TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
+6
66Promises
HAMLET
nansecrets
ariel
libra
nuitetoile21
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Όλα τα παλιά μέλη, χάνονται και ξανάρχονται. Κι εγω εχω να μπω μήνες.
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Απ: Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Νομιζω το τελευταιο της post ηταν σε μια συζητηση που συμμετειχες κι εσυ ariel, σχετικα με το ημερολογιο. Σε καποιο αλλο post ειπε οτι θα ελειπε λιγο απο το forum λογω υποχρωσεων....αληθεια ποια ειναι η μητρικη της γλωσσα αν οχι τα αγγλικα;
HAMLET- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1575
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2016
Τόπος : Stratford-upon-Avon
Χιούμορ : Σαρκαστικό
Φυσικά τα ισπανικά! Η λατινική αμερική πρέπει να έχει το πιο δυνατό φαν κλαμπ της Κάντυ Κάντυ
ariel- Terry Total Freak
Οντως ειναι μεγαλο!! Δεν ηξερα οτι ειναι απο κει.. Τωρα διαβαζω ενα αλλο φικ που εχει ανεβασει . Με εχει συνεπαρει το γραψιμο της... Δλδ πιο πολυ και απο Mizuki...
HAMLET- Terry
Υπάρχουν εξαιρετικά φικ στα φόρα. Ορεξη να έχεις να διαβάζεις μόνο!!!!
ariel- Terry Total Freak
Εχω βρε κοριτσι, ο,τι μου προτεινεις θα το διαβασω... Ειναι σαν να ανοιξε ενας νεος κοσμος μπροστα μου...μπορει να ακουστει χαζο αλλα νομιζω οτι ζω τη ζωη της Καντυ διαβαζοντας. Οποτε ειμαι ανοιχτη σε προτασεις. Εκτος της Jo διαβασα και το λοφο της papirous. Whats next? :) πειτε μου...
HAMLET- Terry
Μικρό και τρυφερό της Μαριλού "excursion". Θα το προτεινα. Επίσης το "μια ιστορία της Ν Υόρκης", που το έχουμε και σε μετάφραση, αλλά και το "οι ερωτευμένοι Κάντυ και Τέρρενς". Για αρχη....
ariel- Terry Total Freak
Ευχαριστω!! Που τα βρισκω; Συγγνωμη για τις ερωτησεις αλλα newbie here....
HAMLET- Terry
οπως εισαι στο ευρετηριο του φορουμ στην αρχικη σελιδα θα δεις στις ενοτητες υπαρχει αντιστοιχη που λεγεται FanFictions που ειναι δημοσιευμενες οι ιστοριες των κοριτσιων κι απο κατω αλλη ενοτητα που εχει ξεχωριστα τα σχολια που κανουμε για την καθε ιστορια
Σχολια για Fanfictions / Comments.
Σχολια για Fanfictions / Comments.
Ευχαριστω πολυ κοριτσια..
HAMLET- Terry
Άντε κι εγώ η καινούρια να κάνω τη χαζή ερώτηση: daffodil είναι ο ασφόδελος ή ο νάρκισσος; Ναι μεν η μετάφραση βγάζει και τα δύο, όμως daffodil αν το ψάξει κανείς ως εικόνα είναι ο νάρκισσος και με βάση τις περιγραφές του κειμένου της Hymes μάλλον είναι ο νάρκισσος που ανθίζει εκεί κάπου τον Απρίλη. Εγώ διάβασα το αγγλικό κείμενο (δεν σας είχα ανακαλύψει ακόμα!) και δεν χορταίνω να το διαβάζω, πραγματικά κερδίζει ακόμα κι αν δεν είσαι φαν της Candy.
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3927
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
Αχ κι εγω εχω κολλησει... Το εχω κατεβασει στο κινητο μου και διαβαζω αποσπασματα συνεχεια οταν ειμαι στο μετρο...δεκαδες φορες και δεν τα χορταινω
HAMLET- Terry
Κι έλεγα ότι είμαι το μόνο βαρεμένο! Γεια σου φιλενάδα!!!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Νομιζω οτι ολα τα κοριτσια εδω εχουν περασει απο αυτο το σημειο :) ειναι τοσο καλογραμμενο, ζυγισμενο απο ρομαντισμο και αισθησιασμο και πανω απ ολα χωρις μιζουκικα βασανιστηρια....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την HAMLET στις Παρ Σεπ 16, 2016 9:13 pm, 1 φορά
HAMLET- Terry
hello stardustia!
Ανεπίσημο το καλωσόρισμα μεν, ειλικρινές δε!
Νάρκισσος και ασφόδελος είναι το ίδιο λουλούδι. Βγαίνει σε διάφορες χρωματικες εκδοχές του λευκού και του κιτρινου, άλλα μιλάμε πάντα για το ίδιο είδος. Νομίζω μόνο οτι η αγγλική λέξη αναφέρετε στο άγριο λουλούδι του αγρου, σήμερα ακόμα κι αυτό θα το βρεις σε φυτώρια.
Οσο για το έργο της Jo, είναι πραγματικά υπέροχο. Όπως έχω ξαναπει, είχα την τύχη να το παρακολουθω καθώς το έγραφε και περιμέναμε με απίστευτη αγωνία το επόμενο κεφάλαιο κάθε φορά. Στη συνέχεια το ξαναδιάβασα και το ξαναδιάβασα και το ξαναδιάβασα (περισσότερο σατ αγγλικά κι εγω) και κάθε ανάγνωση με έκανε να ξεχειλίζω απο συναισθήματα. Είναι απλά υπέροχο, δε γνωρίζω φαν που να έχει αντίθετη αποψη.
Ανεπίσημο το καλωσόρισμα μεν, ειλικρινές δε!
Νάρκισσος και ασφόδελος είναι το ίδιο λουλούδι. Βγαίνει σε διάφορες χρωματικες εκδοχές του λευκού και του κιτρινου, άλλα μιλάμε πάντα για το ίδιο είδος. Νομίζω μόνο οτι η αγγλική λέξη αναφέρετε στο άγριο λουλούδι του αγρου, σήμερα ακόμα κι αυτό θα το βρεις σε φυτώρια.
Οσο για το έργο της Jo, είναι πραγματικά υπέροχο. Όπως έχω ξαναπει, είχα την τύχη να το παρακολουθω καθώς το έγραφε και περιμέναμε με απίστευτη αγωνία το επόμενο κεφάλαιο κάθε φορά. Στη συνέχεια το ξαναδιάβασα και το ξαναδιάβασα και το ξαναδιάβασα (περισσότερο σατ αγγλικά κι εγω) και κάθε ανάγνωση με έκανε να ξεχειλίζω απο συναισθήματα. Είναι απλά υπέροχο, δε γνωρίζω φαν που να έχει αντίθετη αποψη.
ariel- Terry Total Freak
HAMLET έγραψε:Αχ κι εγω εχω κολλησει... Το εχω κατεβασει στο κινητο μου και διαβαζω αποσπασματα συνεχεια οταν ειμαι στο μετρο...δεκαδες φορες και δεν τα χορταινω
Καλα... Φοβερηιδεα. Απο που το χεις κατεβασει; Αντε μπας και το διαβασω και γω το συγκεκριμενο... Κριμα ειναι!!!
Εγω κατεβασα την αγγλικη εκδοση σε ibooks απο εδω
https://candycandyfinalstory.wordpress.com/2015/07/30/the-season-of-the-daffodils-la-temporada-de-narcisos-a-fanfiction-based-on-candy-candy-final-story/
https://candycandyfinalstory.wordpress.com/2015/07/30/the-season-of-the-daffodils-la-temporada-de-narcisos-a-fanfiction-based-on-candy-candy-final-story/
HAMLET- Terry
Hamlet ευχαριστωωωωωωωωωωωω.
Το κατεβασα ηδη...
Και το ανοιξα...
Και ειδα οτι ειναι 350 σελιδες
*Τεμπελα λιμπρα στραβοκαταπινει*
Και θυμηθηκα γιατι δεν το χω διαβασει ακομα
Το κατεβασα ηδη...
Και το ανοιξα...
Και ειδα οτι ειναι 350 σελιδες
*Τεμπελα λιμπρα στραβοκαταπινει*
Και θυμηθηκα γιατι δεν το χω διαβασει ακομα
Χανεις.....δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο
HAMLET- Terry
Αμ, εγώ που το έκανα και τόμο γιατί το χαρτί έχει άλλη γοητεία!
Παρεμπιπτόντως, τα μουσικά κομμάτια που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εν λόγω έργου είναι απίστευτα! Chopin ballade No.1 in G (η εκτέλεση από τον Zimerman απλά θεϊκή!) -και συ να σκέφτεσαι ΑΛΛΟΝ στο πιάνο (περιττά τα ονόματα)!
Κι ακόμα το What'll I do του Irving Berlin από τον William Atherton ή μια πιο jazz εκδοχή, κομμάτι που σε ταξιδεύει...
Τελικά το να απολαμβάνεις έστω ένα καλό ανάγνωσμα θέλει συμμετοχή περισσότερων της μίας αισθήσεων.
Καλό διάβασμα και καλά ακούσματα, μ' ένα φλυτζάνι αγαπημένου καφέ στο χέρι για συντροφιά, άντε τσαγιού, αν είσαι τόσο σκωτσέζος (ούτε γι' αστείο δεν λέμε άγγλος!) όσο ο Τέρρυ, εκεί θα κολλήσουμε;!
Παρεμπιπτόντως, τα μουσικά κομμάτια που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εν λόγω έργου είναι απίστευτα! Chopin ballade No.1 in G (η εκτέλεση από τον Zimerman απλά θεϊκή!) -και συ να σκέφτεσαι ΑΛΛΟΝ στο πιάνο (περιττά τα ονόματα)!
Κι ακόμα το What'll I do του Irving Berlin από τον William Atherton ή μια πιο jazz εκδοχή, κομμάτι που σε ταξιδεύει...
Τελικά το να απολαμβάνεις έστω ένα καλό ανάγνωσμα θέλει συμμετοχή περισσότερων της μίας αισθήσεων.
Καλό διάβασμα και καλά ακούσματα, μ' ένα φλυτζάνι αγαπημένου καφέ στο χέρι για συντροφιά, άντε τσαγιού, αν είσαι τόσο σκωτσέζος (ούτε γι' αστείο δεν λέμε άγγλος!) όσο ο Τέρρυ, εκεί θα κολλήσουμε;!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Μα τί χαζούλα που είμαι και ξέχασα το πιο σημαντικό ! Auld lang syne, σε φυσαρμόνικα ή όχι, αλλιώς δεν μπαίνεις στο νόημα. Φιλάκια!
Υ.Γ. Libra, μην το βλέπεις ποσοτικά και γονατίζεις! 350 σελ. δεν είναι τίποτα! Αν αρχίσεις να διαβάζεις ξεχνάς τα πάντα: το φαΐ στο μάτι της κουζίνας, τα πουκάμισα του συζύγου που θέλουν σιδέρωμα, το ραντεβού με τον ορθοδοντικό του παιδιού και διάφορα τέτοια άνευ σημασίας!
Υ.Γ. Libra, μην το βλέπεις ποσοτικά και γονατίζεις! 350 σελ. δεν είναι τίποτα! Αν αρχίσεις να διαβάζεις ξεχνάς τα πάντα: το φαΐ στο μάτι της κουζίνας, τα πουκάμισα του συζύγου που θέλουν σιδέρωμα, το ραντεβού με τον ορθοδοντικό του παιδιού και διάφορα τέτοια άνευ σημασίας!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Καλα stardustia περιγραφεις ακριβως το πως ημουν οταν το αρχισα.... Μπορει και να το τελειωσα σε τρεις μερες.. Συμφωνω οτι στο διαβασμα συμμετεχουν κι αλλες αισθησεις και τοτε ειναι σα να βλεπεις ταινια. Η Hymes ετσι κι αλλιως δεν σου επιτρεπει να μην το κανεις αυτο αφου ειναι τοσο περιγραφικη... Στα μουσικα κομματα εχω να προσθεσω το ταγκο Jalousie του Jacob Gade....υπεροχο.
HAMLET- Terry
Με κάλυψες απόλυτα!!! Μα να ξεχάσω το tango! Είναι και η ηλικία μου, βλέπεις, οριακή...
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Εγω ελεγα μηπως δεν ειχες φτασει ακομα εκει :)
HAMLET- Terry
Καλα... Περιττο να σας πω οτι το περιγραφετε υπερπαραγωγη... Για να οργανωνομαι λιγο...
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Η εποχή των ασφόδελων (the season of the daffodils -by Josephine Hymes)
» Σχόλια για τα ''Χριστουγεννιατικα φικ της nuitettoile21''
» Σχόλια για το Χριστουγεννιάτικο Fan Manga
» Σχόλια για τα ''Χριστουγεννιατικα φικ της nuitettoile21''
» Σχόλια για το Χριστουγεννιάτικο Fan Manga
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia