη έχω δει και δεν έχω ξεκολλήσει...όλη τη μέρα - υποτίθεται πήρα άδεια γιατί ο ένας μικρός μου είχε πυρετό και έχω περάσει όλη τη μέρα στον υπολογιστή
Αν αυτό δεν είναι επηρροή της Κάντυ στη ζωή μου, τότε τι είναι;
Αν αυτό δεν είναι επηρροή της Κάντυ στη ζωή μου, τότε τι είναι;
lina- Terry
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Πόσο αντέχεις έναν "μοδάτο" Αρτσυ;;;
» Γιατί η Κάντυ Κάντυ είναι το αγαπημένο μου ανιμε.
» Η συνάντηση της Κάντυ-Κάντυ με τον Πρίγκηπα του Λόφου
» Γιατί η Κάντυ Κάντυ είναι το αγαπημένο μου ανιμε.
» Η συνάντηση της Κάντυ-Κάντυ με τον Πρίγκηπα του Λόφου
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia