TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σχόλια για τα ''Χριστουγεννιατικα φικ της nuitettoile21''
+14
eleanna
juliet
nina
eleonor
TZENHG13
ΜΙΜΙ
anna
Dalia
nansecrets
c-t
ariel
tania
libra
nuitetoile21
18 απαντήσεις
Σελίδα 18 από 22
Σελίδα 18 από 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Απ: Σχόλια για τα ''Χριστουγεννιατικα φικ της nuitettoile21''
nui
μόλις δεις το επόμενο Post θα καταλάβεις γιατί άργησα τόοοοοοοοοσο να σχολιάσω το δικό μου φικ
προειδοποιώ ότι είναι μεγάλο, αλλά ελπίζω να το απολαύσετε όπως εγώ όταν το ετοίμαζα
νουιτάκι
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΤΕΛΕΙΟ
μόλις δεις το επόμενο Post θα καταλάβεις γιατί άργησα τόοοοοοοοοσο να σχολιάσω το δικό μου φικ
προειδοποιώ ότι είναι μεγάλο, αλλά ελπίζω να το απολαύσετε όπως εγώ όταν το ετοίμαζα
νουιτάκι
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΤΕΛΕΙΟ
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΚ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΤΥ
:http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΤΥ
nuitetoile21 έγραψε:
Η Τζένη περίμενε έξω από το γήπεδο , καπνίζοντας και κοιτάζοντας νευρικά το ρολόι της ανά 3 δευτερόλεπτα.
‘’Μα που είναι η Κάντυ;’’, αναρωτήθηκε. ‘’Θα ξεκινήσει ο αγώνας σε λίγο’’.
:http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic :http://www.pic
nuitetoile21 έγραψε:
Τις σκέψεις της διέκοψε η ίδια η Κάντυ που την φώναζε από μακριά. Η Τζένη γύρισε και είδε την ξανθιά φίλη της να της κουνάει ένα πράσινο κασκόλ. Χαμογέλασε και πήγε προς το μέρος της.
nuitetoile21 έγραψε:
‘’Συγγνώμη που άργησα αλλά δεν με άφηναν να φύγω από το νοσοκομείο’’, είπε η Κάντυ.
‘’Δεν πειράζει.’’, απάντησε η Τζένη. ‘’Άντε πάμε να δούμε τον αγώνα. Έχω αγωνία για τον καινούργιο παίχτη.’’
‘’Ναι, πως είπαμε ότι τον λένε;’’, ρώτησε η Κάντυ καθώς προχωρούσαν μαζί προς τις θέσεις τους.
‘’Τέρενς κάτι..’’, της απάντησε η Τζένη. ‘’Α εδώ είμαστε!’’, συνέχισε και της έδειξε τις θέσεις τους.
Τα κορίτσια έκατσαν ανάμεσα σε πολλούς οπαδούς της ομάδας τους και η Τζένη άρχισε να βγάζει πράγματα από την τσάντα της. Κασκόλ, σημαίες και πανό μετά από λίγο είχαν βρει τις θέσεις τους και ο αγώνας ήταν έτοιμος να ξεκινήσει.
‘’Πρέπει να κερδίσουμε απόψε!’’, είπε με ενθουσιασμό η Κάντυ. ‘’Θα είναι το τέλειο δώρο Χριστουγέννων!’’, πρόσθεσε.
Εκείνη την στιγμή οι παίχτες των δύο ομάδων εμφανίστηκαν στο γήπεδο. Ένα μακρόσυρτο ουυυυυυυυ ακούστηκε όταν οι παίχτες της αντίπαλης ομάδας μπήκαν στο γήπεδο, το οποίο μετατράπηκε σε ένα ατελείωτο χειροκρότημα καθώς οι πράσινοι παίχτες τους ακολούθησαν.
nuitetoile21 έγραψε:
‘’Να αυτός είναι!’’, είπε η Τζένη και έδειξε έναν ψηλό, αδύνατο καστανό άντρα.
‘’Α ωραίος είναι!’’, είπε η Κάντυ και σηκώθηκε όρθια για να δει καλύτερα τον νέο παίχτη του Παναθηναϊκού με το όνομα Τέρενς Γκράντσεστερ και αριθμό
φανέλας 11.
nuitetoile21 έγραψε:
‘’Αρκεί να παίζει καλά’’, αποκρίθηκε η Τζένη με μια ανησυχία.
Ο αγώνας ξεκίνησε και δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά για να γεμίσει το γήπεδο με συνθήματα και σφυρίγματα από τους οπαδούς που προσπαθούσαν να εμψυχώσουν την ομάδα τους.
‘’ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ’’, ούρλιαξε η Τζένη και πετάχτηκε όρθια πάνω. ‘’Καλά είναι θεός!’’, γύρισε και είπε στην Κάντυ.
Τώρα όλη η κερκίδα φώναζε ρυθμικά το όνομα του καινούργιου παίχτη που με μια εκπληκτική προσποίηση είχε βάλει το πρώτο γκολ του αγώνα.
‘’ΤΕ-ΡΡΥ ΤΕ-ΡΡΥ’’, ακουγόταν από παντού.
Η Κάντυ έπιασε τον λαιμό της γιατί νόμιζε ότι θα φύγει από την θέση του.
Ένα δεύτερο γκολ που κατάφερε να βάλει ο Τέρρυ και μάλιστα πριν καλά καλά περάσουν τρία λεπτά από το προηγούμενο, προκάλεσε πανζουρλισμό στις εξέδρες.
nuitetoile21 έγραψε:
Η μισή πλευρά του γηπέδου τον αποθέωνε και η υπόλοιπη τον έβριζε. Ο Τέρρυ πέρασε μπροστά από τους οπαδούς της ομάδας του και τους χαιρέτησε, προκαλώντας ακόμα δυνατότερα συνθήματα υπέρ του και χειροκροτήματα.
nuitetoile21 έγραψε:
Η ώρα περνούσε και το σκορ παρέμενε σταθερά στο 2-0. Τότε ένα αιφνιδιαστικό γκολ από την αντίπαλη ομάδα προκάλεσε την οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού.
‘’ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ!!! ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ!!’’, ούρλιαζε η Κάντυ όρθια προς τον διαιτητή. ‘’Μα ήταν οφ σάιντ δεν το είδε;’’, γύρισε αγανακτισμένη στην Τζένη.
Η Τζένη δεν απάντησε. Είχε σταυρώσει τα χέρια στο στήθος της και καπνοί έβγαιναν από το κεφάλι της.
nuitetoile21 έγραψε:
Ένα δεύτερο γκολ, όμοιο με το πρώτο ήρθε και η εξέδρα ήταν έτοιμη να ορμήσει στο γήπεδο και να δείρει τον διαιτητή που από ότι φαινόταν μεροληπτούσε υπέρ της αντίπαλης ομάδας.
‘’ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!’’, ούρλιαξε η Κάντυ. ‘’ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!’’
Ο Τέρρυ πλησίασε στην εξέδρα τους και προσπάθησε να τους εμψυχώσει με νοήματα.
ΟΙ θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα της αγαπημένης τους ομάδας.
nuitetoile21 έγραψε:
Ο Τέρρυ επέστρεψε στο πόστο του και πήρε την μπάλα στα πόδια του. Πλησίαζε το αντίπαλο τέρμα και ο τερματοφύλακας τον κοίταξε με τρόμο. Όλα έμοιαζαν πως πολύ σύντομα το 2-2 θα γινόταν 3-2 .
Αλλά ένας αντίπαλος παίχτης που τον ακολουθούσε, του έβαλε τρικλοποδιά
nuitetoile21 έγραψε:
με αποτέλεσμα ο Τέρρυ να σωριαστεί στο έδαφος κρατώντας το πόδι του και ουρλιάζοντας από τον πόνο.
Η Τζένη δεν πρόλαβε να καταλάβει πότε η Κάντυ έφυγε από δίπλα της.
nuitetoile21 έγραψε:
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όμως την είδε να ορμάει μέσα στο γήπεδο και να χτυπάει με την τσάντα της στο κεφάλι τον παίχτη που είχε κάνει αυτό το άσχημο φάουλ στον Τέρρυ. Οι άλλοι παίχτες κοιτούσαν ξαφνιασμένοι, ενώ οι θεατές χειροκροτούσαν.
‘’ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ; ‘’ούρλιαζε η Κάντυ στον παίχτη. ‘’ΤΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!’’
Ο Τέρρυ ξαπλωμένος ακόμα στο γρασίδι και με τον γιατρό να του δένει το πόδι κοίταζε χαμογελώντας την σκηνή. Δεν βλέπεις και κάθε μέρα μια κοπελίτσα να δέρνει με την τσάντα της ένα διάσημο ποδοσφαιριστή.
Ο αντίπαλος του όμως που τις έτρωγε, μετά το πρώτο ξάφνιασμα θέλησε να προστατευτεί και να ανταποδώσει. Την ώρα όμως που σήκωνε το χέρι του, δέχτηκε μια σπρωξιά από τον Τέρρυ ο οποίος τον απομάκρυνε από την κοπελίτσα.
‘’Είσαι σοβαρός; Θα χτυπήσεις μια κοπέλα;’’, τον ρώτησε υποτιμητικά.
‘’ΟΧΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ!’’, είπε η Κάντυ και πήγε να του ορμήσει.
nuitetoile21 έγραψε:
Ο Τέρρυ την συγκράτησε χαμογελώντας.
‘’Όχι φτάνει. Αρκετά ρεζίλι τον έκανες.’’, της είπε γελώντας.
‘’Μα έκανε αντικανονικό φάουλ!΄’’. του είπε η Κάντυ ακόμα παθιασμένη από την σκηνή.
‘’Δεν νομίζω ότι θα το ξανακάνει’’, της απάντησε ο Τέρρυ.
Η Κάντυ κοίταξε προς τα κάτω και είδε ότι του είχαν δέσει το πόδι και πως ο Τέρρυ δεν μπορούσε να το πατήσει καλά.
‘’Α το πόδι σου!’’, του είπε. ‘’Θες να το δω; Είμαι νοσοκόμα.’’
‘’Πρέπει να πάω στα αποδυτήρια έτσι και αλλιώς.’’, της απάντησε ο
Τέρρυ. ‘’Δεν μπορώ να παίξω άλλο.’’
‘’Μια στιγμή να πω και στην Τζένη να έρθει.’’, είπε η Κάντυ.
‘’Ποια είναι η Τζένη;’’, ρώτησε ο Τέρρυ με απορία.
‘’Να η κοπέλα εκεί που παίζει ξύλο με τους αντίπαλους οπαδούς.’’, του είπε η Κάντυ με ηρεμία και ο Τέρρυ κατάλαβε πως μάλλον αυτό ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο.
Γύρισε το βλέμμα του προς τα εκεί που του έδειχνε η Κάντυ και είδε μια κοπελίτσα να τα έχει βάλει με δυο μαντραχαλάδες οι οποίοι φορούσαν κόκκινα κασκόλ και από ότι φαινόταν τις έτρωγαν άσχημα.
nuitetoile21 έγραψε:
‘’Πάω να την φωνάξω’’, είπε η Κάντυ και ο Τέρρυ απομακρύνθηκε προς τα αποδυτήρια.
‘’Μα τι κορίτσια είναι αυτά;’’, αναρωτιόταν. ‘’Γεμάτα ζωή και πάθος!’’, σκέφτηκε με θαυμασμό.
Έκατσε σε ένα πάγκο και κοίταξε το πόδι του. Ήταν άσχημο χτύπημα και αναστέναξε στεναχωρημένος.
nuitetoile21 έγραψε:
Σε λιγότερο από πέντε λεπτά η Κάντυ μαζί με την Τζένη είχαν εισβάλει και εκείνες στα αποδυτήρια και όσο η Κάντυ έδενε το πόδι του Τέρρυ, η Τζένη κοίταζε με θαυμασμό το μέρος στο οποίο καθόντουσαν οι αγαπημένοι της παίχτες πριν κάθε αγώνα.
nuitetoile21 έγραψε:
‘’ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ’’, ακούστηκε από το γήπεδο και οι τρεις τους κοιτάχτηκαν ξαφνιασμένοι. Δεν μπορούσαν να ξέρουν ποια ομάδα είχε βάλει γκολ.
Η ώρα περνούσε και η Τζένη έτρωγε νευρικά τα νύχια της.
nuitetoile21 έγραψε:
Άλλα δυο ‘’γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ’’ είχαν ακουστεί και εκείνοι δεν ήξεραν τι γινόταν.
Τότε η ομάδα του Τέρρυ όρμησε μέσα στα αποδυτήρια ουρλιάζοντας από χαρά. 5-2 το τελικό αποτέλεσμα υπέρ τους.
Κύκλωσαν τον Τέρρυ και όλοι μαζί άρχισαν να πανηγυρίζουν.
‘’Έλα πάμε’’, είπε η Κάντυ στην Τζένη η οποία χοροπηδούσε από την χαρά της.
‘’Κορίτσια μην φεύγετε!’’, τους φώναξε ο Τέρρυ. ‘’Καθίστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί’’.
nuitetoile21 έγραψε:
Οι υπόλοιποι παίχτες συμφώνησαν και άρχισαν να συστήνονται.
Ύστερα από πολλές ώρες και αφού είχαν ακολουθήσει την ομάδα στο πάρτυ που είχε γίνει για να γιορτάσουν την νίκη τους,
nuitetoile21 έγραψε:
είχαν πάρει αυτόγραφα, φωτογραφίες, μπλουζάκια υπογεγραμμένα και τα τηλέφωνα από όλους τους παίχτες, η Κάντυ γύρισε και κοίταξε την Τζένη με ένα τεράστιο χαμόγελο.
‘’Μα δεν είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα που θα μπορούσαμε να ζήσουμε;’’, την ρώτησε.
‘’Μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα’’, είπε ο Τέρρυ που τις πλησίαζε εκείνη την ώρα.
Η Τζένη και η Κάντυ τον κοίταξαν ξαφνιασμένες.
‘’ Δωρεάν εισιτήρια για όλους τους αγώνες μας, εντός και εκτός έδρας, εντός και εκτός πόλης και χώρας’’, τους είπε με ένα χαμόγελο και τους έδωσε από έναν φάκελο.
nuitetoile21 έγραψε:
‘’Καλά Χριστούγεννα Κάντυ, καλά Χριστούγεννα Τζένη’’, πρόσθεσε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την TZENHG13 στις Πεμ Δεκ 30, 2010 1:16 am, 1 φορά
TZENHG13- Terry Fan
καλα δεν παιζεσαι!
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : neverland
κοπέλα μου όταν διάβασα το φικ, δεν ξεκόλαγε το χαμόγελο από τα χείλη μουnuitetoile21 έγραψε:καλα δεν παιζεσαι!
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
και όταν μου ήρθε η αναλάμπή να φτιάξω μία φωτογραφία, συνειδητοποίησα ότι ήθελα μία για κάθε πρόταση...Περιττό να σου πω ότι έχω στραβωθεί...
ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΦΙΚ ΝΑΤΑΛΑΚΙ
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
TZENHG13- Terry Fan
ελεος ...καντε κατι να σταματησω να γελαω...
χθες ποναγα λογω περιοδου...
σημερα ποναω λογω νευρικου γελιου ...δεν αντεχω δεν αντεχω αλλο...
ελεος...ΕΛΕΟΣ...ΕΛΕΟΣ...ΕΛΕΟΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χθες ποναγα λογω περιοδου...
σημερα ποναω λογω νευρικου γελιου ...δεν αντεχω δεν αντεχω αλλο...
ελεος...ΕΛΕΟΣ...ΕΛΕΟΣ...ΕΛΕΟΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Επειδή είχα την τύχη να είμαι μπροστά όταν η Τζένη διάβαζε το φικ (και μας το διάβαζε δυνατά), περιττό να σας πω ότι ό,τι κι αν έχει γράψει είναι λίγο...
Όταν ήρθε η ώρα να διαβάσει το πρώτο γκολ του Τέρρυ, ακούστηκε μέσα στο δωμάτιο το ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ σαν να είσαι στο γήπεδο... Δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα έκανε να ξεκαρφώσει το χαμόγελο από τα χείλη της μετά το φικ...
Νουίτ μην απορείς καθόλου αν της άρεσε το φικ σου...
Όταν ήρθε η ώρα να διαβάσει το πρώτο γκολ του Τέρρυ, ακούστηκε μέσα στο δωμάτιο το ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ σαν να είσαι στο γήπεδο... Δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα έκανε να ξεκαρφώσει το χαμόγελο από τα χείλη της μετά το φικ...
Νουίτ μην απορείς καθόλου αν της άρεσε το φικ σου...
Καλά η απάντηση της Τζένης είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!
καλά είσαι φοβερή!!!!!!!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13844
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ΜΙΜΙ έγραψε:Καλά η απάντηση της Τζένης είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!
περιττό να σου πω ΜΙΜΙ μου ότι με έσωσε ο καλός σου Άντονυ
αυτουνού είναι το σώμα...ήταν ο μόνος με πράσινα ρούχα
πάντως δεν φαντάζεστε για πόσες φωτογραφίες αναζήτησα, διάλεξα, επεξεργάστηκα, για να βγει αυτό το αποτέλεσμα
για να μην σου πω πόση ώρα έψαχνα βιντεάκια, όσο γίνεται πιο καλοβιντεοσκοπημένο, χωρίς μπινελίκια και κυρίως χωρίς να βρίζουμε τους γαύρους...(δεν ήθελα να στεναχωρήσω τις γαυρίνες μας)
πάντως η αγαπημένη μου φωτογραφία είναι η Κάντυ χούλιγκαν μέσα στο ΟΑΚΑ
πάντως να ευχαριστήσω την LIBRA που μου ανέβαζε τις φωτογραφίες μέχρι να μάθω να το κάνω εγώ
TZENHG13- Terry Fan
Τζενάκι, τέλειος ο Τερρυ με τα πράσινα!!!!! Αν και εδωσες ρέστα με την Κάντυ χουλιγκάνι, με γκλομπ και μαντηλι στο προσωπο!!! Πεθανα στα γέλια που το είδα!!!!
Να ' σαι καλα βρε μικρο!!! Κρατησες οσο μπορούσες ψηλά το ηθικο του φόρουμ αυτές τις μέρες!!!! Και είχαμε τόσο ανάγκη λίγο γέλιο....
Να ' σαι καλα βρε μικρο!!! Κρατησες οσο μπορούσες ψηλά το ηθικο του φόρουμ αυτές τις μέρες!!!! Και είχαμε τόσο ανάγκη λίγο γέλιο....
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16948
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
ariel έγραψε:Τζενάκι, τέλειος ο Τερρυ με τα πράσινα!!!!! Αν και εδωσες ρέστα με την Κάντυ χουλιγκάνι, με γκλομπ και μαντηλι στο προσωπο!!! Πεθανα στα γέλια που το είδα!!!!
1ον νόμιζα ότι θα τσαντιστείς με τόοοοοσο παναθηναϊκό πνεύμα...χαίρομαι που δεν τσαντίστηκες και
2ον πρώτα ανέβασα την απάντηση και μετά διαβασα στην ενότητα "πάνω - κάτω" τι έχει συμβεί...
ΝΑΝ συγνώμη...
TZENHG13- Terry Fan
TZENHG13 έγραψε:
για να μην σου πω πόση ώρα έψαχνα βιντεάκια, όσο γίνεται πιο καλοβιντεοσκοπημένο, χωρίς μπινελίκια και κυρίως χωρίς να βρίζουμε τους γαύρους...(δεν ήθελα να στεναχωρήσω τις γαυρίνες μας)
ναι, αυτό ειδικά πρέπει να ήταν άθλος
libra έγραψε:TZENHG13 έγραψε:
ναι, αυτό ειδικά πρέπει να ήταν άθλος
δεν φαντάζεσαι ΠΟΣΟ δύσκολο ήταν...
TZENHG13- Terry Fan
TZENHG13 έγραψε:
.... ως γαυρίνα, οφείλω να ευχαριστήσω για την λεπτότητα!!! το περίεργο είναι οτι βρήκες τελικα τα βίντεο! είχα την εντύπωση, οτι θα ήταν ακατόρθωτο να βρεις κάτι που δεν θα αναφέρονταν στις χάρες μας!!!
ariel- Terry Total Freak
Νουιτάκι, να υποθέσω ότι Μέρος ΙΙ του τ4ε-άντι σούπερ μυστήριο-φικ δεν θα προλάβουμε να δούμε σήμερα, ε???
libra έγραψε:
Νουιτάκι, να υποθέσω ότι Μέρος ΙΙ του τ4ε-άντι σούπερ μυστήριο-φικ δεν θα προλάβουμε να δούμε σήμερα, ε???
εχει το χέρι της και την τεραστια εργασία και 2 βασιλόπιτες και μελομακάρονα και κουραμπιέδες.....
θα πόνταρα στο οχι! Εχει καλύτερη απόδοση, θες να παίξω και για σένα;
ariel- Terry Total Freak
πολύ στανταράκι αυτό το όχι...
μπορώ να ποντάρω στο 'μπορεί' γιατί μπορεί να μην έχει καλύτερη απόδοση, αλλά άμα δεν ρισκάρεις και σήμερα απ'ολες τις μέρες του χρόνου, πότε θα ρισκάρεις?
μπορώ να ποντάρω στο 'μπορεί' γιατί μπορεί να μην έχει καλύτερη απόδοση, αλλά άμα δεν ρισκάρεις και σήμερα απ'ολες τις μέρες του χρόνου, πότε θα ρισκάρεις?
libra έγραψε:πολύ στανταράκι αυτό το όχι...
Αλλοι ποντάρουν απο συνηθεια, αλλοι απο πάθος κι εμεις απ' το πρωι!!!!!
ariel- Terry Total Freak
άντε να ξεμπουκώσουμε λίγο γιατί μας έχει πάρει η κάτω βόλτα τόσες μέρες...
σημερα εχει φικ!!!!!!!!!! προλαβα και το εγραψα!
nuitetoile21 έγραψε:σημερα εχει φικ!!!!!!!!!! προλαβα και το εγραψα!
άριελ, άστο... μην παίξεις χαρτιά σήμερα... Κερδίζεις στην αγάπη μόνο
libra έγραψε:nuitetoile21 έγραψε:σημερα εχει φικ!!!!!!!!!! προλαβα και το εγραψα!
μην λετε χαρτια και δεν αντεχω...εχω μπλεξει με καινουργιο τεκνο...
(της τηλεορασης καλε μην φανταστειτε...και μαρεσει )
επιτελους !!!!!!! καινουργιο φικ !!!!!!!
για να δουμε θα μαι μεσα να το δω?????
ιδου η απορια...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Δεύτερο μέρος adi και t4e...
απλά δεν υπάρχει
Νουιτάκι στα είπα κι εχτές, αλλά όσες φορές και να το διαβάσω πάλι στα πατώματα πέφτω.
Σήμερα αποφάσισα να το διαβάσω δυνατά και στον άντρα μου μαζί με τον πρωινό μας καφέ και γελάγαμε παρέα... οτι κατάλαβε βέβαια κι αυτός ο καημένος γιατί καθώς το διάβαζα, θυμόμουν την επόμενη ατάκα και γέλαγα πριν φτάσω να τη διαβάσω δυνατά... καταλαβαίνεις σε τι φάση το άκουσε...
- Σπόιλερ:
- Ο Νηλ με τους Πακιστανούς να σπρώχνονται στα φανάρια και ο Άλμπερτ με την Σταχτοπούτα...
Νουίτ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ
ναι τριτο και τελευταιο!!!
libra έγραψε:nuitetoile21 έγραψε:σημερα εχει φικ!!!!!!!!!! προλαβα και το εγραψα!
Χάθηκε να το διαβασω μερικες ωρες πριν!!!! Με ξεπουπουλιασαν στην 31!!!! Και δεν με δάνειζε και ο αντρας μου και προσπαθούσα να πασάρω τα μπιμπελο! Αλλα κι εκει ατυχη!!! Κάνεις δεν τα αγόραζε!
ariel- Terry Total Freak
Κατάλαβα τι ενοούσες Λιμπρα οτι θα φύγω με το δευτερο μέρος!!!
Καλέ τι πετυχημένο ζευγάρι ο Αλμπερτ και η Σταχτοπούτα;;; ολη μερα θα καθάριζαν και θα αναβάθμιζαν τις συνταγές καθαριστικών τους!
Καλέ τι πετυχημένο ζευγάρι ο Αλμπερτ και η Σταχτοπούτα;;; ολη μερα θα καθάριζαν και θα αναβάθμιζαν τις συνταγές καθαριστικών τους!
ariel- Terry Total Freak
Σελίδα 18 από 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Παρόμοια θέματα
» Σχόλια για το Χριστουγεννιάτικο Fan Manga
» Σχόλια για το "The excursion"
» Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2015"
» Σχόλια για το "The excursion"
» Σχόλια για "Χριστουγεννιάτικα Τερρο-φικ 2015"
Σελίδα 18 από 22
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 23, 2024 11:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia