TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Τα μυστικά ( κρυφά ) μηνύματα των σκίτσων.
+4
nansecrets
ariel
ΜΙΜΙ
papirous
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Τα μυστικά ( κρυφά ) μηνύματα των σκίτσων.
Εδω και αρκετο καιρο με εχει απασχολησει πολυ, κατι σχετικα με το μανγκα...
Εχω δηλωσει οτι ειμαι πιο πολυ φαν του παρα του ανιμε και μπορω να πω οτι το εχω διαβασει πολλες φορες, και στην ελληνικη του εκδοση( με ιταλικη συνεχεια κτλ κτλ ) αλλα και την αγγλικη, η οποια σαν μεταφραση απο το πρωτοτυπο ειναι και πιο αυθεντικη.
Τον τελευταιο καιρο λοιπον και με αφορμη την νουβελα αλλα και με δικες μου σκεψεις επανω στα σκιτσα της Ιγκαρασι σε σχεση με το κειμενο ( ιστορια της μιζουκι ) άρχισα να ψαχνω για κρυφα μηνυματα μεσα στα σκιτσα.
Απο προσωπικη αποψη να σας πω οτι οι ζωγραφοι και οι σκιτσογραφοι, αν οχι όλοι, τουλαχιστον ομως αρκετοι, εχουμε την ταση να βαζουμε καποιες πονηριες στα εργα μας. Αλλες φορες ειναι φανερα στο ματι, αλλες ειναι τοσο καλα τοποθετημενα που το ματι τα προσπερναει χωρις να τα προσεξει!
Και θα σας εξηγησω αμεσως τι εννοω...
Ολες γνωριζουμε το σκιτσο με το φιλι του Τερρυ στην Καντυ, στην γιορτη του Μαιου και μαλιστα υπαρχουν πολλοι που λενε οτι το φιλι, σχεδιαστικα ήταν πολυ ελαφρυ.
Ισως λογω της εποχης που κυκλοφορησε το μανγκα, ίσως οτι απευθυνοταν σε ενα πιο νεαρο κοινο.
Το γνωστο φιλι
Ο ροζ κυκλος που εγω προσθεσα ειναι για να σας δειξω οτι σχεδιστικά, τα χειλη των ηρωων δεν φαινονται! Και αυτο φυσικα εγινε επιτηδες... τωρα αν ηταν επιθυμια της Ιγκαρασι ή της Μιζουκι αυτο δεν το ξερω!
Η επομενη φωτο ειναι απο την προετοιμασια της Καντυ , οταν σκοπευει να ταξιδεψει στην Ν. Υορκη. Σε αυτη την σελιδα του μανγκα, η Κάντυ σκεφτεται τον Τέρρυ, οτι θα τον ξαναδει επιτελους και αναπολει τις στιγμες τους....
Αν προσεξετε τους δυο ροζ κυκλους που εγω παλι προσθεσα, στον πρωτο επανω βλεπουμε καθαρα οτι η Καντυ θυμαται το φιλι.... και ω! μα τι εκπληξη! Σε αυτο το φιλι τα χειλια τους εχουν σχεδιαστει!!! Τυχαιο? Δεν νομιζω... Τα χειλια τους σχεδιαστηκαν σε αυτη τη σελιδα, γιατι ηθελαν να δειξουν ποσο έντονο είχε μεινει στην αναμνηση της Καντυ, το φιλι του Τέρρυ.
Στο 2ο ροζ κυκλακι, ειναι το σκιτσο της Καντυ με το χερι της ( το δεικτη απο το χερι της) να ακουμπαει τα χειλη της και συγκεκριμενα το κατω χειλος που θεωρειται συμφωνα με τους σεξολογους , το πιο ερωτικο σημειο στα χειλια.
Και τωρα πειτε μου ... παλι τυχαια η Καντυ κανει αυτη την κίνηση ?!( που ειναι και η δευτερη φορα στο μανγκα, η πρωτη φορα ήταν ακριβως το ιδιο βραδυ μετα το φιλι! )
Επισης δεν νομιζω οτι ήταν τυχαιο σχεδιασμενο ετσι! Ηθελε να δείξει οτι η Καντυ επιθυμουσε ακομη ενα φιλι! Οτι, το πιο πιθανο το περιμενε στην επερχομενη συναντηση τους.
Και τελος να ολοκληρωσω με οτι το χερι που ακουμπαει τα χειλη της, ειναι το αριστερο, δλδ το χερι της καρδιας!
Θα χαρω να ακουσω τις αποψεις σας και μετα σας εχω και αλλα καλουδια που ξετρυπωσα!!!
Εχω δηλωσει οτι ειμαι πιο πολυ φαν του παρα του ανιμε και μπορω να πω οτι το εχω διαβασει πολλες φορες, και στην ελληνικη του εκδοση( με ιταλικη συνεχεια κτλ κτλ ) αλλα και την αγγλικη, η οποια σαν μεταφραση απο το πρωτοτυπο ειναι και πιο αυθεντικη.
Τον τελευταιο καιρο λοιπον και με αφορμη την νουβελα αλλα και με δικες μου σκεψεις επανω στα σκιτσα της Ιγκαρασι σε σχεση με το κειμενο ( ιστορια της μιζουκι ) άρχισα να ψαχνω για κρυφα μηνυματα μεσα στα σκιτσα.
Απο προσωπικη αποψη να σας πω οτι οι ζωγραφοι και οι σκιτσογραφοι, αν οχι όλοι, τουλαχιστον ομως αρκετοι, εχουμε την ταση να βαζουμε καποιες πονηριες στα εργα μας. Αλλες φορες ειναι φανερα στο ματι, αλλες ειναι τοσο καλα τοποθετημενα που το ματι τα προσπερναει χωρις να τα προσεξει!
Και θα σας εξηγησω αμεσως τι εννοω...
Ολες γνωριζουμε το σκιτσο με το φιλι του Τερρυ στην Καντυ, στην γιορτη του Μαιου και μαλιστα υπαρχουν πολλοι που λενε οτι το φιλι, σχεδιαστικα ήταν πολυ ελαφρυ.
Ισως λογω της εποχης που κυκλοφορησε το μανγκα, ίσως οτι απευθυνοταν σε ενα πιο νεαρο κοινο.
Το γνωστο φιλι
Ο ροζ κυκλος που εγω προσθεσα ειναι για να σας δειξω οτι σχεδιστικά, τα χειλη των ηρωων δεν φαινονται! Και αυτο φυσικα εγινε επιτηδες... τωρα αν ηταν επιθυμια της Ιγκαρασι ή της Μιζουκι αυτο δεν το ξερω!
Η επομενη φωτο ειναι απο την προετοιμασια της Καντυ , οταν σκοπευει να ταξιδεψει στην Ν. Υορκη. Σε αυτη την σελιδα του μανγκα, η Κάντυ σκεφτεται τον Τέρρυ, οτι θα τον ξαναδει επιτελους και αναπολει τις στιγμες τους....
Αν προσεξετε τους δυο ροζ κυκλους που εγω παλι προσθεσα, στον πρωτο επανω βλεπουμε καθαρα οτι η Καντυ θυμαται το φιλι.... και ω! μα τι εκπληξη! Σε αυτο το φιλι τα χειλια τους εχουν σχεδιαστει!!! Τυχαιο? Δεν νομιζω... Τα χειλια τους σχεδιαστηκαν σε αυτη τη σελιδα, γιατι ηθελαν να δειξουν ποσο έντονο είχε μεινει στην αναμνηση της Καντυ, το φιλι του Τέρρυ.
Στο 2ο ροζ κυκλακι, ειναι το σκιτσο της Καντυ με το χερι της ( το δεικτη απο το χερι της) να ακουμπαει τα χειλη της και συγκεκριμενα το κατω χειλος που θεωρειται συμφωνα με τους σεξολογους , το πιο ερωτικο σημειο στα χειλια.
Και τωρα πειτε μου ... παλι τυχαια η Καντυ κανει αυτη την κίνηση ?!( που ειναι και η δευτερη φορα στο μανγκα, η πρωτη φορα ήταν ακριβως το ιδιο βραδυ μετα το φιλι! )
Επισης δεν νομιζω οτι ήταν τυχαιο σχεδιασμενο ετσι! Ηθελε να δείξει οτι η Καντυ επιθυμουσε ακομη ενα φιλι! Οτι, το πιο πιθανο το περιμενε στην επερχομενη συναντηση τους.
Και τελος να ολοκληρωσω με οτι το χερι που ακουμπαει τα χειλη της, ειναι το αριστερο, δλδ το χερι της καρδιας!
Θα χαρω να ακουσω τις αποψεις σας και μετα σας εχω και αλλα καλουδια που ξετρυπωσα!!!
Απ: Τα μυστικά ( κρυφά ) μηνύματα των σκίτσων.
Παπιτσα μου τι ωραια πραγματα εγραψες? Ειμαι απτο κινητο και δεν μπορω να τα απολαυσω! Θα επανελθω πιο μετα...
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Παπι,
Ποτέ, μα ποτέ μέχρι τώρα, δεν είχα προσέξει αυτές τις λεπτομέρειες!!!!! (κι ούτε και ξέρω πόσες φορές διάβασα το μάνγκα!)
Μόνο το πρώτο σκίτσο είχα "δει" και υπέθεσα οτι δεν ζωγράφισαν τα χείλη, απο χμ, σεμνοτυφία. Στο δευτερο σκίτσο του φιλιού, δεν είδα καθόλου οτι είχαν προσθέσει τα χείλη, γιατί απλά στάθηκα στα μάτια της Κάντυ, που είναι κομματάκι τρομακτικά.... Οι παρατηρήσεις σου, έχουν πολύ ενδιαφέρον. Εγω μόνο το χέρι στα χείλη θα σχολίαζα, γιατί είναι ξεκάθαρα ερωτικό (σαν να ξαναζεί το φιλί, με πολύ τρυφερότητα), αλλά οτι είναι συγκεκριμένα το χέρι της καρδιάς (!!!) και οτι πρόσθεσαν σχεδιαστικά τα χείλη για να αυξήσουν την εντύπωση, ούτε που θα τα σκεφτόμουνα!
Είμαι πάρα πολύ περίεργη, να δω τι άλλο πρόσεξαν τα μάτια της ζωγράφου!
Ποτέ, μα ποτέ μέχρι τώρα, δεν είχα προσέξει αυτές τις λεπτομέρειες!!!!! (κι ούτε και ξέρω πόσες φορές διάβασα το μάνγκα!)
Μόνο το πρώτο σκίτσο είχα "δει" και υπέθεσα οτι δεν ζωγράφισαν τα χείλη, απο χμ, σεμνοτυφία. Στο δευτερο σκίτσο του φιλιού, δεν είδα καθόλου οτι είχαν προσθέσει τα χείλη, γιατί απλά στάθηκα στα μάτια της Κάντυ, που είναι κομματάκι τρομακτικά.... Οι παρατηρήσεις σου, έχουν πολύ ενδιαφέρον. Εγω μόνο το χέρι στα χείλη θα σχολίαζα, γιατί είναι ξεκάθαρα ερωτικό (σαν να ξαναζεί το φιλί, με πολύ τρυφερότητα), αλλά οτι είναι συγκεκριμένα το χέρι της καρδιάς (!!!) και οτι πρόσθεσαν σχεδιαστικά τα χείλη για να αυξήσουν την εντύπωση, ούτε που θα τα σκεφτόμουνα!
Είμαι πάρα πολύ περίεργη, να δω τι άλλο πρόσεξαν τα μάτια της ζωγράφου!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
οντως σημαντικες λεπτομερειες!
συγκεκριμενα τις λεπτομερειες για το σχηματισμο των χειλιων δεν θα τον σκεφτομουν ποτε (καθοτι ασχετη με σχεδιο και σημαιολογια του), την Καντυ να αγγιζει τα χειλη της και ειδικα με το αριστερο χερι της καρδιας θα μπορουσα να το προσεγγισω πιο ευκολα σαν σκεψη.
συγκεκριμενα τις λεπτομερειες για το σχηματισμο των χειλιων δεν θα τον σκεφτομουν ποτε (καθοτι ασχετη με σχεδιο και σημαιολογια του), την Καντυ να αγγιζει τα χειλη της και ειδικα με το αριστερο χερι της καρδιας θα μπορουσα να το προσεγγισω πιο ευκολα σαν σκεψη.
καλα αν θελουμε να το ψειρισουμε εντελως, μπορω να σας πω επισης οτι το χαμογελο της Καντυ σε αυτο το σκιτσο που πιανει το κατω χειλος απο το στομα της, κανει ακριβως την ιδια μικρη γωνιτσα που κανει το πονηρο χαμογελο του Τερρυ!!!!
για την συνεχεια θα σας εχω κατι που νομιζω ισοπεδωνει καθε αλμπερτικια θεωρεια περι ανοχιτο αλμπερτ!!! χαχαχχα
τελικα οι δυο δημιουργοι ήταν απιστευτες και το μανγκα ειναι γεματο απο κινησιολογικα σημαδια!!!
για την συνεχεια θα σας εχω κατι που νομιζω ισοπεδωνει καθε αλμπερτικια θεωρεια περι ανοχιτο αλμπερτ!!! χαχαχχα
τελικα οι δυο δημιουργοι ήταν απιστευτες και το μανγκα ειναι γεματο απο κινησιολογικα σημαδια!!!
Είδατε τι καλά που είναι να έχουμε μια ζωγράφο στο φόρουμ μας; εγώ άσε που δεν είμαι και παρατηρητική γενικώς αυτά ούτε καν τα είχα προσέξει!!!! Πάπι περιμένουμε τα επόμενα!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
αυριο θα σας βαλω τι ανακαλυψα πριν απο λιγο!!! αλλα κοιτουσα και αλλα μου ηρθαν κατακουτελα!!!!
- Σπόιλερ:
- μονο μπαμπα που δεν τον φωναξε!!!! χαχαχχαα θα καταλαβετε αυριο!!!
παπίτσα, εξαιρετική η επισήμανσή σου! κι αν τα σχόλια για τον σχεδιασμό των χειλιών δεν μου κίνησαν και τόσο τη φαντασία, ωστόσο το πονηρό χαμογελάκι της Κάντυ και το δάχτυλο στα χείλη που εκδηλώνουν την επιθυμία του φιλιού στην ανάμνησή του, σε συνδυασμό με το ονειροπόλο βλέμμα της, φωνάζουν σε αυτή τη σκηνή και πραγματικά της δίνουν άλλο χρώμα...!!!
Και επιστρεφω με 2 νεες σημαντικες διαφορες που εντοπισα
Σε 2 περιπτωσεις εχουμε δει την Καντυ να κλαιει και μετα να καταρεει, στην πρωτη στο κολεγιο που νομιζει οτι βλεπει τον αντονυ με το αλογο, αλλα ειναι ο τερρυ τελικα, και στην δευτερη μετα που βρηκε τα αποκοματα και την βρισκει ο αλπμερτ,
Και στις δυο περιπτωσεις εχουμε τοποθετηση της καντυ σε κρεβατι και σκουπισμα των δακρυων της και μετα μια συναισθηματικη αντδραση της Καντυ.
Ο τερρυ την εχει βαλει να ξαπλωσει, και βλεπει οτι ακομη κλαιει.
στην 2η φωτο της σκουπιζει τα δακρυα με τον αντιχειρα του, μαλιστα η ολη σκηνη εχει επικεντρωθει σε αυτο και γιαυτο δεν το βλεπουμε απο μακρυα, αλλα εστιαζει μονο στο χερι του τερρυ και το κλαμενο προσωπο της καντυ. Προφανως για να δείξει ποσο σημαντικη ήταν η κινηση του. ( να σημειωσουμε κιολας σε αυτη την φαση, η καντυ και ο τερρυ δεν εχουν ακομη αναπτυξει οικιοτητα μεταξυ τους )
στην τριτη φωτο, η καντυ εχει καταλαβει οτι αυτος που της σκουπισε τα δακρυα ειναι ο τερρυ. Η εκφραση του προσωπου της ειναι το κλειδι... μισανοιχτα χειλη ( καθαρα ερωτικο σημαδι ) ονειροπολο βλεμμα ( ειναι σα να προσπαθει να ζησει ξανα την στιγμη ) και το χερι της δειχνει οτι εχει την τάση να κινηθει προς το προσωπο της. Μηπως γιατι θελει να ακουμπισει το ιδιο σημειο που άγγιξε ο Τέρρυ? λεω τωρα εγω....
Στν ιδια φωτο βλεπουμε επισης ενα μικρο εικονιδιο που εστιαζει στο ποδι της καντυ, αυτο που πραγματικα δεν μπορω να εξηγησω ειναι γιατι μας το δειχνει. Οκ ειναι σαφες οτι το δειχνει γιατι σταματαει, γιατι αντιληφθηκε την παρουσια του τερρυ καπου κρυμενος στις σκιες. Αλλα γιατί ενω θα μπορουσε απλως να την εχει σχεδιασει να σταματαει, θελω να πω οτι σε ολη την σελιδα του μανγκα, το εικονιδιο αυτο ειναι καπως περιττο, θα μπορουσε να καταλαβει ο αναγνωστης και απο τις μεγαλυτερες εικόνες. Μια θεωρια μου ειναι οτι ακουσε τον τερρυ και εξου το μικρο αστερακι, τωρα τι ακουσε... ενα ψιτ μηπως? ενα μικρο σφυριγμα?... who knows!!!
παμε τωρα στην 2η περιπτωση....
ο αλμπερτ εχει βαλει την καντυ στο κρεβατι και ενω της εχει σκουπισει τα δακρυα, δεν το βλεπουμε ποτε, βλεπουμε ομως να εχει το χερι του στα μαλλια της, όχι πισω απο τον λαιμο που θα ηταν καθαρα ερωτικο, αλλα ακριβως οπως μας βαζει ενας γονιος στο κρεβατι οταν ειμαστε αρρωστοι και μας χαιδευει και φυσικα την απαντηση την περνουμε απο την ιδια την καντυ αμεσως μετα...
σε αυτη την φωτο η Καντυ συγκρινει το χαδι και την φροντιδα του αλμπερτ με τις μαμαδες της!! αν υπαρχει κατι ερωτικο σε αυτο το χαδι εγω θα φαω τα μαλλια μου και εχω και μπολικα!!! τωρα αν συγκρινουμε την παραπλησια αντιδραση της καντυ, η ιδια απλως αυτη τη φορα βαζει το χερι στα ματια της σαν συνεχιζει να σκουπιζει τα δακρυα της, μαλιστα απο την αναστροφη της παλαμης, δεν εχει καθαρη επαφη με τα δαχτυλα, εχει κλειστα ματια και ενα στοργικο χαμογελο με κλειστα χειλη που δειχνει καθαρα και ξαστερα οτι εχει παρηγοριθει απο τον γονιο της!
συμπερασμα..... μηδεν ερωτικο στοιχειο στην 2η περιπτωση, που θα μπορουσε καλιστα να εχει ,αν η συγγραφεας ηθελε να εχει. Πιστευω οτι θα το ελεγε στη σχεδιαστρια και θα αφηναν καποια μικρα παραθυρακια, αλλα δεν υπαρχει πουθενα!!!
και για να μην αφησω καμια αμφιβολια, στο κεντρο της εικονας η καντυ με το χερι καπου κοντα στα χειλια, δεν ειναι στα χειλια, αλλα δινει την εντυπωση οτι σα να σκουπιζει την μυτη της!! ναι τα δακρυα φερνουν και μυξες!!!!
Σε 2 περιπτωσεις εχουμε δει την Καντυ να κλαιει και μετα να καταρεει, στην πρωτη στο κολεγιο που νομιζει οτι βλεπει τον αντονυ με το αλογο, αλλα ειναι ο τερρυ τελικα, και στην δευτερη μετα που βρηκε τα αποκοματα και την βρισκει ο αλπμερτ,
Και στις δυο περιπτωσεις εχουμε τοποθετηση της καντυ σε κρεβατι και σκουπισμα των δακρυων της και μετα μια συναισθηματικη αντδραση της Καντυ.
Ο τερρυ την εχει βαλει να ξαπλωσει, και βλεπει οτι ακομη κλαιει.
στην 2η φωτο της σκουπιζει τα δακρυα με τον αντιχειρα του, μαλιστα η ολη σκηνη εχει επικεντρωθει σε αυτο και γιαυτο δεν το βλεπουμε απο μακρυα, αλλα εστιαζει μονο στο χερι του τερρυ και το κλαμενο προσωπο της καντυ. Προφανως για να δείξει ποσο σημαντικη ήταν η κινηση του. ( να σημειωσουμε κιολας σε αυτη την φαση, η καντυ και ο τερρυ δεν εχουν ακομη αναπτυξει οικιοτητα μεταξυ τους )
στην τριτη φωτο, η καντυ εχει καταλαβει οτι αυτος που της σκουπισε τα δακρυα ειναι ο τερρυ. Η εκφραση του προσωπου της ειναι το κλειδι... μισανοιχτα χειλη ( καθαρα ερωτικο σημαδι ) ονειροπολο βλεμμα ( ειναι σα να προσπαθει να ζησει ξανα την στιγμη ) και το χερι της δειχνει οτι εχει την τάση να κινηθει προς το προσωπο της. Μηπως γιατι θελει να ακουμπισει το ιδιο σημειο που άγγιξε ο Τέρρυ? λεω τωρα εγω....
Στν ιδια φωτο βλεπουμε επισης ενα μικρο εικονιδιο που εστιαζει στο ποδι της καντυ, αυτο που πραγματικα δεν μπορω να εξηγησω ειναι γιατι μας το δειχνει. Οκ ειναι σαφες οτι το δειχνει γιατι σταματαει, γιατι αντιληφθηκε την παρουσια του τερρυ καπου κρυμενος στις σκιες. Αλλα γιατί ενω θα μπορουσε απλως να την εχει σχεδιασει να σταματαει, θελω να πω οτι σε ολη την σελιδα του μανγκα, το εικονιδιο αυτο ειναι καπως περιττο, θα μπορουσε να καταλαβει ο αναγνωστης και απο τις μεγαλυτερες εικόνες. Μια θεωρια μου ειναι οτι ακουσε τον τερρυ και εξου το μικρο αστερακι, τωρα τι ακουσε... ενα ψιτ μηπως? ενα μικρο σφυριγμα?... who knows!!!
παμε τωρα στην 2η περιπτωση....
ο αλμπερτ εχει βαλει την καντυ στο κρεβατι και ενω της εχει σκουπισει τα δακρυα, δεν το βλεπουμε ποτε, βλεπουμε ομως να εχει το χερι του στα μαλλια της, όχι πισω απο τον λαιμο που θα ηταν καθαρα ερωτικο, αλλα ακριβως οπως μας βαζει ενας γονιος στο κρεβατι οταν ειμαστε αρρωστοι και μας χαιδευει και φυσικα την απαντηση την περνουμε απο την ιδια την καντυ αμεσως μετα...
σε αυτη την φωτο η Καντυ συγκρινει το χαδι και την φροντιδα του αλμπερτ με τις μαμαδες της!! αν υπαρχει κατι ερωτικο σε αυτο το χαδι εγω θα φαω τα μαλλια μου και εχω και μπολικα!!! τωρα αν συγκρινουμε την παραπλησια αντιδραση της καντυ, η ιδια απλως αυτη τη φορα βαζει το χερι στα ματια της σαν συνεχιζει να σκουπιζει τα δακρυα της, μαλιστα απο την αναστροφη της παλαμης, δεν εχει καθαρη επαφη με τα δαχτυλα, εχει κλειστα ματια και ενα στοργικο χαμογελο με κλειστα χειλη που δειχνει καθαρα και ξαστερα οτι εχει παρηγοριθει απο τον γονιο της!
συμπερασμα..... μηδεν ερωτικο στοιχειο στην 2η περιπτωση, που θα μπορουσε καλιστα να εχει ,αν η συγγραφεας ηθελε να εχει. Πιστευω οτι θα το ελεγε στη σχεδιαστρια και θα αφηναν καποια μικρα παραθυρακια, αλλα δεν υπαρχει πουθενα!!!
και για να μην αφησω καμια αμφιβολια, στο κεντρο της εικονας η καντυ με το χερι καπου κοντα στα χειλια, δεν ειναι στα χειλια, αλλα δινει την εντυπωση οτι σα να σκουπιζει την μυτη της!! ναι τα δακρυα φερνουν και μυξες!!!!
συμφωνωγια ολα οσα επισημανες!
μονο στην τελευταια περιπτωση εχω να πω απο προσωπικη εμπειρια, οτι οταν αναπολουμε στιγμες απο τα παιδικα μας χρονια δηλαδη τρυφερες και στοργικες με τους γονεις μας συχνα βαζουμε το χερι στη μυτη και στα χειλη μας ταυτοχρονα με την εννοια οτι αυτο το κρυφο χαμογελο ευτυχιας να μη φανει σε αλλους γιατι η στιγμη και το συναισθημα ειναι απολυτα προσωπικο μας καθως το αναπολουμε και το ξαναζουμε οποτε μπορει να δειχνουμε και λιγο.. χαζοι να το πω.. οτι παιδιαριζουμε; και σαν να μην θελουμε να το αφησουμε να φανει παραεξω μπαινει το χερι στα ρουθουνια μας και στα χειλη μας να το κρυψει,
ή με την εννοια της απολυτης χαλαρωσης μεσα απο τη στιγμη της αναπολησης (πως ειχαν τα μωρα την πιπιλα.. οι μεγαλυτεροι ακουμπουν εκεινο το σημειο μεταξυ μυτης και στοματος..)
δεν το κανετε κι εσεις;
μονο στην τελευταια περιπτωση εχω να πω απο προσωπικη εμπειρια, οτι οταν αναπολουμε στιγμες απο τα παιδικα μας χρονια δηλαδη τρυφερες και στοργικες με τους γονεις μας συχνα βαζουμε το χερι στη μυτη και στα χειλη μας ταυτοχρονα με την εννοια οτι αυτο το κρυφο χαμογελο ευτυχιας να μη φανει σε αλλους γιατι η στιγμη και το συναισθημα ειναι απολυτα προσωπικο μας καθως το αναπολουμε και το ξαναζουμε οποτε μπορει να δειχνουμε και λιγο.. χαζοι να το πω.. οτι παιδιαριζουμε; και σαν να μην θελουμε να το αφησουμε να φανει παραεξω μπαινει το χερι στα ρουθουνια μας και στα χειλη μας να το κρυψει,
ή με την εννοια της απολυτης χαλαρωσης μεσα απο τη στιγμη της αναπολησης (πως ειχαν τα μωρα την πιπιλα.. οι μεγαλυτεροι ακουμπουν εκεινο το σημειο μεταξυ μυτης και στοματος..)
δεν το κανετε κι εσεις;
Πολύ ωραία τα είπες πάπι!!!
και ναι ναν θα συμφωνήσω μαζί σου!!
και ναι ναν θα συμφωνήσω μαζί σου!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Σε γενικές γραμμές, συμφωνώ μαζί σας, ειδικά στα σκίτσα της Κάντυ. Είναι πασιφανές οτι διαφορετικά αντέδρασε στο χάδι του Τέρρυ (οπου όπως σωστά αναφέρεις δεν έχουν ακομα σχέση) και στο χάδι του Αλμπερτ. Η κίνηση του Αλμπερτ πάλι, είναι κάπως διφορούμενη. Δεν ήταν τυχαίο που αυτό ακριβώς το καρεδάκι είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις απο τη Μιζούκι. 'Οταν ο Τέρρυ σκύβει για να της σκουπίσει τα μάτια, το βλέμμα του είναι εντονο, αλλά δεν έχουν σχεδιαστεί χείλη, αντίθετα, όταν σκύβει ο Αλμπερτ, τα μισόκλειστα μάτια και τα σκιτσαρισμένα χείλη, δεν βγάζουν ακριβώς "πατρική" φιγούρα! Εχω λοιπόν κάποιες επιφυλάξεις για το πατρικό άγγιγμα στα μαλλιά. Το σημαντικό για μένα, είναι η αντιδραση της Κάντυ. Ακόμα κι αν δεχτούμε οτι η στάση του Αλμπερτ είναι ρομαντική, της Κάντυ ούτε που πλησιάζει!
ariel- Terry Total Freak
Αυτό το topic είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και διαφωτιστικά! Παπι σε ζηλεύω... Θέλουμε ταχύρυθμα μαθήματα επί της τέχνης της αποκρυπτογράφησης των σκίτσων των manga. Γιατί το σκίτσο είναι να το 'χεις ή αν μην το 'χεις!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3927
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
Πραγματικα ωραιο θεμα ξεθαψες Σταρ. Θα μπορουσαμε να μιλαμε για ωρες γι αυτα. Θελω να πω οτι συμφωνω με Αριελ οτι η σκηνη με τον Αλμπερτ ειναι διφορουμενη για μενα. Υπαρχει ενας συγκρατημενος ερωτισμος απο την πλευρα του Αλμπερτ και οπως ανεφερε η Αριελ το μαρτυρανε τα χειλη του. Εμενα προσωπικα μου δινει την εντυπωση οτι θα ηθελε πολυ να την αγγιξει με ενα φιλι αλλα συγκρατειται γιατι ξερει πολυ καλα οτι θα ηταν αναρμοστο. Εχει μολις βρει τη μνημη του και κατα τη γμωμη μου στον ερωτα που ανεπτυξε οσο εμενε μαζι της (γιατι πιστευω οτι την ερωτευτηκε) προστεθηκε η υπαρχουσα αγαπη και αναγκη για προστασια αυτου του κοριτσιου που ενιωθε απο πριν. Πιστευω οτι δεν ηθελε η Καντυ να υποφερει ακομα και αν την εχανε απο τον Τερρυ. Επισης ξερει οτι δεν εχει περιθωρια να ειναι μαζι της ως νομιμος κηδεμονας της και κεφαλη των Αρντλει.
Η Καντυ παλι... στον κοσμο της. Δεν εχει καταλαβει τιποτα απο αυτα. Τον βλεπει σα μεγαλυτερο αδελφο και εκλαμβανει την κινηση του ως καθαρα τρυφερο αδελφικο χαδι.
Απλα να πω οτι δεν εχω ξεκαθαρισει μεσα μου εντελως τι πιστευω για τα συναισθηματα του Αλμπερτ. Αρχικα πιστευα οτι τη βλεπει σαν αδελφη του. Τελευταια ομως, και αφου διαβασα τα γραμματα της Νουνελας, εχω την εντυπωση οτι αυτος ηθελε να της δειξει οτι την εβλεπε αλλιως και αυτη σφυριζε αδιαφορα...
Η Καντυ παλι... στον κοσμο της. Δεν εχει καταλαβει τιποτα απο αυτα. Τον βλεπει σα μεγαλυτερο αδελφο και εκλαμβανει την κινηση του ως καθαρα τρυφερο αδελφικο χαδι.
Απλα να πω οτι δεν εχω ξεκαθαρισει μεσα μου εντελως τι πιστευω για τα συναισθηματα του Αλμπερτ. Αρχικα πιστευα οτι τη βλεπει σαν αδελφη του. Τελευταια ομως, και αφου διαβασα τα γραμματα της Νουνελας, εχω την εντυπωση οτι αυτος ηθελε να της δειξει οτι την εβλεπε αλλιως και αυτη σφυριζε αδιαφορα...
HAMLET- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1575
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2016
Τόπος : Stratford-upon-Avon
Χιούμορ : Σαρκαστικό
Α και οσο για τον Τερρυ συμφωνω απολυτα με ολα αυτα που ειπωθηκαν, φαινεται οτι ο Τερρυ αρχιζει να αισθανεται πραγματα γι αυτο το περιεργο πλασμα. Την κοιταει καπως ετσι.... δλδ σαν να αναρωτιεται τι ατομο ειναι τελικα... και για ποιον παραμιλαει; αρχιζει και δεν του ειναι αδιαφορη, και την αγγιζει προσεκτικα αλλα αντρικα... και η Καντυ βεβαια οπως ειπε η Παπι φαινεται να θελει να αγγιξει το μαγουλο της και να ξαναθυμηθει πως ειναι το αγγιγμα του Τερρυ
HAMLET- Terry
το θυμηθηκατε το τοπικ και με κανατε να θυμηθω αυτη την σκηνη!
η σελιδα που σας ανεβασα ισως σας φανει παραξενη, ειναι απο το αυθεντικο ιαπωνικο μανγκα και το διαβαζουμε απο δεξια προς αριστερα
για οσες δεν εχουν προσεξει ποτε, οτι η Καντυ φιλαει το πρωτο γραμμα του Τερρυ μετα το περιστατικο με το τρενο!
δειτε χειλια, κοκκινισμα και την μικρη καρδουλα που σχηματιζεται!
η σελιδα που σας ανεβασα ισως σας φανει παραξενη, ειναι απο το αυθεντικο ιαπωνικο μανγκα και το διαβαζουμε απο δεξια προς αριστερα
για οσες δεν εχουν προσεξει ποτε, οτι η Καντυ φιλαει το πρωτο γραμμα του Τερρυ μετα το περιστατικο με το τρενο!
δειτε χειλια, κοκκινισμα και την μικρη καρδουλα που σχηματιζεται!
Ερωτας.... αχ μωρη Μιζουκι ακαρδη
HAMLET- Terry
Και μετά από τέτοια αποκρυπτογράφηση του βάθους του αισθήματος, ο Άλμπερτ που κολλάει στο love story; Μπίτι τραλαλά την έχουν κάνει την καημενούλα την Κάντυ αυτές οι αλμπερτοφανατικές (και δεν φταίει ο Άλμπερτ, επιμένω! )
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3927
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
Η Μιζουκι φταιει.. αφου αφησε παραθυρακια... ειναι λογικο η φαντασια πολλων να δημιουργησει κατι τετοιο.
HAMLET- Terry
βασικα η ιγκαρασι νομιζω φταιει που ειχε πει οτι αυτο φανταζοταν, καποτε... αν κανω λαθος ας με διορθωσει η ξωτικια μας!
αλλα το μανγκα το οποιο ειναι η αυθεντικη ιστορια του σεναριου της μιζουκι και οχι το ανιμε που πιανονται οι αλμπερτικες, δειχνει την ιστορια ξεκαθαρα, οι πρωταγωνιστες ειναι 2, η καντυ και ο τερρυ, και ειναι τα μοναδικα ατομα- χαρακτηρες που βλεπουμε τις σκεψεις τους σε ολο το μανγκα, και ολη η ιστορια τυλιγεται γυρω απο αυτο!
ναι εχω σκληροπυρινικες τερροδιαθεσεις σημερα!
αλλα το μανγκα το οποιο ειναι η αυθεντικη ιστορια του σεναριου της μιζουκι και οχι το ανιμε που πιανονται οι αλμπερτικες, δειχνει την ιστορια ξεκαθαρα, οι πρωταγωνιστες ειναι 2, η καντυ και ο τερρυ, και ειναι τα μοναδικα ατομα- χαρακτηρες που βλεπουμε τις σκεψεις τους σε ολο το μανγκα, και ολη η ιστορια τυλιγεται γυρω απο αυτο!
ναι εχω σκληροπυρινικες τερροδιαθεσεις σημερα!
Σωστά πάπι, η Ιγκαράτσι και ο παραγωγός της σειράς έχουν την ευθύνη για την Αλμπερτική παρεκτροπή. Η άποψή μου είναι οτι αρχικά είχαν βάλει στο γενικό πλάνο τον πρίγκηπα, αλλά όπως καλά γνωρίζεται οι συγγραφείς, οι ήρωες παίρνουν συχνά τη μοίρα τους στα χέρια τους. Μάλλον κάπως έτσι έγινε και η Μιζούκι άλλαξε γνώμη, με αποτέλεσμα να έχουμε το αδοξο τέλος του μάνγκα.
Σήμερα διάβασα μια κουβέντα του Αλμοδόβαρ, που εξηγεί τον αιώνιο έρωτα Αλμπερτ- Κάντυ
"ο ψόφιος έρωτας, ποτέ δεν πεθαίνει!"
Σήμερα διάβασα μια κουβέντα του Αλμοδόβαρ, που εξηγεί τον αιώνιο έρωτα Αλμπερτ- Κάντυ
"ο ψόφιος έρωτας, ποτέ δεν πεθαίνει!"
ariel- Terry Total Freak
Καλο Αριελ....
Εσεις γενικα τι πιστευετε; ο Αλμπερτ ηταν ερωτευμενος η οχι; Για την Καντυ δεν το συζητω..
Εσεις γενικα τι πιστευετε; ο Αλμπερτ ηταν ερωτευμενος η οχι; Για την Καντυ δεν το συζητω..
HAMLET- Terry
οχι δεν ηταν... ισως για λιγο να μπερδεψε στις σκεψεις του τα αισθηματα του, οταν ειχε χασει τη μνημη του, αλλα πραγματικα ερωτευμενος δεν ηταν, πιστευω οτι το συναισθημα του προστατη που ειχε απεναντι της υπερνικουσε τα παντα, στο κατω κατω ηταν ενα ορφανο που εμοιαζε απιστευτα στην αδερφη του και ηθελε να το σωσει... εκτος αν τελικα ειχε sister complex....
και επιστρεφω στο γνωστο ενα και μοναδικο φιλι...
αλλα μεσα απο τα ματια του τερρυ,
επισης σχεδιασμενο διαφορετικα και απο αλλη οπτικη γωνια και φυσικα αυτος που το σκεφτεται ειναι ο τερρυ, οταν μαθαινει για τον ρωμαιο και ιουλιετα
αυτο που πραγματικα δεν θα συγχωρεσω σε καμια απο τις 2 δημιουργους ειναι οτι μας στερησαν ακομη ενα φιλι, εστω και αν ηταν αποχαιρετισμου!
και επιστρεφω στο γνωστο ενα και μοναδικο φιλι...
αλλα μεσα απο τα ματια του τερρυ,
επισης σχεδιασμενο διαφορετικα και απο αλλη οπτικη γωνια και φυσικα αυτος που το σκεφτεται ειναι ο τερρυ, οταν μαθαινει για τον ρωμαιο και ιουλιετα
αυτο που πραγματικα δεν θα συγχωρεσω σε καμια απο τις 2 δημιουργους ειναι οτι μας στερησαν ακομη ενα φιλι, εστω και αν ηταν αποχαιρετισμου!
Κι εγω ετσι το σκεφτομουν αρχικα, και ιδιαιτερα επειδη της εμοιαζε.... και αυτο δεν αναφερθηκε τυχαια στην ιστορια. Αλλα στα γραμματα της νουβελας μου εδωσε την εντυπωση οτι την εβλεπε αλλιως. Επισης σε ενα σημειο στο μανγκα το αγγλικο οταν λεει η Καντυ στην πουπε , δε θα μπορεσω να γινω συζυγος καποτε, ο Αλμπερτ την κοιταει τρυφερα και λεει (απο μεσα του βεβαια) : οχι Καντυ πιστευω οτι καποια μερα θα γινεις υπεροχη συζυγος..... Εκει μου φαινεται επισης οτι σαν να θελει να γινει δικη του γυναικα...
Γενικα πιστευω οτι αν δεν εχανε τη μνημη του δε θα την εβλεπε ετσι. Ομως οταν ζουσαν μαζι, σε πολλα σημεια δειχνει οτι φοβαται να θυμηθει μηπως αλλαξουν οι περιστασεις και πρεπει να την αποχωριστει...
Γενικα πιστευω οτι αν δεν εχανε τη μνημη του δε θα την εβλεπε ετσι. Ομως οταν ζουσαν μαζι, σε πολλα σημεια δειχνει οτι φοβαται να θυμηθει μηπως αλλαξουν οι περιστασεις και πρεπει να την αποχωριστει...
HAMLET- Terry
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia