TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για το "ενα φικ χωρις το φονικο της μιζουκι"
+5
nansecrets
ΜΙΜΙ
ariel
stavroylaki
libra
9 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Σχόλια για το "ενα φικ χωρις το φονικο της μιζουκι"
nansecrets έγραψε:στο ταραξιας συμφωνουμε αλλα η Μιζουκι τον ειχε αριστο μαθητη τον Τερρυ.
αληθεια?? Χωρις να παρεξηγω τον Τερυ εγω περιμενα ακριβως το αντιθετο
Σορρυ κοριτσια δεν το ηξερα... Ε τωρα σιγα... Η ομορφια του δεν σας φτανει?
- Σπόιλερ:
- Αλλα σαν τον αντονυ κανεις!
- Σπόιλερ:
- Ενταξει μετα απο το πανω σποιλερ την κανω για διαβασμα...
ειμαστε απαιτητικες.. τον θελουμε και κουκλο και εξυπνο.
καλο διαβασμα!
καλο διαβασμα!
Σταυρού σε βρίσκω εντελώς στο κλίμα των εξετάσεων!!!!!
Κι εγω με τη Ναν!!!!! Αδιάβαστο το μωρό μας;;;;; No way;;;;
Και για να κάνω και τη σχετική ιστορική αναφορά, back to the 80's οι καλύτεροι μαθητές μας (οχι τα φυτά, τα σαίνια μας!) επιαναν τα 19ρια στον αέρα, ήταν αντιρρησίες και ζωηρότατοι, κάποιοι πανκιά (ο καλύτερος μαθητής μας είχε παλαβώσει τον γυμανσιάρχη! Οχι μόνο δεν δέχτηκε να γίνει σημαιοφόρος, αλλά πήρε και αποβολή, όταν έσκασε στο σχολείο με τα μαλλια τριχρωμη μοικάνα, σκισμένα τζινς και παραμάνες παντού!!!), καποιοι κιουράδες, με μαλλί καγκελο και πολύ βάψιμο στο μάτι και είχαμε και δυο veggan, αλλα όχι στην χίππικη εκδοχή, περισσότερο στην emo της.....
Τελικά, δεν έχουν αλλάξει και πολύ οι καιροι......
..... να μην πω για τη φλυαρία μου!!!!!!
Σταρού, το φικάκι σου μπορεί να έχει όποια κατάληξη εσυ επιθυμεις! Αν ο Αντονυ είναι ο τυχερός, οι τερρικές θα αντέξουμε....
Κι εγω με τη Ναν!!!!! Αδιάβαστο το μωρό μας;;;;; No way;;;;
Και για να κάνω και τη σχετική ιστορική αναφορά, back to the 80's οι καλύτεροι μαθητές μας (οχι τα φυτά, τα σαίνια μας!) επιαναν τα 19ρια στον αέρα, ήταν αντιρρησίες και ζωηρότατοι, κάποιοι πανκιά (ο καλύτερος μαθητής μας είχε παλαβώσει τον γυμανσιάρχη! Οχι μόνο δεν δέχτηκε να γίνει σημαιοφόρος, αλλά πήρε και αποβολή, όταν έσκασε στο σχολείο με τα μαλλια τριχρωμη μοικάνα, σκισμένα τζινς και παραμάνες παντού!!!), καποιοι κιουράδες, με μαλλί καγκελο και πολύ βάψιμο στο μάτι και είχαμε και δυο veggan, αλλα όχι στην χίππικη εκδοχή, περισσότερο στην emo της.....
Τελικά, δεν έχουν αλλάξει και πολύ οι καιροι......
..... να μην πω για τη φλυαρία μου!!!!!!
Σταρού, το φικάκι σου μπορεί να έχει όποια κατάληξη εσυ επιθυμεις! Αν ο Αντονυ είναι ο τυχερός, οι τερρικές θα αντέξουμε....
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
λοιπον κοριτσαρες... Το επομενο κεφαλαιακι ειναι ετοιμο...
Μεγαλο... και με πολυ δραση..
Αντε.... μπηκε και λιγο τερρυ...
Και θα μπει και αλλο...
Καλα εχω ενθουσιαστει με αυτο το κεφαλαιο...
Αντε να δω ποιον θα βαλω να σωσει την καντυ...
Ελπιζω να σας αρεσει!
Μεγαλο... και με πολυ δραση..
Αντε.... μπηκε και λιγο τερρυ...
Και θα μπει και αλλο...
Καλα εχω ενθουσιαστει με αυτο το κεφαλαιο...
Αντε να δω ποιον θα βαλω να σωσει την καντυ...
Ελπιζω να σας αρεσει!
απαπαπα
Βλεπω την συνεχεια και ειλιρκινα ανατριαζω με οτι γεγραψα...
Αυτο το κεφαλαιο ειναι πολυ creepy ....
Kοριτσαρες αντε περιμενω σχολια σας!!! Με κανετε να αγωνιω...
Σας εβαλα και δυο κεφαλαια ...
Βλεπω την συνεχεια και ειλιρκινα ανατριαζω με οτι γεγραψα...
Αυτο το κεφαλαιο ειναι πολυ creepy ....
Kοριτσαρες αντε περιμενω σχολια σας!!! Με κανετε να αγωνιω...
Σας εβαλα και δυο κεφαλαια ...
Σταυρουλακι μου!!! Εχω διαβασει μεχρι το 12.
Ωραιο στορι, δεν λεω αλλα συνεχιζω να ειμαι team terry!
μολις διαβασω ολα τα κεφαλαιο θα σου γραψω ενα σεντονακι
Ωραιο στορι, δεν λεω αλλα συνεχιζω να ειμαι team terry!
μολις διαβασω ολα τα κεφαλαιο θα σου γραψω ενα σεντονακι
Χαιρομαι που το ξεκινησες.. Στην αρχη νομιζω φαινεται οτι ακολουθω την μαμα μιζουκι... Μετα περνω εναν δικο μου δρομο...
Ο καθενας εχει τα γουστα του... Εγω αντονυ μεχρι το κοκκαλο Αλλα και παλι... η αδυναμια μου στο τερυ ειναι μεγαλη...
λιγο με το θειουλη εχουμε ενα θεμα... Δεν τον πολυπαω... Γενικοτερα πποτε δεν τρελαθηκα μαζι του...Σαν πατερα-αδερφο ειναι αξιος αλλα οχι και αντρας...
Παντως ακομα κανεις δεν ξερει με ποιον θα καταληξει η καντυ σε αυτο το φικ ...
Περιμενω τα σχολια σου καποια στιγμη!
Ο καθενας εχει τα γουστα του... Εγω αντονυ μεχρι το κοκκαλο Αλλα και παλι... η αδυναμια μου στο τερυ ειναι μεγαλη...
λιγο με το θειουλη εχουμε ενα θεμα... Δεν τον πολυπαω... Γενικοτερα πποτε δεν τρελαθηκα μαζι του...Σαν πατερα-αδερφο ειναι αξιος αλλα οχι και αντρας...
Παντως ακομα κανεις δεν ξερει με ποιον θα καταληξει η καντυ σε αυτο το φικ ...
Περιμενω τα σχολια σου καποια στιγμη!
θεος ο αλμπερτ αλλα οχι για την Καντυ. το ιδανικο για μενα θα ηταν να ερωτευτει καποια 1-2 χρονια μικροτερη του.
το ξερω οτι εισαι team αντονυ... γι' αυτο και ειμαι επιφυλακτική
το ξερω οτι εισαι team αντονυ... γι' αυτο και ειμαι επιφυλακτική
πολυ επιφυλακτικοτητα καλε παιδι μου.... Μαρεσει που εβαλα και γλυκια σκηνη καντυ-τερρυ
Κι εγω με τον Αλμπερτ! Απλά δεν μου κάνει για Κάντυ!
Οτι μας έβαλες σκηνή μας έβαλες! Το θέμα είναι αν η νέα θα διαλέξει τον "αδύναμο νέο", ή τον "σωτήρα".... της γυναίκας η καρδιά, είναι μια άβυσσος, που λέει και ο ποιητής!
Οτι μας έβαλες σκηνή μας έβαλες! Το θέμα είναι αν η νέα θα διαλέξει τον "αδύναμο νέο", ή τον "σωτήρα".... της γυναίκας η καρδιά, είναι μια άβυσσος, που λέει και ο ποιητής!
ariel- Terry Total Freak
Ενταξει ωραιος αντρας αλλα οχι με καντυ! Βρειτε του μια αλλη κοπελα μετα χαρας να την δεχτω...
Και να περιμενε αρκετες ακομα! ...
Αλλα δεν ξερω τωρα ποιος θα υπνωτισει την καντυ μας!
Ειμαι ακομα σε σκεψεις...
Και να περιμενε αρκετες ακομα! ...
Αλλα δεν ξερω τωρα ποιος θα υπνωτισει την καντυ μας!
Ειμαι ακομα σε σκεψεις...
πω..!! σκηνη με αντονυ και Τερρυ!!!
και ο αντονυ πληγωμενος και ο Τερρυ να τον βοηθαει!
ναι ναι! like like like!!!
και ο αντονυ πληγωμενος και ο Τερρυ να τον βοηθαει!
ναι ναι! like like like!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!!
αντε ρε νανουκα σε ευχαριστω βρε... ...
Τουλαχιστον σε καποιον θα αρεσει αυτο που ετοιμαζω...
Κοριτσουδια και κατι αλλο!!!!
Ετοιμασα μια ομορφη μαγγα ζωγραφια τον αντονυ την στιγμη που γυρναει η καντυ [μετα απο την σκηνη με τον τερυ ] και τον βλεπει να την κοιταει...
Ελπιζω να σας αρεσει!
αντε ρε νανουκα σε ευχαριστω βρε... ...
Τουλαχιστον σε καποιον θα αρεσει αυτο που ετοιμαζω...
Κοριτσουδια και κατι αλλο!!!!
Ετοιμασα μια ομορφη μαγγα ζωγραφια τον αντονυ την στιγμη που γυρναει η καντυ [μετα απο την σκηνη με τον τερυ ] και τον βλεπει να την κοιταει...
Ελπιζω να σας αρεσει!
- Σπόιλερ:
απο μενα που δεν ξερω να ζωγραφισω τιποτα πολυ καλη η προσπαθεια Σταυρουλακι.
Σε ευχαριστω νανουκα μου!!!
Κανω και αλλες αλλα πιο πολυ αντονυκιες γτ τον Τερυ δεν τον πετυχαινω καθολου ωραια... Σαν κοπελα τον κανω...
Κανω και αλλες αλλα πιο πολυ αντονυκιες γτ τον Τερυ δεν τον πετυχαινω καθολου ωραια... Σαν κοπελα τον κανω...
Σταυρουλάκι μου συγχαρητήρια!! Θα έχουμε και οπτικό υλικό δηλαδή!!!
marilou- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!
Μακαρι να ειχαμε και βιντεο αλλα αν εξεληχθουμε και σε αυτο θα εχουμε κινουμενες εικονες σε βιντεο
Eυχαριστω παντως...
Ανυπομονω να διαβασεις το φικ μου...
[Και εγω το δικο σου ]
Eυχαριστω παντως...
Ανυπομονω να διαβασεις το φικ μου...
[Και εγω το δικο σου ]
Λοιπόν το πρόβλημα που έχω με τα ongoing φικ είναι ότι όταν περνάει καιρός, δεν θυμάμαι την προηγούμενη ιστορία. Από χτες το βράδυ διάβασα ΟΛΑ τα κεφάλαια από την αρχή για να ξαναθυμηθώ την ιστορία...
Σταυρουλάκι, όσο περνάνε τα κεφάλαια και μπαίνει και ο Τερρούκος μέσα, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον αποκτά η ιστορία
τι να τη είχε συμβεί καλέ;;;; Συναντήθηκε με τον ΘΕΟ (πέφτω στα γόνατα και ξανασηκώνομαι) Τερρυ Γκράντσεστερ (ξαναπέφτω στα γόνατα επειδή αναφέρθηκε το όνομα και ξανασηκώνομαι γιατί έχει και υγρασία και με βλέπω να μένω κόκκαλο στα πατώματα). Αυτό της έτυχε της κοπέλας... Τώρα και χέρια πρέπει να τρέμουν και πόδια και γόνατα να κόβονται και πεταλούδες να πετάνε και όλα
Γενικά στο έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει η γρήγορη ροή σου και όλο σε μια αγωνία βρισκόμαστε, αλλά κινδυνεύεις να κάνεις ένα πολύ μεγάλο συγγραφικό λάθος. Να δω έτσι ΘΕΟ που έχεις τον Τέρρυ, πως θα πείσεις το κοινό σου ότι η Κάντυ θα πρέπει να μείνει με τον Άντονυ... (καλά, δεν πρέπει αλλά ένεκα της Αντονικής σου πλευράς..
Μα τα βάζει ο Άντονυ με όλους και λιποθυμάει από ξύλο... Περνάει ο Τέρρυ, καθαρίζει το τοπίο, τον παίρνει και επ'ώμου και τον πάει βόλτες... ΘΕΟΣ ο Γκράντζεστερ ΘΕΟΣ
Όπως και να χει... δώσε κι άλλον τέτοιον Τέρρυ να μας έχεις εμάς χαρούμενες και βλέπουμε τι θα γίνει με την Κάντυ και τον Άντονυ
Σταυρουλάκι, όσο περνάνε τα κεφάλαια και μπαίνει και ο Τερρούκος μέσα, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον αποκτά η ιστορία
Όμως ο άντονυ κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά..
-τι έχεις??? Το χέρι σου τρέμει…. Μήπως ανέβασες πυρετό πάλι???
-όχι όχι…απλά….
-ναι???
Τι να πει???
-απλά δεν νιώθω καλά…
-μήπως σε πείραξε κανένας??
-όχι απλά… θέλω να πάω στο δωμάτιο μου… συγνώμη…
Ο άντονυ παραξενεύτηκε… τι να της είχε συμβεί??? Αλλά θα το μάθαινε!!!!
τι να τη είχε συμβεί καλέ;;;; Συναντήθηκε με τον ΘΕΟ (πέφτω στα γόνατα και ξανασηκώνομαι) Τερρυ Γκράντσεστερ (ξαναπέφτω στα γόνατα επειδή αναφέρθηκε το όνομα και ξανασηκώνομαι γιατί έχει και υγρασία και με βλέπω να μένω κόκκαλο στα πατώματα). Αυτό της έτυχε της κοπέλας... Τώρα και χέρια πρέπει να τρέμουν και πόδια και γόνατα να κόβονται και πεταλούδες να πετάνε και όλα
γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγειν, γιατί ο Τέρρυ είναι το ταίρι της... πως να το κάνουμε;;;;Στο δρόμο βλέπει τον ταίρι να κατευθύνεται βιαστικός στο δωμάτιο του…
μεγάλη αλήτρα ο Νηλ, έτσι!!!! Τον έχεις!!!«Ρε πλακά κάνεις? Δεν έπαθε και τίποτα… Ένα ξύλο έφαγε…»
Γενικά στο έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει η γρήγορη ροή σου και όλο σε μια αγωνία βρισκόμαστε, αλλά κινδυνεύεις να κάνεις ένα πολύ μεγάλο συγγραφικό λάθος. Να δω έτσι ΘΕΟ που έχεις τον Τέρρυ, πως θα πείσεις το κοινό σου ότι η Κάντυ θα πρέπει να μείνει με τον Άντονυ... (καλά, δεν πρέπει αλλά ένεκα της Αντονικής σου πλευράς..
Μα τα βάζει ο Άντονυ με όλους και λιποθυμάει από ξύλο... Περνάει ο Τέρρυ, καθαρίζει το τοπίο, τον παίρνει και επ'ώμου και τον πάει βόλτες... ΘΕΟΣ ο Γκράντζεστερ ΘΕΟΣ
Όπως και να χει... δώσε κι άλλον τέτοιον Τέρρυ να μας έχεις εμάς χαρούμενες και βλέπουμε τι θα γίνει με την Κάντυ και τον Άντονυ
- Σπόιλερ:
- ετοιμάζω ήδη ένα σενάριο στο μυαλό μου... μόλις τελειώσεις το φικ σου, θα γράψω 2 κεφαλαιάκια συνέχεια, όπου η Κάντυ θα αφήνει τον Άντονυ και θα πηγαίνει τρέχοντας στην αγκαλιά του Τέρρυ
τι να τη είχε συμβεί καλέ;;;; Συναντήθηκε με τον ΘΕΟ (πέφτω στα γόνατα και ξανασηκώνομαι) Τερρυ Γκράντσεστερ (ξαναπέφτω στα γόνατα επειδή αναφέρθηκε το όνομα και ξανασηκώνομαι γιατί έχει και υγρασία και με βλέπω να μένω κόκκαλο
στα πατώματα). Αυτό της έτυχε της κοπέλας... Τώρα και χέρια πρέπει να
τρέμουν και πόδια και γόνατα να κόβονται και πεταλούδες να πετάνε και
όλα
EEEEEEE.... αυτο αν το πεις σε μια αντονυκια που απλα εχει αδυναμια στον Τερυ... απλα δεν θα αντιδρασει... Οπως και εσεις αν εγω και η ΜΙΜΙ πουμε κατι τετοιο για τον Αντονυ... απλα δεν θα αντιδρασετε...
απλα πραματα... ...
γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγειν, γιατί ο Τέρρυ είναι το ταίρι της... πως να το κάνουμε;;;;
To ηξερα οτι θα το εκανε εστω μια Τερρυκια και απλα το αφησα.... Βασικα οχι δικο μου λαθος... του word
μεγάλη αλήτρα ο Νηλ, έτσι!!!! Τον έχεις!!!
χεχεχεχε και σε πολλους αλλους αρεσε αυτη η ατακα.. Χαιρομαι!
Γενικά στο έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει η γρήγορη ροή σου και όλο σε μια
αγωνία βρισκόμαστε, αλλά κινδυνεύεις να κάνεις ένα πολύ μεγάλο
συγγραφικό λάθος. Να δω έτσι ΘΕΟ που έχεις τον Τέρρυ, πως θα πείσεις το
κοινό σου ότι η Κάντυ θα πρέπει να μείνει με τον Άντονυ... (καλά, δεν πρέπει αλλά ένεκα της Αντονικής σου πλευράς..
Μα
τα βάζει ο Άντονυ με όλους και λιποθυμάει από ξύλο... Περνάει ο Τέρρυ,
καθαρίζει το τοπίο, τον παίρνει και επ'ώμου και τον πάει βόλτες... ΘΕΟΣ ο
Γκράντζεστερ ΘΕΟΣ
Οντως μαρεσει να το κανω αυτο αλλα Τελικα το παρατηρησα στο Διαγωνισμο πρεπει λιγο να αργοπορω στην ροη= Αγωνια = Ενδιαφερον = Περισοτερροι αναγνωστες [Τερρυκες η αντονυκιες ]
και να εχω μια ειδικη ζωντανη περιγραφη στα πραγματα = Ενδιαφερον = Περισοτερροι αναγνωστες και παλι
Λοιπον να το ξεκαθαρισουμε λιγο αυτο ... Παντα μιλαω απο πλευρα αντονυκη γιατι αυτο ειναι το φικ... αντονυκο...
ΑΛΛΑ οταν το γραφεις σε ενα φορουμ Τερρυκο και σε ενα καντυκο με μια θανατικη τερυκια ΕΕΕΕ πρεπει ολιγον να διξεις και Τερρυκες σκηνες.... Αντε να μην βαλω στο καντυκο θα το διαβασουν... Εδω? ... Και ετσι και αλλιως.... Θελω να δειξω μια ιδιαιτερη σχεση αναμεσα στον Τερυ και στην καντυ.... αλλα με ενα οριο... Γιατι η καρδια της δικιας μου καντυς εχει ματια μονο για τον αντονυ....
Μα... Και στην αληθινη ιστορια ειτε ειναι τερρυκο ειτε αντονυκο το φικ αυτο θα γινοταν... Δεν μπορω στα θεματα καυγαδων να συγκρινω τον αντονυ με τον Τερυ ΣΑΦΩΣ ο τερυ ειναι πρωτος σε αυτο το θεμα.... [Και σε πολλα αλλα απο πλευρας τερρυκων ]
Όπως και να χει... δώσε κι άλλον τέτοιον Τέρρυ να μας έχεις εμάς
χαρούμενες και βλέπουμε τι θα γίνει με την Κάντυ και τον Άντονυ
Βεβαιως... Ειχα κανει παλιοτερα ενα Τερρυκο φικ αλλα το απερηψα εντελως για καποιους λογους και δεν το συνεχισα... Τωρα εχω σκεφτει στο μυαλο μου ενα Τερρυκο φικ... Αλλα θελω να δοκιμασω να φερω αυτον τον ερωτα στα σημερινα δεδομενα... Εχω σκεφτει πολλες ιδεες... Θα δω τι θα κανω... μολις βρω χρονο
στα πατώματα). Αυτό της έτυχε της κοπέλας... Τώρα και χέρια πρέπει να
τρέμουν και πόδια και γόνατα να κόβονται και πεταλούδες να πετάνε και
όλα
EEEEEEE.... αυτο αν το πεις σε μια αντονυκια που απλα εχει αδυναμια στον Τερυ... απλα δεν θα αντιδρασει... Οπως και εσεις αν εγω και η ΜΙΜΙ πουμε κατι τετοιο για τον Αντονυ... απλα δεν θα αντιδρασετε...
απλα πραματα... ...
γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγειν, γιατί ο Τέρρυ είναι το ταίρι της... πως να το κάνουμε;;;;
To ηξερα οτι θα το εκανε εστω μια Τερρυκια και απλα το αφησα.... Βασικα οχι δικο μου λαθος... του word
μεγάλη αλήτρα ο Νηλ, έτσι!!!! Τον έχεις!!!
χεχεχεχε και σε πολλους αλλους αρεσε αυτη η ατακα.. Χαιρομαι!
Γενικά στο έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει η γρήγορη ροή σου και όλο σε μια
αγωνία βρισκόμαστε, αλλά κινδυνεύεις να κάνεις ένα πολύ μεγάλο
συγγραφικό λάθος. Να δω έτσι ΘΕΟ που έχεις τον Τέρρυ, πως θα πείσεις το
κοινό σου ότι η Κάντυ θα πρέπει να μείνει με τον Άντονυ... (καλά, δεν πρέπει αλλά ένεκα της Αντονικής σου πλευράς..
Μα
τα βάζει ο Άντονυ με όλους και λιποθυμάει από ξύλο... Περνάει ο Τέρρυ,
καθαρίζει το τοπίο, τον παίρνει και επ'ώμου και τον πάει βόλτες... ΘΕΟΣ ο
Γκράντζεστερ ΘΕΟΣ
Οντως μαρεσει να το κανω αυτο αλλα Τελικα το παρατηρησα στο Διαγωνισμο πρεπει λιγο να αργοπορω στην ροη= Αγωνια = Ενδιαφερον = Περισοτερροι αναγνωστες [Τερρυκες η αντονυκιες ]
και να εχω μια ειδικη ζωντανη περιγραφη στα πραγματα = Ενδιαφερον = Περισοτερροι αναγνωστες και παλι
Λοιπον να το ξεκαθαρισουμε λιγο αυτο ... Παντα μιλαω απο πλευρα αντονυκη γιατι αυτο ειναι το φικ... αντονυκο...
ΑΛΛΑ οταν το γραφεις σε ενα φορουμ Τερρυκο και σε ενα καντυκο με μια θανατικη τερυκια ΕΕΕΕ πρεπει ολιγον να διξεις και Τερρυκες σκηνες.... Αντε να μην βαλω στο καντυκο θα το διαβασουν... Εδω? ... Και ετσι και αλλιως.... Θελω να δειξω μια ιδιαιτερη σχεση αναμεσα στον Τερυ και στην καντυ.... αλλα με ενα οριο... Γιατι η καρδια της δικιας μου καντυς εχει ματια μονο για τον αντονυ....
Μα... Και στην αληθινη ιστορια ειτε ειναι τερρυκο ειτε αντονυκο το φικ αυτο θα γινοταν... Δεν μπορω στα θεματα καυγαδων να συγκρινω τον αντονυ με τον Τερυ ΣΑΦΩΣ ο τερυ ειναι πρωτος σε αυτο το θεμα.... [Και σε πολλα αλλα απο πλευρας τερρυκων ]
Όπως και να χει... δώσε κι άλλον τέτοιον Τέρρυ να μας έχεις εμάς
χαρούμενες και βλέπουμε τι θα γίνει με την Κάντυ και τον Άντονυ
Βεβαιως... Ειχα κανει παλιοτερα ενα Τερρυκο φικ αλλα το απερηψα εντελως για καποιους λογους και δεν το συνεχισα... Τωρα εχω σκεφτει στο μυαλο μου ενα Τερρυκο φικ... Αλλα θελω να δοκιμασω να φερω αυτον τον ερωτα στα σημερινα δεδομενα... Εχω σκεφτει πολλες ιδεες... Θα δω τι θα κανω... μολις βρω χρονο
- Σπόιλερ:
- ετοιμάζω ήδη ένα σενάριο στο μυαλό μου... μόλις τελειώσεις το φικ σου,
θα γράψω 2 κεφαλαιάκια συνέχεια, όπου η Κάντυ θα αφήνει τον Άντονυ και
θα πηγαίνει τρέχοντας στην αγκαλιά του Τέρρυ
- Σπόιλερ:
- ΕΕΕΕ κοιταξε.... αν μπορεις δυο νεονυμφους να τους χωρισεις τοσο ευκολα... Ε τι να πω καντο...
για να δεις πόσο large είμαστε εμείς οι τερρικές με τον άντονυ, θα συμμεριστώ τις απόψεις σου...
να μας δίνεις κι εμάς Τέρρυ όμως και άσε μας να λέμε τα δικά μας
- Σπόιλερ:
- ΕΕΕΕ κοιταξε.... αν μπορεις δυο νεονυμφους να τους χωρισεις τοσο ευκολα... Ε τι να πω καντο...
Θες να μας πεις οτι το παλικαρι μας θα μπει στην θεση ¨το προσκλητηριο που μου'πεσε απο τα χερια" ???!!!!
Οχ... καταλαβα.... ουτε να τα παντρεψω δεν τα μπορω τα πιτσουνακια μου...
Ηρεμιστε καλες μου τερρυκιες.... Το πρωτο κεφαλαιο του τερρυκου φικ μου θα ανεβει σημερα!
Ηρεμιστε καλες μου τερρυκιες.... Το πρωτο κεφαλαιο του τερρυκου φικ μου θα ανεβει σημερα!
stavroylaki έγραψε:
θα ανεβάσεις νέο φικ χωρίς να έχεις τελειώσει το προηγούμενο;;; πάει... με χάνεται...
Σταυρού, θέλω να ελπίζω οτι δεν αφήνεις πίσω τα μαθήματά σου, ναι; Με εκείνα τα αγγλικά με έχεις αγχώσει πολύ....
ariel- Terry Total Freak
ΠΟΤΕ ΑΡΙΕΛ! ...
πρωτα τα μαθηματα και τα αγγλικα [στα οποια μην ανχωνεσαι την λυση δοξα τω θεω την βρηκαμε! ] και μετα τα διαβασματα!
@λιμπ .. Τωρα το λες με το καλο η με το κακο?
πρωτα τα μαθηματα και τα αγγλικα [στα οποια μην ανχωνεσαι την λυση δοξα τω θεω την βρηκαμε! ] και μετα τα διαβασματα!
@λιμπ .. Τωρα το λες με το καλο η με το κακο?
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia