TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Η νύχτα του τραυματισμού του Τέρρυ στο Λονδίνο
+8
Dalia
nina
lina
libra
nansecrets
anna
ariel
eva
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Η νύχτα του τραυματισμού του Τέρρυ στο Λονδίνο
Ξαναδιάβαζα το manga στο σημείο που τραυματίζεται ο Τέρρυ στο Λονδίνο, τον σώζει ο Αλμπερτ και, κατά λάθος, αντί να τον πάει στο δικό του δωμάτιο, τον πηγαίνει στο δωμάτιο της Κάντυ. Κατά πόσο πιστεύετε ότι αυτό ήταν καθαρά τύχη, και αν το έκανε σκόπιμα ο Αλμπερτ, τι να είχε άραγε στο μυαλό του?
Απ: Η νύχτα του τραυματισμού του Τέρρυ στο Λονδίνο
Νομίζω οτι ήταν τυχαίο. Εδειξε πολύ εκπληκτος οταν εμαθε τα γεγονότα στο Ζωολογικό Κήπο!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
τυχαιο αλλα....ωραιο!!!!!!
anna- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2611
Τόπος : Lothlorien
Χιούμορ : black- καραblack!!!
αυτο ηταν παντα μια απορια μου!!! τυχαιο δειχνει αλλα καμμια φορα.. μπορει και να μην ειναι..!! εγω εδω εβλεπα ανετα ενα hint!!!
ok ok i know! I am Terryholic and i am too blured in my mind !!
ok ok i know! I am Terryholic and i am too blured in my mind !!
Σαν γεγονός νομίζω ήταν τυχαίο. Αυτό που δεν ήταν καθόλου τυχαίο ήταν ότι όλο το σκηνικό έγινε μόνο και μόνο για να δέσει η υπόλοιπη πλοκή. Για να γνωριστεί ο Άλμπερτ με τον Τέρρυ και να δικαιολογηθεί η συνάντηση στον ζωολογικό κήπο όπου
1. το ζευγάρι έχει χρόνο να συμφιλιωθεί και να περάσει ξέγνοιαστο χρόνο μαζί μακριά από τις καλόγριες και τα αδιάκριτα μάτια
2. η κάντυ να μπει σε σκέψεις βλέποντας τα υπόλοιπα ζευγαράκια να περπατάνε στον ΖΚ
3. να έρθουν τα δυο παιδιά πιο κοντά.
Άλλωστε το ότι είχαν και οι δύο πια κοινό έναν άνθρωπο που αγάπαγαν και εμπιστεύονταν ήταν αρκετό για να νιώσουν και μεταξύ τους πιο οικεία.
Αν είμαι off topic πάλι , μεταφέρτε με αλλού...
1. το ζευγάρι έχει χρόνο να συμφιλιωθεί και να περάσει ξέγνοιαστο χρόνο μαζί μακριά από τις καλόγριες και τα αδιάκριτα μάτια
2. η κάντυ να μπει σε σκέψεις βλέποντας τα υπόλοιπα ζευγαράκια να περπατάνε στον ΖΚ
3. να έρθουν τα δυο παιδιά πιο κοντά.
Άλλωστε το ότι είχαν και οι δύο πια κοινό έναν άνθρωπο που αγάπαγαν και εμπιστεύονταν ήταν αρκετό για να νιώσουν και μεταξύ τους πιο οικεία.
libra έγραψε:
libra
Νομίζω ότι η άποψη της Libra είναι η πιο ορθολογική, και ίσως και η σωστή, αλλά τη στιγμή που διαβάζεις ή βλέπεις την ιστορία, λες δεν μπορεί, κάποιος λόγος θα υπάρχει! Πάντα είχα την εντύπωση ότι κάτι άλλο κρυβόταν από πίσω! Nansecrets μάλλον το βλέπουμε.....από την ίδια οπτική! Αν δεν είναι τίποτα άλλο είναι καρμικό ρε παιδιά!
Μέχρι και ο Θεός ο ίδιος (ο Θεός, η Μιζούκη?) βάζει τον Αλμπερτ να της πηγαινει τον Τέρρυ όταν αυτός έχει πληγωθεί, για να δεθούν ακόμα πιο πολύ τα παιδιά μεταξύ τους! Ποιος άλλος θα έκανε αυτά που έκανε η Κάντυ εκείνη τη νύχτα για αυτόν!
Μάλλον πιο πολύ συμβολικό είναι, αλλά ακόμα κι έτσι, αυτό το Hint που αφήνει, είναι ωραία! Τυχαίο .... αλλά ωραίο, όπως λέει και η Αννα!
Μέχρι και ο Θεός ο ίδιος (ο Θεός, η Μιζούκη?) βάζει τον Αλμπερτ να της πηγαινει τον Τέρρυ όταν αυτός έχει πληγωθεί, για να δεθούν ακόμα πιο πολύ τα παιδιά μεταξύ τους! Ποιος άλλος θα έκανε αυτά που έκανε η Κάντυ εκείνη τη νύχτα για αυτόν!
Μάλλον πιο πολύ συμβολικό είναι, αλλά ακόμα κι έτσι, αυτό το Hint που αφήνει, είναι ωραία! Τυχαίο .... αλλά ωραίο, όπως λέει και η Αννα!
Αχ, βρε κορίτσια, μα είναι δυνατόν - είναι δυνατόν μετά από όοοολα αυτά που συνέβησαν στο Λονδίνο να ζει η Κάντυ εκεί με κάποιον άλλον εκτός από τον Τέρρυ (μα έχω κολλήσει μιλάμε στο final story).
Eίναι δυνατον;
Eίναι δυνατον;
lina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1469
Ημερομηνία εγγραφής : 16/01/2011
Τόπος : στο μικρό σπίτι στο λιβάδι
Χιούμορ : ξέρω κι εγώ;
lina έγραψε:Αχ, βρε κορίτσια, μα είναι δυνατόν - είναι δυνατόν μετά από όοοολα αυτά που συνέβησαν στο Λονδίνο να ζει η Κάντυ εκεί με κάποιον άλλον εκτός από τον Τέρρυ (μα έχω κολλήσει μιλάμε στο final story).
Eίναι δυνατον;
το ίδιο ακριβώς έχω πάθει κι εγώ! Ακόμα και ο θεός ο ίδιος (ε...η Μιζούκη) έχει βάλει τον Αλμπερτ να της πηγαίνει τον Τέρρυ στο δωμάτιό της όταν αυτός τραυματίζεται για να δεθούν ακόμα πιο πολύ μεταξύ τους! Είναι καρμικό! Υπάρχει περίπτωση να είναι κανένας άλλος εκτός από τον Τέρρυ ο άντρας της? Απλά...όχι!
Νομίζω ότι δεν ζούν στο Λονδίνο όμως, αλλά στο Στρατφορντ-απον- Ειβον, που είναι η γεννέτηρα του Shakespeare, και ο Τέρρυ είναι με έναν θύασο που ανεβάζει Shakespeare! Τόσο τυχαία πια όλα αυτά! Όχι, πες μου δηλαδή!
eva8 έγραψε:lina έγραψε:Αχ, βρε κορίτσια, μα είναι δυνατόν - είναι δυνατόν μετά από όοοολα αυτά που συνέβησαν στο Λονδίνο να ζει η Κάντυ εκεί με κάποιον άλλον εκτός από τον Τέρρυ (μα έχω κολλήσει μιλάμε στο final story).
Eίναι δυνατον;
το ίδιο ακριβώς έχω πάθει κι εγώ! Ακόμα και ο θεός ο ίδιος (ε...η Μιζούκη) έχει βάλει τον Αλμπερτ να της πηγαίνει τον Τέρρυ στο δωμάτιό της όταν αυτός τραυματίζεται για να δεθούν ακόμα πιο πολύ μεταξύ τους! Είναι καρμικό! Υπάρχει περίπτωση να είναι κανένας άλλος εκτός από τον Τέρρυ ο άντρας της? Απλά...όχι!
Νομίζω ότι δεν ζούν στο Λονδίνο όμως, αλλά στο Στρατφορντ-απον- Ειβον, που είναι η γεννέτηρα του Shakespeare, και ο Τέρρυ είναι με έναν θύασο που ανεβάζει Shakespeare! Τόσο τυχαία πια όλα αυτά! Όχι, πες μου δηλαδή!
Ναι, ναι στο Στρατφορντ-απον-Ειβον ζουν...
Αν ήταν με τον άλμπερτ, για ποιο λόγο να έφευγαν από την αμερική;
Νομίζω ότι όλα αυτά θα πρέπει να τα γράψουμε αλλού
lina- Terry
lina έγραψε:eva8 έγραψε:
που?
Τυχαιο αλλα μοιραιο
Κοριτσια δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο "anohito" ειναι ο Τερρυ. Και για να το θεσω πιο διπλωματικα δεν υπαρχει κανενα στοιχειο που να αποκλειει τον Τερρυ απο το να ειναι ο "HE" , ενω αντιθετα υπαρχουν πολλα στοιχεια που ειναι απαγορευτικα ωστε να θεωρησουμε τον Αλμπερτ ως τον υποψηφιο!
Τωρα αν περιμενετε απο την Μιζουκι να πει το ονομα νομιζω οτι δεν προκειται να το κανει για πολλους και διαφορους λογους. Σκεφτειτε ομως το εξης .... ο Τερρυ ειναι ο μοναδικος χαρακτηρας για τον οποιο οι εξελιξεις ειναι ριζικες και ολες προς μια κατευθυνση. Αν η Μιζουκι ηθελε μονο να τον απελευθερωσει απο τα δεσμα της ακατανομαστης, τοτε ποιο το νοημα του γραμματος του προς την Καντυ ;;; Απο την αλλη δεν υπαρχει κανενα νεο στοιχειο (εννοω κατι που δεν γνωριζαμε ηδη απο την παλια νουβελα) που να εξελλισει την σχεση Καντυ-Αλμπερτ. Για μενα για να υπηρχε ανοικτο τελος και παλι θα επρεπε τουλαχιστον με καποιο τροπο να ειχε ακυρωθει η υιοθεσια! Τοτε ναι θα ελεγα οτι η Μιζουκι το εκανε αυτο για να αφησει ολα τα ενδεχομενα ανοικτα, αλλα δεν.....
Υπαρχουν ακομη στοιχεια που δεν εχουν γινει ευρεως γνωστα και πολυυυυυυ εσκεμμενη παραπληροφορηση
eva8 έγραψε:lina έγραψε:Αχ, βρε κορίτσια, μα είναι δυνατόν - είναι δυνατόν μετά από όοοολα αυτά που συνέβησαν στο Λονδίνο να ζει η Κάντυ εκεί με κάποιον άλλον εκτός από τον Τέρρυ (μα έχω κολλήσει μιλάμε στο final story).
Eίναι δυνατον;
Κοριτσια δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο "anohito" ειναι ο Τερρυ. Και για να το θεσω πιο διπλωματικα δεν υπαρχει κανενα στοιχειο που να αποκλειει τον Τερρυ απο το να ειναι ο "HE" , ενω αντιθετα υπαρχουν πολλα στοιχεια που ειναι απαγορευτικα ωστε να θεωρησουμε τον Αλμπερτ ως τον υποψηφιο!
Τωρα αν περιμενετε απο την Μιζουκι να πει το ονομα νομιζω οτι δεν προκειται να το κανει για πολλους και διαφορους λογους. Σκεφτειτε ομως το εξης .... ο Τερρυ ειναι ο μοναδικος χαρακτηρας για τον οποιο οι εξελιξεις ειναι ριζικες και ολες προς μια κατευθυνση. Αν η Μιζουκι ηθελε μονο να τον απελευθερωσει απο τα δεσμα της ακατανομαστης, τοτε ποιο το νοημα του γραμματος του προς την Καντυ ;;; Απο την αλλη δεν υπαρχει κανενα νεο στοιχειο (εννοω κατι που δεν γνωριζαμε ηδη απο την παλια νουβελα) που να εξελλισει την σχεση Καντυ-Αλμπερτ. Για μενα για να υπηρχε ανοικτο τελος και παλι θα επρεπε τουλαχιστον με καποιο τροπο να ειχε ακυρωθει η υιοθεσια! Τοτε ναι θα ελεγα οτι η Μιζουκι το εκανε αυτο για να αφησει ολα τα ενδεχομενα ανοικτα, αλλα δεν.....
Υπαρχουν ακομη στοιχεια που δεν εχουν γινει ευρεως γνωστα και πολυυυυυυ εσκεμμενη παραπληροφορηση
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
eva8 έγραψε:lina έγραψε:
που?
Αν πατε στο "Μονο για μελη" υπαρχει thread " Σχολια για την νεα νουβελα της Μιζουκι" εκει μπορειτε να διαβασετε οτι εχουμε γραψει μεχρι τωρα και να γραψετε τα σχολια σας! :bounce:
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
nina έγραψε:eva8 έγραψε:
που?
Αν πατε στο "Μονο για μελη" υπαρχει thread " Σχολια για την νεα νουβελα της Μιζουκι" εκει μπορειτε να διαβασετε οτι εχουμε γραψει μεχρι τωρα και να γραψετε τα σχολια σας! :bounce:
θα συμφωνησω με το τυχαιο αλλα ωραιο...
και με το τυχαιο αλλα μοιραιο !!!
και να προσθεσω κι εγω ακραδαντα οτι ναι τυχαιο ηταν !
ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω τον αλμπερτ να πηγαινει
σκοπιμα και κατευθειαν στο πιατο στην καντυ τον τερρυ !
αν ηταν ετσι δεν θα την ερωτευοταν ποτε ουτε εκεινος...δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο τετοια ωρα...
ειναι και βραδυ ειμαι και πτωμα...
παντως προκειται για μια απ'τις πιο αγαπημενες μου σκηνες καθοτι βλεπουμε με ποση φροντιδα και
(τρυφεροτητα) φερεται η καντυ στον τερρυ...χωρις να τον γνωριζει πολυ καλα ακομα.
φανταστειτε να κατελειγε στα ιδια χαλια ο αρτσυ στο δωματιο της...πιστευετε οτι θα του φεροταν με
την ιδια τρυφεροτητα...?!
και με το τυχαιο αλλα μοιραιο !!!
και να προσθεσω κι εγω ακραδαντα οτι ναι τυχαιο ηταν !
ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω τον αλμπερτ να πηγαινει
σκοπιμα και κατευθειαν στο πιατο στην καντυ τον τερρυ !
αν ηταν ετσι δεν θα την ερωτευοταν ποτε ουτε εκεινος...δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο τετοια ωρα...
ειναι και βραδυ ειμαι και πτωμα...
παντως προκειται για μια απ'τις πιο αγαπημενες μου σκηνες καθοτι βλεπουμε με ποση φροντιδα και
(τρυφεροτητα) φερεται η καντυ στον τερρυ...χωρις να τον γνωριζει πολυ καλα ακομα.
φανταστειτε να κατελειγε στα ιδια χαλια ο αρτσυ στο δωματιο της...πιστευετε οτι θα του φεροταν με
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
odette έγραψε:
χαχαχαχα!!!!!!!!
Γιατί βρε περιπαίζεται τον Νταντελένιο μας; Πάντως πιωμένος και στο δωμάτιό της, μάλλον θα την έπεφτε στη ψύχρα, ε;;;
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
ariel έγραψε:Γιατί βρε περιπαίζεται τον Νταντελένιο μας; Πάντως πιωμένος και στο δωμάτιό της, μάλλον θα την έπεφτε στη ψύχρα, ε;;;
όλο τακτ και ευγένεια όμως! Λες να το έκανε γραπτώς όπως ο Λεοπόλδος στο "Kate & Leopold"?
eva8 έγραψε:ariel έγραψε:Γιατί βρε περιπαίζεται τον Νταντελένιο μας; Πάντως πιωμένος και στο δωμάτιό της, μάλλον θα την έπεφτε στη ψύχρα, ε;;;
όλο τακτ και ευγένεια όμως! Λες να το έκανε γραπτώς όπως ο Λεοπόλδος στο "Kate & Leopold"?
δεν θα το ελεγα καθοτι το ποτο προκαλει παρενεργιες..και για του λογου το αληθες παρε μια γευση...
-καντυ χρυσο μου εσυ εισαι?
-αρτσυ τι σου συνεβει? τι θες τετοια ωρα εδω?
-μμμ...αυτος ο ξανθομπαμπουρας που μου το παιζει και θειος μπερδεψε τα δωματια...δεν πειραζει καλα
θα περασω αποψε(σκεφτεται ο αρτσυ)
-θα μου πεις τι συμβαινει? μπλιαχ ...ηπιες...δεν το περιμενα απο σενα! εσυ ενας τζενλεμαν..μυριζεις σαν
μουχλασμενη μηλο...
-για ολα υπαρχει η πρωτη φορα καντυ μου(γλυσταει παραπαταει πεφτει πανω στην ρομπα της)μμμ...ανθεκτικο
κομματι? τι υφασμα ειναι?(καθως περιεργαζεται τι ρομπα πεφτει η μπουκαλα απ'τα χερια)
-οριστε ειδες τι εκανες τωρα? πρεπει να φερω σπουγγαριστρα...και βρωμαει...φυγε αρτσυ! μην μου δημιουργεις μπελαδες ! τι ηθελα και σε εσωζα τοτε ?! δεν σε αφηνα να πνιγεις καλυτερα...που σε ειχε παρει και ο υπνος !
-μμμ...μα γιατι το λες αυτο καντυ μου? και με στεναχωρεις...μμμ.για βγαλε λιγο την ρομπα σου...μμμ ωραιο
κομματι ...απο που το προμηθευτικες?
-αρτσυ τι κανεις? (της βγαζει την ρομπα)
-μμμ...πραγματι πολυ ωραιο κομματι! μμμ..και η νυχτικια αλλο πραγμα...ωραιο κι αυτο μεταξενιο υφασμα να φανταστω?! δεν το βγαζεις κι αυτο θελω να το δοκιμασω...μμμ
-αρτσυ !!! τσακισου φυγε απο δω !!!
-μμμ...μα γιατι ειναι ωραια εδω κατω...(λιποθυμαει ακριβως κατω απ'τα ποδια της καντυ καθως εξερευνει το
εσωτερικο της νυχτικιας της δλδ τα ποδια της) ωραια...(αποκειμιεται)
-γομαρι !...να δω τωρα πως θα συμαζεψω αυτο το πτωμα ?! παω να καλεσω τον νεκροθραφτη της σχολης !
δεν μπορει ολο και καποιος θα υπαρχει ! (την αδελφη Γκρευ θα εννοει σιγουρα )
ΤΕΛΟς !!!
eva8 έγραψε:
είσαι θεά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευχαριστω !!!
ειχα εμπνευση φαινεται αποψε...
οντέτ, τι parody κι αυτό;
ξανασκεφτόμουν αυτά που γράφτηκαν παραπάνω...
ο Άλμπερτ της φέρνει στο πιάτο τον Τέρρυ στο Λονδίνο.
Η κάντυ (βάση της παλιάς νουβέλας) στον Άλμπερτ στέλνει το ημερολόγιό της που λέει ότι αγαπάει τον Τέρρυ και μετά ο Άλμπερτ τι κάνει;
Πλασάρεται ως υποψήφιος γαμπρός;
Η κάντυ (βάση της παλιάς νουβέλας) στον Άλμπερτ στέλνει το ημερολόγιό της που λέει ότι αγαπάει τον Τέρρυ και μετά ο Άλμπερτ τι κάνει;
libra έγραψε:οντέτ, τι parody κι αυτό;
τελικα οταν κουραζομαι πολυ εχω περισσοτερη εμπνευση...χαχαχαχα
libra έγραψε:οντέτ, τι parody κι αυτό;
Σωστή παρατήρηση! Κάτι δεν κολλάει, ή μαλλον τίποτα δεν κολλάει! Δεν θυμάμαι αν είναι στο manga ή στο anime, αλλά κάπου της λέει ότι αφού ήταν ο Τέρρυ στο Λονδίνο, ήξερε ότι την άφηνε σε καλά χέρια και ότι θα την πρόσεχε αυτός, οπότε αποφάσισε να πάει στην Αφρική. Στην οποία σημειωτέον, στο anime δεν ήταν γιατρός, αλλά κτηνίατρος! (βλ. ιατρικά βιβλία στο σπίτι της Αγγλίας πια, και αλφανς).
eva8 έγραψε:libra έγραψε:οντέτ, τι parody κι αυτό;
Σωστή παρατήρηση! Κάτι δεν κολλάει, ή μαλλον τίποτα δεν κολλάει! Δεν θυμάμαι αν είναι στο manga ή στο anime, αλλά κάπου της λέει ότι αφού ήταν ο Τέρρυ στο Λονδίνο, ήξερε ότι την άφηνε σε καλά χέρια και ότι θα την πρόσεχε αυτός, οπότε αποφάσισε να πάει στην Αφρική. Στην οποία σημειωτέον, στο anime δεν ήταν γιατρός, αλλά κτηνίατρος! (βλ. ιατρικά βιβλία στο σπίτι της Αγγλίας πια, και αλφανς).
στο ανιμε είναι σίγουρο....
(και χώρια που τους άφηνε μόνους στο σπιτάκι του στο ζωολογικό κήπο...
lina- Terry
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Τι αγάπησε η Κάντυ στον Τέρρυ και τι ο Τέρρυ σε εκείνη;
» Σχόλια για το 'Μια τραγική νύχτα'
» Παιχνίδια του μυαλού αργά τη νύχτα
» Σχόλια για το 'Μια τραγική νύχτα'
» Παιχνίδια του μυαλού αργά τη νύχτα
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia