TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Άρτσι ή Στίαρ ;
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ποιον προτιμάτε σαν Προσωπικότητα
Άρτσι ή Στίαρ ;
Ποιον προτιμάτε σαν προσωπικότητα και γιατί ; Tον Άρτσι ή τον Στίαρ ;
candy barrymore- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 212
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2020
Απ: Άρτσι ή Στίαρ ;
Ο Στήαρ ήταν η αδυναμία μου! Εμένα ο άντρας των ονείρων μου είναι ο συνδιασμός του Άντονυ και του Στήαρ! Μου αρέσει πολύ που είναι τόσο αστείος, αυθόρμητος, αλλά και γοητευτικός! Τουλάχιστον όταν πήγε να χαιρετήσει την Κάντυ για τελευταία φορά είχε μια τρομερή γοητεία! Ο Άρτσι για ευνόητους λόγους που τους έχω αναλύσει αλλού έρχεται δεύτερος
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Αρέσει στους χρήστες Έλλη και candy barrymore
ΜΙΜΙ έγραψε:Ο Στήαρ ήταν η αδυναμία μου! Εμένα ο άντρας των ονείρων μου είναι ο συνδιασμός του Άντονυ και του Στήαρ! Μου αρέσει πολύ που είναι τόσο αστείος, αυθόρμητος, αλλά και γοητευτικός! Τουλάχιστον όταν πήγε να χαιρετήσει την Κάντυ για τελευταία φορά είχε μια τρομερή γοητεία! Ο Άρτσι για ευνόητους λόγους που τους έχω αναλύσει αλλού έρχεται δεύτερος
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω. Καλά έπαθα πατατρακ όταν τον πέθανε κ αυτόν η Μιζούκι.. Μα τον Στήαρ ;;;
Νιώθω σαν έχει και πολύ ιδιαίτερο δέσιμο με την Κάντυ. Πολύ πιο σημαντικό απ'αυτό που έχει με τον Άρτσι , εννοώ βαθύτερο .
Και ο Άρτσι , μου αρέσει πολύ όμως.
Λοιπόν ο Στίαρ χωρίς τα γυαλιά είναι πολύ γλυκούλης - θυμάμαι εκεί που έφτιαχνε το μουσικό κουτί και στον χορό του Μαίου .
Η σκηνή που την αποχαιρετάει , πριν φύγει για Νέα Υόρκη, είναι κινηματογραφική.
Πολύ κλάμα όμως , αχ τι γλυκούλης , τι γλυκούλης ...
γιατι να πεθάνει!!!!!!!!
candy barrymore- Antony
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Αρέσει στον χρήστη candy barrymore
Εμένα ο Στήαρ μου άρεσε περισσότερο από όλα τα ξαδέλφια
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Αρέσει στον χρήστη stardustia
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3926
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
Αν ήταν να βάλω και τον Άντονι στην ερώτηση, θα διάλεγα αυτόν γιατί πέρα από τη καλοσύνη και την αγάπη που είχε για την Κάντυ , ήξερε να μάχεται για ότι αγαπούσε και αντιδρούσε στην καταπιεσμένη συμβατική ζωή που τον υποχρέωνε η θεία του να ζει.Θα γίνοταν σαν τη μητέρα του αν ζούσε .Όταν κατηγόρησαν την Κάντυ σαν κλέφτρα , ήταν ο μόνος που από την αρχή δεν πίστεψε πως θα έκανε κάτι τέτοιο η Κάντυ. Δυστυχώς αυτός ο άγγελος , έφυγε νωρίς ...
Δυστυχώς μετά μας φεύγει και ο γλυκός Στήαρ...
Νομίζω κρύβει πολλά μηνύματα το πως πεθαίνει ο Στήαρ.
Δυστυχώς μετά μας φεύγει και ο γλυκός Στήαρ...
Νομίζω κρύβει πολλά μηνύματα το πως πεθαίνει ο Στήαρ.
candy barrymore- Antony
Αρέσει στον χρήστη Έλλη
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Εγω νομίζω οτι ο Στηαρ ήταν ο πιο ρομαντικός από όλους, ίσως και ο πιο επαναστάτης. Επαναστάτης όχι για ιδίον οφελος, αλλά για το κοινό καλό. Όταν έφυγε (στα κρυφά) για να καταταγεί, δεν επαναστάτησε μόνο στην οικογένειά του, αλλά απέναντι και σε όλους αυτούς που βολικά σχολιάζουν και λυπούνται από τον καναπέ τους, αλλά δεν συμμετέχουν με πράξεις στα τεκταινόμενα. Ρομαντικός ιδεαλιστής. Δεν πήγε στη μάχη για να δείξει την ρώμη του και να δοξαστεί. Δεν τον συγκινούσαν τα όπλα και η βία. Ο Στήαρ, θα ήθελε μόνο να ανακαλύψει το "βακτήριο της ειρήνης" και να ραντίσει με αυτό από το αεροπλάνο του την οικουμένη για να βρει γαλήνη. Μπορείς τελικά να είσαι ρομαντικός με τόσους πολλούς τρόπους.
ariel- Terry Total Freak
Αρέσει στον χρήστη Έλλη
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Ariel, δεν θα μπορούσε να διατυπωθεί καλύτερα και με περισσότερη σαφήνεια ο χαρακτήρας του Στήαρ! Σ' ευχαριστώ πραγματικά!
Ίσως είναι άτοπο, πάντως, να συγκρίνουμε τα τρία ξαδέλφια (ή έστω τα δύο αφού μάλλον τον Άρτσι τον βγάζουμε έξω) για δυο τουλάχιστον λόγους.
Ο πρώτος είναι ο χρόνος, αφού ο Άντονυ πεθαίνει πολύ νωρίτερα και ο δεύτερος είναι το αίσθημα Άντονυ-Κάντυ που επηρεάζει τους θεατές/αναγνώστες.
Η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να καταλάβει τόσο τον Στήαρ, καθώς ο πρόωρος θάνατος του Άντονυ αφήνει βαθιά χαρακιά στη μνήμη μας και την ψυχή της Κάντυ πολύ νωρίς. Δεν ξέρουμε πως θα εξελισσόταν ο χαρακτήρας του Άντονυ ωριμάζοντας, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Συγκρίνοντάς τους αδικούμε και τους δυο, καθώς αφ' ενός ο Άντονυ εξιδανικεύεται στα μάτια της Κάντυ (και τα δικά μας) όταν βρίσκονται μαζί τα ξαδέλφια, αφ' ετέρου αφού πεθαίνει δεν μπορεί να κάνει κάτι για να παραβγεί σε αλτρουισμό (που φτάνει στο επίπεδο του ηρωισμού) τον Στήαρ.
Ίσως είναι άτοπο, πάντως, να συγκρίνουμε τα τρία ξαδέλφια (ή έστω τα δύο αφού μάλλον τον Άρτσι τον βγάζουμε έξω) για δυο τουλάχιστον λόγους.
Ο πρώτος είναι ο χρόνος, αφού ο Άντονυ πεθαίνει πολύ νωρίτερα και ο δεύτερος είναι το αίσθημα Άντονυ-Κάντυ που επηρεάζει τους θεατές/αναγνώστες.
Η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να καταλάβει τόσο τον Στήαρ, καθώς ο πρόωρος θάνατος του Άντονυ αφήνει βαθιά χαρακιά στη μνήμη μας και την ψυχή της Κάντυ πολύ νωρίς. Δεν ξέρουμε πως θα εξελισσόταν ο χαρακτήρας του Άντονυ ωριμάζοντας, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Συγκρίνοντάς τους αδικούμε και τους δυο, καθώς αφ' ενός ο Άντονυ εξιδανικεύεται στα μάτια της Κάντυ (και τα δικά μας) όταν βρίσκονται μαζί τα ξαδέλφια, αφ' ετέρου αφού πεθαίνει δεν μπορεί να κάνει κάτι για να παραβγεί σε αλτρουισμό (που φτάνει στο επίπεδο του ηρωισμού) τον Στήαρ.
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Και τώρα είναι η σειρά μου να συμφωνήσω μαζί σου. Πράγματι είναι λίγο άδικο να συγκρίνεις τον έναν με τον άλλον.
ariel- Terry Total Freak
Το ωραίο στο Candy Candy είναι ότι έχει περιστατικά αληθινής ζωής και έτσι τα παιδιά λαμβάνουν τα μηνύματα που πρέπει . Για να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα τον Τέρρυ να καπνίζει και να πίνει ,ούτε την Πάτυ να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στο μάνγκα , γιατί είναι παιδικό ..στην ηλικία που είμαι τώρα δεν με πειράζει .
Προσωπικά δεν μπορώ να συγκρίνω τους χαρακτήρες , ο καθένας είναι ξεχωριστός και έχει τη χάρη του .Υπάρχουν σαφώς αδυναμίες , αλλά δεν έχω κάποιον που να βρίσκω καλύτερο σε μόνιμη βάση ή καλύτερα να τον χαρακτηρίσω ''αγαπημένο μου''..τουλάχιστον απ ' όλα τα αγόρια..στα κορίτσια μου είναι λίγο πιο εύκολο ..
γι'αυτό δεν ξερω πως θα λειτουργούσε ο Άντονυ στην ηλικία του Στήαρ , έχω όμως την εντύπωση πως ίσως έκανε το ίδιο , για παράδειγμα αν και ο Άντονυ ήταν νεότερος του Στήαρ ήθελε να πάει στους αγώνες Rodeo - όχι πως είναι το ίδιο σημαντικό , αλλά άλλη ηλικία, άλλα χρόνια και ήταν και ο πρώτος που αντέδρασε στη ζωή που του επιβλήθηκε .
Μακάρι να μην είχε πεθάνει πάντως ο Στήαρ. Η στιγμή που η Πάττυ βρίσκει τις μαριονέτες που είχε φτιάξει ο Στήαρ , είναι πολύ στενάχωρη .
Προσωπικά δεν μπορώ να συγκρίνω τους χαρακτήρες , ο καθένας είναι ξεχωριστός και έχει τη χάρη του .Υπάρχουν σαφώς αδυναμίες , αλλά δεν έχω κάποιον που να βρίσκω καλύτερο σε μόνιμη βάση ή καλύτερα να τον χαρακτηρίσω ''αγαπημένο μου''..τουλάχιστον απ ' όλα τα αγόρια..στα κορίτσια μου είναι λίγο πιο εύκολο ..
γι'αυτό δεν ξερω πως θα λειτουργούσε ο Άντονυ στην ηλικία του Στήαρ , έχω όμως την εντύπωση πως ίσως έκανε το ίδιο , για παράδειγμα αν και ο Άντονυ ήταν νεότερος του Στήαρ ήθελε να πάει στους αγώνες Rodeo - όχι πως είναι το ίδιο σημαντικό , αλλά άλλη ηλικία, άλλα χρόνια και ήταν και ο πρώτος που αντέδρασε στη ζωή που του επιβλήθηκε .
Μακάρι να μην είχε πεθάνει πάντως ο Στήαρ. Η στιγμή που η Πάττυ βρίσκει τις μαριονέτες που είχε φτιάξει ο Στήαρ , είναι πολύ στενάχωρη .
candy barrymore- Antony
Δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που σκέφτηκε η Μιζούκι να σκοτώσει τον Στήαρ. Ο Άντονυ πέθανε για να γνωρίσει η Κάντυ τον Τέρρυ, ο Στήαρ γιατί;
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Αρέσει στον χρήστη Έλλη
Για να δείξει το κακό του πολέμου. Και δεν τον επιλέγει τυχαία. Είναι αθώος, φιλειρηνικός, και καθόλου ηρωικός.
ariel- Terry Total Freak
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Αρέσει στους χρήστες stardustia και Έλλη
Χωρίς πλάκα, καλή η ιδέα σου Μιμίκα, αλλά αν δεν ήταν ο ίδιος ο Στήαρ δενθα μας ταρακουνούσε τόοοοοοοσο πολύ.
Εύστοχη η εξήγηση της Αριέλλας, όσο και να μας στενοχωρεί το γεγονός...
Εύστοχη η εξήγηση της Αριέλλας, όσο και να μας στενοχωρεί το γεγονός...
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Αρέσει στον χρήστη ariel
Μιμάκο, με το μέσο χρόνο ζωής που είχαν οι πιλότοι στο ΑΠΠ, και οι φίλοι του την ίδια τύχη θα είχαν. Ούτε χρόνο δεν επιβίωναν τα περισσότερα από αυτά τα παλικάρια Λόγω του Στήαρ, είχα διαβάσει διάφορα για την αεροπορία στον 'ΑΠΠ. Για παράδειγμα, η μέση επιβίωση ενος Βρετανού πιλότου, δεν περνούσε τις 70 ώρες πτήσεις, ενω ο θρυλικός "κόκκινος βαρώνος" επιβίωσε σχεδόν έναν χρόνο πριν καταρριφθεί. Οι πιλότοι ήταν κάτι σαν τους ιππότες του στρατού, με έναν δικό τους ιδιότυπο κώδικα τιμής. Φαντάζομαι οτι η Μιζούκι δεν είχε κάνει τόσο εκτενή έρευνα για να γράψει ένα μάνγκα, αλλά πραγματικά όσες πληροφορίες βρήκα, κούμπωσαν ιδανικά πάνω στον Στηαρ.Κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να πεθάνει στη θέση του
ariel- Terry Total Freak
ένα δίκιο το χεις.... ήταν να μην πάρει την απόφαση να καταταχθεί, αφού το έκανε ήταν θέμα ημερών να γίνει το κακό.
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
ariel έγραψε:Μιμάκο, με το μέσο χρόνο ζωής που είχαν οι πιλότοι στο ΑΠΠ, και οι φίλοι του την ίδια τύχη θα είχαν. Ούτε χρόνο δεν επιβίωναν τα περισσότερα από αυτά τα παλικάρια Λόγω του Στήαρ, είχα διαβάσει διάφορα για την αεροπορία στον 'ΑΠΠ. Για παράδειγμα, η μέση επιβίωση ενος Βρετανού πιλότου, δεν περνούσε τις 70 ώρες πτήσεις, ενω ο θρυλικός "κόκκινος βαρώνος" επιβίωσε σχεδόν έναν χρόνο πριν καταρριφθεί. Οι πιλότοι ήταν κάτι σαν τους ιππότες του στρατού, με έναν δικό τους ιδιότυπο κώδικα τιμής. Φαντάζομαι οτι η Μιζούκι δεν είχε κάνει τόσο εκτενή έρευνα για να γράψει ένα μάνγκα, αλλά πραγματικά όσες πληροφορίες βρήκα, κούμπωσαν ιδανικά πάνω στον Στηαρ.Κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να πεθάνει στη θέση του
Βρε, θηρίο, κι αυτό έκατσες κι έψαξες;!!! Το έχεις τερματίσει...
Δεν λέω για τους "ασφόδελους" και την έρευνα για τα θέατρα, τη μουσική κλπ. Τι συζητήσεις είχαμε ρίξει...
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Μα το έχω πει οτι η Κάντυ με έχει επηρεάσει πολύ.
ariel- Terry Total Freak
Αρέσει στον χρήστη stardustia
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia