TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Τα βίντεο μου για την Candy
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Τα βίντεο μου για την Candy
Λόιπόν... έφτιαξα τα βίντεο θα παραθέσω αυτά που θεωρώ καλύτερα...
Πρώτα πρώτα αυτό που έφτιαξα ειδικά για όλες εσάς .Είχα φτιάξει ένα άλλο με το τραγούδι ''I say a little prayer for you'' μα δυστυχως αποκλείστηκε .
Το βίντεο για το ζευγάρι Κάντυ- Τέρρυ
https://www.youtube.com/watch?v=4MN6UU8XZjM
Βίντεο με πιο μελαγχολική, καλλιτεχνική μορφή γενικού περιεχομένου & μουσικής που μου αρέσει..
https://www.youtube.com/watch?v=kioKVwYMuFo
https://www.youtube.com/watch?v=AiWn0HQJB_M
και ένα τελευταίο για τις μορφές και τις πράξεις αγάπης
https://www.youtube.com/watch?v=Kc_f7w60lbk
Εύχομαι να σας αρέσουν .
Πρώτα πρώτα αυτό που έφτιαξα ειδικά για όλες εσάς .Είχα φτιάξει ένα άλλο με το τραγούδι ''I say a little prayer for you'' μα δυστυχως αποκλείστηκε .
Το βίντεο για το ζευγάρι Κάντυ- Τέρρυ
Βίντεο με πιο μελαγχολική, καλλιτεχνική μορφή γενικού περιεχομένου & μουσικής που μου αρέσει..
https://www.youtube.com/watch?v=kioKVwYMuFo
https://www.youtube.com/watch?v=AiWn0HQJB_M
και ένα τελευταίο για τις μορφές και τις πράξεις αγάπης
https://www.youtube.com/watch?v=Kc_f7w60lbk
Εύχομαι να σας αρέσουν .
candy barrymore- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 212
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2020
Αρέσει στους χρήστες stardustia και bettina
Απ: Τα βίντεο μου για την Candy
candy barrymore έγραψε:Το βίντεο για το ζευγάρι Κάντυ- Τέρρυ
Το άκουσα χθες Candy και μ'άρεσε τόσο πολύ!!! Επέλεξες ένα ωραίο τραγούδι, δεν το ξέρω, αλλά είναι ελαφριά ροκ που που μ'αρέσει. Έχει ένα συναίσθημα νοσταλγίας και κάτι σαν ανεκπλήρωτο, απόλυτα ταιριαστό στην ιστορία του ζευγαριού!
Έλλη- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 344
Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2019
Αρέσει στον χρήστη candy barrymore
Mπράβο Candy μου!!! Εγώ θα τ ακούσω όταν σχολάσω γιατί τώρα είμαι στη δουλειά και καταλαβαίνεις... ανυπομονώ να τα δω!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Πολύ όμορφα τα βιντεάκια σου, μπράβο!!!
Έλλη, το heaven είναι του Bryan Adams, οι υπόλοιπες που είμαστε πάνω-κάτω συνομήλικες, δηλαδή εφηβεία '80s, τον γνωρίζουμε καλά. Ιδιαίτερα αγαπημένος μου καλλιτέχνης...
Candy B, μου άρεσε πολύ και το βίντεο του Believe.
Τα υπόλοιπα δύο μουσικά κομμάτια που επέλεξες επίσης είναι από τα πλέον αγαπημένα μου.
Περιμένουμε κι άλλα!
Έλλη, το heaven είναι του Bryan Adams, οι υπόλοιπες που είμαστε πάνω-κάτω συνομήλικες, δηλαδή εφηβεία '80s, τον γνωρίζουμε καλά. Ιδιαίτερα αγαπημένος μου καλλιτέχνης...
Candy B, μου άρεσε πολύ και το βίντεο του Believe.
Τα υπόλοιπα δύο μουσικά κομμάτια που επέλεξες επίσης είναι από τα πλέον αγαπημένα μου.
Περιμένουμε κι άλλα!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3927
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
Μ'αρεσουν πολύ τα κομμάτια που έβαλες Candy!!
Το κομμάτι του Rene Aubry, το ξέρω, είναι πολύ όμορφο!!
Επίσης, σας παραθέτω ένα soundtrack μόνο μουσική από μια αγαπημένη μου σειρά, το Jewel in the Palace. Μοιάζει παρά πολύ με το κομμάτι του Michael Nyman, The Heart asks pleasure first.
https://youtu.be/Nkhwyf10IUg
Το κομμάτι του Rene Aubry, το ξέρω, είναι πολύ όμορφο!!
Επίσης, σας παραθέτω ένα soundtrack μόνο μουσική από μια αγαπημένη μου σειρά, το Jewel in the Palace. Μοιάζει παρά πολύ με το κομμάτι του Michael Nyman, The Heart asks pleasure first.
https://youtu.be/Nkhwyf10IUg
Έλλη- Antony
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια , μου δώσατε χαρά μεγάλη.Εννοείται θα φτιάξω κ άλλα , έχω ήδη κάποια αποθηκευμένα με αγαπημένες μουσικές.Θα φτιάξω και για τον Άντονυ μόνο , ειδικά για εσενα Mimi.
Έλλη πάρα πολύ όμορφο το κομμάτι που πόσταρες και πράγματι μοιάζει με το σάουντρακ απ'τα μαθήματα πιάνου.
Λοιπόν έχω κ δύο ιδέες και θέλω τη γνώμη σας
το ένα να βάλω τον Τέρρυ να λέει στην Κάντυ ότι την αγαπάει , θα δανειστώ φωνή από κάποια σειρά και τ ' άλλο σκέφτηκα να φτιάξω κανα parody video έτσι για να γελάσουμε , πάλι με αντικατάσταση φωνής από ελληνικά σίριαλ για όλους τους χαρακτήρες.Δεν ξέρω κ αν μπορώ αλλά λέω να το προσπαθήσω .Σας αρέσει η ιδέα ; θα σας φανεί χιουμοριστικό ;
Έλλη πάρα πολύ όμορφο το κομμάτι που πόσταρες και πράγματι μοιάζει με το σάουντρακ απ'τα μαθήματα πιάνου.
Λοιπόν έχω κ δύο ιδέες και θέλω τη γνώμη σας
το ένα να βάλω τον Τέρρυ να λέει στην Κάντυ ότι την αγαπάει , θα δανειστώ φωνή από κάποια σειρά και τ ' άλλο σκέφτηκα να φτιάξω κανα parody video έτσι για να γελάσουμε , πάλι με αντικατάσταση φωνής από ελληνικά σίριαλ για όλους τους χαρακτήρες.Δεν ξέρω κ αν μπορώ αλλά λέω να το προσπαθήσω .Σας αρέσει η ιδέα ; θα σας φανεί χιουμοριστικό ;
candy barrymore- Antony
Αχ τέλεια ιδέα!
Αυτό με την αντικατάσταση φωνής που είπες το κάνω συνέχεια σε αγαπημένους μου χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Μ'αρέσει πολύ να μιμούμαι τις φωνές τους και θα μ'άρεσε να βγάλω τις φωνές από ένα επεισόδιο της Κάντυ και να βάλω τη φωνή μου σε όσους χαρακτήρες μπορώ. Ομολογώ πως η φωνή της Ματτίνας Καρρά είναι ιδιαίτερη και είναι δύσκολο να τη μιμηθώ. Κάνω καλά όμως τον Νηλ, την αδελφή Μαρία, την Άννυ, την Πάττυ και τη Φλάννυ! Και μου βγαίνει καλά και στο κοριτσίστικο η φωνή του Τέρρυ!
Αυτό με την αντικατάσταση φωνής που είπες το κάνω συνέχεια σε αγαπημένους μου χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Μ'αρέσει πολύ να μιμούμαι τις φωνές τους και θα μ'άρεσε να βγάλω τις φωνές από ένα επεισόδιο της Κάντυ και να βάλω τη φωνή μου σε όσους χαρακτήρες μπορώ. Ομολογώ πως η φωνή της Ματτίνας Καρρά είναι ιδιαίτερη και είναι δύσκολο να τη μιμηθώ. Κάνω καλά όμως τον Νηλ, την αδελφή Μαρία, την Άννυ, την Πάττυ και τη Φλάννυ! Και μου βγαίνει καλά και στο κοριτσίστικο η φωνή του Τέρρυ!
Έλλη- Antony
Δεν εννοώ να βάλω τη δική μου , αν και θα μου άρεσε , αλλά τώρα δεν έχω μικρόφωνα κ όσα χρειάζονται, εννοώ να βάλω φωνές από άλλα σίριαλ για parοdy video , για κωμικό βίντεο , για να γελάσουμε..πλην του Τέρρυ που σκέφτηκα να βρω κάποιον να λέει ''σ'αγαπάω'' ηθοποιό εννοώ , να τον ακούσουμε να το λέει ο άνθρωπος.Δηλαδή το καρτουν χαχα
candy barrymore- Antony
Πολύ φάση έχουν τα parody video!
Δεν θα μπορούσες να βγάλεις μόνο τις φωνές και να βάλεις φωνές άλλων ηθοποιών; Ή δεν είναι τόσο εύκολο;
Δεν θα μπορούσες να βγάλεις μόνο τις φωνές και να βάλεις φωνές άλλων ηθοποιών; Ή δεν είναι τόσο εύκολο;
Έλλη- Antony
Έλλη έγραψε:Πολύ φάση έχουν τα parody video!
Δεν ξέρω αν είναι εύκολο γιατί δεν το έχω δοκιμάσει , δεν έχω κ τα κατάλληλα προγράμματα ..αν όμως είμαστε πλειοψηφία θα το δοκιμάσω , έτσι για να γελάσουμε .Πάντως αν συμφωνείτε θα ήθελα προτάσεις , έχω σκεφτεί κάποια πράγματα , αλλά σίγουρα οι ιδέες βοηθούν.
Y.Γ: Σχετικά με τα σχόλια στο κανάλι δεν βρήκα λύση ακόμα.
candy barrymore- Antony
@candy b σε ένα από τα βίντεο που παρέθεσες παραπάνω το έχεις βάλει ειδικό για παιδιά, οπότε γι'αυτό δεν είναι ενεργοποιημένα τα σχόλια. Τώρα στα άλλα βίντεο που δεν είναι ειδικά για παιδιά δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίζονται τα σχόλια.
Θα μ'άρεσε πάρα πολύ Parody video με Θεία Ελρόυ! Και μόνο που το σκέφτομαι κλαίω!
Πολύ πλάκα θα έχει parody με Τέρρυ και Κάντυ, εκεί που είναι στο λόφο και της λέει: "Λέω για εκείνο το σκοινί που τεντώθηκε στον αέρα μικρή μου! Και μια θηλυκή μαϊμού το άρπαξε και πήγε στους κοιτώνες των αγοριών! Ή εκεί που μπουκάρει στην εκκλησία και λέει: "Απλά βλέπω όλους αυτούς που προσεύχονται εδώ μέσα. Προσεύχονται σαν να είναι καλοί και σεμνοί κι εγώ σκέφτομαι τι να έχουν στο μυαλό τους άραγε!Α ρε Τέρρυ πόσο μπροστά ήσουν!
Θα μ'άρεσε πάρα πολύ Parody video με Θεία Ελρόυ! Και μόνο που το σκέφτομαι κλαίω!
Πολύ πλάκα θα έχει parody με Τέρρυ και Κάντυ, εκεί που είναι στο λόφο και της λέει: "Λέω για εκείνο το σκοινί που τεντώθηκε στον αέρα μικρή μου! Και μια θηλυκή μαϊμού το άρπαξε και πήγε στους κοιτώνες των αγοριών! Ή εκεί που μπουκάρει στην εκκλησία και λέει: "Απλά βλέπω όλους αυτούς που προσεύχονται εδώ μέσα. Προσεύχονται σαν να είναι καλοί και σεμνοί κι εγώ σκέφτομαι τι να έχουν στο μυαλό τους άραγε!Α ρε Τέρρυ πόσο μπροστά ήσουν!
Έλλη- Antony
που ήσουνα βρε Κάντυ, όταν φτιάχναμε το σάουντρακ;
Είναι όλα υπέροχα! Συγχαρητήρια και για τη μουσική και για τις εικόνες και για τη σύνθεση. Το πρώτο είναι best of για Κάντυ και Τέρρυ Αλλά ίσως το καλύτερο να ήταν το believe!!!
Να συνεχίσεις, σίγουρα να συνεχίσεις! Και να φτιάξεις και τα βιντεάκια που λες, ειδικά το χιουμοριστικό!!!! Έχουμε μεγάλη ανάγκη από γέλιο.
Ελλη, πολύ ποιητικό το κομμάτι σου.
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
@Έλλη έχεις πολύ καλές ιδέες και σίγουρα θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.
@Άριελ σ'ευχαριστώ πολύ ,χαίρομαι που σ'αρέσουν.Και 'μενα το ''Believe''μ'αρέσει περισσότερο να πω την αλήθεια , νιώθω πως ταιριάζουν οι στίχοι με τις εικόνες και με το νόημα που δίνει το Candy Candy.Τώρα από τα άλλα δύο υπάρχουν κάποιες σκηνές που βρίσκω να ταιριάζουν , δεν ξέρω αν κάνει ''κοιλιά'' στο υπόλοιπο μέρος.Αν είχα καλύτερα προγράμματα , ίσως το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο.
Ανέβασα ένα ακόμα για το ζευγάρι Κάντυ- Τέρρυ
https://www.youtube.com/watch?v=hFOyqtgdhbM
έφτιαξα και ένα που βρίσκω να ταιριάζουν οι στίχοι με τον Αλμπερτ ,αλλά μου ήταν αδύνατον να παραλείψω τον Τέρρυ, οπότε του αφιέρωσα το 1/3 του βίντεο κ έβαλα μεσα κ τον Άντονυ -αυτό είναι ένα βίντεο που ερμηνεύεται από υποκειμενική οπτική ματιά. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί που το ποστάρω :)
https://www.youtube.com/watch?v=AD1Stg5_zbs
@Άριελ σ'ευχαριστώ πολύ ,χαίρομαι που σ'αρέσουν.Και 'μενα το ''Believe''μ'αρέσει περισσότερο να πω την αλήθεια , νιώθω πως ταιριάζουν οι στίχοι με τις εικόνες και με το νόημα που δίνει το Candy Candy.Τώρα από τα άλλα δύο υπάρχουν κάποιες σκηνές που βρίσκω να ταιριάζουν , δεν ξέρω αν κάνει ''κοιλιά'' στο υπόλοιπο μέρος.Αν είχα καλύτερα προγράμματα , ίσως το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο.
Ανέβασα ένα ακόμα για το ζευγάρι Κάντυ- Τέρρυ
https://www.youtube.com/watch?v=hFOyqtgdhbM
έφτιαξα και ένα που βρίσκω να ταιριάζουν οι στίχοι με τον Αλμπερτ ,αλλά μου ήταν αδύνατον να παραλείψω τον Τέρρυ, οπότε του αφιέρωσα το 1/3 του βίντεο κ έβαλα μεσα κ τον Άντονυ -αυτό είναι ένα βίντεο που ερμηνεύεται από υποκειμενική οπτική ματιά. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί που το ποστάρω :)
candy barrymore- Antony
Αρέσει στον χρήστη stardustia
Έλλη πόσο σ'ευχαριστώ για τη βοήθειά σου!!!!!!!!Τώρα είναι ανοιχτά τα σχόλια.Να σαι καλα!!!!!!
candy barrymore- Antony
Αρέσει στον χρήστη Έλλη
Υπέροχο το Life in mono!!!!!!!!!!!!!!!
Τέλειο το βίντεο, πολύ καλή επιλογή των εικόνων, ωραίος συγχρονισμός με το μουσικό κομμάτι!
Ενθουσιάστηκα!
Το ΄χεις, το ΄χεις!
Τέλειο το βίντεο, πολύ καλή επιλογή των εικόνων, ωραίος συγχρονισμός με το μουσικό κομμάτι!
Ενθουσιάστηκα!
Το ΄χεις, το ΄χεις!
- Σπόιλερ:
- Δεν πρόλαβα να τα ακούσω και τα δύο. Θα ακούσω το δεύτερο άλλη στιγμή και θα σου πω τη σκέψη μου γι' αυτό. Πάντως τα γούστα μας στη μουσική ταιριάζουν πάρα πολύ!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
candy barrymore έγραψε:Έλλη πόσο σ'ευχαριστώ για τη βοήθειά σου!!!!!!!!Τώρα είναι ανοιχτά τα σχόλια.Να σαι καλα!!!!!!
Παρακαλώ, χαρά μου που σε βοήθησα~
Έλλη- Antony
stardustia έγραψε:Υπέροχο το Life in mono!!!!!!!!!!!!!!!
Ενθουσιάστηκα!
Το ΄χεις, το ΄χεις!
- Σπόιλερ:
Δεν πρόλαβα να τα ακούσω και τα δύο. Θα ακούσω το δεύτερο άλλη στιγμή και θα σου πω τη σκέψη μου γι' αυτό. Πάντως τα γούστα μας στη μουσική ταιριάζουν πάρα πολύ!
Αυτό με τα αστεία βίντεο δεν μου πέτυχε, ξεκίνησα να φτιάχνω σε βίντεο τα γράμματα της νουβέλας (είναι καλή ιδέα ;;; )..δεν ξέρω αν θα βγει καλό ή βαρετό το αποτέλεσμα..
Έφτιαξα το δεύτερο γράμμα της Άννι πρώτα ,θα το δω αυριο κ αν ειναι ψιλο συμπαθητικό θα το βάλω.
Χαίρομαι που ταιριάζουμε στη μουσική
Έφτιαξα ένα ακόμα για τον Τέρρυ για τα συναισθήματα που θεωρώ ότι είχε όταν θυσίασε την ευτυχία του
https://www.youtube.com/watch?v=83uTrni4gfE&t=2s
candy barrymore- Antony
candy barrymore έγραψε:
Γενικά κάνεις πολύ ωραία βιντεάκια, πολύ καλή μουσική, ωραίες επιλογές εικόνων με προσεγμένες εναλλαγές. Μπράβο!!!
Δεν είναι ανάγκη να διστάζεις να ανεβάσεις κάτι που παρουσιάζει την ιστορία από τη δική σου οπτική γωνία, εκεί δεν έχει πρόβλημα η Μιζούκι να ονειρεύεται καθένας την ιστορία της κατά πως εκείνος θέλει, εμείς θα έχουμε;!!!
- Σπόιλερ:
- Αν και, με το συμπάθιο, ακόμα δεν έχω καταλάβει πως βλέπει κανείς τον Άλμπερτ αντικείμενο πόθου της ξανθούλας...
Εγώ δεν είχα ασχοληθεί περισσότερο αφού είχα δει το anime μια φορά πιτσιρίκι Δημοτικού και μια φορά κοτζάμ γαϊδάρα τρίτης Λυκείου (έτσι έλεγε η μαμά μου, τότε. Έλλη μου εσύ μην πτοείσαι, έχεις κερκίδα να σε υποστηρίξει, εγώ ήμουν σαν την καλαμιά στον κάμπο!!! ).
Άμα το έψαξα το 2016 με σκοπό να το δείξω στη δεκάχρονη θυγατέρα μου και είδα τις φοβερές μάχες και τον Άλμπερτ να τον μοστράρουν για γαμπρό μου πέσαν τα σαγόνια στα πατώματα! Ιεροσυλία!!! Για μένα ο Άλμπερτ ήταν πρόσωπο ιερό, πατέρας, μεγάλος αδελφός. Η οικογένεια η πατρική που ποτέ δεν είχε.
Επειδή έχω μεγαλύτερο αδελφό που πάνω απ' όλα είναι ο καλύτερος φίλος μου (πιο soulmate δε γίνεται), μπορούσα να νιώσω το δέσιμο του Άλμπερτ και της Κάντυ και ήταν μεγάλη ανάσα -για μένα που παρακολουθούσα με αγωνία την ιστορία της- η παρουσία του Άλμπερτ, που σαν από μηχανής θεός ερχόταν τις πιο απίθανες στιγμές να την στηρίξει στον πόνο της, να τη σηκώσει και να της δώσει κουράγιο. Κι όπως καταλαβαίνεις, καμία σχέση με ρομαντζάδα...
Το παρόν σποϊλερ δε έχει θέση διδαχής. Μόνο να ξεκαθαρίσω τι είναι η σχέση του Άλμπερτ και της Κάντυ -για άλλη μια φορά, στο παρελθόν τα έχουμε πει με τα υπόλοιπα κορίτσια- όπως τη βλέπω, όχι όπως την ερμηνεύω, ψάχνοντας να της δώσω άλλη υπόσταση. Τόσο απλά. Ακριβώς επειδή έχει μέγιστη σημασία για την ιστορία, αλλά και πολύ ιδιαίτερο νόημα για μένα.
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
stardustia έγραψε:candy barrymore έγραψε:
Γενικά κάνεις πολύ ωραία βιντεάκια, πολύ καλή μουσική, ωραίες επιλογές εικόνων με προσεγμένες εναλλαγές. Μπράβο!!!
Δεν είναι ανάγκη να διστάζεις να ανεβάσεις κάτι που παρουσιάζει την ιστορία από τη δική σου οπτική γωνία, εκεί δεν έχει πρόβλημα η Μιζούκι να ονειρεύεται καθένας την ιστορία της κατά πως εκείνος θέλει, εμείς θα έχουμε;!!!
- Σπόιλερ:
Αν και, με το συμπάθιο, ακόμα δεν έχω καταλάβει πως βλέπει κανείς τον Άλμπερτ αντικείμενο πόθου της ξανθούλας...
Εγώ δεν είχα ασχοληθεί περισσότερο αφού είχα δει το anime μια φορά πιτσιρίκι Δημοτικού και μια φορά κοτζάμ γαϊδάρα τρίτης Λυκείου (έτσι έλεγε η μαμά μου, τότε. Έλλη μου εσύ μην πτοείσαι, έχεις κερκίδα να σε υποστηρίξει, εγώ ήμουν σαν την καλαμιά στον κάμπο!!! ).
Άμα το έψαξα το 2016 με σκοπό να το δείξω στη δεκάχρονη θυγατέρα μου και είδα τις φοβερές μάχες και τον Άλμπερτ να τον μοστράρουν για γαμπρό μου πέσαν τα σαγόνια στα πατώματα! Ιεροσυλία!!! Για μένα ο Άλμπερτ ήταν πρόσωπο ιερό, πατέρας, μεγάλος αδελφός. Η οικογένεια η πατρική που ποτέ δεν είχε.
Επειδή έχω μεγαλύτερο αδελφό που πάνω απ' όλα είναι ο καλύτερος φίλος μου (πιο soulmate δε γίνεται), μπορούσα να νιώσω το δέσιμο του Άλμπερτ και της Κάντυ και ήταν μεγάλη ανάσα -για μένα που παρακολουθούσα με αγωνία την ιστορία της- η παρουσία του Άλμπερτ, που σαν από μηχανής θεός ερχόταν τις πιο απίθανες στιγμές να την στηρίξει στον πόνο της, να τη σηκώσει και να της δώσει κουράγιο. Κι όπως καταλαβαίνεις, καμία σχέση με ρομαντζάδα...
Το παρόν σποϊλερ δε έχει θέση διδαχής. Μόνο να ξεκαθαρίσω τι είναι η σχέση του Άλμπερτ και της Κάντυ -για άλλη μια φορά, στο παρελθόν τα έχουμε πει με τα υπόλοιπα κορίτσια- όπως τη βλέπω, όχι όπως την ερμηνεύω, ψάχνοντας να της δώσω άλλη υπόσταση. Τόσο απλά. Ακριβώς επειδή έχει μέγιστη σημασία για την ιστορία, αλλά και πολύ ιδιαίτερο νόημα για μένα.
Σχετικά με τον Ανο Χίτο θα παρουσιάσω τη δική μου οπτική γωνία -όμως εννοούσα πως σκέφτηκα να κάνω βίντεο με τα γράμματα - να βάλω την αγγλική μετάφραση απευθείας.
Τον Άλμπερτ τον βλέπω ως αναγνωστρια όχι ως θαυναστρια του κάτι που θέλω να τονίσω και σ'ευχαριστώ για την πάσα που μου δίνεις. Για 'μένα ειναι ιερό να θαυμάζει κάποιος κάτι , είναι κάτι παραπάνω από ένα συμπέρασμα μελέτης , γι 'αυτό σταμάτησα να συζητάω μαζί σας για το θέμα , από απόλυτο σεβασμό και κατανόηση των συναισθημάτων σας .Δεν υπάρχει καν κοντρα στο μυαλό μου .Αν έχω καταλάβει σωστά , θα προτιμούσα ποτέ να μην το πει η Μιζούκι .Αν έλεγε ότι είναι ο Αλμπερτ ξεκάθαρα, θα χαιρόμουν που κατάλαβα τη νουβέλα και τίποτα παραπάνω.
Όσον αφορά τώρα τον λόγο που τον βλέπω σαν τον αντρα της Κάντυ είναι γιατί ο ίδιος αναφέρει πως δεν τη βλέπει σαν αδερφή του , ούτε σαν θετή κόρη του .Είναι και η φωνή του Ανοχίτο και πολλά άλλα - που δεν χρειάζεται να τα συζητάμε γιατί με τίποτα δεν θέλω να σκεφτείτε γιατί κατέληξα εκεί- κ λάθος μου που έγραψα κ τόσα σε άλλα topic .Ξαναλέω όμως , δεν έχω καμιά κάψα να είναι με τον Άλμπερτ - ο Τέρρυ μου αρέσει εξίσου και βρίσκω πολύ πιο ιερό το συμπέρασμα των θαυμαστριών , εγώ είμαι θαυμάστρια του έργου γενικότερα .Ποτέ δεν θα ποστάρω βίντεο εδώ που δείχνουν τον Αλμπερτ ως Ανοχίτο, τα οποία , αφιέρωσα στον άντρα μου , γιατί σας σέβομαι , σεβομαι ότι όμορφο έχετε δημιουργήσει εδώ καθώς και τις απόψεις σας .Ούτε χρειάζεται να τα δείτε στο κανάλι μου.Σ'ευχαριστώ Σταρ για όσα γράφεις .
Το βίντεο wonderwall δεν το έφτιαξα για να δείξω ότι αυτός είναι ο ΑνοΧίτο αλλά για να δείξω ότι αυτός σώζει την Κάντυ.
candy barrymore- Antony
Μια χαρά ήταν το βίντεο, δεν έδινε άλλο μήνυμα από αυτό που λες. Αντιθέτως, ακριβώς από εκεί πιάστηκα για να σου γράψω τα του σπόιλερ. Η (συνήθως αναπάντεχη) παρουσία του Άλμπερτ στις δύσκολες στιγμές παρουσιάστηκε με πολύ όμορφο τρόπο. Ένας άγγελος φύλακας, ο από μηχανής θεός που έγραψα και πιο πάνω. Ήταν πολύ καλό!
Και για να είμαι ειλικρινής, δεν κάθομαι να σκεφτώ (προσωπικά) ποιος είναι ο Ανοχίτο. Απολαμβάνω την παρέα, τις κουβεντούλες, τις δημιουργικές ιδέες. Που βασίζονται σε μια ιστορία που προφανώς ΚΑΤΙ (καθόλου παιδιάστικο) έχει να μας πει και μας κρατά ακόμα εδώ, παρά την ηλικία και τις υποχρεώσεις μας.
Και για να είμαι ειλικρινής, δεν κάθομαι να σκεφτώ (προσωπικά) ποιος είναι ο Ανοχίτο. Απολαμβάνω την παρέα, τις κουβεντούλες, τις δημιουργικές ιδέες. Που βασίζονται σε μια ιστορία που προφανώς ΚΑΤΙ (καθόλου παιδιάστικο) έχει να μας πει και μας κρατά ακόμα εδώ, παρά την ηλικία και τις υποχρεώσεις μας.
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Συμφωνώ πως αυτή ήταν η παρουσία του Άλμπερτ μέχρι που έζησαν μαζί .Αυτοί που πιστεύουν ότι έμεινε με τον Άλμπερτ - όχι απαραίτητα αυτοί που προτιμούν τον Άλμπερτ , είναι γιατί πέρα από την νουβέλα βρήκαν στοιχεία στο μάνγκα κ στο άνιμε , να την ερωτεύεται.Με Ιταλούς που συζήτησα και οι περισσότεροι είναι φαν του Τέρρυ , αυτό το αναγνωρίζουν .Πέρα απ'αυτό κ πέρα από τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Μιζούκι για τις 3 αγάπες , είναι η ίδια που τον τοποθέτησε ως πιθανό σύντροφό της Κάντυ , απάντησε σε ερώτηση ποιο απ'τα δυο ζευγάρια προτιμά και σαφώς την Κάντυ επέλεξε , αλλά δεν είπε πως δεν είναι στα πλαίσια του ΑνοΧίτο ο Αλμπερτ , αλλά πόσο γοητευτικό τον έβρισκε και πόσο χτυπούσε η καρδιά της ενώ έγραφε τη νουβέλα.
Αυτό που εννοώ είναι , οκ μπορούμε να λέμε πως ο Ανο Χίτο είναι ο Τέρρυ -είτε είναι είτε αποκαλυφθεί πως δεν είναι - αλλά εφόσον η ίδια η συγγραφέας τον κατατάσσει σε αυτή τη κατηγορία και αφιερώνει όλον τον επιλογο στο πως εξελίχθηκε η σχέση τους και σε πληροφορίες για την προσωπικότητα του , που δίνει ιδιαίτερη έμφαση , πως μπορούμε να λέμε ότι είναι αδερφός ή θετός πατέρας ;ακόμα και αν αποφασίσουμε πως δεν είναι ο άντρας της..η ίδια τον κατατάσσει εκεί και τον βάζει να λέει πως τίποτα από τα δύο είναι. Θέλω να πω γι'αυτό δεν το βρήκα ιεροσυλία και περίεργο...το άκυρο τελείως για εμένα ήταν η εξέλιξη του άνιμε σε αντίθεση με το μάνγκα , επίσης θα έπρεπε να βάλει κ άλλα για την όποια σχέση είχαν και οι 2 τους , μα η ίδια η Μιζούκι είπε πως δεν μπορούσε να το αποδώσει έτσι .Φαίνεται να ήθελε να το δείξει μέσω αλληλογραφίας ..
Αν πάντως αυτός είναι που κατέληξε η Κάντυ, το λέω ειλικρινά.. ελπίζω να μην το πει.Υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό που θέλει τον Τέρρυ. Από άτομα που θέλουν τον Αλμπερτ , εγώ βρήκα λίγα συν τους μεταφραστές και εκδότες της Ισπανικής μετάφρασης που δεν το ομολόγησαν ευθέως για να πουλήσουν το βιβλίο , αλλά άφησαν να εννοηθεί και μαζί με όσα είπαν έδωσαν παραδείγματα παρόμοιων ιστοριών και λίγο πιο τραβηγμένων.
Το βίντεο με τα γράμματα με πρώτο αυτό της Άννι, είναι πολύ πιο δύσκολο απ'το να φτιάχνεις μουσικά χαριτωμένα βιντεακια , αλλά αλήθεια αμφιβάλλω για το αν το αποτέλεσμα είναι λίγο καλό
https://www.youtube.com/watch?v=cB-5SikAJBI
Τώρα η νουβέλα , το άνιμε και μάνγκα σαφώς είναι τεραστίας σημασίας και επίδρασης και διόλου περίεργο είναι πως τόσες δεκαετίες μετά κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα τόσους οπαδούς παγκοσμίως .Αλλά το γεγονός ότι κάθονται και μαλώνουν έτσι , είναι δυσάρεστο , κατά τη γνώμη μου χάνεται η ουσία και η ομορφιά .Από την Κάντυ πήραμε αξίες και μας συνόδεψε μαζί με τις προσωπικές εμπειρίες μας στη πορεία της ζωής μας..
Αυτό που εννοώ είναι , οκ μπορούμε να λέμε πως ο Ανο Χίτο είναι ο Τέρρυ -είτε είναι είτε αποκαλυφθεί πως δεν είναι - αλλά εφόσον η ίδια η συγγραφέας τον κατατάσσει σε αυτή τη κατηγορία και αφιερώνει όλον τον επιλογο στο πως εξελίχθηκε η σχέση τους και σε πληροφορίες για την προσωπικότητα του , που δίνει ιδιαίτερη έμφαση , πως μπορούμε να λέμε ότι είναι αδερφός ή θετός πατέρας ;ακόμα και αν αποφασίσουμε πως δεν είναι ο άντρας της..η ίδια τον κατατάσσει εκεί και τον βάζει να λέει πως τίποτα από τα δύο είναι. Θέλω να πω γι'αυτό δεν το βρήκα ιεροσυλία και περίεργο...το άκυρο τελείως για εμένα ήταν η εξέλιξη του άνιμε σε αντίθεση με το μάνγκα , επίσης θα έπρεπε να βάλει κ άλλα για την όποια σχέση είχαν και οι 2 τους , μα η ίδια η Μιζούκι είπε πως δεν μπορούσε να το αποδώσει έτσι .Φαίνεται να ήθελε να το δείξει μέσω αλληλογραφίας ..
Αν πάντως αυτός είναι που κατέληξε η Κάντυ, το λέω ειλικρινά.. ελπίζω να μην το πει.Υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό που θέλει τον Τέρρυ. Από άτομα που θέλουν τον Αλμπερτ , εγώ βρήκα λίγα συν τους μεταφραστές και εκδότες της Ισπανικής μετάφρασης που δεν το ομολόγησαν ευθέως για να πουλήσουν το βιβλίο , αλλά άφησαν να εννοηθεί και μαζί με όσα είπαν έδωσαν παραδείγματα παρόμοιων ιστοριών και λίγο πιο τραβηγμένων.
Το βίντεο με τα γράμματα με πρώτο αυτό της Άννι, είναι πολύ πιο δύσκολο απ'το να φτιάχνεις μουσικά χαριτωμένα βιντεακια , αλλά αλήθεια αμφιβάλλω για το αν το αποτέλεσμα είναι λίγο καλό
https://www.youtube.com/watch?v=cB-5SikAJBI
Τώρα η νουβέλα , το άνιμε και μάνγκα σαφώς είναι τεραστίας σημασίας και επίδρασης και διόλου περίεργο είναι πως τόσες δεκαετίες μετά κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα τόσους οπαδούς παγκοσμίως .Αλλά το γεγονός ότι κάθονται και μαλώνουν έτσι , είναι δυσάρεστο , κατά τη γνώμη μου χάνεται η ουσία και η ομορφιά .Από την Κάντυ πήραμε αξίες και μας συνόδεψε μαζί με τις προσωπικές εμπειρίες μας στη πορεία της ζωής μας..
candy barrymore- Antony
Πάρα πολύ όμορφα όλα τα βιντεάκια Κάντυ!!!! Και οι εικόνες και η μουσικές και η σκηνοθεσία σου, πραγματικά υπέροχα!!!!! Έχοντας φτιάξει 2-3 βιντεάκια κι εγώ (πολύ κατώτερα το ομολογώ) γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να συναρμολογήσεις και να καταλήξεις σε ένα τόσο καλαίσθητο σύνολο. Προφανώς έχεις ταλέντο!
Βλέπω οτι πάλι κουβέντα για ανοχίτο ανοίξατε.... Εμείς σαν ενήλικες, μπορούμε να μιλάμε και να αιτιολογούμε πολλά, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε κατι πολύ βασικό. Η Κάντυ Κάντυ, είναι ενα κινούμενο σχέδιο για παιδιά. Ακόμα κι εμείς, την είδαμε όταν ήμασταν 6 -8 -10 χρόνων. Δεν είναι τυχαίο οτι στο μάνγκα ουδεμία υπόνοια υπήρξε για ερωτική σχέση μεταξύ Κάντυ και Αλμπερτ. Σαν μάνα ποτέ δεν θα επέτρεπα να δει το παιδί μου μια ιστορία οπου ο θετός πατέρας θα κατέληγε με την την κόρη του! Αντικειμενικά αν το δούμε, η ερωτική ιστορία Κάντυ Αλμπερτ, υπάγεται στα κοινωνικά δράματα που απευθύνονται σε ενήλικες. Και δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από δράμα, χωρίς happy end. Κι εμένα μου αρέσουν τόσο τα happy end!
Βλέπω οτι πάλι κουβέντα για ανοχίτο ανοίξατε.... Εμείς σαν ενήλικες, μπορούμε να μιλάμε και να αιτιολογούμε πολλά, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε κατι πολύ βασικό. Η Κάντυ Κάντυ, είναι ενα κινούμενο σχέδιο για παιδιά. Ακόμα κι εμείς, την είδαμε όταν ήμασταν 6 -8 -10 χρόνων. Δεν είναι τυχαίο οτι στο μάνγκα ουδεμία υπόνοια υπήρξε για ερωτική σχέση μεταξύ Κάντυ και Αλμπερτ. Σαν μάνα ποτέ δεν θα επέτρεπα να δει το παιδί μου μια ιστορία οπου ο θετός πατέρας θα κατέληγε με την την κόρη του! Αντικειμενικά αν το δούμε, η ερωτική ιστορία Κάντυ Αλμπερτ, υπάγεται στα κοινωνικά δράματα που απευθύνονται σε ενήλικες. Και δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από δράμα, χωρίς happy end. Κι εμένα μου αρέσουν τόσο τα happy end!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Συμφωνώ με την Άριελ.
Επειδή ήδη ανέφερα ότι το έδειξα στην δεκάχρονη, τότε, κόρη μου θεωρώντας ότι ήταν καλύτερο από τις σύγχρονες τηλεοπτικές ανοησίες για παιδιά της ηλικίας της (τα οποία χαρακτηρίζω τουλάχιστον τραγικά κι ευτυχώς από τότε συμμεριζόταν την άποψή μου), δεν υπήρχε περίπτωση να της δείξω μια σχέση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης να εξελίσσεται σε ειδύλλιο. Και δεν μιλώ για το νομικό κομμάτι (δεν το σκέφτηκα ποτέ) της υιοθεσίας, αλλά για το ουσιαστικό, της μεταξύ τους σχέσης.
Και ειλικρινά με στενοχωρεί να ακούω ότι η 6-7 ετών Candy ερωτεύτηκε ( ) τον νεαρό με το κιλτ.
Κι έχω και ιδιαίτερη αδυναμία στα κιλτ...
Να μην πλατειάσω άλλο εδώ, ξεφεύγει από το topic.
Επειδή ήδη ανέφερα ότι το έδειξα στην δεκάχρονη, τότε, κόρη μου θεωρώντας ότι ήταν καλύτερο από τις σύγχρονες τηλεοπτικές ανοησίες για παιδιά της ηλικίας της (τα οποία χαρακτηρίζω τουλάχιστον τραγικά κι ευτυχώς από τότε συμμεριζόταν την άποψή μου), δεν υπήρχε περίπτωση να της δείξω μια σχέση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης να εξελίσσεται σε ειδύλλιο. Και δεν μιλώ για το νομικό κομμάτι (δεν το σκέφτηκα ποτέ) της υιοθεσίας, αλλά για το ουσιαστικό, της μεταξύ τους σχέσης.
Και ειλικρινά με στενοχωρεί να ακούω ότι η 6-7 ετών Candy ερωτεύτηκε ( ) τον νεαρό με το κιλτ.
Κι έχω και ιδιαίτερη αδυναμία στα κιλτ...
Να μην πλατειάσω άλλο εδώ, ξεφεύγει από το topic.
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
@Ariel σ'ευχαριστώ και θέλω να δω τα βιντεάκια σου πολύ!
Όχι δεν ανοίξαμε κουβέντα για Ανοχίτο - απλά ξεκαθαρισα πως το συμπέρασμα το έβγαλα σαν αναγνώστρια της νουβέλας.Τώρα απ'ότι θυμάμαι από παιδί , μπέρδευα τον Άντονι με τον πρίγκιπα του λοφου , το ειχα αφήσει όταν πέθανε ο Αντονι, μετα μεγαλύτερη είδα άλλα επεισόδια. Επίσης απαντώντας και στην Stardustia δεν μπορώ να γράψω για το μάνγκα , το οποίο διάβασα τώρα .Δεν ξέρω πως θα το έβλεπα σαν παιδί, αν θέλετε τη γνώμη μου για τη παρούσα φάση το μάνγκα αφήνει πιο πολλές υπόνοιες , είναι αρκετά πιο ξεκάθαρο απ'το άνιμε λόγω τέλους και πολλών άλλων .Αλλά είναι υποκειμενική εικόνα αυτή ,και μάλιστα στην ηλικία που τώρα βρίσκομαι - εσείς που έχετε άλλη καλά κάνετε και λειτουργείτε έτσι στα παιδιά σας και καλά κάνετε και βλέπετε τον Τέρρυ σαν Ανοχίτο .
Όταν ξαναπιασα το Ανιμε ήξερα πως θα πεθάνει ο Αντονι , δεν θυμόμουν και πολλά άλλα.
Όταν είδα τον πρίγκιπα σκέφτηκα τι στο καλό , της μιλάει το υποσυνείδητό της ή είναι στη φαντασία της ; μέχρι να βρει την καρφίτσα του αυτό .. σκεφτείτε πόσο το είχα ξεχάσει!Βασικά όταν έφτασα στα επεισόδια με την Σουζάνα , τότε άρχισα να θυμάμαι και δεν είχα δει και τον χωρισμό..
Τώρα για το αν τον ερωτεύτηκε ως παιδί , δεν είναι ιδέα δική μου Σταρ , στο Αγγλικό μανγκα υπάρχει , επίσης του το αναφέρει και στο Ισπανικό νομίζω ή στο Ιταλικό (δεν ακούω κ καλα,ο ήχος είναι χαλια- η Αριελ θα μας πει) άνιμε -πάντως τα σχόλια είναι στα Ισπανικά , πάλι στο ίδιο σημείο όταν του μιλάει για τον Τέρρυ και Άντονι (ο πρώτος μου έρωτας ήταν ο πρίγκιπας του Λόφου στα 6) , στη δική μας μετάφραση , αφαιρέθηκε.Δεν είναι περίεργο γιατί τα παιδιά είναι παιδιά έχουν φαντασία - που τον ερωτεύτηκε εννοώ , περίεργο και ανώμαλο θα ήταν αυτός να την ερωτευτεί τότε .
https://m.manganelo.com/manga-ri98128
https://www.youtube.com/watch?v=3WI1A2FUjXw
Όχι δεν ανοίξαμε κουβέντα για Ανοχίτο - απλά ξεκαθαρισα πως το συμπέρασμα το έβγαλα σαν αναγνώστρια της νουβέλας.Τώρα απ'ότι θυμάμαι από παιδί , μπέρδευα τον Άντονι με τον πρίγκιπα του λοφου , το ειχα αφήσει όταν πέθανε ο Αντονι, μετα μεγαλύτερη είδα άλλα επεισόδια. Επίσης απαντώντας και στην Stardustia δεν μπορώ να γράψω για το μάνγκα , το οποίο διάβασα τώρα .Δεν ξέρω πως θα το έβλεπα σαν παιδί, αν θέλετε τη γνώμη μου για τη παρούσα φάση το μάνγκα αφήνει πιο πολλές υπόνοιες , είναι αρκετά πιο ξεκάθαρο απ'το άνιμε λόγω τέλους και πολλών άλλων .Αλλά είναι υποκειμενική εικόνα αυτή ,και μάλιστα στην ηλικία που τώρα βρίσκομαι - εσείς που έχετε άλλη καλά κάνετε και λειτουργείτε έτσι στα παιδιά σας και καλά κάνετε και βλέπετε τον Τέρρυ σαν Ανοχίτο .
Όταν ξαναπιασα το Ανιμε ήξερα πως θα πεθάνει ο Αντονι , δεν θυμόμουν και πολλά άλλα.
Όταν είδα τον πρίγκιπα σκέφτηκα τι στο καλό , της μιλάει το υποσυνείδητό της ή είναι στη φαντασία της ; μέχρι να βρει την καρφίτσα του αυτό .. σκεφτείτε πόσο το είχα ξεχάσει!Βασικά όταν έφτασα στα επεισόδια με την Σουζάνα , τότε άρχισα να θυμάμαι και δεν είχα δει και τον χωρισμό..
Τώρα για το αν τον ερωτεύτηκε ως παιδί , δεν είναι ιδέα δική μου Σταρ , στο Αγγλικό μανγκα υπάρχει , επίσης του το αναφέρει και στο Ισπανικό νομίζω ή στο Ιταλικό (δεν ακούω κ καλα,ο ήχος είναι χαλια- η Αριελ θα μας πει) άνιμε -πάντως τα σχόλια είναι στα Ισπανικά , πάλι στο ίδιο σημείο όταν του μιλάει για τον Τέρρυ και Άντονι (ο πρώτος μου έρωτας ήταν ο πρίγκιπας του Λόφου στα 6) , στη δική μας μετάφραση , αφαιρέθηκε.Δεν είναι περίεργο γιατί τα παιδιά είναι παιδιά έχουν φαντασία - που τον ερωτεύτηκε εννοώ , περίεργο και ανώμαλο θα ήταν αυτός να την ερωτευτεί τότε .
candy barrymore- Antony
candy barrymore έγραψε:
Καλό παιδί, δεν είπα ότι ήταν δική σου ιδέα ο έρωτας της πιτσιρίκας για τον μαντράχαλο με το κιλτ και τη γκάιντα! Είπα ότι όταν είδα ότι παίζονταν τέτοια σενάρια ως ερμηνείες στο Διαδίκτυο, άμα το ξαναείδα το 2016 (ήμουνα νια και γέρασα, δηλαδή) Ιντερνετικά και μου ξεφύτρωσαν και κάμποσα άλλα φόρουμ, μπλογκς και τα συναφή, έπαθα κοκομπλόκο (που λέει και το παιδάκι μου). Και βρήκα και το μάνγκα!
Καθότι, όπως καλά θυμάσαι, εμείς στη μεταγλώτισση του anime στα ελληνικά δεν είχαμε ούτε την Κάντυ να λέει τίποτα γι' αγάπες και λουλούδια, ήταν αρκετά συγκρατημένα τα πράγματα, κάτι καλαμπούρια του τύπου "έχασα τον καλύτερό μου φίλο!!!" όταν έφυγε ο Τέρρυ για Αμερική... Ευτυχώς δεν μας είχαν λογοκρίνει το φιλί στη Σκωτία να βάλουν διαφημίσεις για να θολώσουν τα νερά!
Ως παιδί δεν είχε πάει στον Άλμπερτ η φαντασία μου. Ούτε στα γνωστά μου κορίτσια.
Εμείς χτυπιόμασταν που είχαμε δει τόσα επεισόδια για να ξενερώσουμε μπίτι στο τέλος με την Κάντυ να χαίρεται που ο Τέρρυ ήταν χαρούμενος (λέει) στο πλευρό της Σουζάννας.
Οέο;
Με έχει πιάσει οίστρος και λίγο νοσταλγία, τι θυμόμαστε κι εμείς οι αρχαίες...
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy
» Σχόλια για το "Candy Candy OVA Summer vacation"
» my fandub with candy candy
» Σχόλια για το "Candy Candy OVA Summer vacation"
» my fandub with candy candy
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia