TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για το "ενα φικ χωρις το φονικο της μιζουκι"
+5
nansecrets
ΜΙΜΙ
ariel
stavroylaki
libra
9 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Σχόλια για το "ενα φικ χωρις το φονικο της μιζουκι"
stavroylaki έγραψε:
@λιμπ .. Τωρα το λες με το καλο η με το κακο?
κοιτα να δεις... έχεις εσύ το δικό σου στη μέση, το οποίο έπρεπε να ξαναδιαβάσω όλο από την αρχή για να θυμηθώ που είχαμε μείνει...
έχει η ντάλια το δικό της επίσης στη μέση
σήμερα σηκώθηκε και ένα πολύ καλό νέο φικ το οποίο επίσης είναι on-going...
έχω λοιπόν ήδη 3 διαφορετικές ιστορίες στο κεφάλι μου...
μόλις άκουσα την πιθανότητα τέταρτης μισής ιστορίας ΦΡΙΚΑΡΑ... Σόρρυ... Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Θα προτιμούσα να ολοκλήρωνες πρώτα το ένα φικ και μετά να σηκώσεις το άλλο...
οπως θελεις! ....
ΟΤΑΝ τελειωσω το πρωτο μου φικ θα ανεβασω το τερρυκο μου! ...
ΟΤΑΝ τελειωσω το πρωτο μου φικ θα ανεβασω το τερρυκο μου! ...
- Σπόιλερ:
- Ετσι και αλλιως ειμαι ακομα πολυ μπερδεμενη με το τερρυκο φικ...
Καλυτερα να τελειωσω το αντονυκο και βλεπουμε...
επειδη το τερυκο φικ θα στιριζεται οχι μονο στους χαρακτηρες του ανιμε...
και σε μια σημερινη πραγματικοτητα
είδες βρε;;; ούτε κι εσύ δεν το έχεις ακόμα ξεκαθαρίσει... τελείωσε πρώτα με το πρώτο και μετά σηκώνεις και δεύτερο και τρίτο και όσα θες...
για το μικρό που σήκωσες, που ήταν ολοκληρωμένο, ούτε λόγος... με τα μισά έχω ένα θέμα γιατί αν δεις πόσα ημιτελή έχουμε σε εκκρεμότητα, θα καταλάβεις..
Ειλικρινα δεν ξερω τι θα κανω με το Τερρυκο! xD ...Αλλα θελω παρα πολυ να ξεκινησω να το γραφω..... xD Αν και δεν το περιμενα μαρεσε σαν ιδεα γτ οτι γραψω ειτε εχουν συμβει στην πραγματικοτητα ειτε θελω να συμβουν
Μην ανυσηχεις το καταλαβα!
Μην ανυσηχεις το καταλαβα!
Σταυρουλακι μου, θα συμφωνησω με τα κοριτσια
μην παραμελεις τα μαθηματακια σου!! Για τα φικακια υπαρχουν και τα Σ/Κ και τα χριστουγεννα
μην παραμελεις τα μαθηματακια σου!! Για τα φικακια υπαρχουν και τα Σ/Κ και τα χριστουγεννα
- Σπόιλερ:
- ασε οτι αμα γραφεις με ηρεμια και χωρις βιασυνη ειπαμε οτι γραφεις εξαιρετικα!!!
Λοιπόοοον! Το διάβασα κι εγώ!!!!
Σταυρουλάκι μου συγχαρητήρια για το όμορφο φικάκι σου! Μου αρέσει πάρα πολύ να τους βλέπω όλους μαζί στο κολέγιο. Βγάζει μια ευχάριστη δροσιά (λες να φταίνε τα τριαντάφυλλα κι ο Αντωνάκης?) Πάντως είχα την εντύπωση, επειδή δεν διάβαζα πολύ τα σχόλια, πως θα είναι Τερρικό...... Δεν σου κρύβω πως στο πρώτο φιλί έπαθα ένα σοκ... Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου ένα πράγμα, λέω δεν μπορεί!!! Αλλά εντάξει... Αξίζει και ο Άντονυ ένα happy end!
Αναρωτιέμαι όμως που θα το πας με τον Τέρρυ... Γιατί κάτι πλανάται στην ατμόσφαιρα..... Πάντως αν χρειαστείς κάποια να του κρατήσει συντροφιά εδώ μέσα υπάρχουν πολλές πρόθυμες!
Και κάπου εδώ να πω την αμαρτία μου.... Όπως όλοι, έτσι κι εγώ είχα στενοχωρεθεί με τον θάνατο του Άντονυ στο παιδικό... Αλλά ξαφνικά, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα τον βγάλουμε από την μέση.....
Ναι το ξέρω είμαι πολύ πολύ ΠΟΛΥ κακιά!!!! Forgive me! Για να μην κάνω όμως τέτοιες σκέψεις, γράφε όσο μπορείς, περιμένω πως και πως την συνέχεια!
Σταυρουλάκι μου συγχαρητήρια για το όμορφο φικάκι σου! Μου αρέσει πάρα πολύ να τους βλέπω όλους μαζί στο κολέγιο. Βγάζει μια ευχάριστη δροσιά (λες να φταίνε τα τριαντάφυλλα κι ο Αντωνάκης?) Πάντως είχα την εντύπωση, επειδή δεν διάβαζα πολύ τα σχόλια, πως θα είναι Τερρικό...... Δεν σου κρύβω πως στο πρώτο φιλί έπαθα ένα σοκ... Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου ένα πράγμα, λέω δεν μπορεί!!! Αλλά εντάξει... Αξίζει και ο Άντονυ ένα happy end!
Αναρωτιέμαι όμως που θα το πας με τον Τέρρυ... Γιατί κάτι πλανάται στην ατμόσφαιρα..... Πάντως αν χρειαστείς κάποια να του κρατήσει συντροφιά εδώ μέσα υπάρχουν πολλές πρόθυμες!
Και κάπου εδώ να πω την αμαρτία μου.... Όπως όλοι, έτσι κι εγώ είχα στενοχωρεθεί με τον θάνατο του Άντονυ στο παιδικό... Αλλά ξαφνικά, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα τον βγάλουμε από την μέση.....
Ναι το ξέρω είμαι πολύ πολύ ΠΟΛΥ κακιά!!!! Forgive me! Για να μην κάνω όμως τέτοιες σκέψεις, γράφε όσο μπορείς, περιμένω πως και πως την συνέχεια!
marilou- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!
Χαιρομαι που το διαβασες μαριλου μου
πραγματι αυτη η δροσια που εχει ερθει μεσα στο φικ μαρεσει πολυ!!!
Αχ τον Τερυ Αχ τον τερυ.... Ειλικρινα δεν ξερω τι να τον κανω...Πριν τον βαλω μεσα ειχα σχηματισει την αποψη να τον αφησω να φυγει και να γνωρισει την σουζαννα και να την παντρευτει....
Αλλα μετα ειχα διαβασει το μαγγα και ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ αυτη την αποψη....
Τωρα με την καντυ.................................................... δεν ξερω....
Το πρωτο φιλι το παραδεχομαι δεν μου αρεσε.... Υπερβολικα αποτομο.... Τοτε δεν ειχα βεβαια το μυαλο να το κανω καπως πιο "καλλιτεχνικο" αλλα τελως παντων....
Νομιζω ολες οι τερρυκιες το σκεφτονται αυτο..... ....
συνομοτουν μεταξυ τους....
Οπως καταλαβες ειμαι με το μαχαιρι στο λαιμο με το τι θα κανω με τον θεο σας.... ...
Ε θα την βρω την ακρη που θα παει!!!??
πραγματι αυτη η δροσια που εχει ερθει μεσα στο φικ μαρεσει πολυ!!!
Αχ τον Τερυ Αχ τον τερυ.... Ειλικρινα δεν ξερω τι να τον κανω...Πριν τον βαλω μεσα ειχα σχηματισει την αποψη να τον αφησω να φυγει και να γνωρισει την σουζαννα και να την παντρευτει....
Αλλα μετα ειχα διαβασει το μαγγα και ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ αυτη την αποψη....
Τωρα με την καντυ.................................................... δεν ξερω....
Το πρωτο φιλι το παραδεχομαι δεν μου αρεσε.... Υπερβολικα αποτομο.... Τοτε δεν ειχα βεβαια το μυαλο να το κανω καπως πιο "καλλιτεχνικο" αλλα τελως παντων....
Νομιζω ολες οι τερρυκιες το σκεφτονται αυτο..... ....
συνομοτουν μεταξυ τους....
- Σπόιλερ:
- Αδερφη λιμπ: - Εδω ειμαστε Τερυκο φορουμ! Δεν δεχομαι τετοια φικ που να αδικουν τον θεο μας!
υπαρχηγος ναν: -Θα συμφωνησω με την ανωτερη μου! Πρεπει η να διαγραψουμε το φικ η να αλλαξει η πλοκη προς τον Τερυ...
Στρατηγος παπι: -Ε οχι και διαγραφη υπαρχηγε... Νομιζω πως μια δωροκια στην αντονυκια συγγραφεα θα ηταν οτι πρεπει..
αδερφη λιμπ: - Τι λετε για τα ντονατς??? Αυτα που σας εδωσα στην συναντηση??
Υπαρχηγος ναν: - Σοβαρεψου ανωτερη ειναι αθλητρια σιγα μην καθησει να φαει ντονατς
Οπλαρχηγος νταλια: - Υπαρχηγε τα ντονατς θα δωθουν σε εμενα και την συγγραφεα κατι θα βρουμε να την δωσουμε!!
Λοχαγος μαριλου: -Αδερφη εχω να προτεινω κατι...
Αδερφη λιμπ: - Σε ακουμε λοχαγε...
υπαρχηγος μαριλου: -Η συγγραφεας αν δεν κανω λαθος εχει αδυναμια στην μικρη αδερφη σας.... Ισως να μπορεσει να την πεισει...
Αδερφη λιμπ: -Μπα... ειναι απασχολημενη με την μυστικη οργανωση καταστροφης Πασοκ νεα δημοκρατια αδυνατον!!!
Φυλακισμενη ΜΙΜΙ: - συγνωμηηηηη Εμενα γιατι με φυλακισατε????
Αδερφη λιμπ: - εισαι μπαναρισμενη....
Υπαρχηγος ναν: -Τελικα τι θα κανουμε για την τιμη του θεου μας???????????
Αδερφη λιμπ: -Στην απομεση συναντηση τα κανονιζουμε...
Be contiued
Οπως καταλαβες ειμαι με το μαχαιρι στο λαιμο με το τι θα κανω με τον θεο σας.... ...
Ε θα την βρω την ακρη που θα παει!!!??
προσκυνώ.... τελικά όχι ότι μας έχεις 1000%, αλλά στο τέλος οι δυο ζυγίνες που καταλήξαν;;; στο να αφήσουν την υπόθεση στη μέση πάλι
χαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν το εκανα παρατηρηση αυτο....
Εμενα μαρεσει αυτο με την Νταλια....
Αλλα προδωθηκα...
Εμενα μαρεσει αυτο με την Νταλια....
Αλλα προδωθηκα...
- Σπόιλερ:
- Εχω οντως αδυναμια στην Τζενη....
Βασικα τεραστια...
- Σπόιλερ:
- Αλλα προτειμω να το αφησω για αλλη φορα....
να το συνεχίσεις
την άριελ δεν είδα πουθενά και ανησύχησα
για αυτο θελω να την βαλω και αυτη μεσα.....
Συνεχεια...
Συνεχεια...
- Σπόιλερ:
Αδερφη λιμπ: - λοιπον καταφερα και συμμαζεψα την αριελ απο τις δουλειες της...
Υπολοχαγος Αριελ: -ενταξει δεν χρειαζετε να μπεις σε λεπτομεριες...Την αστυνομια κοντεψε να καλεσει ο ανθρωπος!! ...
αδερφη λιμπ: -αριελ τι να τον κανω... Μετα μονο το πιστολι λυνει την συζητηση!!! Ας προσεχε...
Ναν: -Aριελ μου φαινεται θα σε στειλουμε απο κει που ηρθες... Δεν ειπαμε σε τετοια κρισιμα σημεια και το οπλο ειναι αναγκαιο??
Αριελ: -ΑΧΧ... καλα... και τωρα τι θα κανουμε με την Μικρη?
Παπι: - Σκεφτηκα κατι... αλλα δεν ξερω ποσο θα μας oφελησει..
Αριελ: -Για λεγε παπι...
Παπι: - Eιμαι απο θεσσαλονικη.... μπορω να δοκιμασω μια απαγωγη...
Νταλια: - Μηπως υπερβαλουμε???
Nan: στο ονομα του Τερυ καθε υπερβολη ειναι αξια...
λιμπ: ΕΕΕΕΕ νομιζω η ναν εχει δικιο αλλα ειναι δυσκολο μια απαγωγη...
MIMI: ΕΕΕΕΕΕ.... για να τελειωνουμε και να με βγαλετε... Μηπως πρεπει να την πεισω εγω σαν αντονυκια να αλλαξει γνωμη??? Μπορω!
Aριελ: Λεω να το αφησουμε για αλλη φορα.... Δεν θελω να πανε οκα στραφη... Με την λιμπ Αρχηγο παλι αναβολες θα κανουμε..
Λιμπ: EXMMMM.... Προπαθω για το καλυτερο στο ονομα του Τερυ...
Aριελ: Σωστα.... Αλλα οχι υπερβολες.. Για παιδι και για ενα φικ μιλαμε!!!
Λιμπ: παρθενε προχωρα να παμε να βγαλουμε τον αλλον απο την αποθηκη και μετα το συζηταμε
εχω λιωσει και ειδικα με μιμι και νταλια!!!!!!
Πρέπει να διαβάσω το φικ της Σταυρούλας αύριο ... πρώτα ο Θεός κι ύστερα ο άλλος θεός... παρέα με κανά ντόνατ... Σταυρουλάκι συνέχισέ το αν μπορείς...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Σταυρουυυυυ αδικησε κοριτσακι μου!!!! Ριξε μας κανα κομικ-φικ να μας φτιαξεις!!!!!
Καλα βρε εγω απαγωγη???!!!!
Θελω συνεχεια!!!!!
Καλα βρε εγω απαγωγη???!!!!
Θελω συνεχεια!!!!!
marilou έγραψε:Λοιπόοοον! Το διάβασα κι εγώ!!!!
My thoughts exactly!!! Με κάλυψε η συνάδελφος , δεν έχω να προσθέσω τπτ άλλο μόνο τούτο...
Συγχαρητήρια Σταυρουλάκι μου που τους έχεις και τους δυο στο κολέγιο, ομολογώ πως για μένα η συνύπαρξη αυτών των δυο (Τέρρυ-Άντονυ) θα ήτο ένα πολύ δύσκολο συγγραφικό μαρτύριο
Αλλά για σένα είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα... οπότε συνέχισε , περιμένω κι εγώ όπως κι άλλες την συνέχεια!
- Σπόιλερ:
- Καταλαβαίνετε βέβαια πως μετά απ'αυτό εγώ Άντονυ δεν θα έχω στο Κολέγιο του Αγ. Παύλου γιατί αν τον είχα το γλυκό δυστυχώς δεν θα έδενα και θα είχαμε δράματα
Όντως κορυφαία η παρασκηνιακή συνωμοσία!!!
Σταυρουλάκι μου με κάθε κεφάλαιο που θα ανεβάζεις μπορείς να μαντεύεις και τις τερρικές σκέψεις μας! Έτσι για να είσαι υποψιασμένη....
Σταυρουλάκι μου με κάθε κεφάλαιο που θα ανεβάζεις μπορείς να μαντεύεις και τις τερρικές σκέψεις μας! Έτσι για να είσαι υποψιασμένη....
marilou- Terry
Σταυρού κορυφαία!!!!!
Θες παιδάκι μου να καθαρίσω εγω για πάρτυ σου;;;;;;
Θες παιδάκι μου να καθαρίσω εγω για πάρτυ σου;;;;;;
- Σπόιλερ:
- Στο κολέγιο λοιπόν, θα έρθει η Μαργκο. Είναι γόνος παλιάς αριστοκρατικής φαμίλιας, παριζιάνικης παρακαλώ, χορευει, κενταει, παιζει πιάνο, κολυμπαει, πλέκει, μαγειρευει, ιππευει και προορίζεται για γερμανο πριγκηπα! Βλέπει τον Αντονυ, πέφτει τ' ανάσκελα!!! Με το πες πες, Δεν ξέρει πια να διαλέξει ο έρμος. Τελικά ανακαλύπτει οτι ο μεγάλος του έρωτας είναι η Μαργκο (το κατάλαβε όταν έσκασε ο γερμανός βάτραχος να την παντρευτεί....) Ουριαξε ένα ΝΑΙΝ! Ποτέ δεν θα την πάρεις παλιογερμαναρα και ζήσαν αυτοι καλά, ο Τέρρυ και η Κάντυ καλύτερα και πήραμε και εμεις την εκδίκηση απο γερμανία!! Ρώτα και τη Τζένη, θα ενθουσιαστεί σου λέω!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
πωπω αριελ μου βαζεις ιδεες..... ...
αλλα θα ειναι σαν αλλο φικ... xD
Φχαριστω νταλια για τα σχολιακια σου! <3 χαιρομαι που σου αρεσε...
Την συνεχεια μου μενει να την διορθωσω... αλλα βλεπουμε...
Μεχρι τοτε....
αλλα θα ειναι σαν αλλο φικ... xD
Φχαριστω νταλια για τα σχολιακια σου! <3 χαιρομαι που σου αρεσε...
Την συνεχεια μου μενει να την διορθωσω... αλλα βλεπουμε...
Μεχρι τοτε....
- Σπόιλερ:
- Λιμπ: Σημερον θα εχουμε την τιμη να εχουμε και την Τζενη μαζι μας....
Ναν: ο χριστος και ο Τερυ... Γιατι μαζι με την ΜΙΜΙ???
Λιμπ: Ειχε γενικη συνελευση το μυστικο της σωματειο και επρεπε να την παρω με τις κλωτσιες...
MIM: Τουλαχιστον εχω παρεα!!!
Tζενη:Ελε....
ναν: ΕΧΜΜΜΜ τζενη αλλιως θα την φωναζουμε...
Τζενη: Οχουυυ... συγνωμη... Λιμπ... Θα με πειτε τι στο καλο σκαρωνετε μεσα σε μια ντουλαπα??
Λιμπ: Οχι μια απλη ντουλαπα... Μια ντουλαπα πιο μεγαλη απο το διαμερισμα σου!! Με οπλα τραπεζια και ειδικα κλουβια... Δεν θυμασαι την προηγουμενη φορα που φυλακισαμε την Μερκελ επειδη ηταν αλμπερτικια και τις αλλαξαμε τον εγκεφαλο και εγινε τερρυκια???
Τζενη: να την σκοτωναμε επρεπε.... οχι να την κανουμε τερρυκια................
Ναν: λοιπον φτανει με αυτα.. θελεις να μαθεις τα σχεδια μας???
Τζενη: ακουω...
Nαν: Σκεφτομαστε να απαγαγουμε τν Συγγραφεα του "ενα φικ χωρις το φονικο της Μιζουκι...
Τζενη: AXXXXX.... ελεος... και ποιος η ποια ειναι?
ναν: Η σταυρουλα...
Τζενη: Η μικρη?????? πλακα κανεις τωρα?????????? Σορρυ αλλα δεν συμμετεχω....
MIMI: Μπραβο ρε Τζενη.... Θα μας βγαλετε τωρα?????
Nαν:Κοιταξε Τζενη... Να σε ενημερωσω οτι η Σταυρουλα ειναι ολυμπιακος...
Tζενη: ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΑΓΟΥΜΕ!!!!!!!!
ΜΙΜΙ: ΑΧΧΧ θεε μου..........
Αριελ: ΜΙΜΙ να σε ενημερωσω πως αν δεχτεις να συμμετεχεις μαζι μας θα σου δωσω κατι....
ΜΙΜΙ: αρνουμαι το οτιδηποτε!!
*ενας ομορφος ξανθος γαλανοματης στιλ αντονυ μπαινει μεσα χερεταιει την ΜΙΜΙ και κανει να φυγει*
MIMI: ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΒΓΩΩΩΩΩ.... ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩΩΩΩΩΩ
ναν: οριστε....
MIMI: ΚΟΥΚΛΕΕΕΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
Nταλια: Να μαντεψω??? Στην επομενη συναντηση???
Nαν: Ακριβως...
Τζενη- Παπιρους: TIIIIIII????
Ναν: Ox.... τι παλι???
παπιρους: ΑΔΙΚΩΣ ΕΦΕΡΑ ΤΟ ΥΠΝΟΤΙΚΟ ΤΗΝ ΜΟΝΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ????
Λιμπ: Aστα μεσα.... μικρο παμε....
Tζενη: πρεπει να την σκοτωσω..........!!!!!!
λιμπ: Ασε το μαχαιρι και παμε!!!!!!
mετα απο λιγο..
MIMI: Koριτσια...........
*σιωπη*
MIΜΙ: KOΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΑΤΕ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΟΝΥ ΜΟΥΧΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
σορρυ αλλα και η νεα εισοδος απο Τζενη μεν αλλα γιατι με κανει να πεθαινω στο γελιο η μιμι που ειναι ακομα κλειδωμενη δεν ξερω....
Σταυρου!!
Σταυρου!!
nansecrets έγραψε: σορρυ αλλα και η νεα εισοδος απο Τζενη μεν αλλα γιατι με κανει να πεθαινω στο γελιο η μιμι που ειναι ακομα κλειδωμενη δεν ξερω....
ΚΑΙ θα μεινει κλειδωμενη για πολυ καιρο... ειναι μπαναρισμενη λογω που υπερασπιζοταν το φικ
Αν και δεν το ειχε διαβασει ποτε της...
Αληθεια που ειναι??????
Άριελ και Σταυρουλάκι έχω λιώσει μαζί σας δεν αντέχωωωωωωωω...........
δεν υπάρχει.... θα το στείλω copy-paste στη Τζένη να το δει μόλις γυρίσει από διακοπές...
Σταυρουλάκι και Άριελ δεν υπάρχετε!!!! Περιμένω στα επόμενα κεφάλαια την Μάργκο!!!
marilou- Terry
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia