TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σαν την Κάντυ καμιά;
+3
ariel
bettina
Marianna Blue Lagoon
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σαν την Κάντυ καμιά;
Έχω μεγάλη διάθεση να παρακολουθήσω ένα νέο κοριτσίστικο άνιμε ή να διαβάσω ένα μάνγκα, αλλά είμαι λίγο παράξενη και θα ήθελα:
1. Τα σκίτσα να είναι έτσι
όχι έτσι
2. Αν γίνεται η ιστορία να διαδραματίζεται στην Ευρώπη (άντε και στην Αμερική), τα κορεάτικα-ιαπωνικά ονόματα-τοπονύμια και γενικότερα στοιχεία της κουλτούρας τους με ξενίζουν λίγο (θα μου πείτε συνήθεια είναι).
3. Να μην είναι τελείως παιδική η υπόθεση (π.χ. κορίτσι ψάχνει μαγικό λουλούδι) αλλά λίγο ρεαλιστική.
Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι τέτοιο (Σάντυμπελ και Λούνα τα έχω δει, διαβάσει αντίστοιχα); Έχετε να μου προτείνετε κάτι ως πιο μυημένα μέλη;
1. Τα σκίτσα να είναι έτσι
όχι έτσι
2. Αν γίνεται η ιστορία να διαδραματίζεται στην Ευρώπη (άντε και στην Αμερική), τα κορεάτικα-ιαπωνικά ονόματα-τοπονύμια και γενικότερα στοιχεία της κουλτούρας τους με ξενίζουν λίγο (θα μου πείτε συνήθεια είναι).
3. Να μην είναι τελείως παιδική η υπόθεση (π.χ. κορίτσι ψάχνει μαγικό λουλούδι) αλλά λίγο ρεαλιστική.
Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι τέτοιο (Σάντυμπελ και Λούνα τα έχω δει, διαβάσει αντίστοιχα); Έχετε να μου προτείνετε κάτι ως πιο μυημένα μέλη;
Απ: Σαν την Κάντυ καμιά;
Υπαρχει και πιο ξεχωριστο φόρουμ εδώ μέσα με μαγκα κτλ. Ναι φυσικά υπάρχουν παρα πολλα απο το 80' δεν φαντάζεσαι μπετίνα πόσα με το σχέδιο που ζητας ακόμα και οι μικρές κυρίες ηταν σε ανιμε των 80 ακόμα και η Αννα των αγρων , η Σαρρα η μικρή πριγκήπισσα η λειντι τζόρτζι κτλ.
Marianna Blue Lagoon- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2621
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2016
Marianna Blue Lagoon έγραψε:Υπαρχει και πιο ξεχωριστο φόρουμ εδώ μέσα με μαγκα κτλ.
Είπα να το ανοίξω μήπως ψάχνεται και κανένα άλλο μέλος κι αν κρίνουν οι διαχειρίστριες το μεταφέρουν ή το διαγράφουν.
Marianna Blue Lagoon έγραψε:Ναι φυσικά υπάρχουν παρα πολλα απο το 80' δεν φαντάζεσαι μπετίνα πόσα με το σχέδιο που ζητας ακόμα και οι μικρές κυρίες ηταν σε ανιμε των 80 ακόμα και η Αννα των αγρων , η Σαρρα η μικρή πριγκήπισσα η λειντι τζόρτζι κτλ.
Γενικά δε θέλω γνωστές κλασικές ιστορίες, αν κάτι το έχω διαβάσει ή το έχω δει σε σειρά με ηθοποιούς ποιός ο λόγος να το ξαναδώ σε άνιμε; Μπορεί να δω την Lady Georgie αν την βρω στα ισπανικά.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου .
Ενω έχω διαβάσει πολλά μάνγκα όπως τα περιγράφεις, έχω κολλήσει! Δεν μου έρχονται με τίποτα τίτλοι πέραν αυτών που ανέφερε η Μαριάννα!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Το λειντι τζωρτζι ειναι αυτο που ψαχνεις μπεττυνα αν σου αρεσε η καντυ θα σου αρεσει και η τζωρτζι που ειναι πολυ πιο φιλελευθερη ! Να σου δωσουμε λινκ και για το μαγκα
Marianna Blue Lagoon έγραψε:Ενω έχω διαβάσει πολλά μάνγκα όπως τα περιγράφεις, έχω κολλήσει! bang-bang Δεν μου έρχονται με τίποτα τίτλοι πέραν αυτών που ανέφερε η Μαριάννα!
Δεν πειράζει όταν σου έρθουν .
Marianna Blue Lagoon έγραψε:Το λειντι τζωρτζι ειναι αυτο που ψαχνεις μπεττυνα αν σου αρεσε η καντυ θα σου αρεσει και η τζωρτζι που ειναι πολυ πιο φιλελευθερη ! Να σου δωσουμε λινκ και για το μαγκα
Μαριάννα μου είχα δει τα λινκ, είχα την εντύπωση πως κάποια δεν φορτώνουν αλλά τα ξανατσέκαρα και είναι εντάξει. Σ' ευχαριστώ πολύ .
Θα βρω και αλλα μπετινα διοτι γνωριζω μια κοπελα στην ρετρομανιαξ που γνωριζει πολλα απο ανιμε των 80ς πολυ καλο και το ανιμε των μικρων κυριων με μια ξανθια τζο . Θυμαμαι και την Cinderella monogatari φανταστικο ανιμε τι μου θυμισες πιο καλο απο την τζωρτζι θες λινκ;
Εχει πολλά επεισόδια ελπίζω να γνωρίζεις για ποια σιντερέλλα λέω!
Δεν την είχα υπόψιν, την έψαξα στο ίντερνετ. Έχω διαβάσει λίγο Georgie και μου αρέσει, αν θες βάλε και το λινκ την Cinterella να την κοιτάξω κάποια στιγμή.
Ok θα βαλω , μπεττινα τωρα το δα ! Καλά ψάχνω για τα βιβλία της αννας και γω ! Λοιπόν είμαι σε κινητό αν πάω σπιτι θα βρω το λινκ!
Ευχαριστώ πολύ Μαριάννα . Έχω ένα βιβλίο της Άννας, μια περίληψη από της εκδόσεις Παπαδόπουλος σειρά Τόξο, αλλά είναι της αδερφής μου. Δες το www.picturebooks.gr μήπως σου απαντήσουν.
Εχεις το χριστούγεννα με την Αννα και άλλες ιστορίες , αυτο το χω βρει από την δική μας παιδική βιβλιοθήκη απο τις εκδόσεις Παπαδόπουλος εχουν όμως κυκλοφορήσει πολλά άλλα ! Θα κάνω ένα ξεχωριστό θέμα...
Για κοίτα εδώ
νομίζω θα σου αρέσει! είναι πολύ καλό, πάνω στην φιλοσοφία που ξέρουμε
νομίζω θα σου αρέσει! είναι πολύ καλό, πάνω στην φιλοσοφία που ξέρουμε
Ααα τοτε μπορει να το ζητήσω αν και καταλαβαίνω πως είναι παιδική διασκευή!
Κορίτσια έχετε καμιά ιδέα για το Mayme angel; Δεν ξέρω αν η Ιγκαράσι το δημιούργησε για να πικάρει τη Μιζούκι πάντως η ιστορία υπόσχεται περιπέτεια: η Mayme σ' ένα καραβάνι στην Άγρια Δύση γνωρίζει τον Johnny και τον ερωτεύεται. Το έχει διαβάσει καμιά σας; Έχετε ακούσει κριτικές;
Ιδια η κάντυ η πρωταγωνιστρια, δηλ. πιο κάντυ πεθαίνεις! όχι προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι αλλά φαίνεται τόσο ενδιαφέρον! Α, στο δικό σου αβαταρ ποια είναι ακριβως μου θυμίζει μανινα το περιοδικο
ουτε έγω έχω ακούσει γι αυτό τα μάνγκα, αλλά θα το ψάξω, μοιάζει ενδιαφέρον!
ariel- Terry Total Freak
Είχε ένα θεματάκι η Ιγκαράσι, όλες τις οι ηρωίδες μοιάζουν στην Κάντυ, δεν την ξεπέρασε ποτέ . Ούτε εγώ είχα ιδέα, χθες το βράδυ διάβαζα κάτι παλιές συζητήσεις στο retromaniax που το ανέφεραν και είπα να το ψάξω.
Marianna το αβατάρ μου είναι η Πάττυ από τον Κόσμο της Πάττυ το παλιό κόμικ που δημοσιευόταν στην Μανίνα. Ο ορίτζιναλ τίτλος ήταν Esther y su mundo (H Εσθέρ και ο κόσμος της), εμείς φαίνεται το μεταφέραμε από την αγγλική έκδοση. Η σκιτσογράφος ήταν η Purita Campos. Είχε γίνει και πολύ ωραίο μιούζικαλ!
Marianna το αβατάρ μου είναι η Πάττυ από τον Κόσμο της Πάττυ το παλιό κόμικ που δημοσιευόταν στην Μανίνα. Ο ορίτζιναλ τίτλος ήταν Esther y su mundo (H Εσθέρ και ο κόσμος της), εμείς φαίνεται το μεταφέραμε από την αγγλική έκδοση. Η σκιτσογράφος ήταν η Purita Campos. Είχε γίνει και πολύ ωραίο μιούζικαλ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bettina στις Τετ Φεβ 01, 2017 3:08 pm, 1 φορά
Αρέσει στον χρήστη Έλλη
Αλήθεια ισπανικό ήταν;;;;;;; Δεν είχα ιδέα!!!!! Το μιούζικαλ "ο κόσμος της Πάττυ" το θυμάμαι γιατί είχε ανέβει και στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια.
ariel- Terry Total Freak
Στα σκιτσα που ανεβασες οπως ειπατε η ηρωιδα δεν εχει σχεδον καμια διαφορα απο την Καντυ, ομως νομιζω οτι βλεπω και τον Τερρυ;;
HAMLET- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1575
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2016
Τόπος : Stratford-upon-Avon
Χιούμορ : Σαρκαστικό
Δεν έχει μεγάλη ποικιλία στα σκίτσα της, στην Lady Georgie στην αρχή δυσκολευόμουν να ξεχωρίσω τον Abel από τον Arthur. Εδώ αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και μια κοκκινομάλλα με μπούκλες, δεν ξέρω αν είναι κακιά όπως η Ελίζα.
Είδα ότι είχε ανοιχτεί τόπικ με προτάσεις παλιά . Αν μπορεί κάποια να το συγχωνεύσει o.k.
Είδα ότι είχε ανοιχτεί τόπικ με προτάσεις παλιά . Αν μπορεί κάποια να το συγχωνεύσει o.k.
Άνιμε που ανακάλυψα σήμερα:
Jeanie with the light brown hair. Η ιστορία διαδραματίζεται στην Πενσιλβανία όπου η Τζίνι ζει ανέμελα με την οικογένεια και τους φίλους της μέχρι που η μητέρα της θα πεθάνει και θ' αναγκαστεί ν' αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες. Επίσης θα ερωτευθεί έναν φίλο της. Το ομώνυμο τραγούδι υπήρξε έμπνευση για την σειρά, το περίεργο όμως είναι ότι η Τζίνι στο άνιμε είναι ξανθιά .
Έμμα, ένα ρομάντζο βικτωριανής εποχής, 10 μόλις επεισοδίων.
Έμιλυ, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Lucy Maud Montgomery.
Jeanie with the light brown hair. Η ιστορία διαδραματίζεται στην Πενσιλβανία όπου η Τζίνι ζει ανέμελα με την οικογένεια και τους φίλους της μέχρι που η μητέρα της θα πεθάνει και θ' αναγκαστεί ν' αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες. Επίσης θα ερωτευθεί έναν φίλο της. Το ομώνυμο τραγούδι υπήρξε έμπνευση για την σειρά, το περίεργο όμως είναι ότι η Τζίνι στο άνιμε είναι ξανθιά .
Έμμα, ένα ρομάντζο βικτωριανής εποχής, 10 μόλις επεισοδίων.
Έμιλυ, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Lucy Maud Montgomery.
Θησαυρούς βρίσκεις με εξαίσιες ιστορίες, η τζίνι μοιαζει πολύ στην κάντυ και βλέπω πως εχει φιλαράκι και ένα έγχρωμο παιδάκι, για την Εμμα, δεν έχω ξανακουσει αλλα ο τιτλος ο οριτζιναλ είναι άλλος, όσο για την Εμιλυ της νέας Σελήνης την εχει δείξει η ερτ περσυ τέτοιον καιρο και ηταν πολύ μελωδραματικό
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Κάντυ Κάντυ, γύρισα στο ίντερνετ και βρήκα πολλά για σένα...
» Γιατί η Κάντυ Κάντυ είναι το αγαπημένο μου ανιμε.
» Κάντυ - Κάντυ ανιμέ - Πως να κατεβάσετε τα επεισόδια
» Γιατί η Κάντυ Κάντυ είναι το αγαπημένο μου ανιμε.
» Κάντυ - Κάντυ ανιμέ - Πως να κατεβάσετε τα επεισόδια
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia