TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2013"
+3
souka
ΜΙΜΙ
nansecrets
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2013"
ariel έγραψε: Είναι απίστευτο πως ταιριάξαμε τα δικά μας Λιμπ! Ακόμα και να ξέραμε τι έγραφε η άλλη, τόσο καλά δεν θα ταυτιζόμασταν! Τα μεγάλα πνευματα του φόρουμ, πάντα ανταμώνουν τελικά
αυτό σκεφτόμουν κι εγώ όταν διάβαζα το δικό σου!!! Μόνο που το δικό σου το διάβαζα για σοβαρά, ενώ το δικό μου το έγραψα πάνω στην απελπισία μου που δεν μου ερχόταν τίποτα της προκοπής... Η ίδια ιστορία από διαφορετικό μάτι
Εμενα το ποίημα μου άρεσε πολύ! Μου εφτιαξε το κέφι και με έκανε να χαμογελάσω!!!! Δεν είναι αυτο επιτυχία;;;;;;;
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16944
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
αν αυτό ήταν επιτυχία ο Φοίβος θα είχε πάρει νόμπελ ποίησης
libra έγραψε:
αν αυτό ήταν επιτυχία ο Φοίβος θα είχε πάρει νόμπελ ποίησης
Βάζεις ιδεες τώρα.... να το ξέρεις.....
ariel- Terry Total Freak
@ Aριελάκι το διάβασα και μου άρεσε πολύ!!!!! τους φανταζόμουν να χορεύουν τάνγκο!!!! τι παθιασμένος χορός όλα αυτά που έγραψες τα συνέδεσες πάρα πολύ ωραία και θα μπορούσε άνετα να ήταν αυτή η συνέχεια όταν τον συνάντησε στο κατάστρωμα!!!
@ λιμπρούλα τι τέλειο!!!!! μ έκανες και γέλασα ειδικά με την φακίδα που έκανες ομοιοκαταληξία !!! μη νομίζεις το ποιηματάκι που έχω γράψει για τα γενέθλια του Τέρρυ κάπως έτσι είναι μου το θύμησε πολύ.
@ λιμπρούλα τι τέλειο!!!!! μ έκανες και γέλασα ειδικά με την φακίδα που έκανες ομοιοκαταληξία !!! μη νομίζεις το ποιηματάκι που έχω γράψει για τα γενέθλια του Τέρρυ κάπως έτσι είναι μου το θύμησε πολύ.
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Σ' ευχαριστώ πολύ Μιμάκο! Να σου πω κι εγω σκεφτόμουν οτι δεν είναι τυχαίο που η Μιζούκι τους βάζει να ακούνε τάνγκο στη νουβέλα της. Κάτι θα είχε στο μυαλό της
Μα δεν ήταν πολύ καλό της Λιμπ;
Μα δεν ήταν πολύ καλό της Λιμπ;
ariel- Terry Total Freak
παραλιγο και θα χαναμε τετοια ευκαιρια να ευθυμησουμε που δεν ηθελε να ποσταρει!
ariel- Terry Total Freak
@Αριελάκι
Πόσο μου άρεσε που το δικό σου αποτελεί όντως συνέχεια αυτού που είχες γράψει πέρσι...
Και πόσο μου άρεσε που άλλαξε τελείως το κλίμα μέσα σε αυτά τα δύο λεπτά που πέρασαν από πέρσι μέχρι φέτος...Και τι χορός ήταν αυτός...
Υπέροχο, ατμοσφαιρικό, συναισθηματικό, λατρεμένο με λίγα λόγια...
@Λιμπ, δεν έχω λόγια...μου έφτιαξες το κέφι!!!!! Γέλασα απίστευτα και επειδή το διάβασα μαζί με της Άριελ ήταν σαν να συμπληρώνει το ένα το άλλο...
Κατάλαβα καλά ότι δεν ήθελες να το ποστάρεις;;;
Πόσο μου άρεσε που το δικό σου αποτελεί όντως συνέχεια αυτού που είχες γράψει πέρσι...
Και πόσο μου άρεσε που άλλαξε τελείως το κλίμα μέσα σε αυτά τα δύο λεπτά που πέρασαν από πέρσι μέχρι φέτος...Και τι χορός ήταν αυτός...
Υπέροχο, ατμοσφαιρικό, συναισθηματικό, λατρεμένο με λίγα λόγια...
@Λιμπ, δεν έχω λόγια...μου έφτιαξες το κέφι!!!!! Γέλασα απίστευτα και επειδή το διάβασα μαζί με της Άριελ ήταν σαν να συμπληρώνει το ένα το άλλο...
Κατάλαβα καλά ότι δεν ήθελες να το ποστάρεις;;;
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
μια χαρα καταλαβες. ηθελε να το βαλει εδω στα σχολια ανεπισημα και να μην το βαλει στο τοπικ που ανεβαζουμε. μαλωσε την σουκα!
Άριελ: Μην με μαλώσεις αλλά όταν τελείωσε το κομμάτι άκουσα άλλα δυο ταγνκό του τύπου Roxanne&Mr&Ms Smith κι μπήκα περισσότερο στο κλίμα, παθιάστηκα τόσο πολύ, που όπως είπε κι η Ναν πιο πάνω νόμιζα πως ο Τέρρυ χόρευε με μένα κι όχι με την Κάντις {ποια είναι η δεσποινίς δεν την γνωρίζω} Επίσης αυτά που μου ψιθύριζε στ'αυτί ήταν τόσο μεθυστικά, τρυφερά, γοητευτικά, σαγηνευτικά, που υπνωτίστηκα {σαγηνεύτηκα <ούτε ο Κλάους Μικαέλσον πια>} αμέσως ! Αχ Θεούλη μου...
Well Done My Beloved Fairie...
Λίμπρα: Θα είμαι σύντομη: Να'σαι καλά κι να γράφεις πάντα τέτοια, δεν μπορώ να σταματήσω να κρατάω την κοιλιά μου απ'τα γέλια... Ανάσες... λοιπόν...
Well Done My Beloved Fairie...
Λίμπρα: Θα είμαι σύντομη: Να'σαι καλά κι να γράφεις πάντα τέτοια, δεν μπορώ να σταματήσω να κρατάω την κοιλιά μου απ'τα γέλια... Ανάσες... λοιπόν...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
ΜΙΜΙ έγραψε:μη νομίζεις το ποιηματάκι που έχω γράψει για τα γενέθλια του Τέρρυ κάπως έτσι είναι μου το θύμησε πολύ.
είμαι σίγουρη ότι το δικό σου θα είναι σοβαρό... αποκλείεται να έβαλες εσύ την Καντούλα να πατήσει τσιρίδα μόνο και μόνο για να σου ταιριάξει η φακίδα
καλέ θα το διαβάζατε το ποίημα, απλά δεν ήθελα να σαχλαμαρίσω το ποστ με τα φικ και το έβαλα στα σχόλια στην αρχή!!! Μα να μην σας έβαζα καθόλου τέτοιο αριστούργημα δεν έπαιζε! Εδώ ακόμα κι εγώ το ξαναδιαβάζω και αναρωτιέμαι πόσο απελπισμένη και πόσοι παππούδες να είχαν μπει στο γραφείο για να χαζολογάω έτσι!!!
Χάρηκα που γελάσατε... Αυτός ήταν και ο σκοπός άλλωστε...
libra έγραψε:Εδώ ακόμα κι εγώ το ξαναδιαβάζω και αναρωτιέμαι πόσο απελπισμένη και πόσοι παππούδες να είχαν μπει στο γραφείο για να χαζολογάω έτσι!!!
κι εγώ λιμπ απελπισμένη στη δουλειά με τον τρελοσωτήρη ήμουν όταν το έγραψα οπότε καταλαβαίνεις....
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
οκ θα αρχισω αντιστροφα......
@καλα βρε λιμπ γιατι να μας το κανεις αυτο και να θες να μας το κρυψεις το διαμαντι σου?!!!!!!
αστειο!! ζωντανο! εορταστικο και απιστευτα τερρυκο!!!!!!!
παρακαλω πολυ να μην επαναληφθει ξανα οτι θες να μας αφαιρεσεις την χαρα να σε διαβαζουμε!!!!
@ ξωτικουλα νομιζω μας δουλευεις οταν λες οτι δεν μπορεις να γραφεις!!!
αν αυτο ηταν μια απλη συνεχεια του περσινου φικ απορω τι θα εγραφες αν εγραφες κανονικο φικ!!!!!
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
και ναι θα πω και γω μια απο τα ιδια!!! καντυ who????!!! εγω χορευα με τον τερρυ!!!!! μαγικοοοοοο πραγματικα μαγικο!!!!!
@ νανουκα μου τι να πω και για το δικο σου!!!!! αχχ λατρευω να ονειρευομαι τον τερρυ μας να γερναει παρεα με την καλη του και να περνανε τοσο υπεροχα τα χριστουγεννα τους!!!! το αγαπωωωωω!!!!!! :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
μπραβοοοοοοο!!!!!!
@ Μιμικα για ακομη μια φορα μας εδωσες ενα πραγματικα λουλουδενιο φικακι (και ασ ειναι χειμωνας με χιονια!! )με τον γλυκο αντονυ!!!!!
υπεροχο το πρωτο φιλι!!!!! αχχχχ!!!!!
μπραβο μιμικα!!!!!!!!!!
@καλα βρε λιμπ γιατι να μας το κανεις αυτο και να θες να μας το κρυψεις το διαμαντι σου?!!!!!!
αστειο!! ζωντανο! εορταστικο και απιστευτα τερρυκο!!!!!!!
παρακαλω πολυ να μην επαναληφθει ξανα οτι θες να μας αφαιρεσεις την χαρα να σε διαβαζουμε!!!!
@ ξωτικουλα νομιζω μας δουλευεις οταν λες οτι δεν μπορεις να γραφεις!!!
αν αυτο ηταν μια απλη συνεχεια του περσινου φικ απορω τι θα εγραφες αν εγραφες κανονικο φικ!!!!!
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
και ναι θα πω και γω μια απο τα ιδια!!! καντυ who????!!! εγω χορευα με τον τερρυ!!!!! μαγικοοοοοο πραγματικα μαγικο!!!!!
@ νανουκα μου τι να πω και για το δικο σου!!!!! αχχ λατρευω να ονειρευομαι τον τερρυ μας να γερναει παρεα με την καλη του και να περνανε τοσο υπεροχα τα χριστουγεννα τους!!!! το αγαπωωωωω!!!!!! :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
μπραβοοοοοοο!!!!!!
@ Μιμικα για ακομη μια φορα μας εδωσες ενα πραγματικα λουλουδενιο φικακι (και ασ ειναι χειμωνας με χιονια!! )με τον γλυκο αντονυ!!!!!
υπεροχο το πρωτο φιλι!!!!! αχχχχ!!!!!
μπραβο μιμικα!!!!!!!!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Σουκακι τι φικ ηταν αυτο??!!!!!
Τελειοοοοοοο?????!!!!!!!
Απιστευτα μοντερνο και απιστευτα τωρινο και απιστευτα λιγοοοοοοο
αχχχ μου αρεσε παρα πολυυυυ !!!!!!!!!
θελω και αλλο ομως!!!!!!!!!!!
Τελειοοοοοοο?????!!!!!!!
Απιστευτα μοντερνο και απιστευτα τωρινο και απιστευτα λιγοοοοοοο
αχχχ μου αρεσε παρα πολυυυυ !!!!!!!!!
θελω και αλλο ομως!!!!!!!!!!!
@papi, δεν θα σας ξαναστερήσω ποτέ τίποτα...
@σουκάκι, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιδέα και εξαιρετικό γράψιμο!!! Μπράβο Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα.
ΩΣΤΟΣΟ μόλις έβαλες την εισαγωγή μιας ιστορίας που εξελίσσεται σήμερα. Μιας γνωριμίας που μόλις αρχίζει Nowadays και θεωρώ ότι θα ήταν ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ, μα πάρα ΠΟΛΥ άδικο να μείνει εκεί και να μην το συνεχίσεις.
Προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις τον πρόλογο και να γράψεις ένα ολόκληρο φικάκι με την εξέλιξη της ιστορίας... Θα το λάτρευα να δω πως θα είχαν γνωριστεί σήμερα. Με τι ατακες και με ποιο τρόπο θα ερωτευόντουσαν... να καλύψεις προηγούμενα έτη με αναφορές και flashback και να τους δούμε να ξαναερωτεύονται σήμερα... Να δούμε ποιοι θα έμπεναν στη ζωή τους και τι ρόλο θα έπαιζαν!!!
PLEEEEEEEASE σκέψου το αυτό... Please please please
@σουκάκι, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιδέα και εξαιρετικό γράψιμο!!! Μπράβο Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα.
ΩΣΤΟΣΟ μόλις έβαλες την εισαγωγή μιας ιστορίας που εξελίσσεται σήμερα. Μιας γνωριμίας που μόλις αρχίζει Nowadays και θεωρώ ότι θα ήταν ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ, μα πάρα ΠΟΛΥ άδικο να μείνει εκεί και να μην το συνεχίσεις.
Προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις τον πρόλογο και να γράψεις ένα ολόκληρο φικάκι με την εξέλιξη της ιστορίας... Θα το λάτρευα να δω πως θα είχαν γνωριστεί σήμερα. Με τι ατακες και με ποιο τρόπο θα ερωτευόντουσαν... να καλύψεις προηγούμενα έτη με αναφορές και flashback και να τους δούμε να ξαναερωτεύονται σήμερα... Να δούμε ποιοι θα έμπεναν στη ζωή τους και τι ρόλο θα έπαιζαν!!!
PLEEEEEEEASE σκέψου το αυτό... Please please please
Δεν εχω εμοτικονς για να εκφραστω καλυτερα!!! Ενα θα σου πω, μολις το τελειωσα λεω πλακα μας κανει? Θελω κι αλλο! Υπεροχο! Οπως ειπε και η λιμπ προλογος ειναι ε?? Συγχαρητηρια σουκακι!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Heyyyyyyy! σουκα που ειναι η συνεχεια;;;; γιατι καλε μας αφησες πανω στο καλο σημειο;;;;;
μου αρεσε πολυ το οτι εδωσες πιο μοντερνο στυλ στην ιστορια και που ειδαμε αντιστροφα να πλησιαζονται η Candice με τον Terrence!
θα μας κανεις το χατιρι για συνεχεια, ε; ε; ε; φανταστερρικη σουκα;;;
μου αρεσε πολυ το οτι εδωσες πιο μοντερνο στυλ στην ιστορια και που ειδαμε αντιστροφα να πλησιαζονται η Candice με τον Terrence!
θα μας κανεις το χατιρι για συνεχεια, ε; ε; ε; φανταστερρικη σουκα;;;
κορίτσια μου!!!!!
Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που σας άρεσε!!!
Όταν πρωτοείπαμε να γράψουμε και φέτος είχα μεγάλο θέμα, δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Αποφάσισα, λοιπόν, να ξαναρίξω μια ματιά στα φικάκια, όχι μόνο τα περσινά δικά μας αλλά και σε διάφορα άλλα μπας και μου έρθει η έμπνευση... Οφείλω, νομίζω, να πω ότι στην τελική ιδέα της ιστορίας κατέληξα από το "Μια ιστορία της Νέας Υόρκης" της Mercurio καθώς και από το υπέροχο περσινό φικ της Άριελ.
Σχετικά με το ότι θα μπορούσε να αποτελεί τον πρόλογο μιας νέας πλήρους ιστορίας, το συνειδητοποίησα κι εγώ όταν το ολοκλήρωσα.Αυτό για το οποίο δεν αισθάνομαι και πολύ σίγουρη, όμως, είναι το αν θα μπορούσα όντως να την γράψω...Όπως και να έχει, υπόσχομαι ότι θα κάνω μια προσπάθεια για να δω κι εγώ αν τελικά μπορώ να τα καταφέρω.
Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που σας άρεσε!!!
Όταν πρωτοείπαμε να γράψουμε και φέτος είχα μεγάλο θέμα, δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Αποφάσισα, λοιπόν, να ξαναρίξω μια ματιά στα φικάκια, όχι μόνο τα περσινά δικά μας αλλά και σε διάφορα άλλα μπας και μου έρθει η έμπνευση... Οφείλω, νομίζω, να πω ότι στην τελική ιδέα της ιστορίας κατέληξα από το "Μια ιστορία της Νέας Υόρκης" της Mercurio καθώς και από το υπέροχο περσινό φικ της Άριελ.
Σχετικά με το ότι θα μπορούσε να αποτελεί τον πρόλογο μιας νέας πλήρους ιστορίας, το συνειδητοποίησα κι εγώ όταν το ολοκλήρωσα.Αυτό για το οποίο δεν αισθάνομαι και πολύ σίγουρη, όμως, είναι το αν θα μπορούσα όντως να την γράψω...Όπως και να έχει, υπόσχομαι ότι θα κάνω μια προσπάθεια για να δω κι εγώ αν τελικά μπορώ να τα καταφέρω.
Έλα βρε μην αγχώνεσαι σιγά σιγά ανέβαζε κανένα κεφαλαιάκι κι όπου πάει, αν δεις οτι δεν μπορείς να το τραβήξεις κάνε ένα μίνι φικάκι, αλλά πλιζζζζζ σουκάκι κάντο
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
souka έγραψε:Σχετικά με το ότι θα μπορούσε να αποτελεί τον πρόλογο μιας νέας πλήρους ιστορίας, το συνειδητοποίησα κι εγώ όταν το ολοκλήρωσα.Αυτό για το οποίο δεν αισθάνομαι και πολύ σίγουρη, όμως, είναι το αν θα μπορούσα όντως να την γράψω...Όπως και να έχει, υπόσχομαι ότι θα κάνω μια προσπάθεια για να δω κι εγώ αν τελικά μπορώ να τα καταφέρω.
βλέπεις ότι το κοινό το έχεις ήδη στρωμένο... ξεκίνα να γράφεις!!!!
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
» Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2012"
» Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2013
» Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2012"
» Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2013
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia