TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για το 'Παιχνίδια του μυαλού αργά τη νύχτα'
+2
nuitetoile21
libra
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Σχόλια για το 'Παιχνίδια του μυαλού αργά τη νύχτα'
Είναι νωρίς ακόμα, το ξέρω, αλλά όλη η ιδέα είναι πολύ δυνατή.
Νιώθω έναν κόμπο στον λαιμό μου διαβάζοντας το πολύ λογοτεχνικά και περίτεχνα δοσμένο κείμενο.
Περιμένω με αγωνία να ακούσω με ποιον τρόπο και πως θα πει ο Τέρρυ όσα έχει να πει. Νιώθω ότι είναι μπροστά στο άτομο που 'φταίει' για όσα είναι και για όσα κάνει και ειλικρινά πεθαίνω να διαβάσω τη συνέχεια... Να δω με πόσο πάθος θα της μιλήσει και πως. Με πόσο πόνο θα ζητήσει να αποκατασταθεί η ζωή του. Με πόση ένταση θα επιμείνει...
eleanna σε ευχαριστώ που το μοιράζεσαι μαζί μας και χαίρομαι που σου ξυπνήσαμε μια τέτοια όρεξη
Νιώθω έναν κόμπο στον λαιμό μου διαβάζοντας το πολύ λογοτεχνικά και περίτεχνα δοσμένο κείμενο.
Περιμένω με αγωνία να ακούσω με ποιον τρόπο και πως θα πει ο Τέρρυ όσα έχει να πει. Νιώθω ότι είναι μπροστά στο άτομο που 'φταίει' για όσα είναι και για όσα κάνει και ειλικρινά πεθαίνω να διαβάσω τη συνέχεια... Να δω με πόσο πάθος θα της μιλήσει και πως. Με πόσο πόνο θα ζητήσει να αποκατασταθεί η ζωή του. Με πόση ένταση θα επιμείνει...
eleanna σε ευχαριστώ που το μοιράζεσαι μαζί μας και χαίρομαι που σου ξυπνήσαμε μια τέτοια όρεξη
Απ: Σχόλια για το 'Παιχνίδια του μυαλού αργά τη νύχτα'
φοβερο!! μπραβο!! αν και ξαφνικα αρχισα να πανικοβαλομαι μην ξυπνησω ενα ωραιο πρωινο και βρω ολους τους ηρωες που εχω δημιουργησει να με περιμενουν να πιουμε το καφεδακι μας μαζι (δεν μπορω να πω οτι τους εχω φερθει και με τον καλυτερο τροπο)
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : neverland
άσε νουίτ εσύ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ αν σου συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο...
- Σπόιλερ:
- αλλά εσένα πάλι είναι όλοι πεθαμένοι. Η Μιζούκι που άφησε τον Τέρρυ ζωντανό είδες τι παθαίνει τώρα... Προς γνώση και συμμόρφωση αυτό νουίτ!!!
libra έγραψε:Είναι νωρίς ακόμα, το ξέρω, αλλά όλη η ιδέα είναι πολύ δυνατή.
οντως συμφωνω κι εγω μαζι σου λιμπρα μου !!
περιμενω κι εγω να δω...πως θα της τα χωσει...χιχιχιχιχι...
παντως αν μου συνεβαινε εμενα κατι τετοιο...
να βρω δλδ τον τερρυ να καθεται πρωι πρωι στην καρεκλα του γραφειου μου...
(και να διαβαζει τα ημερολογια μου...ουπς δεν επρεπε να το ανφερω αυτο )
εεε...ενα επεισοδιο..τωρα εγκεφαλικο , καρδιακο θα το ειχα παθει...
κι αντε να με συνεφερνε μετα...ισως με ενα φιλι της ζωης...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
I'm so glad you are translating this one
eleonor- Stear
- Αριθμός μηνυμάτων : 371
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2010
ιιιιιιιιιιι κορίτσια σόρρυ που αργησα να απαντήσω, με εφαγε η δουλειά οπως συνήθως!! ουφ!!
λιμπρακι, nuit, odette, eleonor πολυ σας ευχαριστώ για τα σχόλια και χαιρομαι πολυ πολυ που σας αρεσει αυτο το φικακι!! για να πω την ιστορια του μου βγηκε περίεργα λογω μιας Αλφαν στο παλιο ελληνικό φορουμ του ΚαντυΤερρυ φορουμ. Η κοπελα αυτη ειχε ξεκινησει να γραφει φικ στο οποιο ζωντανευουν οι ήρωες της σειρας μπροστά της και βασικά ελεγε οτι τους ταλαιπωρουμε στα φικ μας. Και ψιλοπορώθηκα τοτε, γιατι αν εμεις τους τυραναμε τι να πουμε για τη Μιζουκι τοτε;; Και ετσι μου ήρθε η ιδέα να την λεει ο Τερρυ στη Μιζουκι
Μου βγηκε λιγο σοβαρο και πιο λογοτεχνικο απο συνήθως αλλα ήταν η πόρωση που ειπα και παραπανω
Πάντως παιδιά, ναι αν μου έλεγαν οτι κανε μια ευχη και θα εκπληρωθει μια φανταστική επιθυμία σου, αυτη θα'βαζα. Να καθομαι ενα βραδυ ντε και καλα ινσομνια και τσουπ να εμφανιστει ο Τερρυ απο το πουθενααα!!!!! αααααααα κατσε να ριξω μια λιποθυμια γιατι εννοήτε οτι θα'χα καταπιει τη γλωσσα μου και αντε να βρεις και χαπακια για καρδια! Και να το σκεφτομαι και μονο με πιανει μια μινι ταχυπαλμια
Εχω μεταφρασει λιγο παρακατω, θα το τελειωσω σημερα αυριο να το ανεβάσω.
λιμπρακι, nuit, odette, eleonor πολυ σας ευχαριστώ για τα σχόλια και χαιρομαι πολυ πολυ που σας αρεσει αυτο το φικακι!! για να πω την ιστορια του μου βγηκε περίεργα λογω μιας Αλφαν στο παλιο ελληνικό φορουμ του ΚαντυΤερρυ φορουμ. Η κοπελα αυτη ειχε ξεκινησει να γραφει φικ στο οποιο ζωντανευουν οι ήρωες της σειρας μπροστά της και βασικά ελεγε οτι τους ταλαιπωρουμε στα φικ μας. Και ψιλοπορώθηκα τοτε, γιατι αν εμεις τους τυραναμε τι να πουμε για τη Μιζουκι τοτε;; Και ετσι μου ήρθε η ιδέα να την λεει ο Τερρυ στη Μιζουκι
Μου βγηκε λιγο σοβαρο και πιο λογοτεχνικο απο συνήθως αλλα ήταν η πόρωση που ειπα και παραπανω
Πάντως παιδιά, ναι αν μου έλεγαν οτι κανε μια ευχη και θα εκπληρωθει μια φανταστική επιθυμία σου, αυτη θα'βαζα. Να καθομαι ενα βραδυ ντε και καλα ινσομνια και τσουπ να εμφανιστει ο Τερρυ απο το πουθενααα!!!!! αααααααα κατσε να ριξω μια λιποθυμια γιατι εννοήτε οτι θα'χα καταπιει τη γλωσσα μου και αντε να βρεις και χαπακια για καρδια! Και να το σκεφτομαι και μονο με πιανει μια μινι ταχυπαλμια
Εχω μεταφρασει λιγο παρακατω, θα το τελειωσω σημερα αυριο να το ανεβάσω.
eleanna- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2010
Τόπος : Εδιμβούργο
μας αφησες σε αγωνια!! πανω που θα πεσουν τα καυτα θεματα στο τραπεζι για διαπραγματευση!!!
σκεφτομαι Τερρυ να πεταει φωτιες με τα λογια και τα ματια του!
καλα η γιαπωνεζα παλι τι; ποιος;; που;; ποτε;; ειναι!! χιχιχιχι
αναμενουμε...!
σκεφτομαι Τερρυ να πεταει φωτιες με τα λογια και τα ματια του!
καλα η γιαπωνεζα παλι τι; ποιος;; που;; ποτε;; ειναι!! χιχιχιχι
αναμενουμε...!
Παρόμοια θέματα
» Παιχνίδια του μυαλού αργά τη νύχτα
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
» Σχόλια για τα ''Χριστουγεννιατικα φικ της nuitettoile21''
» Σχόλια για τα ''Χριστουγεννιατικα φικ της nuitettoile21''
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 23, 2024 11:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia