TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
"Η φωνη του Τερρυ!"
+14
stardustia
HAMLET
annoula
papirous
66Promises
Nadia Blackrose
souka
Dalia
lina
TZENHG13
eva
libra
ΜΙΜΙ
tania
18 απαντήσεις
Terrence Grandchester :: Κάντυ-Κάντυ CANDY-CANDY :: Χαρακτήρες / Characters :: Τέρρυ / Terry :: Τέρρυ / Terry
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: "Η φωνη του Τερρυ!"
papirous έγραψε:αρχισα ηδη να ψαχνω τις ατακες του στην σαντυμπελ! χαχαχα
ολο και κατι θα ειχε πει σαν μαρκ!
'Ετσι...
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
annoula- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2014
Σιγα σιγα θα ξεθαψω ολα τα θεματα
HAMLET- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1575
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2016
Τόπος : Stratford-upon-Avon
Χιούμορ : Σαρκαστικό
Δεν ξερω γιατι αλλα χαθηκε αυτο που εγραψα. Ελεγα οτι ημουν φαν του Παυλιδη παντα αλλα διαβαζοντας το season of the daffodils και κανοντας εικονα τον Τερρυ στα 27 ειχα τη φωνη του Βενιερη στο μυαλο. Και η Hymes αναφερει οτι ηταν βαρυτονος... Επισης καπνιζε σα φουγαρο για χρονια
HAMLET- Terry
φουγάρο και συ!!!! Προπαίδευση ήταν για να κάνει μπασα φωνή στα γεράματα. Για την τέχνη του το έκανε ο άνθρωπος
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Ο συνδυασμος βαριας φωνης με αγγλικη προφορα....
HAMLET- Terry
ariel έγραψε: φουγάρο και συ!!!! Προπαίδευση ήταν για να κάνει μπασα φωνή στα γεράματα. Για την τέχνη του το έκανε ο άνθρωπος
Σωστή!!!
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
HAMLET έγραψε:Ο συνδυασμος βαριας φωνης με αγγλικη προφορα....
Έτσι όπως το περιγράφεις, μόνο μια φωνή μου ήρθε στο μυαλό, του Matthew Macfadyen, με απίστευτο βάθος και χρώμα. Νομίζω μια ματιά στο youtube Matthew Macfadyen reads the poem 'When you are old' 1/3 με δικαιώνει!
(επειδή είμαι φρέσκο φρούτο στην παρέα σας, ακόμα δεν μπορώ να αναρτήσω ηλεκτρονικές διευθύνσεις, αλλά με τον τίτλο εύκολα το βρίσκετε.)
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3927
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
Δεν έχει άδικο η συμφορουμίτισσα.....
ariel- Terry Total Freak
Οχι δεν εχει καθολου αδικο....
HAMLET- Terry
Ακουγεται και λιγο μπλαζε.... Γιατι δεν ξερω αν συμφωνειτε , ο Τερρυ ηταν λιγο μπλαζε (αμυνες..)
HAMLET- Terry
stardustia- Terry Lover
Και μια που το έφερε η συζήτηση, πέρα από τη φωνή, πιστεύω ότι κάτι από τον Τέρρυ της Hymes σε ηλικία και ύφος (το "μπλαζέ" και οι αναφορές σε άμυνες της Hamlet προσωποποιημένα!) το έχει ο Macfadyen όταν ενσαρκώνει τον Mr Darcy στο Pride and Prejudice του 2005 (σίγουρα το έχετε δει!).
Εκεί και τα καστανά μαλλιά, εκεί και τα θαλασσιά τα μάτια, εκεί και το king size αρρενωπό με ολίγον τι baby face! Ειδικά η σκηνή με την ερωτική εξομολόγηση στη βροχή είναι όλα τα λεφτά!!!
Κι αυτό το "παρεξηγημένος από όλους" για το υπεροπτικό ύφος δεν κυνηγάει και το δικό μας το κατατρεγμένο;
Ειλικρινά, νομίζω ότι η Hymes, μη σας πω και η Mizuki, την επιρροή από τον χαρακτήρα του Darcy την είχαν όταν έπλασαν την ευαίσθητη/ευάλωτη πλευρά του Terry, δεν μου το βγάζεις απ' το μυαλό!
(Κοίτα με τι ασχολούμαι πρωινιάτικα στο γραφείο κι η φαιά ουσία έχει πάρει φωτιά... )
Καλημέρα, κόρες!!!
Εκεί και τα καστανά μαλλιά, εκεί και τα θαλασσιά τα μάτια, εκεί και το king size αρρενωπό με ολίγον τι baby face! Ειδικά η σκηνή με την ερωτική εξομολόγηση στη βροχή είναι όλα τα λεφτά!!!
Κι αυτό το "παρεξηγημένος από όλους" για το υπεροπτικό ύφος δεν κυνηγάει και το δικό μας το κατατρεγμένο;
Ειλικρινά, νομίζω ότι η Hymes, μη σας πω και η Mizuki, την επιρροή από τον χαρακτήρα του Darcy την είχαν όταν έπλασαν την ευαίσθητη/ευάλωτη πλευρά του Terry, δεν μου το βγάζεις απ' το μυαλό!
(Κοίτα με τι ασχολούμαι πρωινιάτικα στο γραφείο κι η φαιά ουσία έχει πάρει φωτιά... )
Καλημέρα, κόρες!!!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Θα τσεκαρω αυτα που λες αμεσως.... Κι εγω γραφειο ειμαι και το μυαλο μου στο forum και στους ηρωες μας ...
HAMLET- Terry
Ένα γιατρό παρακαλώ! Λες να είναι κολλητικό; Πάντως, κρίνοντας από τα χρόνια που ασχολείται κι ο λοιπός πληθυσμός με το θέμα, ανίατη μου φαίνεται η ασθένεια!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Νομιζω οτι ειναι!!
HAMLET- Terry
Stardustia you have a point... μπλαζε υφος καργα, μονο η μυτη μας τα χαλαει λιγο :)
HAMLET- Terry
Κοίτα, με τη μύτη δεν θα είχα τόσο πρόβλημα αν και στα μάτια δεν είχε κάτι από το σπινθηροβόλο βλέμμα της ...αγελάδος! Παραείναι ήρεμος. Όμως γι' αυτό τόνισα ότι η ευαίσθητη πλευρά, η παρεξήγηση λόγω ύφους και η στροφή της συμπεριφοράς για χάρη της κοπέλας φέρνουν στοιχεία από Terry (αυτός ο τυχερός είχε και την αδελφή του για αποκούμπι, όχι σαν τον δικό μας τον κακορίζικο, όλα στραβά!).
Το topic για το ποιος θα μπορούσε να μας ταιριάζει περισσότερο για Terry είναι αλλού και θα το αναπτύξουμε άλλη φορά.
Τέλος πάντων, σ' αυτό το forum δεν έχετε αφήσει θέμα για θέμα που να μην το έχετε προσεγγίσει κι εμείς οι καινούριες τρέχουμε να καλύψουμε το κενό τουλάχιστον μιας εξαετίας! Έλεος! Τι να σου κάνει ένα εικοσιτετράωρο τη μέρα!
Έχουμε και δουλειές και οικογένειες με απαιτήσεις!
Το topic για το ποιος θα μπορούσε να μας ταιριάζει περισσότερο για Terry είναι αλλού και θα το αναπτύξουμε άλλη φορά.
Τέλος πάντων, σ' αυτό το forum δεν έχετε αφήσει θέμα για θέμα που να μην το έχετε προσεγγίσει κι εμείς οι καινούριες τρέχουμε να καλύψουμε το κενό τουλάχιστον μιας εξαετίας! Έλεος! Τι να σου κάνει ένα εικοσιτετράωρο τη μέρα!
Έχουμε και δουλειές και οικογένειες με απαιτήσεις!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
διολου αδικο, του ταιριαζει.
τωρα που βρηκατε το φορουμ παρτε το χρονο σας και γραφετε γιατι οντως τα θεματα ειναι απιστευτα πολλα.
θα σας προτεινα να μπειτε και στις ψηφοφοριες να ψηφισετε στα θεματα που εχουμε.
τωρα που βρηκατε το φορουμ παρτε το χρονο σας και γραφετε γιατι οντως τα θεματα ειναι απιστευτα πολλα.
θα σας προτεινα να μπειτε και στις ψηφοφοριες να ψηφισετε στα θεματα που εχουμε.
Εγω πάλι για να επανέλθω στο θέμα, θα συμφωνήσω για το ανίατο της ασθένειας. Ως επίσημη ιατρική εκπρόσωπος και πρωην υπουργός υγείας του φόρουμ, σας πληροφορώ οτι χρόνια ψάχνω για το τερροεμβόλιο, αλλά επι ματαίω! Μάλιστα σε κλινικές μελέτες που πραγματοποίησα σε ικανοποιητικό δείγμα πληθυσμού, παρατηρήσαμε αύξηση των συμπτωμάτων Τερρίτιδας και επιπολασμό της νόσου!
Περαστικά μας!
Τα κοινά χαρακτηριστικά του Τέρρυ με τον Ντάρσυ, τα έχουμε παρατηρήσει πολλές. Κι εγω πιστευω οτι είχε επιρρεαστεί η Μιζούκι από τον Ντάρσυ οταν έφτιαξε τον Τέρρυ.
Για τον Macfadyen τώρα, άκου τι πρόβλημα έχω. Καλος, πολύ καλός, αλλά άτυχος. Πριν τη δική του ερμηνεία, Ντάρσυ ήταν ο Κόλιν Φερθ σε μια παραγωγή του BBC αυθεντικότατη. Δεν είμαι αντικειμενική, δεν μπορώ να είμαι καθόλου αντικειμενική, αφού έχω έρωτα με τον Ντάρσυ του Φιρθ οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται.... λίγο. Η σκηνή στη βροχή που περιγράφεις δε (αν και είναι πολύ όμορφη) με είχε κάνει έξαλλη, γιατί δεν έχει καμία σχεση με το βιβλίο της Οστιν (δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά έπεσες σε περίπτωση. Εχω τόσο αδυναμία στο "περηφάνια και προκατάληψη" που έχω διαβάσει το βιβλίο και δει τη σειρά, αμέτρητες φορές)
Περαστικά μας!
Τα κοινά χαρακτηριστικά του Τέρρυ με τον Ντάρσυ, τα έχουμε παρατηρήσει πολλές. Κι εγω πιστευω οτι είχε επιρρεαστεί η Μιζούκι από τον Ντάρσυ οταν έφτιαξε τον Τέρρυ.
Για τον Macfadyen τώρα, άκου τι πρόβλημα έχω. Καλος, πολύ καλός, αλλά άτυχος. Πριν τη δική του ερμηνεία, Ντάρσυ ήταν ο Κόλιν Φερθ σε μια παραγωγή του BBC αυθεντικότατη. Δεν είμαι αντικειμενική, δεν μπορώ να είμαι καθόλου αντικειμενική, αφού έχω έρωτα με τον Ντάρσυ του Φιρθ οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται.... λίγο. Η σκηνή στη βροχή που περιγράφεις δε (αν και είναι πολύ όμορφη) με είχε κάνει έξαλλη, γιατί δεν έχει καμία σχεση με το βιβλίο της Οστιν (δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά έπεσες σε περίπτωση. Εχω τόσο αδυναμία στο "περηφάνια και προκατάληψη" που έχω διαβάσει το βιβλίο και δει τη σειρά, αμέτρητες φορές)
ariel- Terry Total Freak
Ρε κοριτσια θα με βαλετε να το ξαναδω γιατι δεν το θυμαμαι καθολου... Ariel, τη σειρα που την ειδες;
HAMLET- Terry
Την είχε βάλει στην τηλεόραση πριν χρόνια, αλλά την έχω σε DVD. Φυσικά μπορώ να σου τα φέρω στην επόμενη συνάντηση, αλλά νομίζω οτι έχουν τα κορίτσια λινκ στο θέμα ρομαντικές σειρές και ταινίες.
μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδω
μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδω
ariel- Terry Total Freak
Ωραια θα το τσεκαρω , ευχαριστω!!
HAMLET- Terry
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Τι αγάπησε η Κάντυ στον Τέρρυ και τι ο Τέρρυ σε εκείνη;
» Τέρρυ Γκράντσεστερ
» Τα μειονεκτηματα του Τερρυ
» Τέρρυ Γκράντσεστερ
» Τα μειονεκτηματα του Τερρυ
Terrence Grandchester :: Κάντυ-Κάντυ CANDY-CANDY :: Χαρακτήρες / Characters :: Τέρρυ / Terry :: Τέρρυ / Terry
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia