TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
"Το φιλί", σε manga και anime...
+7
ariel
Dalia
nansecrets
nina
ΜΙΜΙ
papirous
libra
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
"Το φιλί", σε manga και anime...
Φτιάχνοντας το skin του anime για το forum, έψαξα πολλές σκηνές από το ανιμέ και τις ξαναθυμήθηκα πιο έντονα. Ξαναθυμήθηκα λοιπόν το εξής: Στο Μάνγκα το φιλί της Κάντυ και του Τέρρυ δόθηκε στη γιορτή του Μάη, ενώ στο ανιμέ στις διακοπές στη Σκωτία. Σε ποια από τις δύο περιπτώσεις, με βάση τη χρονική περίοδο, πιστεύετε ότι είχε μεγαλύτερη ένταση;
Απ: "Το φιλί", σε manga και anime...
χμμμμ μεγαλο θεμα ανοιξες λιμπρακο.....
θα κανω ενα φρεσκαρισμα και επανερχομαι!!!
θα κανω ενα φρεσκαρισμα και επανερχομαι!!!
Eμένα πάντως μου άρεσε στις διακοπές στη Σκωτία πιο πολύ!!!! όχι οτι με χαλάει το άλλο απλά στη Σκωτία γενικότερα υπήρχε πιο έντονος ο ερωτισμός ανάμεσα στο ζευγάρι μας οπότε το φιλί ήρθε κι έδεσε
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Μμμ ναι αυτό είναι μια από τις μεγαλες διαφορες μεταξυ manga-anime και κατά την αποψη μου δειχνει ποσο προχειρη δουλεια εγινε με το anime, για να μην πω ότι δειχνει ποσο λιγο σεβοταν την ιστορια που η Μιζουκι ηθελε να πει…
Στο manga ο Τερρυ φιλαει την Καντυ στην γιορτη του Μαη… τουτεστιν παρα πολύ νωρις, ορμωμενος από ένα mix συναισθηματων…
Η Καντυ από την άλλη δεν ειχε συνειδητοποιησει ότι ηταν ερωτευμενη μαζι του πρωτον… δευτερον ζουσε ακομα τον εφιαλτη του θανατου του Αντονυ και τριτον και κυριοτερον δεν ηξερε καλα τον Τερρυ.
Γι αυτό και θεωρω την κινηση της να τον χαστουκισει ‘’δικαιολογημενη’’ στο manga και εντελως αστοχη, εκτος τοπου και χρονου στο anime.
Γιατι αυτό που την πειραξε περισσοτερο δεν ηταν η ‘’ανηθικοτητα’’ ενός φιλιου (που αλλωστε παραλιγο να μοιραστει με τον Αντονυ και σε μικροτερη ηλικια) αλλα το γεγονος ότι νομιζε ότι ο Τερρυ ηταν ενας τετυμποι εξου το φιλι του δεν ειχε περιεχομενο … με λιγα λογια δεν μπορουσε να πιστεψει ότι ο Τερρυ ηταν ηδη ερωτευμενος μαζι της και αυτος ηταν ο λογος που την φιλησε.
Όμως στις καλοκαιρινες διακοπες τους στην Σκωτια η Καντυ ηταν ηδη head over heels για τον Τερρυ, τον οποιο επισης ηξερε πλεον καλα και γι αυτό πιστευω δεν θα τον κατηγορουσε ποτε σαν τετυμποι μονο και μονο επειδη την φιλησε, ποσο δε μαλλον να τον χαστουκισει κιολας!
Επισης ουσιαστικα στην Σκωτια συμπεριφεροταν ηδη σαν ζευγαρι… η σκηνη στο τζακι (που σε ένα άλλο πιο προχω manga θα μπορουσε να οδηγησει και σε περισσοτερα ), το φιλι στο μετωπο αργοτερα κτλ ερχονται σε πληρη αντιθεση με μια Καντυ που θα χαστουκιζε τον Τερρυ επειδη την φιλησε! Για να μην πω ότι το ηθελε κιολας…
Για να κλεισω και να επανελθω στην ερωτηση του thread… προσωπικα δεν μπορω να συγκρινω την ενταση των δυο φιλιων.
Την γιορτη του Μαη την θεωρω μια από τις πιο δυνατες σκηνες ολης της ιστοριας, με πολλαπλους συμβολισμους και το φιλι του Τερρυ σαφως με μεγαλη ενταση αφου σκιαγραφει και το παθος του χαρακτηρα του… συμβολο της σχεσης τους…
Από την άλλη το φιλι στην Σκωτια, αν αφαιρεσουμε την ατοπη και μη δικαιολογημενη αντιδραση της Καντυ, θα μπορουσε να είναι μια παρα πολύ τρυφερη σκηνη… γεματη ρομαντισμο… η εκδηλωση του βαθους της αγαπης του Τερρυ για την Καντυ και vice-versa… το επιστεγασμα της αρχης της σχεσης τους.
Αν εγραφα εγω το σεναριο του ανιμε θα αφηνα και τα δυο φιλια και δεν εννοω για fan-service λογους αλλα γιατι εχουν διαφορετικο περιεχομενο/συμβολισμο και θα μπορουσαν να εξιστορησουν καλυτερα την διαδρομη αυτου το love story…
Εξαλλου και η Μιζουκι κατι αντιστοιχο προσπαθησε να κανει στο manga βαζοντας σαν δευτερο φιλι στην Σκωτια αυτό στο μετωπο της Καντυ, δειχνοντας ποσο διαφορετικη ηταν η αντιδραση της αλλα και τα συναισθηματα του Τερρυ πλεον γι αυτην.
Στο manga ο Τερρυ φιλαει την Καντυ στην γιορτη του Μαη… τουτεστιν παρα πολύ νωρις, ορμωμενος από ένα mix συναισθηματων…
Η Καντυ από την άλλη δεν ειχε συνειδητοποιησει ότι ηταν ερωτευμενη μαζι του πρωτον… δευτερον ζουσε ακομα τον εφιαλτη του θανατου του Αντονυ και τριτον και κυριοτερον δεν ηξερε καλα τον Τερρυ.
Γι αυτό και θεωρω την κινηση της να τον χαστουκισει ‘’δικαιολογημενη’’ στο manga και εντελως αστοχη, εκτος τοπου και χρονου στο anime.
Γιατι αυτό που την πειραξε περισσοτερο δεν ηταν η ‘’ανηθικοτητα’’ ενός φιλιου (που αλλωστε παραλιγο να μοιραστει με τον Αντονυ και σε μικροτερη ηλικια) αλλα το γεγονος ότι νομιζε ότι ο Τερρυ ηταν ενας τετυμποι εξου το φιλι του δεν ειχε περιεχομενο … με λιγα λογια δεν μπορουσε να πιστεψει ότι ο Τερρυ ηταν ηδη ερωτευμενος μαζι της και αυτος ηταν ο λογος που την φιλησε.
Όμως στις καλοκαιρινες διακοπες τους στην Σκωτια η Καντυ ηταν ηδη head over heels για τον Τερρυ, τον οποιο επισης ηξερε πλεον καλα και γι αυτό πιστευω δεν θα τον κατηγορουσε ποτε σαν τετυμποι μονο και μονο επειδη την φιλησε, ποσο δε μαλλον να τον χαστουκισει κιολας!
Επισης ουσιαστικα στην Σκωτια συμπεριφεροταν ηδη σαν ζευγαρι… η σκηνη στο τζακι (που σε ένα άλλο πιο προχω manga θα μπορουσε να οδηγησει και σε περισσοτερα ), το φιλι στο μετωπο αργοτερα κτλ ερχονται σε πληρη αντιθεση με μια Καντυ που θα χαστουκιζε τον Τερρυ επειδη την φιλησε! Για να μην πω ότι το ηθελε κιολας…
Για να κλεισω και να επανελθω στην ερωτηση του thread… προσωπικα δεν μπορω να συγκρινω την ενταση των δυο φιλιων.
Την γιορτη του Μαη την θεωρω μια από τις πιο δυνατες σκηνες ολης της ιστοριας, με πολλαπλους συμβολισμους και το φιλι του Τερρυ σαφως με μεγαλη ενταση αφου σκιαγραφει και το παθος του χαρακτηρα του… συμβολο της σχεσης τους…
Από την άλλη το φιλι στην Σκωτια, αν αφαιρεσουμε την ατοπη και μη δικαιολογημενη αντιδραση της Καντυ, θα μπορουσε να είναι μια παρα πολύ τρυφερη σκηνη… γεματη ρομαντισμο… η εκδηλωση του βαθους της αγαπης του Τερρυ για την Καντυ και vice-versa… το επιστεγασμα της αρχης της σχεσης τους.
Αν εγραφα εγω το σεναριο του ανιμε θα αφηνα και τα δυο φιλια και δεν εννοω για fan-service λογους αλλα γιατι εχουν διαφορετικο περιεχομενο/συμβολισμο και θα μπορουσαν να εξιστορησουν καλυτερα την διαδρομη αυτου το love story…
Εξαλλου και η Μιζουκι κατι αντιστοιχο προσπαθησε να κανει στο manga βαζοντας σαν δευτερο φιλι στην Σκωτια αυτό στο μετωπο της Καντυ, δειχνοντας ποσο διαφορετικη ηταν η αντιδραση της αλλα και τα συναισθηματα του Τερρυ πλεον γι αυτην.
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
με καλυψε η νινα. το καθε ενα εχει αλλη δυναμικη αλλη ενταση.
το φιλι στη γιορτη του Μαη οντως ηταν ενα αγουρο φιλι γιατι δεν ειχαν και τοσο καλα γνωριστει μεταξυ τους και πιο σωστα εκανε την Καντυ να τον χαστουκησει.
ασχετα αν το μαναρι ηξερε τι νιωθει για αυτην.
υπηρχε ακομα η σκια του Αντονυ για την Καντυ.
αντιθετα στο ανιμε το χαστουκι μετα το φιλι αν και ηταν ξεκαθαρο ποσο αρεσε ο ενας στον αλλον η κινηση της καντυ ηταν βεβιασμενη ισως και απερισκεπτη στον να τον χαστουκισει και να τον κατονομασει παλιοπαιδο. πιο πολυ δειχνει να την αιφνιδιασε η ολη κινηση, οχι οτι δεν της αρεσε αφου ουτως ή αλλως δεν της κρατησε και πολυ αυτη η σκεψη. ισα ισα που αυτο που της εμεινε ηταν το φιλι και μαλιστα με την καλη εννοια..
το φιλι στη γιορτη του Μαη οντως ηταν ενα αγουρο φιλι γιατι δεν ειχαν και τοσο καλα γνωριστει μεταξυ τους και πιο σωστα εκανε την Καντυ να τον χαστουκησει.
ασχετα αν το μαναρι ηξερε τι νιωθει για αυτην.
υπηρχε ακομα η σκια του Αντονυ για την Καντυ.
αντιθετα στο ανιμε το χαστουκι μετα το φιλι αν και ηταν ξεκαθαρο ποσο αρεσε ο ενας στον αλλον η κινηση της καντυ ηταν βεβιασμενη ισως και απερισκεπτη στον να τον χαστουκισει και να τον κατονομασει παλιοπαιδο. πιο πολυ δειχνει να την αιφνιδιασε η ολη κινηση, οχι οτι δεν της αρεσε αφου ουτως ή αλλως δεν της κρατησε και πολυ αυτη η σκεψη. ισα ισα που αυτο που της εμεινε ηταν το φιλι και μαλιστα με την καλη εννοια..
Xμ... δεν μπορώ να αποφασίσω... όχι μάλλον μπορώ... άλλο να το διαβάζεις άλλο να το ακούς... πιστεύω πως επειδή το φιλί είχε ακουστικότητα (και δεν εννοώ το ματς-μουτς αλλά το χαστούκι στη συνέχεια )θεωρώ πως η σκηνή εκεί εκπέμπει περισσότερο ερωτισμό, συναίσθημα, πάθος! όπως λέει κι η Μιμίκα πιο πάνω... Άν βάλουμε μέσα και την φωνή του Βενιέρη είναι το κάτι άλλο... (έχω δει πολύ Σαιλορ Μουν συγχωρείστε με )
Δεν λέω καλό το φιλί κι εκεί (δεν αμφιβάλλω ότι είχε την μεγάλη δόση του έρωτα) αλλά όπως είπα άλλο να το διαβάζεις άλλο να το βλέπεις. Στο μάγκνα μ'άρεσε πολύ το γεγονός ότι το ζευγάρι ήταν ντυμένο με κοστούμια... Ξέρετε Ρωμαίος & Ιουλιέτα...
Δεν λέω καλό το φιλί κι εκεί (δεν αμφιβάλλω ότι είχε την μεγάλη δόση του έρωτα) αλλά όπως είπα άλλο να το διαβάζεις άλλο να το βλέπεις. Στο μάγκνα μ'άρεσε πολύ το γεγονός ότι το ζευγάρι ήταν ντυμένο με κοστούμια... Ξέρετε Ρωμαίος & Ιουλιέτα...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Στο κλαμπ της Νινας κι εγω! Το πρόβλημά μου με το ανιμέ δεν εχει να κάνει με την ένταση, αλλά με το πόσο άστοχο ήταν!
Στο μάνγκα, όλα είναι πολύ πιο δικαιολογημένα και έχουν σωστή ροη! Στο χορο, ο Τέρρυ ομολογεί οτι είναι ήδη ερωτευμένος μαζί της, έχει περάσει απο το δωμάτιο της απομόνωσης (για να τη βοηθήσει να το σκάσει, μάλλον; ) και ξέρει οτι κάπου τριγυρνάει. Την βλέπει να αλλάζει μπροστά του, απο Ρωμαίο σε Ιουλιέττα (δεν ήταν καθημερινό θέαμα μια κοπέλα με τα εσώρουχά της, το 1913!!), ακολουθεί μια πολύ ρομαντική σκηνή, που η Κάντυ "χαλάει" με την ανάμνηση του Αντονυ. Το φιλί είναι ξαφνικό, αλλά οχι αδικαιολόγητο! Ακολουθεί η βόλτα με το άλογο και το πέρασμα της Κάντυ απο τον θρήνο, στη νεα της ζωή! Δεν είναι πολύ πιο δεμένο, όλο το στόρυ; Στη Σκωτία, έχουν και οι δύο απόλυτη επίγνωση των συναισθημάτων τους και αυτό δημιουργεί μια τρυφερή και γλυκιά ντροπή. Ακόμα και η παγίδα στο σταύλο, ήταν ξεκάρφωτη στο ανιμε! Θυμάμαι πόσο με είχε ξενίσει σαν παιδί, που η Κάντυ πήγε στο ραντεβού μετά απο ένα κλεμένο φιλί και μερικά χαστούκια! Στο μάνγκα, τετοια κενά, δεν υπάρχουν! Μάνγκα και πάλι μάνγκα λοιπόν!
Στο μάνγκα, όλα είναι πολύ πιο δικαιολογημένα και έχουν σωστή ροη! Στο χορο, ο Τέρρυ ομολογεί οτι είναι ήδη ερωτευμένος μαζί της, έχει περάσει απο το δωμάτιο της απομόνωσης (για να τη βοηθήσει να το σκάσει, μάλλον; ) και ξέρει οτι κάπου τριγυρνάει. Την βλέπει να αλλάζει μπροστά του, απο Ρωμαίο σε Ιουλιέττα (δεν ήταν καθημερινό θέαμα μια κοπέλα με τα εσώρουχά της, το 1913!!), ακολουθεί μια πολύ ρομαντική σκηνή, που η Κάντυ "χαλάει" με την ανάμνηση του Αντονυ. Το φιλί είναι ξαφνικό, αλλά οχι αδικαιολόγητο! Ακολουθεί η βόλτα με το άλογο και το πέρασμα της Κάντυ απο τον θρήνο, στη νεα της ζωή! Δεν είναι πολύ πιο δεμένο, όλο το στόρυ; Στη Σκωτία, έχουν και οι δύο απόλυτη επίγνωση των συναισθημάτων τους και αυτό δημιουργεί μια τρυφερή και γλυκιά ντροπή. Ακόμα και η παγίδα στο σταύλο, ήταν ξεκάρφωτη στο ανιμε! Θυμάμαι πόσο με είχε ξενίσει σαν παιδί, που η Κάντυ πήγε στο ραντεβού μετά απο ένα κλεμένο φιλί και μερικά χαστούκια! Στο μάνγκα, τετοια κενά, δεν υπάρχουν! Μάνγκα και πάλι μάνγκα λοιπόν!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ariel στις Τρι Φεβ 19, 2013 10:06 pm, 1 φορά
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
στο κλαμπ νίνα λοιπόν και ργώ που κάυψε όλο το θέμα.
Στο ανιμέ δεν κολάει λόγω της αντίδρασης της Κάντυ μετά.
εγω παντα συγκινουμε με το μαγκα γενικα πιστευω οτι η ιστορια
κυλαει καλυτερα!!δεν ξερω το ανιμε παρα πολλες φορες με κουραζει
αντιθετα αγαπω μαγκα και παντα το απολαμβανω
κυλαει καλυτερα!!δεν ξερω το ανιμε παρα πολλες φορες με κουραζει
αντιθετα αγαπω μαγκα και παντα το απολαμβανω
μαριτα- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 190
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2012
Τόπος : αθηνα
και εγώ θα συμφωνήσω με τη νίνα, για τους λόγους που εξήγησε και η νίνα και η άριελ! το φιλί όπως είναι στο άνιμε είναι σαν να ακυρώνει όλη την ιστορία. στο μάνγκα όλες οι κινήσεις του Τέρρυ είναι σωστά δεμένες μεταξύ τους. ακόμα και η βόλτα με το άλογο είναι κάτι σαν απελπισμένη κίνηση από μερούς του Τέρρυ, σε απάντηση της αντίδρασης της, για να την επαναφέρει στο σήμερα, και να σταματήσει να ζει στο παρελθόν της. Νομίζω ότι αυτό που τον πλήγωσε δεν ήταν το χαστούκι της, αλλά το ότι το εξέλαβε σαν απόλυτη άρνηση από μέρους της για χάρη του Αντονυ, ο οποίος δεν υπήρχε πια.
Και γω με το κλαμπ Νινα ειμαι! αλλα για να κανω και λιγο τον συνηγορο του διαβολου...χμμμ λετε και οτι παιζει ρολο η ωριμοτητα της Κάντυ για την αντιδραση της με το χαστουκι? τα αισθήματα της? ή η χρονικη στιγμή? ή το ατομο? πχ τον Αντονυ θα τον χαστουκιζε?
και μια απορια,γιατι δεν θυμαμαι, το ενα φιλι του αντονυ στο μαγουλο το έκοψαν στο ανιμε?
και μια απορια,γιατι δεν θυμαμαι, το ενα φιλι του αντονυ στο μαγουλο το έκοψαν στο ανιμε?
Να να σαϛ ϴυμησω ομωϛ και στο ανιμει την σκηνη στην Σκωτια που ειναι ο Τερρυ με την καντυ
τουϛ βλεπει η Ελιζα που κανει βαρκαδα πεφτει στο νερο και την σωζει ο τερρυ γινετε
μουσκεμα και φευγει μετα απο λιγο βλεπουμε την καντυ εξω απο το σπιτι του τερρυ
να μονολογει "μα τι εχειϛ παϴω γιατι ηρϴα παλι εδω"με λιγα λογια βλεπουμε οτι
και η ιδια δεν εχει ακομα καταλαβει τι τηϛ συμβαινει ισωϛ και γιαυτο χαστουκιζει
τον τερρυ μετα το φιλι γιατι εκεινη την ωρα αντιμετωπιζει την πραγματικοτητα που
τοσο κσιρο δεν ϴελει να παραδεχτει στον εαυτο τηϛ
τουϛ βλεπει η Ελιζα που κανει βαρκαδα πεφτει στο νερο και την σωζει ο τερρυ γινετε
και η ιδια δεν εχει ακομα καταλαβει τι τηϛ συμβαινει ισωϛ και γιαυτο χαστουκιζει
τον τερρυ μετα το φιλι γιατι εκεινη την ωρα αντιμετωπιζει την πραγματικοτητα που
μαριτα- Antony
σκεφτομαι να κανω ενα περασμα και στα δυο και να επανελθω επι του θεματος.
μαριτα έγραψε:Να να σαϛ ϴυμησω ομωϛ και στο ανιμει την σκηνη στην Σκωτια που ειναι ο Τερρυ με την καντυ
Σωστο κι αυτό
Καλα η Καντυ ειχε αρχισει να τον βλεπει στην σουπα της από τις πρωτες μερες και αναρωτιοταν ‘’τι ειν’ τουτο??? Ο.ο’’ χαχαχα …
Δεν θυμαμαι κι εγω ακριβως τι λεει στο anime όταν τον χαστουκιζει … νομιζω όμως ότι λεει το ιδιο με το manga δλδ ότι είναι παλιοπαιδο κλπ.
Γι αυτό νομιζω ότι το χαστουκι ειχε περισσοτερο να κανει με το τι πιστευε η Καντυ για τον Τερρυ και κατ επεκταση το πώς την εβλεπε αυτος και όχι τοσο με τα δικα της, συνειδητοποιημενα ή μη, αισθηματα γι αυτόν.
Anyway θα συμφωνησω κι εγω με τα κοριτσια ότι τα manga στην συντριπτικη τους πλειοψηφια είναι μακραν καλυτερα από τα anime. Και παλια πριν εντρυφησω περισσοτερο στην CC ειχα κολλημα με το anime… κακα τα ψεμματα με αυτό μεγαλωσαμε και όχι τοσο με το περιοδικο… οι μουσικες, οι φωνες ξυπνουν μνημες αρα το συναισθηματικο δεσιμο είναι εκει.
Αλλα αν θελει καποιος να δει μια ιστορια σε βαθος, τα manga είναι παντα η καλυτερη πηγη γιατι είναι και η αυθεντικη αποψη του συγγραφεα.
Btw δεν ξερω αν εχετε διαβασει την αγγλικη εκδοση η οποια δεν ξερω αν είναι fan-made ή αυθεντικη αλλα είναι πολυυυυ καλυτερη από την ελληνικη… πρεπει να επεσε πολυ censorship
Εγω επαθα πλακα όταν την διαβασα! Κυριως με τον Τερρυ, το ποσο πιο πικαντικος και straightforward είναι στο φλερτ του
Αν δεν το εχετε κανει αξιζει τον κοπο!
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
μα το ανιμε εχει αλλαξει ολη την ιστορια εγω απλα λεω οτι μας παρουσιαζει
την καντυ ιδιατερα μπερδεμενη για τα συναισθηματα της για τον τερρυ
τωρα αν πεφτει σε αντιφασεις και μια τον βλεπει στην σουπα της και απο την αλλη δεν ξερει τι της γινετε με τα συναισθηματα της δεν ξερω να σου πω!!!!
εγω απλα λεω την γνωμη μου πως παρουσιαζει και στις δυο περιπτωσεις ανιμε και μανγκα το φιλι και τη συμπερασμα βγαζω για το χαστουκι στον τερρυ!!οσο για το μανγκα ολα εχουν σωστη ροη!!τρωει το χαστουκι γιατι υποσυνειδητα ζει στο παρελθον η καντυ και ολα τα συγκρινει με τον Αντονυ πιστευω οτι ο τερρυ βοηθαει την καντυ να ξεκολλησει απο το παρελθον που την κυνηγαει
αυτα συγνωμη για τα λαθη αλλα ο γιος μου με τραβαειιιιιι
την καντυ ιδιατερα μπερδεμενη για τα συναισθηματα της για τον τερρυ
τωρα αν πεφτει σε αντιφασεις και μια τον βλεπει στην σουπα της και απο την αλλη δεν ξερει τι της γινετε με τα συναισθηματα της δεν ξερω να σου πω!!!!
εγω απλα λεω την γνωμη μου πως παρουσιαζει και στις δυο περιπτωσεις ανιμε και μανγκα το φιλι και τη συμπερασμα βγαζω για το χαστουκι στον τερρυ!!οσο για το μανγκα ολα εχουν σωστη ροη!!τρωει το χαστουκι γιατι υποσυνειδητα ζει στο παρελθον η καντυ και ολα τα συγκρινει με τον Αντονυ πιστευω οτι ο τερρυ βοηθαει την καντυ να ξεκολλησει απο το παρελθον που την κυνηγαει
μαριτα- Antony
πολύ μου αρέσουν οι μανούλες του φόρουμ!!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Ακομα περιμενω να κατεβει το μανγκα για να το διαβασω κι εγω, παρολ'αυτα δε μου φανηκε τοσο ''ακυρη'' η αντιδραση της Καντυ στο ανιμε, διοτι οπως ξερουμε την εποχη εκεινη ηταν πολυ τολμηρο ενα φιλι...
Τωρα η αντιδραση της, αφενος ηταν λογω της εποχης και του βαρους της ηθικης που επεφτε κυριως στα κοριτσια, κ αφετερου ισως να μην ηταν ''ετοιμη'' ακομη για κατι τετοιο, να μην ειχε ''ωριμασει'' αρκετα αυτο το κομματι μεσα της, καθως ηταν πολυ αθωα...
Ισως παλι να θεωρησε οτι ο Τερρυ ''προχωρουσε'' πολυ γρηγορα, μια και συχνα τα αγορια βιαζονται για κατι τετοια. Κι εκεινη ηταν και λιγο ντροπαλη, εδω που τα λεμε, ενω η σχεση της με τον Αντονυ ηταν πιο..ρομαντικη ( κι ας ειχε φαει κ απο κει τη μπατσα της, χαχαχα!!)
Ακομα κι αν ειχε αρχισει ηδη να ερωτευεται τον Τερρυ, κι ειχε ξεπερασει καπως την αναμνηση του Αντονυ, σα να ειχε καπου τις επιφυλαξεις της απεναντι του, μια και ειχε ακομη τη φημη του ''κακου'' παιδιου>
γι αυτο και αν θυμαστε καλα δεν τολμουσε ευκολα να το ομολογησει ουτε στις φιλες της, αρχικα.
''Δε μ'αρεσει που το παραδεχομαι, ομως κοντα στον Τερρυ νιωθω ασφαλης.''
Ακομα και μετα απο αυτο, ειχε καποια ''αντισταση'', καποια μικρη ''αρνηση'' στα αισθηματα της για κεινον... ισως να ταν και ο φοβος σε αυτη τη διαφορετικη μορφη αγαπης που ανακαλυπτε...
Νομιζω οτι και στις δυο περιπτωσεις δεν ηταν ετοιμη, παντως...
Αυτο που δε μου κολλησε στο ανιμε ειναι πως αφοτου εγινε αυτο μετα του μιλησε σα να μην ετρεχε τιποτα κλπ...
Τωρα η αντιδραση της, αφενος ηταν λογω της εποχης και του βαρους της ηθικης που επεφτε κυριως στα κοριτσια, κ αφετερου ισως να μην ηταν ''ετοιμη'' ακομη για κατι τετοιο, να μην ειχε ''ωριμασει'' αρκετα αυτο το κομματι μεσα της, καθως ηταν πολυ αθωα...
Ισως παλι να θεωρησε οτι ο Τερρυ ''προχωρουσε'' πολυ γρηγορα, μια και συχνα τα αγορια βιαζονται για κατι τετοια. Κι εκεινη ηταν και λιγο ντροπαλη, εδω που τα λεμε, ενω η σχεση της με τον Αντονυ ηταν πιο..ρομαντικη ( κι ας ειχε φαει κ απο κει τη μπατσα της, χαχαχα!!)
Ακομα κι αν ειχε αρχισει ηδη να ερωτευεται τον Τερρυ, κι ειχε ξεπερασει καπως την αναμνηση του Αντονυ, σα να ειχε καπου τις επιφυλαξεις της απεναντι του, μια και ειχε ακομη τη φημη του ''κακου'' παιδιου>
γι αυτο και αν θυμαστε καλα δεν τολμουσε ευκολα να το ομολογησει ουτε στις φιλες της, αρχικα.
''Δε μ'αρεσει που το παραδεχομαι, ομως κοντα στον Τερρυ νιωθω ασφαλης.''
Ακομα και μετα απο αυτο, ειχε καποια ''αντισταση'', καποια μικρη ''αρνηση'' στα αισθηματα της για κεινον... ισως να ταν και ο φοβος σε αυτη τη διαφορετικη μορφη αγαπης που ανακαλυπτε...
Νομιζω οτι και στις δυο περιπτωσεις δεν ηταν ετοιμη, παντως...
Αυτο που δε μου κολλησε στο ανιμε ειναι πως αφοτου εγινε αυτο μετα του μιλησε σα να μην ετρεχε τιποτα κλπ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nadia Blackrose στις Κυρ Αυγ 30, 2015 8:12 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : προσθηκη προτασης)
Nadia Blackrose- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 26/08/2015
Τόπος : Πειραιάς
Εμένα μου άρεσε περισσότερο το φιλί του άνιμε παρά του μάνγκα. Πιστεύω πως στο μάνγκα ο Τέρυ ήταν αρκετά παρορμητικός και βιαστικός με αυτή του την κίνηση, πάντα με βάση τη χρονική περίοδο. Στο μάνγκα τη φιλάει ενώ είναι ντυμένοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα και χορεύουν κατά τη διάρκεια της γιορτής του Μάη. Ξαφνιάστηκα είναι η αλήθεια γιατί μου φάνηκε πολύ γρήγορο και ξαφνικό. Δεν είχαν γνωριστεί αρκετά καλά ώστε να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο...καλά ο Τέρυ ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από την Κάντυ, οπότε ίσως και πιο ώριμος στο θέμα αυτό..Ενώ στις διακοπές στη Σκωτία είχαν έρθει πιο κοντά και ταίριαζε περισσότερο το φιλί, ο Τέρυ ήξερε καλά τα αισθήματα που έτρεφε για την Κάντυ, ήταν βαθιά ερωτευμένος και τι καλύτερο από το να το επισφραγίσει με ένα φιλί αυτά που ένιωθε για την αγαπημένη του. Η Κάντυ ήταν λίγο στον κόσμο της, δεν ήξερε αν της άρεσε τελείως ο Τέρυ, όχι όμως ότι δεν έτρεφε αισθήματα γι'αυτόν, απλά δεν ήθελε να το παραδεχτεί (μέσα της είχε πάρει φωτιά, σίγουρα )
Για να απαντήσω και στο ερώτημα του τόπικ, ποιο από τα δύο φιλιά με βάση τη χρονική περίοδο είχε την
περισσότερη ένταση, προσωπικά θεωρώ ότι το φιλί του μάνγκα ήταν περισσότερο φορτισμένο. Ήταν αρκετά ξαφνικό, γρήγορο και η Κάντυ δεν ήταν σίγουρη για τα αισθήματά της. Ακόμη δεν είχε ξεπεράσει τον Άντονυ, της ερχόταν στο νου η εικόνα του, τον σκεφτόταν συχνά, τον σύγκρινε με τον Τέρυ ("ο Τέρυ μοιάζει με τον Άντονυ όταν τον βλέπεις από πίσω αλλά καμία σχέση ο χαρακτήρας του"...κάτι τέτοια σκεφτόταν). Δεν ήταν τόσο έτοιμη πιστεύω μιας και είχε ακόμη τη σκιά του Άντονυ πάνω της... εδώ που τα λέμε, ούτε ένας χρόνος δεν είχε περάσει από το θάνατο του Άντονυ, ο Άντονυ πέθανε το φθινόπωρο του 1912 και το φιλί του μάνγκα έγινε το Μάη του 1913, οπότε δικαιολογείται εν μέρει η Κάντυ, ο Άντονυ της ήταν ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο, έφυγε με τόσο βίαιο τρόπο και όλο αυτό χαράχτηκε ανεξίτηλα στο μυαλό και την καρδιά της...χρειαζόταν λίγο ακόμη χρόνο συναισθηματικά και πνευματικά. Ο Τέρυ ήταν πιο σίγουρος για τα αισθήματά του πιστεύω, ήταν και λίγο μεγαλύτερος από την Κάντυ, την ερωτεύτηκε για τα καλά και ο παίδαρος αντέδρασε έτσι γιατί αυτό του βγήκε εκείνη τη στιγμή(άσχετα αν προσωπικά θεωρώ ότι βιάστηκε κι έπρεπε να δώσει λίγο χρόνο ακόμη)
Από την άλλη, το φιλί στη Σκωτία ήταν ό,τι έπρεπε εκείνη τη στιγμή που χόρευαν.... καλοκαίρι, καύσωνας υποθέτω, αεράκι, όλα τέλεια. Γνωριζόντουσαν και καλύτερα, ήταν αυτό που έλειπε από την όλη ατμόσφαιρα! Και μετά βλέπεις μια Κάντυ να χαστουκίζει τον Τερούλη γιατί το θεώρησε υπερβολικό ή και ανάγωγο, άσχετα αν το σκεφτόταν συνέχεια και ειδικά στο μάνγκα φαίνεται αυτό, αναπολεί τη στιγμή και είναι φανερό ότι της άρεσε!! (πολύ πεισματάρα βρε παιδί μου αυτή η Κάντυ ).
Έπρεπε να φιληθούν και δεύτερη φορά ειδικά στη σκηνή με το τζάκι!!!
Στο μάνγκα πάντως μ'άρεσε πολύ και το φιλί στο μέτωπο, δείχνει το βαθύ συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ Τέρυ-Κάντυ και το πόσο ο Τέρυ τη νοιάζεται, θέλει να την προστατεύσει, να την κάνει ευτυχισμένη, πόσο πολύ την αγαπάει!!!! (θα βάλω τα κλάματα με αυτά που γράφω.. )
Για να απαντήσω και στο ερώτημα του τόπικ, ποιο από τα δύο φιλιά με βάση τη χρονική περίοδο είχε την
περισσότερη ένταση, προσωπικά θεωρώ ότι το φιλί του μάνγκα ήταν περισσότερο φορτισμένο. Ήταν αρκετά ξαφνικό, γρήγορο και η Κάντυ δεν ήταν σίγουρη για τα αισθήματά της. Ακόμη δεν είχε ξεπεράσει τον Άντονυ, της ερχόταν στο νου η εικόνα του, τον σκεφτόταν συχνά, τον σύγκρινε με τον Τέρυ ("ο Τέρυ μοιάζει με τον Άντονυ όταν τον βλέπεις από πίσω αλλά καμία σχέση ο χαρακτήρας του"...κάτι τέτοια σκεφτόταν). Δεν ήταν τόσο έτοιμη πιστεύω μιας και είχε ακόμη τη σκιά του Άντονυ πάνω της... εδώ που τα λέμε, ούτε ένας χρόνος δεν είχε περάσει από το θάνατο του Άντονυ, ο Άντονυ πέθανε το φθινόπωρο του 1912 και το φιλί του μάνγκα έγινε το Μάη του 1913, οπότε δικαιολογείται εν μέρει η Κάντυ, ο Άντονυ της ήταν ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο, έφυγε με τόσο βίαιο τρόπο και όλο αυτό χαράχτηκε ανεξίτηλα στο μυαλό και την καρδιά της...χρειαζόταν λίγο ακόμη χρόνο συναισθηματικά και πνευματικά. Ο Τέρυ ήταν πιο σίγουρος για τα αισθήματά του πιστεύω, ήταν και λίγο μεγαλύτερος από την Κάντυ, την ερωτεύτηκε για τα καλά και ο παίδαρος αντέδρασε έτσι γιατί αυτό του βγήκε εκείνη τη στιγμή(άσχετα αν προσωπικά θεωρώ ότι βιάστηκε κι έπρεπε να δώσει λίγο χρόνο ακόμη)
Από την άλλη, το φιλί στη Σκωτία ήταν ό,τι έπρεπε εκείνη τη στιγμή που χόρευαν.... καλοκαίρι, καύσωνας υποθέτω, αεράκι, όλα τέλεια. Γνωριζόντουσαν και καλύτερα, ήταν αυτό που έλειπε από την όλη ατμόσφαιρα! Και μετά βλέπεις μια Κάντυ να χαστουκίζει τον Τερούλη γιατί το θεώρησε υπερβολικό ή και ανάγωγο, άσχετα αν το σκεφτόταν συνέχεια και ειδικά στο μάνγκα φαίνεται αυτό, αναπολεί τη στιγμή και είναι φανερό ότι της άρεσε!! (πολύ πεισματάρα βρε παιδί μου αυτή η Κάντυ ).
Έπρεπε να φιληθούν και δεύτερη φορά ειδικά στη σκηνή με το τζάκι!!!
Στο μάνγκα πάντως μ'άρεσε πολύ και το φιλί στο μέτωπο, δείχνει το βαθύ συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ Τέρυ-Κάντυ και το πόσο ο Τέρυ τη νοιάζεται, θέλει να την προστατεύσει, να την κάνει ευτυχισμένη, πόσο πολύ την αγαπάει!!!! (θα βάλω τα κλάματα με αυτά που γράφω.. )
Έλλη- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 344
Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2019
Παρόμοια θέματα
» Σκίτσα Anime VS Manga
» Σκηνές που υπάρχουν στο anime και όχι στο manga
» Χριστουγεννιάτικο Fan Manga
» Σκηνές που υπάρχουν στο anime και όχι στο manga
» Χριστουγεννιάτικο Fan Manga
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia