TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Ήρωες που υπάρχουν στο anime και όχι στο manga
+6
sasa
Nadia Blackrose
nansecrets
ariel
ΜΙΜΙ
libra
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Ήρωες που υπάρχουν στο anime και όχι στο manga
Τον Αλμερτ;;;;;
Με την Ντόροθι, έχω θέματα. Η αυθεντική Ντοροθι της Μιζούκι, είναι μια κακιασμένη σνομπαρία, που ζηλευει την υπηρέτρια που έγινε αφεντικό. Μάλλον στη λογική του "γιατί αυτή και οχι εγω". Η Ντοροθι του ανιμέ, είναι λίγο φλατ χαρακτήρας. Καλούλα και γλυκούλα, αλλά χωρίς αυτό το κάτι. Γιατί να την κοιτάξει ο Αλμπερτ; Πως θα μπορούσε να σταθεί δίπλα του; Νομίζω οτι για να στηρίξεις αυτό το ταίριασμα, θα πρέπει να φτιάξεις μια Ντόροθι από την αρχη.
Με την Ντόροθι, έχω θέματα. Η αυθεντική Ντοροθι της Μιζούκι, είναι μια κακιασμένη σνομπαρία, που ζηλευει την υπηρέτρια που έγινε αφεντικό. Μάλλον στη λογική του "γιατί αυτή και οχι εγω". Η Ντοροθι του ανιμέ, είναι λίγο φλατ χαρακτήρας. Καλούλα και γλυκούλα, αλλά χωρίς αυτό το κάτι. Γιατί να την κοιτάξει ο Αλμπερτ; Πως θα μπορούσε να σταθεί δίπλα του; Νομίζω οτι για να στηρίξεις αυτό το ταίριασμα, θα πρέπει να φτιάξεις μια Ντόροθι από την αρχη.
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Εννοείται πως ο Άλμπερτ δεν θα έριχνε δεύτερη ματιά στην Ντόροθι της Μιζούκι!
Σκέφτηκα πως θα ήταν πιο εύκολο να συναντηθεί η Ντόροθι με τον Άλμπερτ παρά να τρέχει στις παγωμένες λίμνες να βρει τον Τομ. Ο Άλμπερτ είναι της "οικογενείας" μπορεί να βρεθεί σε διάφορες περιστάσεις με τους Ράγκαν κι ας μην τους χωνεύει. Μετά είναι και οι δύο σόλο, δεν έχει αναφερθεί ταίρι για κανέναν τους.
Βέβαια εγώ θα έκανα μια ανακατασκευή της Ντόροθι: δε θα ήταν ούτε η κακιασμένη Ντόροθι του μάγκα, ούτε η γλυκούλα αλλά εντελώς τριτοτέταρτη σαν ρόλος του άνιμε. Φαντάζομαι μια όμορφη και χαριτωμένη κοπέλα που αρχικά θα φανεί στην Κάντυ απόμακρη και ψυχρή αλλά μετά θα της σταθεί στις δύσκολες στιγμές στο σπίτι των Ράγκαν. Επειδή δεν έχω τον σαδισμό της Μιζούκι πιστεύω πως θα ήταν καλό η Κάντυ να έχει μια στενή φίλη δίπλα της.
Ο Άλμπερτ θα μπορούσε να την συναντήσει στο σπίτι των Ράγκαν και να τον εκπλήξει που θα υπάρχει κάτι καλό σ' αυτό το δηλητηριώδες περιβάλλον.
Ακόμα κι αν δεν είναι η χαρισματική προσωπικότητα, υπάρχει και η φυσική έλξη!
Σκέφτηκα πως θα ήταν πιο εύκολο να συναντηθεί η Ντόροθι με τον Άλμπερτ παρά να τρέχει στις παγωμένες λίμνες να βρει τον Τομ. Ο Άλμπερτ είναι της "οικογενείας" μπορεί να βρεθεί σε διάφορες περιστάσεις με τους Ράγκαν κι ας μην τους χωνεύει. Μετά είναι και οι δύο σόλο, δεν έχει αναφερθεί ταίρι για κανέναν τους.
Βέβαια εγώ θα έκανα μια ανακατασκευή της Ντόροθι: δε θα ήταν ούτε η κακιασμένη Ντόροθι του μάγκα, ούτε η γλυκούλα αλλά εντελώς τριτοτέταρτη σαν ρόλος του άνιμε. Φαντάζομαι μια όμορφη και χαριτωμένη κοπέλα που αρχικά θα φανεί στην Κάντυ απόμακρη και ψυχρή αλλά μετά θα της σταθεί στις δύσκολες στιγμές στο σπίτι των Ράγκαν. Επειδή δεν έχω τον σαδισμό της Μιζούκι πιστεύω πως θα ήταν καλό η Κάντυ να έχει μια στενή φίλη δίπλα της.
Ο Άλμπερτ θα μπορούσε να την συναντήσει στο σπίτι των Ράγκαν και να τον εκπλήξει που θα υπάρχει κάτι καλό σ' αυτό το δηλητηριώδες περιβάλλον.
Ακόμα κι αν δεν είναι η χαρισματική προσωπικότητα, υπάρχει και η φυσική έλξη!
Δεν έχω διαβάσει το μάνγκα αλλά η Ντόροθι είναι όντως κακιά;; Στο άνιμε είναι ένας άγγελος, πιστή στο Θεό και "βοηθάω τα μικρότερα αδελφάκια μου και τους στέλνω λεφτά"... και επιπλέον συμπαραστέκεται στην Κάντυ στις δύσκολες στιγμές της...
Έλλη- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 344
Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2019
@elli, μου στο μάνγκα ισα που εμφανίζεται σε λίγα καρεδάκια κι αυτό για να κουτσομπολέψει με τις άλλες υπηρέτριες "το κορίτσι από τους σταβλους" που εγινε "κυρία". Το μάνγκα υπάρχει διαθέσιμο στα ελληνικά στο φόρουμ και μπορείς αν θες να το διαβάσεις.
@Μπεττίνα, με το ταλέντο σου θα μπορούσες στα σίγουρα να φτιάξεις μια νέα Ντόροθι που θα ταίριαζε στον Αλμπερτ!!! Είσαι γεμάτη ιδέες για φαν φικ!
@Μπεττίνα, με το ταλέντο σου θα μπορούσες στα σίγουρα να φτιάξεις μια νέα Ντόροθι που θα ταίριαζε στον Αλμπερτ!!! Είσαι γεμάτη ιδέες για φαν φικ!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Ταλέντο δεν ξέρω, έχω όμως μια σχετική ευκολία και όταν έχω έμπνευση μου αρέσει να γράφω και με ξεκουράζει!
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia