TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Αγαπημένος χαρακτήρας εκτός Τέρρυ (φυσικά!)
+10
c-t
eleonor
anna
Dalia
ΜΙΜΙ
juliet
nansecrets
ariel
libra
nuitetoile21
14 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
ποιον αλλον χαρακτηρα αγαπησατε πολυ;
Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας εκτός Τέρρυ (φυσικά!)
χαχαχαχαχα, μπορεί!
αλλα πάλι, μπορει και ολοι οι φίλοι σου να την είχαν πατήσει μαζί σου και να μην τολμούσαν να μιλήσουν! Οι περισσότεροι εξωτερικευουν τα αισθήματά τους, μόνο αν δουν ελπίδα στον ορίζοντα.
αλλα πάλι, μπορει και ολοι οι φίλοι σου να την είχαν πατήσει μαζί σου και να μην τολμούσαν να μιλήσουν! Οι περισσότεροι εξωτερικευουν τα αισθήματά τους, μόνο αν δουν ελπίδα στον ορίζοντα.
- Σπόιλερ:
- μα να μου βγάλεις τις ταυρίνες τόσο ερωτευσιμες κι εσυ;;;
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
ariel έγραψε:χαχαχαχαχα, μπορεί!
- Σπόιλερ:
μα να μου βγάλεις τις ταυρίνες τόσο ερωτευσιμες κι εσυ;;;
- Σπόιλερ:
- excuse me αλλα οι ταυρινες ειναι ερωτευσιμες λογω του αισθησιασμου τους και της τρυφεροτητας που εκπεμπουν.
nansecrets έγραψε:ariel έγραψε:χαχαχαχαχα, μπορεί!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
excuse me αλλα οι ταυρινες ειναι ερωτευσιμες λογω του αισθησιασμου τους και της τρυφεροτητας που εκπεμπουν.
- Σπόιλερ:
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
nansecrets έγραψε:ariel έγραψε:χαχαχαχαχα, μπορεί!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
excuse me αλλα οι ταυρινες ειναι ερωτευσιμες λογω του αισθησιασμου τους και της τρυφεροτητας που εκπεμπουν.
- Σπόιλερ:
- αισθησιακές και τρυφερες οι ταυρίνες; γήινες και μονοκόματες, θα έλεγα...
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:
- Σπόιλερ:
αισθησιακές και τρυφερες οι ταυρίνες; γήινες και μονοκόματες, θα έλεγα...
- Σπόιλερ:
- και ξενέρωτες και ψεύτικες και άλλα πολλά μπορώ να πω, αλλά δεν μου φταίνε και σε τίποτα οι ταυρίνες του φόρουμ να ξεσπάσω για όσα έχω τραβήξει από τις κωλο-ταυρίνες που έχω γνωρίσει...
souka έγραψε:nansecrets έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ναι, αλλά δεν είναι και Σκορπίνες (που παρεμπιπτόντως δεν είναι το ζώδιό μου ) ...
- Σπόιλερ:
Βλέπεις Γιαδικιάρογλου, εχω και ενισχύσεις!
Μπραβο Σούκα!
ariel- Terry Total Freak
επιμενω!!! ο αισθησιασμος ειναι των ταυρων. η σεξουαλικοτητα του σκορπιου.
κ libra.. εγω δεν ειπα ποτε οτι δεν εχουν ελαττωματα οι ταυρινες!!
nansecrets έγραψε:επιμενω!!! ο αισθησιασμος ειναι των ταυρων. η σεξουαλικοτητα του σκορπιου.
αισθησιακές οι faux και οι ξενέρωτες;;; μην πω καμιά κουβέντα τώρα!!!!
κοιτα.. αυτο ειναι κατι που το βγαζουν καποιες στιγμες συγκεκριμενες. τις υπολοιπες ωρες λογικα ειναι κατι αλλο. να σπαει και η μονοτονια καταλαβες;;;
κατάλαβα!!!!
- Σπόιλερ:
- αν και αλλα είχα μάθει εγω απο ενα πουλάκι, τσιου
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:κατάλαβα!!!!
- Σπόιλερ:
αν και αλλα είχα μάθει εγω απο ενα πουλάκι, τσιου
- Σπόιλερ:
- οπα μισο, τι πουλακι ηταν αυτο; μηπως ηταν παπαγαλος; μην τους πιστευεις ειναι φλυαροι!
Anthony φυσικα!!!!!!!Ηταν ο πρωτος μου ερωτας,τι να κανουμε!Σταθερη αξια στον χρονο!
MsXrysaugi- Archie
- Αριθμός μηνυμάτων : 660
Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
Τόπος : Athens
Χιούμορ : 'Εχουμε κι απ'αυτο!!
Ψήφισα τον Στήαρ και τον Άλμπερτ. Ο Στήαρ απλά είχε τόση πλάκα και με έκανε να γελάω, πολύ εύθυμος και αισιόδοξος άνθρωπος! Η Μιζούκι μας τον πέθανε κι αυτόν!
Ευρηματικός, πλακατζής αλλά συνάμα ώριμος και συνειδητοποιημένος. Πιστεύω πως είχε βαθιά ριζωμένο μέσα του το αίσθημα του χρέους προς την πατρίδα και προβληματιζόταν για τις επιπτώσεις του πολέμου στους ανθρώπους. Κρίμα που έφυγε τόσο νέος....
Ο Άλμπερτ πάντα μου κινούσε την περιέργεια με τη μυστηριώδη του συμπεριφορά και μου άρεσε σαν χαρακτήρας περισσότερο όταν είχε το μουστάκι Προστάτευε πάντα την Κάντυ, την παρηγορούσε στις δύσκολες στιγμές της, ήταν ο φύλακας-άγγελός της. Ελεύθερο πνεύμα, ανεξάρτητος, λάτρης της φύσης, με ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα, πολύ ωραίος τύπος. Θα προτιμούσα πάντως να παρέμενε έτσι μυστήριος και να μην ήταν ο μεγάλος θείος Γουίλιαμ.
Ευρηματικός, πλακατζής αλλά συνάμα ώριμος και συνειδητοποιημένος. Πιστεύω πως είχε βαθιά ριζωμένο μέσα του το αίσθημα του χρέους προς την πατρίδα και προβληματιζόταν για τις επιπτώσεις του πολέμου στους ανθρώπους. Κρίμα που έφυγε τόσο νέος....
Ο Άλμπερτ πάντα μου κινούσε την περιέργεια με τη μυστηριώδη του συμπεριφορά και μου άρεσε σαν χαρακτήρας περισσότερο όταν είχε το μουστάκι Προστάτευε πάντα την Κάντυ, την παρηγορούσε στις δύσκολες στιγμές της, ήταν ο φύλακας-άγγελός της. Ελεύθερο πνεύμα, ανεξάρτητος, λάτρης της φύσης, με ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα, πολύ ωραίος τύπος. Θα προτιμούσα πάντως να παρέμενε έτσι μυστήριος και να μην ήταν ο μεγάλος θείος Γουίλιαμ.
Έλλη- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 344
Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2019
Ψήφισα Κάντυ, Άλμπερτ και Άννυ.
Για την μικρή μας Κάντυ δεν χρειάζονται εξηγήσεις.
Ο Άλμπερτ ανεξαρτήτως της έκβασης της ιστορίας δεν είναι τυχαίο που έχει τόσες φαν. Είναι μυστηριώδης, περιπετειώδης και κούκλος. Διάβαζα κάπου ότι είναι ένας επίσης "εξιδανικευμένος" χαρακτήρας. Θα διαφωνήσω. Είναι απλώς ένας χαρακτήρας... που δεν τον γνωρίζουμε καλά! Αν δεν ζήσεις έναν άνθρωπο το πιθανότερο είναι να μην καταλάβεις τα ελαττώματα (ακόμα και σοβαρά) που μπορεί να έχει. Ξέρουμε λίγα πράγματα για αυτόν και μας δίνεται πολύ περιθώριο να φανταστούμε τα υπόλοιπα . Εμένα που άρεσε που αποκαλύφθηκε ότι είναι ο μεγάλος θείος Ουίλιαμ. Πρέπει κάποια πράγματα να λύνονται στο τέλος.
Η Άννυ τουλάχιστον στο άνιμε είναι λίγο διφορούμενος χαρακτήρας. Την ψήφισα γιατί υπάρχει μια ταύτιση μαζί της.
Από κει και πέρα κάποιοι χαρακτήρες μου είναι αδιάφοροι. Ας πούμε συμπαθητική η Πάττυ αλλά δε θα με ενέπνεε για κάτι.
Για την μικρή μας Κάντυ δεν χρειάζονται εξηγήσεις.
Ο Άλμπερτ ανεξαρτήτως της έκβασης της ιστορίας δεν είναι τυχαίο που έχει τόσες φαν. Είναι μυστηριώδης, περιπετειώδης και κούκλος. Διάβαζα κάπου ότι είναι ένας επίσης "εξιδανικευμένος" χαρακτήρας. Θα διαφωνήσω. Είναι απλώς ένας χαρακτήρας... που δεν τον γνωρίζουμε καλά! Αν δεν ζήσεις έναν άνθρωπο το πιθανότερο είναι να μην καταλάβεις τα ελαττώματα (ακόμα και σοβαρά) που μπορεί να έχει. Ξέρουμε λίγα πράγματα για αυτόν και μας δίνεται πολύ περιθώριο να φανταστούμε τα υπόλοιπα . Εμένα που άρεσε που αποκαλύφθηκε ότι είναι ο μεγάλος θείος Ουίλιαμ. Πρέπει κάποια πράγματα να λύνονται στο τέλος.
Η Άννυ τουλάχιστον στο άνιμε είναι λίγο διφορούμενος χαρακτήρας. Την ψήφισα γιατί υπάρχει μια ταύτιση μαζί της.
Από κει και πέρα κάποιοι χαρακτήρες μου είναι αδιάφοροι. Ας πούμε συμπαθητική η Πάττυ αλλά δε θα με ενέπνεε για κάτι.
Ναι ναι ο Άλμπερτ είναι όντως κούκλος
Μπεττίνα τώρα που το λες, όντως δεν ξέρουμε τόσα πολλά για τον Άλμπερτ και θα μπορούσε κάποιος να οδηγηθεί λανθασμένα στο συμπέρασμα ότι δεν έχει καθόλου ελαττώματα. Δεν γίνεται όμως αυτό...ακόμα και ο Άντονυ που είναι σαν πρίγκιπας παραμυθιού με ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια και πάντα πάνω σε άσπρο άλογο (τα κλασικά στερεότυπα )
είχε ελαττώματα. (τώρα δεν μπορώ να του αποδώσω κάποιον χαρακτηρισμό, μια φορά χαστούκισε την Κάντυ , αλλά δεν μου έρχεται κάτι άλλο )
Για τον Άλμπερτ θα μπορούσα να πω ότι ήταν πεισματάρης......αν ήταν να πω ένα ελάττωμα (αλλά όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του το αναιρούν )
Μπεττίνα τώρα που το λες, όντως δεν ξέρουμε τόσα πολλά για τον Άλμπερτ και θα μπορούσε κάποιος να οδηγηθεί λανθασμένα στο συμπέρασμα ότι δεν έχει καθόλου ελαττώματα. Δεν γίνεται όμως αυτό...ακόμα και ο Άντονυ που είναι σαν πρίγκιπας παραμυθιού με ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια και πάντα πάνω σε άσπρο άλογο (τα κλασικά στερεότυπα )
είχε ελαττώματα. (τώρα δεν μπορώ να του αποδώσω κάποιον χαρακτηρισμό, μια φορά χαστούκισε την Κάντυ , αλλά δεν μου έρχεται κάτι άλλο )
Για τον Άλμπερτ θα μπορούσα να πω ότι ήταν πεισματάρης......αν ήταν να πω ένα ελάττωμα (αλλά όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του το αναιρούν )
Έλλη- Antony
Σου έχω διάβασμα!!!!!
προσωπική ζωή του αλμπερτ
η αδελφική σχεση με την καντυ
ξανθός ή μελαχροινός
λιονταρι ή γατάκι
η αμνησία
γράφτε, γραφτε!!!! θέλω να σχολιάσω κι άλλο!!!
προσωπική ζωή του αλμπερτ
η αδελφική σχεση με την καντυ
ξανθός ή μελαχροινός
λιονταρι ή γατάκι
η αμνησία
γράφτε, γραφτε!!!! θέλω να σχολιάσω κι άλλο!!!
ariel- Terry Total Freak
Ωωωω τέλεια! Μπόλικο πράμα!
Έλλη- Antony
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Σαίξπηρ- ο αγαπημένος συγγραφέας του Τέρρυ
» Αγαπημένος Δευτεραγωνιστής
» Πως πιστευετε οτι μπορει να ειναι ενας Τερρυ στις μερες μας;
» Αγαπημένος Δευτεραγωνιστής
» Πως πιστευετε οτι μπορει να ειναι ενας Τερρυ στις μερες μας;
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia