TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Casting...
+22
stavroylaki
titika
HAMLET
papirous
TeriCat
MsXrysaugi
souka
lollipop
Λουσυ
eva
TZENHG13
eleanna
tania
ariel
c-t
Dalia
anna
ΜΙΜΙ
nansecrets
nina
nuitetoile21
libra
26 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 18
Σελίδα 2 από 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Απ: Casting...
χα χα χα, φαντάζομαι την πρώτη συνάντηση της Κάντυ στο πλοίο, με τον Τέρρυ να φοράει μπλουζάκι ρόλινγκ στόουνς, αμάνικο και τατουάζ!!!!!!!θεϊκό!!!!!!
Πάντως φέρνει, δεν μπορώ να πώ, μου κάνει ο Βάλο, αν και δεν με ικανοποιεί κανένας ηθοποιός για να τον ταυτίσω με το σκίτσο..Θα ψάξω βέβαια,
κι ο Τζόνι Ντέπ θεός είναι αλλά και πάλι δεν μου κολλάει..Καλά για Κάντυ ειδικά, δεν μπορώ με τίποτα να σκεφτώ κάποια....
c-t- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 206
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
c-t έγραψε:
χα χα χα, φαντάζομαι την πρώτη συνάντηση της Κάντυ στο πλοίο, με τον Τέρρυ να φοράει μπλουζάκι ρόλινγκ στόουνς, αμάνικο και τατουάζ!!!!!!!θεϊκό!!!!!!
Πάντως φέρνει, δεν μπορώ να πώ, μου κάνει ο Βάλο, αν και δεν με ικανοποιεί κανένας ηθοποιός για να τον ταυτίσω με το σκίτσο..Θα ψάξω βέβαια,
κι ο Τζόνι Ντέπ θεός είναι αλλά και πάλι δεν μου κολλάει..Καλά για Κάντυ ειδικά, δεν μπορώ με τίποτα να σκεφτώ κάποια....
διακρινω μια συνωμοσια απεναντι στον ville ή ειναι ιδεα μου???? μηπως θελετε να σας θυμισω ποιος χειριζεται το κουμπι του μπαναρισματος?γιατι λαθη γινονται..
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Τόπος : neverland
"
μηπως θελετε να σας θυμισω ποιος χειριζεται το κουμπι του μπαναρισματος?γιατι λαθη γινονται..
δεν θυμάμαι από ποιά ταινία:
"....γιατί άνθρωπος είμαι....., μπορεί να ξεχάσω ότι είμαι γιατρός, και να πάει το ψαλίδι λίγο παρακάτω......
c-t- Antony
c-t έγραψε:
"μηπως θελετε να σας θυμισω ποιος χειριζεται το κουμπι του μπαναρισματος?γιατι λαθη γινονται..
"....γιατί άνθρωπος είμαι....., μπορεί να ξεχάσω ότι είμαι γιατρός, και να πάει το ψαλίδι λίγο παρακάτω......
απο την ταινια η σωφερινα με αλικη βουγιουκλακη αλεκο αλεξανδρακη γιωργο κωνσταντινου μαρω κοντου και γιωργο παντζα. την ατακα την λεει ο αλεξανδρακης στον παντζα!
c-t έγραψε:
"μηπως θελετε να σας θυμισω ποιος χειριζεται το κουμπι του μπαναρισματος?γιατι λαθη γινονται..
το πιασαμε το νοημα βλεπω...
- Σπόιλερ:
- (ακομα δεν ακουσα ποσο καταπληκτικα ωραιος ειναι ο ville βεβαια... )
nuitetoile21 έγραψε:c-t έγραψε:
- Σπόιλερ:
(ακομα δεν ακουσα ποσο καταπληκτικα ωραιος ειναι ο ville βεβαια... )
Το μόνο καταπληκτικο σ' αυτον τον τύπο, είναι οτι αρέσει!!! Καλε τον έχετε προσέξει πως είναι;;; Βαλτε το παιδι παλι για υπνο, του λειπει το κρεβατι του!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
.....και τωρα φωρτωνει κι ερχεται......
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
ariel έγραψε:nuitetoile21 έγραψε:c-t έγραψε:
- Σπόιλερ:
(ακομα δεν ακουσα ποσο καταπληκτικα ωραιος ειναι ο ville βεβαια... )
Το μόνο καταπληκτικο σ' αυτον τον τύπο, είναι οτι αρέσει!!! Καλε τον έχετε προσέξει πως είναι;;; Βαλτε το παιδι παλι για υπνο, του λειπει το κρεβατι του!!
ειστε κακιεεεεεεεεεεεεες
σλουρπ, σλούρπ , σλουρπ-θεός, σλουρπ-υπέροχος, σλουρπ-μοναδικός, σλουρπ-απίθανος, σλουρπ-κούκλος, σλουρπ-ιδανικός..... είναι nuit μου....
γλυκουπεροχομοναδικοφανταστικέ τροχονόμε! (πω πω πολύ τηλεόραση βλέπω!!!)
Αριελ, λες μήπως να είναι ..........βρυκόλακας...... και να θέλει ύπνο;;;;;;; (πάει κόλλησα κι εγώ με το vk κορίτσια)
c-t- Antony
c-t έγραψε:
σλουρπ, σλούρπ , σλουρπ-θεός, σλουρπ-υπέροχος, σλουρπ-μοναδικός, σλουρπ-απίθανος, σλουρπ-κούκλος, σλουρπ-ιδανικός..... είναι nuit μου....
γλυκουπεροχομοναδικοφανταστικέ τροχονόμε! (πω πω πολύ τηλεόραση βλέπω!!!)
Αριελ, λες μήπως να είναι ..........βρυκόλακας...... και να θέλει ύπνο;;;;;;; (πάει κόλλησα κι εγώ με το vk κορίτσια)
αααααααα για πες!! πολυ ενδιαφερουσα θεωρια...
nuitetoile21 έγραψε:
διακρινω μια συνωμοσια απεναντι στον ville ή ειναι ιδεα μου???? μηπως θελετε να σας θυμισω ποιος χειριζεται το κουμπι του μπαναρισματος?γιατι λαθη γινονται..
Πολύ μ'αρέσει αυτό το αξιοκρατικό σύστημα μπαναρίσματος που έχουμε. μου δίνει μια ελευθερία, μια σιγουριά
- Σπόιλερ:
- Και πάνω που σκεφτόμουν να το γυρίσω από Τερρυ σε Άλμπερτ και από Κάναμε σε Ζέρο, αλλά δεν τολμώ. Μέχρι κι εμένα θα μπανάρεις εσύ
ariel έγραψε:
Καλέ δίκιο έχει η αριελ. Καλυτερα να τον ακούς παρά τον βλέπεις
libra έγραψε:nuitetoile21 έγραψε:
Πολύ μ'αρέσει αυτό το αξιοκρατικό σύστημα μπαναρίσματος που έχουμε. μου δίνει μια ελευθερία, μια σιγουριά
- Σπόιλερ:
Και πάνω που σκεφτόμουν να το γυρίσω από Τερρυ σε Άλμπερτ και από Κάναμε σε Ζέρο, αλλά δεν τολμώ. Μέχρι κι εμένα θα μπανάρεις εσύariel έγραψε:
Καλέ δίκιο έχει η αριελ. Καλυτερα να τον ακούς παρά τον βλέπεις
ε οχι!! και εσυ????? καλααααααααααααα
Ναν,θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!Ο ΑΝΤΡΑΣ!Εχετε δει την ταινια "Ζητειται πιστο αρσενικο";Το "Swordfish";Δεν παιζεται!Το μονο κακο μ'αυτον ειναι πως εχει για γυναικα του τη "μαμα" του!
tania- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 187
Τόπος : Καρδιτσα
Nan μου,ειναι "ΘΕΟΣ"ο ατιμος ,αλλα αυτο το δαχτυλιδακι πρωτη "μουρη τι το ηθελε!Εχω βρει και εγω κατι φωτογραφιες του,χαρμα οφθαλμων ,αλλα καθοτι λιγο ασχετη,δεν ξερω πως να τις κατεβασω!!Αααααααααααααααχ!
tania- Antony
ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!
c-t- Antony
tania έγραψε:Nan μου,ειναι "ΘΕΟΣ"ο ατιμος ,αλλα αυτο το δαχτυλιδακι πρωτη "μουρη τι το ηθελε!Εχω βρει και εγω κατι φωτογραφιες του,χαρμα οφθαλμων ,αλλα καθοτι λιγο ασχετη,δεν ξερω πως να τις κατεβασω!!Αααααααααααααααχ!
καλε ασε τις λεπτομερειες!!! την ουσια κοιτα!!!!!!!!!!!!!!!! απλα ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!
φωτογραφιες ανεβαζουμε μεσω του ImageShack θα βαλουμε αναλογη ενοτητα που να εξηγει λεπτομερως στο Help!!
αμαν επεσα απ'την καρεκλα...
μισο να σηκωθω...
ποποποπο τι κουκλος ειναι αυτος?????!!!!!!!
μισο να σηκωθω...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Μη μου πεις πως τον βλεπεις,πρωτη φορα; :hairpull: :hairpull: :hairpull: Ο Θεος ειχε εμπνευση και εφτιαξε το Hugh Jackman,οπως ειχε η Ιγκαρασι και εφτιαξε τον Τερρυ!!odette έγραψε:αμαν επεσα απ'την καρεκλα...
μισο να σηκωθω...
tania- Antony
tania έγραψε: Ο Θεος ειχε εμπνευση και εφτιαξε το Hugh Jackman,οπως ειχε η Ιγκαρασι και εφτιαξε τον Τερρυ!!
Ωωωω παιδιά τι τέλειο τοπικ!!! Και θελω να παω και για τεστ ορασης τελευταια!!
Καλά για τον Ιταλο δεν το συζητώ!!! Τον εβαλε και η Lady Gato στο αλλο φορουμ και επαθα την πλακα μου!!! Γι'αυτο το μηνα λοιπον εβαλα Τερρυ και εγώ αυτον, αλλα έχω αλλάξει αρκετες γνωμες. Και εγώ καποτε σκεφτομουν τον τραγουδιστη των HIM εντωμεταξυ!!
Κατσε να δεις ποια φωτό του εχώ...
Ενας άλλος εμενα που άρεσε σαν Τερρυ αν και τώρα εχει μεγαλώσει και έχει και προβληματα με αλκοολ και τετοια και εχει γίνει λιγο περιεργος οποτε φωτος είναι απο τότε που ήταν μικρος, ειναι ο Jonathan Rhys Mayers (ή καπως έτσι τελοσπάντων)
και βεβαια ειναι και ο Ben Barnes που μεχρι τώρα θεωρειτε σαν τον τελειο Τερρυ απο πολλες CT φανς, ο οποιος κουκλος και αυτος αλλα μου το χαλαει που δεν εχει ακομα ετσι τσαμπουκά, ειναι καλουλης στις ταινιες, δεν τον πιστευεις οτι μπορει να οργιστει και να τα κανει γυαλια καρφιά οπως θα φανταζοσουν τον Τερρυ να κανει.
Καλά για τον Ιταλο δεν το συζητώ!!! Τον εβαλε και η Lady Gato στο αλλο φορουμ και επαθα την πλακα μου!!! Γι'αυτο το μηνα λοιπον εβαλα Τερρυ και εγώ αυτον, αλλα έχω αλλάξει αρκετες γνωμες. Και εγώ καποτε σκεφτομουν τον τραγουδιστη των HIM εντωμεταξυ!!
Ενας άλλος εμενα που άρεσε σαν Τερρυ αν και τώρα εχει μεγαλώσει και έχει και προβληματα με αλκοολ και τετοια και εχει γίνει λιγο περιεργος οποτε φωτος είναι απο τότε που ήταν μικρος, ειναι ο Jonathan Rhys Mayers (ή καπως έτσι τελοσπάντων)
και βεβαια ειναι και ο Ben Barnes που μεχρι τώρα θεωρειτε σαν τον τελειο Τερρυ απο πολλες CT φανς, ο οποιος κουκλος και αυτος αλλα μου το χαλαει που δεν εχει ακομα ετσι τσαμπουκά, ειναι καλουλης στις ταινιες, δεν τον πιστευεις οτι μπορει να οργιστει και να τα κανει γυαλια καρφιά οπως θα φανταζοσουν τον Τερρυ να κανει.
eleanna- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2010
Τόπος : Εδιμβούργο
eleanna έγραψε:Ωωωω παιδιά τι τέλειο τοπικ!!! Και θελω να παω και για τεστ ορασης τελευταια!!
μονο εσυ με καταλαβαινεις....
και ο νικητης του κουιζ ειναι η ....ελεαννα!!!!!!!!!!!!!!!!!
nuitetoile21 έγραψε:eleanna έγραψε:Ωωωω παιδιά τι τέλειο τοπικ!!! Και θελω να παω και για τεστ ορασης τελευταια!!
μονο εσυ με καταλαβαινεις....
και ο νικητης του κουιζ ειναι η ....ελεαννα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στη συγκεκριμένη φωτό ειδικά είναι ολα τα λεφτα!!!
Οσο για το κουίζ...
eleanna- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2010
Τόπος : Εδιμβούργο
Σελίδα 2 από 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Σελίδα 2 από 18
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia