TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Λίζα, Λιζάκι... αυτό το κορίτσι ποιός τυχερός θα το πάρει;
+12
titika
TZENHG13
eleonor
tania
MsXrysaugi
Dalia
nuitetoile21
libra
ΜΙΜΙ
eva
nansecrets
ariel
16 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Λίζα, Λιζάκι.... αυτό το κορίτσι, ποιός τυχερός θα το πάρει;
Απ: Λίζα, Λιζάκι... αυτό το κορίτσι ποιός τυχερός θα το πάρει;
για να σε βάλουμε πλήρως στο πνεύμα των μανγκα-ανιμε και να δεις και τους "σύγχρονους" άντρες, κοίτα λίγο εδώ
https://terry.forumgreek.com/t44p105-topic υπάρχει και ένα βιντεάκι Kaname vs Zero, κοίτα το οπωσδήποτε!
https://terry.forumgreek.com/t44p105-topic υπάρχει και ένα βιντεάκι Kaname vs Zero, κοίτα το οπωσδήποτε!
eleonor έγραψε:8a ti parei o diaolos!
Because o Death, phre th chipie prosfata, pws 8a ta bgalei pera kai me tis duo o kakomoirhs??
ναι τον κακόμοιρο... πόσα να αντέξει πια...
θα μας την πει και η νουί και θα έχει και δίκιο το κορίτσι
Because o Death, phre th chipie prosfata, pws 8a ta bgalei pera kai me tis duo o kakomoirhs??
Σωστή η Ελινορ!!!! Νομίζω εδωσε τη πιο δικαιη εναλλακτική!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
eva έγραψε:για να σε βάλουμε πλήρως στο πνεύμα των μανγκα-ανιμε και να δεις και τους "σύγχρονους" άντρες, κοίτα λίγο εδώ
ευα τωρα που το θυμηθηκα...εχω βρε κατι ωραια αβαταρ με ζερο να στα στειλω ????????
- Σπόιλερ:
- μονο σε παρακαλω μη μου παθεις τπτ...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
ntalia έγραψε:eva έγραψε:για να σε βάλουμε πλήρως στο πνεύμα των μανγκα-ανιμε και να δεις και τους "σύγχρονους" άντρες, κοίτα λίγο εδώ
ευα τωρα που το θυμηθηκα...εχω βρε κατι ωραια αβαταρ με ζερο να στα στειλω ????????
- Σπόιλερ:
μονο σε παρακαλω μη μου παθεις τπτ...
τα θέλω, τα θέλω, τα θέλω!!!!!!!!!!!!!!! λυπάμαι που στο λέω, αλλά αν δεν μου τα στείλεις, τότε θα πάθω, τώρα που έμαθα ότι έχεις!
eva έγραψε:ntalia έγραψε:
- Σπόιλερ:
μονο σε παρακαλω μη μου παθεις τπτ...
τα θέλω, τα θέλω, τα θέλω!!!!!!!!!!!!!!! λυπάμαι που στο λέω, αλλά αν δεν μου τα στείλεις, τότε θα πάθω, τώρα που έμαθα ότι έχεις!
οκ θα προσπαθησω να τα στειλω μεσω πμ !!! :)
eva έγραψε:
ακομα χωροπηδάω από τη χαρά μου!
ασε ασε...μπορω να φανταστω...
tania έγραψε:Ο "θα την παρει και θα τη σηκωσει", να ποιος θα την παρει την στριμμενη!Να γλυτωσουν και ολοι οι υπολοιποι,δλδ!
βλέπω πολλές προτάσεις στο τραπέζι...και πολύ ενδιαφέρουσες
καλά ariel για τις εναλλακτικές σου δεν το συζητώ...
όταν όμως το ξανασκέφτηκα, έπρεπε να αποφασίσω σε ποιον θα πάσαρα την σκρόφα την Ελίζα
οπότε τον εχθρό μόνο σε εχθρό θα τον έδινα...
- Σπόιλερ:
- Μαρινάκη...να ζήσετε βρε...
δεν φταίω εγώ...εσύ έβαλες στις επιλογές "άλλον"...
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
Υπενθυμιση: ΠΟΤΕ δεν τρώμε - πίνουμε όταν μπαίνουμε το φόρουμ! Ποιος μαζευει μετα τις ζημιές;;
Τζένη, το τέλειο ζευγάρι εφτιαξες!!!! Να την δω δίπλα στον αφράτο τον αντρα τον μπρουτάλ και τι στον κόσμο!!!!
Τζένη, το τέλειο ζευγάρι εφτιαξες!!!! Να την δω δίπλα στον αφράτο τον αντρα τον μπρουτάλ και τι στον κόσμο!!!!
ariel- Terry Total Freak
για εκδίκηση...μια χαρά είναιariel έγραψε:Τζένη, το τέλειο ζευγάρι εφτιαξες!!!!
τι διαβάζω Θεέ μου??? αφράτος άντρας και μπρουτάλ το παχύδερμο...ariel έγραψε:Να την δω δίπλα στον αφράτο τον αντρα τον μπρουτάλ και τι στον κόσμο!!!!
"το καίω, δεν του το δίνω, μα τον Άγιο Κωνσταντίνο"
TZENHG13- Terry Fan
ακούτε, ακούτε καλε.... βρέθηκε αντρας που του πέφτει πολύ καλη η Ελίζα... και φυσικά είναι εχθρός της Τζένης!
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:ακούτε, ακούτε καλε.... βρέθηκε αντρας που του πέφτει πολύ καλη η Ελίζα... και φυσικά είναι εχθρός της Τζένης!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Είδατε...δεν ήταν δύσκολο...λίγο ψάξιμο ήθελε και έτοιμος ο γαμπρός...
άντε και με τον Κόκκαλη κουμπάρο
(καμιά γυναικά εχθρό δεν έχουμε για τον Νηλ????
TZENHG13- Terry Fan
Γυναίκα για τον Νηλ! Και μετά απο τόσους μήνες, δεν φτιάξαμε ψηφοφορία!!! Πάει κορίτσια, έχουμε κλατάρει απο τις δουλειες...
ariel- Terry Total Freak
πάντως αν φτιάξουμε ψηφοφορία γυναίκα για τον Νηλ, βάλτε στις υποψίες την Ελένη Λουκά...
TZENHG13- Terry Fan
TZENHG13 έγραψε:πάντως αν φτιάξουμε ψηφοφορία γυναίκα για τον Νηλ, βάλτε στις υποψίες την Ελένη Λουκά...
υποψήφιες ήθελα να πω...
(καταραμένο πληκτρολόγιο...ήθελα και ασύρματο... μου)
(καταραμένο πληκτρολόγιο...ήθελα και ασύρματο... μου)
TZENHG13- Terry Fan
Tωρα να το παρω προσωπικα,βρε...κακουργες???ΛΙΖΑ-ΛΙΖΑΚΙ ,ειναι το προσωνυμι που διατηρω στο facebook!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γι αυτο και γω,για...προσωπικους λογους(!) θα ψηφισω ΓΙΑΤΡΟ ΜΙΣΕΛ,που ειναι και συμπονετικος και μανουρομαναρι και απιστευτα ωριμος ανθρωπος(οχι σαν τα αλλα τα χαζοχαρουμενα παιδακια "σας") -εχω δε μια υποψια οτι αν υπηρχε ενα πλασμα σε αυτο το συμπαν που θα μπορουσε να "μεταμορφωσει" την Ελιζα -στριγγλα σε (κατι που να προσεγγιζει σε)"ανθρωπο",αυτο θα ηταν μονο ο γλυκος ,υπευθυνος και παναξιος Γιατρος-Μισελ.
Και ξερετε νομιζω πως της αρεσε της Ελιζας, ανεξαρτητα απο την Καντυ,που τν γνωρισε μετα.Αν τον καψουρευοταν,κι αφου οι δολοπλοκιες της δε θα πετυχαιναν τι-πο-τα στην περιπτωση του πανεξυπνου, ωριμου και διορατικου Μισελ-πιστευω οτι τοτε θα τη βλεπαμε πραγματικα στα πατωματα και σε σημεια εξευτελισμου που δε θα τα φανταζομασταν ποτε...
Διοτι ο ΜΙΣΕΛ ,κι αυτη ειναι η διαφορα του ,ειχε κατι το πατρικο αν και τοσο νεος και δεν ειρωνευοταν την Ελιζα ,οπως οι αλλοι της ερωτες.Ο Μισελ θα καθοταν να ασχοληθει, να τη νουθετησει ως προς το "Σωστο και το Λαθος" με ηρεμια και ψυχραιμια,οπως δεν εκατσε κανεις να κανει μαζι της ως τοτε-ουτε γονεας,ουτε φιλος ,ουτε συγγενης..Οχι με την απορριπτικη σταση,το χλευασμο των οικειων η τη δουλοπρεπεια των υπηρετων και τις εξαρσεις που εισεπραττε απο τους υπολοιπους.Αυτο θα συγκινουσε την διψασμενη και ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ψυχη της Ελιζας.Αυτη θα ηταν η πρωτη και τελευταια της ευκαιρια να μαλακωσει και να ...εξανθρωπιστει!!!
Εχω την υποψια παντως οτι η Ελιζα-υπο αυτες τις πρωτογνωρες συνθηκες-θα μπορουσε να κανει απειρες υποχωρησεις για χαρη του Μισελ και να αποκαλυψει μια πλευρα που δεν εχουμε ξαναδει...
Αλλωστε ,το...Λιζακι ποτε δεν ειχε πραγματικες ευκαιριες.Την περιεβαλλαν παντα τοσο ρηχοι ανθρωποι χωρις συναισθηματα.Αυτοι που τη συγκινουσαν ηταν παντα αγορια με συναισθημα.Με αυτο δηλαδη που απεγνωσμενα ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ!!!Ωστοσο ουτε ο Αντονι,ουτε ο Τερρυ θα μπορουσαν να σηκωσουν το βαρος ενος τετοιου αρνητικου χαρακτηρα,γιατι οι ιδιοι αλλωστε κουβαλουσαν πολλες πληγες.Ο Μισελ φαινεται πιο κατασταλαγμενος κ πιο ισορροπημενος...Ειναι αρκετα δυνατος για να αντεπεξελθει σε αυτο το βαρος.
Αντρες σαν το Μισελ ,νομιζω μπορουν να τιθασευσουν γυναικες σαν την Ελιζα.Ισως ο ΜΙΣΕΛ γινοταν για την Ελιζα ενα παραθυρο σε εναν κοσμο νεο -αυτον της ουσιας και των συναισθηματων.Φανταστειτε κατι σα μια ΛΙζα Παπασταυρου με ενα Φλωρα...
Ελπιζω να μη με κραξετε πολυ γιατι "περιμενω" το..."Μιχαλακη" μου απο το μετωπο...Ατιμοι πολεμοκαπηλοι!Αχ,Μισεεελ!
Γι αυτο και γω,για...προσωπικους λογους(!) θα ψηφισω ΓΙΑΤΡΟ ΜΙΣΕΛ,που ειναι και συμπονετικος και μανουρομαναρι και απιστευτα ωριμος ανθρωπος(οχι σαν τα αλλα τα χαζοχαρουμενα παιδακια "σας") -εχω δε μια υποψια οτι αν υπηρχε ενα πλασμα σε αυτο το συμπαν που θα μπορουσε να "μεταμορφωσει" την Ελιζα -στριγγλα σε (κατι που να προσεγγιζει σε)"ανθρωπο",αυτο θα ηταν μονο ο γλυκος ,υπευθυνος και παναξιος Γιατρος-Μισελ.
Και ξερετε νομιζω πως της αρεσε της Ελιζας, ανεξαρτητα απο την Καντυ,που τν γνωρισε μετα.Αν τον καψουρευοταν,κι αφου οι δολοπλοκιες της δε θα πετυχαιναν τι-πο-τα στην περιπτωση του πανεξυπνου, ωριμου και διορατικου Μισελ-πιστευω οτι τοτε θα τη βλεπαμε πραγματικα στα πατωματα και σε σημεια εξευτελισμου που δε θα τα φανταζομασταν ποτε...
Διοτι ο ΜΙΣΕΛ ,κι αυτη ειναι η διαφορα του ,ειχε κατι το πατρικο αν και τοσο νεος και δεν ειρωνευοταν την Ελιζα ,οπως οι αλλοι της ερωτες.Ο Μισελ θα καθοταν να ασχοληθει, να τη νουθετησει ως προς το "Σωστο και το Λαθος" με ηρεμια και ψυχραιμια,οπως δεν εκατσε κανεις να κανει μαζι της ως τοτε-ουτε γονεας,ουτε φιλος ,ουτε συγγενης..Οχι με την απορριπτικη σταση,το χλευασμο των οικειων η τη δουλοπρεπεια των υπηρετων και τις εξαρσεις που εισεπραττε απο τους υπολοιπους.Αυτο θα συγκινουσε την διψασμενη και ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ψυχη της Ελιζας.Αυτη θα ηταν η πρωτη και τελευταια της ευκαιρια να μαλακωσει και να ...εξανθρωπιστει!!!
Εχω την υποψια παντως οτι η Ελιζα-υπο αυτες τις πρωτογνωρες συνθηκες-θα μπορουσε να κανει απειρες υποχωρησεις για χαρη του Μισελ και να αποκαλυψει μια πλευρα που δεν εχουμε ξαναδει...
Αλλωστε ,το...Λιζακι ποτε δεν ειχε πραγματικες ευκαιριες.Την περιεβαλλαν παντα τοσο ρηχοι ανθρωποι χωρις συναισθηματα.Αυτοι που τη συγκινουσαν ηταν παντα αγορια με συναισθημα.Με αυτο δηλαδη που απεγνωσμενα ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ!!!Ωστοσο ουτε ο Αντονι,ουτε ο Τερρυ θα μπορουσαν να σηκωσουν το βαρος ενος τετοιου αρνητικου χαρακτηρα,γιατι οι ιδιοι αλλωστε κουβαλουσαν πολλες πληγες.Ο Μισελ φαινεται πιο κατασταλαγμενος κ πιο ισορροπημενος...Ειναι αρκετα δυνατος για να αντεπεξελθει σε αυτο το βαρος.
Αντρες σαν το Μισελ ,νομιζω μπορουν να τιθασευσουν γυναικες σαν την Ελιζα.Ισως ο ΜΙΣΕΛ γινοταν για την Ελιζα ενα παραθυρο σε εναν κοσμο νεο -αυτον της ουσιας και των συναισθηματων.Φανταστειτε κατι σα μια ΛΙζα Παπασταυρου με ενα Φλωρα...
Ελπιζω να μη με κραξετε πολυ γιατι "περιμενω" το..."Μιχαλακη" μου απο το μετωπο...Ατιμοι πολεμοκαπηλοι!Αχ,Μισεεελ!
λοιπον της βρηκα τον τελειο γαμπρο..........
ειναι βασιλιας!....
ειναι πλουσιος!.....
ειναι απο μεγαλη γενεια!....
ειναι ξανθος και γαλανομάτης!...
εχει μια όμορφη μανουλα!.....
τωρα θα μου πειτε, η παπι παει το χασε...θελει να δωσει την Ελιζα σε κελεπουρι?!!...λεει και η παπι " πισω εχει η αχλαδα την ουρα...
και ναι κυριες μου την Λιζα το Λιζακι θα το παρει ο........
Τζεφρι!!!!!!!!!!!!!!
(ξερετε οι πιο πολλες ποιος ειναι Τζεφρακος)
ασχετο θα θελα να μαθω γιατι μπηκε ο κακομοιρης ο Αιντο....?!!! τι σας εκανε βρε το καημενο????!!!
ειναι βασιλιας!....
ειναι πλουσιος!.....
ειναι απο μεγαλη γενεια!....
ειναι ξανθος και γαλανομάτης!...
εχει μια όμορφη μανουλα!.....
τωρα θα μου πειτε, η παπι παει το χασε...θελει να δωσει την Ελιζα σε κελεπουρι?!!...λεει και η παπι " πισω εχει η αχλαδα την ουρα...
και ναι κυριες μου την Λιζα το Λιζακι θα το παρει ο........
Τζεφρι!!!!!!!!!!!!!!
(ξερετε οι πιο πολλες ποιος ειναι Τζεφρακος)
ασχετο θα θελα να μαθω γιατι μπηκε ο κακομοιρης ο Αιντο....?!!! τι σας εκανε βρε το καημενο????!!!
ναι τον τζοφρυ να παρει!!!
τον Αιντο τον εβαλαν μπα και την πιει και ησυχασουμε!
τον Αιντο τον εβαλαν μπα και την πιει και ησυχασουμε!
Έλα ρε Πάπι κι εγώ αναρωτιόμουν γιατί να πάρουν την Ράγκαν να παίζει σε διαφήμιση για απορρυπαντικά κι όχι στο GoT δλδ ;;;!!! Τι της λείπει;;
Καταρχήν με το που θα την έβλεπε ο Τζεφράκος θα πέταγε απ'την χαρά του που βρήκε το έτερον του ήμισυ... Άσε το ξύλο που θα έπεφτε... κάθε βράδυ στα ιδιαίτερα τους...
Μωρέ κάτι θα έλεγα κι εγώ αλλά δεν το λέω...
Καταρχήν με το που θα την έβλεπε ο Τζεφράκος θα πέταγε απ'την χαρά του που βρήκε το έτερον του ήμισυ... Άσε το ξύλο που θα έπεφτε... κάθε βράδυ στα ιδιαίτερα τους...
Μωρέ κάτι θα έλεγα κι εγώ αλλά δεν το λέω...
Ξαναψήφησα ξανά, εεε λυπήθηκα τον Αίντου κι είπα να την αφήσω κι αυτήν την άμοιρη σε κάποιον της φαντασίας μου...
Κατ' αρχήν προσκύνω Πάπι με τις ιδέες σου. Εχω λιώσει απο τα γέλια με το γαμπρό που μας κουβάλησες! Ασε που με την ελίζα σύζυγο θα κατακτήσει το βασίλειο για πλάκα. Θα βγάζει το δηλητήριο η οχιά, κουνούπι δε θα μείνει.
@τιτίκα (δεν έχω FB καρδιά μου σχωρα με!!!!) ενδιαφέρουσα επιλογή ο Μισέλ. Πιστευεις οτι θα την άλλαζε με την αγάπη του, ε; Ίσως να έχεις δίκιο. Σίγουρα έχεις δίκιο στις παρατηρήσεις για το χαρακτήρα του. Είναι λογικός, ισορροπημένος και αφθαρτος.
@τιτίκα (δεν έχω FB καρδιά μου σχωρα με!!!!) ενδιαφέρουσα επιλογή ο Μισέλ. Πιστευεις οτι θα την άλλαζε με την αγάπη του, ε; Ίσως να έχεις δίκιο. Σίγουρα έχεις δίκιο στις παρατηρήσεις για το χαρακτήρα του. Είναι λογικός, ισορροπημένος και αφθαρτος.
ariel- Terry Total Freak
και βασικα αν δεν την αλλαζε υπαρχει παντα και ο τομεας του η ιατρικη οπου καλλιστα θα μπορουσε να την στειλει σε καποιο ψυχιατρειο/απομονωση για περαιτερω θεραπειες!
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia