TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Casting...
+22
stavroylaki
titika
HAMLET
papirous
TeriCat
MsXrysaugi
souka
lollipop
Λουσυ
eva
TZENHG13
eleanna
tania
ariel
c-t
Dalia
anna
ΜΙΜΙ
nansecrets
nina
nuitetoile21
libra
26 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 18
Σελίδα 1 από 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Casting...
Για να πέσουν οι προτάσεις και να αποφασίσουμε...
Αν γυρίζαμε σήμερα την Κάντυ-Κάντυ στον κινηματογράφο, ποιοι ηθοποιοί θα ενσάρκωναν τους χαρακτήρες;;;
Ονόματα, φωτό, όλα στο τραπέζι
Αν γυρίζαμε σήμερα την Κάντυ-Κάντυ στον κινηματογράφο, ποιοι ηθοποιοί θα ενσάρκωναν τους χαρακτήρες;;;
Ονόματα, φωτό, όλα στο τραπέζι
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : neverland
Απ: Casting...
Sorry nuit αλλα θα σε βαλω να τραβηξεις τις κοτσιδες σου.....ποιος ειναι;;; Και σ΄αυτη τη φωτο τουλαχιστον, δεν μου αρεσει για Τερρυ Μη θυμωσεις
παω να ψαξω για την δικη μου προταση!
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
nina έγραψε:
Sorry nuit αλλα θα σε βαλω να τραβηξεις τις κοτσιδες σου.....ποιος ειναι;;; Και σ΄αυτη τη φωτο τουλαχιστον, δεν μου αρεσει για Τερρυ Μη θυμωσεις
ειναι ο ville valo ο τραγουδιστης των him. αληθεια δε σου αρεσει;;;; μακοιιτα ματι! κοιτα μαλλι!
ωωωωωωωωωω πολυ καλος libra!!!!!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Καλοι κοριτσια αλλα την δικη μου επιλογη δεν την διαπραγματευομαι
Δεν εχω μπορεσει μεχρι τωρα να φανταστω τον Τερρυ να τον ενσαρκωνει κανεις αλλος εκτος απο....
Σπινθηροβολο και παιχνιδιαρικο βλεμμα, κακο παιδι και κορμι θανατηφορο......
Δειτε ολο το video μην παει χαμενη τοση ομορφια...
Δεν εχω μπορεσει μεχρι τωρα να φανταστω τον Τερρυ να τον ενσαρκωνει κανεις αλλος εκτος απο....
Σπινθηροβολο και παιχνιδιαρικο βλεμμα, κακο παιδι και κορμι θανατηφορο......
Δειτε ολο το video μην παει χαμενη τοση ομορφια...
nina- Terry
nuitetoile21 έγραψε:nina έγραψε:
ειναι ο ville valo ο τραγουδιστης των him. αληθεια δε σου αρεσει;;;; μακοιιτα ματι! κοιτα μαλλι!
Δεν ειναι πολυυυυ....πως να το πω...manly και εχει και φρυδι ενωμενο ή μου φαινεται;;; Sorry nuit
nina- Terry
nina έγραψε:nuitetoile21 έγραψε:nina έγραψε:
Δεν ειναι πολυυυυ....πως να το πω...manly και εχει και φρυδι ενωμενο ή μου φαινεται;;; Sorry nuit
αυτο ηταν! μολις κερδισες ενα εβδομαδιαιο μπαν!!! δεν ειναι mainly???? πραγματικα αυτη την στιγμη ειμαι ετσι :http://www.pic
nuitetoile21 έγραψε:nina έγραψε:nuitetoile21 έγραψε:nina έγραψε:
αυτο ηταν! μολις κερδισες ενα εβδομαδιαιο μπαν!!! δεν ειναι mainly???? πραγματικα αυτη την στιγμη ειμαι ετσι :http://www.pic
Δεν μου ειπες για τον δικο μου!
Το τραβηξα λιγακι οκ ηθελα να σε
nina- Terry
nina έγραψε:
Δεν μου ειπες για τον δικο μου!
Το τραβηξα λιγακι οκ ηθελα να σε
ναι ωραιος ειναι.εβλεπα το βιντεακι τωρα. οντως σε καποιες φωτο μοιαζει πολυ με τον τερρυ.
- Σπόιλερ:
- παω να παρω τσιαγρα..κακουργα ολα τα καπνισα
nuitetoile21 έγραψε:
ναι ωραιος ειναι.εβλεπα το βιντεακι τωρα. οντως σε καποιες φωτο μοιαζει πολυ με τον τερρυ.
nuit έγραψε:
- Σπόιλερ:
παω να παρω τσιαγρα..κακουργα ολα τα καπνισα
Sorry nuit μου να παρε μερικες σοκαλατιτσες να σε γλυκανω ειμαι και μακρια να παω να σου φερω τσιγαρα
nina- Terry
χχαχαχαχααχ κολλησες και εσυ εεεε????libra έγραψε:Guilio Berruti
Ιταλός και Τερρυλίσιους
- Σπόιλερ:
- ποτε θα παμε μαζι στη Ρωμη???? το 80% των Ιταλων ειναι μελαχρινοι με γαλαζιο ματι!!! μια βδομαδα ημουν δεν ηξερα που να πρωτοκοιταξω χαχαχαχαχαχαχαχ
nuitetoile21 έγραψε:nina έγραψε:nuitetoile21 έγραψε:nina έγραψε:
αυτο ηταν! μολις κερδισες ενα εβδομαδιαιο μπαν!!! δεν ειναι manly???? πραγματικα αυτη την στιγμη ειμαι ετσι :http://www.pic
εεεμμμμμμμ.........κοιτα νουιτ, εγω για Ville την εκοβα τη φλεβα (μαλλον ειναι ο συνδυασμος μαλλιου-ματιου που με ) αλλα δν παιζει να ξεχασω και την αντιδραση της μανας μου, σχεδον μια δεκαετια πριν (στην Α' λυκειου που ο Ville ηταν κ στις ομορφιες του) τη στιγμη που μπηκε στο δωματιο και πρωτοαντικρυσε την τεραστια γιγανοαφισα του και με ρωτησε με μια απορια "ποια ειναι αυτη???"
anna- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2611
Τόπος : Lothlorien
Χιούμορ : black- καραblack!!!
nina έγραψε:nuitetoile21 έγραψε:
ναι ωραιος ειναι.εβλεπα το βιντεακι τωρα. οντως σε καποιες φωτο μοιαζει πολυ με τον τερρυ.nuit έγραψε:
- Σπόιλερ:
παω να παρω τσιαγρα..κακουργα ολα τα καπνισα
Sorry nuit μου να παρε μερικες σοκαλατιτσες να σε γλυκανω ειμαι και μακρια να παω να σου φερω τσιγαρα
σοκολατες ε? αντε κατι εκανες
anna έγραψε:χχαχαχαχααχ κολλησες και εσυ εεεε????libra έγραψε:Guilio Berruti
Ιταλός και Τερρυλίσιους
- Σπόιλερ:
ποτε θα παμε μαζι στη Ρωμη???? το 80% των Ιταλων ειναι μελαχρινοι με γαλαζιο ματι!!! μια βδομαδα ημουν δεν ηξερα που να πρωτοκοιταξω χαχαχαχαχαχαχαχnuitetoile21 έγραψε:nina έγραψε:nuitetoile21 έγραψε:nina έγραψε:
αυτο ηταν! μολις κερδισες ενα εβδομαδιαιο μπαν!!! δεν ειναι manly???? πραγματικα αυτη την στιγμη ειμαι ετσι :http://www.pic
εεεμμμμμμμ.........κοιτα νουιτ, εγω για Ville την εκοβα τη φλεβα (μαλλον ειναι ο συνδυασμος μαλλιου-ματιου που με ) αλλα δν παιζει να ξεχασω και την αντιδραση της μανας μου, σχεδον μια δεκαετια πριν (στην Α' λυκειου που ο Ville ηταν κ στις ομορφιες του) τη στιγμη που μπηκε στο δωματιο και πρωτοαντικρυσε την τεραστια γιγανοαφισα του και με ρωτησε με μια απορια "ποια ειναι αυτη???"
ανναααααααααααααααααα και εσυ βρουτε??????????
- Σπόιλερ:
- ενταξει βρε κοριτσια παραδεχομαι οτι δεν ειναι και οτι πιο αντρικο κυκλοφορει, αλλα δειξτε λιγο σεβασμο..στο κατω κατω δευτερος συζυγος μου θα γινει.. (τον πρωτο τον εχουμε κλεισει)
anna έγραψε:εεεμμμμμμμ.........κοιτα νουιτ, εγω για Ville την εκοβα τη φλεβα (μαλλον ειναι ο συνδυασμος μαλλιου-ματιου που με ) αλλα δν παιζει να ξεχασω και την αντιδραση της μανας μου, σχεδον μια δεκαετια πριν (στην Α' λυκειου που ο Ville ηταν κ στις ομορφιες του) τη στιγμη που μπηκε στο δωματιο και πρωτοαντικρυσε την τεραστια γιγανοαφισα του και με ρωτησε με μια απορια "ποια ειναι αυτη???"
nuit έγραψε: ανναααααααααααααααααα και εσυ βρουτε??????????
- Σπόιλερ:
ενταξει βρε κοριτσια παραδεχομαι οτι δεν ειναι και οτι πιο αντρικο κυκλοφορει, αλλα δειξτε λιγο σεβασμο..στο κατω κατω δευτερος συζυγος μου θα γινει.. (τον πρωτο τον εχουμε κλεισει)
Για δευτερος καλη ειναι Δεν κρατηθηκα......εχω κανει φετες
nina- Terry
nina έγραψε:anna έγραψε:εεεμμμμμμμ.........κοιτα νουιτ, εγω για Ville την εκοβα τη φλεβα (μαλλον ειναι ο συνδυασμος μαλλιου-ματιου που με ) αλλα δν παιζει να ξεχασω και την αντιδραση της μανας μου, σχεδον μια δεκαετια πριν (στην Α' λυκειου που ο Ville ηταν κ στις ομορφιες του) τη στιγμη που μπηκε στο δωματιο και πρωτοαντικρυσε την τεραστια γιγανοαφισα του και με ρωτησε με μια απορια "ποια ειναι αυτη???"
- Σπόιλερ:
ενταξει βρε κοριτσια παραδεχομαι οτι δεν ειναι και οτι πιο αντρικο κυκλοφορει, αλλα δειξτε λιγο σεβασμο..στο κατω κατω δευτερος συζυγος μου θα γινει.. (τον πρωτο τον εχουμε κλεισει)
ε δεν υποφερεσαι! καλα εχω λιωσει
anna έγραψε:
χχαχαχαχααχ κολλησες και εσυ εεεε????
- Σπόιλερ:
ποτε θα παμε μαζι στη Ρωμη???? το 80% των Ιταλων ειναι μελαχρινοι με γαλαζιο ματι!!! μια βδομαδα ημουν δεν ηξερα που να πρωτοκοιταξω χαχαχαχαχαχαχαχ
καημό το έχω αλλά ας όψεται... κάποτε θα πάω... που θα μου πάει.
- Σπόιλερ:
- θα τάξω στο έταιρον ήμισυ ότι θα συναντήσουμε με μαθηματική σιγουριά την Μόνικα Μπελούτσι, μπας και τον πείσω να πάμε
nuitetoile21 έγραψε:nina έγραψε:anna έγραψε:εεεμμμμμμμ.........κοιτα νουιτ, εγω για Ville την εκοβα τη φλεβα (μαλλον ειναι ο συνδυασμος μαλλιου-ματιου που με ) αλλα δν παιζει να ξεχασω και την αντιδραση της μανας μου, σχεδον μια δεκαετια πριν (στην Α' λυκειου που ο Ville ηταν κ στις ομορφιες του) τη στιγμη που μπηκε στο δωματιο και πρωτοαντικρυσε την τεραστια γιγανοαφισα του και με ρωτησε με μια απορια "ποια ειναι αυτη???"
- Σπόιλερ:
ε δεν υποφερεσαι! καλα εχω λιωσει
Ελα ενα δωρακι απο μενα επειδη σε πικρανα αποψε.
Εδω ειναι καλυτερος νομιζω, φερνει και στον Τζονι Ντεπ εεε;;;;
nina- Terry
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
nuitetoile21 έγραψε:
ανναααααααααααααααααα και εσυ βρουτε??????????
- Σπόιλερ:
χαχαχαχαχαχαχα οχι εγω, η μανα μου!!!!!! μα κ αυτη η χριστιανη, ειδε την γιγαντοαφισα διπλα στις γιγαντοαφισες του Johnny και του Kurt Cobain, και τον περασε για γυναικα?? ακομα το θυμαμαι, φαντασου νευρα που ειχα μετα!!!
libra έγραψε:anna έγραψε:
χχαχαχαχααχ κολλησες και εσυ εεεε????
- Σπόιλερ:
ποτε θα παμε μαζι στη Ρωμη???? το 80% των Ιταλων ειναι μελαχρινοι με γαλαζιο ματι!!! μια βδομαδα ημουν δεν ηξερα που να πρωτοκοιταξω χαχαχαχαχαχαχαχ
καημό το έχω αλλά ας όψεται... κάποτε θα πάω... που θα μου πάει.
- Σπόιλερ:
θα τάξω στο έταιρον ήμισυ ότι θα συναντήσουμε με μαθηματική σιγουριά την Μόνικα Μπελούτσι, μπας και τον πείσω να πάμε
εδω που τα λεμε ειδαμε και κατι ιταλιδες που ηταν λες και τις ειχες βαλει στο κρεβατι του Προκρουστη και τις ειχες τραβηξει......ενα υψος κ ενα σωμα........ :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic ασε ασε, καλυτερα να παμε μονες μας, να κανουμε μονο εμεις το οφθαλμολουτρο
αχ εμενα δν μ'αρεσει τουτο εδω το πιτσιρικι!!! τι να κανω, μου φαινεται πολυ ξενερουα.....
anna- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2611
Τόπος : Lothlorien
Χιούμορ : black- καραblack!!!
Σελίδα 1 από 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Σελίδα 1 από 18
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia