TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Casting...
+22
stavroylaki
titika
HAMLET
papirous
TeriCat
MsXrysaugi
souka
lollipop
Λουσυ
eva
TZENHG13
eleanna
tania
ariel
c-t
Dalia
anna
ΜΙΜΙ
nansecrets
nina
nuitetoile21
libra
26 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 18
Σελίδα 6 από 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Απ: Casting...
lollipop έγραψε:Απ'ότι καταλαβαίνω όλες οι........ελεύθερες ...είναι έτοιμες για την ξενιτιά!!!
Αν δεν υπήρχε και η οικονομική κρίση....θα βγάζαμε εισητήρια!!!
Δεν πειράζει κορίτσια....μπορούμε να του στείλουμε ....επίσημη πρόσκληση να έρθει στην Ελλάδα και να τον ...στεψουμε....ΤΕΡΡΥ!!!!
:<3:
εεε...γκχ...γκχ...να πω σε αυτο το σημειο οτι δεν ειμαι ελευθερη...
εχω μια σχεσουλα με εναν γλυκο 19χρονο αλλα ενα ταξιδι μαζι του
στην ιταλια απεναντι δεν θα με χαλαγε καθολου !!!
βεβαια...επειδη εχω σχεση αυτο δεν σημαινει οτι παραταω και τους αγαπημενους
μου ηθοποιους ! NEVER ειμαι παντα STAND BY !!!
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
eva έγραψε:Libra τώρα είδα ότι τον έχεις ανεβάσει ήδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι είναι αυτός...................Χριστέ μου και Παναγιά μου
και ένα Video ακομα!
θέλει ψυχραιμία!
τι παίδαρος Θεέ μου??? τι φωνή???
ΜΙΜΙ αφήνουμε προς το παρόν τα γαλλικά και τρέχουμε για υπερεντατικά μαθήματα ιταλικών
κλείνουμε και αεροπορικό εισητήριο τρεις μήνες μετά...και ας ελπίσουμε ότι το εισητήριο επιστροφής θα το πετάξουμε στα κανάλια της Βενετίας
μα τι ηλίθια η πρωταγωνίστρια...είναι δυνατον να βγαίνει από το ποτάμι τέτοιο παίδαρος, έστω και με σκελέα και αυτή να του έχει γυρισμένη πλάτη???
αν ήμουν εγώ στη θέση της πάντως θα ήταν πολύ κόντρα ο ρόλος και το πολύ πολύ να έπαιρνα το όσκαρ χειρότερης ηθοποιού, γιατί δεν θα υπήρχε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να του γυρίσω πλάτη ότι κι αν έλεγε ο σκηνοθέτης
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
πάντως για Κάντυ μόνο μία μπορεί να την παίξει και το είπα από την αρχή που την είδα
και για να μην νομίζετε ότι μιλάω τυχαία, έχει γίνει και το ανάλογο casting
και ιδού οι αποδείξεις...
και για να μην νομίζετε ότι μιλάω τυχαία, έχει γίνει και το ανάλογο casting
και ιδού οι αποδείξεις...
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
αν και μας πέφτει λίγο μεγάλη η καρύδη, οφείλω να ομολογήσω ότι έχει πολλές ομοιότητες. στο παρά 5 είχα πεθάνει στο γέλιο όταν σε ένα επεισόδιο είχε διαλέξει το ψευδώνυμο Κάντυ-Κάντυ
Σωστή Λιμπρα! Εχεις δίκιο, δεν το θυμώμουν αυτό! Ισως και το μαλλί να το είχε έτσι γι' αυτό το λόγο! Είναι μία από 'μας!
και αφου θα εχουμε εναν Ιταλο Τερρυ να μην έχουμε και εναν Ιταλο Αλμπερτ, ειναι ο γιατρος Μορένο, η αλλιως ο αστυνομικός Παολο!!! κουκλος με τα όλα του!!!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: αχ....
Λουσυ- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 143
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
Τόπος : Σεργουντ
eva έγραψε:Κάπου το έχασα μάλλον στην πορεία! Ψάχνουμε έναν κούκλο Αλμπερτ?
καλέ ναι... γιατί να μην είναι κούκλος ο Άλμπερτ? Ψάχνουμε κούκλους απ'όλους.
Άλλωστε δεν θέλουμε ανταγωνιστή έναν μισοκακόμοιρο κακάσχημο άντρα, έτσι δεν είναι;
λούσυ έχω κι εγώ πρόταση για Άλμπερτ αλλά δεν είναι επί της παρούσης.
είναι κούκλος, αμερικάνος και ελπίζω να μην σε απογοητεύσει η επιλογή. θα αποκαλύψω όνομα εντός των ημερών
Είναι και αυτό μία λογική! θα είναι πιο φανερή η διαφορά τοτε! Αλλωστε και στο Manga εδώ που τα λέμε δεν είναι και άσχημος! Δεν θα βάλουμε όμως και κάτι αντίστοιχι του Berruti, έτσι δεν είναι? Μόνο ο Τέρρυ μπορεί να είναι τόσο κούκλος!
εδώ εύα μου θα διαφωνήσω.
μια χαρά καρακούκλαρος ήταν και ο Άλμπερτ.
Και μακάρι να βρίσκαμε και ωραιότερο από τον Μπερούτι για Άλμπερτ (που δεν υπάρχει-αλλά λέμε), γιατί ο Τέρρυ είναι πολλά περισσότερα από την εμφάνισή του
μια χαρά καρακούκλαρος ήταν και ο Άλμπερτ.
Και μακάρι να βρίσκαμε και ωραιότερο από τον Μπερούτι για Άλμπερτ (που δεν υπάρχει-αλλά λέμε), γιατί ο Τέρρυ είναι πολλά περισσότερα από την εμφάνισή του
Αν δεν ηταν για την Καντυ ας ειναι τουλαχιστον καρακουκλαρος για μένα. τον δέχομαι...κάπως ετσι ειναι λεπτεπιλεπτος ο giorgio και εχει την λεπτη σιλουετα του Αλμπερτ αλλα είπαμε ο συναγωνισμός απαιτει και αυτο τον τυπο του ωραιου Αλμπερτ, λιπρα περιμενω τον Αμερικανό, για τον Ντην δεν πειθεσθε;, ε, που ηταν παγκόσμιο ειδωλο, σας δινω μιας απο τις μεγάλες αγάπες της ζωής μου, όχι ψέματα, δεν θα τον υποβιβαζα τον Τερρυ! ειχε και ο ατιμος πολλα κοινα με Τερρυ, ξερω οτι η ομορφια του τονιζεται και ξανα τονιζεται, αγάπησε μια γυναικα στην ζωη του, μια ηθοποιο απο την Ρωμη αλλα οι δικοι της δεν τον ηθελαν, λογω διαφορετικης θρησκειας..κατι που τον πόνεσε και το εριξε στο πιοτο και στην ταχυτητα, ειχε αδοξο τελος, οχι ομως και για τον Τερρυ αυτο το τέλος, ευτυχως που δεν υπάρχουν γρηγορα αμάξια στην εποχη του! η μητερα του, τον εγκατελειψε στα 9 , με τον πατερα του ειχαν προβλήματα, οταν έκανε ''τα ανατολικα της Εδεμ'', εμεινε στον ωμο του ηθοποιου που επαιζε τον πατερα του και εκλαιγε σπαρακτικά σαν μωρό παιδί, τοσο που ο Καζαν, ο σκηνοθετης της ταινίας , δεν σταματησε την σκηνη, δεν ειπε στοπ, τοσο αληλοφανης ηταν το όλο θεμα!!!
Σας δινω μια απο τις μεγάλες αγάπες μου, με διαφορετικο τελος απο οτι του Τζειμς
Σας δινω μια απο τις μεγάλες αγάπες μου, με διαφορετικο τελος απο οτι του Τζειμς
Λουσυ- Albert
για όλους ψηνόμαστε λούσυ μου, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... ο Ντην μου πέφτει λίγο "μεγάλος" για τα γούστα μου. Θα ήθελα κάτι πιο νέο και φρέσκο. Αλλιώς ταιριάζει απόλυτα. Ο "απόλυτος" επαναστάτης χωρίς αιτία
όπως θελετε , ηταν ο άτιμος ο απολυτος επαναστάτης χωρις αιτια..
Λουσυ- Albert
Ρε παιδιά επειδή από εχτές που ανακάλυψα το Push it του Iglesias έχω φάει τρελό κόλλημα, τι ρόλο λέτε να του δώσουμε? Κάπου πρέπει να τον βάλουμε κι αυτόν! Αν δεν υπάρχει θέση να δημιουργήσουμε! Αφηγητή που λέει ο λόγος!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο όμορφος όσο αυτός που πρότεινε η Λίμπρα, αλλά έχει όλο το μυστίριο που συνοδευει τον Αλμπερτ και του πάνε τα μακρια μαλλιά!
είναι λίγο μεγάλος, αλλά νομίζω ότι και αυτό μες στο παιχνίδι είναι!
είναι λίγο μεγάλος, αλλά νομίζω ότι και αυτό μες στο παιχνίδι είναι!
καλέ ο Viggo!!!!!!! Νομίζω ότι και ο Viggo είναι μια χαρά, απλά όντως μεγαλύτερος...
Κι εγώ ζορίστηκα να βρω νεαρούς ηθοποιούς γιατί δεν τους ξέρω και καλά
- Σπόιλερ:
- αλλιώς θα έβαζα σε όλους τους αντρικούς ρόλους τον Gerald Buttler και σε όλους τους γυναικείους ρόλους εμένα και θα τελείωνε το παραμύθι
libra έγραψε:καλέ ο Viggo!!!!!!! Νομίζω ότι και ο Viggo είναι μια χαρά, απλά όντως μεγαλύτερος...
- Σπόιλερ:
αλλιώς θα έβαζα σε όλους τους αντρικούς ρόλους τον Gerald Buttler και σε όλους τους γυναικείους ρόλους εμένα και θα τελείωνε το παραμύθι
εγώ μάλλον θα είχα πρόβλημα! στην γυναίκα θα έβαζα εμένα, αλλά στους άντρες ποιόν? τον Johnny Depp ή τον Orlando Bloom, όπως ήταν στο άρχοντα όμως, μακρύ ξανθό μαλλί κλπ κλπ κλπ! Καλός και ο Viggo εκεί, αλλά ο Orlando ήταν πράγματι πλάσμα από άλλο κόσμο! Δεν θα έβαζα κανέναν για Αλμπερτ όμως από αυτούς, δεν θα ταίριαζαν νομίζω!
και σημείωση, ο Orlando είναι Αγγλος!
Ακυρο, όπως και αν είναι αυτός, ξανθός μελαχρινός, καραφλός, είναι θεικό πλάσμα!
Ακυρο, όπως και αν είναι αυτός, ξανθός μελαχρινός, καραφλός, είναι θεικό πλάσμα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eva στις Σαβ Φεβ 05, 2011 11:08 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : έκανα μία "επανάληψη" στις φωτο του!)
libra έγραψε:Λούσυ για Άλμπερτ θα σου πρότεινα τον Paul Walker
Simply irresistible!!!
να σου πω ειναι για ταινιες αction πολυ, τον ειδα και στο φικ σου το οποιο οποτε εχω χρονο θελω να διαβάσω ξερεις μου κανει ο ιταλος giorgio, εχει λεπτεπιλεπτη φιγουρα , πολυ ευγενικη, του πάνε τα μαυρα αλλα και εχει και την καταλληλη ηλικια νομίζω, πάλι ο Ιαν σομερχαλντερ η θυμίζει Τερρυ αλλα ο Ιταλος μου εκατσε πολυ , πολυ καλα, σαν γιατρος ειχε τοσο θλιμμενα μάτια! ηξερε πως να μπαινει στην ψυχολογια ενος πονεμένου ανθρωπου, αυτο μου εκανε εντυπωση και φαινοτανε σαν να εχει πονεσει και αυτος, ομως δικο σου ειναι Λιπρα μου το φικ και το καστινκ οτι θες..
Λουσυ- Albert
libra έγραψε:καλέ ο Viggo!!!!!!! Νομίζω ότι και ο Viggo είναι μια χαρά, απλά όντως μεγαλύτερος...
- Σπόιλερ:
αλλιώς θα έβαζα σε όλους τους αντρικούς ρόλους τον Gerald Buttler και σε όλους τους γυναικείους ρόλους εμένα και θα τελείωνε το παραμύθι
α, ρε λιπρα, πολυ γελιο, ευα δεν μ' αρεσει ο Αλμπερτ που προτεινεις, χι, χι μου φαινεται κανεις miscasting ετσι τα παιρνει ολα ο Τερρυ, νομιζω την κανετε πολυ ευκολη την υπόθεση για τον τερρυλισιους, ε, οχι και ετσι να εχετε και ανταγωνισμο..
Λουσυ- Albert
Σελίδα 6 από 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Σελίδα 6 από 18
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia