TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Σοβαρά αστρολογικά.
+2
Έλλη
bettina
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σοβαρά αστρολογικά.
Βλέπω ότι η συζήτηση πάει συχνά στην αστρολογία και μετά το https://terry.forumgreek.com/t18p25-topic#137955 αφού είχα διαβάσει και ανάλογα αστρολογικά σε άλλο φόρουμ δεν κρατήθηκα να μην ανοίξω το θέμα.
Η Κάντυ είναι ταύρος απ' όπου και να το πιάσεις. Πιστεύω πως αυτό το ζώδιο δεν είναι κακό, αλλά πρακτικό και πεζό. Οι σκέψεις τους δεν είναι χαώδεις, παίρνουν πολύ στα σοβαρά ό,τι και να τους πεις, δεν χάνονται σε ονειροπολήσεις. Οι Ταύροι ξέρουν τι θέλουν, δεν είναι σήμερα έτσι αύριο αλλιώς.
Επίσης όσον αφορά τον αισθησιασμό πιστεύω δεν προκαλούσε άμεσες φαντασιώσεις (πόσο ευγενική να είμαι πια ) περισσότερο σε προκαλούσε να της τσιμπήσεις το μαγουλάκι ή να την πειράξεις.
Σαν ωροσκόπος, της ταιριάζει κατά την γνώμη μου το λιοντάρι. Ήταν ζωηρούλα, την πρόσεχαν όλοι απ' την πρώτη στιγμή. Ο ωροσκόπος αυτός συνήθως δίνει εντυπωσιακά μαλλιά, ακόμα και κοκκινωπά στις βόρειες χώρες. Ε από εντυπωσιακό μαλλί άλλο τίποτα.
Η σελήνη θα ήταν στην Παρθένο, το ζώδιο της προσφοράς, η γεννημένη νοσοκόμα, αυτή που θα βάλει τις ανάγκες των άλλων πάνω απ' τις δικές της. Εντάξει Παρθένος μπορεί να σημαίνει κάνω βασανίζω ανθρώπους για ν' αποδείξω τις ιατρικές μου θεωρίες αλλά εδώ μιλάμε για την καλή πλευρά του ζωδίου.
Αυτή είναι η τεκμηριωμένη άποψή μου για τον αστρολογικό χάρτη της Κάντυ, πείτε κι εσείς τις δικές σας εκτιμήσεις είτε για την Κάντυ είτε για κάποιον άλλον ήρωα.
Η Κάντυ είναι ταύρος απ' όπου και να το πιάσεις. Πιστεύω πως αυτό το ζώδιο δεν είναι κακό, αλλά πρακτικό και πεζό. Οι σκέψεις τους δεν είναι χαώδεις, παίρνουν πολύ στα σοβαρά ό,τι και να τους πεις, δεν χάνονται σε ονειροπολήσεις. Οι Ταύροι ξέρουν τι θέλουν, δεν είναι σήμερα έτσι αύριο αλλιώς.
Επίσης όσον αφορά τον αισθησιασμό πιστεύω δεν προκαλούσε άμεσες φαντασιώσεις (πόσο ευγενική να είμαι πια ) περισσότερο σε προκαλούσε να της τσιμπήσεις το μαγουλάκι ή να την πειράξεις.
Σαν ωροσκόπος, της ταιριάζει κατά την γνώμη μου το λιοντάρι. Ήταν ζωηρούλα, την πρόσεχαν όλοι απ' την πρώτη στιγμή. Ο ωροσκόπος αυτός συνήθως δίνει εντυπωσιακά μαλλιά, ακόμα και κοκκινωπά στις βόρειες χώρες. Ε από εντυπωσιακό μαλλί άλλο τίποτα.
Η σελήνη θα ήταν στην Παρθένο, το ζώδιο της προσφοράς, η γεννημένη νοσοκόμα, αυτή που θα βάλει τις ανάγκες των άλλων πάνω απ' τις δικές της. Εντάξει Παρθένος μπορεί να σημαίνει κάνω βασανίζω ανθρώπους για ν' αποδείξω τις ιατρικές μου θεωρίες αλλά εδώ μιλάμε για την καλή πλευρά του ζωδίου.
Αυτή είναι η τεκμηριωμένη άποψή μου για τον αστρολογικό χάρτη της Κάντυ, πείτε κι εσείς τις δικές σας εκτιμήσεις είτε για την Κάντυ είτε για κάποιον άλλον ήρωα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bettina στις Τρι Ιουν 25, 2019 7:13 pm, 1 φορά
Απ: Σοβαρά αστρολογικά.
Χμ...η Κάντυ όμως ονειροπολεί συνέχεια...σκέφτεται τον πρίγκιπά της, τον Τέρρυ, πώς θα ήταν αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, αναλώνεται σε τέτοιες σκέψεις του παρελθόντος, του μέλλοντος, οπότε έρχεται σε αντίθεση με το χαρακτηριστικό του ταύρου που έχει σε τάξη τις σκέψεις του..
Έλλη- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 344
Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2019
Φυσικά η Κάντυ δεν είναι ένα άτομο στεγνό από συναίσθημα και όνειρα, όμως η ονειροπόληση δεν είναι ένα βασικό στοιχείο του χαρακτήρα της, δεν ήταν όπως μια αγαπημένη ηρωίδα της Μιζούκι, η Άννα των αγρών. Κάνει όνειρα, όπως κάθε μικρό κοριτσάκι φαντάζεται έναν πρίγκηπα (μάλιστα τον φαντάζεται γιατί τον έχει δει!) αλλά μέχρι εκεί θα έλεγα.
Γενικά είναι ένας σταθερός χαρακτήρας, πατά στην γη, παρά τα όσα έχει περάσει στέκεται και δεν βυθίζεται στην θλίψη, δεν καταφεύγει σε ουσίες...
Ίσως για αυτό μου βγήκαν τρία σταθερά ζώδια στον συνδυασμό που σκέφτηκα γι αυτήν.
Γενικά είναι ένας σταθερός χαρακτήρας, πατά στην γη, παρά τα όσα έχει περάσει στέκεται και δεν βυθίζεται στην θλίψη, δεν καταφεύγει σε ουσίες...
Ίσως για αυτό μου βγήκαν τρία σταθερά ζώδια στον συνδυασμό που σκέφτηκα γι αυτήν.
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Ναι, που είναι πια αυτη η Γιαδικαρογλου οταν την χρειαζόμαστε;;;
Η άποψη της μπεττίνα εμένα με καλύπτει πάντως! Και όσες ταυρίνες ξέρω, εχουν μεγάλο κόλλημα με τους πρίγκιπες και τα πριγκιπικά ρουχα, μπιμπελο κλπ κλπ... να μην μιλήσω και για την αγάπη στο φαγητό αν και μπορούν να είναι πολύ αδύνατες
Η άποψη της μπεττίνα εμένα με καλύπτει πάντως! Και όσες ταυρίνες ξέρω, εχουν μεγάλο κόλλημα με τους πρίγκιπες και τα πριγκιπικά ρουχα, μπιμπελο κλπ κλπ... να μην μιλήσω και για την αγάπη στο φαγητό αν και μπορούν να είναι πολύ αδύνατες
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Το πιο κοντινό μου ταυράκι ονειρεύεται κρεβάτι με ουρανό (η ψωνάρα ). Οπότε ariel αν και δεν το είχα σκεφτεί έτσι, έχεις δίκιο .
Γιαδικιαρογλου παρουσα!!!
σωστα το πατε διαφωνω με τον λεοντα το παρθενος παει καλυτερα ως προς το προσφερω τη βοηθεια μου και ο ζυγος επισης.
περι ονειροπολησεως τα ζωδια του νερου το κανουν πολυ, στην προκειμενη θα μπορουσε να εχει σεληνη στον καρκινο ακρως συναισθηματικη, ρομαντικη και κολλημενη στο παρελθον. ισως και ιχθυ ή σκορπιο αλλα νομιζω καρκινακι γιατι βγαζει κατι μητρικο στον τροπο περιθαλψης της στους αλλους.
σωστα το πατε διαφωνω με τον λεοντα το παρθενος παει καλυτερα ως προς το προσφερω τη βοηθεια μου και ο ζυγος επισης.
περι ονειροπολησεως τα ζωδια του νερου το κανουν πολυ, στην προκειμενη θα μπορουσε να εχει σεληνη στον καρκινο ακρως συναισθηματικη, ρομαντικη και κολλημενη στο παρελθον. ισως και ιχθυ ή σκορπιο αλλα νομιζω καρκινακι γιατι βγαζει κατι μητρικο στον τροπο περιθαλψης της στους αλλους.
Ναι, αλλά μια προταση δεν κάνεις!!!!!
ariel- Terry Total Freak
Νομίζω την κάνει Ταύρο με ωροσκόπο Παρθένο και σελήνη στον Καρκίνο.
Κι εγώ είχα σκεφτεί αυτή την σελήνη. Επειδή δεν λέει να ξεκολλήσει από την πρώτη της οικογένεια το ορφανοτροφείο, και είναι "μαμά" για όλους. Αλλά έχοντας ως μέτρο τον εαυτό μου η Κάντυ μου φαίνεται λιγότερο προβληματική. Επίσης είναι αγοροκόριτσο ενώ η σελήνη στον Καρκίνο είναι αρκετά κοριτσίστικη και θηλυκή. Κατά τ' άλλα της πάει.
Κι εγώ είχα σκεφτεί αυτή την σελήνη. Επειδή δεν λέει να ξεκολλήσει από την πρώτη της οικογένεια το ορφανοτροφείο, και είναι "μαμά" για όλους. Αλλά έχοντας ως μέτρο τον εαυτό μου η Κάντυ μου φαίνεται λιγότερο προβληματική. Επίσης είναι αγοροκόριτσο ενώ η σελήνη στον Καρκίνο είναι αρκετά κοριτσίστικη και θηλυκή. Κατά τ' άλλα της πάει.
Μάλιστα, μάλιστα....
Επειδή κι εγω έχω σελήνη στον καρκίνο πάντως, εμφανισιακά είμαι θηλυκή, αλλά γενικά αγοροκόριτσο. Εκανα πάντα παρέα με αγόρια, σκαρφάλωνα σε δέντρα (ακόμα το κάνω ) δεν μου αρέσει να βάφομαι και να φτιάνω μαλλιά (δεν το έχω και καθόλου), αλλά είμαι πολύ καλή στις επισκευές και τα μηχανικά.
Επειδή κι εγω έχω σελήνη στον καρκίνο πάντως, εμφανισιακά είμαι θηλυκή, αλλά γενικά αγοροκόριτσο. Εκανα πάντα παρέα με αγόρια, σκαρφάλωνα σε δέντρα (ακόμα το κάνω ) δεν μου αρέσει να βάφομαι και να φτιάνω μαλλιά (δεν το έχω και καθόλου), αλλά είμαι πολύ καλή στις επισκευές και τα μηχανικά.
ariel- Terry Total Freak
Νομίζω εσύ είσαι η Κάντυ με λίγο Στήαρ . Άρα Παρθένος με σελήνη στον Καρκίνο . Ωροσκόπος;
Πολυτεχνίτης διδυμος!!!! Εχω Ερμή στα φουλ.
ariel- Terry Total Freak
οχι μόνη! αλλη μου το βάφει...
ariel- Terry Total Freak
Κι εσύ όπως η αδερφή μου χρειάζεσαι κάποια να σου βάψει το νύχι; Τς, τς, τς...
Το πασαλείβω..... και με το ασετόν δεν κάνω δουλειά. Συνήθως έμπαινα κατ' ευθείαν μπάνιο κι ετριβα με τζίβα για να φύγουν τα πασαλείμματα
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:Μάλιστα, μάλιστα....
Θα συμφωνήσω με τη Νανούκα, και θα προσθέσω ότι προφανώς σου αρέσει να σε βάφουν και να σου φτιάχνουν άλλοι τα μαλλιά, πάντα είσαι κουκλί.
Αραπάκι για να σε αερίζει έχεις εξασφαλίσει;
Πάντα γένους αρσενικού...
- σιγα μη σε αφησω χωρις σποιλερ:
- Αν και τον άντρα σου για πασά τον κόβω από τις περιγραφές και από τα τόσα που κάνεις. Εσύ τον κακομαθαίνεις! Άκου σούπα καρπούζι...
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3927
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
- Σπόιλερ:
- τα σποιλερ περιμένω η γυναίκα!!! γι΄αυτά μπαίνω στο φόρουμ!!!
Είμαι κουκλί λόγω γονιδίων, έτσι ακριβώς ξυπνάω το πρωι!!! Μιλάτε κυρίες μου εκ του ασφαλούς. Όταν μεγαλώνεις ανάμεσα σε τόσες Σμυρνιες, μοιραία νιώθεις αγρίμι, αν δεν είσαι καθημερινά στην πένα. Μεγάλη καταπίεση λέμε...
ariel- Terry Total Freak
Πάμε στο έτερον ήμισυ της Κάντυ. Τέρρυ, στα χαρτιά Υδροχόος.
Πραγματικά δεν μπορώ ν' αποφασίσω ποιος θα ήταν ο αστρολογικός συνδυασμός του. Από υδροχόους έχω γνωρίσει περισσότερο κοπέλες, καλές και φιλικές. Για τους άνδρες υδροχόους μάλλον τα χειρότερα έχω ακούσει. Επίσης πως δεν είναι ιδιαίτερα θερμοί και αισθηματικοί. Όχι πως δεν αγαπάνε αλλά δε θα κάτσουν να σκάσουν κιόλας.
Ακολουθώντας τα αστρολογικά κλισέ πρέπει να παίζει στον χάρτη του αρκετός Ιχθύς (καλλιτεχνία, εξαρτήσεις), ίσως και Αιγόκερος λόγω παιδικών τραυμάτων. Τι λέτε;
Πραγματικά δεν μπορώ ν' αποφασίσω ποιος θα ήταν ο αστρολογικός συνδυασμός του. Από υδροχόους έχω γνωρίσει περισσότερο κοπέλες, καλές και φιλικές. Για τους άνδρες υδροχόους μάλλον τα χειρότερα έχω ακούσει. Επίσης πως δεν είναι ιδιαίτερα θερμοί και αισθηματικοί. Όχι πως δεν αγαπάνε αλλά δε θα κάτσουν να σκάσουν κιόλας.
Ακολουθώντας τα αστρολογικά κλισέ πρέπει να παίζει στον χάρτη του αρκετός Ιχθύς (καλλιτεχνία, εξαρτήσεις), ίσως και Αιγόκερος λόγω παιδικών τραυμάτων. Τι λέτε;
Λένε οτι οι Υδροχόοι είναι και ερωτικοί και άπιστοι. Οσοι έχω γνωρίσει είναι ξενέρωτοι κατ΄εμε, αλλά με πολλές κατακτήσεις και εντελώς ψυχροί με τις σχέσεις τους (κι αυτές έκοβαν πάντα φλέβα!!!) Είναι πρωτοπόροι και δημοφιλείς, όταν και όπου θέλουν. Ωστόσο ο τερρυ, πρέπει να είχε και κάτι που να δίνει αυτη τη φλόγα μέσα του. Σκορπιος ίσως;
ariel- Terry Total Freak
Οι άνδρες Σκορπιοί έχουν έναν μαγνητισμό είναι αλήθεια...
Ζωάρα η υδροχόοι δηλαδή... (αλλά χάνουν τα καλύτερα του έρωτα).
Ζωάρα η υδροχόοι δηλαδή... (αλλά χάνουν τα καλύτερα του έρωτα).
συμφωνω περι σκορπιου, οι ιχθυς ειναι πιο ευαισθητοι. ο τερρυ ειχε αυτο το μαγνητισμο και την εσωτερικη δυναμη που και πατο που επιασε αναγεννηθηκε μεσα απο τις σταχτες του και στο ροκστοουν και γενικοτερα.
ολα τα ζωδια του αερα ειμαστε ψυχρα στα συναισθηματα γιατι τα συναισθηματα μας περνανε απο το μυαλο κυριως κι υστερα απο την καρδια.
(ειπε η ζυγος.. )
ολα τα ζωδια του αερα ειμαστε ψυχρα στα συναισθηματα γιατι τα συναισθηματα μας περνανε απο το μυαλο κυριως κι υστερα απο την καρδια.
(ειπε η ζυγος.. )
Γεια σου βρε ζυγέ ψυχάρα!!!!!
- Σπόιλερ:
- αν και νανούκα δεν εισαι καθόλου παραδοσιακή ζυγός!
ariel- Terry Total Freak
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia