Terrence Grandchester
Καλώς ήρθατε στο forum μας.
Παρακαλώ εγγραφείτε ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερα οφέλη και προνόμια.
Ας αρχίσει η συζήτηση...

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Terrence Grandchester
Καλώς ήρθατε στο forum μας.
Παρακαλώ εγγραφείτε ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερα οφέλη και προνόμια.
Ας αρχίσει η συζήτηση...
Terrence Grandchester
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Εικονοθήκη

Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Empty
Πρόσφατα Θέματα
» Κάντυ Κάντυ, γύρισα στο ίντερνετ και βρήκα πολλά για σένα...
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Χθες στις 12:49 pm από Marianna Blue Lagoon

» Τα ομορφότερα Fan Arts
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon

» Γιορτινό Theme
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon

» Κουίζ καντυ
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon

» Casting...
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel

» Τερρο-Δωράκια
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon

» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel

» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon

» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Παρ Μαρ 08, 2024 3:53 pm από Marianna Blue Lagoon

» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Σαβ Δεκ 16, 2023 6:01 am από stardustia

» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon

» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon

» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon

» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon

» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ

» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon

» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina

» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Icon_minitime1Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia

Ψηφοφορία

Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;

Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Vote_lcap72%Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Vote_rcap 72% [ 79 ]
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Vote_lcap21%Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Vote_rcap 21% [ 23 ]
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Vote_lcap5%Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Vote_rcap 5% [ 5 ]
Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Vote_lcap2%Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Vote_rcap 2% [ 2 ]

Σύνολο Ψήφων : 109

TGF Networks
Find us on Facebook Follow us on Twitter Our channel on youtube
Instagram
Affiliates
Candy and Terry's Paradise
Candy In Greek Project

Vampire Knight
Greek Otaku Network
More Affiliates

Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα''

+8
nina
juliet
libra
ariel
Dalia
eleanna
c-t
nuitetoile21
12 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Πήγαινε κάτω

Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Empty Απ: Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα''

Δημοσίευση από Dalia Τετ Δεκ 01, 2010 4:21 pm

eleanna έγραψε:
odette έγραψε:

Σπόιλερ:
:

Σπόιλερ:

Σπόιλερ:
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Empty Απ: Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα''

Δημοσίευση από libra Τετ Δεκ 01, 2010 5:03 pm

πολύ γελάσατε μου φαίνεται...
πάω να σηκώσω κανένα κομμάτι από το Χριστουγεννιάτικο να κλάψετε λίγο γιατί πολύ λάσκα σας έχουμε εδώ μέσα lol!

Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 1zx1px0 Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 2j1lao4
libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 17836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : αλλού γι'αλλού
Χιούμορ : Always off topic

https://terry.forumgreek.com

Δημοσίευση από eleanna Τετ Δεκ 01, 2010 9:54 pm

libra έγραψε:πολύ γελάσατε μου φαίνεται...
πάω να σηκώσω κανένα κομμάτι από το Χριστουγεννιάτικο να κλάψετε λίγο γιατί πολύ λάσκα σας έχουμε εδώ μέσα lol!

rolf: rolf: rolf:
eleanna
eleanna
Antony
Antony

Αριθμός μηνυμάτων : 267
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2010
Τόπος : Εδιμβούργο

Δημοσίευση από nansecrets Σαβ Δεκ 04, 2010 3:41 am

eleanna μολις το διαβασα μονορουφι!!! κανε εικονα: καθομαι στον καναπε μου με το λαπτοπ και εχω βρεθει στο πατωμα!!!!!!!!!!!!
rolf: rolf: rolf: rolf: rolf: rolf: rolf: rolf: rolf: rolf: rolf: rolf:

απιστευτο το φικ σου!!!!! δακρυσα απο το γελιο σε καποιες στιγμες!
ο Τερρυ γκαντεμης;;;;;;;;;;;;;;;; rolf: rolf: rolf: rolf:

Σπόιλερ:

Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Damon
nansecrets
nansecrets
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 26265
Τόπος : όπου πάει και ο Τέρρυ!!!
Χιούμορ : ακόμα και στα δύσκολα...

https://terry.forumgreek.com/

Δημοσίευση από libra Σαβ Δεκ 04, 2010 9:03 am

eleanna ήρθε το ΣΚ.
Ελπίζω να σου βγει και το τελευταίο κομμάτι του κεφαλαίου...
We are waiting breathless for you to write it, dear that:

Σπόιλερ:

Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 1zx1px0 Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 2j1lao4
libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από Dalia Δευ Δεκ 13, 2010 9:21 pm

ελεαννα μου οτε θα το συνεχισεις???
Σπόιλερ:
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από eleanna Τρι Δεκ 14, 2010 3:05 am

Κορίτσια να ζητήσω συγγνώμη που χάθηκα για λίγο. Πάντα τέτοιο καιρό πήζω στη δουλειά λόγω Χριστουγέννων και φέτος ειδικά που επεσαν τα πολλά τα χιόνια και μαρτυρησαμε πηγαινε ελα με λεωφορεια, γυρναγα σπιτι εντελώς χώμα. Klaps-klaps I give up Περιμενουμε εντωμεταξυ περίσσοτερα ακομα χιόνια απο Πέμπτη! :hairpull: Θα δεινοπαθήσουμε μεχρι τις γιορτες.

Τεσπα, φιλεναδακια μου θα επανέλθω λιαν συντόμως απο το ΣΚ για να κανω catch up και με το φορουμάκι, εχω αφήσει και το διαγωνισμο και τρεχει, τελευταια και καταϊδρωμενη πάλι, lol!! Και μιας και εκλεισα τις διακοπες μου να αρχίσουν απο τις 20 του μηνός, θα εχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ και με το τελος του φικ και με τις μεταφρασεις των essays της Mizouki που τις αφησα στη μέση γιατι κλάταρε για κάποιο λογο, ελεος!, το Google translation στο λαπτόπ μου! dizzy: Hihihihihi

Πολλα πολλα φιλάκια προς το παρόν και ευχομαι ολες να'σαστε μια χαρουλα!! Flowers Ααααα στολισα και το δεντρακι μας εδω κι θέλω να το παρω μια φώτο να το ανεβάσω και εγω με τα δικά σας! Yupiiiii Εχω χασει το φορτηστη της μηχανής και πρεπει να τον βρώ!! rolf:
eleanna
eleanna
Antony
Antony

Δημοσίευση από antonia Παρ Σεπ 23, 2011 4:43 pm

Δεν έχει άλλο καρδιά μου.... ???? Angry Shake Arghhhh

antonia
antonia
Albert
Albert

Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Τόπος : Ζάκυνθος
Χιούμορ : Αστείρευτο

Δημοσίευση από Dalia Παρ Σεπ 23, 2011 6:37 pm

αυτο αναρωτιεμαι κι εγω...
ελα ντε...κι ηθελα να μαθω αν η λαχεσης ξαναεπισκεφτει τον τερρυ αααχχχ Heartbeat <3
Dalia
Dalia
Terry Extreme Guru
Terry Extreme Guru

Δημοσίευση από ariel Παρ Σεπ 23, 2011 7:20 pm

busted: Ελεάννα, ο λαός απαιτει, το φικάκι να γραφτεί!!!! lol!

Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Images11

We are such stuff as dreams are made on; and our little life is rounded with a sleep.
The Tempest
ariel
ariel
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Αριθμός μηνυμάτων : 16925
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??

Δημοσίευση από libra Παρ Σεπ 23, 2011 7:20 pm

ariel έγραψε: busted: Ελεάννα, ο λαός απαιτει, το φικάκι να γραφτεί!!!! lol!

rolf: rolf: rolf: rolf: rolf: rolf: rolf: rolf:

libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από ariel Παρ Σεπ 23, 2011 7:23 pm

libra έγραψε:

Ασε, διαβαζα τα μειλ και μπήκα σε mood....

We are such stuff as dreams are made on; and our little life is rounded with a sleep.
The Tempest
ariel
ariel
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από libra Παρ Σεπ 23, 2011 7:24 pm

ariel έγραψε:
libra έγραψε:

Ασε, διαβαζα τα μειλ και μπήκα σε mood....

εεεε... δεν θέλει και πολύ στις μέρες μας να θολώσει το μάτι!!!!

libra
libra
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από eleanna Παρ Σεπ 23, 2011 7:32 pm

Χαχαχαχα, βρε παιδιά που το θυμηθηκατε;;;!!! Ειδα και εγω τις ειδοποιήσεις και νομιζα οτι εγινε κανενα λαθος! Πρωτα να πω ενα συγγνωμη στη παρεουλααα γιατι τα παρατησα τα Καντικα, κατι με τις κρισεις κατι με τη ρουτινα, την εχασα την τρελλα. Αλλα επειδη ολα ερχοντε σε κυκλους για μενα, θα επανερθει η τρελλα μια μερα, ειμαι σιγουρη.
Τωρα για το φικακι που να πω το ευχαριστω μου σ'ολες σας για την ενθαρυνση και τα σχολιαααα, μουτς μουτς, εισαστε ολες γλυκάκιααααα, εχω κατι ιδεες για το πως θα το τελειωσω, γιατι το τελος του λειπει. Για το ποτε τωρα, θα δειξει, δεν υποσχομαι γιατι οσες φορες το'χω κανει, μονο υποσχεση που δεν κρατησα, αλλα θα το προσπαθήσω μεσα στο φθινοπωρο να το τελειώσω, μπας και ξελασπωσω και εγω, εχω να γραψω το οτιδηποτε πανω απο χρονο τωρα. Προς το παρον πολλα πολλα φιλακιααααα!!! :D
eleanna
eleanna
Antony
Antony

Δημοσίευση από ariel Παρ Σεπ 23, 2011 7:54 pm

Ελλεανάκι Big hug σε τσακωσαμε! Και σαν κακές δασκάλες, θέλουμε να σε βάλουμε στην τάξη απο Σεπτέμβρη μήνα...

Κι εμεις εδω σαν τις παλαβές είμαστε! Κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεχνάμε τον πόνο μας. Δωσε κι εσυ ενα χεράκι βοηθειας, σε αυτό το βασανισμένο λαο! lol!

The Tempest
ariel
ariel
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από stardustia Παρ Νοε 11, 2016 9:32 am

Να προσθέσω κι εγώ το παράπονό μου με τα δικά σας; Πάει κι αυτό, τον ατελείωτο είχε...
Τελικά ο τίτλος άλλαξε κι έγινε "όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει"!
Κρίμα κι ήταν πάρα πολύ καλό φικάκι!!!
Σνιφ cryy: !

Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Tumblr_p0qj24m5Pz1vq9c7bo1_500

ever fixed mark
stardustia
stardustia
Terry Lover
Terry Lover

Αριθμός μηνυμάτων : 3912
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!

Δημοσίευση από nansecrets Παρ Νοε 11, 2016 6:08 pm

τωρα θα καταλαβες γιατι αναφερω την κυρια πουγαμις οταν πρεπει να ξορκισουμε κατι!  lol! lol!

nansecrets
nansecrets
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από ariel Παρ Νοε 11, 2016 9:03 pm

Κρίμα και άδικο γιατί ήταν πολύ καλό φικ, αλλά η Ελεάννα ήταν σε πολύ διαφορετικό mood τότε και είναι απίθανο να το τελειωσει κάποια στιγμή. Βέβαια και η ίδια για κύκλους λέει, οπότε και αγγλικά να το γράψει, θα το μεταφράσουμε όπως και δήποτε!!!

Για να ξορκίσουμε οριστικά και την Πουγαμίς, βρε αδελφε

The Tempest
ariel
ariel
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από stardustia Δευ Νοε 14, 2016 9:39 am

Όταν έφτασα στην φάση με την Κογνηλία ένιωσα άλλος άνθρωπος! Επιτέλους, έμαθα κι εγώ ποια ήταν η κα Πουγαμίς και είχα σκάσει απ' το κακό μου για την άγνοιά μου!

Σχόλια για το φικ ''όταν οι κόκορες λαλούν την νύχτα'' - Σελίδα 4 Tumblr_p0qj24m5Pz1vq9c7bo1_500

ever fixed mark
stardustia
stardustia
Terry Lover
Terry Lover

Αριθμός μηνυμάτων : 3912
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!

Δημοσίευση από ariel Δευ Νοε 14, 2016 5:57 pm

Την πάτησες! Τώρα που έμαθες και την Πουγαμίς, μπήκες οριστικά στην κλίκα! Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha

The Tempest
ariel
ariel
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Δημοσίευση από nansecrets Δευ Νοε 14, 2016 10:31 pm

βρε να δεις για ποτε θα την σκεφτεσαι οταν ολα πανε στραβα! ειναι Η λυση σου λεω!!!  lol! lol! lol!

nansecrets
nansecrets
Terry Total Freak
Terry Total Freak

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4