TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Πόσο αντέχεις έναν "μοδάτο" Αρτσυ;;;
+7
libra
μαριτα
Dalia
ΜΙΜΙ
papirous
nansecrets
ariel
11 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Πόσο αντέχεις έναν "μοδάτο" Αρτσυ;;;
ariel έγραψε:Τι να πουμε για το θείο;;;;; Αυτός είχε τον Τζορτζ....
αυτό είχα στο μυαλό μου μόλις...
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
- Σπόιλερ:
- χμ.... εδω, όχι
ariel- Terry Total Freak
καλά έλιωσα με το σεμεδάκι!!!! έγω έβλεπα προχθές το ανιμε που είχαν πάει στα ορυχεία ο Άρτσυ με την Άννυ για να βοηθήσουν την Κάντυ και του λέει ο άλλος μα τι χεράκια είναι αυτά????
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
ariel- Terry Total Freak
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Καλα εχω λιωσει με το σεμεδακι και το βελουδινο χερακι λεμε! :clapping: :clapping:
Αντιπαρερχομαι όμως τις κακιες τυπου ‘’τον τιναζει τον κουραμπιε’’ ή το ‘’κενταει το σεμεδακι’’ και ερχομαι να υποστηριξω και να συμφωνησω με την φιλεναδα μου Ναν.
Εμενα ο Αρτσυ ηταν αδυναμια μου. Ναι μεν ηταν κοκετης αλλα όπως πολλα από τα χαρακτηριστικα που ειχαν οι ηρωες ηταν λιγο υπερμεγενθυμενα, ε ετσι και η
Γιατι όπως ειπε και η Ναν την ατσουμπαλη Καντυ γουσταρε τρελα και όχι την Αννυ που ηταν το alter ego του σε αυτόν τον τομεα συν το ότι δεν μασαγε να παιξει μπουνιες με τον τετιμποι του σχολειου αμα λαχει! Χαχαχαχα
Αρα ο συγκεκριμενος δεν νομιζω ότι εμπιπτει στην κατηγορια που περιγραψανε οι τσουχτρες πιο πανω ή ότι θα ηθελε την κοπελα του ετοιμη για φωτογραφιση 24/7.
Οσο για τα βελουδινα χερακια να θυμισω το σχολιο του Στηαρ για τα ντελικατα χερακια του Τερρυ???
Κι αν για τον Terrence Grande δεν υπαρχει ουτε ιχνος υπαινιγμου για τον ανδρισμο του … μηπως πρεπει να αναρωτηθουμε για τον Στηαρ που εκανε αυτην την παρατηρηση?
Καλα για τον θειο δεν το συζηταω… τελειωμενη
Απλα το παιδι ηταν πολύ μπροστα για την εποχη του … ηταν ο metrosexual της εποχης μας!
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Metro%20Sexual&defid=1268055
Τώρα περα από την πλακα προφανως μια γυναικα που είναι λιγο πιο χυμα με την εμφανιση της κλπ δεν μπορει να αντεξει με έναν αντρα που εχει περισσοτερες ενυδατικες από αυτην ή που θελει τον δεκαπλασιο χρονο να ετοιμαστει. Προσωπικα όμως θα με βολευε απιστευτα να ανοιγουμε τις ντουλαπες μας και να κανουμε κανα διωρο στο να αποφασισουμε τι να φορεσουμε από το να με ρωταει με τρομο ‘’ποση ωρα χρειαζεσαι να ετοιμαστεις? ’’ … ή να μπορει ανετα να μου κανει δωρο ένα ζευγαρι Louboutin απο το να αναρωτιεται αν αυτό τρωγεται? … ή να μην με πρηζει για παραδειγμα με το τι θα φορεσει γιατι δεν μπορει να συνδυασει ένα παντελονι με ένα πουκαμισο! Ονοματα δεν λεω … υποληψεις δεν θιγω αλλα καταλαβατε το δραμα μου!
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
το καταλαβαίνω, το καταλαβαίνω το δράμα σου αγαπητή νίνα γιατί κι εγώ τον καλό μου πίστεψε με δεν τον ερωτεύτηκα για το καλό του γούστο στο ντύσιμο αλλά κατάλαβε και μας αγαπητή νίνα και ναν πολύ delicatessen είναι για τα γούστα μας
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
εμενα το καλο μου δεν εχει τετοια θεματα μονος του τα διαλεγει ρουχα και σωστα μαλιστα αλλα που και που ρωταει και καμμια γνωμη..
αυτο με τα βελουδινα χερακια του Τερρυ δεν το ενθυμομουν...
και θα πω περαν οτι συμφωνω με την νινα (για ακομη μια φορα.. libra χανεις τη θεση σου; κατι παιζει εδω.. )
αυτο το delicatessen ΜΙΜΙ μονο απο εσενα δεν το περιμενα! το ιδιο delicatessen ηταν και ο Αντονυ.. αλλα δεν ειδα να το σχολιαζει κανεις...
εξισου καλοντυμενος και παντα στην πενα ηταν κι ας ασχολιοταν με την κηπουρικη..
ο Τερρυ παλι κακοντυμενο δεν τον λες με τιποτα γιος δουκα..
οποτε δεν καταλαβαινω γιατι η κομψοτητα σε εναν αντρα ειναι στα αρνητικα..
οντως ο Αρτσι θα μπορουσε να ειναι ο σημερινος μετροσεξουαλ οπως ειπε και η νινα αν και για κρεμες δεν εχουμε ενδειξεις οτι χρησιμοποιουσε..
αυτο με τα βελουδινα χερακια του Τερρυ δεν το ενθυμομουν...
και θα πω περαν οτι συμφωνω με την νινα (για ακομη μια φορα.. libra χανεις τη θεση σου; κατι παιζει εδω.. )
αυτο το delicatessen ΜΙΜΙ μονο απο εσενα δεν το περιμενα! το ιδιο delicatessen ηταν και ο Αντονυ.. αλλα δεν ειδα να το σχολιαζει κανεις...
εξισου καλοντυμενος και παντα στην πενα ηταν κι ας ασχολιοταν με την κηπουρικη..
ο Τερρυ παλι κακοντυμενο δεν τον λες με τιποτα γιος δουκα..
οποτε δεν καταλαβαινω γιατι η κομψοτητα σε εναν αντρα ειναι στα αρνητικα..
οντως ο Αρτσι θα μπορουσε να ειναι ο σημερινος μετροσεξουαλ οπως ειπε και η νινα αν και για κρεμες δεν εχουμε ενδειξεις οτι χρησιμοποιουσε..
Είπαμε εμείς οτι η κομψότητα στον άντρα είναι αρνητική;;;; Για κανένα λόγο! Αρνητικό είναι να φοβάται να πιτσιλίσει το πουκάμισο, γιατι είναι απο μετάξι.....
Νινάκο, αν δεν είσαι εξίσου κοκέτα να είσαι στη λίστα αναμονής για τα Louboutin, θα σου έρθουν πακετάκι παπούτσια που ούτε τα φοράς, ούτε τα περπατάς!
Νινάκο, αν δεν είσαι εξίσου κοκέτα να είσαι στη λίστα αναμονής για τα Louboutin, θα σου έρθουν πακετάκι παπούτσια που ούτε τα φοράς, ούτε τα περπατάς!
ariel- Terry Total Freak
και παλι δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο να λυπασαι να λερωσεις την μεταξενια πουκαμισα.
αυτο σημαινει οτι εκτιμουσε τα ομορφα κι ακριβα πραγματα και δεν ηθελε να τα βλεπει να χαλανε -παρολο που η οικονομικη του κατασταση του επετρεπε ανετα να τα αντικαταστησει οποιαδηποτε στιγμη.. χωρις να χρειαζεται να ανησυχει
αυτο σημαινει οτι εκτιμουσε τα ομορφα κι ακριβα πραγματα και δεν ηθελε να τα βλεπει να χαλανε -παρολο που η οικονομικη του κατασταση του επετρεπε ανετα να τα αντικαταστησει οποιαδηποτε στιγμη.. χωρις να χρειαζεται να ανησυχει
Ναι, αλλα αν θυμάσαι καλά, υστερία τον είχε πιάσει μην πέσει στο νερό! ηταν όταν πρωτογνώρισε την κάντυ
ariel- Terry Total Freak
Βρε Ναν τις ατακες από το στομα μου παιρνεις!
@Μιμακο όπως ειπε και η Ναν από σενα δεν περιμενα τετοια αυστηρα σχολια για τον Αρτσυ … ε μην μου πεις τώρα ότι ο Αντονυ δεν ηταν τιγκα στην δαντελα?! Αντε για να μην πω για την καλτσοδετα τώρα! >>
Ατιμη Ιγκαρασι ... το κατεστρεψε το παιδι!
Καλα η αληθεια είναι ότι ειχε κανει το ενδυματολογικο λιγο αχταρμα … για τον Αρτσυ και τον Αντονυ εμπνευστηκε από την Λουδοβικειο εποχη… για τον Τερρυ και τον Αλμπερτ από τα 70’s με τις καμπανες και τα Ray-ban Αλα νταλα!
@Μιμακο όπως ειπε και η Ναν από σενα δεν περιμενα τετοια αυστηρα σχολια για τον Αρτσυ … ε μην μου πεις τώρα ότι ο Αντονυ δεν ηταν τιγκα στην δαντελα?! Αντε για να μην πω για την καλτσοδετα τώρα! >>
Ατιμη Ιγκαρασι ... το κατεστρεψε το παιδι!
Καλα η αληθεια είναι ότι ειχε κανει το ενδυματολογικο λιγο αχταρμα … για τον Αρτσυ και τον Αντονυ εμπνευστηκε από την Λουδοβικειο εποχη… για τον Τερρυ και τον Αλμπερτ από τα 70’s με τις καμπανες και τα Ray-ban Αλα νταλα!
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
" μηπως πρεπει να αναρωτηθουμε για τον Στηαρ που εκανε αυτην την παρατηρηση? "
Όπως προανέφερα και στο φικ της Μαριλού " Λίγα τα λόγια σου για το μωρό μου Νίνα μη γίνουμε εδώ μέσα από δυο χωριάτες!!!""
Όπως προανέφερα και στο φικ της Μαριλού " Λίγα τα λόγια σου για το μωρό μου Νίνα μη γίνουμε εδώ μέσα από δυο χωριάτες!!!""
- Σπόιλερ:
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
νινα για την συμπνοια..και μια χαρα το παραδειγμα που εβαλες απο Αντονυ.
οσο για το καπελο με το φτερο ενταξει θα συμφωνησω οτι δεν ηταν κι απο τα καλυτερα κομματια για τον Αρτσι.. αλλα put the blame on Anthony's father! εκεινος του το εστειλε δωρο απο τη Γαλλια. κι ο Αρτσι σαν τζεντλεμαν τιμησε το δωρο του θειου του
λετε ο Αντονυ να μην ειχε ενα παρομοιο; λεω εγω τωρα...
οσο για το καπελο με το φτερο ενταξει θα συμφωνησω οτι δεν ηταν κι απο τα καλυτερα κομματια για τον Αρτσι.. αλλα put the blame on Anthony's father! εκεινος του το εστειλε δωρο απο τη Γαλλια. κι ο Αρτσι σαν τζεντλεμαν τιμησε το δωρο του θειου του
λετε ο Αντονυ να μην ειχε ενα παρομοιο; λεω εγω τωρα...
Mπορεί ο Αντονάκης μου να ήταν λίγο δαντελωτός στην ενδυμασία αλλά έως εκεί. Είχε ρε παιδί μου και την σκληράδα του παρ όλη τη νεαρότητα της ηλικίας του ενώ ο Άρτσυ μόνο όταν ζήλεψε την Κάντυ του βγήκε με τον Τέρρυ και τότε κατάλαβα οτι τελικά τον είχα παρεξηγήσει ελαφρώς Παπι με το καπέλο με πέθανες αυτό το είχα ξεχάσει
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
αααααααα νανούκα μου μη πας να μου βγάλεις τον Αντονάκι Άρτσυ κι οτι είχε τέτοιο καπέλο ποτέ δεν έγινε αναφορά για αδυναμία στο ντύσιμο απλά ντυνόταν σαν ευγενής της εποχής. Τώρα αν δεν ήταν και τα καλύτερα τα ρούχα του όπως είπε και η νίνα ένας αχταρμάς στο ντύσιμο υπήρχε εκεί.
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
δες το σποιλερ της παπι. εξηγει για το καπελο. λες ο κυριος μπραουν να μην εστειλε στο γιο του κατι αντιστοιχο;
όχι βέβαια το ότι έστειλε στον ανιψιό του που είναι φανατικός μοδάτος δεν πάει να πει οτι θα έστειλε και στον γιο του. Εγώ αν ήμουν ο κύριος Μπράουν θα έστελνα κάτι ρουχικό στον Άρτσυ, κανέναν καινούργιο σπόρο από τριαντάφυλλα στον γιο μου και κάτι κατασκευαστικό στον Στήαρ.
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia