TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Αρτσι vs Τερρυ
5 απαντήσεις
Terrence Grandchester :: Κάντυ-Κάντυ CANDY-CANDY :: Χαρακτήρες / Characters :: Υπόλοιποι Χαρακτήρες :: Υπόλοιποι Χαρακτήρες
Σελίδα 1 από 1
Αρτσι vs Τερρυ
αν δεν υπηρχε η αντιζηλια τους για την καρδια της Καντυ θα μπορουσαν να ειναι καλοι φιλοι οι δυο τους;
Απ: Αρτσι vs Τερρυ
Μπορούσες να το βάλεις και σαν ψηφοφορία.
Για μένα, δεν μπορούσαν με τίποτα! Ο Αρτσυ είχε στραβώσει με τον Τέρρυ πολύ πριν φτάσει η κάντυ στην Αγγλία. Ουσιαστικά αυτοι οι δύο, αντιπροσωπεύουν δυο αντίθετες δυνάμεις. Τους παλιούς ευγενείς που θεωρούν το κύρος δεδομένο και τους νεόπλουτους (οχι απαραίτητα με την κακή έννοια) που διεκδικούν μια θέση στο κοινωνικό στερέωμα. Παρ' ολο που είναι και οι δύο καλά παιδιά, είναι στην ουσία σνομπ. Πριν διαμαρτυρηθείτε, να εξηγηθώ. Για τον Τέρρυ, ίσως να μη θέλετε εξήγηση. Είναι αγγλος, σνομπ ευγενής. Αυτη είναι η εικόνα που βολεύει την απομόνωσή του, έτσι τον ξέρουν όλοι στο κολέγιο. Ο Αρτσυ απο την άλλη, θεωρεί τον Τέρρυ αυτόματα κακότροπο ευγενη, χωρίς ποτέ να του δώσει την ευκαιρία να δείξει τον εαυτό του, ουτε καν για το χατίρι της Καντυ. Με ή χωρίς την Κάντυ, νομίζω οτι αυτοι οι δύο ποτέ δεν θα έκαναν παρέα, πόσο μάλλον να γίνουν και φίλοι!
Για μένα, δεν μπορούσαν με τίποτα! Ο Αρτσυ είχε στραβώσει με τον Τέρρυ πολύ πριν φτάσει η κάντυ στην Αγγλία. Ουσιαστικά αυτοι οι δύο, αντιπροσωπεύουν δυο αντίθετες δυνάμεις. Τους παλιούς ευγενείς που θεωρούν το κύρος δεδομένο και τους νεόπλουτους (οχι απαραίτητα με την κακή έννοια) που διεκδικούν μια θέση στο κοινωνικό στερέωμα. Παρ' ολο που είναι και οι δύο καλά παιδιά, είναι στην ουσία σνομπ. Πριν διαμαρτυρηθείτε, να εξηγηθώ. Για τον Τέρρυ, ίσως να μη θέλετε εξήγηση. Είναι αγγλος, σνομπ ευγενής. Αυτη είναι η εικόνα που βολεύει την απομόνωσή του, έτσι τον ξέρουν όλοι στο κολέγιο. Ο Αρτσυ απο την άλλη, θεωρεί τον Τέρρυ αυτόματα κακότροπο ευγενη, χωρίς ποτέ να του δώσει την ευκαιρία να δείξει τον εαυτό του, ουτε καν για το χατίρι της Καντυ. Με ή χωρίς την Κάντυ, νομίζω οτι αυτοι οι δύο ποτέ δεν θα έκαναν παρέα, πόσο μάλλον να γίνουν και φίλοι!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
ε αμαν! ουτε στο μυαλο μου να ησουν! το σκεφτηκα για ψηφοφορια αλλα εχουμε αρκετες κι ειπα να το ανοιξω στους χαρακτηρες.
εχεις δικιο για τους χαρακτηρισμους.
οντως το στοιχειο που τους χωριζε ηταν οτι ο Αρτσι -αν και ευγενης οπως κι ο Τερρυ -διατηρουσε τους καλους του τροπους συμπεριφορας ενω ο Τερρυ οχι, παρα μονο οπου ηθελε ο ιδιος (σπανια αλλα το εκανε)
επισης ηταν αντιδραστικοι και οι δυο αλλα ο Τερρυ αγγιζε τα ορια του επαναστατη κατι που ο Αρτσι δεν καταφερε να μας δειξει.
εχουν ομως κι ενα κοινο.. που ας πουμε τους εφερε "κοντα"
το λεγε η καρδια τους και παιζαν ξυλο ανετα. καυγατζηδες λοιπον και οι δυο παρολες τις διαφορες τους.
φιλοι... χμμ.. ναι κι εγω πιστευω πως δεν θα μπορουσαν να ειναι. οι αποψεις τους ηταν αντιθετες ακομα κι αν υποστηριζαν το ιδιο πραγμα
εχεις δικιο για τους χαρακτηρισμους.
οντως το στοιχειο που τους χωριζε ηταν οτι ο Αρτσι -αν και ευγενης οπως κι ο Τερρυ -διατηρουσε τους καλους του τροπους συμπεριφορας ενω ο Τερρυ οχι, παρα μονο οπου ηθελε ο ιδιος (σπανια αλλα το εκανε)
επισης ηταν αντιδραστικοι και οι δυο αλλα ο Τερρυ αγγιζε τα ορια του επαναστατη κατι που ο Αρτσι δεν καταφερε να μας δειξει.
εχουν ομως κι ενα κοινο.. που ας πουμε τους εφερε "κοντα"
το λεγε η καρδια τους και παιζαν ξυλο ανετα. καυγατζηδες λοιπον και οι δυο παρολες τις διαφορες τους.
φιλοι... χμμ.. ναι κι εγω πιστευω πως δεν θα μπορουσαν να ειναι. οι αποψεις τους ηταν αντιθετες ακομα κι αν υποστηριζαν το ιδιο πραγμα
Ξύλο στη νουβέλα, δεν υπάρχει. Ακόμα και ο Νηλ γλίτωσε τις μπουνιές του (το γιακα του τράβηξε ο τέρρυ και έφυγε τρέχοντας η κότα!)
Ο Τέρρυ και ο Αρτσυ αντιπροσωπευουν την παλιά και τη νέα φρουρά πλουσίων, που μοιραία, έρχονται σε συγκρουση. Και σκεφτείτε οτι κανένας απο τους δύο δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της τάξης του, δεν πιστευουν καν σε αυτες τις αξιες. Η πόλωση όμως είναι πάντα πολωση.
Ο Τέρρυ και ο Αρτσυ αντιπροσωπευουν την παλιά και τη νέα φρουρά πλουσίων, που μοιραία, έρχονται σε συγκρουση. Και σκεφτείτε οτι κανένας απο τους δύο δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της τάξης του, δεν πιστευουν καν σε αυτες τις αξιες. Η πόλωση όμως είναι πάντα πολωση.
ariel- Terry Total Freak
δηλαδη στη νουβελα ο Αρτσι δεν επιχειρησε να τσακωθει μαζι του καθολου; ουτε καν τα πηρε;
Στη νουβέλα δε θέλει να τον βλέπει ζωγραφιστό, αλλά δεν υπάρχει σκηνή τσακωμού στη Σκωτία (δεν υπάρχει και το αεροπλάνο βλέπεις) Δε θυμάμαι αν είχαν σκηνη στην αρχή του κολεγίου. Θα πρέπει να ξαναδώ τις μεταφράσεις. (και θα πρέπει να κάτσω κάποια στιγμή να ξεχωρίσω τις σκηνές που είναι διαφορετικές στο άνιμε, το μάνγκα και τη νουβέλα)
ariel- Terry Total Freak
Ντροπή σου!
ariel- Terry Total Freak
κι εγώ δεν μπορώ να τους φανταστώ φίλους... δυο τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες, δυναμικοί και ισχυρογνώμονες, δεν θα τα έβρισκαν πουθενά. Δύο λιοντάρια στο ίδιο κλουβί, δεν τα βάζεις.
αριελάκι, θα συμφωνήσω με την νανούκα... κρίμα που χάνουμε το θέαμα!!!
εε μα μερικες ψιλες να μην ευχαριστηθουμε; αντρακια εκεινη την εποχη οι αντρικες ορμονες εβραζαν κανα μπουκετακι θα ειχε γελιο!
Τώρα με συγχωρείτε αλλα η ναν με προκαλεί
Τον όρο "αντράκια" για ποιον λόγο τον χρησιμοποιείς; που τα είδες τα πολλά;;;
Είναι μωρέ δυνατόν η λουλού να ταιριάξει με τον άντρακλα; τι θα μπορούσε ο Άρτσι να συμβουλέψει σαν φίλος τον Τέρρυ; Πως να κάνει μποτέ;
πάντως και στα σοβαρά δεν νομίζω να ταίριαζαν ποτέ οι δυο τους δεν έχουν τίποτα μα τίποτα κοινό...
Τον όρο "αντράκια" για ποιον λόγο τον χρησιμοποιείς; που τα είδες τα πολλά;;;
Είναι μωρέ δυνατόν η λουλού να ταιριάξει με τον άντρακλα; τι θα μπορούσε ο Άρτσι να συμβουλέψει σαν φίλος τον Τέρρυ; Πως να κάνει μποτέ;
πάντως και στα σοβαρά δεν νομίζω να ταίριαζαν ποτέ οι δυο τους δεν έχουν τίποτα μα τίποτα κοινό...
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Συμφωνώ με τις παραπάνω γνώμες καθώς και με το τι αντιπροσώπευε ο καθένας τους!
Εγώ δεν είμαι σίγουρη για το αν θα μπορούσαν να είναι φίλοι πάντως ξέρω πως στο τέλος δεν ήταν και οι χειρότεροι εχθροί
~Στα επεισόδια που μάλωναν οι δυο τους, μπορώ να πω πως τον Άρτσι τον είχα ερωτευτεί για τα καλά!
Εγώ δεν είμαι σίγουρη για το αν θα μπορούσαν να είναι φίλοι πάντως ξέρω πως στο τέλος δεν ήταν και οι χειρότεροι εχθροί
~Στα επεισόδια που μάλωναν οι δυο τους, μπορώ να πω πως τον Άρτσι τον είχα ερωτευτεί για τα καλά!
Helen1299- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2016
που είσαι Μιμι να ακούσεις!!! (αχ σε παραλία και αράζεις τυχερή.....)
Οι σκηνές που παιζουν ξύλο τα αγόρια, βλέπω είναι αγαπημένες σε όλες σας. Βρε δεν ντρέπεστε;; Αντι να θέλετε αρμονική συνύπαρξη να προμοτάρετε τα ματσο αγοράκια;;; Καλά, καλά, δε μιλάω αλλο.
Κάθησα να διαβάσω πάλι τις απόψεις σας και τα ευφυολογήματά μου ( ) και εξακολουθώ να πιστευω οτι φίλοι φίλοι, δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ. Βέβαια παρέα θα έκαναν άνετα, ξερετε κάνα τραπέζωμα, καμιά δεξίωση, τετοια πράγματα. Ο Στήαρ θα γινόταν καλός φίλος και με τον Τέρρυ. Πολύ κρίμα που έφυγε ο Στήαρ τόσο νωρίς.
Οι σκηνές που παιζουν ξύλο τα αγόρια, βλέπω είναι αγαπημένες σε όλες σας. Βρε δεν ντρέπεστε;; Αντι να θέλετε αρμονική συνύπαρξη να προμοτάρετε τα ματσο αγοράκια;;; Καλά, καλά, δε μιλάω αλλο.
Κάθησα να διαβάσω πάλι τις απόψεις σας και τα ευφυολογήματά μου ( ) και εξακολουθώ να πιστευω οτι φίλοι φίλοι, δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ. Βέβαια παρέα θα έκαναν άνετα, ξερετε κάνα τραπέζωμα, καμιά δεξίωση, τετοια πράγματα. Ο Στήαρ θα γινόταν καλός φίλος και με τον Τέρρυ. Πολύ κρίμα που έφυγε ο Στήαρ τόσο νωρίς.
ariel- Terry Total Freak
κι εδω να προσθεσω οτι εγω θα τους ηθελα φιλαρακια γιατι ειχαν κι οι δυο οξυθυμια αρκετη και τσαμπουκα. σε αυτο ψιλο εμοιαζαν.
Ναι, να παίζουν φιλικές καρπαζιές
ariel- Terry Total Freak
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Παρόμοια θέματα
» Τι αγάπησε η Κάντυ στον Τέρρυ και τι ο Τέρρυ σε εκείνη;
» Άρτσι ή Στίαρ ;
» Άνι-Άρτσι, τι κατάληξη θα είχαν;
» Άρτσι ή Στίαρ ;
» Άνι-Άρτσι, τι κατάληξη θα είχαν;
Terrence Grandchester :: Κάντυ-Κάντυ CANDY-CANDY :: Χαρακτήρες / Characters :: Υπόλοιποι Χαρακτήρες :: Υπόλοιποι Χαρακτήρες
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia