TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Τέρρυ-Σούζυ fan Club
+7
souka
nansecrets
nina
ΜΙΜΙ
μαριτα
eva
libra
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Τέρρυ-Σούζυ fan Club
Λοιπόν, είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει και Σουζανικό fan club και μάλιστα το βρήκα από το CandyTerry Raradise.
Είναι μια σελίδα στα γαλλικά και έχει ολόκληρη μνεία για τη Σουζάνα.
http://susanna.marlowe.free.fr
Το κλαμπ έχει κάνει και αυτό την ανάλυσή του για τη Σουζάνα (που είναι πανέμορφη σαν άγγελος). Αναφέρει λοιπόν ότι η Σουζάνα πήρε το όνομά της από την κόρη του Σαίξπηρ και το επίθετο από τον συγγραφέα Κρίστοφερ Μάρλοου.
Εικάζουν επίσης ότι η Σουζάνα θα πρέπει να ήταν Καρκίνος στο ζώδιο και να είχε γεννηθεί την ίδια χρονιά με την Κάντυ.
Αν και είναι στα γαλλικά ρίξτε μια ματιά σε μετάφραση σε αγγλικά... Υπάρχει ολόκληρη αναφορά στο μαλλί της Σουζάνα (ένα C που σχηματίζεται στο κούτελό της), το οποίο απ'ότι λένε αλλάζει φορά ανάλογα με τη διάθεσή της
Τα είχατε προσέξει εσείς όλα αυτά; Αλλά τι να πεις; Αν ανήκεις σε αυτό το κλαμπ και ψάχνεις για στοιχεία, η αλήθεια είναι ότι η Μιζούκι δεν έχει δώσει και πάρα πολλά...
Απ: Τέρρυ-Σούζυ fan Club
τι αλλο θα ακουσω!!!! :http://www.pic
μαριτα- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 190
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2012
Τόπος : αθηνα
το προσπάθησα, αλλά δεν γίνεται να το διαβάσω!!!!!! δεν υπάρχει περίπτωση όμως!!!!
εμένα κόλλησε ο μεταφραστής (η κατάρα θα είναι που έπεσε πάνω στον Googlυ ). Έχει φαν-άρτς, έχει 2 φικ και έχει και πληροφορίες-φωτογραφίες.
Θα ήθελα να είναι στα αγγλικά να διαβάσω τα φικ... Έτσι για να δω πως δικαιολογούν την κατινίστικη και απαράδεκτη συμπεριφορά της Σουζάνα!
δεν θα μπω καν στην διαδικασια να το διαβασω
μαριτα- Antony
προσπάθησα να το διαβάσω από περιέργεια, αλλά ακόμα και με εκείνο το λίγο που κατάφερα να διαβάσω, άρχισα να αισθάνομαι περίεργα το στομάχι μου(!) και σταμάτησα!!!!
καλα εκανες και σταματησες!!!
δηλαδη ελεος!!!
δηλαδη ελεος!!!
μαριτα- Antony
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Α ειναι παλιο αυτο το club... παω στοιχημα οτι οι περισσοτεροι ειναι επισης και Αλφανς
Τουλαχιστον αυτοι που ηξερα ειχαν παντα να πουν τα καλυτερα για την σαικο
Και μετα σου λενε για τις υπεβολικες και παρεκκλινουσες συμπεριφορες των manga χαρακτηρων
Παντως εχω ακουσει πολυ χειροτερα απο τα Ζεκις οποτε πλεον το "Σουζι-σκουζει-κλαμπ" δεν μου κανει και τοση αισθηση
Τουλαχιστον αυτοι που ηξερα ειχαν παντα να πουν τα καλυτερα για την σαικο
Και μετα σου λενε για τις υπεβολικες και παρεκκλινουσες συμπεριφορες των manga χαρακτηρων
Παντως εχω ακουσει πολυ χειροτερα απο τα Ζεκις οποτε πλεον το "Σουζι-σκουζει-κλαμπ" δεν μου κανει και τοση αισθηση
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
συμφωνω με τη νινα.
ενα σουζανικο φαν κλαμπ μοιαζει υποκινουμενο για μενα..
ανεβαζοντας την "μαγισσα" του παραμυθιου και πλεκοντας της εγκωμιο δειχνει ξεκαθαρα για μενα πως οι λογοι ειναι παντα βαθυτεροι. να ριξουμε την ιδεα της αρχικης ηρωιδας και να ανεβασουμε μια αλλη που θα δημιουργησει και ανταγωνισμο.
εγω δεχομαι τα φωτα της δημιουργου chipie is DEAD! R.I.H(ell)
ενα σουζανικο φαν κλαμπ μοιαζει υποκινουμενο για μενα..
ανεβαζοντας την "μαγισσα" του παραμυθιου και πλεκοντας της εγκωμιο δειχνει ξεκαθαρα για μενα πως οι λογοι ειναι παντα βαθυτεροι. να ριξουμε την ιδεα της αρχικης ηρωιδας και να ανεβασουμε μια αλλη που θα δημιουργησει και ανταγωνισμο.
εγω δεχομαι τα φωτα της δημιουργου chipie is DEAD! R.I.H(ell)
Ε...όχι!!!
Αν είναι ποτέ δυνατόν...
Αν είναι ποτέ δυνατόν...
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
Ναι, ειναι παλιό αυτό το κλάμπ, αλλά έλεγα θα είχε κλείσει μετά το θάνατο της Σούζι!!!!!! Τι να πει κανείς;;; περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Έχω μπει μόνο για να κοιτάξω κάποιες φράσεις που λέει ο Τέρρυ στο μάγκνα ότι ερωτεύτηκε την Κάντυ απ΄την πρώτη στιγμή που την είδε στο πλοίο.
Ορίστε... ομολόγησα
Ορίστε... ομολόγησα
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Το ξέρω ότι είναι παλιό... Νομίζω ότι από 2008 έχει να πολυασχοληθεί κάποιος μαζί του, ωστόσο κάποιες μας δεν το ξέρανε αφενός και αφετέρου, δεν λέει να απουσιάζει μια τέτοια πληροφορία από το TGF...
μα σαφως δεν ειναι περιττη πληροφορια απλα επιβεβαιωνει τον κανονα. να ταν η ζηλεια ψωρα.
θυμαστε ολες το αθρακι εγκωμιο στην Ελιζα ε; καπως ετσι!
θυμαστε ολες το αθρακι εγκωμιο στην Ελιζα ε; καπως ετσι!
- Σπόιλερ:
- Η "γλυκιά" Κάντυ ήταν το μεγαλύτερο τσουλί που έχει περάσει στην ιστορία των cartoons....Τί κακό κι αυτό να την ερωτεύονται όλοι, μα όλοι, οι άντρες της ιστορίας, ενώ ήταν μια κακάσχημη φακιδομύτα με μαλλί σαν της Ντάλιας στο ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ! Πως να μην εξανίσταται μετά η καϋμένη η Ελίζα και να μην παρεκτρέπεται, έστω, κάποιες φορές, όταν δεν τολμούσε να ερωτευτεί κάποιο αγορι και τσουπ, η " γλυκιά και αθώα" Κάντυ θα της τον βούταγε! Η αρχή έγινε με τον ’ντονυ, τον οποίο, όπως θυμάστε τον ήθελε πρώτη η Ελίζα! Αλλά η Κάντυ δεν χαμπαριάζει απο τέτοια, παροτι μόλις 12 χρόνων , σε τέτοια θέματα ειναι αδίστακτη και έτσι ο αθώος Αντονυ πέφτει στα δίκτυα της....Και να τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα από τα δώδεκα στους κήπους με τα τριαντάφυλλα που καλλιεργούσε ο ευαίσθητος, ξανθούλης ’ντονυ! Μετά μου ήθελε και κυνήγι της αλεπούς η χωριάτισσα , λες και ειχε και στο ορφανοτροφείο κυνήγι της αλεπούς, και εκεί σκοτώνεται ο ’ντονυ....Στο μεταξύ έχει καταφέρει να την ερωτευτούν και ο ’ρτσι και ο Στήαρ! Το ότι ο ’ρτσι είναι το αγόρι της δήθεν καλύτερης της φίλης ’ννυ και ο Στήαρ το αμόρε της χοντρούλας, αλλά καλόκαρδης Πάτυ, κολλητής της επίσης, ποσώς την ενδιαφέρει...Καλός ο ’ντονυ, αλλά πολύ φλώρος , ρε αδερφάκι μου, με τα τριαντάφυλλα και τα άλογα όλη τη μέρα, δεν γίνεται δουλειά, σκέφτηκε η γλυκιά Κάντυ και έβαλε πλώρη για ένα πιο άγριο και ατίθασο αρσενικό, τον Τέρενς Γκράντσεστερ! Το ότι τον ήθελε η Ελίζα και αυτόν, δεν φαίνεται να την αποσχολεί διόλου!Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα που στα 13 της ξεμοναχιάζεται με τον Τέρυ στους στάβλους του κολεγίου, αν θυμάστε το σχετικό επεισόδιο!Σαν να μη φτάνουν όλα αυτά για την καϋμένη Ελίζα, το χαριστικό πλήγμα είναι όταν ερωτευεται την Κάντυ και ο αδελφός της ο Νήλ....Ε, εσείς αν ήσασταν στη θέση της Ελίζας τι θα κάνατε;;! Και το πιο εκνευριστικό ,όλα αυτά τα κάνει η φακιδομύτα με το πιο αθώο ύφος του κόσμου, με ένα μόνιμο χαζοχαρούμενο χαμόγελο και το απορημένο ύφος "Μα γιατί με ερωτευονται όλοι, την πουτάνα;;"! Και όλοι να την βρίσκουν και αξιολάτρευτη! Το ξέρω πως αυτή τη στιγμή απευθύνομαι στα πιο κατώτερα ένστικτα της ζήλιας και του φθόνου, αλλά σκεφτείτε λίγο! Όλοι, θα έχετε γνωρίσει στη ζωή σας ένα τόσο εκνευριστικό άτομο ,όπως η Κάντυ,που με το δήθεν καλόκαρδο και ενοχλητικά εξωστρεφές στυλάκι της, δεν σας αφήνει να σταυρώσετε γκόμενο , κερδίζει τη συμπάθεια όλων στη δουλειά , γίνεται η ψυχή της παρέας, ενώ εσείς το μόνο που θέλετε είναι να την πλακώσετε στις φάπες !( Μα κοιτάξτε τη λίγο στη φοτό :τα αγελαδίσια μάτια, το δήθεν αγγελικό προσωπάκι, το "μπουμπουκένιο" στοματάκι!Δεν είναι για πολύ ξύλο Γι 'αυτό λοιπόν προτείνω :να της δώσουμε παμψηφεί τον τίτλο "απόλυτο cartoon πουτανάκι" και η καταπληκτκή Ελίζα, να αποκατασταθεί στα μάτια μας, σαν ένα πληγωμένο κορίτσι, που δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει καμια εφηβική αισθηματική της φαντασιώση επειδή πάντα παραμόνευε, το αρπακτικό, ε, θέλω να πω η γλυκιά η Κάντυ...
ούτε εγώ το θυμόμουν αυτό!!!
τι διαβάζει πάντως κανείς ε?? ο ορισμός της ελευθερίας του λόγου και της άποψης!!!
Δε νομίζω οτι το έχουμε, αλλά υπάρχει παντου στο διαδίκτυο, τώρα ΚΑΙ στο TGF!!!libra έγραψε:
δεν το θυμόμουν αυτό!!! που το έχουμε;
eva έγραψε:
ούτε εγώ το θυμόμουν αυτό!!!
τι διαβάζει πάντως κανείς ε?? ο ορισμός της ελευθερίας του λόγου και της άποψης!!!
Κοίτα άποψη είναι κι αυτή! Ασε που αν παραβλέψεις τον χαρακτήρα της Ελίζας, κάπου το έχει το δίκιο του! (φαντάζομαι αρσενικό συγγραφεα, δεν ξέρω γιατι) Και κολλητή να ήτανε, αν σας έτρωγε συνέχεια το γκόμενο, δε θα θελατε να της σπάσετε τα μούτρα;;;;
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Συμφωνώ ότι είναι άποψη και εννοείται ότι ο κάθε ένας έχει τη δική του την οποία, για τους δικούς του λόγους, θεωρεί σωστή, χωρίς εμένα να μου πέφτει λόγος. Το θεωρώ πραγματικά ελευθερία, να έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο με την Κάντυ, να έχεις διαβάσει και σχόλια άλλων, και παρόλα αυτά να θεωρείς την Ελίζα αγγελούδι! βασικά δεν είναι ελευθερία, κάτι άλλο είναι, αλλά.........
Απλά δεν μπορώ να μη λάβω υπόψη μου το χαρακτήρα της και τον τρόπο συμπεριφορά της ακόμα και πριν της "πάρει" τους άντρες, οπότε θεωρώ ότι αυτός είναι ο αληθινός εαυτός της και δεν έχει καμία σχέση με τη συμπεριφορά της Κάντυ. Και να της τους χάριζε, πάλι το ίδιο θα έκανε η Ελίζα
Απλά δεν μπορώ να μη λάβω υπόψη μου το χαρακτήρα της και τον τρόπο συμπεριφορά της ακόμα και πριν της "πάρει" τους άντρες, οπότε θεωρώ ότι αυτός είναι ο αληθινός εαυτός της και δεν έχει καμία σχέση με τη συμπεριφορά της Κάντυ. Και να της τους χάριζε, πάλι το ίδιο θα έκανε η Ελίζα
ariel έγραψε:
Κοίτα άποψη είναι κι αυτή! Ασε που αν παραβλέψεις τον χαρακτήρα της Ελίζας, κάπου το έχει το δίκιο του! (φαντάζομαι αρσενικό συγγραφεα, δεν ξέρω γιατι) Και κολλητή να ήτανε, αν σας έτρωγε συνέχεια το γκόμενο, δε θα θελατε να της σπάσετε τα μούτρα;;;;
excuse me αλλα η Ελιζα δεν ειχε ΠΟΤΕ κανεναν γκομενο για να της τον φαει η Καντυ. μονη της ετρεφε ελπιδες και για τον Αντονυ και για τον Τερρυ. ουδεποτε κανεις τους εξεφρασε ενδιαφερον για το ατομο της.
οποτε ποιους γκομενους της εφαγε η καντυ; τους ανυπαρκτους;
τιμωρια με τη Σουζυ κι η Ελιζα για υπερβολικη αυτοπεποιηθηση και χρονιο συνδρομο του μονοπλευρου ερωτος χωρις ανταποκριση. (κατα φαντασιαν ασθενεις και ερωτευσιμες!)
nansecrets έγραψε:ariel έγραψε:
excuse me αλλα η Ελιζα δεν ειχε ΠΟΤΕ κανεναν γκομενο για να της τον φαει η Καντυ. μονη της ετρεφε ελπιδες και για τον Αντονυ και για τον Τερρυ. ουδεποτε κανεις τους εξεφρασε ενδιαφερον για το ατομο της.
οποτε ποιους γκομενους της εφαγε η καντυ; τους ανυπαρκτους;
τιμωρια με τη Σουζυ κι η Ελιζα για υπερβολικη αυτοπεποιηθηση και χρονιο συνδρομο του μονοπλευρου ερωτος χωρις ανταποκριση. (κατα φαντασιαν ασθενεις και ερωτευσιμες!)
Ο θηλυκός Φρόυντ του Φόρουμ μίλησε...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
αν και γιατρος του φορουμ ειναι η αριελ οταν λειπει κανω κι εγω συνταγογραφηση σε τετοια εκτακτα περιστατικα.
ξεκιναω με ενα ευχελεο μπας και ξορκισω το κακο......
κανω τον σταυρο μου και προσευχομαι....
- Σπόιλερ:
- ο μητσοτακης/σουζανα παραμονευει.......
chippie φαν κλαμπ????!!!! ε μααα ειμαστε με τα καλα μας????!!!!
τι πεινουν και δεν μας δινουν οι φανς της????!!!!!!!
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Τι αγάπησε η Κάντυ στον Τέρρυ και τι ο Τέρρυ σε εκείνη;
» Πως πιστευετε οτι μπορει να ειναι ενας Τερρυ στις μερες μας;
» Όνειρα με τον Τέρρυ
» Πως πιστευετε οτι μπορει να ειναι ενας Τερρυ στις μερες μας;
» Όνειρα με τον Τέρρυ
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia